Mäklare Johanna Samuelsson

Johanna Samuelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Växjövägen 383, Dihult, Älmhults kommun

Växjövägen 383

Villa
Dihult, Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 095 000 kr
126 + 30 m²
6 rum
1 600 m² tomt

Natursköna Diö. Nu ges chansen till detta hemtrevliga boende i utkanten av Diö by. Perfekt boende med känslan av att bo på landet men med gångavstånd in till byn. Utöver boningshuset finns ett rejält, garage, förråd och uterum. Boningshuset är hemtrevligt inrett och har stora trivsamma sällskapsrum, 2-3 möjliga sovrum och ett väldisponerat kök. Källaren är rymlig och delvis inredd. Precis utanför huset finns busshållplats, mer centralt i Diö finns tågstation. Cykelavstånd till skola och barnomsorg. Fina promenadstråk i bokskogen ner till sjön Möckeln. Närmsta matvarubutik finns i Liatorp. Kontakta mäklare för mer information såsom besiktningsprotokoll! Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Hjortvägen 46, Norregård, Älmhults kommun

Hjortvägen 46

Lägenhet
Norregård, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 395 000 kr
81 m²
3 rum
5 508 kr/mån
17 222 kr/m²

Trivsamma och familjära Norregård! Nu ges chansen till denna bostadsrätt i populära BRF Fäladen. Belägen på ett plan med stor disponibel trädgård. Perfekt för dig som är trädgårdsintresserad eller vill ha något lättskött att ta hand om. Bostadsrätten är ljus och hemtrevlig med ett större kök, ett rymligt badrum, två sovrum, badrum med badkar samt en separat tvättstuga. Utöver bostadsrätten ingår även ett separat förråd och carport. Uteplats på både fram- och baksida, stenbelagd uteplats på framsidan och trädäck på baksidan. Föreningen tillhandahåller ett gemensamt förråd där man kan låna trädgårdsredskap samt lekplats på området. Här bor du lugnt och barnvänligt. I månadsavgiften ingår värme, vatten/avlopp och renhållning. Gångavstånd till fina promenadstråk, barnomsorg och skola. Bra serviceutbud inne i Älmhults centrum samt Älmhults handelsplats. I Älmhult har du goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. Kontakta mäklare för mer information. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Uteplats
Oxtorgsgatan 10A, Centrum, Älmhults kommun

Oxtorgsgatan 10A

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
5 038 kr/mån
22 153 kr/m²

Kanske är det Älmhults mest centrala läge? En stor balkong med utsikt över Älmhults västra delar. På kvällen går solen ner över byn. Bostadsrätten är belägen i populära BRF Kronan. Här bor du både förmånligt och trivsamt. Bostadsrätten har genomgått större renoveringar det senaste året, nytt kök, nya ytskikt och ändrad planlösning. Allt är väldigt smakfullt med välvalda material och färgval. Man har jobbat fint med detaljer och husets äldre charm finns kvar, fast i modern stil. Bostadsrätten är på 72m2, fördelat på 3 rum och kök. Två möjliga sovrum i bra storlek. Ett nyrenoverat kök med mörk köksinredning, en rustik bänkskiva passar fint till. Välutrustat. Helkaklat badrum med dusch. Inbyggda garderober och förvaringsyta, ett smart sätt att vinna plats. Utöver bostadsrätten ingår två förråd. En lägenhet som passar perfekt för förstagångsköparen, pendlaren, eller bara för dig som önskar en trivsam tillvaro. Älmhults by har ett bra serviceutbud, både i centrum och på Älmhults Handelsplats. Goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. Fina promenadstråk finner du i Haganäsparken en kort promenad bort. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Balkong
Vallmogatan 4, null, Osby kommun

Vallmogatan 4

Villa
Osby kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 195 000 kr
147 + 23 m²
5 rum
801 m² tomt

