Fasternavägen 400

Gottröra, Norrtälje kommun Se på karta

3 500 000 kr

3 850 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
125 m²
Tomtarea
1 950 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
29 798 kr/år

Denna fina villa stod klar 2018 och är alltså i mycket fint skick! 125 kvm som fördelats ytterst smart för att få in alla användningsområden samtidigt som det är luftigt. Både separat tvättstuga, tre sovrum och fina sociala ytor! Köket bjuder in till umgänge och matlagning då det är fullt utrustat och lite till; ölkyl, rejäla materialval och fönster så att ni kan stå och diska eller laga mat och titta ut på naturen. Intill köket finns ett matrum och vardagsrum i öppen planlösning som är tillräckligt stort för att dela av till ytterligare ett sovrum. Vem vet, kanske blir ni fler eller kanske har omständigheterna i världen gjort att ett arbetsrum är nödvändigt?
Till sovrummen då...Master bedroom är av god storlek och har en separat klädkammare, precis så där som man vill ha det. De två andra rummen passar bra som barnrum/gästrum med plats för enkelsängar. Huset har två badrum, både från hallen och mitt i huset. Båda helkaklade i diskreta färger och inredda med snygga badrumsmöbler.
Från vardagsrummet har huset en utgång via dubbeldörrar till altanen i sydvästläge. Sol från fm till sista kvällssolen alltså. Tomten ligger i ett ytterst privat läge som sista huset på vänstra sidan och med obebyggd skog runt om. Njut av lugnet och att djurlivet!

Att bo här, är att slippa renovering och bara njuta av livet! Jo jo att bo i hus gör ju alltid att det finns något att göra, men här kan ni koncentrera er på att göra det till er eget. Tomten är tex en omålad palett; stora gräsytor, fina grusgångar men i övrigt finns plats både för gästhus eller garage om det är något som önskas.
Detta är ett barnvänligt område, men de som bor här är i blandad ålder. Dock är det ju lugnt så som förälder behöver man inte oroa sig för trafik eller annat farligt. Förskola finns ca 4 km från huset och annars är det Rimbo som är närmast, bara 1 mil bort och ca 12 min i bil.

Välkomna på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid stort intresse!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Norrtälje

Kontakta mäklaren

Matilda Tengheden

MOHV Norrtälje
Mäklare Matilda Tengheden, MOHV Norrtälje
0703-89 65 75

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.