Berga strand 57

Hakenäset, Tjörns kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
86 m²
Tomtarea
1 332 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1962
Driftkostnad
19 450 kr/år

Välkomna till Berga Strand 57 – perfekt för dig som söker ett så gott som nytt boende med havsutsikt och badrocksavstånd till salta bad. På med badkläderna och följ den lilla stigen mellan tallarna så är ni nere vid närmsta badplats på endast några minuter.

Inte nog med detta, i köpet medföljer en båtplats på ca 4x8 m i Wallhamn.

Boningshuset är totalrenoverat och byggt enligt permanentstandard men passar lika bra som fritidshus året runt om man önskar det. Den stående träpanelen, plåttaket och formen på huskroppen ihop med fönsterpartierna längst med husets långsida ger vacker karaktär och påminner om ett modernt ladhus i bohuslänsk tappning.
Flera fina fönstersättningar och pardörrar i glas ger utsikt över livet på vackra Hakefjorden samtligt som det skapar ett genomgående fint ljusflöde inomhus. Via pardörrarna ges access ut till ett stort altandäck som går längst med husets södra och västra sida med många garanterade soltimmar.

Tack vare bostadens öppna och sociala planlösning finns här gott om utrymmen att samla hela släkten på middagsbjudningar. Här är valmöjligheterna många – inred de öppna ytorna med både mat- och soffgrupp eller fokusera på ett gigantiskt middagsbord och några läshörnor för att sedan placera soffa och TV uppe på loftet. Nedanvåningen utmärker sig med ståtligt ryggåstak, en centralt placerad kamin samt stilrent kök i färgen grafitgrå med detaljer i marmorimitation och svart. Därefter erbjuds tre sovrum samt ett badrum. Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och golvvärme.

Boningshuset kan betraktas som nybyggt eftersom i stort sett allt material är utbytt. Krypgrunden är omgjord efter dagens normer och en adsorptionsavfuktare är installerad i förebyggande syfte. Exteriört har man gjort b.la: tilläggsisolering, fasad samt fasadbelysning. Nytt Plannja Trend plåttak inklusive hängrännor, nya fönster, altan- och ytterdörrar.
Invändigt är samtliga ytskikt, kök, badrum (våtrumscertifikat) och maskiner nya. Man har även bytt ut all VVS och el samt installerat elcentral och jordfelsbrytare.

Lättskött tomt där endast fantasin kan sätta sina gränser. Här finns fina möjligheter för den som tycker det är intressant med växter och odlingar. Förutom boningshuset finns två bodar att nyttja som förråd - perfekt att kunna stuva undan cyklar, flytvästar och spön efter en dagsutflykt i området. Men kanske vill nästa ägare passa på att rusta upp en liten stuga för mer plats åt övernattande gäster.

Förskola och skola F-9 samt busshållplats för dig som pendlar finns i Höviksnäs. Även ICA Nära och pizzeria. Önskas ytterligare service finner du välsorterad mataffär, gym, vårdcentral och apotek i Myggenäs. Även Stenungstorg med ett 60-tal butiker nås inom endast 15 minuter med bil. Ca 60 min till Göteborg.

Välkomna med en intresseanmälan.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn

Kontakta mäklaren

Madeleine Zetterström

Fastighetsbyrån Tjörn
Mäklare Madeleine Zetterström, Fastighetsbyrån Tjörn
070-574 47 04

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas