Fastighetsbyrån Tjörn

Fastighetsbyrån Tjörn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Berga strand 57, Hakenäset, Tjörns kommun

Berga strand 57

Villa
Hakenäset, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

5 295 000 kr

86 m²

4 rum

1 332 m² tomt

Totalrenoverat fritid / permanent hus i populära och fridfulla Berga Strand. Här slipper ni att tänka på kostsam renovering, bara att flytta rakt in. Stor uteplats i söderläge med havsutsikt. Djupborrad brunn och kommunalt avlopp. Friköpt båtplats (Vallhamn) 3x8 meter ingår i försäljningspriset. Kort promenad till hav och bad. Lättskött öppen ljus trädgårds/naturtomt om 1.332 kvm, höjer kvalité och användbarheten ytterligare. Varmt välkomna boka visning på Berga Strand 57.

Mjörn Apelgården 90, Mjörn, Tjörns kommun

Mjörn Apelgården 90

Villa
Mjörn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

4 750 000 kr

72 m²

3 rum

992 m² tomt

Välkommen till Mjörn Apelgården 90, en plats som ger ett specifikt lugn i själen. På tomten har man sol från morgon till kväll med en fantastisk solnedgång över havet. Så snart man kliver ur bilen efter en stressig dag sjunker axlarna ner och man blir lugn. För er som föredrar en genuin plats vid havet på en sagolik vacker trädgård/naturtomt med bländande utsikt över havet eller bara söker en sund avkopplande miljö, ja då är detta en fastighet för er. Utöver husets två sovrum finns en gäststuga med plats för besökare eller tonåringen. Från huset kan man på ca: 10 minuter promenera till klippbad, sandstrand och samfällighetens trampolin. Båtplatsen som tillhör fastigheten ligger på ungefär samma avstånd. I närområdet finner vi många vackra klippbad samt badplatser och småbåtshamnar som förgyller sommaren, utöver båtliv och hav finns även här gott om skogsområden och vandringsstråk samt fotbollsplan. Det närmsta och kanske mest kända vandringsleden är Sundsbyleden. Där finns även ett säteri som erbjuder ett populärt gårdscafé med restaurang, butik och en hel del aktiviteter åter runt. För den som vill pendla är det enkelt att ta sig både norr över mot Uddevalla samt åt söder till Stenungsund eller Göteborg . Ca 5-10 minuter med bil till Myggenäs och med dess service finner ni här välsorterad mataffär, restauranger, gym, apotek och vårdcentral. Tar endast ca 50 min med bil till Gbg. Välkomna boka visning på en fastighet med fantastisk solnedgång över havet.

Orsas väg 5, Rönnäng, Tjörns kommun
 • Sön 11 jun kl 15:00
Orsas väg 5, Rönnäng, Tjörns kommun, bild 2
Orsas väg 5, Rönnäng, Tjörns kommun, bild 3

Orsas väg 5

Villa
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

5 250 000 kr

106 m²

5 rum

811 m² tomt

Välkommen till en smakfull villa med genomgående hög standard. Här bor man med havet och vackra badplatser i närområdet. Huset ligger beläget på en höjd vilket bidrar till en fantastisk utsikt över hav, grönska och klippor. Invändigt finner vi två plan med stora sociala ytor samt 3-4 sovrum. Genomgående 1-stavsparkett finner vi i husets alla sovrum samt vardagsrum. På entréplan har vi badrum med både badkar samt dusch, två sovrum, rejäl hall samt kök och wc. Vardagsrummet är väldigt inbjudande och ljust tack vare stora fönsterpartier, högt i tak samt kamin. En trappa finner vi en väl tilltagen tvättstuga, 1-2 sovrum, badrum och ytterligare ett vardagsrum. I vardagsrummet har man access till utsidan för den som skulle vilja anlägga ytterligare en uteplats. Utvändigt erbjuds en altan som går runt huset med gott om plats för matbord samt loungemöbler. Husets läge gör att man enkelt kan följa solen från morgon till sen kväll. I Rönnängs närområde samsas fritidsboende- och permanentboende i en skön mix och här bor allt ifrån äldre par till barnfamiljer. I Rönnäng finns även förskola- och skola upp till åk 9, mataffär, badplatser och småbåtshamn. Även service så som bra busskommunikationer och pizzeria finns inom promenadavstånd. Gym, apotek, vårdcentral, systembolag och matbutik med stort delikatessutbud finner du i Skärhamn ca 10 minuter bort (med bil). Bekvämt pendlingsavstånd till både Uddevalla och Göteborg. Sammanfattningsvis ett hus i nästan nyskick, med låga driftskostnader och perfekt läge för samtliga familjemedlemmar. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Hamnvägen 2 (Stuga 8), Dyrön, Tjörns kommun

Hamnvägen 2 (Stuga 8)

Fritidshus
Dyrön, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

2 200 000 kr

40 m²

2 rum

Precis i Dyröns hamninlopp ligger snart dessa 12 röda fritidshus som ger dig möjlighet att spendera 12 veckor på fridfulla Dyrön. De andra veckorna hyrs husen ut och intäkterna delas mellan ägarna. Ett enkelt och bekymmerslös tillvaro som samtidigt ger avkastning utan att man själv behöver administrera något. På denna blomstrande lilla klipp-ö gömmer sig en miniatyrstad med charmig bebyggelse, helt utan biltrafik. Här vandrar man längs Dyröleden och upptäcker miljöer man inte trodde fanns - en kombination av vacker växtlighet och karga, bohuslänska klippor med oändliga havsvyer. Färjan från Rönnäng trafikerar frekvent och här är många som bor året om. Båtlivet är centralt för de flesta Dyröbor och om somrarna lever ön upp lite extra när både Nord- och Sydhamnen fylls av båtentusiaster. Intill färjeläget i Nordhamnen finns en mysig restuarang, Trålverket, där man gärna äter en god middag med fin utsikt över hamninloppet. Här finns dessutom livsmedelsbutik och café som håller öppet hela året. För den konstintresserade anordnas utställningar med lokala konstnärer regelbundet i Galleri Bockeberget. För den aktive finns tennis-, och fotbollsplan, boulebana och Gunnarhallen, en mindre idrottshall med tillhörande gym. Mitt på ön finns även en lekplats för de minsta.

