Mäklare Erik Hansson

Erik Hansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Södra Kroksdal 60, Skärhamn, Tjörns kommun

Södra Kroksdal 60

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

5 950 000 kr

177 m²

7 rum

715 m² tomt

I barnrikt och populär område, knappt femton minuters promenad ifrån havet och Skärhamns centrala delar välkomnas ni till Södra Kroksdal 60. Ett hem som präglas av trevliga och ljusa sällskapsytor med omfattande rumsvolymer, där man gärna bjuder in till fest och lite större middagar. Huset har gått igenom stora renoveringar och är i mycket gott skick. Driftskostnaderna är låga tack vare effektiva solceller. Exteriört finner vi ett nymålat hus med en inbjudande och insynsskyddad trädgård. Här finns uteplatser och balkonger. Ett inglasat uterum som förlänger säsongen där man kan sitta ute men även en stor altan om man hellre vill sitta under bar himmel. Så snart man stiger in genom entrédörren dras blicken ut mot ytorna kring köket och vardagsrummet där första intrycket är helt präglat av ljus och rymd. Planlösningen är väl genomtänkt och optimalt fördelad mellan rymliga sällskapsytor och rofyllda rum med privat sfär. Kök, matplats och vardagsrum dominerar entréplanet och integreras fint med utemiljön genom de stora fönsterpartierna. På entréplan finns också en gästtoalett samt en stor tvättstuga med dusch och groventré. Tvättstugan bidrar med bra förvaringsmöjligheter och lätthanterlig logistik gällande hygien, klädvård och övriga vardagsbestyr. Ytterligare förvaring erbjuds i friggeboden samt garaget med förrådsdel. En trappa upp finner vi tre sovrum, kontor samt en klädkammare. Behöver man fler sovrum kan man enkelt bygga om klädkammaren och kontoret till två sovrum till. Förutom närheten till havet och Marinan bjuder detta fina läge i Skärhamn på ett bekvämt avstånd till butiker, restauranger, skolor och barnens fritidsaktiviteter samt direktbussar och Västtåget till bl. a. Göteborg. Varmt välkomna på visning i ett utav Södra Kroksdals absolut bästa hus!

Nygatan 1, Skärhamn, Tjörns kommun
  • Budgivning pågår

Nygatan 1

Lägenhet
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

1 650 000 kr

72 m²

3 rum

5 516 kr/mån

22 917 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och trivsamma 3a på Nygatan i Skärhamn! Innanför dörren möts vi av en genomgående lägenhet med härligt ljusinsläpp från två väderstreck, en fräsch interiör med ljusa golv och fina ytskikt. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Korsvägen 3, Skärhamn, Tjörns kommun

Korsvägen 3

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

5 950 000 kr

208 m²

8 rum

529 m² tomt

En välpolerad pärla och bostadsdröm för många; Gott om rum och utrymme för hela familjen, garage med lägenhet, stora sociala ytor och i lugnt läge. Med tidlösa materialval har här byggts ett hem som faller många i smaken, mitt i Skärhamn med promenadavstånd till havet, hamnen och allehanda service. Rymd och kvalitét känns vid så snart du kliver in i hallen. Stora ytor med gott om förvaring. Här möts man av en ljus och välkomnande känsla. På entréplan finner vi ett stort vardagsrum som man enkelt når uteplatsen från. Här sitter man skyddat från insyn tack vare den grönskande häcken. Från uteplatsen i väst har man sol under kväll och eftermiddag. Vill man åt morgonsolen har man en veranda åt söder men även en väl tilltagen balkong som man når från allrummet en trappa upp. Fortsatt finner man tre sovrum samt tvättstuga med groventré och ett stort kök på entréplan. En trappa upp möts man av ett stort och ljust allrum. Vidare finner man här två badrum, tre sovrum. Detta huset erbjuder minst sagt gott om yta för den stora familjen! Tomten är trevlig och ger plats för allt ifrån lek och spel till odling och rekreation. Här finner vi även det trevliga och utmärkta garaget. Här finns vatten indraget och klinkergolv. Ovanför garaget har man en mindre lägenhet som är perfekt för tonåringen eller uthyrning. Som åretruntboende i Skärhamn får du det bästa av två världar. Sommartid lever området upp lite extra och invånarantalet ökar, restaurangerna håller öppet längre om kvällarna och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Om vintrarna råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt. Sammanfattningsvis ett underbart hus i centralt läge som andas trivsel! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning av Korsvägen 3.

