Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Tjörn

Fastighetsbyrån Tjörn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kleva skog 51, Hakenäset, Tjörns kommun

Kleva skog 51

Villa
Hakenäset, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
4 995 000 kr
88 + 83 m²
4 rum
875 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva ett boende utöver det vanliga, med en utsikt över Hakefjorden som tar andan ur vem som helst! Varmt välkomna till Kleva Skog 51 - ett älskat hem som funnits i samma släkt i många år och tagits väl om hand genom flera generationer. Men nu är det dags för nästa familj att ta vid och skapa nya minnen. Här trivs man lika bra hela året som endast om somrarna när området lever upp lite extra och havet bjuder in till bad och lek. Från huset är det bara en kort promenad till flera mysiga badvikar och bryggor som går att finna längs Hakefjordens klippiga strandpromenad. Växtligheten kring tomten ramar in och ger insynsskydd. Den stora altanen ger sol från morgon till kväll och är perfekt för sommarens alla tillställningar, med plats för både matgrupp och loungehörna. Här njuter man av frisk havsluft samtidigt som man spanar ut över båtarna som kommer och går. När det börjar bli lite kylslaget om kvällen går man in, stänger till det stora skjutdörrspartiet i glas och tänder en mysig brasa i den öppna spisen. Huset har genomgått en hel del renoveringar de senaste åren och är i gott skick såväl exteriört som interiört. Bilen parkeras på en rymlig, grusad uppfart och därifrån välkomnas man hem av en prydlig stenläggning som leder vidare till entrén. Fasaden är ljus och entrén inbjudande, så snart man stiger innanför dörren slås man av känslan att ha havet nära. I entréplanet finns hela fyra sovrum, ett helkaklat badrum, vardagsrum och kök. Källaren nås utifrån och erbjuder ytterligare två sovrum, wc, duschrum, förvaringsutrymmen och tvättstuga. Höviksnäs med goda kommunikationer, skola, förskola, matbutik och pizzeria nås inom 5 minuter med bil. Ett lite större serviceutbud finner du vid Almö centrum i Myggenäs och dessutom ligger Stenungstorg med sitt breda utbud av butiker bara ca 10 minuters bilresa bort. Och Göteborg nås på knappt en timme. Varmt välkomna på visning!

Kållekärr 98, Kållekärr, Tjörns kommun

Kållekärr 98

Gård/Skog
Kållekärr, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
3 995 000 kr
80 m²
3 rum
5,9 ha tomt

Idyllisk gård inbäddad bland frodiga ängar och enastående natur. En slingrande grusväg tar dig genom den charmiga landsbygden vid Kållekärr och välkomnar dig hem till den vackra gården som varit i samma familjs ägo sedan 1800-talet. Platsen ger känslan av en tidsresa tillbaka till en lugnare och enklare tid. Boningshuset har genomgått flera kärleksfulla och varsamma renoveringar de senaste åren, vilket resulterat i en perfekt balans av historisk charm och modern bekvämlighet. Taket och fasaden har uppgraderats med underhållsfri plåt, och invändigt väntar ett fräscht kök och badrum som gör vardagen både praktisk och bekväm. När du kliver ut på tomten möts du av en uppsjö av mysiga uteplatser, omgivna av prunkande växtlighet så som bärbuskar och dignande fruktträd. Här kan du njuta av lugna sommarkvällar med en bok i handen, eller samla familj och vänner för härliga måltider och kubbturneringar under bar himmel. Förutom det charmiga boningshuset finns en rymlig lada, ombyggd till att erbjuda två hemtrevliga sovrum, idealiska för gäster eller en perfekt tillflyktsort för tystnad och vila. Ladan är utrustad med en separett och erbjuder gott om förvaringsutrymmen. Nuvarande ägare har även förberett för el och vatten, vilket gör det enkelt för nästa ägare att utveckla projektet. På tomten finner du även en mysig friggebod, maskinhall och ett gammalt traktorhus att nyttja efter eget behov. Fastighetens mark är uppdelad i två skiften med cirka 2 hektar direkt angränsande till byggnaderna. Denna mark har tidigare använts som hagar för hästar, men möjligheterna är oändliga för dig som vill skapa något eget – vare sig det är för djurhållning, odling eller bara som din helt privata fristad. Det andra skiftet är placerat strax ovanför Kållekärrs samhälle om cirka 4 hektar mark. Varmt välkomna till Kållekärr 98 och ett unikt tillfälle att förvärva en underbar plats med själ och hjärta!

  • Plus
  • Uteplats
Skåpesund Trankoket 16, Mjörn, Tjörns kommun

Skåpesund Trankoket 16

Tomt
Mjörn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
695 000 kr
996 m² tomt

Bygg nytt och bo bekymmersfritt med havet intill och båten inom promenadavstånd. I idylliskt läge, omgärdad av storslagen natur i Skåpesund erbjuds nu möjligheten att förvärva en plan och lättbyggd tomt om 996 kvm. Tomten ligger inom detaljplanerat område och är ej knuten till någon husleverantör. Som ägare till ett nybyggt hus kan du njuta av många bekvämligheter såsom minimala underhållsbehov på många år samt ingen fastighetsavgift de första 15 åren. Detaljplanen är gammal och tillåter byggnation om 75 kvm + sidobyggnad 10 kvm men kommunen har på senare år generellt godkänt en byggyta om 105 kvm i området. Fastigheten ingår redan i trankokets samfällighetsförening som förvaltar vattenförsörjning samt brygga där man som ägare har rätt till en båtplats. Mer information om samfällighetsföreningen finner du på deras hemsida: https://www.trankoket.se/. Här bor man i ett lugnt och naturskönt område samtidigt som man har närhet till all nödvändig service i Myggenäs, Stenungsund eller Varekil - endast ett par minuter bort med bil. På somrarna lever området upp lite extra och man tillbringar gärna lata dagar vid stranden eller ute med båten, men här är lika vackert klara höstdagar när luften är frisk och omgivningarna sprakar i färg. För den som vill utforska omgivningen ligger Sundsby Säteri nära till hands, med sin vackra vandringsled och mysiga kafé en kort bilresa bort.