Bräckevägen 230, Fagerfjäll, Tjörns kommun
 • Budgivning pågår

Bräckevägen 230

Villa
Fagerfjäll, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

2 525 000 kr

40 m²

2 rum

1 133 m² tomt

Enklare fritidshus med mycket trevligt läge på en kulle med utsikt över hav samt öppna landskap. Bostaden ligger beläget ca: 250m från klippbad. Ytterligare några minuter bort finner vi en mindre sandstrand, detta gör att det finns bad som passar alla dess smaker! I närområdet finner vi gott om trivsamma promenadstråk, närmsta samhälle är Rönnäng med matbutik, restaurang och skola. Vill man ut och upptäcka vår fantastiska skärgård ligger Dyrön, Åstol och Klädesholmen en kort bilresa/färjetur bort. Ett populärt utflyktsmål i närområdet är Lekanders Bär & Boende med möjligheter till självplockning av jordgubbar: Vill du ha omväxling är det kända Nordiska Akvarellmuséet i Skärhamn att rekommendera. Där finner du också flera restauranger i södra hamnen. Till Göteborg är det ca 50 minuters bilresa. Bussförbindelse finns vid landsvägen. Detta är ett hus och en miljö som ska upplevas på plats så kontakta mäklaren för ytterligare frågor samt möjligheter till visning.

Dösevägen 33, null, Tjörns kommun
 • Sön 11 jun kl 14:00

Dösevägen 33

Fritidshus
Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

3 500 000 kr

97 m²

3 rum

4 368 m² tomt

Så fort du svänger in med bilen på uppfarten efter arbetsveckans slut känner du axlarna sjunka och andetagen bli djupare. Äntligen dags för lata dagar på altanen, ljudet av barnens skratt i den stora trädgården, långa kvällar som avslutas med ett parti boule eller en mysig stund framför brasan. Dösevägen 33 är ett riktigt smultronställe som bjuder in till avkoppling och trivsel. Den vackra trädgården på hela 4 368 kvadratmeter erbjuder allt från välskötta planteringar, soldränkta gräsmattor för fotboll och lek, skuggiga sittplatser under kastanjer, körsbärsträd och syren och en fantastisk utsikt över dalen. Den stora altanen i söderläge ansluter vackert till tomten och blir en naturlig samlingsplats för vänner och familj. Här dukas det upp för grillmiddagar och fikapauser och när kvällen blir sen inkvarteras vännerna i den mysiga gäststugan intill. Bostadshusets charm är personlig och trivsam. Harmoniska färger och härligt ljus präglar alla rum. I den välkomnande hallen sparkar du av dig skorna och går sedan vidare in i köket med mysig matplats med plats för många och ett lustfyllt gulmålat kök. Från köket öppnar du fönstret till altanen och langar ut porslin och mat till bordet utanför. Vardagsrummet i ena änden av huset är rymligt och inbjudande med stora fönster åt tre håll samt utgång till trädgården. Här finns också en vacker eldstad för extra mysfaktor och värme. I andra änden av huset hittar du de två charmiga sovrummen, det ena med plats för dubbelsäng och det andra med utrymme för många sovplatser. Intill har du badrummet som är utrustat med dusch och tvättmaskin. Varmt välkomna på visningen av denna pärla till semesterdröm. Kanske blir det ditt nya fritidsparadis!

 • Plus
Strandvägen 26, null, Tjörns kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00

Strandvägen 26

Villa
Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

4 250 000 kr

130 m²

6 rum

1 074 m² tomt

Gediget och välbyggt hus med gott om plats för familjen. Här bor du lugnt och trivsamt på solig tomt i de centrala delarna av Skärhamn med kort promenadavstånd till både havet och allehanda service. Det trivsamma huset är generöst och välplanerat och anpassas lätt efter hur familjens behov ändras. På entréplan finns kök och vardagsrum med en halvöppen social lösning. Arbetsköket är avskilt mot matplatsen med en köksö så att du samtidigt lätt umgås medan middagen förbereds. Vid matplatsen har du dubbeldörr till altanen utanför och vidare till trädgården. Altanen har ett högt läge som hindrar insyn. Den rymliga vardagsrumsdelen har stora fönster för fint ljusinsläpp och en mysig öppen spis. På detta våningsplan finns två sovrum och ett helkaklat badrum. Övervåningen är idag inredd med en liten hall och två angränsande rum. I källaren finns gott om plats för förvaring, ungdomshäng eller hobbyverksamhet. Här har du även tvättstuga med bakugn samt pannrum och ett badrum med äldre standard. Från källaren har du också utgång till garaget. Som åretruntboende i Skärhamn får du det bästa av två världar. Sommartid lever området upp lite extra och invånarantalet ökar, restaurangerna håller öppet längre om kvällarna och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Om vintrarna råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt.