Rymlig suterrängvilla i naturskönt område. Nu ges chansen till denna hemtrevliga villa. Lättskött och delvis kuperad trädgård. Boningshuset är ljust och klassiskt inrett. Entréplan har ett stort härligt allrum, stora fönsterpartier och utgång till balkong. Köket är rymligt med plats för ett stort matsalsbord. Bra med förvaringsutrymme. Badrum och ett sovrum på entréplan. Suterrängvåningen har ytterligare tre möjliga sovrum, badrum och tvättstuga. Garage. Fönster bytta 2020, Yttertak bytt, 2021. Lönsboda är en aktiv och levande by. Här finns restaurang, café, matvarubutik och annat serviceutbud. Barnomsorg, skola och simhall. Kontakta mäklare för ytterligare information samt besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Gamlelycke Skola 1, null, Älmhults kommun

Gamlelycke Skola 1

Villa
Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 200 000 kr
120 m²
5 rum
2 850 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva Gamlelycke skola utanför Liatorp. Den gamla skolbyggnaden har mycket av den äldre charmen bevarad. Inget slår den tidens skolor. Stora vackra fönster där skolsalen har en en fantastisk takhöjd. Huset har använts som permanenthus under många år. Men historian och charmen lever vidare. Huset har inretts och färgsatts med tanke på husets ålder och stil. Planlösningen är trivsam med flera sällskapsrum, en glasveranda med fina spröjs, genomgångsrum som idag används som allrum samt den fantastiska skolsalen. Två sovrum i bra storlek. Här finns möjlighet att inreda ytterligare vindsutrymme för mer sovrum. Ett stort lantkök med en vattenmantlad kamin. Tomten är stor och lummig. Här kombineras fint odling med bärbuskar. En kort promenad från huset ligger sjön Möckeln. På hösten kan man skymta sjön mellan träden. Fastigheten passar både som permanent och fritidshus. Närmsta matvarubutik, barnomsorg och skola finns i Liatorp. Närhet till busshållplats. Kontakta mäklare för mer information samt besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Kompassgatan 16A, Västra Bökhult, Älmhults kommun

Kompassgatan 16A

Radhus
Västra Bökhult, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
2 775 000 kr
120 m²
5 rum
5 740 kr/mån
23 125 kr/m²

Stor bostadsrätt i populära Västa Bökhult. Nybyggnadsår 2019, vem vill inte bo ljust, modernt och med öppen planlösning? Här erbjuds ett välplanerat och ljust hem! Kök i öppen planlösning med matsal och allrum fyra sovrum och två badrum i bra storlek. Disponibel trädgård på både fram och baksida, separat förråd i trädgården. Bostadsrätten är på 120 m2, genomgående ljus inrett samt ett passande ekparkett golv. I BRF kompassen bor du trivsamt och tryggt, en månadsavgift på 5740 kr. I västra Bökhult bor du lugnt och när naturen, en kort promenad från bostadsrätten når du sjön Möckeln. Fina promenadstråk och sjöstugans restaurang. I området finns även barnomsorg och skola, en kort promenad till ett flertal lekplatser. I Älmhults Centrum och Älmhults Habdelsplats hittar du ett gott serviceutbud och kommunikationsmöjligheter. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Bygatan 16, null, Hässleholms kommun

Bygatan 16

Villa
Hässleholms kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
875 000 kr
125 + 15 m²
6 rum
865 m² tomt

Trivsamma Hästveda. Nu ges chansen till ett stort hus med centralt läge och sekelskifteskänsla. En fint inramad och insynsskyddad trädgård. Utöver boningshuset finns inglasad altan, förråd och ett garage/verkstad. Boningshuset är rymligt och ljust inrett. Sekelskifteskänslan får vi i den höga takhöjden, de rejäla rummen och parkettgolven. Här ges sex rum, varav tre-fyra sovrum. Ett stort sällskapsrum, ett rejält kök och två badrum. Energieffektivt uppvärmningssystem via luft-vattenvärmepump i kombination av eldstad. Gångavstånd till Hästvedas serviceutbud samt ett stenkast från skola. Naturen kring Hästveda är fin, ett naturskönt område där du kan finna många fina promenadstråk. Närmsta sjö är Lursjön och lilla sjön. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Pehr Hörbergs väg 19, Virestad, Älmhults kommun
 • Sön 12 maj kl 10:15

Pehr Hörbergs väg 19

Villa
Virestad, Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 795 000 kr
110 + 110 m²
6 rum
1 550 m² tomt

