Mäklare Matilda Tengheden

Matilda Tengheden

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ångbåtsgatan 3, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Ångbåtsgatan 3

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
4 850 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/5
6 728 kr/mån
47 087 kr/m²

Nästa steg från villan eller kanske alternativet till villa eller radhus? Här bor ni bekvämt på 103,5 kvm fördelade på fyra rum och kök med två badrum och delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Påkostade materialval så som enstavig ekparkett och marmorskivor i kombination med en generös takhöjd är några av sakerna som gör lägenheten extra läcker! En bostad för dig som uppskattar kvalité, helt enkelt... Ett rymligt master bedroom med egen balkong i västerläge samt god förvaring och ett av badrummen i direkt anslutning. Utöver detta, två mindre sovrum, separerade från varandra. Välkomnande hall med gott om förvaring samt kök med rejält med förvaring i skåp och lådor samt fina arbetsytor. Trevlig och ljus matplats vid fönstret, med plats för större matgrupp. Även vardagsrummet är av god storlek (25 kvm) och lätt att möblera. Utgång från vardagsrummet till balkongen i öst. I nya området Norrtälje Hamn som växer fram, ligger redan idag fyra restauranger inom några minuters promenad och fler kommer det att bli. Här är stans nya stadsdel där du får det bästa av flera världar. Centralt, sjö- och naturnära och samtidigt i ett skyddat och lugnt läge. Välkomna på visning eller hör av er vid stort intresse eller privata visningar!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rubingatan 8, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun

Rubingatan 8

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
1 495 000 kr
54,8 m²
2 rum
vån 3/5
4 553 kr/mån
27 281 kr/m²

Fräsch bostad med fint parkettgolv och balkong mot väster och därmed eftermiddags- och kvällssol. På tredje våningen i huset har du en ljus och härlig känsla med minimal insyn. Planlösning för denna bostad om ca 55 kvm är med kök och vardagsrum integrerade med varandra, sovrum med gott om förvaring och rymligt, helkaklat badrum med dusch och klädvårdsavdelning. Både tvättmaskin och torktumlare förstås. Ljusa materialval gör att det är lätt att sätta sin egna känsla i bostaden. Hallen har tre bra garderober för förvaring samt en stor klädkammare/förråd. På Rubingatan har du nära till stadskärnan, Knutby torg med butiker mm samt fina promenadvägar. Några minuter till bussen och en bekvämt boende utan renovering! För mera info, kika på hemsidan https://www.brfsodrajuvelen.se/ Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Asteroidvägen 4E, Solbacka, Norrtälje kommun
Asteroidvägen 4E, Solbacka, Norrtälje kommun, bild 2
Asteroidvägen 4E, Solbacka, Norrtälje kommun, bild 3

Asteroidvägen 4E

Lägenhet
Solbacka, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
3 250 000 kr
139 m²
4 rum
vån 4/4
8 198 kr/mån
23 381 kr/m²

Denna taklägenhet med två balkonger, en mot öst och en mot väst, är både unik och häftig! Här blandas läckra snedtak och vinklar, generösa sociala ytor och rymliga sovrum med fullt utrustade badrum på en boyta om 139 kvm, fördelade på fyra rum och kök. Bostaden är i princip i nyskick då den nyss målats samt att den vårdats med omsorg, av nuvarande ägare. Gott om förvaring i bostaden samt externt förråd precis intill lägenheten. Hiss som tar dig både till entréplan och parkering gör livet enkelt. Att bo högst upp i huset är en ynnest, och med hiss är det ju bara en fördel. Inga grannar ovanpå som kan störa och här har ni dessutom minimal insyn från omkringliggande bostäder. Ett perfekt boende för er som lämnat villan, men inte vill göra avkall på bostadsytan, eller för er som behöver utrymme för familjen, men inte har tid för tomt och allt det innebär. Nära till skola, förskola, lekpark och pulkabacke! Runt om finns fina promenadvägar, skogspartier och grönområden. Välkomna på visning eller hör av er till ansvarig mäklare vid stort intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Spraggarboda Backe 1, Spraggarboda, Norrtälje kommun
Spraggarboda Backe 1, Spraggarboda, Norrtälje kommun, bild 2
Spraggarboda Backe 1, Spraggarboda, Norrtälje kommun, bild 3

