Mäklare Johanna Samuelsson

Johanna Samuelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nya Älmhultsvägen 10, Traryd, Markaryds kommun

Nya Älmhultsvägen 10

Villa
Traryd, Markaryds kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
495 000 kr
90 + 54 m²
3 rum
1 279 m² tomt

Precis i slutet av Traryds by finns Nya Älmhultsvägen 10. Här bor du med en känsla av att bo på landet men med gångavstånd till matvarubutik och busshållplats. En härlig trädgård där tomten gränsar till grönområde från två håll. En lummig och till stor del insynsskyddad trädgård. Altan och terrass. Utöver boningshuset finns här ett fristående och rymligt garage. Huset är väldisponerat och hemtrevligt inrett. Energieffektivt uppvärmningssystem via bergvärme. Ett perfekt boende för dig som letar efter ett mindre hus med naturskön omgivning men önskar närhet till serviceutbud. Husets planlösning är ljus och välplanerad. Ett ljust kök, välutrustat med plats för matbord. Stort sällskapsrum, kan inredas som matsal kombinerat tv-rum. WC. På övre plan finns badrum i bra storlek med dusch. Genomgångsrum, kan även inredas som sovrum. Ytterligare ett sovrum, bra med förvaringsyta i snedgarderoberna. Källaren ger gott om förvaringsytor. Här finns även tvättstuga och pannrum. I Traryd finner du matvarubutik och barnomsorg. Cykelavstånd från huset ligger Strömsnäsbruk för ytterligare serviceutbud. Cirka 20 minuter med bil, Älmhult, Markaryd och Ljungby. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Stenhuggarevägen 13, Hagabo, Älmhults kommun

Stenhuggarevägen 13

Lägenhet
Hagabo, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 795 000 kr
77,1 m²
4 rum
6 056 kr/mån
23 281 kr/m²

Modern bostadsrätt på 1-plan i trivsamma Hagabo. Nybyggnadsår, 2016. Disponibel trädgård på både fram- och baksidan. Baksidan vetter mot väster. Insynsskyddad baksida som gränsar mot grönområde. Interiören är ljus och trivsamt inredd, vita väggar och en ljus ekparkett. Luftig, öppen samt väldisponerad planlösning där du får en öppen känsla men samtidigt en snygg rumsfördelning mellan kök, matsal och vardagsrum. Stora fönster ut mot trädgården ger ett fint ljus. Bostadsrätten är på 77,1 m2, fördelat på fyra rum och kök. Tre möjliga sovrum samt ett helkaklat badrum kombinerad tvättstuga. Separat förråd ingår. I Hagabo har du nära till matvarubutik, IKEA-varuhuset, skola samt grönområde. Gångavstånd till centrum för ytterligare serviceutbud. . Ett boende som passar perfekt för dig som vill ha ett nyare, lättskött och bekvämt boende. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Uteplats
Örnstigen 10, Klöxhult, Älmhults kommun

Örnstigen 10

Villa
Klöxhult, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
2 495 000 kr
132 + 84 m²
5 rum
868 m² tomt

Kanske ett av Klöxhults bästa lägen! Hörntomt som gränsar till grönområde från två håll. Trädgården är välskött och prydlig, baksidan är både insynsskyddad och naturskön. Runt hörnet mot söder, ett stort inglasat uterum samt stor inglasad altan. En härligt ställe att spendera tid och njuta av den fina trädgården. Huset är välplanerat och praktiskt inrett, ljust färgsatt med tidstypiska inslag. Här finns gott om förvarings- och förrådsutrymmen. Boningshuset är på 132 m2, fördelat på fem rum, varav tre sovrum. Två badrum och en separat tvättstuga. En rymlig groventré med gott om garderober och förvaring. Utöver boningshuset finns här även garage med elport samt en gedigen jordkällare. I Klöxhult har du gångavstånd till både barnomsorg och skola, fina promenadstråk och strövområden. Du bor heller inte lång ifrån centrum med serviceutbud och goda kommunikationsmöjligheter. En hemtrevlig villa med perfekt läge i Klöxhult! Kontakta mäklare för mer information såsom besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Linnévägen 3, Diö, Älmhults kommun