  • Plus
Valsäng 375, Klövedal, Tjörns kommun

Valsäng 375

Villa
Klövedal, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
3 195 000 kr
71 m²
3 rum
1 404 m² tomt

Välkommen till Valsäng 375 - ett trevligt hus med högt och fritt läge i området, byggt 2005. En bostad som fungerar lika bra att nyttja permanent som endast om somrarna. Här bor man med naturen runt knuten och badplatser på bekvämt cykelavstånd. Valsäng Strand, Pilane Gravfält och Björholmen är bara några utav alla de vackra platser som finns inom räckhåll. Huset må vara av nätt storlek men här ryms allt av vikt - två sovrum(idag används det ena som walk in closet), kök, vardagsrum med braskamin, nyrenoverat badrum med tvättdel och grovkällare för förvaring. Kanske bygger du en trappa ner från klädkammaren i hallen och skapar fler rum i grovkällaren? På den stora altanen skapas det många ljuva sommarminnen tillsammans med vänner och familj. Här grillar man middagen ihop och sitter kvar och spelar spel till solen går ner. När det börjar bli lite kylslaget går man in och tänder en brasa i kaminen. Allehanda service så som förskola och skola, välsorterad matbutik, vårdcentral, apotek och busstation finner ni i Kållekärr, ca 5 min bort. Dessutom nås Skärhamn på ca 10 min där du finner ett lite större serviceutbud med bl.a. restauranger och småbåtshamn. Varmt välkommen på visning!

Hamnvägen 2 (Stuga 8), Dyrön, Tjörns kommun

Hamnvägen 2 (Stuga 8)

Fritidshus
Dyrön, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 200 000 kr
40 m²
2 rum

Precis i Dyröns hamninlopp ligger snart dessa 12 röda fritidshus som ger dig möjlighet att spendera 12 veckor på fridfulla Dyrön. De andra veckorna hyrs husen ut och intäkterna delas mellan ägarna. Ett enkelt och bekymmerslös tillvaro som samtidigt ger avkastning utan att man själv behöver administrera något. På denna blomstrande lilla klipp-ö gömmer sig en miniatyrstad med charmig bebyggelse, helt utan biltrafik. Här vandrar man längs Dyröleden och upptäcker miljöer man inte trodde fanns - en kombination av vacker växtlighet och karga, bohuslänska klippor med oändliga havsvyer. Färjan från Rönnäng trafikerar frekvent och här är många som bor året om. Båtlivet är centralt för de flesta Dyröbor och om somrarna lever ön upp lite extra när både Nord- och Sydhamnen fylls av båtentusiaster. Intill färjeläget i Nordhamnen finns en mysig restuarang, Trålverket, där man gärna äter en god middag med fin utsikt över hamninloppet. Här finns dessutom livsmedelsbutik och café som håller öppet hela året. För den konstintresserade anordnas utställningar med lokala konstnärer regelbundet i Galleri Bockeberget. För den aktive finns tennis-, och fotbollsplan, boulebana och Gunnarhallen, en mindre idrottshall med tillhörande gym. Mitt på ön finns även en lekplats för de minsta.

Budalsvägen 111, Skärhamn, Tjörns kommun

Budalsvägen 111

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 550 000 kr
30 m²
3 rum
1 066 m² tomt

Kan det bli mer urgulligt och sockersött än så här? På Budalsvägen 111 lever man det enkla, men ack så sköna livet. Här smakar jordgubbarna lite mer, det nyklippta gräset doftar lite godare och om nätterna sover man lite bättre. De mönstrade tapeterna som pryder väggarna, plankgolvet och de vackra höga golvlisterna ger huset karaktär och förstärker känslan från förr. För att inte tala om vedspisen och det platsbyggda skafferiet. Här har tiden så när som stått stilla sedan slutet av 1800-talet, en tid då man varken hade el, avlopp eller rinnande vatten. Nuvarande ägare har dock kommit med kreativa lösningar så som vattendunkar med elektrisk pump och tvättställ, porta-potti samt eldragning i huset. Idag nyttjas det som ett renodlat fritidshus och hit åker man för att skaka av sig vardagens stress, umgås med familjen och bara vara. För tänk att ha en sån här plats att åka till, utan stadens stress och måsten, där man kan bädda upp i soffan och se en film när sommarregnet smattrar utanför. Dagar när solen skiner kan man plocka så mycket jordgubbar man orkar vid självplocket en bit bort, njuta av en kopp kaffe och en bok i skuggspelet från en ek, eller varför inte spendera dagen vid havet med nära och kära? Skärhamn nås inom cykelavstånd och ger dig möjlighet att njuta av vår vackra kust i en välkomnande atmosfär. Här möts du av ett glittrande hav som omfamnar den mysiga småbåtshamnen, där fiskebåtar och fritidsbåtar guppar i takt. Längs kajkanten sitter folk och småpratar och njuter av utsikten med en glass i handen. Önskar man äta något annat än glass så finns här flera trevliga restauranger att besöka bl.a. Port Sud, Restaurang Vatten och Hamngrillen. I Skärhamn finns två populära badplatser, båda med sandstrand, hopptorn och vackra bohuslänska berg att bada från. Varmt välkomna hit!

  • Plus
Hakefjordsvägen 25, Rönnäng, Tjörns kommun

Hakefjordsvägen 25

Villa
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 795 000 kr
109 + 58 m²
6 rum
3 238 m² tomt

Välkommen till Hakefjordsvägen 25 i Rönnäng, en plats med potential och möjligheter för dig som drömmer om att skapa ditt eget drömhem! Denna fastighet erbjuder en stor tomt, perfekt för den som önskar gott om utrymme för utomhusaktiviteter, trädgårdsprojekt och avkoppling i en naturskön miljö. Huset på Hakefjordsvägen 25 har stort renoveringsbehov, vilket innebär en fantastisk chans för den händige att förverkliga sina visioner. Med en genomgripande renovering kan detta hus förvandlas till en modern och bekväm bostad anpassad efter dina personliga önskemål och behov. Tomten är en av de stora tillgångarna med denna fastighet. Här finns möjligheter att skapa en vacker trädgård, bygga uteplatser och ha planteringar. Omgivningen är lugn och rofylld, med närhet till naturen och den fantastiska skärgården som Rönnäng är känt för. Interiören erbjuder en grundläggande planlösning som kan omarbetas och anpassas efter nya idéer. Kanske drömmer du om ett öppet kök med plats för stora middagar, eller ett vardagsrum med stora fönster som släpper in mycket ljus. Möjligheterna är många, och det är upp till dig att forma detta hus till ett hem som passar just dig. Beläget i Rönnäng får du också fördelen av en vacker och eftertraktad skärgårdsmiljö. Här kan du njuta av båtliv, bad och långa promenader längs kusten. Samhället erbjuder även grundläggande service som butiker och skolor. Sammanfattningsvis är Hakefjordsvägen 25 en fastighet med stor potential för den som inte räds ett renoveringsprojekt. Här finns möjligheten att skapa ett drömhem på en stor och naturskön tomt, med allt det underbara som skärgården har att erbjuda alldeles i närheten. Välkommen att kontakta oss för en visning och upptäck hur du kan förvandla detta hus till ditt drömboende!