Spraggarboda Backe 1

Fritidshus
Spraggarboda, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
1 750 000 kr
90 m²
1 rum
1 705 m² tomt

Denna lägenhet är en riktig trevlig bostad med kök, badrum, sovrum samt loft med allrum och ytterligare ett sovrum. En lyxig detalj med huset är såklart det stora dubbelgaraget som ni troligtvis vill ha mest för hobby eller för att snygga bilen ska bo fint? Men det är ju också perfekt som förvaring... Det perfekta hemmet för den motorintresserade som samtidigt vill ha sin bostad nära, med andra ord! Huset har en alldeles nybyggd altan i söderläge som står redo att inreda nu när solen äntligen visar sig, samt plats för att parkera bilar på uppfarten. Är det så att garaget är något ni inte har något behov av, finns bygglov klart för att bygga om denna del till bostadsyta (se alternativ planritning) Fastigheten är friköpt och har styckats från Spraggarboda 1:63. Välkomna på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid stort intresse!

 • Premium
Spraggarboda backe 3 (del av Spraggarboda 1:63), Spraggarboda, Norrtälje kommun
Spraggarboda backe 3 (del av Spraggarboda 1:63), Spraggarboda, Norrtälje kommun, bild 2
Spraggarboda backe 3 (del av Spraggarboda 1:63), Spraggarboda, Norrtälje kommun, bild 3

Spraggarboda backe 3 (del av Spraggarboda 1:63)

Villa
Spraggarboda, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
4 925 000 kr
183 + 10 m²
6 rum
2 700 m² tomt

Välkomna till denna ytterst välplanerade villa om 183 kvm fördelade på två plan. Kliv in, antingen via groventrén, eller via hallen. På nedre plan finner ni förutom de härliga sociala delarna i form av lantligt, renoverat kök, generöst vardagsrum och matrum även badrum och två sovrum. Tvättstugan är placerad i anslutning till groventré och kök. Någon har tänkt till! En trappa upp möts ni av ett härligt allrum med braskamin och lite sluttande tak tack vare takets konstruktion, vilket ger en mysig och ombonad känsla. Från allrummet finns utgång till balkongen i söderläge. Här uppe finns tre rymliga sovrum, en klädkammare samt ett rejält, helkaklat badrum. Här får hela familjen plats samtidigt om man vill... Husets ytskikt går i ljusa och naturnära toner och har ett fint ljusinsläpp via spröjsade fönster. Husets höga läge i området påverkar också ljuset positivt. Hit flyttar ni och trivs som fiskar i vattnet! Närhet till skog och natur, hästgårdar om någon i familjen har ett fyrbent husdjur av större modell samt närhet till havet. Här bor ni endast ca 15 minuter med bil från Norrtälje med bussförbindelse för skola mm. I området finns hästgårdar, villor och fritidshus. Frötuna skola Förskola samt F-9 ligger ca 10 min från huset. Fastigheten har gemensamt avlopp med två andra fastigheter i form av trekammarbrunn med infiltration. Även brunn för inkommande vatten delas och vattenprov finns bland dokumenten. Välkomna på visning till en riktig härlig villa i lantlig miljö, men ändå närhet till det mesta! Huset besiktigas 13/5 och efter det finns protokoll att tillgå via intresseanmälan/visningsbokning samt inloggning med BankId

 • Premium
Solparksvägen 13A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun
Solparksvägen 13A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun, bild 2
Solparksvägen 13A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun, bild 3

Solparksvägen 13A

Lägenhet
Solbacka Strand, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
2 995 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/5
6 559 kr/mån
31 862 kr/m²