Linnévägen 3

Villa
Diö, Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 595 000 kr
168 + 52 m²
7 rum
1 667 m² tomt

Hemtrevlig familjevilla i Diö. Stort bostadshus med fin baksida, utsikt ut mot ängsmark och å som senare mynnar ut i Kattsjön. En prydlig och prunkande trädgård på 1 667 m2. Här kombineras fint perenna blommor i kombination med bärbuskar och gräsyta. Inglasad altan. Huset har en trivsam och inbjudande interiör och med en känsla av tidstypisk 30-tals charm. Här erbjuds 168 m2 fördelat på ett stort kök, två badrum, två rymliga sällskapsrum, fem möjliga sovrum samt en rymlig och praktisk källare. I källaren finns även spaavdelning, bubbelbadkar och bastu. De senaste åren har både kök och badrum renoverats. I Diö bor du lugnt och familjärt. En kort promenad från från huset finns barnomsorg, skola och badplats. Det är även nära till busshållplats och tågstation. Ett perfekt boende för dig som vill bo inne i byn, men vill ha en naturskön omgivning. Kontakta mäklare för mer information såsom besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Såganäs Björkhaga 1, null, Älmhults kommun
  • Fre 9 aug kl 10:00

Såganäs Björkhaga 1

Villa
Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
2 995 000 kr
155 + 30 m²
5 rum
1 712 m² tomt

Fantastiska Såganäs, när svensk natur är som bäst! Naturskönt, vackert och rogivande. En kort promenad från huset och vi är nere vid sjön, perfekt för bad och fiskemöjligheter. Vi får inte glömma att Såganäs också har ett rikt kulturarv. En bit bort finner vi Carl von Linnés födelsehem, en trevlig plats att besöka. Nu ges chansen till denna perfekta familjevilla. Huset har genomgått större renoveringar, om- och tillbyggnader de senaste åren. Idag är det ett ljust och modernt boende. Stort härligt sällskspsrum, separat allrum/gästrum, rymligt kök och två möjliga badrum. Tre möjliga sovrum på övre plan. Källare med tvättstuga och förrådsutrymme. Trots husets moderna interiör finner vi charm i husets utsida som fortfarande ger en charmig och tidstypisk stil. Stort trädäck mot både öster och söder. Tomten är prydlig och delvis kuperad. Energieffektivt uppvärmningssystem via bergvärmeanläggning. Ett perfekt pendlingsavstånd till Älmhult med cykelavstånd till busshållplats och 10 min med bil till Älmhult för serviceutbud och ytterligare kommunikationsmöjligheter. Tågstation finns i närbelägna Diö. Kontakta mäklare för ytterligare information såsom besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Plus
Lagastigsgatan 52, null, Markaryds kommun

Lagastigsgatan 52

Villa
Markaryds kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 495 000 kr
123 + 10 m²
5 rum
725 m² tomt

Fantastisk utsikt, högt beläget i centrala Strömsnäsbruk, finner vi denna hemtrevliga villa. En svårslagen utsikt ut mot Lagan, Hammarsjön. Trädgårdens baksida är en oas. Vattnet glittrar i sjön i kombination med en lummig och insynsskyddad trädgård. Inglasad altan. Fastigheten är byggd 1985. Här erbjuds fem rum, varav tre sovrum. Välplanerat och trivsamt inrett. Ett stort ljust kök, ett större sällskapsrum, badrum med dusch och tvättstuga kombinerad groventré. Några trappsteg ner och vi finner ytterligare ett sällskapsrum med öppet till nock, ett härligt rum med mycket ljus och rymd. En eldstad pryder sin plats. Tre möjliga sovrum och ytterligare ett badrum med badkar och fönster. Utsikt över Lagan, Hammarsjön. Utöver boningshuset finns förråd och garage. En kort promenad från huset finner vi badplats, natursköna strövområden, matvarubutik och barnomsorg. Ett perfekt boende för dig som vill bo naturskönt och nära naturen men med gångavstånd till serviceutbud. Kontakta mäklare för mer information. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Bävervägen 32, Norregård, Älmhults kommun
  • Ons 21 aug kl 16:00