Hemtrevlig suterrängvilla i natursköna Virestad. Här vid Pehr Hörbergsväg ges en fin utsikt över åkrarna och längs åkerkanten ser man Virestadsjön. Boningshuset har genomgått en modernisering de senaste åren. Här har man fint kombinerat färg med husets gamla karaktär och stil. Planlösningen är både rymlig och välplanerad. Här ges ett rymligt kök, ett större allrum och tre sovrum samt badrum på entréplan. På suterrängplan finns ytterligare ett sällskapsrum, även perfekt som lekrum. Här finns även ett badrum, tvättstuga och gästrum. Trädgården är prydligt arrangerad. Här kombineras fint gräsyta, med krydd- och grönsaksodlingar. Trädäck/uteplats i tre nivåer och alla med västerläge, vilket ger en fin kvällssol. Virestad är en levande landsbygdsby. Här finns en aktiv församling, en populär kläd- och modebutik samt en omtyckt förskola och skola. En kort promenad från huset når du Virestadsjön för bad och fiskemöjligheter. Cirka 10 minuter med bil finns närmsta matvarubutik i Liatorp. Älmhult ligger cirka 20 min bort med bil. Kontakta mäklaren för mer information såsom besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Plus
Söndraryd 3218E, null, Östra Göinge kommun

Söndraryd 3218E

Fritidshus
Östra Göinge kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
995 000 kr
72 m²
4 rum
1 678 m² tomt

Natursköna Söndraryd, ett mindre fritidshusområde i vacker omgivning. Åkrar, skog och ett flertal dammar gör området rikt på fina naturupplevelser. Fastigheten ligger perfekt, här ges en vacker utsikt över en av dammarna. Fritidshuset är på ett plan, ljust inrett med en väldisponerad planlösning. Ett större allrum med stora fönsterpartier ut mot dammen, öppet upp till nock, vilket skapar en härlig rymd. Ett praktiskt kök med plats för matbord. Tre möjliga sovrum samt ett badrum med dusch. Nyare avlopp. Närmsta matvarubutik och by finner du i Osby. Osby erbjuder ett bra serviceutbud och kommunikationsmöjligheter. Ett fritidshus för dig som vill njuta av svensk natur. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Plus
Pilgatan 7, null, Älmhults kommun

Pilgatan 7

Villa
Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 695 000 kr
104 + 129 m²
7 rum
698 m² tomt

Väldisponerad villa med hemtrevlig känsla! Lättskött trädgård, belägen på hörntomt. En kort promenad in till Älmhults centrum. Här finns färg och inslag som är tidstypiska från 70-talet. Välj att återskapa husets originalkaraktär alternativt något att modernisera. Här finns ett stort kök, tre rymliga sällskapsrum, tre sovrum samt två badrum. Goda förvaringsutrymmen. Uteplats i väster och österläge. Inglasad altan samt trädäck. En kort promenad från huset når du Älmhults centrum för serviceutbud samt goda kommunikationsmöjligheter. Öster om fastigheten finns fina promenadstråk i Haganässparken. I nästa kvarter bakom huset finns en trevlig secondhandbutik. Kontakta mäklare för ytterligare information som besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Målarevägen 13, Hagabo, Älmhults kommun

Målarevägen 13

Lägenhet
Hagabo, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 195 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3
4 544 kr/mån
18 672 kr/m²

Bostadsrätt med utsikt! I ett av Älmhults nyare bostadsområden ligger BRF Hagabostrand. Här bor du i nyproducerade bostadsrätter, ljust och modernt. Området erbjuder ett gott serviceutbud och en naturskön miljö. Nu ges möjlighet till en bostadsrätt med hörnläge och utsikt mot dammen. En stor inglasad balkong finns också. Njut av utsikten och solnedgången, läge mot väster. Planlösningen är öppen med fönster i olika väderstreck, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Ett välutrustat kök, ett stort allrum kombinerad matsal, helkaklat badrum. Ljust sovrum och en praktisk klädkammare. Loftgången vid entrén är bred. Här finns plats för en andra uteplats. Till bostadsrätten ingår ett rymligt förråd. I Hagabo bor du nära Älmhults handelsplats som har ett gott och växande serviceutbud såsom matvarubutik och Ikea varuhus m.m. Barnomsorg och skola, Haganässkolan samt Internationella skolan finns nära. Fina promenadstråk i Haganässparken. En kort promenad från Hagabo når du även Älmhults centrum för ytterligare serviceutbud och kommunikationsmöjligheter. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Balkong
 • Hiss
Bokvägen 22, null, Älmhults kommun
 • Idag kl 17:00

