Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Tjörn

Fastighetsbyrån Tjörn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fågelkärrsvägen 49, Höviksnäs, Tjörns kommun

Fågelkärrsvägen 49

Lägenhet
Höviksnäs, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 495 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 917 kr/mån
22 481 kr/m²

Välkomna till Fågelkärrsvägen 49 - ett trevligt boende i bostadsrättsform med gavelläge och egen entré via loftgång. Här erbjuds två härliga uteplatser, en skyddad under tak intill entrén samt balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol. Det finns många fördelar med att bo i en bostadsrättsföreningen där en av dem är enkelheten, att underhåll så som fasadmålning och gräsklippning sköts av föreningen. Bostaden ligger på andra våningen och på plats möts ni av ett välskött boende med ljusa, enhetliga golv och klassiska färger på väggarna. Hela bostaden präglas av ett fint ljusinsläpp och generösa ytor. Här erbjuds ett rymligt sovrum med väggar tapetserade med en harmoniskt grå tapet. Det ljusa luftiga vardagsrummet är nytapetserat och har utgång till den härliga balkongen. Därefter finns här badrum med badkar, separat tvättstuga och ett förråd. Till lägenheten finns också en parkeringsplats samt två förråd, det ena intill trappan och det andra i länga. Läget ger närhet till det mesta. Havet med både båthamn och badplats, vacker natur och allehanda service så som skola F-9, affär och goda kommunikationer nås inom promenad- och cykelavstånd. Brf Tångeröd är en populär HSB-förening i barnrikt område, uppfört 1988 i klassisk, svensk stil. Huskropparna är placerade så att de ramar in området på ett trevligt sätt och skapar en trivsam, trygg känsla. Här finns totalt 24 bostadsrätter, allihop omgärdade av lekfulla ytor och lekplats för de små. Varmt välkomna!

Ängeviken , Ängeviken, Tjörns kommun

Ängeviken

Tomt
Ängeviken, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 500 000 kr
1 064 m² tomt

Plan och lättbyggd tomt i vackra omgivningar.

Ängeviken 317, Ängeviken, Tjörns kommun

Ängeviken 317

Villa
Ängeviken, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 850 000 kr
69 + 19 m²
4 rum
862 m² tomt

Välkommen till populära Ängeviken och detta mysiga hus som kanske kommer bli ditt nya smultronställe för kommande somrar? I detta vackra område bor du nära havet med både badplats och fin småbåtshamn på kort avstånd. När du svänger in på vägen till huset ser du havets glitter och de karga klipporna som ger området dess karaktär. Huset byggdes 1978 och mycket är i originalutförande. Varsamma händer har tagit hand om det och skött om det men nu är det dags för en ny ägare att ta vid. Innerväggarna är klädda med cederträ, så gott som helt utan spikhål! I huset finns kök med matplats, rymlig vardagsrum och tre sovrum samt badrum. I husets vinkel finns en skyddad solig altan. Den fina tomten erbjuder både plan gräsmatta och en mysig vildare del med omväxlande. Eventuellt kan möjlighet till båtplats i Engewikens båtförening finnas. Bostadshuset och en rymlig verkstadsdel är sammanbygga med ett förvaringsutrymme under tak som stängs med skjutport mot trädgården. Perfekt för vedförvaring, gräsklippare och liknande. Tack vare porten är utrymmet låst och skyddat när ni inte är hemma. Från förrådsdelen finns ingång både till huset och verkstaden.

Källstången 44, Skärhamn, Tjörns kommun

Källstången 44

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
7 900 000 kr
148 m²
5 rum
306 m² tomt

Äntligen kan vi nu erbjuda en friliggande villa av toppklass med underbart läge på Havsporten! Här njuter du av den direkta närheten till havet med bara en kort promenad ner till den egna sjöboden och ett snabbt dopp i det klara vattnet. Den mysiga sjöboden är en av områdets bäst placerade med skydd från vinden samtidigt som du njuter av den magiska utsikten. Livet här präglas av den bohuslänska naturen och havet med många fina promenadstråk genom samhället i blandad bebyggelse med både nyare och lite äldre hus, fritids- och permanentboenden. Under sommaren lever området upp lite extra men här är lika vackert krispiga vinterdagar, med stilla vatten och solnedgångar som färgar himlen rosa och orange. Andra pittoreska strandhugg som Åstol eller Marstrand finns en härlig båttur bort. Villan är byggd 2004 och har en varm inbjudande atmosfär med flödande ljus i alla rum. Entrévåningen har stort vardagsrum och kök i öppen social lösning. Här umgås lätt familj och vänner och middagarna dukas upp antingen på altanen utanför eller vid den generösa matplatsen. Från köksfönstret har du vacker vy över havet. På denna våning finns också ett sovrum, helkaklat badrum samt rymlig tvättstuga. En trappa upp kommer de mer privata utrymmena med stort allrum och två härliga sovrum. Från balkongen njuter du av magiska solnedgångar och en alltid inspirerande utsikt. Badrum finns även på detta plan. Alla rum är ljusa och fina med trägolv och harmonisk inredning, fina detaljer som tak till nock och fönsterbrädor i marmor. Vid huset finns plats för flera bilar och elbilsladdare är installerad. Dessutom har man garageplats i länga. Allehanda service håller öppet året om och härifrån nås förskola och skola, livsmedelsbutik, systembolag och restauranger inom promenadavstånd. Närheten till Göteborg, enbart ca 50 minuter med bil, ger dessutom fina pendlingsmöjligheter. Buss till och från Göteborg går från stora vägen och busshållplatsen finner du bara några hundra meter bort. Här trivs man, ung som gammal, året runt eller bara vid lediga stunder. Varmt välkommen att njuta av det goda livet på Havsporten!