Sällan finns en så välskött och omsorgsfullt inredd lägenhet till salu! Här bor ni i en välplanerad bostad om 94 kvm, fördelade på tre sovrum, varav ett större, kök och vardagsrum i öppen planlösning, samt både badrum och duschrum. Här är det bara att flytta in! Huset stod klart 2016 och lägenheten har vårdats väl sedan dess samt att alla väggar målades om 2022. Smakfulla och diskreta toner i beige och grått på väggarna samt stilrena materialval i kök och våtrum. Gott om förvaring i både hall och sovrum, så som skjutdörrsgarderob i sovrummen och en läcker platsbyggd garderob i hallen. Fina sociala ytor med både plats för soffgrupp, matgrupp och mer. Men nu måste vi ju prata om balkongen! Den kvadratiska, inglasade balkongen om 19 kvm som fungerar som ett extra rum! Både till vardags men i synnerhet när gäster kommer på besök och ni har som en lounge att hänga i. Här har ni dessutom glimt av havet över radhusen nedanför. Välj själv om balkongen ska vara inglasad eller öppen genom att skjuta fönsterpartierna åt sidan. El finns för belysning, infravärme eller grill. I Solbacka strand har ni en trevlig promenad ner till stan om ca 20 min eller bussen strax utanför om orken tryter. Naturnära med härliga promenadstråk längs vattnet och i skogspartier, samtidigt som matbutik, pizzeria och skola/förskola ligger lika nära. Här trivs barnfamiljen som vill ha ett lättskött och icke tidskrävande boende, liksom ni som flyttat från huset, men samtidigt vill kunna njuta av uteplats och fina ytor. Detta är en kommande försäljning så kontakta ansvarig mäklare vid stort intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Båtsmansgatan 9, Kvisthamra, Norrtälje kommun
Båtsmansgatan 9, Kvisthamra, Norrtälje kommun, bild 2
Båtsmansgatan 9, Kvisthamra, Norrtälje kommun, bild 3

Båtsmansgatan 9

Villa
Kvisthamra, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
6 475 000 kr
104 + 75 m²
5 rum
750 m² tomt

På Båtsmansgatan 9 i omtyckta Kvisthamra ligger en välskött enplansvilla med souterräng, i ett sjönära läge och mysig tomt. Här bor ni på en totalyta om ca 180 kvm med tre sovrum på övre plan och ett i källaren. Badrum på båda plan samt med bastu i det nedre. Utsikt mot Kvisthamraviken från både sällskapsytor och sovrum. Huset har gott om förvaring i förråd i källarplan och även pannrum/groventré har fina utrymmen. Sovrummet i källarplan är idag gästrum men kan tex nyttjas som gym eftersom badrum med bastu ligger i direkt anslutning. Separat och trivsam tvättstuga finns också i källaren samt utgång till trädgården. Här kan ni alltså lätt bo på ett plan och använda källaren för tvätt, gäster, träning och förvaring. Källaren är dessutom i fint skick med parkettgolv, spotlights och helkaklat badrum respektive tvättstuga. Ett perfekt boende för barnfamiljen som inte vill ha allt för stort eller för er som gör en "downsize" från ett större boende. Att huset är utrustat med både bergvärme och FTX-ventilation gör förstås mycket för driftskostnaderna. Både dränering och tak är utförda/renoverade på senare år och senaste ägarna har lagt mycket engagemang på fasad, grund samt stenläggning som inkluderar en parkeringsplats för två bilar. Tomten gränsar till andra villor åt tre väderstreck och allmänning med lövskog åt det fjärde. Insynen är minimal tack vare husets läge och utsikten mot vattnet är både vacker och rogivande. Till Kvisthamraskolan är det ca 500 m och till badplatsen vid Kärleksudden ca 900 m. Ner till vattnet pratar vi mer antal steg, så nära är det! I Kvisthamra trivs de flesta, gammal som ung, och ofta beror det på det lugna, men samtidigt centrala läget. En promenad längs strandpromenaden till Norrtälje Hamn med restauranger och kaféer eller över parken ner till stadskärnan på 5-10 minuter. Det är även promenadavstånd till pendlingsbussen mot Stockholm/Uppsala. Förutom allt det praktiska är nog Kvisthamra ändå mest känt för dess fina villor av olika färg och karaktär och områden som sluttar ner mot vattnet. Huset besiktigas den 13/5 och efter det finns protokoll att tillgå via intresseanmälan/visningsbokning och sedan inloggning med BankId. Välkomna på visning samt kontakta ansvarig mäklare vid stort intresse!