Prosteviken 25, Skärhamn, Tjörns kommun

Prosteviken 25

Lägenhet
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

3 100 000 kr

55 m²

2 rum

3 430 kr/mån

56 364 kr/m²

Välkommen till det bekväma boendet på Kajen; här ryms allt man behöver fördelat på två rum och kök. Sovrum med garderob, stor terrass samt öppen sällskapsyta, fullutrustat kök samt fräscht badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Utanför den stora terrassen kommer det på sikt bli utgrävt och man får havet precis i anslutning till sin terrass. När andan faller på tar man handduken med sig och går den korta promenaden ner till havet och bryggan, här finns möjlighet till båtplats. På Kajen bor man lika bra året om som endast om somrarna då Skärhamn lever upp lite extra och invånarantalet ökar, restaurangerna håller öppet längre om kvällarna och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Om vintrarna råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt. Uppskattar du salta bad och härliga bohuslänska klippor så är det en endast en kort promenad till "gamla badplatsen". Är det hellre en löptur i naturen som lockar har man nära till Toftenäs naturreservat. Eller varför inte en padelmatch utomhus med utsikt mot vackra inloppet till Skärhamn som fond till matchen. Vill du inte ta bilen ligger bussen som tar dig till Göteborg, Stenungssund eller andra delar av Tjörn ett stenkast bort. Skärhamn är fantastiskt och havet salt och friskt. Med båt är man snart ute på öppet hav och pärlor så som Marstrand och Åstol ligger nära. Många fina promenadstråk genom området i blandad bebyggelse med både små och stora hus, fritids- och permanentboende.

  • Hiss
Fridhemsvägen 7D, Höviksnäs, Tjörns kommun
  • Sön 12 feb kl 13:00

Fridhemsvägen 7D

Lägenhet
Höviksnäs, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

2 575 000 kr

51,8 m²

2 rum

4 316 kr/mån

49 710 kr/m²

Med Höviksnäs bästa läge erbjuds nu möjlighet att förvärva denna ombonade bostadsrätt med en social och smart planlösning. Här erbjuds stora fönsterpartier med utsikt mot ängar och odlingslotter strax intill där det också finns odlingsmöjligheter för den som önskar. Passande boende för er som ser ekologi och hållbart tänkande som två naturliga beståndsdelar, men som lika självklart ställer krav på moderna, sunda och smarta lösningar som gör boende-livet enklare. Här har inget lämnats åt slumpen. Lägenheten är välplanerad och materialen har valts ut med omsorg samtidigt som man tagit tillvara på dagens kunskap om hållbara hus. Goda materialval är ett genomgående tema i lägenheten, på golvet ligger påkostad enstavsparkett och på väggarna är det en kombination av massivt trä och släta vitmålade väggar. Bostaden är smart fördelad på två rum och kök och erbjuder dessutom ett generöst sovloft med sovplats och en mysig tv-hörna. Den öppna planlösningen mellan mellan kök och vardagsrum tillåter möblering med såväl soffgrupp som matbord vilket möjliggör trevliga tillställningar med familj och vänner! Badrummet är i helkaklat utförande och välutrustat med såväl tvättmaskin som torktumlare. Loftet kan fylla många funktioner, jobbar man hemma är det ett utmärkt utrymme att nyttja som hemmakontor, har man barn är det ett extra sovrum eller "gästrum" som idag. De vackra husen, i typisk ladhus-stil med träfasad och sadeltak, är byggda i massivträ och har väl genomtänkta system för uppvärmning och ventilation - golvvärme via bergvärme samt mekanisk ventilation för ett gott klimat. Tillsammans med solceller på taken och husens låga energianvändning minskas det ekologiska fotavtrycket redan från början. Föreningen heter BRF Tångeröd Ängshusen. Här ges optimala förutsättningar för den sociala gemenskapen, möjligheten att odla grönsaker och blommor i harmonisk miljö. Vacker omgivning med fina innergårdar, slingrande grusstigar, havet som närmsta granne och ett kulturlandskap inpå knuten. Det finns även laddstolpe till varje parkeringsplats. Något av det bästa med Höviksnäs är att här finns en stor båthamn, flera badplatser och stora rekreationsområden. I båthamnen finns en bastu och klubbhus att hyra om man är medlem. Området ligger omgärdad av natur, hästgårdar samt hav med bad och båtliv. Barnvänligt område med gångavstånd till skola F-9. Även service så som bra busskommunikationer, livsmedelsbutik och pizzeria finns inom promenadavstånd. Gym, apotek, vårdcentral och matbutik med restaurang och stort delikatessutbud erbjuds vid Almö Centrum. Bekvämt pendlingsavstånd till både Göteborg och Uddevalla. Välkomna till ett toppenboende utöver det vanliga!