 • Balkong
 • Uteplats
Röra 1:179, Kållekärr, Tjörns kommun

Röra 1:179

Tomt
Kållekärr, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 250 000 kr
763 m² tomt

Varmt välkomna att besöka fastigheten Röra 1:179 för att känna in detta toppen-läge! Nu kan drömmen om ett naturskönt boende bli sann - omfamnad av ståtliga ekar och en kort promenad till badplatsen Röra rump. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan ni är fria att välja själva. Naturtomt på 763 kvm med många möjligheter. Här kan man med fördel behålla delar av befintlig växtlighet och anpassa byggnationen efter naturen. Tack vare tomtens belägenhet får du en bra mix av avskildhet samtidigt som du har grannar. Som ägare till ett nybyggt hus kan du "luta dig tillbaka" utan några bekymmer eller underhållsbehov på många år, samt att du är fri från att betala fastighetsavgift under 15 års tid. Vad får ni bygga? Fastigheten ligger inom detaljplanerat område, se detaljplan under "dokument". Detaljplanen tillåter byggyta 75 kvm samt komplementbyggnad om 20kvm. För ytterligare frågor kontakta ansvarig mäklare alternativt Tjörns Kommun. I Röra erbjuds en härlig känsla, omgivningen består av äldre gårdar och friliggande hus som omfamnas av karga berg och grönskande ängar. De små kan titta på betande djur, leka fritt eller cykla på gatan utan störande genomgångstrafik. Trots att du befinner dig mitt i lugnet har du endast ca 5 minuter med bil till Kållekärr med bl.a. fullutrustad livsmedelsaffär, apotek, vårdcentral. Goda kommunikationer till Göteborg samt 15 minuter till Skärhamn med lite större utbud av både restauranger och shopping. Välkomna med ert intresse redan nu för att inte gå miste om den här möjligheten!

Röra 1:180, Kållekärr, Tjörns kommun

Röra 1:180

Tomt
Kållekärr, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 350 000 kr
1 048 m² tomt

Varmt välkomna att besöka fastigheten Röra 1:180 för att känna in detta toppen-läge! Nu kan drömmen om ett naturskönt boende bli sann - omfamnad av ståtliga ekar och en kort promenad till badplatsen Röra rump. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan ni är fria att välja själva. Naturtomt på 1.048 kvm med många möjligheter. Här kan man med fördel behålla delar av befintlig växtlighet och anpassa byggnationen efter naturen. Tack vare tomtens belägenhet får du en bra mix av avskildhet samtidigt som du har grannar. Som ägare till ett nybyggt hus kan du "luta dig tillbaka" utan några bekymmer eller underhållsbehov på många år, samt att du är fri från att betala fastighetsavgift under 15 års tid. Vad får ni bygga? Fastigheten ligger inom detaljplanerat område, se detaljplan under "dokument". Detaljplanen tillåter byggyta 75 kvm samt komplementbyggnad om 20kvm. För ytterligare frågor kontakta ansvarig mäklare alternativt Tjörns Kommun. I Röra erbjuds en härlig känsla, omgivningen består av äldre gårdar och friliggande hus som omfamnas av karga berg och grönskande ängar. De små kan titta på betande djur, leka fritt eller cykla på gatan utan störande genomgångstrafik. Trots att du befinner dig mitt i lugnet har du endast ca 5 minuter med bil till Kållekärr med bl.a. fullutrustad livsmedelsaffär, apotek, vårdcentral. Goda kommunikationer till Göteborg samt 15 minuter till Skärhamn med lite större utbud av både restauranger och shopping. Välkomna med ert intresse redan nu för att inte gå miste om den här möjligheten!