Bävervägen 32

Villa
Norregård, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 595 000 kr
118 m²
5 rum
7 113 kr/mån

Trivsamma och lugna Norregård. Nu ges chansen till en stor bostadsrätt som är trivsamt inredd med ett perfekt läge. Bostadsrätten är belägen i områdets utkant, där du bor mer avskilt. Fem rum varav fyra möjliga sovrum, fördelat på 118 m2. Disponibel trädgård med trädäck i söderläge. Ett modernt och hemtrevligt boende med öppen planlösning mellan kök, matsal och allrum. Två väldisponerad badrum, ett med dusch och det andra med badkar. Fyra möjliga sovrum och en separat tvättstuga. Bra med garderobsyta och förvaringsutrymmen. Utöver bostadsrätten ingår ett garage med förråd. samt ett separat förråd. En kort promenad till lekplats, grönområden, barnomsorg samt skola. Här har du även närhet till centrum för kommunikationsmöjligheter och serviceutbud. Ett perfekt boende för dig som vill bo stort och trivsamt men inte ha allt ansvar som en friköpt villa innebär. Kontakta mäklare för mer information Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Plus
  • Uteplats
Virkenhult Östregård 1, null, Älmhults kommun
  • Mån 19 aug kl 17:00

Virkenhult Östregård 1

Gård/Skog
Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
2 750 000 kr
131 + 18 m²
4 rum
6 ha tomt

Virkenhult Östregård 1, en riktig gårdsdröm! Gård om 6 hektar, perfekt avstånd in till Älmhult. En smålandsidyll med en mangårdsbyggnad med mycket charm. Det röda huset ligger fint placerat på en kulle, precis så som man vill ha det. Timmerstomme, snickarglädje och en inbjudande farstukvist. Utöver boningshuset finns här ett stall med tre hästboxar och tillbyggd verkstad/maskinhall och kontor. I stallen finns även sadelkammare. Ca 50-80 meter längre bort finns en påkostad paddock , 50*25 meter med belysning. Perfekt för dig som vill bedriva djurhållning. Boningshuset är hemtrevligt och har mycket av den äldre charmen bevarad såsom trägolv, eldstäder och fina dörrar. Här ges fyra rum, varav tre möjliga sovrum. Ett stort allrum och ett rymligt lantkök. Badrum med dusch. Marken och tomten är perfekt uppdelad på betesmark, inägomark, naturtomt, trädgårdstomt samt dammen som ligger fint. Trädgården är prydligt anordnad med gräsyta, fruktträd, blomsterland och odlingsland. Större renoveringar och tillbyggnader har utförts de senaste åren som nybyggnation maskinhall, byte av tak boningshus, stall, paddock m.m. På gården finns även växthus, hönshus och lösdrift. En perfekt fastighet för dig som vill bo på landet men vill ha nära in till byn, cirka 10 min till Älmhult med bil för serviceutbud och kommunikationsmöjligheter. Cirka 5 minuter in till Liatorp som har livsmedelsbutik, skola mm. Cykelavstånd till Såganässjön för bad och fiske. Småviltsjakten är fri för köparen. Kontakta mäklare för mer information såsom besiktningsprotokoll.