Nordsjökajen 7, Bleket, Tjörns kommun

Nordsjökajen 7

Lägenhet
Bleket, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
4 975 000 kr
73 m²
2 rum
vån 4/4
7 632 kr/mån
68 151 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en fantastisk bostadsrättslägenhet högst upp i huset. Här bor man lugnt och havsnära med "badrocksavstånd" till salta bad och en rogivande utsikt över kobbar och skär. Här är man också lika välkommen oavsett om man vill bo här permanent eller ha som fritidsbostad. Boende med ett högt läge och väl tilltagen uteplats i två väderstreck med makalös utsikt över havet. Sol hela eftermiddagen och kvällen. Solnedgången från lägenheten är minst sagt magisk och skiftar karaktär under året. Bostaden erbjuder stora fönsterpartier och skjutdörrar med panoramautsikt över havet och Klädesholmen- På golvet ligger genomgående parkett och väggarna är ljusmålade. I vardagsrummet har vi en mäktig takhöjd om hela 4m. Därefter finns ett stilfullt och tidlöst kök från Ballingslöv. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum gör att det finns gott om plats för en större matgrupp inför middagar med familj och vänner. Ett stort master bedroom med garderober. Helkaklat badrum med grå klinker och vitt kakel. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Möjlighet att hyra båtplats vid Mossholmens Marina finns. Parkering finns i garage under huset. På andra sidan bron når man Klädesholmen erbjuder en livsmedelsbutik vilken är öppen året runt, två restauranger och ett hotell. En badplats med hopptorn, strand och bryggor finns på promenadavstånd. Här ges även simskola varje år. Härliga badvikar är belägna inom nära räckhåll runt ön. Ön har ett sillmuseum (Sillebua). Ett uppskattat event som sker årligen på ön är "Sillens dag" som lockar många besökare. Därefter finns närheten till Blekets badplats, fritids- och bastuförening samt det lokala surdegsbageriet och restauranger. Söker du lugnet med närhet till bad, småbåtshamn och härliga promenadstråk är detta något för dig - ett boende som ger dig guldkant i tillvaron!

  • Balkong
  • Hiss
Sundsby Kile 153, Hjälteby, Tjörns kommun

Sundsby Kile 153

Villa
Hjälteby, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
5 195 000 kr
152 m²
4 rum
1 020 m² tomt

Välkommen till denna förtjusande villa i Sundsby Kile på Tjörn. Huset är 152 kvadratmeter stort, uppfört 2012 och rymmer bl.a. tre lättmöblerade sovrum, fräscha hygienutrymmen och inbjudande sociala ytor. En generöst tilltagen altan med pool och 'poolhus' blir en uppskattad umgängesyta under sommarhalvåret och närheten till havet gör området perfekt. Uppfarterna är anlagda med tidlös marksten och välkomnar dig till hem på varsin sida om huset. När du gläntar på ytterdörren på denna välskötta bostad möts du av en ljus och välkomnande hall med praktiska förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet ligger intill med skönt ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck. Framför braskaminen kan du inta en kopp te under regniga dagar eller värma händerna efter en frisk kvällspromenad. Skön golvvärme i bägge plan gör att du dessutom slipper frysa om fötterna när höststormarna river utanför och det börjar bli lite kylslaget om kvällarna. Den öppna planlösningen leder vägen till det fina köket. Inredningen går i klassiska kulörer och har både mycket förvaring och goda arbetsytor. Kökshalvön med spishäll har även bra avställningsytor. Här kan hushållets gourmand låta sig inspireras och skapa mästerverk vid spisen. Sovrummet på denna våning är ljust och luftigt och används idag som kontor och gästrum. Badrummet är något utöver det vanliga och bjuder på varma, avkopplande bastubad. En trappa upp hittar du två sovrum som alla är inredda i milda färger för att ge ro och vila. Ett av sovrummen har tillgång till klädkammare och ett stort förråd. Här och där ser man glimtar av havet. Hygienutrummet är inrett i varma djupa färger och inrymmer wc, tvättställ, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Tomten är lättskött, till största del bestående av uteplatser i form av altaner och stenläggningar - men här finns även en grönskande liten oas med fin växtlighet på husets baksida. Den stora altanen i söderläge blir en fantastisk, solig plats för umgänge och rekreation under årets varmare månader. Bjud in hela släkten på tårtkalas och ha grillfester helt utan att ytan känns trång. Sundsby Kile är beläget på Tjörns nordöstra del och samfälligheten består av ca 70 medlemmar där ungefär hälften är året-runt-boende och beskriver området som 'Området med mycket grönska och stor trivsel!'. Föreningen har en gemensam badbrygga för de boende och anordnar gärna midsommarfirandet. Förutom närheten till havet är det inte heller långt till Sundsby Säteri med gårdscafé, restaurang och butik där det årligen anordnas både skördefester och julmarknader. Endast 10 minuter från Stenungsund och ca 40 minuters bilväg från Göteborg. Bra kommunikationer med buss från 'stora vägen'. Myggenäs med stor mataffär - bank - vårdcentral - gym etc. nås inom 5 minuters körtid. Här kommer du att trivas gott i många år!