 • Plus
Rösselvik 366A, Fagerfjäll, Tjörns kommun

Rösselvik 366A

Villa
Fagerfjäll, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

3 695 000 kr

98 m²

3 rum

1 618 m² tomt

I natursköna omgivningar saluförs nu detta väl omhändertagna hus med adress Rösselvik 366A! Huset nyttjades från början som ett fritidshus men nuvarande ägare blev förälskade i läget och 2007 lät de utföra en omfattande renovering och tillbyggnation för att kunna slå sig ner permanent. Här njuter man av lugn och ro, fågelkvitter och vacker natur. Tomten är väl uppväxt, lummig och berikad med massvis av ätbart från bärbuskar och fruktträd. Det höga läget ger fin havsutsikt från såväl den generösa altanen som från vardagsrummet. Känner man för ett dopp tar man bara handduken med sig och beger sig ner till havet - Rösselvik erbjuder nämligen bad från både klippor, bryggor och stränder. Med båt är man snart ute på öppet hav där riktiga sommarpärlor så som Marstrand och Åstol ligger nära. Interiört finner man två sovrum och ett större vardagsrum som kan möbleras med såväl matbord som soffgrupp. Praktiskt kök utrustat med allt man behöver samt ett helkaklat badrum med dusch. Från vardagsrummet nås den härliga altanen där man njuter av den bohuslänska naturen. På tomten finns även ett gästhus där familj och vänner på besök kan spendera natten samt ett rejält garage om hela 50 kvadratmeter. Detta är ett hus och en miljö som bör upplevas på plats för att man ska förstå känsla och kvalitéer i alla avseenden. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till visning!

Västra Mjörnvägen (Valla-Hällene 1:79), Mjörn, Tjörns kommun

Västra Mjörnvägen (Valla-Hällene 1:79)

Tomt
Mjörn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

1 175 000 kr

2 343 m² tomt

Välkommen till Vackra Mjörn! Här finns möjlighet att bygga antingen permanent eller fritidsboende med närhet till havet. Detaljplan tillåter max 105kvm byggnadsarea. I närområdet finner vi många vackra klippbad samt småbåtshamn som förgyller sommaren, utöver båtliv och hav finns även här gott om skogsområden och vandringsstråk samt fotbollsplan. Det närmsta och kanske mest kända vandringsleden är Sundsbyleden. Där finns även ett säteri som erbjuder ett populärt gårdscafé med restaurang, butik och en hel del aktiviteter åter runt. För den som vill pendla är det enkelt att ta sig både norr över mot Uddevalla samt åt söder till Stenungsund eller Göteborg . Ca 5 min med bil till Myggenäs och med dess service finner ni här välsorterad mataffär, restauranger, gym, apotek och vårdcentral. Tar endast ca 45 min med bil till Gbg. -Avlopp finns via samfällighet. -Fiber finns i området. Kontakta ansvarig mäklare för att anmäl intresse samt möjlighet till visning.

Rösselviksvägen 338, Fagerfjäll, Tjörns kommun

Rösselviksvägen 338

Fritidshus
Fagerfjäll, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

2 495 000 kr

40 m²

3 rum

1 015 m² tomt

Varmt välkomna till Rösselviksvägen 338 på Tjörn! Ett perfekt läge för er som söker en avkopplande tillflyktsort på västkusten, här njuter man av vacker natur och promenadavstånd till salta bad. Tomten är en dröm för alla er som gillar växtlighet, en helt insynsskyddad oas med vackra blommor, bärbuskar och fruktträd. På tomten finns även ett växthus samt gäststuga. Interiört erbjuds två mindre sovrum, ett charmigt kök utrustat med allt man behöver samt ett vardagsrum som har plats med både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når man bostadens mysiga uterum där många ljuva sommarminnen tillsammans med vänner och familj skapas. Här sitter man kvar efter middagen och spelar spel långt efter solen gått ner. När det börjar bli lite kylslaget går man in och tänder en brasa i kaminen. Huset är väl underhållet av nuvarande ägare och har genomgått flertalet renoveringar de senaste åren, bl.a. WC och duschrum 2012/2013, fönsterbyten, installerat avfuktare i krypgrund samt ett helt nytt tak från 2020. Om man mot all förmodan skulle vilja lämna Rösselvik för en stund finns flera populära resmål inom räckhåll, Bohuslänska pärlor såsom Dyrön, Åstol och Klädesholmen är bara en kort bilresa/färjetur bort. I närområdet finns även Lekanders bär och boende med möjlighet till självplockning av Jordgubbar. Är man kulturellt intresserad är Skärhamn med dess välkända Akvarellmuseum och mysiga restauranger ett ställe man ska besöka! Välkomna att boka in er på visning!

Säbyvägen 117, Kållekärr, Tjörns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Säbyvägen 117

Villa
Kållekärr, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

2 995 000 kr

79 m²

4 rum

2 ha tomt

Nu har vi möjlighet att presentera det perfekta boendet för er som önskar bo med ett lugnt och grönskande läge omgivet av natur. Här bor ni ostört samtidigt som närheten till både Skärhamn och Kållekärr finns. Om du någon gång promenerat i naturreservatet längst Säbyleden har du med största sannolikhet sett i vilka fantastiska omgivningar denna fastighet ligger belägen. Här bor man lugnt och skönt längst ut på en grusväg med naturen som granne. Huset är i äldre standard men i gott skick och med en rejäl tomt. Invändigt finner vi gott om fönsterpartier som blicka ut mot omgivningarna samt tre sovrum, praktisk hall och ett stort vardagsrum där vi finner en stor eldstad. Med en kort promenadavstånd når du kulturhuset Säbygården och dess aktiviteter. Från Säbygården går Säbyleden, en vandringsled i naturreservat genom öppna landskap, betes- och skogsmark och vidare ut till Säby ö med dess badplats. Nämnvärt är även Säbys egna lilla livsstilsbutik - Sörgården Interiör och Café. Ca 10 min med bil till Skärhamn - ett levande kustsamhälle med dess service finner ni här restauranger, butiker, bibliotek, vårdcentral, kulturevenemang samt välsorterad mataffär. Tar endast ca 50 min med bil till Gbg. Välkomna på visning till ett ställe utöver det vanliga!