 • Premium
Fågelsångsvägen 80, Fågelsången, Norrtälje kommun
Fågelsångsvägen 80, Fågelsången, Norrtälje kommun, bild 2
Fågelsångsvägen 80, Fågelsången, Norrtälje kommun, bild 3

Fågelsångsvägen 80

Villa
Fågelsången, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
5 000 000 kr
150 m²
5 rum
896 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga villa om 150 kvm med pool och insynsskyddat läge! Huset ligger på en högt belägen hörntomt med skogen som granne och återvändsgata, så perfekt för barnlek och att tryggt lära sig cykla. Här har man investerat i en cirkulär pool (5mx*1,5 m) som är snyggt placerad i ett altandäck som ansluter till huskroppens sydvästra sida. Vid entrén till huset finns en uteplats med markiser där man med fördel placerar bord och stolar för middag. Poolens teknik är placerad i den lilla källare som finns under huset och nås via trapp utifrån. Självklart finns ett garage på tomten, även om det inte används till att parkera bilen i då halva delen är inredd som gästrum och halva delen som en snickarverkstad/förvaring Huset har två ingångar, en huvudingång och en via tvättstugan. Vi tar huvudingången och kommer in i en hall där man får direktkontakt med de sociala ytorna kök och vardagsrum. Ett stort och familjärt kök med köksö och stort utrymme för matsalsbord gör att man här vill spendera många timmar. I vardagsrummet sitter man gärna och njuter av den kamin som installerats, eller varför inte sätta sig i uterummet. Det finns tre lika stora sovrum i fil, alla med fönster mot baksidan samt master bedroom, intill vardagsrummet. Detta rum har badrum samt tvättstugan intill och även groventrén. Alltså går det att göra denna del av bostaden till tonårsdel/svärmorsdel. I Fågelsången har ni nära till matbutik, flera förskolor/skolor F-9 samt elljusspår och lekplatser. Mycket barn i området samt lugnt och tryggt. Välkomna på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid stort intresse. Självklart ordnar vi privata visningar vid efterfrågan! Huset är besiktigat och protokoll finns på visning samt vid efterfrågan till ansvarig mäklare.

 • Premium
Bergsgatan 4, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Bergsgatan 4, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Bergsgatan 4, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Bergsgatan 4

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
4 975 000 kr
93,9 m²
3 rum
vån 3/3
6 290 kr/mån
52 982 kr/m²

Visst gillar man dessa unika lägenheter och när de äntligen blir till salu? Nu finns möjligheten att lägga beslag på just denna välskötta bostad om ca 94 kvm med takhöjd mellan 2,5-3,7 m och en härlig utsikt över Norrtälje hamn. Förutom dessa fördelar finns hiss i huset, garageplats med elbilsladdare som ingår i månadshyran samt att bo i en mycket lågt belånad förening. I källaren finns sopsorteringsrum samt lägenhetsförråd om ca 4 kvm. Dessutom har själva lägenheten en vindstrappa upp från hallen med ett stort extrarum som kan användas som förråd, kontor, gästrum eller kanske ateljé? Huset stod klart 2006 och fick då det vackra namnet Bergssmycket, vilket är väldigt lämpligt då denna moderna, men ändå klassiska byggnad är placerad längs med Bergsgatsbacken. Detta gör ju såklart att läget är ytterst centralt och ni har gångavstånd överallt. Bostaden är fördelad på hall med förråd/klädkammare, två sovrum varav ett större samt med utgång till balkong i sydostläge. Här finns platsbyggda garderober samt god plats för dubbelsäng. Kök och vardagsrum är planerat i en delvis öppen planlösning med rejäl köksdel, separat matdel framme vid utgången till huvudbalkongen. Från denna, som ligger i nordostläge, har ni som sagt en utsikt som är lika unik som själva lägenheten. Ut över societetsparken, hamnen och ända bort mot inloppet. Lite extra vintertid såklart. Utsikten kvällstid är inte heller att förakta, när blicken kan vandra ut över stadens ljus och de pampiga tornet lyser upp. Då går vi in i lägenheten igen... Den öppna ytan har förstås en fin vardagsrumsdel också och den fina takhöjden ger en häftig känsla. Badrummet är helkaklat och har förutom dusch, wc, handfat och spegelskåp, även tvättmaskin och torktumlare. Detta är alltså den perfekta bostaden för er som uppskattar stadens puls, att kunna ta hissen ända ner i garaget och starta er varma bil. Det finns en plats per lägenhet och laddbox till varje plats. Praktiskt och lyxigt! Att bo så här och samtidigt känna tryggheten av att bo i en stabil förening med låg belåning är inte helt lätt att få tag i. Välkomna på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid stort intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sundsbacken 34, Häverödal, Norrtälje kommun