Härön Hisingsviken 403, Härön, Tjörns kommun
Härön Hisingsviken 403, Härön, Tjörns kommun, bild 2
Härön Hisingsviken 403, Härön, Tjörns kommun, bild 3

Härön Hisingsviken 403

Villa
Härön, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
25 000 000 kr
300,6 + 26,7 m²
9 rum
1 559 m² tomt

Välkommen till en storslagen fastighet belägen i pittoresk skärgårdsmiljö längst väster ut på Härön utanför Tjörn. Denna 1,5-plansvilla med souterrängvåning är byggd 2014 och utstrålar klassisk charm i modern tappning. Med många rum, varav fem sovrum, och bastu, brygga, ostörd vidunderlig havsutsikt med gammalt bondeland insprängt mellan uråldriga berghällar är detta ett hem att njuta av. En unik möjlighet att leva i en naturskön skärgårdsmiljö med direkt tillgång till havet och majestätisk natur med plats för många. Missa inte goda råd för dig som funderar på att köpa en skärgårdsfastighet. Se länk under "dokument". Hemnet Poddavsnitt: Skärgårdsspecial Denna trävilla är i exceptionellt bra skick. Materialvalen är noggrant gjorda och inredningen präglas av vita väggar och skeppsgolv som harmonierar med de stora fönstren, vilka släpper in ett fantastiskt ljus och bjuder på en magnifik havsutsikt från de flesta rum. Från andra rum kan man blicka ut över blåa kilar av havsvikar, vackra ängsmarker och majestätiska berg med gamla stengärdsgårdar. Huset har en boyta på cirka 300 kvadratmeter och ytterligare cirka 27 kvadratmeter biyta, dvs knappt 330 kvadratmeter invändig totalyta. Bostaden erbjuder en rymlig och mycket ljus och hemtrevlig miljö för det stora liksom det lilla hushållet och förstås för dig med många gäster. Detta vackra hus erbjuder även stora möjligheter att arbeta hemifrån i en inspirerande miljö. Fastigheten är friköpt. Byggnaden har stomme och fasad i trä, tegeltak samt uppvärmning genom vedpanna, två braskaminer, vedspis i köket samt luft/luftvärmepump. Entré- respektive övre plan har vattenburen golvvärme. Entréplanet välkomnar med en rymlig hall som har vita väggar, mörkgrått klinkergolv och praktisk garderobsvägg med speglar från golv till tak. Härifrån leder en luftig trätrappa upp till övre plan. I anslutning till hallen i entréplanet finner du ett allrum med ljusa väggar och öppen spis/braskamin i tegel. Gästrummet intill har vita väggar, skeppsgolv och två fönster i vinkel. Relaxavdelningen på samma våningsplan är helkaklad i vitt, prydd med naturstensdetaljer och ett fräscht grått klinkergolv. Det finns spabadkar, bastu och dusch. Från bubbelbadet kan Du njuta av den sprakande brasan utanför badrumsdörren. Utrymmen finns också för de flesta behov; såväl matkällare, vinkällare, helkaklad gästtoalett som en praktisk tvättstuga samt garage (för traktor alt. fyrhjuling) med vedpanna, snickarbod och t.o.m. en smörjgrop! Dessutom finns ett särskilt förrådsutrymme (på planritningen benämnt ”Teknikrum”) som även rymmer frysbox, centraldammsugare och husets centrala säkringsskåp. Ovanför den luftiga vita trätrappan till övre plan finner du det ljusa köket och gott om utrymme för festlig dukning till goda middagar. Nuvarande ägare har prytt detta utrymme med en stor, vacker, höj- och sänkbar fotogenkrona. Det finns tre utgångar till ett imponerande 130 kvadratmeter stort trädäck. Detta, liksom köket och den södra delen av detta plan, har en spektakulär utsikt åt söder och öster med hav, öar och skärgård där Marstrands fästning och Pater Nosters fyr syns i horisonten. Köksavdelningen är utrustad med en vacker vedspis (där den sprakande brasan syns), köksö med gasspis och ugn, dubbla diskhoar samt, förstås, frysskåp, kylskåp, diskmaskin, micro och stort skafferi. Matplatsen är en del av de öppna sällskapsytorna på våningsplanet där det även finns plats för flera sittgrupper innanför rikligt tilltagna fönsterpartier med vidsträckt utsikt åt alla väderstreck. De sociala ytorna omges av fyra rum som används som bibliotek (med utgång till egen balkong), kontor, arbetsrum och/eller sovrum. Samtliga rum har utgång till trädäcket eller till en separat balkong. Huvudsovrummet har eget helkaklat badrum med toalett, dusch, klädkammare samt en separat balkong för dagens första och sista kopp kaffe. På detta plan finns även en helkaklad ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Nedre Tådås 71, Klövedal, Tjörns kommun

Nedre Tådås 71

Villa
Klövedal, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 995 000 kr
120 m²
5 rum
945 m² tomt

Vackert boende som passar utmärkt för för dig som söker en till stor del nyrenoverad villa med 3-4 sovrum. Här bor man med naturen runt knuten och badplatser på bekvämt cykelavstånd. Valsäng Strand, Pilane Gravfält och Björholmen är bara några utav alla de vackra platser som finns inom räckhåll. Invändigt finner vi stora sociala ytor och kök i öppen planlösning. I vardagsrummet har vi även en kamin. I källaren finner vi ett allrum samt en tvättstuga samt badrum. Huset baksida har en stor altan i söderläge samt en härlig gräsmatta. På den vackra tomten skapas det många ljuva sommarminnen tillsammans med vänner och familj. Här grillar man middagen ihop och sitter kvar och umgås till solen går ner. Allehanda service så som förskola och skola, välsorterad matbutik, vårdcentral, apotek och busstation finner ni i Kållekärr, ca 5 min bort. Dessutom nås Skärhamn på ca 10 min där du finner ett lite större serviceutbud med bl.a. restauranger och småbåtshamn.

  • Plus
Ängeviken 629, Ängeviken, Tjörns kommun

Ängeviken 629

Fritidshus
Ängeviken, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
5 250 000 kr
68 + 17 m²
3 rum
265 m² tomt

Det är inte ofta ett av husen i Ängeviken med möjlighet till både sjöbod och båtplats kommer ut på marknaden men nu är det äntligen dags! En underbar plats med rogivande atmosfär, salta bad, njutbara stunder vid sjöboden, krabbfiske och solnedgångar över havet. Kort sagt en plats att skapa minnen på! Det välplanerade huset ligger bara en kort promenadstig från hamnen och badplatsen så ett dopp eller en tur med båten är aldrig långt borta. Här är livet inriktat på njutning och lata dagar så tomten är föredömligt bekväm i sin storlek men har samtidigt plats för studsmatta eller odling för den som vill. Huset är välplanerat och inbjudande med kök och allrum i öppen planlösning och fint ljusinsläpp från de stora fönstren mot altanen som omger huset och ger plats för grillkvällar och sköna stunder med en bok under parasollet. På husets övervåning finns de två sovrummen samt toalett och en övre hall med plats för till exempel tv, badrum och tvättstuga återfinns på entréplanet. På fastigheten finns en separat byggnad som är fördelat på ett mysigt gästboende samt ett praktiskt förråd. I gästdelen finns plats för dubbelsäng och soffhörna alternativt flera våningssängar om gästantalet är stort. Den rogivande miljön och den inbjudande känslan präglar området väl. Här finns ett stort engagemang hos de boende med flera föreningar att gå med i för den som vill. Här anordnas till exempel gemensamt midsommarfirande och många aktiviteter i Ladan. I hamnen ligger bastuflotten Svettpärlan som sköts av en förening medans en annan ordnar turer med fiskebåt. Kort sagt finns något för alla! Sjöbod och båtplats säljs separat som lösöre.