  • Plus
Radhusvägen 31, null, Älmhults kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00
Radhusvägen 31, null, Älmhults kommun, bild 2
Radhusvägen 31, null, Älmhults kommun, bild 3

Radhusvägen 31

Villa
Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
3 495 000 kr
170 + 107 m²
7 rum
990 m² tomt

Fem sovrum, tre badrum och två stora sällskapsrum. Påkostad fastighet med bra läge! Naturnära men ändå en kort promenad in till centrum. Hemtrevlig och modern familjevilla med perfekt läge där baksidan vetter mot Haganäsparken. En insynsskyddad och naturskön trädgård, fint kombinerad och planerad gräsyta, stenbeläggningar och blomsterrabatter. Elmiersområdet och Radhusvägen har alltid varit ett populärt bostadsområde. Här bor du lugnt men har nära till barnomsorg, centrum för serviceutbud och kommunikationsmöjligheter samt till naturen. Boningshuset har genomgått större renoveringar och ombyggnader de senaste åren. Idag är det ett modernt, ljust och välplanerat hem. Ett tilltalande och modernt kök som fint bryter av de ljusa väggarna, öppen planlösning till matsal och allrum. Två möjliga sovrum på entréplan i bra storlek samt ett helkaklat badrum. Uppe på andra våningen, ytterligare två stora sovrum med stora takfönster, ett fantastisk ljusinsläpp och en härlig utsikt att vakna till. Helkaklat badrum. Källarplan har ytterligare ett rymligt sällskapsrum, ett grovkök samt ett sovrum med ett helkaklat badrum. Perfekt för gäster eller alternativt uthyrning. Praktiskt med separat tvättstuga. Goda förvaringslösningar! Stort trädäck som sträcker sig längs både husets långsida och kortsida och på så vis når vi tre väderstreck, cirka 100 m2 trädäck. Carport från 2019 med trädgårdsförråd på baksidan. En fastighet som ger utrymme till mycket! Energieffektivt uppvärmningssystem via bergvärme kombinerat med eldstad. Kontakta mäklare för mer information såsom besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Premium
Vinbärsvägen 11 F, Paradiset, Älmhults kommun

Vinbärsvägen 11 F

Lägenhet
Paradiset, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
4 667 kr/mån
18 968 kr/m²

Fantastiska Paradiset! Nu ges chansen att förvärva denna stilsäkra och moderna bostadsrätt i ett av Älmhults mest eftertraktade område. Ett perfekt hörnläge, med balkong/uteplats som vetter mot väster. Två rum och kök i öppen planlösning, fördelat på 63 m2. Ett välutrustat Ballingslöv kök med bra förvaringsalternativ. Ljusa och tilltalande ytskikt, där man använt ljusa och naturnära färgval. Badrum kombinerad tvättstuga, med kakel och klinkers. I bostadsrättsföreningen Paradisparken, bor du lugnt och naturskönt. Hiss finns. Till bostadsrätten hör även ett separat förråd. Området erbjuder fina promenadstråk ner till sjön Möckeln samt närhet till centrum för serviceutbud och goda kommunikationsmöjligheter. Kontakta mäklare för ytterligare information. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Eriksgatan 25A, Centrum, Älmhults kommun

Eriksgatan 25A

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
650 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1
5 750 kr/mån
11 404 kr/m²

Trivsam bostadsrätt med centralt läge! Två rum och kök på första våningen, stor inglasad balkong som vetter mot väster. Ett perfekt boende för dig som letar efter en trevlig lägenhet i bra storlek. Lägenheten har genomgått visa renoveringar de senaste åren som ytskikt och kök. Ljus, hemtrevligt och modernt. Hiss finns. Bo mitt i centrum och ha gångavstånd till tågstation, shopping och matvarubutiker. Föreningen tillhandahåller en trevlig innergård med lekplats. Ett perfekt boende för dig som vill ha ett trivsamt och lättskött boende. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Gubbarp 3155, null, Hässleholms kommun

Gubbarp 3155

Fritidshus
Hässleholms kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 495 000 kr
50 m²
3 rum
1 912 m² tomt

