Vallen 302

Gnarp, Nordanstigs kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Biarea
86 m²
Tomtarea
3 020 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
39 349 kr/år

Livet på landet i kombination med nära till allt. Hur låter det? Här får ni det bästa av två världar, ett renoverat hem med enskilt läge i centrala Gnarp.

Allt i ett och samma plan, ihopbyggt med loge och en helt fantastisk tomt. Här kan ni bara flytta in och börja trivas i ert nya hem, samtidigt som tomten har oändligt med möjligheter. Har du jakthundar? Perfekt, då har ni en utmärkt hundgård till det och fina promenadstråk för hundpromenader. Vill ni ha mindre djurhållning på tomten så är det också en möjlighet, tänk er en liten hage med höns och grisar eller får. Odla i växthuset och pallkragarna, njut av era fruktträd och gå runt husknuten för att plocka bär och svamp.

Huset har genomgått flera renoveringar vilket ger er ett inflyttningsklart hem med smakfulla materialval som passar vilken inredningsstil som helst. Bo i en lantlig idyll med promenadavstånd till mataffär, tåg- och busstation, förskola och skola.

Där du trivs.
Där är ditt hem.

Välkommen att boka in er på visning via vår hemsida och för dig som redan nu vill gå på digital visning kan gå på visning via vår tjänst Hoome View som du också hittar på vår hemsida!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Maya Sundlöf

Hoome Mäkleri
Mäklare Maya Sundlöf, Hoome Mäkleri
076-4926951