Sundsby Kile 233, Sundsby Kile, Tjörns kommun

Sundsby Kile 233

Villa
Sundsby Kile, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 750 000 kr
75 + 12 m²
5 rum
1 050 m² tomt

Välkomna till Sundsby Kile 233, ett trivsamt hus med plats för familj och vänner! En stor altan vid entrén, med sol hela dagen samt ytterligare en uteplats på baksidan för grillmiddag i kvällssolen. Huset har genomgått viss renovering de senaste åren, bl.a. är taket nytt och badrummet renoverat samt man har installerat en luftvärmepump. Det finns gott om sovrum samt en mysig gäststuga. Parkering med plats för flera bilar. På den grönskande tomten kan du koppla av i skuggan under äppelträdet, plocka körsbär på baksidan eller spela kubb på den stora gräsmattan. Fastigheten ingår i en välfungerande och välskött samfällighet som består av 70 medlemmar - hälften är sommargäster och andra halvan består av året-runt-boende. Den gemensamma badbryggan ligger på fem minuters promenadavstånd. Det årliga midsommarfirandet ordnas på den stora gräsplanen ett stenkast från huset. Från busshållplatsen på väg 160, bara några hundra meter bort, tar du dig enkelt in till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Från Sundsby Kile är det nära till Myggenäs, där det bl a finns mataffär, gym, skola och förskola. Varmt välkomna till ett toppenboende!

Karl Anders väg 4, Fagerfjäll, Tjörns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Karl Anders väg 4

Fritidshus
Fagerfjäll, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 995 000 kr
30 m²
2 rum
1 013 m² tomt

I Natursköna omgivningar finns nu möjligheten att förvärva detta idylliska fritidshus med massvis av charm! Fastigheten har en generös tomt och är placerad på ett upphöjt läge vilket skänker havsglimtar från trädgården och vacker utsikt över det omkringliggande landskapet. Trots husets nätta storlek är sovplatser här inga problem då det finns en gäststuga som inrymmer fyra bäddar, perfekt för vänner och familj på besök! Intill gäststugan finns även en generös förrådsbyggnad med ett separat duschrum. Närområdet erbjuder mysiga promenadstigar och salta bad. En kort cykeltur bort finner du Olsnäs badplats med vackra klippor och bryggor. Kort och gott den perfekta platsen för er som vill koppla av och slippa vardagens stress och måsten. Väl inne i huset möts du direkt av en genuin och mysig ”stugkänsla”. Planlösningen är väl genomtänkt och inkluderar ett rymligt vardagsrum, ett funktionellt kök samt ett bekvämt sovrum som maximerar antalet sängplatser med ett litet ”sovloft”. Framför huset finns ett uterum, perfekt för att umgås med familj och vänner över en fika medan ni njuter av områdets rofyllda miljöer. Detta är en liten pärla som måste upplevas på plats, varmt välkommen att boka in dig på visning!

Dösevägen 33, null, Tjörns kommun
 • Sön 21 apr kl 13:00

Dösevägen 33

Fritidshus
Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
3 250 000 kr
97 m²
3 rum
4 368 m² tomt

Så fort du svänger in med bilen på uppfarten efter arbetsveckans slut känner du axlarna sjunka och andetagen bli djupare. Äntligen dags för lata dagar på altanen, ljudet av barnens skratt i den stora trädgården, långa kvällar som avslutas med ett parti boule eller en mysig stund framför brasan. Dösevägen 33 är ett riktigt smultronställe som bjuder in till avkoppling och trivsel. Den vackra trädgården på hela 4 368 kvadratmeter erbjuder allt från välskötta planteringar, soldränkta gräsmattor för fotboll och lek, skuggiga sittplatser under kastanjer, körsbärsträd och syren och en fantastisk utsikt över dalen. Den stora altanen i söderläge ansluter vackert till tomten och blir en naturlig samlingsplats för vänner och familj. Här dukas det upp för grillmiddagar och fikapauser och när kvällen blir sen inkvarteras vännerna i den mysiga gäststugan intill. Bostadshusets charm är personlig och trivsam. Harmoniska färger och härligt ljus präglar alla rum. I den välkomnande hallen sparkar du av dig skorna och går sedan vidare in i köket med mysig matplats med plats för många och ett lustfyllt gulmålat kök. Från köket öppnar du fönstret till altanen och langar ut porslin och mat till bordet utanför. Vardagsrummet i ena änden av huset är rymligt och inbjudande med stora fönster åt tre håll samt utgång till trädgården. Här finns också en vacker eldstad för extra mysfaktor och värme. I andra änden av huset hittar du de två charmiga sovrummen, det ena med plats för dubbelsäng och det andra med utrymme för många sovplatser. Intill har du badrummet som är utrustat med dusch och tvättmaskin. Varmt välkomna på visningen av denna pärla till semesterdröm. Kanske blir det ditt nya fritidsparadis!