Bokvägen 22

Villa
Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
2 895 000 kr
147 m²
5 rum
709 m² tomt

Den perfekta familjevillan finns nu till salu, Bokvägen 22, Älmhult. Stilrent, modernt och hemtrevligt inrett. Stort kök i öppen planlösning med allrum. Större renoveringar och ombyggnader har utförts 2018-2023. Två sällskapsrum i bra storlek, tre rymliga sovrum, två helkaklade badrum och en separat tvättstuga kombinerad groventré. Genomgående ljusa och välvalda material- och färgval. Trädgården är delvis kuperad, vilket skapar en trevlig uppdelning av trädgården på baksidan. Öppen gräsyta, stensättningar och grövre singel. Lyxig lekstuga med högt läge. Trädäck mot öst och söder. Garage. Möckeln är ett lugnt och familjärt område, gångavstånd till fina grönområden och sjön Möckeln. Gångavstånd till barnomsorg och centrum för serviceutbud och kommunikationsmöjligheter. Kontakta mäklare för mer information som besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Plus
Högsma 1114A, Glimåkra, Östra Göinge kommun
 • Mån 29 apr kl 17:00
Högsma 1114A, Glimåkra, Östra Göinge kommun, bild 2
Högsma 1114A, Glimåkra, Östra Göinge kommun, bild 3

Högsma 1114A

Fritidshus
Glimåkra, Östra Göinge kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
995 000 kr
86 m²
7 rum
6 700 m² tomt

Fantastiska Högsma, en bevarad pärla i landsbygdsidyll. En skånelänga med småländsk karaktär. Vi slås av all bevarad charm och historia som huset ger. Ett perfekt tillfälle för dig som letar efter en fastighet att restaurera och bevara. En praktfull framsida, fint inramad av de båda uthuslängorna. På husets baksida ges en vacker utsikt över öppna ängar. Tomten är tydligt inramad av en gedigen stenmur. Ett passande ställe för odling, kanske en kryddträdgård? Huset har många av de fina detaljerna bevarade. Här finns gamla trägolv, dörrar, eldstäder och en rustik trappa upp till övre plan. Närmsta matvarubutik finner du i Sibbhult, cykelavstånd. För bad och fiske, Rolstorpssjön. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Premium
Plåtslagargränd 5B, null, Älmhults kommun

Plåtslagargränd 5B

Radhus
Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 750 000 kr
96,2 m²
4 rum
5 595 kr/mån
18 191 kr/m²

Hemtrevlig och modern bostadsrätt i familjära Hagabo. En bostadsrätt med trevligt läge, där framsidan vetter mot grönområde. Disponibel utomhusyta på både fram- och baksida. Stort trädäck. Bostadsrätten är i två plan fördelad på 96,2 m2, fyra rum varav tre möjliga sovrum. Här erbjuds ett stilrent kök, matsal, allrum, tre sovrum och två badrum varav ett är kombinerad tvättstuga. Planlösningen är välplanerad och ger mycket ljus. Köket är smart placerat och avgränsat men ger ändå en känsla av öppen planlösning in mot matsal och allrum. Ta chansen att förvärva detta hemtrevliga och lättskötta boende med en kort promenad från serviceutbud. I månadsavgiften på 5 433 kr ingår vatten/avlopp och renhållning. I Hagabo bor du trivsamt och nära till Älmhults handelsplats, Internationella skolan och grönområden. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Uteplats
Ugglestigen 6, Klöxhult, Älmhults kommun

Ugglestigen 6

Villa
Klöxhult, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
2 495 000 kr
86 + 108 m²
7 rum
995 m² tomt