  • Plus
Långedalsvägen 4, Dyrön, Tjörns kommun

Långedalsvägen 4

Villa
Dyrön, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
7 900 000 kr
193 + 25 m²
7 rum
830 m² tomt

På en av Dyröns största fastigheter finner vi här en väl tilltagen villa med plats för hela familjen. Huset ligger högt med underbar utsikt och fritt läge. På denna blomstrande lilla klipp-ö gömmer sig en miniatyrstad med charmig bebyggelse, helt utan biltrafik. Här vandrar man längs Dyröleden och upptäcker miljöer man inte trodde fanns - Långedalsvägen ligger en kort promenad från badplats, butik, restauranger och båthamn. Huset sticker verkligen ut tack vare sin storlek och fria läge. Här har man en underbar utsikt över hav, takåsar och Dyröns vackra omgivningar. Uteplatserna har sol från morgon till kväll och tack vare den fria baksidan blir man näst intill helt skyddad från insyn. Här kommer man spendera mycket tid i goda vänners lag och barnen kommer älska den stora gräsmattan. En annan trevlig detalj i huset är bakugnen där man kan baka den traditionella "Dyrökakan" eller varför inte pizza!? Färjan från Rönnäng trafikerar frekvent och här är många som bor året om. Båtlivet är centralt för de flesta Dyröbor och om somrarna lever ön upp lite extra när både Nord- och Sydhamnen fylls av båtentusiaster. Intill färjeläget i Nordhamnen finns en mysig restaurang, Trålverket, där man gärna äter en god middag med fin utsikt över hamninloppet. På denna levande skärgårdsö finns det minst sagt mycket att erbjuda – natursköna vandringsleder runt ön, härlig bastu, salta bad, två hamnar, restaurang Trålverket, Linas Brygga, minigolf, ICA-butik och vilda mufflonfår. Med sin båt tar man sig lätt i närområdet till Åstol, Marstrand, Klädesholmen, Pater Noster och många andra vackra öar och platser. För den konstintresserade anordnas utställningar med lokala konstnärer regelbundet i Galleri Bockeberget. För den aktive finns tennis-, och fotbollsplan, boulebana och Gunnarhallen, en mindre idrottshall med tillhörande gym. Mitt på ön finns även en lekplats för de minsta. Välkomna på visning av ett hus som måste upplevas på plats!

Postvägen 25, Skärhamn, Tjörns kommun

Postvägen 25

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
6 950 000 kr
88 + 60 m²
5 rum
148 m² tomt

Denna välrenoverade skärgårdsdröm i Skärhamn erbjuder enastående fördelar och en oslagbar utsikt över hamnen. Till det rymliga huset finns en mindre trädgård och parkeringsplats. På första våningen möts du av de sociala delarna av hemmet, inklusive en ljus matsal, vardagsrum och två balkonger – perfekt för att njuta av atmosfären och utsikten. På översta våningen finner du tre mysiga sovrum, varav varje erbjuder panoramautsikt över hamnen. Här kan du vakna upp till soluppgången och avsluta dagen med en magnifik solnedgång över vattnet. Källaren är inte bara en praktisk förvaringsplats utan även en plats för avkoppling och välbefinnande. Här finner du bastu, dusch, tvättstuga och ett mångsidigt rum som idag används som gym. Att bo här ger dig det bästa av två världar. Sommartid vaknar området till liv med ökande invånarantal, öppna restauranger som förlänger sina kvällsöppettider och en atmosfär fylld av glada semesterfirare. Vintertid råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt, vilket gör detta till ett perfekt åretruntboende. Sammanfattningsvis erbjuder detta underbara hus ett oslagbart läge som andas trivsel och kvalitet. Upplev skärgårdsidyllen och det harmoniska livet i detta hem – en plats där varje dag är en njutning. Kontakta oss för att boka en visning och upplev magin själv.

Valsäng 203, Klövedal, Tjörns kommun
Valsäng 203, Klövedal, Tjörns kommun, bild 2
Valsäng 203, Klövedal, Tjörns kommun, bild 3

Valsäng 203

Fritidshus
Klövedal, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 695 000 kr
45 + 25 m²
2 rum
2 051 m² tomt

Äntligen kan vi presentera en totalrenoverad mindre villa i Valsäng. Perfekt för dig som drömmer om ett nytt och underhållsfritt hus i ett mysigt område på landet. Huset är byggt enligt permanentstandard men passar lika bra som fritidshus året runt om man önskar det. Utöver huset finns även en gäststuga om ca:25 kvm. Tack vare den öppna och sociala planlösning finns här gott om utrymmen att samlas runt kök och vardagsrum. Välj att ställa in ett stort matbord eller ge lite plats för en stor och härlig köksö. Centralt i rummet finns en kamin. Interiört erbjuds vitmålade väggar och på golvet finns genomgående vacker 1-stavs ekparkett. Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna och en mörk klinker på golvet. Badrummet är utrustat med tvättmaskin. Tomten ligger på en höjd med en skyddad baksida i fantastiskt solläge. Här har nuvarande ägare planterat gräs. Här finns flera fina möjligheter för att anlägga ytterligare uteplatser eller planteringar. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket bidrar till stor frihet om man på sikt vill bygga ut eller bygga om. För dig som önskar finns möjlighet att avnjuta sommaren här. Ni har endast "10 minuter till allt" - flera fina badplatser, ridskola, mataffärer, vårdcentral, restauranger mm. Till vackra Skärhamn och Kyrkesund finns naturnära cykelvägar enbart några minuter från huset. Andra sevärdheter i närheten är Valsäng strand, omtalade "Anna" vid Pilane gravfält samt vacker miljön och trevlig restaurang på Björholmen. Båtplatser brukar finnas lediga i Kyrkesund. Välkomna på visning!