 • Plus
Fridhemsvägen 3A, Höviksnäs, Tjörns kommun

Fridhemsvägen 3A

Lägenhet
Höviksnäs, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 999 500 kr
70 m²
3 rum
vån 1/2
4 255 kr/mån
42 850 kr/m²

Välkommen till Brf Tångeröd Ängshusen i Höviksnäs på Tjörn - ett bostadsområde med fokus på helhetstänk och sund livsmiljö med möjligheter till odling och gemenskap. Nu erbjuds ett hem om tre rum och kök med allt man kan tänkas behöva för guldkant i tillvaron bl.a. närhet till salta bad, områdets största altan och utsikt över havet och Stenungsund. Invändigt möts ni av genomgående rena naturmaterial, väl tilltagen takhöjd och fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Här inryms två sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och tvättdel samt stort kök och allrum i öppen plan. Vattenburen golvvärme och mekanisk till-, och frånluftsventilation ger behagligt inomhusklimat året om. Till lägenheten hör dessutom uteplatser i två väderstreck och parkering med elstolpe. Förutom härlig utsikt erbjuder läget närhet till förskolor/skolor upp till årskurs 9, busskommunikationer och Almö centrum med fullutrustad livsmedelsbutik, restaurang, gym, apotek, vårdcentral och bankkontor. Det är inte heller mer än ca tio minuters promenad från lägenheten till uppfriskande morgondopp från bryggorna i hamnen eller barnvänliga strand-, och klippbad i Låka. På Tjörn är cykelbanorna väl utbyggda och möjligheterna att uppleva fantastiska saker från cykelsadeln är så gott som oändliga - här finns exempelvis cykelväg hela vägen från Höviksnäs till Skärhamn. Därifrån kan du även trampa vidare ut till några av Bohusläns riktiga pärlor så som Klädesholmen, Rönnäng, Åstol och Dyrön. Även Stenungsund med ett lite bredare shopping-, och serviceutbud nås på ca tio minuter, men med bil eller buss. Därifrån trafikerar tågen frekvent med avgångar mot både Uddevalla och Göteborg. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning eller mer information.

 • Energieffektiv
Fågelkärrsvägen 12, Höviksnäs, Tjörns kommun
 • Budgivning pågår

Fågelkärrsvägen 12

Villa
Höviksnäs, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
3 800 000 kr
143 + 30 m²
6 rum
807 m² tomt

På Fågelkärrsvägen 12 njuter man av vardagen fullt ut. Vad sägs t.ex. om ett lättskött, praktiskt enplanshus med bra plats för familjen och promenadavstånd till... ja, i princip allt? Här bor du mitt i Höviksnäs med nära till hav och bad, förskola och skola, lekplatser fyllda av kompisar till barnen samt service så som matbutiker, gym, apotek, pizzeria och busshållplats med täta avgångar. Här flyttar man in och lever livet precis så bekvämt som man vill. Huset är väl omhändertaget och planlösningen både praktisk och social med gemensamma ytor i husets mitt och ostörda sovrum. I garaget som nås inifrån finns plats för en bil, men främst nyttjas kanske utrymmet som en extra groventré och blir ett bra ställe för förvaring? Vidare finns även ett kontor som skulle kunna nyttjas som ett fjärde sovrum vid behov. Ett härligt hem perfekt anpassat för den växande familjen, med andra ord. Trädgården är prydd med blomstrande rabatter och uteplatser i form av stenläggningar och altaner. Husets baksida lockar med ett skyddat uterum som förlänger säsongen och blir en mysig samlingsplats för sena middagar. Här finns även en stor gräsmatta med plats för spring och lek eller kanske för dina egna trädgårdsdrömmar att växa fram. Sammanfattningsvis ett välskött hem i ett plan som ger plats för familjen att växa och bli stor. Att huset dessutom haft samma ägare sen det byggdes skvallrar om att det här är en älskad plats där man trivs och bor länge.