Sundsbacken 34

Villa
Häverödal, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
2 000 000 kr
133 + 65 m²
7 rum
2 930 m² tomt

Välkomna till denna härliga villa om 230 kvm i två plan med källare! Här bor ni i ett ytterst privat läge med stor tomt (3000 kvm) med fina gräsmattor som omgärdas av häckar och träd, men som för den delen inte är mörk. Solen vilar på tomten från morgon till kväll. På fastigheten finns förutom huvudhuset, ett gästhus med två rum, kök och badrum. Garage och en enklare carport, vedskjul, vedeldad bastu samt jordkällare. En rejäl fastighet med andra ord! Så, välkomna in i huset...På entréplan möts ni av en rymlig hall samt ett inglasat uterum. Vidare in finns ett stort lantligt kök med gott om förvaring, arbetsytor och vedspis. Därintill ett rum som idag används som bibliotek. Här finns en braskamin med glasruta mot både detta rum och vardagsrummet. Fantastiskt mysigt! Vardagsrummet har plats för större soffgrupp. Från vardagsrummet finns utgång till ett matrum med plats för stort bord för många gäster. Utgång till trädgården härifrån. Badrum, städförråd, trappa ner till källaren och mycket utrymme finns också på detta plan. En trappa upp finner ni två sovrum varav ett som med fördel kan delas av till två. Fina alkover för sängar och klädkammare. Det andra sovrummet har plats för dubbelsäng, inbyggda garderober samt egen wc. Från hallen på övre plan finns utgång till en fin balkong i västerläge, med utsikt mot trädgården. Källaren rymmer mycket förvaring! Här finns förråd, matkällare/pannrum (där den nya bergvärmepumpen står) en generös tvättstuga samt sovrum med egen ingång och hall/förråd. Ett hus för er som uppskattar ett gediget byggt hus med gott om plats, flera eldstäder samt mycket charm! På tomten finns även en uttjänt pool som nästa ägare kan förvandla till sin egen oas. Häverödal är ett fint och lugnt samhälle att trivas i. Här finns skog, golfbana, affär, hotell, bensinstation samt idrottsanläggning med elljusspår, konstsnö, asfalterad aktivitetsbana, freesbeebana, skjutbana och cykelbana. Allt detta bara någon kilometer från huset. Välkomna på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid stort intresse!

Stora Brogatan 12B, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Stora Brogatan 12B, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 2
Stora Brogatan 12B, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun, bild 3

Stora Brogatan 12B

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
2 225 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/4
2 187 kr/mån
44 949 kr/m²

