Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Erik Hansson

Erik Hansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Veberga 42, Rönnäng, Tjörns kommun

Veberga 42

Villa
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
7 500 000 kr
240 + 39 m²
7 rum
512 m² tomt

Välkommen till denna förtjusande skärgårdsvilla på Veberga i Rönnäng. Huset är 240 + 39 kvadratmeter stort och rymmer fem lättmöblerade sovrum, inbjudande sociala ytor och två badrum. En generöst tilltagen altan blir en extra umgängesyta under sommarhalvåret och närheten till havet gör området perfekt. Från altanen nås dessutom både fullutrustat gästhus, lyxigt spabad och ett stort, isolerat uterum. Uppfarten är anlagd med klassisk marksten och ger plats för 2-3 bilar. När du gläntar på dörren möts du av en ljus och välkomnande hall med praktisk och snygg garderobslösning från golv till tak. Det smakfulla köket och vardagsrummet ligger intill och har ett vackert ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck. Framför den öppna spisen kan du inta en kopp te under regniga dagar eller värma händerna efter en frisk kvällspromenad. Köksinredningen går i ljusa nyanser och har både mycket förvaring och goda arbetsytor - här kan hushållets gourmand låta sig inspireras och skapa mästerverk vid spisen. I detta våningsplan finner du även ett helkaklat badrum med dusch, separat tvättstuga och ett sovrum. En trappa upp hittar du ett allrum med utgång till balkong, badrum och fyra sovrum som alla är inredda för att ge ro och vila. Samtliga rum har härligt ryggåstak och luftig känsla. Badrummet på denna våning är inrett i ljusa färger och utrustat med badkar. Efter ett avkopplande bad kan du gå ut på balkongen och njuta av utsikten. I spabadet på altanen justerar du temperaturen och badar året om. Den härligt stora altanen blir en underbar plats för umgänge och rekreation under årets varmare månader. Bjud in hela släkten på tårtkalas och grillfest utan att ytan känns trång, regnar det söker ni skydd under taket och dukar upp i uterummet. Önskar gästerna stanna kvar längre är gästhuset perfekt. Rönnäng är platsen med det lilla samhällets charm, där nybyggnation och framtidstro tillsammans med minnen från sjöfart och fiskeskutor skapar ett samhälle som passar lika bra för den som vill bosätta sig permanent som endast om somrarna. Här finns restauranger, småbåtshamn, vackra badplatser, ICA-butik, surdegsbageri, ishall och frisör. Närheten och färjetrafiken till de omkringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv uppskattas av många både ortsbor och semesterfirare om somrarna. När vädret inte är på topp kan du t.ex. besöka Skärhamn och Nordiska Akvarellmuseet och se utställningar med konst av bl.a. Salvadore Dali, Elsa Beskow och Anders Zorn. Du kan även pröva på akvarellmåleri i den öppna konstverkstan eller varför inte boka en konstnärsledd tredagarskurs? Varmt välkommen till Veberga! Här kommer du att trivas gott i många år.

Valsäng 203, Klövedal, Tjörns kommun
 • Sön 26 maj kl 13:00
Valsäng 203, Klövedal, Tjörns kommun, bild 2
Valsäng 203, Klövedal, Tjörns kommun, bild 3

Valsäng 203

Fritidshus
Klövedal, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 695 000 kr
45 + 10 m²
2 rum
2 051 m² tomt

Äntligen kan vi presentera en totalrenoverad mindre villa i Valsäng. Perfekt för dig som drömmer om ett nytt och underhållsfritt hus i ett mysigt område på landet. Huset är byggt enligt permanentstandard men passar lika bra som fritidshus året runt om man önskar det. Utöver huset finns även en gäststuga om ca:25 kvm. Tack vare den öppna och sociala planlösning finns här gott om utrymmen att samlas runt kök och vardagsrum. Välj att ställa in ett stort matbord eller ge lite plats för en stor och härlig köksö. Centralt i rummet finns en kamin. Interiört erbjuds vitmålade väggar och på golvet finns genomgående vacker 1-stavs ekparkett. Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna och en mörk klinker på golvet. Badrummet är utrustat med tvättmaskin. Tomten ligger på en höjd med en skyddad baksida i fantastiskt solläge. Här har nuvarande ägare planterat gräs. Här finns flera fina möjligheter för att anlägga ytterligare uteplatser eller planteringar. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket bidrar till stor frihet om man på sikt vill bygga ut eller bygga om. För dig som önskar finns möjlighet att avnjuta sommaren här. Ni har endast "10 minuter till allt" - flera fina badplatser, ridskola, mataffärer, vårdcentral, restauranger mm. Till vackra Skärhamn och Kyrkesund finns naturnära cykelvägar enbart några minuter från huset. Andra sevärdheter i närheten är Valsäng strand, omtalade "Anna" vid Pilane gravfält samt vacker miljön och trevlig restaurang på Björholmen. Båtplatser brukar finnas lediga i Kyrkesund. Välkomna på visning!