Familjära, lugna och natursköna Klöxhult. Här ges chansen till en hemtrevlig villa med bra läge. Ett perfekt boende för dig som letar efter en väldisponerad villa. För barnfamiljen, alternativt för er som letar efter ett lagom stort hus. Trädgården är fint uppdelad i gräsmatta och blomsterland. Tomten gränsar till grönområde. Inglasad uteplats/altan som vetter mot väster. Huset erbjuder fyra möjliga sovrum, två rejäla allrum och ett rymligt kök. WC och badrum. Separat tvättstuga och ett stort hobbyrum/lekrum. Garage. Området Klöxhult ligger nära naturen. Här finner du fina promenad- och löpspår. Varför inte prova utegymmet. Ta cykeln eller en promenad till centrum. Älmhult har ett bra service- och kommunikationsutbud. I Klöxhult finns både förskola och skola Kontakta mäklare för mer information. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Målarevägen 27D, Hagabo, Älmhults kommun

Målarevägen 27D

Lägenhet
Hagabo, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 700 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 855 kr/mån
23 611 kr/m²

Moderna och trivsamma, natursköna Hagabo! Bostadsrätt på första våningen med trädäck och mindre disponibel trädgård. Utsikt mot damm. Lägenheten är på tre rum och kök, varav två sovrum. Kök, matplats och allrum i öppen planlösning, stort badrum och kombinerad tvättstuga. Genomgående ljusa och tilltalande ytskikt. Ekparkett. Utöver bostadsrätten ingår ett separat förråd samt uppmärkt parkeringsplats. Föreningen tillhandahåller möjlighet till elbilsladdare. I bostadsrättsföreningen BRF Boklok Haga bor man lugnt, bekvämt och har nära till Älmhults handelsplats för serviceutbud och IKEA varuhuset. En kort promenad från Hagabo når man även Haganäsparken för fina promenadstråk samt Älmhults centrum för ytterligare serviceutbud och kommunikationsmöjligheter. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Horshultsvägen 21, Virestad, Älmhults kommun
 • Sön 21 apr kl 10:15

Horshultsvägen 21

Lägenhet
Virestad, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
470 000 kr
66,2 m²
2 rum
2 512 kr/mån
7 100 kr/m²

Trivsamma Virestad, här bor du lugnt och har nära till naturen. Bostadsrätten är modernt och hemtrevligt inredd. Tilltalande färgsatt med ljusa färger. Här erbjuds 66,5 m² fördelat på ett stort och rymligt kök. Ett praktiskt badrum med kombinerad tvättstuga. Ett ljust allrum med stora fönsterpartier ut mot trädgården. Sovrum med walk in closet. Större trädäck och en rejäl disponibel trädgård, ingärdad. Låg månadsavgift på 2 512 kr/mån. Passar perfekt för dig som letar efter ett enkelt men trivsamt boende. I Virestad bor du naturskönt med gångavstånd till busshållsplats, Langes klädbutik samt Virestads friskola. Cykelavstånd till badplats vid Virestadssjön. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Plus
 • Uteplats
Kantarellvägen 2, null, Älmhults kommun

Kantarellvägen 2

Villa
Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 595 000 kr
130 + 41 m²
5 rum
828 m² tomt

Familjevilla i natursköna Diö. En- och enhalvplansvilla på hörntomt. I vackra Diö finner du fina promenadstråk i bokskogen och ner mot sjön. Gångavstånd till barnomsorg, tåg- och busstation Fastigheten erbjuder ett rymligt kök samt ett stort allrum med utgång till altan. Tre möjliga sovrum, två badrum och en separat tvättstuga. En praktisk, ljus och välplanerad planlösning. Trädgården är fint inramad av en nyplanterad häck. Uteplats i sydväst. Garage. Kontakta mäklare för mer information såsom besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Hjortvägen 40, Norregård, Älmhults kommun

Hjortvägen 40

Lägenhet
Norregård, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 595 000 kr
81 m²
3 rum
5 508 kr/mån
19 691 kr/m²

Hemtrevliga, gemytliga och naturnära Norregård! Ta chansen att förvärva denna trivsamma bostadsrätt på ett plan. Tre rum och kök, fördelat på 81 m2. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två sovrum, helkaklat badrum och separat tvättstuga. Bostadsrätten har genomgått större renoveringar åren 2018-2023 såsom kök, badrum och ytskikt. Disponibel trädgård på både fram- och baksida. Trädgårdens baksida gränsar till grönområde och är även delvis insynsskyddad. Utöver bostadsrätten finns även carport och ett förråd. Föreningen tillhandahåller även ett gemensamt förråd med gemensamma trädgårdsredskap. Ett barnvänligt område, ett stenkast från lekplats. Gångavstånd till barnomsorg. Du har även närhet till Älmhults centrum för serviceutbud och kommunikationsmöjligheter. Fina promenadstråk ner till sjön Möckeln för badplats och restaurang. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Uteplats
Vintervägen 20, null, Älmhults kommun

Vintervägen 20

Villa
Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
3 495 000 kr
124 + 80 m²
5 rum
897 m² tomt

Centralt beläget på Vintervägen, ett familjärt område med en kort promenad in till centrum. Husets trädgård och baksida gränsar till grönområde. Fastigheten har genomgått större renoveringar och ombyggnader de senaste åren såsom tak, planlösning, kök, badrum och mycket mer. Renoveringarna är smakfullt och modernt utförda. Interiören är ljus och öppen med fokus på ljusa och naturnära färgsättningar. Här ges ett härligt nyrenoverat kök i öppen planlösning med matsal och allrum. En inbyggd kamin pryder sin plats. Kaminen är inbyggd i väggen, vilket gör att den inte stjäl någon golvyta. Fyra möjliga sovrum. Två helkaklade badrum i ljus färgsättning. En rymlig källare under hela huset. Här finns tvättstuga, förråd och plats för ytterligare sällskapsrum, alternativt ett hobbyrum. Trädgården är i bra storlek och lättskött. Ett stort trädäck sträcker sig längs husets långsida. Garage med elektrisk garageport. Ett perfekt hus för barnfamiljen. I slutet av gatan finns Gemöskolan, skola och barnomsorg och en kort promenad från huset finns även Linneskolan, Älmhults högstadieskola. Matvarubutik och tåg- och busstation. Kontakta mäklare för ytterligare information och besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Riskullavägen 16, Diö, Älmhults kommun

Riskullavägen 16

Villa
Diö, Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 700 000 kr
138 + 110 m²
6 rum
788 m² tomt

Perfekt familjevilla med lugnt och naturskönt läge i centrala Diö. Beläget längst in på återvändsgata, baksidan gränsar till grönområde. Lättskött trädgård i bra storlek. Stort trädäck som sträcker sig längs husets baksida. Garage. En- och halvplansvilla med ljus och välplanerad planlösning fördelad på sex rum, varav fyra möjliga sovrum samt en rymlig källare. Ett modernt och praktiskt kök i bra storlek. Badrum renoverat 2021 i klassisk färgsättning. Två rymliga sällskapsrum. Övre plan öppet upp till nock, vilket skapar en härlig rymd och ljus. Boningshuset har renoverats löpande under de senaste åren såsom, kök, badrum, målning, ytskikt och trädäck. Fantastiska Diö med sin fina bokskog och närhet till sjön Möckeln. Ett stenkast från tomten, lekplats. Gångavstånd från fastigheten finner du ishall, skola och förskola samt kommunikations möjligheter via tåg och buss. Matvarubutik i Liatorp, cirka 5 min med bil. Kontakta mäklare för mer information!

Vinbärsvägen 9, Paradiset, Älmhults kommun

Vinbärsvägen 9

Lägenhet
Paradiset, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
2 495 000 kr
106 + 15 m²
4 rum
7 895 kr/mån
23 538 kr/m²