  • Premium
Korsvägen 3, Skärhamn, Tjörns kommun

Korsvägen 3

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
5 650 000 kr
208 m²
8 rum
529 m² tomt

En välpolerad pärla och bostadsdröm för många; Gott om rum och utrymme för hela familjen, garage med lägenhet, stora sociala ytor och i lugnt läge. Med tidlösa materialval har här byggts ett hem som faller många i smaken, mitt i Skärhamn med promenadavstånd till havet, hamnen och allehanda service. Rymd och kvalitét känns vid så snart du kliver in i hallen. Stora ytor med gott om förvaring. Här möts man av en ljus och välkomnande känsla. På entréplan finner vi ett stort vardagsrum som man enkelt når uteplatsen från. Här sitter man skyddat från insyn tack vare den grönskande häcken. Från uteplatsen i väst har man sol under kväll och eftermiddag. Vill man åt morgonsolen har man en veranda åt söder men även en väl tilltagen balkong som man når från allrummet en trappa upp. Fortsatt finner man tre sovrum samt tvättstuga med groventré och ett stort kök på entréplan. En trappa upp möts man av ett stort och ljust allrum. Vidare finner man här två badrum, tre sovrum. Detta huset erbjuder minst sagt gott om yta för den stora familjen! Tomten är trevlig och ger plats för allt ifrån lek och spel till odling och rekreation. Här finner vi även det trevliga och utmärkta garaget. Här finns vatten indraget och klinkergolv. Ovanför garaget har man en mindre lägenhet som är perfekt för tonåringen eller uthyrning. Som åretruntboende i Skärhamn får du det bästa av två världar. Sommartid lever området upp lite extra och invånarantalet ökar, restaurangerna håller öppet längre om kvällarna och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Om vintrarna råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt. Sammanfattningsvis ett underbart hus i centralt läge som andas trivsel! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning av Korsvägen 3.

Storgatan 21, Skärhamn, Tjörns kommun

Storgatan 21

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
5 150 000 kr
110 + 80 m²
7 rum
795 m² tomt

Välkommen till Skärhamn och detta ståtliga hus på Storgatan 21! Läget här är centralt med närhet till pulsen i Skärhamn med butiker och restauranger men ändå lite avskilt och privat. Uppskattar du salta bad och härliga bohuslänska klippor så är det endast ett stenkast till Tubbevikens badplats. Där finns en bastu samt badstrand och hopptorn. Är det hellre en löptur i naturen som lockar har man nära till Toftenäs naturreservat. Huset har flera uteplatser med sol alla delar av dagen. Tänk dig en härlig kvällsgrillning i solskenet, kanske njuter du av barnens lek från studsmattan eller kubbspelet, eller av egenodlade grödor från tomten. Redan idag finns sparris, pepparrot, vinbär, päron och äpple! Huset är fördelat i 2,5 plan med två lägenheter utrustat med bekvämligheter som kök samt badrum på samtliga våningar. Nuvarande ägare har skött löpande underhåll med interiöra renoveringar och ytskikten är här genomgående fina. På våning ett och två erbjuds två generösa balkonger med vacker utsikt över Skärhamns hamninlopp. Med totalt sju rum och möjligheter till olika entréer, är detta ett flexibelt boende som skänker möjligheten att nyttja som eget krypin för tonåringen, ett generationsboende alternativt hyra ut del av bostaden till hyresgäst. Läget gör att cykel eller en kortare promenad fungerar utmärkt för att ta sig runt om till det mesta som behövs, såväl mat som lån av böcker och allt däremellan. Vill du inte ta bilen ligger busshållplatsen som tar dig till vidare mot Göteborg, Stenungsund eller andra delar av Tjörn en kort promenad bort. Skärhamn är fantastiskt och havet salt och friskt. Med båt är man snart ute på öppet hav och pärlor så som Marstrand och Åstol ligger nära. Många fina promenadstråk genom området i blandad bebyggelse med både små och stora hus, fritids- och permanentboende. Som åretruntboende i Skärhamn får du det bästa av två världar. Sommartid lever området upp lite extra och invånarantalet ökar, restaurangerna håller öppet längre om kvällarna och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Om vintrarna råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Bräckevägen 405A, Fagerfjäll, Tjörns kommun

Bräckevägen 405A

Villa
Fagerfjäll, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
5 750 000 kr
159 + 13 m²
6 rum
1 552 m² tomt