Ängholmsvägen 7, Rönnäng, Tjörns kommun

Ängholmsvägen 7

Övrigt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

5 495 000 kr

360 m²

1 471 m² tomt

Maskinhall om 12x30 meter i Stansviks industriområde. Porten är 6m hög och 5m bred. Hallen är i gott skick med plåtfasader samt tak. Fastigheten har utrymme för avställning både framför och bakom hallen. För mer information samt enskilda visningar kontakta ansvarig mäklare. Fastigheten säljs i bolagsform.

Prosteviken 25, Skärhamn, Tjörns kommun

Prosteviken 25

Lägenhet
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

3 100 000 kr

55 m²

2 rum

3 773 kr/mån

56 364 kr/m²

Välkommen till det bekväma boendet på Kajen; här ryms allt man behöver fördelat på två rum och kök. Sovrum med garderob, stor terrass samt öppen sällskapsyta, fullutrustat kök samt fräscht badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Utanför den stora terrassen kommer det på sikt bli utgrävt och man får havet precis i anslutning till sin terrass. När andan faller på tar man handduken med sig och går den korta promenaden ner till havet och bryggan, här finns möjlighet till båtplats. På Kajen bor man lika bra året om som endast om somrarna då Skärhamn lever upp lite extra och invånarantalet ökar, restaurangerna håller öppet längre om kvällarna och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Om vintrarna råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt. Uppskattar du salta bad och härliga bohuslänska klippor så är det en endast en kort promenad till "gamla badplatsen". Är det hellre en löptur i naturen som lockar har man nära till Toftenäs naturreservat. Eller varför inte en padelmatch utomhus med utsikt mot vackra inloppet till Skärhamn som fond till matchen. Vill du inte ta bilen ligger bussen som tar dig till Göteborg, Stenungssund eller andra delar av Tjörn ett stenkast bort. Skärhamn är fantastiskt och havet salt och friskt. Med båt är man snart ute på öppet hav och pärlor så som Marstrand och Åstol ligger nära. Många fina promenadstråk genom området i blandad bebyggelse med både små och stora hus, fritids- och permanentboende.

 • Hiss
Sundsbyvägen 114, Hjälteby, Tjörns kommun

Sundsbyvägen 114

Villa
Hjälteby, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

2 295 000 kr

69 m²

4 rum

2 985 m² tomt

Med ett högt och fritt läge finner vi detta hus på Sundsbyvägen. Tomten är stor och med enorm potential. Huset är i enkelt skick men omhändertaget och fräscht. Invändigt finner vi tre sovrum samt ett rymligt vardagsrum med bra ljusinsläpp. Detta boende fungerar lika bra som fritidsboende som permanent. Husets läget strax utanför Kållekärr är perfekt för barnfamiljen och dig som älskar närhet till naturen men ändå vill ha närhet till skolor och handel. I området finns bland annat matbutiker, restauranger, skolor, fina grönområden, idrottsanläggningar och busshållplats. Mjölkeviken med sina fina badmöjligheter ligger några hundra meter bort, i närområdet finns även Sundsbys Naturreservat vilket bidrar med vackra vandringsleder och trivsam närmiljö. Sundsby säteri en kort bit bort med ett gårdscafe, kulturvandringar och gårdsbutik året om.

Klemens väg 24, Höviksnäs, Tjörns kommun

Klemens väg 24

Lägenhet
Höviksnäs, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

1 800 000 kr

63,5 m²

2 rum

5 195 kr/mån

28 346 kr/m²

Söker du ett bekymmersfritt boende med villakänsla? Här erbjuds två rum och kök med väl genomtänkt planlösning och uteplatser i två väderstreck. Inga trappor och nära till både service och härlig natur. Yttre underhåll så som målning och gräsklippning sköts av föreningen. Flytta in, känn efter och gör boendet till ditt eget efterhand. Invändigt är bostaden totalrenoverad med vackra golv och smakfulla materialval. Ett måste att uppleva på plats! Till bostaden tillhör ett förråd samt parkeringsplats. I föreningen finns en övernattningslägenhet för gäster att hyra. Brf Hagen på Tjörn är en populär HSB-förening i barnrikt område, uppfört 1988 i klassisk stil. Huskropparna är placerade så att de ramar in området på ett trevligt sätt och skapar en trivsam, trygg känsla. Här finns totalt tjugosex bostadsrätter, allihop omgärdade av gröna ytor. Något av det bästa med Höviksnäs är att här finns en båthamn, flera badplatser och stora rekreationsområden. Området ligger omgärdad av natur, hästgårdar samt hav med bad och båtliv. Barnvänligt område med gångavstånd till skola F-9. Även service så som bra busskommunikationer, livsmedelsbutik och pizzeria finns inom promenadavstånd. Gym, apotek, vårdcentral och matbutik med restaurang och stort delikatessutbud erbjuds vid Almö Centrum. Bekvämt pendlingsavstånd till både Göteborg och Uddevalla. Varmt välkomna på visning!

Källstången 44, null, Tjörns kommun

Källstången 44

Villa
Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

8 500 000 kr

148 m²

5 rum

306 m² tomt

Äntligen kan vi nu erbjuda en friliggande villa av toppklass med underbart läge på Havsporten! Här njuter du av den direkta närheten till havet med bara en kort promenad ner till den egna sjöboden och ett snabbt dopp i det klara vattnet. Den mysiga sjöboden är en av områdets bäst placerade med skydd från vinden samtidigt som du njuter av den magiska utsikten. Livet här präglas av den bohuslänska naturen och havet med många fina promenadstråk genom samhället i blandad bebyggelse med både nyare och lite äldre hus, fritids- och permanentboenden. Under sommaren lever området upp lite extra men här är lika vackert krispiga vinterdagar, med stilla vatten och solnedgångar som färgar himlen rosa och orange. Andra pittoreska strandhugg som Åstol eller Marstrand finns en härlig båttur bort. Villan är byggd 2004 och har en varm inbjudande atmosfär med flödande ljus i alla rum. Entrévåningen har stort vardagsrum och kök i öppen social lösning. Här umgås lätt familj och vänner och middagarna dukas upp antingen på altanen utanför eller vid den generösa matplatsen. Från köksfönstret har du vacker vy över havet. På denna våning finns också ett sovrum, helkaklat badrum samt rymlig tvättstuga. En trappa upp kommer de mer privata utrymmena med stort allrum och två härliga sovrum. Från balkongen njuter du av magiska solnedgångar och en alltid inspirerande utsikt. Badrum finns även på detta plan. Alla rum är ljusa och fina med trägolv och harmonisk inredning. Vid huset finns plats för flera bilar och elbilsladdare är installerad. Allehanda service håller öppet året om och härifrån nås förskola och skola, livsmedelsbutik, systembolag och restauranger inom promenadavstånd. Närheten till Göteborg, enbart ca 50 minuter med bil, ger dessutom fina pendlingsmöjligheter. Buss till och från Göteborg går från stora vägen och busshållplatsen finner du bara några hundra meter bort. Här trivs man, ung som gammal, året runt eller bara vid lediga stunder. Varmt välkommen att njuta av det goda livet på Havsporten!

 • Balkong
 • Uteplats
Hvitfeldtsvägen 32, Skärhamn, Tjörns kommun
 • Budgivning pågår

Hvitfeldtsvägen 32

Lägenhet
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

1 495 000 kr

64 m²

2 rum

5 959 kr/mån

23 359 kr/m²

I kustsamhället Skärhamn, knappt 50 min från Göteborg, kan vi nu erbjuda denna ljusa och trivsamma 2:a i markplan. Lägenhetens 64 kvm är väldisponerade och inrymmer hall, tvättstuga, badrum, kök, rymligt vardagsrum, sovrum och klädkammare. Dessutom kan ni njuta på två uteplatser med bästa solläge. P-plats ingår i månadsavgiften! Cykel- och promenadavstånd till välsorterad mataffär, butiker, bibliotek, banker, Nordiska Akvarellmuseet, bageri, café, restauranger, fiskaffär, barnomsorg, skola, busshållplats, vårdcentral, bio, apotek och flertalet kulturevenemang. Oavsett er ålder kan ni bo bekvämt på Hvitfeldtsvägen 32, med allt i ett plan. Dessutom får ni liten trädgårdstäppa, så det påminner om ett litet radhus. I föreningen finns lekplatser, övernattningslägenhet att hyra och aktiviteter anordnas för trivsamma och sociala kvällar. Välkomna, boka visning på ett lättskött boende med nära till allt!

Hamngatan 44, Skärhamn, Tjörns kommun

Hamngatan 44

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

10 000 000 kr

196 m²

5 rum

614 m² tomt

Alldeles ovanför kajkanten i Skärhamns småbåtshamn tornar den stora, vita skärgårdsvillan upp sig. Ett läge långt utöver det vanliga och ett hus som många drömmer om - omsorgsfullt renoverat med precis rätta känslan. Det är verkligen få förunnat och mångas högsta önskan att bo i så här vacker miljö, med mysiga restauranger och fina badplatser 'runt hörnet'. När man parkerar bilen på den stora uppfarten invid husets entré kan man knappast ana vad som väntar. Väl innanför dörren slås du genast av känslan att ha havet inpå knuten. Föreställ dig en ljummen sommarkväll i juli, när dörrarna står öppna och du kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Du tänder grillen, slår dig ner med något gott i glaset och spanar ut över båtarna som kommer och går, i ett samhälle som sen några veckor tillbaks livats upp ordentligt. När det börjar bli lite kylslaget går du in, stänger dörren och tänder en brasa i köket samtidigt som du ser hur solens sista strålar dansar ner i havet framför dig. Ett hus helt unikt i sitt slag, från början uppfört 1940, som med sina praktiska lösningar, vindar och garderober, snedtak och fönsterkupor ger plats åt hela familjen och dess vänner. Sociala ytor erbjuds främst i husets entréplan men även utomhus. En lite privatare sovrumsdel finner man i anslutning till huvudentrén eller en trappa upp. I källaren finns ytterligare ett rejält sovrum främst avsett för gäster, men även groventré, rymlig tvättstuga, uterum, samt en trevlig spa-del med bastu, dusch och bubbelbadkar. Allehanda service håller öppet året om och härifrån nås även förskola och skola, livsmedelsbutik, systembolag och bageri inom promenadavstånd. Närheten till Göteborg, enbart ca 50 minuter med bil, ger dessutom fina pendlingsmöjligheter. Buss till och från Göteborg går från stora vägen och busshållplatsen finner du bara några hundra meter bort. Varmt välkomna till Hamngatan 44, ett fantastiskt hus på en plats som måste vara Skärhamns bästa!?

 • Plus
Nygatan 3, Skärhamn, Tjörns kommun

Nygatan 3

Lägenhet
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

675 000 kr

19 m²

1 rum

1 856 kr/mån

35 526 kr/m²

Väldisponerat boende om 19 kvm där allt nödvändigt får plats. Vitmålade väggar, snedtak med takfönster ger en ljus och harmonisk känsla. Ett perfekt boende för er som vill in på bostadsmarknaden eller söker en låg månadsavgift med närhet till all service. Varmförråd finns i anslutning till lägenheten och på gården i friliggande byggnad hittar ni en fräsch gemensam tvättstuga. Busshållplats runt hörnet och gångavstånd till havet Välkomna boka visning på Nygatan 3, ett boende med bra månadsavgift.

Nordviksberg 14A, Skärhamn, Tjörns kommun

Nordviksberg 14A

Lägenhet
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

2 185 000 kr

74 m²

3 rum

4 907 kr/mån

29 527 kr/m²

Strax utanför Skärhamns pittoreska samhällskärna har ett nytt bostadsområde med varierad bebyggelse växt fram. På Nordviksberg bor man med vacker natur i rofylld miljö och havet intill. Skärhamn är fantastiskt och havet salt och friskt. Här erbjuds bad från både bryggor, klippor och stränder. Med båt är man snart ute på öppet hav och pärlor så som Marstrand och Åstol ligger nära. Många fina promenadstråk genom området i blandad bebyggelse med både små och stora hus, fritids- och permanentboenden. Under sommaren lever området upp lite extra men här är lika vackert klara höstdagar, med stilla vatten och ett landskap som sprakar i färg. Hörnlägenheten är byggd 2013 med underbart ljus och hemtrevlig atmosfär. Fina materialval harmoniserar väl i lyxigt utförande med bland annat ett stort kök som bjuder in till matlagning och umgänge. Den öppna planlösningen innefattar även en stor vardagsrumsdel med fina fönsterpartier ut mot den härliga balkongen. Här finns även två luftiga och fina sovrum varav det ena med access till en stor walk-in-closet. Badrummet nås från hallen, är helkaklat och väl tilltaget med stor dusch, förvaring, torktumlare och tvättmaskin. Härliga gemensamma uteplatser i form av altaner och gräsytor ramar in området och gör det enkelt att följa solens strålar, väder och vind. Föreningens gästlägenhet är ett fint komplement för övernattande vänner som kanske åkt långväga eller helt enkelt valt att stanna över för Styckens färska frukostfrallor. Allehanda service håller öppet året om och härifrån nås förskola och skola, livsmedelsbutik, systembolag och restauranger inom promenadavstånd. Närheten till Göteborg, enbart ca 50 minuter med bil, ger dessutom fina pendlingsmöjligheter. Buss till och från Göteborg går från stora vägen och busshållplatsen finner du bara några hundra meter bort. Här trivas man ung som gammal, med eller utan barn - varmt välkommen till Nordviksberg 14A.

 • Hiss
Stora Dyrön 1:450 (Linas Brygga), Dyrön, Tjörns kommun

Stora Dyrön 1:450 (Linas Brygga)

Övrigt
Dyrön, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

9 985 000 kr

141 m² tomt

Välkommen att boka personlig visning på "Linas Brygga", en mindre industrifastighet med ett fantastiskt läge i sydhamnen på pittoreska ön Dyrön. En levande ö på såväl sommar som vinter, här finns ett lugn som är lockande för många, de karga bohuslänska klippformationerna ihop med frodig grönska är en svårslagen kombination. På fastigheten finns idag tre verksamheter, Caféverksamhet med uteservering, uthyrning av lägenhet om 3 rum o pentry med hänförande utsikt över havet samt en sjötapp med försäljning av diesel och gasol. Fastighetens verksamheter drivs i bolagsform och kan därmed försäljas både som bolag eller fastighet. Fastigheten är i mycket gott skick, byggnaden är uppförd 2012 på 141 kvm friköpt tomtmark och det finns tillgång till brygga för sjötappen och Cafét.

Hamngatan 7, Skärhamn, Tjörns kommun

Hamngatan 7

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

5 895 000 kr

100 m²

6 rum

197 m² tomt

Mitt i Skärhamns pittoreska skärgårdskärna med utsikt över både hav och 'stad' välkomnas ni till Severinas hus, Hamngatan 7. I ett minst sagt spännande läge som förutom närheten till centrum, hamnen och havet erbjuder en liten inramad trädgård med underbar växtlighet som för tankarna vidare från Skärhamn till medelhavet. Invändigt finner ni ett oerhört charmigt sommarhem med många rum, vinklar och vrår. Så snart man kliver innanför dörren slås man av ett underbart ljus och en härlig atmosfär. Vackra fönster i sibirisk lärk ger hela huset karaktär och från flera rum har man fin utsikt över hav och hamninlopp. De stora sällskapsytorna i entréplanet skapar kontakt med såväl utsidan och uteplatserna som det hemtrevliga köket. Vidare erbjuds två allrum, ytterligare ett kök på övervåningen, flera bra sovrum och två kaklade badrum med dusch. I källaren finns gott om plats för förvaring av allt ifrån viner till cyklar och trädgårdsredskap. I huset finns dessutom många bevarade detaljer så som plankgolv och vackra spegeldörrar. Detaljer från en svunnen tid då sillsalterier och trankokerier fortfarande hade stor betydelse för orten. Nu för tiden är Skärhamn av ett levande samhälle med all tänkbar service som lever upp lite extra under sommarhalvåret. När andan faller på tar man handduken med sig och går den korta promenaden ner till havet och om kvällarna sätter man sig gärna på uteplatsen invid allrummet med den värmande kvällssolen i ansiktet. Dagens första kopp kaffe avnjuts helst i den ljuvliga lilla trädgården invid husets entré. Varmt välkomna till en riktig skärgårdspärla med en stor portion charm!