Valsäng strand 65, Klövedal, Tjörns kommun

Valsäng strand 65

Villa
Klövedal, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 750 000 kr
69 m²
4 rum
1 303 m² tomt

I högt, soligt och havsnära läge välkomnas ni till Valsäng strand 65. Ett ljust och inbjudande hem som passar likväl för er som vill bo året om som endast om somrarna när området lever upp lite extra. Det höga läget ger skön vy över berg och skog med fridfullt kvittrande fåglar i trädtopparna. Har man tur kan man få syn på ett fasanpar som skuttar förbi. Morgondoppet tar du från bryggan vid de vackra gamla sjöbodarna bara en kort promenad från huset. Närproducerat handlar man i Hoga saluhall och godaste bullarna hittas i Kolleröds skafferi. Övrig service finner du i Skärhamn eller Kållekärr dit du enklast tar dig med bil. Invändigt kännetecknas bostaden av värme, ljus och klassiska material så som vitlaserade paneltak, tapetserade väggar i dova toner och ljusgrå golv. Generösa sällskapsytor kring kök och allrum skapar kontakt med utemiljön via den härliga altanen. Vidare erbjuds tre sovrum, rymlig entréhall samt badrum med dusch. I trädgården samsas vacker växtlighet med uteplatser i form av gräsmatta och altan. Här finns dessutom ett litet gästhus med plats för släkt eller vänner som kommer på besök och vill stanna över. Varmt välkomna på visning i en riktig sommaridyll!

Basteröd 2, Klövedal, Tjörns kommun

Basteröd 2

Gård/Skog
Klövedal, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 500 000 kr
80 m²
3 rum
4,7 ha tomt

Basteröd 2 är ett charmigt litet rött hus, beläget med närhet till Kållekärr där vi finner bra busskommunikationer vilket gör det enkelt att pendla till närliggande städer och regioner. I Kållekärr har finner vi matbutik, skola, pizzeria & vårdcentral, huset är omgivet av naturskön miljö och med närhet till hav och kulturella sevärdheter. Detta lilla röda hus utstrålar en hemtrevlig atmosfär från första ögonblicket. Den karakteristiska färgen framhäver husets unika stil och ger det en tydlig identitet. Huset är omgivet av en generös tomt, perfekt för trädgårdsentusiaster eller de som helt enkelt vill njuta av utomhuslivet. En kort biltur från fastigheten finner vi Pilane Skulpturpark, en av områdets verkliga sevärdheter! Här kan du njuta av konstverk i en unik utomhusmiljö, perfekt för avkoppling och reflektion. Dessutom finns badmöjligheter i närheten, vilket gör det enkelt att njuta av soliga dagar vid vattnet. Huset har nyligen genomgått vissa renoveringar i form av att delar av fasaden samt fönster bytts ut. Annars finns ett underhålls och renoveringsbehov både exteriört och interiört. Sammanfattningsvis erbjuder detta röda hus med stor tomt en fantastisk livsstil för dem som söker en kombination av naturskön omgivning, närhet till bekvämligheter och kulturella sevärdheter. Ett perfekt hem för den som önskar en balans mellan det pittoreska lantlivet och den moderna vardagen.

Hamnvägen 2 (Stuga 8), Dyrön, Tjörns kommun

Hamnvägen 2 (Stuga 8)

Fritidshus
Dyrön, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 200 000 kr
40 m²
2 rum

Precis i Dyröns hamninlopp ligger snart dessa 12 röda fritidshus som ger dig möjlighet att spendera 12 veckor på fridfulla Dyrön. De andra veckorna hyrs husen ut och intäkterna delas mellan ägarna. Ett enkelt och bekymmerslös tillvaro som samtidigt ger avkastning utan att man själv behöver administrera något. På denna blomstrande lilla klipp-ö gömmer sig en miniatyrstad med charmig bebyggelse, helt utan biltrafik. Här vandrar man längs Dyröleden och upptäcker miljöer man inte trodde fanns - en kombination av vacker växtlighet och karga, bohuslänska klippor med oändliga havsvyer. Färjan från Rönnäng trafikerar frekvent och här är många som bor året om. Båtlivet är centralt för de flesta Dyröbor och om somrarna lever ön upp lite extra när både Nord- och Sydhamnen fylls av båtentusiaster. Intill färjeläget i Nordhamnen finns en mysig restuarang, Trålverket, där man gärna äter en god middag med fin utsikt över hamninloppet. Här finns dessutom livsmedelsbutik och café som håller öppet hela året. För den konstintresserade anordnas utställningar med lokala konstnärer regelbundet i Galleri Bockeberget. För den aktive finns tennis-, och fotbollsplan, boulebana och Gunnarhallen, en mindre idrottshall med tillhörande gym. Mitt på ön finns även en lekplats för de minsta.