  • Plus
Kyrkvägen 22, Rönnäng, Tjörns kommun

Kyrkvägen 22

Lägenhet
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

1 500 000 kr

58 m²

3 rum

4 256 kr/mån

25 862 kr/m²

Välkommen till Tjörns Havspensionat, en hotellanläggning med bostadsrätter och gäster i en skön mix. Här har man möjligheten att nyttja ett boende med havsutsikt, två sovrum samt kök de dagar man vill och när man själv ej nyttjar boendet så sköter hotellet uthyrningen vilket ger dig en inkomst. Ett modernt och enkelt sätt att äga ett fritidsboende. Ett bekvämt boende i maritim miljö med promenadavstånd till färjan vilken tar dig ut till skärgårdspärlorna Dyrön, Åstol samt Tjörnekalv. Sommartid går båtturer till Marstrand och Käringön. Lägenheten är belägen en trappa upp och från terrassen ser du ut över Rönnängs takåsar, havet och Klädesholmen i horisonten. En av Tjörns vackraste badplatser, Kårevik, ligger på promenadavstånd. Här finns gräs, sandstrand, bryggor samt hopptorn, klippor och en småbåtshamn. Går du i tankar om ett boende för avkoppling? Utan det underhåll som en sommarstuga kräver? Att äga en lägenhet här är ett alternativ för dig som efterfrågar ett bekvämt boende med service runtomkring. Att lägenheten dessutom genererar ersättning till dig när den hyrs ut och du inte använder den är ytterligare en stor fördel. Kök och vardagsrum i öppen planlösning Badrum med dusch, toalett, handfat Tv är placerat i lägenheten Stor balkong Wifi ingår Fri parkering för lägenhetsinnehavarna Lägenheten överlåtes i sin helhet. Du äger således alla andelar i denna lägenhet Lägenheten säljs möblerad Spaanläggningen som drivs av hotellet erbjuder bastu, dusch, Wc, relax och bubbelpool. Tjörns Havspensionat bedriver hotellverksamhet de perioder du inte själv nyttjar din bostadsrätt. Detta sker mot en ersättning per dygn till dig som ägare. Du delar inkomsten med hotellet minus fasta avdrag. Livsmedelsbutik finns på gångavstånd. Vid bryggkanten ligger en restaurang och en kiosk. Skärhamn är beläget ca 5 km bort. Här finns ett större utbud av restauranger, butiker apotek och systembolag. Tjörns Havspensionat är Tjörns största hotell med 110 bäddar fördelade på 47 rum. Tjörns Havspensionat arrangerar konferenser och anordnar även bröllop. Till anläggningen hör flertalet konferenssalar med plats för 120 personer, egen spaavdelning med avslappnande bastu och massagebad med utsikt ut över havet. Restaurangen erbjuder vällagade måltider för varje tillfälle. Anläggningen präglas av en gammaldags, gemytlig atmosfär. Det högt belägna kustläget ger naturens känsla av lugn och ro. Njut av härliga, friska promenader eller ta färjan över till någon av de omgivande öarna. Tjörns Havspensionat erbjuder olika aktiviteter såsom hummerfiske, marin 5-kamp, fisketur, vinprovning eller varför inte en akvarellkurs? Varje dygn bostaden hyrs ut tillfaller 50% av hyran (minus fasta avdrag, enligt avtal) bostadsrättsinnehavaren. All uthyrning sker och administreras av hotellet. Övrig information: Förmåner som är överenskomna för dig när du själv nyttjar lägenheten: - Städning 300 kr / rum (städ vid avresa) - Frukost 80 kr / person (i mån av plats/öppettider) - Fri parkering - Tillgång till spat. Erbjuder bastu, relax och bubbelpool (mot en mindre kostnad).