Porsdalen 27, Hakenäset, Tjörns kommun

Porsdalen 27

Villa
Hakenäset, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

6 450 000 kr

190 m²

6 rum

2 330 m² tomt

Välkommen till Porsdalen 27, en avstyckad gård med anor från slutet av 1800-talet i unikt läge invid Hakefjordens stränder. I den parkliknande trädgården om totalt 2 330 kvm samsas vacker växtlighet med uteplatser i form av altaner och stenläggningar. Här finns dessutom en äldre lada och ett falurött gästhus som ramar in husets entrésida och ger skönt skydd från vinden. Innergården är som gjord för att duka upp ett somrigt kaffebord med jordgubbstårta och kanelbullar. Uteplatserna går att välja efter humör, behov och umgänge - grillkvällar med vänner, en bra bok i skuggspelet från ett träd, eller varför inte en kopp kaffe i morgonsolen till den fantastiska utsikten på balkongen. Ladan har stor potential och öppnar upp möjligheter till allt ifrån småskalig djurhållning till härliga midsommarfester och kräftskivor där man gärna samlas kring bordet till långt inpå småtimmarna. Som om inte detta vore tillräckligt bjuds det på strålande havsutsikt från både tomten och de flesta av husets rum. Boningshuset har under åren genomgått ganska omfattande renoveringar och tillbyggnationer men den lilla gården bär fortfarande tydliga drag från förra sekelskiftet. Invändigt kännetecknas bostaden av ljus, värme och hemtrevnad. I entréplanet breder generösa sällskapsytor ut sig och skapar kontakt med såväl det lantliga köket som den härliga altanen. Här finner du även ett rymligt badrum med badkar, två sovrum och en mysig glasveranda. I allrummet finns en centralt placerad kakelugn som både hjälper till med uppvärmningen och pryder rummet som ett smycke. I husets övre våningsplan finns ytterligare två sovrum, ett stort allrum med utgång till balkong och ett helkaklat badrum i klassisk stil. Sammanfattningsvis en pärla och bostadsdröm för många; rymligt boningshus i ett och ett halvt plan, lada, gästhus, underbar trädgård och nästan omedelbar närhet till havet. Varmt välkomna på visning!

Hvitfeldtsvägen 44, Skärhamn, Tjörns kommun

Hvitfeldtsvägen 44

Lägenhet
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

1 595 000 kr

114,5 m²

4 rum

9 915 kr/mån

13 930 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till Hvitfeldtsvägen 44! Här erbjuds en fräsch lägenhet om fyra rum och kök med en av områdets bästa uteplatser - insynsskyddad med fina vyer. Yttre underhåll så som målning och gräsklippning sköts av föreningen och här är bara att flytta in. Läget ger närhet till det mesta och både havet, vacker natur och allehanda service så som affärer, skolor och goda kommunikationer nås inom promenadavstånd. Invändigt är lägenheten löpande renoverad och håller genomgående hög standard. Rummen lätta att trivas i och speglas av ljusa färgsättningar och stilsäkra material. När du stiger in i lägenheten möts du av en rejäl hall med plats för kläder, skor och diverse prylar. Med tre luftiga och lättmöblerade sovrum, två i entréplanet och ett på övervåningen, ges god plats till hela familjen. Här finns två badrum, ett nyrenoverat med badkar och ett med dusch. Förvaring erbjuds i både klädkammare och förråd. Även köket är nyligen renoverat och väldigt smakfullt. Matbordet ryms invid fönsterparti och i vardagsrummet finns även en lite större matplats. Från övervåningen når man den stora, insynsskyddade altanen där man både kan grilla och sola ogenerat. Här finns även en mindre balkong med fin vy över området. Gavelläget gör dessutom att man i så gott som hela lägenheten kan röra sig fritt utan insyn från grannarna. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Valsäng , Klövedal, Tjörns kommun

Valsäng

Tomt
Klövedal, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

550 000 kr

1 394 m² tomt

Naturskön tomt som sista fastighet på återvändsgata. Tomten ligger i ett upphöjt lugnt och stillsamt läge, nära till natur och salta bad. Valsäng är ett område med levande samfällighetsförening som aktivt jobbar för att förbättra området. Tomten har gått om stigar och natur runt om kring sig, svampen och bären är nära till hands för den som vill ut och njuta i skogen, vill du ut och cykla eller kanske ta ett dopp i havet så har du 10-15min cykeltur till vackra badställen. När du skall fylla på matförrådet och kylen ligger det ett välfyllt ICA 5-10min bort med bil i Kållekärr, där finns också bank, bensinstation, detaljvarubutiker, träningsmöjligheter i form av padelbanor och gym. Med cykel eller bil kan du också nå Björholmens marina med vackra vyer och god mat i restauranten, giller du konst och historia så har Pilarne gravfält mycket att erbjuda i form av historia men framförallt konstutställningar och enstaka konserter. Bilderna med tomtgräns utritade är ungefärliga, fastighetsmarkeringar finns på plats i form av rör och undersöks av köparen.