Natursköna Gubbarp. Nu ges chansen till en liten oas på landet! Fastighet med god standard, passar både som fritids- och permanenthus. Utöver boningshuset finns här en ateljé med stora glaspartier, passar även som gästhus. Förråd, verkstad och bastu. Huset ligger i en öppen omgivning men med skogen runt hörnet. En trivsam och ordnad utomhusmiljö trädäck med vedeldad badtunna, samt överbyggt altan för varma sommardagar. Njut av svensk natur, bär- och svampskogar. Närmsta sjö är Skeingesjön för bad och fiske. Huset har god standard och en väldisponerad yta. Här ges 3 rum varav 1-2 sovrum. Kök med god standard och badrum med WC och dusch. En härlig matsal med öppet upp till nock. Vardagsrum, går att göra om till ett andra sovrum. Ateljén, är det perfekta gästhuset. Gott om plats, värme och stora härliga glaspartier. Större renoveringar utförda 2005-2020. Närmsta matvarubutik finner du i Osby eller Hässleholm. Båda har ett gott serviceutbud och goda kommunikationsmöjligheter. Kontakta mäklare för mer information såsom besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Skogsstigen 18, null, Hässleholms kommun

Skogsstigen 18

Villa
Hässleholms kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
995 000 kr
115 + 115 m²
6 rum
1 340 m² tomt

Kanske är detta möjligheternas fastighet? Nu ges du chansen att förvärva och fortsätta arbetet med denna rymliga och en gång påkostade fastighet. Ett stort härligt poolrum med stora skjutbara glaspartier, påbörjad pool med relaxavdelning och eldstad. En stor villa med rymliga, fina sällskapsrum. Ett rymligt kök, tre sovrum och ett väldisponerat badrum. Källarplan är delvis inrett. Här finns ett sällskapsrum, sovrum, tvättstuga, pannrumm och gott om förvaringsytor. Utöver boningshuset finns ett stort garage som byggts om till verkstad/snickeri. Här finns en rejäl carport med plats för flera bilar. Huset är fint beläget. Trädgårdens baksida vetter mot grönområde. Fastigheten har en lättskött trädgårdstomt. Kontakta mäklare för mer information såsom besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Gärdesgatan 24B, Elmiersområdet, Älmhults kommun

Gärdesgatan 24B

Lägenhet
Elmiersområdet, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
595 000 kr
51,4 m²
2 rum
vån 2/3
3 423 kr/mån
11 576 kr/m²

Välkommen till denna ombonade och tilltalande bostadsrätten på Gärdesgatan 24 B. Två rum och kök fördelat på 51,4 m2, klassiskt inredd i varma färger. En väldisponerad planlösning, där man utnyttjat ytan på bästa sätt. Ett praktiskt kök, rymligt sovrum med garderobsyta, stort allrum med parkettgolv och ett väldisponerat badrum med badkar. Inre reperationsfond på 18 992 kr. Lägenheten är belägen på andra plan, med balkong som vetter mot sydväst. I BRF Saturnus bor du både trivsamt och billigt, med en förmånlig månadsavgift på 3423 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, renhållning och kabel tv-paket. Två förråd hör till, ett på vinden och ett i källaren. Elmiers-området är ett lugnt och trevligt område. Här har du gångavstånd in till centrum och närhet till Haganäsparken med motionsspår. Älmhults centrum har ett gott serviceutbud och bra kommunikationsmöjligheter. Inom gångavstånd når du även Älmhults Handelsplats med Ikea Varuhus och annat utbud. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Balkong
Ekhult 2143, null, Markaryds kommun

Ekhult 2143

Fritidshus
Markaryds kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
795 000 kr
80 + 20 m²
4 rum
2 708 m² tomt

Natursköna Ekhult, en riktig smålandsidyll. En del skulle kalla det Bullerbykänsla. Fastigheten ligger fint uppe på en höjd, en ljus och öppen omgivning. En större ladugårdsbyggnad i vinkel. En stor tomt på 2 708 m2 fördelat på trädgård och naturtomt. Andra sidan vägen fortsätter tomten, en mindre betesplätt eller kanske ett bra ställe för odling. Ett perfekt fastighet för dig som uppskattar den äldre charmen och det gamla. Boningshuset har påbörjad renovering, men inte slutförd. 2014 byggdes verandan till. Det som är gjort passar fint in i husets stil och karaktär. Fullfölj arbetet men bevara så mycket av 1800- talet som möjligt. Invändigt finner vi fina eldstäder och breda golvplank. Idag finns här fyra rum och kök. Vind med med möjlighet att fortsätta inreda. Ekhult ligger nära de populära Vägla sjöarna, ett fantastiskt ställe för bad- och fiskemöjligheter. Ta chansen till denna småländska pärla, ett projekt värt att fortsätta med! Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Karl Johans väg 10, null, Osby kommun