Drömmer ni om en smakfull villa i nyskick på landet? Nu kan vi äntligen erbjuda Bräckevägen 405A - en praktfull villa med spröjsade fönster, burspråk, vit lockpanel samt detaljer som takpannor och rännor i lantligt rött. Villan ligger inbjudande bland natur och vackra bohuslänska berg. I bostaden ges en otroligt härlig känsla av rymd och med det höga läget ges vackra vyer över trädtoppar och vidare mot havet. Promenadavstånd till salta bad vid både anlagd badplats för hela familjen men också enklare variant som badstege för ett dopp. Tack vare bostadens rymd, antal rum och den flexibla planlösningen finns här det perfekta boendet både för er som trivs med stora sociala ytor men också för er som söker möjlighet att få flera rum som hemmakontor eller sovrum. I dagsläget erbjuds två stycken sovrum och för er som önskar går det med enkla medel skapa ytterligare två stycken - eluttag och fönstersättningarna finns redan där. Samtliga val är genomgående gjorda med omsorg. Värmesystemet med vattenburen golvvärme på de båda våningsplanen samt den generösa takhöjden på båda planen är stora plus. Rummen är målade och tapetserade i ljusa färger och på golvet ligger det tidlös enstavs-ekparkett samt klinker i neutral färg. Entréplanet är något utöver det vanliga - stora sociala ytor med fina fönstersättningar, matplats i burspråk samt en stor balkong med havsutsikt mellan trädtopparna och morgonsol i österläge. Hit vill man bjuda in vänner och familj på middagsbjudningar. Köket, hjärtat i huset, är väl anpassat för den matintresserade såsom för den sociala som tycker att matlagning är som roligast när man är fler kockar. Här finns det mesta man behöver för att vilja tillaga en god middag - gott om utrymme, flera fönstersättningar att blicka ut över samt god sikt över våningsplanet. Vitlaserat kök från Marbodal med vitvaror i full höjd, gott om arbetsyta och förvaring i form av både under- och överskåp. Bänkskivorna är i vackra naturmaterial, främst i granit men också i ek. Köksön är centralt placerad, innehåller induktionshäll, ugn och mindre ho för att underlätta matlagningen. För övrigt finns ett master bedroom med skjutgarderob samt ett helkaklat badrum. I hallen finns ledig yta för att installera en hallmöbel eller garderobslösning för ytterkläder. På nedre planet möts ni av en rymlig och trivsam entré inramad av fina fönstersättningar och pardörrar ut till altanen. Hallen är generös till ytan och gällande möblering är det endast kretiviten som kan sätta stopp - för er som gillar platsbyggda möbler finns möjligheten att under fönsterpartierna installera sittbänkar med utdragbar förvaring för maximal funktion. Vidare in i bostaden dras blicken till den värmande täljstenskaminen och därefter ett sovrum och allrum. Stort och lyxigt helkaklat badrum med duschnisch i jordnära toner. Bastun är förberedd och överlåts till er som köpare att på sikt kunna färdigställa och sätta egen prägel på den. Rymlig tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk. På det väl tilltagna altandäcket i två etage kan ni njuta av solens gassande strålar och ett dopp i den vedeldade badtunnan. Även veden har här en självklar plats, inbyggt i altanen, för komfort och design. I trädgården ges många möjligheter och förmånen att själv kunna planera hur den ska utformas. Kanske vill man bygga en liten lekställning till barnen eller skapa en egen frukt- och grönsaksodling. Uppfarten är rymlig och här finns gott om parkeringsmöjligheter. Det finns flera, både ekonomiska och praktiska, fördelar med nytt hus. Att behöva tänka på underhåll och renovering känns ganska långt bort samtidigt som ni slipper betala fastighetsavgiften under de första 15 åren. Fastigheten är på 3 747 kvm. På fastigheten finns idag också byggnaden med adress Bräckevägen 405B. En lantmäteriförrättning är inskickad där man ansökt om avstyckning, de båda husen kommer att få en separat fastighetsbeteckning. Den nya tomtarealen uppskattas till: 1.552 kvm. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Nordviksberg 45, Skärhamn, Tjörns kommun

Nordviksberg 45

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
6 495 000 kr
147 + 79 m²
8 rum
523 m² tomt

Nu finns den fina möjligheten att förvärva denna villa i toppskick på Nordviksberg 45 med byggår 2013! Detta hem erbjuder inte bara allt du kan önska dig utan ger dig även en känsla av ombonad lyx från första steget över tröskeln. Med sina tre våningar, varav två är omslutna med bekväm golvvärme, skapar huset en inbjudande och mysig atmosfär som välkomnar dig oavsett vilken årstid det är. Planlösningen är genomtänkt och skapar generösa utrymmen för umgänge. Det rymliga köket är komplett med integrerade vitvaror och smälter samman med det stora vardagsrummet på entréplanet. I vardagsrummet knastrar en kamin och sprider mysig värme samtidigt som det ger rummet extra karaktär. Intill köket finns en rymlig och praktisk tvättstuga som gör det dagliga arbetet lite mer lättsamt. För extra bekvämlighet finns även ett badrum på entréplanet. Från det varma vardagsrummet öppnar en dörr upp till det inbjudande uterummet, en idyllisk plats för avslappning och umgänge med nära och kära. Den omgivande altanen erbjuder en härlig utomhusmiljö som lätt kan möbleras med bekväma möbler för mysiga fikastunder i solen. På övervåningen väntar de mer privata utrymmena: fyra rymliga sovrum och ett allrum som leder ut till en balkong med en havsglimtar och utsikt över Skärhamns hamninlopp. Här kan du njuta av solnedgångar och frisk luft från havet. Badrummet på detta plan är elegant kaklat och är utrustat med både dusch och badkar för extra lyxiga stunder. På entreplanet möts du av flexibla utrymmen som kan omvandlas till en separat lägenhet med eget kök och badrum, perfekt för gäster eller tonåringar som behöver sitt eget utrymme. Här finns också ett praktiskt garage, lättillgängligt inifrån huset, som erbjuder gott om plats för bilen och förvaring. På Nordviksberg bor man med vacker natur i rofylld miljö och havet intill - ett relativt nytt område med varierad bebyggelse strax utanför Skärhamns pittoreska samhällskärna. I Skärhamn erbjuds bad från både bryggor, klippor och stränder. Med båt är man snart ute på öppet hav där pärlor så som Marstrand och Åstol ligger nära. Många fina promenadstråk genom området i blandad bebyggelse med både små och stora hus, fritids- och permanentboenden. Under sommaren lever området upp lite extra men här är lika vackert klara höstdagar, med stilla vatten och ett landskap som sprakar i färg. Allehanda service håller öppet året om och härifrån nås förskola och skola, livsmedelsbutik, systembolag och restauranger inom promenadavstånd. Närheten till Göteborg, enbart ca 50 minuter med bil, ger dessutom fina pendlingsmöjligheter. Buss till och från Göteborg går från stora vägen och busshållplatsen finner du bara några hundra meter bort. Välkommen att boka in er på visning & till det bekväma livet på Nordviksberg!

  • Plus
  • Balkong
Fågelkärrsvägen 49, Höviksnäs, Tjörns kommun

Fågelkärrsvägen 49

Lägenhet
Höviksnäs, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 450 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 917 kr/mån
21 805 kr/m²

Välkomna till Fågelkärrsvägen 49 - ett trevligt boende i bostadsrättsform med gavelläge och egen entré via loftgång. Här erbjuds två härliga uteplatser, en skyddad under tak intill entrén samt balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol. Det finns många fördelar med att bo i en bostadsrättsföreningen där en av dem är enkelheten, att underhåll så som fasadmålning och gräsklippning sköts av föreningen. Bostaden ligger på andra våningen och på plats möts ni av ett välskött boende med ljusa, enhetliga golv och klassiska färger på väggarna. Hela bostaden präglas av ett fint ljusinsläpp och generösa ytor. Här erbjuds ett rymligt sovrum med väggar tapetserade med en harmoniskt grå tapet. Det ljusa luftiga vardagsrummet är nytapetserat och har utgång till den härliga balkongen. Därefter finns här badrum med badkar, separat tvättstuga och ett förråd. Till lägenheten finns också en parkeringsplats samt två förråd, det ena intill trappan och det andra i länga. Läget ger närhet till det mesta. Havet med både båthamn och badplats, vacker natur och allehanda service så som skola F-9, affär och goda kommunikationer nås inom promenad- och cykelavstånd. Brf Tångeröd är en populär HSB-förening i barnrikt område, uppfört 1988 i klassisk, svensk stil. Huskropparna är placerade så att de ramar in området på ett trevligt sätt och skapar en trivsam, trygg känsla. Här finns totalt 24 bostadsrätter, allihop omgärdade av lekfulla ytor och lekplats för de små. Varmt välkomna!