Södra Kroksdal 60, Skärhamn, Tjörns kommun

Södra Kroksdal 60

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

5 950 000 kr

177 m²

7 rum

715 m² tomt

I barnrikt och populär område, knappt femton minuters promenad ifrån havet och Skärhamns centrala delar välkomnas ni till Södra Kroksdal 60. Ett hem som präglas av trevliga och ljusa sällskapsytor med omfattande rumsvolymer, där man gärna bjuder in till fest och lite större middagar. Huset har gått igenom stora renoveringar och är i mycket gott skick. Driftskostnaderna är låga tack vare effektiva solceller. Exteriört finner vi ett nymålat hus med en inbjudande och insynsskyddad trädgård. Här finns uteplatser och balkonger. Ett inglasat uterum som förlänger säsongen där man kan sitta ute men även en stor altan om man hellre vill sitta under bar himmel. Så snart man stiger in genom entrédörren dras blicken ut mot ytorna kring köket och vardagsrummet där första intrycket är helt präglat av ljus och rymd. Planlösningen är väl genomtänkt och optimalt fördelad mellan rymliga sällskapsytor och rofyllda rum med privat sfär. Kök, matplats och vardagsrum dominerar entréplanet och integreras fint med utemiljön genom de stora fönsterpartierna. På entréplan finns också en gästtoalett samt en stor tvättstuga med dusch och groventré. Tvättstugan bidrar med bra förvaringsmöjligheter och lätthanterlig logistik gällande hygien, klädvård och övriga vardagsbestyr. Ytterligare förvaring erbjuds i friggeboden samt garaget med förrådsdel. En trappa upp finner vi tre sovrum, kontor samt en klädkammare. Behöver man fler sovrum kan man enkelt bygga om klädkammaren och kontoret till två sovrum till. Förutom närheten till havet och Marinan bjuder detta fina läge i Skärhamn på ett bekvämt avstånd till butiker, restauranger, skolor och barnens fritidsaktiviteter samt direktbussar och Västtåget till bl. a. Göteborg. Varmt välkomna på visning i ett utav Södra Kroksdals absolut bästa hus!

Korsvägen 3, Skärhamn, Tjörns kommun

Korsvägen 3

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

5 950 000 kr

208 m²

8 rum

529 m² tomt

En välpolerad pärla och bostadsdröm för många; Gott om rum och utrymme för hela familjen, garage med lägenhet, stora sociala ytor och i lugnt läge. Med tidlösa materialval har här byggts ett hem som faller många i smaken, mitt i Skärhamn med promenadavstånd till havet, hamnen och allehanda service. Rymd och kvalitét känns vid så snart du kliver in i hallen. Stora ytor med gott om förvaring. Här möts man av en ljus och välkomnande känsla. På entréplan finner vi ett stort vardagsrum som man enkelt når uteplatsen från. Här sitter man skyddat från insyn tack vare den grönskande häcken. Från uteplatsen i väst har man sol under kväll och eftermiddag. Vill man åt morgonsolen har man en veranda åt söder men även en väl tilltagen balkong som man når från allrummet en trappa upp. Fortsatt finner man tre sovrum samt tvättstuga med groventré och ett stort kök på entréplan. En trappa upp möts man av ett stort och ljust allrum. Vidare finner man här två badrum, tre sovrum. Detta huset erbjuder minst sagt gott om yta för den stora familjen! Tomten är trevlig och ger plats för allt ifrån lek och spel till odling och rekreation. Här finner vi även det trevliga och utmärkta garaget. Här finns vatten indraget och klinkergolv. Ovanför garaget har man en mindre lägenhet som är perfekt för tonåringen eller uthyrning. Som åretruntboende i Skärhamn får du det bästa av två världar. Sommartid lever området upp lite extra och invånarantalet ökar, restaurangerna håller öppet längre om kvällarna och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Om vintrarna råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt. Sammanfattningsvis ett underbart hus i centralt läge som andas trivsel! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning av Korsvägen 3.

Fridhemsvägen 4, Höviksnäs, Tjörns kommun

Fridhemsvägen 4

Lägenhet
Höviksnäs, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

2 095 000 kr

72 m²

3 rum

6 874 kr/mån

29 097 kr/m²

Välkommen till Fridhemsvägen 4 - ett ljust, öppet och inbjudande hem om tre rum och kök. Här erbjuds allt man kan tänkas behöva för guldkant i tillvaron så som nästan omedelbar närhet till salta bad och en stor, härlig balkong. Invändigt möts ni av genomgående smakfulla och klassiska material, väl tilltagen takhöjd och stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Här inryms två bra sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och tvättdel samt stort kök och allrum i halvöppen planlösning. Läget ger dessutom närhet till förskolor/skolor upp till årskurs 9, busskommunikationer och Almö centrum med fullutrustad livsmedelsbutik, restaurang, gym, apotek, vårdcentral och bankkontor. Det är inte heller mer än ca tio minuters promenad från lägenheten till uppfriskande morgondopp från bryggorna i hamnen eller barnvänliga strand-, och klippbad i Låka. På Tjörn är cykelbanorna väl utbyggda och möjligheterna att uppleva fantastiska platser från cykelsadeln är så gott som oändliga - här finns cykelväg hela vägen från Höviksnäs till Skärhamn. Därifrån kan du även trampa vidare ut till några av Bohusläns riktiga pärlor så som Klädesholmen, Rönnäng, Åstol och Dyrön. Även Stenungsund med ett lite bredare shopping-, och serviceutbud nås på ca tio minuter, men med bil eller buss. Därifrån trafikerar tågen frekvent med avgångar mot både Uddevalla och Göteborg vilket gör bostaden perfekt även för dig som pendlar. Varmt välkommen med er intresseanmälan för visning och/eller mer information!

 • Plus
Rönnäng 1:739 , Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:739

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

2 150 000 kr

753 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

 • Nyproduktion
Rönnäng 1:738, Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:738

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

2 800 000 kr

771 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

 • Nyproduktion
Rönnäng 1:722, Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:722

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

1 800 000 kr

757 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

 • Nyproduktion
Rönnäng 1:725 , Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:725

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

1 800 000 kr

763 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

 • Nyproduktion
Rönnäng 1:724 , Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:724

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

1 750 000 kr

763 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

 • Nyproduktion
Skalåsberget, Rönnäng, Tjörns kommun

Skalåsberget

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

fr. 1 600 000 kr

986 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 34