Karl Johans väg 10

Villa
Osby kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
895 000 kr
79 + 47 m²
3 rum
1 207 m² tomt

Trivsamma Osby. Perfekt läge i utkanten av Osby by. Här har du känslan av att bo på landet men med närhet till Osby centrum. Utsikt ut mot öppna åkrar. Boningshuset är hemtrevligt inrett och har en väldisponerad planlösning. Köket är rymligt, har gott om förvarings- och arbetsyta. Ett ljust, härligt allrum kombinerad matsal. Två välplanerade sovrum på övre plan samt badrum. Energieffektivt uppvärmningssystem via bergvärme i kombination med eldstad. Utöver boningshuset finns ytterligare kringbyggnader som dubbelgarage och förråd. Osby har ett bra serviceutbud och goda kommunikationsmöjligheter. Fina promenadstråk och naturskön miljö. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Bokvägen 18, Älmhult, Älmhults kommun

Bokvägen 18

Villa
Älmhult, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
3 195 000 kr
162 + 39 m²
6 rum
1 667 m² tomt

Med högt läge och stor tomt. 20-talsvilla i modern stil, praktfullt belägen på Bokvägen. En stor kuperad trädgård, carport och förråd. Uteplats/altan i väster. Energieffektivt uppvärmningssystem via bergvärme i kombination med eldstad. Ljust och hemtrevligt. Hela entréplan är perfekt inrett och anpassat för sociala tillställningar. Ett stort härlig kök med plats för stort matbord. Allrum/tv-rum i kombination med matsal. Övre plan erbjuder fyra möjliga sovrum samt en möblerbar hall. Två helkaklade badrum och en separat tvättstuga. Ett rymligt, modernt och välplanerat hem. Möckeln är ett populärt bostadsområde i Älmhult. Här bor du med närhet till både centrum och grönområde. Gångavstånd till förskola och sjön Möckeln. Kontakta mäklare för mer information och besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Plus
Polygongatan 5, null, Älmhults kommun

Polygongatan 5

Villa
Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
4 485 000 kr
151 m²
6 rum
761 m² tomt

Polygongatan i Västra Bökhult, ett av Älmhults nyare bostadsområden. Nu ges chansen till denna perfekta familjevilla, byggd 2019. En tilltalande villa i New England stil. Ett ljust hem med öppen och luftig planlösning. Många fönster som skapar ett härligt ljus, precis så som ett nyare hus ska vara. Två helkaklade badrum och fyra möjliga sovrum. En lättskött trädgård där baksidan vetter mot sydväst, ett stort trädäck som sträcker sig längs husets kortsida samt en större balkong som även den vetter mot sydväst. Carport och förråd. Energieffektivt uppvärmningssystem via frånluftsvärmepump kombinerat med solpaneler. Solpanelerna är kopplade till elbilsladdare. Perfekt för dig som vill leva kostnadseffektivt. Västra Bökhult är ett familjärt och lugnt område. Många barnfamiljer trivs här, gångavstånd till lekplatser, förskola och skola. En kort promenad från huset finns även natursköna promenadstråk, sjön Möckeln och restaurang. Älmhults centrum har ett bra serviceutbud samt kommunikationsmöjligheter. Kontakta mäklare för mer information. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Växjövägen 383, Dihult, Älmhults kommun

Växjövägen 383

Villa
Dihult, Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 095 000 kr
126 + 30 m²
6 rum
1 600 m² tomt