Denna unika pärla om 49,5 kvm ligger på andra våningen i huset, mitt i centrala Norrtälje. Eftersom huset har hiss passar lägenheten de flesta. I synnerhet ni som drömmer om en modern bostad i klassiskt renoverad stil som matchar byggnadsåret. Brf Norrgården är mycket populär, båda tack vare den goda stämningen som råder här men såklart även eftersom ekonomi är god. Ytan på bostaden är ytterst smart fördelad så att alla rum är av god storlek samtidigt som det finns gott om förvaring i garderober och två klädkammare. Ljusinsläpp från både norr och söder samt minimal insyn. Lägenheten är en etta som byggts om till en tvåa för att få en separat sovdel. Lägenheten är inte bara otroligt fin och fräsch utan ligger även praktiskt till. Matbutik, apotek, kafé och biograf på samma gata är inte helt fel. För att inte tala om restauranger och gym. Är det så att du pendlar till jobbet så ligger busstationen bara någon minut bort. Välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid stort intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Götgatan 3, Grossgärdet, Norrtälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Götgatan 3

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
1 650 000 kr
53,1 m²
2 rum
vån 2/3
4 217 kr/mån
31 073 kr/m²

Denna tvåa om ca 53 kvm ligger i ett hus som faktiskt har hiss, vilket är både bekvämt och tryggt! Lägenheten är fördelad på hall, rymligt badrum och vardagsrum och kök i halvöppen planlösning med utgång till den stora, inglasade balkongen. Denna är vänd mot sydväst. Sovrummet har tre garderober och plats för dubbelsäng. Brf Tornfalken är en trivsam förening med tvättstuga och förråd. Parkering finns på gården och huset ligger på fint promenadavstånd till gågatorna nere på stan likväl som till grönområden och fina promenadvägar i Vigelsjö, vid sjön Lommaren. Här bor du alltså nära till det mesta, men samtidigt i ett lugnt och skyddat läge. Välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid stort intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Ångbåtsgatan 2, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Ångbåtsgatan 2, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun, bild 2
Ångbåtsgatan 2, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun, bild 3

Ångbåtsgatan 2

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
2 800 000 kr
49 m²
2 rum
vån 10/15
3 746 kr/mån
57 143 kr/m²

Att bo med denna utsikt är som att ständigt ha en tavla att titta på! Dagtid såväl som kvällstid är vyn hänförande...Denna tvåa om 49 kvm är dessutom ytterst välskött och dess kvadratmetrar är planerade på bästa sätt! Bara att flytta in och njuta av allt som bostaden och föreningen har att erbjuda. Brf Soltornet är en välskött förening med extra allt; båtpool, bilpool, cykelpool samt en mysig och välrenommerad restaurang i bottenplan. Här behöver du inte ens sätta på dig jackan utan kan rakt från hissen till ditt bord eller baren. I lägenheten ser ni vattnet så snart ni kliver över tröskeln och den utsikten finns i alla rum i bostaden. Tänk att vakna och se hamnbassängen och Societetsparken från sängen utan att behöva stiga upp... Det är väl livskvalitet om något? I hallen finns gott om förvaring i garderober och access till badrummet som är av god storlek och rymmer även tvättpelare. Helkaklat i moderna material så klart. Vidare in i lägenheten kommer ni till det stora rummet med kök och vardagsrum i öppen planlösning, utgång till balkongen och härliga fönster mot utsikten. Kök från HTH med vitvaror av hög kvalitet samt god plats för matbord, soffgrupp och mer. I sovrummet finns garderobslösningen som är signifikant för Soltornet, plats för dubbelsäng och härligt utsikt. Detta är en bostad för er som önskar lite mer och tycker om att omge er av fina materialval och hög standard. Att bo med denna utsikt är som att ständigt ha en tavla att titta på!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Söderhusvägen 17D, Singö Söderby, Norrtälje kommun
Söderhusvägen 17D, Singö Söderby, Norrtälje kommun, bild 2
Söderhusvägen 17D, Singö Söderby, Norrtälje kommun, bild 3

Söderhusvägen 17D

Tomt
Singö Söderby, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
900 000 kr
1 534 m² tomt

Denna råa tomt om 1534 kvm ligger med bara någon minut från havet och Singöfjärden, på Singös sydvästra del. Tomten ligger i ett öppet läge där ni har mer fritt läge mot norr samt havet mot sydost. Från Singöbron är det bara några minuter med bil och till Singö-affären (livsmedelsbutik) ca 1 km. Närmaste busshållsplats finner ni vid Singö kyrka, ca 1 km från tomten. Möjlighet till bad och båt finns vid stranden och tomten har fritt läge mot norr med böljande äng. Framtida hus kan placeras så att sjöglimt kan uppnås. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger köparen möjlighet att utforma sitt boende med hänsyn till stads- och landskapsbilden i området. För frågor kring bygglov samt planer för området samt omkringliggande fastigheter hänvisar vi till Norrtälje kommun. Välkomna att åka förbi och titta samt ta kontakt med ansvarig mäklare vid frågor och funderingar!

