Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jessica Mårtensson

Jessica Mårtensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kleva skog 51, Hakenäset, Tjörns kommun

Kleva skog 51

Villa
Hakenäset, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
4 995 000 kr
88 + 83 m²
4 rum
875 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva ett boende utöver det vanliga, med en utsikt över Hakefjorden som tar andan ur vem som helst! Varmt välkomna till Kleva Skog 51 - ett älskat hem som funnits i samma släkt i många år och tagits väl om hand genom flera generationer. Men nu är det dags för nästa familj att ta vid och skapa nya minnen. Här trivs man lika bra hela året som endast om somrarna när området lever upp lite extra och havet bjuder in till bad och lek. Från huset är det bara en kort promenad till flera mysiga badvikar och bryggor som går att finna längs Hakefjordens klippiga strandpromenad. Växtligheten kring tomten ramar in och ger insynsskydd. Den stora altanen ger sol från morgon till kväll och är perfekt för sommarens alla tillställningar, med plats för både matgrupp och loungehörna. Här njuter man av frisk havsluft samtidigt som man spanar ut över båtarna som kommer och går. När det börjar bli lite kylslaget om kvällen går man in, stänger till det stora skjutdörrspartiet i glas och tänder en mysig brasa i den öppna spisen. Huset har genomgått en hel del renoveringar de senaste åren och är i gott skick såväl exteriört som interiört. Bilen parkeras på en rymlig, grusad uppfart och därifrån välkomnas man hem av en prydlig stenläggning som leder vidare till entrén. Fasaden är ljus och entrén inbjudande, så snart man stiger innanför dörren slås man av känslan att ha havet nära. I entréplanet finns hela fyra sovrum, ett helkaklat badrum, vardagsrum och kök. Källaren nås utifrån och erbjuder ytterligare två sovrum, wc, duschrum, förvaringsutrymmen och tvättstuga. Höviksnäs med goda kommunikationer, skola, förskola, matbutik och pizzeria nås inom 5 minuter med bil. Ett lite större serviceutbud finner du vid Almö centrum i Myggenäs och dessutom ligger Stenungstorg med sitt breda utbud av butiker bara ca 10 minuters bilresa bort. Och Göteborg nås på knappt en timme. Varmt välkomna på visning!

Valsäng 375, Klövedal, Tjörns kommun

Valsäng 375

Villa
Klövedal, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
3 195 000 kr
71 m²
3 rum
1 404 m² tomt

Välkommen till Valsäng 375 - ett trevligt hus med högt och fritt läge i området, byggt 2005. En bostad som fungerar lika bra att nyttja permanent som endast om somrarna. Här bor man med naturen runt knuten och badplatser på bekvämt cykelavstånd. Valsäng Strand, Pilane Gravfält och Björholmen är bara några utav alla de vackra platser som finns inom räckhåll. Huset må vara av nätt storlek men här ryms allt av vikt - två sovrum(idag används det ena som walk in closet), kök, vardagsrum med braskamin, nyrenoverat badrum med tvättdel och grovkällare för förvaring. Kanske bygger du en trappa ner från klädkammaren i hallen och skapar fler rum i grovkällaren? På den stora altanen skapas det många ljuva sommarminnen tillsammans med vänner och familj. Här grillar man middagen ihop och sitter kvar och spelar spel till solen går ner. När det börjar bli lite kylslaget går man in och tänder en brasa i kaminen. Allehanda service så som förskola och skola, välsorterad matbutik, vårdcentral, apotek och busstation finner ni i Kållekärr, ca 5 min bort. Dessutom nås Skärhamn på ca 10 min där du finner ett lite större serviceutbud med bl.a. restauranger och småbåtshamn. Varmt välkommen på visning!

Budalsvägen 111, Skärhamn, Tjörns kommun

Budalsvägen 111

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 550 000 kr
30 m²
3 rum
1 066 m² tomt

Kan det bli mer urgulligt och sockersött än så här? På Budalsvägen 111 lever man det enkla, men ack så sköna livet. Här smakar jordgubbarna lite mer, det nyklippta gräset doftar lite godare och om nätterna sover man lite bättre. De mönstrade tapeterna som pryder väggarna, plankgolvet och de vackra höga golvlisterna ger huset karaktär och förstärker känslan från förr. För att inte tala om vedspisen och det platsbyggda skafferiet. Här har tiden så när som stått stilla sedan slutet av 1800-talet, en tid då man varken hade el, avlopp eller rinnande vatten. Nuvarande ägare har dock kommit med kreativa lösningar så som vattendunkar med elektrisk pump och tvättställ, porta-potti samt eldragning i huset. Idag nyttjas det som ett renodlat fritidshus och hit åker man för att skaka av sig vardagens stress, umgås med familjen och bara vara. För tänk att ha en sån här plats att åka till, utan stadens stress och måsten, där man kan bädda upp i soffan och se en film när sommarregnet smattrar utanför. Dagar när solen skiner kan man plocka så mycket jordgubbar man orkar vid självplocket en bit bort, njuta av en kopp kaffe och en bok i skuggspelet från en ek, eller varför inte spendera dagen vid havet med nära och kära? Skärhamn nås inom cykelavstånd och ger dig möjlighet att njuta av vår vackra kust i en välkomnande atmosfär. Här möts du av ett glittrande hav som omfamnar den mysiga småbåtshamnen, där fiskebåtar och fritidsbåtar guppar i takt. Längs kajkanten sitter folk och småpratar och njuter av utsikten med en glass i handen. Önskar man äta något annat än glass så finns här flera trevliga restauranger att besöka bl.a. Port Sud, Restaurang Vatten och Hamngrillen. I Skärhamn finns två populära badplatser, båda med sandstrand, hopptorn och vackra bohuslänska berg att bada från. Varmt välkomna hit!