Modern och tilltalande bostadsrätt med familjärt och lugnt läge. Belägen på återvändsgata med grönområde, på baksidan trädgård. Boendet är öppet, modernt och med en fantastisk takhöjd. Kök, matsal och allrum i öppen planlösning. Stora fönsterpartier från golv till tak skapar ett härligt ljusinsläpp. Glaspartierna är skjutbara och leder in till ett uterum/inglasad altan och terass som vetter mot väster. Ett härligt ställe att avnjuta kvällssolen. Vidare i bostadsrätten finner vi tre sovrum i bra storlek. Ett helkaklat badrum med dusch, separat tvättstuga med bra förvaringsmöjligheter samt en gäst WC. Genomgående ljusfärgsättning, vattenburen golvvärme samt ekparkett som golvbeklädnad. Disponibel trädgård på både fram- och baksida. Insynsskyddad. Utöver bostadsrätten finns ett rymligt förråd samt en carport. Ett perfekt boende för dig som letar efter en rymlig och modern bostadsrätt i populärt område. I BRF Paradisparken bor du tryggt och bekvämt. I månadsavgiften på 7 895 kr ingår vatten/avlopp och renhållning. Paradiset är ett av Älmhults nyare bostadsområden. Här bor du nära naturen, fina promenadstråk och sjön Möckeln. En kort promenad ifrån bostadsrätten finns även barnomsorg och lekplatser. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Uteplats
Gärdesgatan 18 A lgh 1102, Elmiersområdet, Älmhults kommun

Gärdesgatan 18 A lgh 1102

Lägenhet
Elmiersområdet, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
750 000 kr
52 m²
2 rum
3 339 kr/mån
14 423 kr/m²

Bostadsrätt i populära Elmiers, här bor du lugnt och trivsamt med förmånlig avgift. En låg månadsavgift på 3339kr i månaden, inkluderat, värme, el, vatten/avlopp, renhållning och kabel-tv. Ett perfekt boende för dig som vill bo både bra och billigt. Bostadsrätten har en trevlig och väldisponerad planlösning. Ett modernt kök och ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Ett ljus sovrum i bra storlek. Allrum med fiskbensparkett och ljusa väggar. Utgång till balkong i sydväst. Utöver bostadsrätten ingår två egna separata förråd. Samt tillgång till den gemensamma tvättstugan. En kort promenad från bostadsrätten når du centrum för bra kommunikationsmöjligheter och serviceutbud. Du har även nära till fina grönområden i Haganäsparken. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Balkong
Eriksgatan 21 C, Centrum, Älmhults kommun

Eriksgatan 21 C

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
695 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
5 247 kr/mån
13 900 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna hemtrevliga bostadsrätt med centralt läge på Eriksgatan. Ljust och modernt inredd med en känsla för detaljer. Bostadsrätten är belägen på andra våningen, hiss finns. Stor inglasad balkong som vetter mot väster. Här kan du koppla av mot solnedgången. Lägenheten är väldisponerad med ett sovrum i bra storlek. Därtill finns även ett kök med plats för matbord samt ett stort allrum med ett härligt ljusinsläpp. Allrummet är fint inrett med parkettgolv och en ljus och rustik fondvägg i trä. Badrum med stor spegel och handfat. Klassiskt färgsatt. Utöver bostadsrätten ingår två egna förråd samt en gemensam tvättstuga som är nyrenoverad. Med ett centralt läge bor du nära restauranger, tåg och busstation. Nära ligger även Kontoret IKEA of Sweden, IKEA museum samt annat serviceutbud som Älmhult erbjuder. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Balkong
 • Hiss
Eriksgatan 25C, Centrum, Älmhults kommun

Eriksgatan 25C

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
495 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/3
4 911 kr/mån
12 532 kr/m²

I centrala Älmhult finns nu chansen att förvärva denna färgglada, vågade och modernt inredda bostadsrätt. En väldisponerad etta, fördelad på 39,5m2. Passar perfekt för dig som letar efter ditt första boende, alternativt för dig som pendlar. Färgerna och inredningen ger en hemtrevlig och trivsam känsla. Ett separat kök med bra förvaringslösningar, plats till matbord. Allrum kombinerat sovrum som fint går att dela upp med passande inredning. Inglasad balkong med skjutbara fönsterpartier. Badrum med dusch. Utöver bostadsrätten finns tillgång till två egna förråd samt en gemensam tvättstuga. På Eriksgatan bor du centralt, en kort promenad till tåg och busstation, restauranger, matvarubutik samt Ikeas huvudkontor och museum. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 32