 • Premium
Brandvaktsvägen 90, Björnö, Norrtälje kommun
Brandvaktsvägen 90, Björnö, Norrtälje kommun, bild 2
Brandvaktsvägen 90, Björnö, Norrtälje kommun, bild 3

Brandvaktsvägen 90

Villa
Björnö, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
6 800 000 kr
196 m²
7 rum
721 m² tomt

På höjden, med fin utsikt ut över resten av området och med ett insynsskyddat läge ligger denna rejäla villa om 196 kvm i två plan. Entréplan med sociala ytor, master bedroom och utgång till den generösa altanen i söderläge. Hit hittar solen från morgon till kväll. Altanen har sittplatser i alla lägen, pergola som även skyddar mot sol samt spa-bad. Altanen omgärdas av vitmålat staket med infällda spotlights. Överlag är huset välutrustat med belysning både på fasad, altan och i stenläggning och murar. Övre plan består av tre rymliga sovrum och ett fjärde som är något mindre, badrum med dusch, två förråd/klädkammare samt ett allrum med fransk balkong. Här kan ni låta barnen få sitt alldeles eget plan i huset... Huset stod klart 2018 och har sedan dess vårdats, älskats och utvecklats. Den tid och energi, för att inte tala om pengar som lagts ner på tomten med murar, nivåer, parkeringsplats och stenläggning är svårt att få till hur gärna man än vill. Passa på när någon som kan gjort allt jobb, så kan ni sätta er på altanen och njuta av ett glas rosé efter jobbet istället! På uppfarten finns ett förråd, perfekt för däck och annat nödvändigt. På husets baksida finns gräsyta perfekt för fotbollsmål och studsmatta. Här står ett mindre förråd för trädgårdsredskap och här kommer man ut från groventré/tvättstuga när man tex ska hänga tvätt, lotsa in barn i geggiga galonbyxor eller kanske människans bästa vän som fått sig en långpromenad i höstrusk. Så tillbaka till uppfarten...Plats för tre bilar på den stenlagda ytan och med en snygg trappa som i några steg tar er upp till huset och altanen. I det ytterst populära och trivsamma området Björnö bor ni lugnt och praktiskt med barn i alla åldrar och lite trafik. Här kan barnen lära sig cykla, ni kan ta en promenad bort till lekparken eller bara hänga på tomten. Förskola finns intill området och busshållplats lika så. Norrtäljes stadskärna ligger inom promenadavstånd den också, liksom matbutik och diversehandel, badhus, sporthall och träningsanläggning. Välkomna på visning och upplev drömhuset!

 • Premium
Lundmansgatan 13A, Grossgärdet, Norrtälje kommun

Lundmansgatan 13A

Lägenhet
Grossgärdet, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
2 495 000 kr
95,2 m²
4 rum
vån 3/3
4 388 kr/mån
26 208 kr/m²

Välkommen till en mysig och välplanerad fyra på Grossgärdet, området som har allt! Nära till stadskärnan, grönområden, matbutiker och kommunikationer. Ett lugnt och populärt område! Nu finns en fyra till salu om ca 95 kvm, med tre rejäla sovrum och balkong åt söder. I vardagsrummet finner ni ett vackert parkettgolv i original samt den öppna spisen som både fungerar och värmer gott. Är det inte precis en sådan man längtar efter just nu? Nyrenoverat kök med gott om förvaring och fina arbetsytor. Lägenheten har utsikt över villaområdet på Grossgärdet och har minimal insyn. De sociala ytorna är goda, men inte onödigt stora, vilket ger utrymme för både förvaring i garderober och i klädkammare. Fräscht duschrum med vägghängd toalett. Tvättstuga finns i samma port, så det behövs ingen tvättmaskin i lägenheten. Detta är en riktig pärla som ger en skön känsla direkt när man kliver över tröskeln och risken finns att man aldrig vill gå härifrån! Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Hamnpromenaden 13, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Hamnpromenaden 13