  • Plus
Korsvägen 3, Skärhamn, Tjörns kommun

Korsvägen 3

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
5 650 000 kr
208 m²
8 rum
529 m² tomt

En välpolerad pärla och bostadsdröm för många; Gott om rum och utrymme för hela familjen, garage med lägenhet, stora sociala ytor och i lugnt läge. Med tidlösa materialval har här byggts ett hem som faller många i smaken, mitt i Skärhamn med promenadavstånd till havet, hamnen och allehanda service. Rymd och kvalitét känns vid så snart du kliver in i hallen. Stora ytor med gott om förvaring. Här möts man av en ljus och välkomnande känsla. På entréplan finner vi ett stort vardagsrum som man enkelt når uteplatsen från. Här sitter man skyddat från insyn tack vare den grönskande häcken. Från uteplatsen i väst har man sol under kväll och eftermiddag. Vill man åt morgonsolen har man en veranda åt söder men även en väl tilltagen balkong som man når från allrummet en trappa upp. Fortsatt finner man tre sovrum samt tvättstuga med groventré och ett stort kök på entréplan. En trappa upp möts man av ett stort och ljust allrum. Vidare finner man här två badrum, tre sovrum. Detta huset erbjuder minst sagt gott om yta för den stora familjen! Tomten är trevlig och ger plats för allt ifrån lek och spel till odling och rekreation. Här finner vi även det trevliga och utmärkta garaget. Här finns vatten indraget och klinkergolv. Ovanför garaget har man en mindre lägenhet som är perfekt för tonåringen eller uthyrning. Som åretruntboende i Skärhamn får du det bästa av två världar. Sommartid lever området upp lite extra och invånarantalet ökar, restaurangerna håller öppet längre om kvällarna och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Om vintrarna råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt. Sammanfattningsvis ett underbart hus i centralt läge som andas trivsel! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning av Korsvägen 3.

Storgatan 21, Skärhamn, Tjörns kommun

Storgatan 21

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
5 150 000 kr
110 + 80 m²
7 rum
795 m² tomt

Välkommen till Skärhamn och detta ståtliga hus på Storgatan 21! Läget här är centralt med närhet till pulsen i Skärhamn med butiker och restauranger men ändå lite avskilt och privat. Uppskattar du salta bad och härliga bohuslänska klippor så är det endast ett stenkast till Tubbevikens badplats. Där finns en bastu samt badstrand och hopptorn. Är det hellre en löptur i naturen som lockar har man nära till Toftenäs naturreservat. Huset har flera uteplatser med sol alla delar av dagen. Tänk dig en härlig kvällsgrillning i solskenet, kanske njuter du av barnens lek från studsmattan eller kubbspelet, eller av egenodlade grödor från tomten. Redan idag finns sparris, pepparrot, vinbär, päron och äpple! Huset är fördelat i 2,5 plan med två lägenheter utrustat med bekvämligheter som kök samt badrum på samtliga våningar. Nuvarande ägare har skött löpande underhåll med interiöra renoveringar och ytskikten är här genomgående fina. På våning ett och två erbjuds två generösa balkonger med vacker utsikt över Skärhamns hamninlopp. Med totalt sju rum och möjligheter till olika entréer, är detta ett flexibelt boende som skänker möjligheten att nyttja som eget krypin för tonåringen, ett generationsboende alternativt hyra ut del av bostaden till hyresgäst. Läget gör att cykel eller en kortare promenad fungerar utmärkt för att ta sig runt om till det mesta som behövs, såväl mat som lån av böcker och allt däremellan. Vill du inte ta bilen ligger busshållplatsen som tar dig till vidare mot Göteborg, Stenungsund eller andra delar av Tjörn en kort promenad bort. Skärhamn är fantastiskt och havet salt och friskt. Med båt är man snart ute på öppet hav och pärlor så som Marstrand och Åstol ligger nära. Många fina promenadstråk genom området i blandad bebyggelse med både små och stora hus, fritids- och permanentboende. Som åretruntboende i Skärhamn får du det bästa av två världar. Sommartid lever området upp lite extra och invånarantalet ökar, restaurangerna håller öppet längre om kvällarna och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Om vintrarna råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Rönnäng 1:724 , Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:724

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 750 000 kr
763 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

  • Nyproduktion
Rönnäng 1:738, Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:738

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 800 000 kr
771 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

  • Nyproduktion
Rönnäng 1:722, Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:722

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 800 000 kr
757 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

  • Nyproduktion
Rönnäng 1:739 , Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:739

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 150 000 kr
753 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

  • Nyproduktion
Rönnäng 1:725 , Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:725

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 800 000 kr
763 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

  • Nyproduktion
Skalåsberget, Rönnäng, Tjörns kommun

Skalåsberget

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
fr. 1 600 000 kr
819 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 11