Hagvägen, Dyrön, Tjörns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hagvägen

Tomt
Dyrön, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 695 000 kr
619 m² tomt

En fantastisk tillfälle att köpa en tomt på Dyrön med möjlighet att skapa ditt egna drömboende efter tycke och smak! Färjan från Rönnäng trafikerar frekvent och här är många som bor året om. Båtlivet är centralt för de flesta Dyröbor och om somrarna lever ön upp lite extra när både Nord- och Sydhamnen fylls av båtentusiaster. Intill färjeläget i Nordhamnen finns en mysig restaurang, Trålverket, där man gärna äter en god middag med fin utsikt över hamninloppet. På denna levande skärgårdsö finns det minst sagt mycket att erbjuda – natursköna vandringsleder runt ön, härlig bastu, salta bad, två hamnar, restaurang Trålverket, Linas Brygga, minigolf, ICA-butik och vilda mufflonfår. Med sin båt tar man sig lätt i närområdet till Åstol , Marstrand , Klädesholmen, Pater Noster och många andra vackra öar och platser. För den konstintresserade anordnas utställningar med lokala konstnärer regelbundet i Galleri Bockeberget. För den aktive finns tennis-, och fotbollsplan, boulebana och Gunnarhallen, en mindre idrottshall med tillhörande gym. Mitt på ön finns även en lekplats för de minsta. Välkommen att kontakta mäklare för mer information. -Detaljplan finns bifogad under dokument -Anslutningskostnad för v/a tillkommer

Rönnäng 1:724 , Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:724

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 750 000 kr
763 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

 • Nyproduktion
Hallarevägen 1B, Lilla Askerön, Tjörns kommun
 • Tor 25 apr kl 17:00

Hallarevägen 1B

Villa
Lilla Askerön, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
5 275 000 kr
160 m²
5 rum
1 465 m² tomt

En bostadsdröm för många - nybyggt och välplanerat med utsikt över havet. På Hallarevägen 1B har det byggts ett hem med snygga och väl genomtänkta materialval som faller många i smaken. Huset är uppfört i traditionell bohuslänsk stil som harmonierar fint med den omkringliggande bebyggelsen och vackra landskapet. När ni stiger in genom dörren välkomnas ni av en rymlig hall med platsbyggd förvaring under trappan och gott om väggyta för att sätta upp en kapphylla eller annan användbar lösning. Skiljeväggen mellan hall och vardagsrum är mer än så, här har man även byggt in en vacker etanolkamin som skapar ett otroligt lugn och harmoni. Samtidigt har vi ljusinsläppet och det välpolerade betonggolvet med golvvärme som ger hela våningen karaktär. Trevlig planlösning, flertalet fönsterpartier med fin utsikt och ett stilrent, utmärkande kök med köksö i blått. Från köket, via altandörren, ges access till ett altandäck i söderläge. Entréplanet erbjuder inte bara härliga sällskapsytor utan även ett stort sovrum, ett helkaklat badrum i beige med dusch samt en praktisk tvättstuga med groventré. Via groventrén nås ett inglasat förråd som funkar lika bra som uterum för att förlänga möjligheten att sitta "utomhus" under sommarhalvåret. Rummen ni möts av på husets övre plan är ljusa och rymliga. Precis som i trappan ligger här genomgående vackra golv i furu för att skapa en hemtrevlig känsla med värme. Ytorna är disponerade med ett större sällskapsrum inklusive hemmakontor/läshörna och två sovrum. Yta finns och elen är redan dragen för er som önskar skapa fler rum i framtiden. Även i detta våningsplan finner ni ett stort helkaklat badrum. Tomten är stor och ger plats för allt ifrån lek och spel till odling och rekreation. På uppfarten finns det gott om parkeringsmöjlighet. Den omedelbara närheten till både havet och förtrollande vacker natur gör att Askerön alltid varit populärt. Huset ligger på en luftig tomt med badplats och småbåtshamn inom promenadavstånd, dessutom ligger ett litet gårdscafé som närmsta granne. Varmt välkomna till en plats där man kan man förverkliga drömmen om ett aktivt fritidsliv vid havet med alla möjligheter till båt- och vattensport. Dessutom finns en gemensam fotbollsplan i området som är mycket uppskattad av både vuxna och barn.

 • Plus
 • Uteplats
Knarreviksvägen 174, Fagerfjäll, Tjörns kommun

Knarreviksvägen 174

Villa
Fagerfjäll, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
3 375 000 kr
61 + 8 m²
4 rum
1 243 m² tomt