  • Plus
Kyrkvägen 22, Rönnäng, Tjörns kommun

Kyrkvägen 22

Lägenhet
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

590 000 kr

31 m²

1 rum

3 344 kr/mån

19 032 kr/m²

I kustsamhället Rönnäng med gångavstånd till en av Tjörns finaste badplatser, Kårevik, med bad - och båtliv kan vi nu erbjuda ett fritidsboende som kräver minimalt med tid och skötsel. Du äger alla andelar i lägenheten med nr 205 som är en av hotellets sviter med närhet till restaurang, pub och veranda. Säljs möblerad. Här kan du nyttja din lägenhet när du vill medans den genererar en intäkt de dagar du ej nyttjar den. Varje natt bostaden hyrs ut tillfaller 50% av hyran bostadsrättsinnehavaren (minus fasta avdrag, enligt avtal - se bilaga under dokument). Tjörns Havspensionat bedriver hotellverksamhet de perioder du inte själv nyttjar din bostadsrätt. Det finns ingen begränsning för hur mycket du får vistas där per år (ej permanent). All uthyrning sker och administreras av hotellet. Lägenheten kan köpas av både privat - och juridisk person. Övrig information, för dig när du själv nyttjar lägenheten: - Förmånligt pris på städ av rum (städ vid avresa) - Rabatterat pris på frukost (i mån av plats/öppettider) - Fri parkering - Tillgång till spat i Bergabad. Erbjuder bastu, relax och bubbelpool (separat taxa). För mer info gällande antalet uthyrda dagar, se under övrigt. För mer info om hotellverksamheten se https://tjornshavspensionat.se/ Livsmedelsbutik finns på gångavstånd. Vid bryggkanten ligger en restaurang och en kiosk. Skärhamn är beläget ca 5 km bort. Här finns ett större utbud av restauranger, butiker apotek och systembolag.

Kyrkvägen 22, Rönnäng, Tjörns kommun

Kyrkvägen 22

Lägenhet
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

1 695 000 kr

75,5 m²

1 rum

5 538 kr/mån

22 450 kr/m²

Lokal i brf format som är perfekt för företaget som behöver en möteslokal och som när man ej nyttjar den hyrs ut via Tjörns Havspensionat och inbringar en intäkt. Ovanvåningen är oinredd men med möjligheten att inredas till ett rum och även låta det gå till uthyrning samt nyttjas för övernattning. För den som vill nyttja lokalen för annan typ av verksamhet finns den möjligheten också. Kontakta mäklaren för mer information.

Kyrkvägen 22, Rönnäng, Tjörns kommun

Kyrkvägen 22

Lägenhet
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn

330 000 kr

9,6 m²

1 rum

1 036 kr/mån

34 375 kr/m²

I kustsamhället Rönnäng med gångavstånd till en av Tjörns finaste badplatser, Kårevik, med bad - och båtliv kan vi nu erbjuda ett fritidsboende som kräver minimalt med tid och skötsel. Här kan du nyttja din lägenhet när du vill medans den genererar en intäkt de dagar du ej nyttjar den. Varje dygn bostaden hyrs ut tillfaller 50% av hyran bostadsrättsinnehavaren (minus fasta avdrag, enligt avtal). Se mer info om antal dagar under kolumnen "lägenhet". Du äger alla andelar i lägenheten med nr 105. Lägenheten ligger i huvudbyggnaden och säljs möblerad. Tjörns Havspensionat bedriver hotellverksamhet de perioder du inte själv nyttjar din bostadsrätt. Det finns ingen begränsning för hur mycket du får vistas där per år (ej permanent). All uthyrning sker och administreras av hotellet. Lägenheten kan köpas av både privat - och juridisk person. Övrig information, för dig när du själv nyttjar lägenheten: - Förmånligt pris på städ av rum (städ vid avresa) - Rabatterat pris på frukost (i mån av plats/öppettider) - Fri parkering - Tillgång till spat i Bergabad. Erbjuder bastu, relax och bubbelpool (separat taxa). För mer info gällande antalet uthyrda dagar, se under övrigt. För mer info om hotellverksamheten se https://tjornshavspensionat.se/ Livsmedelsbutik finns på gångavstånd. Vid bryggkanten ligger en restaurang och en kiosk. Skärhamn är beläget ca 5 km bort. Här finns ett större utbud av restauranger, butiker apotek och systembolag.

Visar alla 9