 • Premium
Korsvägen 3, Skärhamn, Tjörns kommun

Korsvägen 3

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
5 900 000 kr
208 m²
8 rum
529 m² tomt

En välpolerad pärla och bostadsdröm för många; Gott om rum och utrymme för hela familjen, garage med lägenhet, stora sociala ytor och i lugnt läge. Med tidlösa materialval har här byggts ett hem som faller många i smaken, mitt i Skärhamn med promenadavstånd till havet, hamnen och allehanda service. Rymd och kvalitét känns vid så snart du kliver in i hallen. Stora ytor med gott om förvaring. Här möts man av en ljus och välkomnande känsla. På entréplan finner vi ett stort vardagsrum som man enkelt når uteplatsen från. Här sitter man skyddat från insyn tack vare den grönskande häcken. Från uteplatsen i väst har man sol under kväll och eftermiddag. Vill man åt morgonsolen har man en veranda åt söder men även en väl tilltagen balkong som man når från allrummet en trappa upp. Fortsatt finner man tre sovrum samt tvättstuga med groventré och ett stort kök på entréplan. En trappa upp möts man av ett stort och ljust allrum. Vidare finner man här två badrum, tre sovrum. Detta huset erbjuder minst sagt gott om yta för den stora familjen! Tomten är trevlig och ger plats för allt ifrån lek och spel till odling och rekreation. Här finner vi även det trevliga och utmärkta garaget. Här finns vatten indraget och klinkergolv. Ovanför garaget har man en mindre lägenhet som är perfekt för tonåringen eller uthyrning. Som åretruntboende i Skärhamn får du det bästa av två världar. Sommartid lever området upp lite extra och invånarantalet ökar, restaurangerna håller öppet längre om kvällarna och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Om vintrarna råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt. Sammanfattningsvis ett underbart hus i centralt läge som andas trivsel! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning av Korsvägen 3.

Prosteviken 22, Skärhamn, Tjörns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Prosteviken 22

Lägenhet
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 200 000 kr
43,5 m²
1.5 rum
vån 1/4
4 273 kr/mån
50 575 kr/m²

Välkommen till Prosteviken 22 - en perfekt planerad 'en och en halva' med öppen planlösning, härlig takhöjd och modernt glasparti som avdelare mellan vardagsrum och sovalkov. Här harmoniserar fina materialval väl i lyxigt utförande med bland annat ett stort kök som bjuder in till matlagning och umgänge. Den öppna planlösningen innefattar även en stor vardagsrumsdel med fönster och altandörr ut till uteplatsen, havet och bryggorna. I sovalkoven finns god plats för dubbelsäng och kläderna stuvas enkelt undan i garderoberna. Även badrummet nås från sovalkoven och är helkaklat och modernt. Dessutom väl tilltaget med stor dusch, förvaringsskåp och tvättmaskin. Här erbjuds salta dopp från bryggor, klippor och stränder. Med båt är man snart ute på öppet hav och pärlor så som Marstrand och Åstol ligger nära. Många fina promenadstråk genom området i blandad bebyggelse med både små och stora hus, fritids- och permanentboenden. Närheten till Toftenäs naturreservat och dess vackra omgivningar ger goda möjligheter till såväl aktivitet som rekreation. Även ortens centrum nås inom promenadavstånd och erbjuder allt ifrån ovanligt välsorterad ICA-butik till skolor, restauranger, systembolag, småbåtshamn och mindre klädbutiker. Dessutom ligger Träningskliniken inte så långt bort - ett komplett och modernt gym som är väldigt populärt. Som åretruntboende i Skärhamn får du det bästa av två världar. Sommartid lever området upp lite extra och invånarantalet ökar, restaurangerna håller öppet längre om kvällarna och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Om vintrarna råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt. En ort som andas framtidstro med såväl nybyggnation som ständig utveckling av service och butiker. Varmt välkomna till ett snyggt, smakfullt och bekvämt boende på Kajen!