Ängeviken , Ängeviken, Tjörns kommun

Ängeviken

Tomt
Ängeviken, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 500 000 kr
1 064 m² tomt

Plan och lättbyggd tomt i vackra omgivningar.

Röra 1:179, Kållekärr, Tjörns kommun

Röra 1:179

Tomt
Kållekärr, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 250 000 kr
763 m² tomt

Varmt välkomna att besöka fastigheten Röra 1:179 för att känna in detta toppen-läge! Nu kan drömmen om ett naturskönt boende bli sann - omfamnad av ståtliga ekar och en kort promenad till badplatsen Röra rump. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan ni är fria att välja själva. Naturtomt på 763 kvm med många möjligheter. Här kan man med fördel behålla delar av befintlig växtlighet och anpassa byggnationen efter naturen. Tack vare tomtens belägenhet får du en bra mix av avskildhet samtidigt som du har grannar. Som ägare till ett nybyggt hus kan du "luta dig tillbaka" utan några bekymmer eller underhållsbehov på många år, samt att du är fri från att betala fastighetsavgift under 15 års tid. Vad får ni bygga? Fastigheten ligger inom detaljplanerat område, se detaljplan under "dokument". Detaljplanen tillåter byggyta 75 kvm samt komplementbyggnad om 20kvm. För ytterligare frågor kontakta ansvarig mäklare alternativt Tjörns Kommun. I Röra erbjuds en härlig känsla, omgivningen består av äldre gårdar och friliggande hus som omfamnas av karga berg och grönskande ängar. De små kan titta på betande djur, leka fritt eller cykla på gatan utan störande genomgångstrafik. Trots att du befinner dig mitt i lugnet har du endast ca 5 minuter med bil till Kållekärr med bl.a. fullutrustad livsmedelsaffär, apotek, vårdcentral. Goda kommunikationer till Göteborg samt 15 minuter till Skärhamn med lite större utbud av både restauranger och shopping. Välkomna med ert intresse redan nu för att inte gå miste om den här möjligheten!

Röra 1:180, Kållekärr, Tjörns kommun

Röra 1:180

Tomt
Kållekärr, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 350 000 kr
1 048 m² tomt

Varmt välkomna att besöka fastigheten Röra 1:180 för att känna in detta toppen-läge! Nu kan drömmen om ett naturskönt boende bli sann - omfamnad av ståtliga ekar och en kort promenad till badplatsen Röra rump. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan ni är fria att välja själva. Naturtomt på 1.048 kvm med många möjligheter. Här kan man med fördel behålla delar av befintlig växtlighet och anpassa byggnationen efter naturen. Tack vare tomtens belägenhet får du en bra mix av avskildhet samtidigt som du har grannar. Som ägare till ett nybyggt hus kan du "luta dig tillbaka" utan några bekymmer eller underhållsbehov på många år, samt att du är fri från att betala fastighetsavgift under 15 års tid. Vad får ni bygga? Fastigheten ligger inom detaljplanerat område, se detaljplan under "dokument". Detaljplanen tillåter byggyta 75 kvm samt komplementbyggnad om 20kvm. För ytterligare frågor kontakta ansvarig mäklare alternativt Tjörns Kommun. I Röra erbjuds en härlig känsla, omgivningen består av äldre gårdar och friliggande hus som omfamnas av karga berg och grönskande ängar. De små kan titta på betande djur, leka fritt eller cykla på gatan utan störande genomgångstrafik. Trots att du befinner dig mitt i lugnet har du endast ca 5 minuter med bil till Kållekärr med bl.a. fullutrustad livsmedelsaffär, apotek, vårdcentral. Goda kommunikationer till Göteborg samt 15 minuter till Skärhamn med lite större utbud av både restauranger och shopping. Välkomna med ert intresse redan nu för att inte gå miste om den här möjligheten!

Basteröd 2, Klövedal, Tjörns kommun

Basteröd 2

Gård/Skog
Klövedal, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 250 000 kr
80 m²
3 rum
4,7 ha tomt

Nytt pris! Basteröd 2 är ett charmigt litet rött hus, beläget med närhet till Kållekärr där vi finner bra busskommunikationer vilket gör det enkelt att pendla till närliggande städer och regioner. I Kållekärr har finner vi matbutik, skola, pizzeria & vårdcentral, huset är omgivet av naturskön miljö och med närhet till hav och kulturella sevärdheter. Detta lilla röda hus utstrålar en hemtrevlig atmosfär från första ögonblicket. Den karakteristiska färgen framhäver husets unika stil och ger det en tydlig identitet. Huset är omgivet av en generös tomt, perfekt för trädgårdsentusiaster eller de som helt enkelt vill njuta av utomhuslivet. En kort biltur från fastigheten finner vi Pilane Skulpturpark, en av områdets verkliga sevärdheter! Här kan du njuta av konstverk i en unik utomhusmiljö, perfekt för avkoppling och reflektion. Dessutom finns badmöjligheter i närheten, vilket gör det enkelt att njuta av soliga dagar vid vattnet. Huset har nyligen genomgått vissa renoveringar i form av att delar av fasaden samt fönster bytts ut. Annars finns ett underhålls och renoveringsbehov både exteriört och interiört. Sammanfattningsvis erbjuder detta röda hus med stor tomt en fantastisk livsstil för dem som söker en kombination av naturskön omgivning, närhet till bekvämligheter och kulturella sevärdheter. Ett perfekt hem för den som önskar en balans mellan det pittoreska lantlivet och den moderna vardagen.

Rönnäng 1:724 , Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:724

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 750 000 kr
763 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

  • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 33