Natursköna Diö. Nu ges chansen till detta hemtrevliga boende i utkanten av Diö by. Perfekt boende med känslan av att bo på landet men med gångavstånd in till byn. Utöver boningshuset finns ett rejält, garage, förråd och uterum. Boningshuset är hemtrevligt inrett och har stora trivsamma sällskapsrum, 2-3 möjliga sovrum och ett väldisponerat kök. Källaren är rymlig och delvis inredd. Precis utanför huset finns busshållplats, mer centralt i Diö finns tågstation. Cykelavstånd till skola och barnomsorg. Fina promenadstråk i bokskogen ner till sjön Möckeln. Närmsta matvarubutik finns i Liatorp. Kontakta mäklare för mer information såsom besiktningsprotokoll! Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Hjortvägen 46, Norregård, Älmhults kommun

Hjortvägen 46

Lägenhet
Norregård, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 250 000 kr
81 m²
3 rum
5 508 kr/mån
15 432 kr/m²

Trivsamma och familjära Norregård! Nu ges chansen till denna bostadsrätt i populära BRF Fäladen. Belägen på ett plan med stor disponibel trädgård. Perfekt för dig som är trädgårdsintresserad eller vill ha något lättskött att ta hand om. Bostadsrätten är ljus och hemtrevlig med ett större kök, ett rymligt badrum, två sovrum, badrum med badkar samt en separat tvättstuga. Utöver bostadsrätten ingår även ett separat förråd och carport. Uteplats på både fram- och baksida, stenbelagd uteplats på framsidan och trädäck på baksidan. Föreningen tillhandahåller ett gemensamt förråd där man kan låna trädgårdsredskap samt lekplats på området. Här bor du lugnt och barnvänligt. I månadsavgiften ingår värme, vatten/avlopp och renhållning. Gångavstånd till fina promenadstråk, barnomsorg och skola. Bra serviceutbud inne i Älmhults centrum samt Älmhults handelsplats. I Älmhult har du goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. Kontakta mäklare för mer information. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Uteplats
Oxtorgsgatan 10A, Centrum, Älmhults kommun

Oxtorgsgatan 10A

Lägenhet
Centrum, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
1 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
5 038 kr/mån
22 153 kr/m²

Kanske är det Älmhults mest centrala läge? En stor balkong med utsikt över Älmhults västra delar. På kvällen går solen ner över byn. Bostadsrätten är belägen i populära BRF Kronan. Här bor du både förmånligt och trivsamt. Bostadsrätten har genomgått större renoveringar det senaste året, nytt kök, nya ytskikt och ändrad planlösning. Allt är väldigt smakfullt med välvalda material och färgval. Man har jobbat fint med detaljer och husets äldre charm finns kvar, fast i modern stil. Bostadsrätten är på 72m2, fördelat på 3 rum och kök. Två möjliga sovrum i bra storlek. Ett nyrenoverat kök med mörk köksinredning, en rustik bänkskiva passar fint till. Välutrustat. Helkaklat badrum med dusch. Inbyggda garderober och förvaringsyta, ett smart sätt att vinna plats. Utöver bostadsrätten ingår två förråd. En lägenhet som passar perfekt för förstagångsköparen, pendlaren, eller bara för dig som önskar en trivsam tillvaro. Älmhults by har ett bra serviceutbud, både i centrum och på Älmhults Handelsplats. Goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. Fina promenadstråk finner du i Haganäsparken en kort promenad bort. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Balkong
Vallmogatan 4, null, Osby kommun

Vallmogatan 4

Villa
Osby kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 195 000 kr
147 + 23 m²
5 rum
801 m² tomt

Rymlig suterrängvilla i naturskönt område. Nu ges chansen till denna hemtrevliga villa. Lättskött och delvis kuperad trädgård. Boningshuset är ljust och klassiskt inrett. Entréplan har ett stort härligt allrum, stora fönsterpartier och utgång till balkong. Köket är rymligt med plats för ett stort matsalsbord. Bra med förvaringsutrymme. Badrum och ett sovrum på entréplan. Suterrängvåningen har ytterligare tre möjliga sovrum, badrum och tvättstuga. Garage. Fönster bytta 2020, Yttertak bytt, 2021. Lönsboda är en aktiv och levande by. Här finns restaurang, café, matvarubutik och annat serviceutbud. Barnomsorg, skola och simhall. Kontakta mäklare för ytterligare information samt besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Kompassgatan 16A, Västra Bökhult, Älmhults kommun