Upptäck en oas mellan Bohuslänska berg, natur och det friska havet. Här, på Knarreviksvägen 174 är vardagen långt borta och en avslappnande livsstil är inom räckhåll. Gå bara några minuter från fastigheten och stig ner till havet, där kan du njuta av förstklassiga badmöjligheter från såväl strand som brygga. På sommardagar är området en skattkista av möjligheter; överväg att utforska närliggande öar som Dyrön, Åstol eller Marstrand för en oförglömlig dag med avkoppling, god mat och pittoreska omgivningar. Denna pärla har varit i familjens ägo sedan byggåret och har varit deras gemensamma semesterparadis – en plats där vardagens stress och krav försvinner. Inuti huset möts du av en genomtänkt planlösning med ett rymligt vardagsrum som leder ut till en härlig altan, ett mindre kök och badrum samt tre sovrum i varierande storlekar. Ett extra plus är förrådet som idag används som en praktisk tvättstuga. Fastigheten är i gott skick och har under de senaste åren genomgått stora renoveringar såsom; tak, fönster samt installation av krypgrundsavfuktare. Den generösa tomten erbjuder förutom vacker havsglimt även en fin altan och en förrådsbyggnad där ni kan förvara trädgårdsredskap. På Knarreviksvägen bor man lika bra året om som endast om sommaren då området lever upp lite extra. Förutom närheten till havet bjuder området på vacker bohuslänsk natur, grönområden och gemensamma midsommarfiranden. På väg ner till bryggan finns två boulebanor att nyttja. Ett populärt utflyktsmål i närområdet är gården Lekanders Bär & Boende i Tyfta med möjlighet till självplockning av jordgubbar. Om du vill ha lite omväxling kan du välja att åka till Rönnäng med möjligheter till bad i Kårevik, utflykter i den södra skärgården eller till Skärhamn med det kända Akvarellmuséet och flera restauranger i södra hamnen. Ca 50 minuters bilväg till Göteborg och bussförbindelse finns från landsvägen. Varmt välkomna att kontakta mig redan idag för mer information och för att boka en ev. visning

 • Uteplats
Sörkroken 116, Höviksnäs, Tjörns kommun
 • Mån 29 apr kl 17:00

Sörkroken 116

Lägenhet
Höviksnäs, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
3 145 000 kr
119 m²
5 rum
8 673 kr/mån
26 429 kr/m²

I det smakfulla, superfräscha kedjehuset på Sörkroken i Höviksnäs råder harmoni och tidlöshet. Här lever man livet lite enklare, med villans alla fördelar och bostadsrättens bekvämligheter. Utvändigt erbjuds fina ytor till både vuxna och barn - altanen är stor och generös med både spabad och plats för utekök. Här låter man barnen springa fritt till bästa kompisarna, utan att korsa vägen. Dessutom är delar av ängsmarken intill planlagd som odlingsmark, här ges alltså möjlighet för den som vill att skapa odlingslotter. Vid entrén finns en carport med elbilsladdare. Planlösningen är väl genomtänkt med perfekt fördelning mellan både sociala och privata ytor i två plan. Hallen är nyrenoverad med ljust klinkers och snygg tapet och förvaring. Köket är praktiskt, ljust och ger god plats åt både matlagning och middagsgäster. Vitvarorna har bytts ut till ugn och mikro i bekväm arbetshöjd, spishäll samt delad kyl och frys. Allt för en smidigare vardag. Extra kyl och frys finns i förrådet utanför. I vardagsrummet inryms allt ifrån fredagsmys till fest och sommartid expanderas ytorna ytterligare när altandörren står öppen och ute blir inne. Utöver detta finner du ett stort, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare i entréplanet. Vidare erbjuds tre luftiga sovrum, allrum och ytterligare ett helkaklat badrum med dusch på husets övre våningsplan. Härlig golvvärme i båda planen. Sammanfattningsvis ett hus i gott skick, med perfekt läge för samtliga familjemedlemmar. Mitt i Höviksnäs med nästan omedelbar närhet till förskola- och skola upp till åk 9, ljuvlig badplats i Låka, lekplats och småbåtshamn. Även service så som bra busskommunikationer, livsmedelsbutik och pizzeria finns inom promenadavstånd. Gym, apotek, vårdcentral och matbutik med restaurang och stort delikatessutbud erbjuds vid Almö Centrum. Bekvämt pendlingsavstånd med bil till både Uddevalla och Göteborg. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Berga strand 57, Hakenäset, Tjörns kommun

Berga strand 57

Villa
Hakenäset, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
4 995 000 kr
86 m²
4 rum
1 332 m² tomt

