Svedjeviken 8

Gryta, Norrtälje kommun Se på karta

1 600 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
68 m²
Tomtarea
2 530 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
21 113 kr/år

Välkomna till ett välvårdat lantställe i ett populärt område i Gryta, endast 450 m promenad till badplats och möjlighet till bastu!

Här kan ni koppla av i en inflyttningsklar huvudbyggnad om 68 kvm där ni har ett vardagsrum med fönster i två väderstreck och braskamin, duschrum med vattentoalett, bra arbetskök med intilliggande matrum samt tre sovrum. Under huset finns det mycket bra förvaringsmöjligheter i den stora källaren. På framsidan av huset finns stora uteplatser med och utan tak i söderläge!

På tomten om 2 530 kvm står även ett isolerat förråd om ca. 12 kvm med el indraget samt en lekstuga.

Med denna fastighet har ni vyer ut mot natur och promenaderna runt omkring i området bjuder på hästgårdar samt bär- och svamprika skogar. Från fastigheten har ni badrocksavstånd till områdets badplats i Norsjön där man också kan nyttja ett bastuhus.

Fastigheten har tillgång till drickbart vatten året runt via egen borrad brunn samt kan nyttja sommarvatten via tomtägarföreningen. Vattenanalysen som utfördes 2016 visar tjänligt resultat. Fastigheten har också nyinstallerade avlopp och vattentoalett. Det går att vistas i huset även vintertid.

Från fastigheten tar ni er till Stockholm på ca. 80 minuter. Närmaste busshållplats ligger ca. 2 km från fastigheten som tar er till Norrtälje på ca. 40 minuter.

Välkomna med din visningsanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Lucas Eriksson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Lucas Eriksson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-162 74 56

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.