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
5 695 000 kr
114 m²
4 rum
vån 3/4
6 589 kr/mån
49 956 kr/m²

Läs mer om projektet på https://wastbyggvarahem.se/vara-hem/tjarleken/ I Norrtälje hamn, stadens nya och mest populära stadsdel uppför Wästbygg nu projektet Tjärleken, Svanenmärkta flerbostadshus med härlig känsla, rymd och innovativa planlösningar. Med närhet till vattnet och Societetsparkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den vackra miljön. Här bor du i ett lyxigt läge med absolut närhet till hamnpromenad, båthamn, tennisbanor, fina promenadstråk och flera restauranger. I vår visningslägenhet på Hamnpromenaden finns möjlighet att se lägenheternas standard och materialval samt få mer info om projektet och vilka lägenheter som finns lediga. Vi kommer ha inbokade visningar och passar inte tiden får ni gärna kontakta ansvarig mäklare Matilda Tengheden 0703896575 [email protected] för att boka en egen tid. Tjärleken erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum, smarta detaljer och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan att bo centralt med tillgång till allt vad stadslivet erbjuder och naturens lugn i form av natur och hav. För dig som vill bo, leva och njuta varje dag och ha mer tid över för livets goda!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Hamnpromenaden 13, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Hamnpromenaden 13

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
5 995 000 kr
114 m²
4 rum
vån 4/5
6 589 kr/mån
52 588 kr/m²

Läs mer om projektet på https://wastbyggvarahem.se/vara-hem/tjarleken/ I Norrtälje hamn, stadens nya och mest populära stadsdel uppför Wästbygg nu projektet Tjärleken, Svanenmärkta flerbostadshus med härlig känsla, rymd och innovativa planlösningar. Med närhet till vattnet och Societetsparkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den vackra miljön. Här bor du i ett lyxigt läge med absolut närhet till hamnpromenad, båthamn, tennisbanor, fina promenadstråk och flera restauranger. I vår visningslägenhet på Hamnpromenaden finns möjlighet att se lägenheternas standard och materialval samt få mer info om projektet och vilka lägenheter som finns lediga. Vi kommer ha inbokade visningar och passar inte tiden får ni gärna kontakta ansvarig mäklare Matilda Tengheden 0703896575 [email protected] för att boka en egen tid. Tjärleken erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum, smarta detaljer och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan att bo centralt med tillgång till allt vad stadslivet erbjuder och naturens lugn i form av natur och hav. För dig som vill bo, leva och njuta varje dag och ha mer tid över för livets goda!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Tjärleken, null, Norrtälje kommun

Tjärleken

Lägenhet
Norrtälje kommun
MOHV Norrtälje
fr. 5 695 000 kr
114 m²
4 rum
6 589 kr/mån

Läs mer om projektet på https://wastbyggvarahem/tjarleken/ I Norrtälje hamn, stadens nya och mest populära stadsdel uppför Wästbygg nu projektet Tjärleken, Svanenmärkta flerbostadshus med härlig känsla, rymd och innovativa planlösningar. Med närhet till vattnet och Societetsparkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den vackra miljön. Här bor du i ett lyxigt läge med absolut närhet till hamnpromenad, båthamn, tennisbanor, fina promenadstråk och flera restauranger. Gå in och kika vilka bostäder som finns lediga https://wastbyggvarahem/tjarleken/ Tjärleken erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum, smarta detaljer och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan att bo centralt med tillgång till allt vad stadslivet erbjuder och naturens lugn i form av natur och hav. För dig som vill bo, leva och njuta varje dag och ha mer tid över för livets goda!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 19