Välkomna till Berga Strand 57 – perfekt för dig som söker ett så gott som nytt boende med havsutsikt och badrocksavstånd till salta bad. På med badkläderna och följ den lilla stigen mellan tallarna så är ni nere vid närmsta badplats på endast några minuter. Inte nog med detta, i köpet medföljer en båtplats på ca 4x8 m i Wallhamn. Boningshuset är totalrenoverat och byggt enligt permanentstandard men passar lika bra som fritidshus året runt om man önskar det. Den stående träpanelen, plåttaket och formen på huskroppen ihop med fönsterpartierna längst med husets långsida ger vacker karaktär och påminner om ett modernt ladhus i bohuslänsk tappning. Flera fina fönstersättningar och pardörrar i glas ger utsikt över livet på vackra Hakefjorden samtligt som det skapar ett genomgående fint ljusflöde inomhus. Via pardörrarna ges access ut till ett stort altandäck som går längst med husets södra och västra sida med många garanterade soltimmar. Tack vare bostadens öppna och sociala planlösning finns här gott om utrymmen att samla hela släkten på middagsbjudningar. Här är valmöjligheterna många – inred de öppna ytorna med både mat- och soffgrupp eller fokusera på ett gigantiskt middagsbord och några läshörnor för att sedan placera soffa och TV uppe på loftet. Nedanvåningen utmärker sig med ståtligt ryggåstak, en centralt placerad kamin samt stilrent kök i färgen grafitgrå med detaljer i marmorimitation och svart. Därefter erbjuds tre sovrum samt ett badrum. Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och golvvärme. Boningshuset kan betraktas som nybyggt eftersom i stort sett allt material är utbytt. Krypgrunden är omgjord efter dagens normer och en adsorptionsavfuktare är installerad i förebyggande syfte. Exteriört har man gjort b.la: tilläggsisolering, fasad samt fasadbelysning. Nytt Plannja Trend plåttak inklusive hängrännor, nya fönster, altan- och ytterdörrar. Invändigt är samtliga ytskikt, kök, badrum (våtrumscertifikat) och maskiner nya. Man har även bytt ut all VVS och el samt installerat elcentral och jordfelsbrytare. Lättskött tomt där endast fantasin kan sätta sina gränser. Här finns fina möjligheter för den som tycker det är intressant med växter och odlingar. Förutom boningshuset finns två bodar att nyttja som förråd - perfekt att kunna stuva undan cyklar, flytvästar och spön efter en dagsutflykt i området. Men kanske vill nästa ägare passa på att rusta upp en liten stuga för mer plats åt övernattande gäster. Förskola och skola F-9 samt busshållplats för dig som pendlar finns i Höviksnäs. Även ICA Nära och pizzeria. Önskas ytterligare service finner du välsorterad mataffär, gym, vårdcentral och apotek i Myggenäs. Även Stenungstorg med ett 60-tal butiker nås inom endast 15 minuter med bil. Ca 60 min till Göteborg. Välkomna med en intresseanmälan.

 • Uteplats
Rönnäng 1:738, Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:738

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 800 000 kr
771 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

 • Nyproduktion
Rönnäng 1:722, Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:722

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 800 000 kr
757 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

 • Nyproduktion
Höviksnäsvägen 25, Höviksnäs, Tjörns kommun

Höviksnäsvägen 25

Tomt
Höviksnäs, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 000 000 kr
762 m² tomt

För den som önskar finns idag bygglov för ett bostadshus(ritningar ligger under dokument). Önskar man bygga något annat är det självklart fritt att ansöka om ett nytt bygglov. I Höviksnäs bor man perfekt med närhet till mycket. En fantastisk tomt att skapa ett boende på helt enligt egen tycke och smak! Kommunalt v/a samt el är anslutet till fastigheten. Något av det bästa med Höviksnäs är att här finns en båthamn, flera badplatser och stora rekreationsområden. Området ligger omgärdad av natur, hästgårdar samt hav med bad och båtliv. Barnvänligt område med gångavstånd till skola F-9. Även service så som bra busskommunikationer, livsmedelsbutik och pizzeria finns inom promenadavstånd. Gym, apotek, vårdcentral och matbutik med restaurang och stort delikatessutbud erbjuds vid Almö Centrum. Bekvämt pendlingsavstånd till både Göteborg och Uddevalla.

Valsäng , Klövedal, Tjörns kommun

Valsäng

Tomt
Klövedal, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
550 000 kr
1 394 m² tomt

Naturskön tomt som sista fastighet på återvändsgata. Tomten ligger i ett upphöjt lugnt och stillsamt läge, nära till natur och salta bad. Valsäng är ett område med levande samfällighetsförening som aktivt jobbar för att förbättra området. Tomten har gått om stigar och natur runt om kring sig, svampen och bären är nära till hands för den som vill ut och njuta i skogen, vill du ut och cykla eller kanske ta ett dopp i havet så har du 10-15min cykeltur till vackra badställen. När du skall fylla på matförrådet och kylen ligger det ett välfyllt ICA 5-10min bort med bil i Kållekärr, där finns också bank, bensinstation, detaljvarubutiker, träningsmöjligheter i form av padelbanor och gym. Med cykel eller bil kan du också nå Björholmens marina med vackra vyer och god mat i restauranten, giller du konst och historia så har Pilarne gravfält mycket att erbjuda i form av historia men framförallt konstutställningar och enstaka konserter. Bilderna med tomtgräns utritade är ungefärliga, fastighetsmarkeringar finns på plats i form av rör och undersöks av köparen.

Rönnäng 1:739 , Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:739

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 150 000 kr
753 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

 • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 27