Kompassgatan 16A

Radhus
Västra Bökhult, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå
2 775 000 kr
120 m²
5 rum
5 740 kr/mån
23 125 kr/m²

Stor bostadsrätt i populära Västa Bökhult. Nybyggnadsår 2019, vem vill inte bo ljust, modernt och med öppen planlösning? Här erbjuds ett välplanerat och ljust hem! Kök i öppen planlösning med matsal och allrum fyra sovrum och två badrum i bra storlek. Disponibel trädgård på både fram och baksida, separat förråd i trädgården. Bostadsrätten är på 120 m2, genomgående ljus inrett samt ett passande ekparkett golv. I BRF kompassen bor du trivsamt och tryggt, en månadsavgift på 5740 kr. I västra Bökhult bor du lugnt och när naturen, en kort promenad från bostadsrätten når du sjön Möckeln. Fina promenadstråk och sjöstugans restaurang. I området finns även barnomsorg och skola, en kort promenad till ett flertal lekplatser. I Älmhults Centrum och Älmhults Habdelsplats hittar du ett gott serviceutbud och kommunikationsmöjligheter. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bygatan 16, null, Hässleholms kommun

Bygatan 16

Villa
Hässleholms kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
875 000 kr
125 + 15 m²
6 rum
865 m² tomt

Trivsamma Hästveda. Nu ges chansen till ett stort hus med centralt läge och sekelskifteskänsla. En fint inramad och insynsskyddad trädgård. Utöver boningshuset finns inglasad altan, förråd och ett garage/verkstad. Boningshuset är rymligt och ljust inrett. Sekelskifteskänslan får vi i den höga takhöjden, de rejäla rummen och parkettgolven. Här ges sex rum, varav tre-fyra sovrum. Ett stort sällskapsrum, ett rejält kök och två badrum. Energieffektivt uppvärmningssystem via luft-vattenvärmepump i kombination av eldstad. Gångavstånd till Hästvedas serviceutbud samt ett stenkast från skola. Naturen kring Hästveda är fin, ett naturskönt område där du kan finna många fina promenadstråk. Närmsta sjö är Lursjön och lilla sjön. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Pehr Hörbergs väg 19, Virestad, Älmhults kommun

Pehr Hörbergs väg 19

Villa
Virestad, Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 795 000 kr
110 + 110 m²
6 rum
1 550 m² tomt

Hemtrevlig suterrängvilla i natursköna Virestad. Här vid Pehr Hörbergsväg ges en fin utsikt över åkrarna och längs åkerkanten ser man Virestadsjön. Boningshuset har genomgått en modernisering de senaste åren. Här har man fint kombinerat färg med husets gamla karaktär och stil. Planlösningen är både rymlig och välplanerad. Här ges ett rymligt kök, ett större allrum och tre sovrum samt badrum på entréplan. På suterrängplan finns ytterligare ett sällskapsrum, även perfekt som lekrum. Här finns även ett badrum, tvättstuga och gästrum. Trädgården är prydligt arrangerad. Här kombineras fint gräsyta, med krydd- och grönsaksodlingar. Trädäck/uteplats i tre nivåer och alla med västerläge, vilket ger en fin kvällssol. Virestad är en levande landsbygdsby. Här finns en aktiv församling, en populär kläd- och modebutik samt en omtyckt förskola och skola. En kort promenad från huset når du Virestadsjön för bad och fiskemöjligheter. Cirka 10 minuter med bil finns närmsta matvarubutik i Liatorp. Älmhult ligger cirka 20 min bort med bil. Kontakta mäklaren för mer information såsom besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 42