 • Uteplats
 • Hiss
Kollungsvägen 13b, Skärhamn, Tjörns kommun

Kollungsvägen 13b

Lägenhet
Skärhamn, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 395 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
6 062 kr/mån
33 264 kr/m²

Här har vi en ny och modern lägenhet med balkong, rejäl takhöjd och stora fönsterpartier bidrar till en ljus och mycket trivsam lägenhet. Utvändigt finner vi två uteplatser, den ena vid entrén dörren där man har förmiddagssol, balkongen som man når från vardagsrummet har man kvällssol på. Den omedelbara närheten till Toftenäs naturreservat och dess vackra omgivningar ger goda möjligheter till såväl aktivitet som rekreation precis utanför ytterdörren. Ortens centrum nås inom promenadavstånd och erbjuder allt ifrån ovanligt välsorterad ICA-butik till skolor, restauranger, systembolag, småbåtshamn och mindre klädbutiker. Dessutom ligger Träningskliniken bara ett stenkast bort. Som åretruntboende i Skärhamn får du det bästa av två världar. Sommartid lever området upp lite extra och invånarantalet ökar, restaurangerna håller öppet längre om kvällarna och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Om vintrarna råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt. En ort som andas framtidstro med såväl nybyggnation som ständig utveckling av service och butiker. Välkommen hem till Skärhamn!

 • Balkong
 • Energieffektiv
Olsby 12, Fagerfjäll, Tjörns kommun

Olsby 12

Villa
Fagerfjäll, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
4 590 000 kr
127 m²
6 rum
2 730 m² tomt

Huset har renoverats med varsam hand inspirerad av den stilfulla, bohuslänska byggnadstraditionen. Invändigt finner vi gott om plats för familjen med olika sociala ytor. Den trevliga vedspisen i köket är vacker och skänker värme. Bakugnen är en favorit för familjen där man kan baka pizza eller de mer traditionella Tjörnkakorna. Kakelugnen i vardagsrummet är vackert utsmyckad och en fin detalj som ytterligare bidrar till den underbara känsla som denna välrenoverade "gård" erbjuder. På andra våningen finns ett allrum med högt i tak, stort sovrum samt två mindre ytor som enkelt kan möbleras om till gästrum då man får besök. Utvändigt har vi en enklare lagårdsbyggnad som tillsammans med huset skapar en härlig innergård med sol från morgon till sen eftermiddag. En del av tomten går upp längs en slänt bakom huset där en uteplats finns som tack vare träden ligger i skugga. Förutom närheten till havet bjuder området en vacker bohuslänsk natur med berg och grönområden. Badplats finns på Knarreviksvägen, 900 meter från huset. Närmaste matbutik är i Rönnäng där även skola finns. Vill man ut och upptäcka vår fantastiska skärgård ligger Dyrön, Åstol och Klädesholmen en kort bilresa bort. Ett populärt utflyktsmål i närområdet är Lekanders Bär & Boende med möjligheter till självplockning av jordgubbar: Vill du ha omväxling är det kända Akvarellmuseet att rekommendera. Där finner du också flera restauranger i södra hamnen. Till Göteborg är det ca 50 minuters bilresa. Bussförbindelse finns vid landsvägen. Detta är ett hus som ska upplevas på plats så kontakta mäklaren för ytterligare frågor samt möjligheter till visning.

Röra 1:179, Kållekärr, Tjörns kommun

Röra 1:179

Tomt
Kållekärr, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 250 000 kr
763 m² tomt

Varmt välkomna att besöka fastigheten Röra 1:179 för att känna in detta toppen-läge! Nu kan drömmen om ett naturskönt boende bli sann - omfamnad av ståtliga ekar och en kort promenad till badplatsen Röra rump. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan ni är fria att välja själva. Naturtomt på 763 kvm med många möjligheter. Här kan man med fördel behålla delar av befintlig växtlighet och anpassa byggnationen efter naturen. Tack vare tomtens belägenhet får du en bra mix av avskildhet samtidigt som du har grannar. Som ägare till ett nybyggt hus kan du "luta dig tillbaka" utan några bekymmer eller underhållsbehov på många år, samt att du är fri från att betala fastighetsavgift under 15 års tid. Vad får ni bygga? Fastigheten ligger inom detaljplanerat område, se detaljplan under "dokument". Detaljplanen tillåter byggyta 75 kvm samt komplementbyggnad om 20kvm. För ytterligare frågor kontakta ansvarig mäklare alternativt Tjörns Kommun. I Röra erbjuds en härlig känsla, omgivningen består av äldre gårdar och friliggande hus som omfamnas av karga berg och grönskande ängar. De små kan titta på betande djur, leka fritt eller cykla på gatan utan störande genomgångstrafik. Trots att du befinner dig mitt i lugnet har du endast ca 5 minuter med bil till Kållekärr med bl.a. fullutrustad livsmedelsaffär, apotek, vårdcentral. Goda kommunikationer till Göteborg samt 15 minuter till Skärhamn med lite större utbud av både restauranger och shopping. Välkomna med ert intresse redan nu för att inte gå miste om den här möjligheten!

Röra 1:180, Kållekärr, Tjörns kommun

Röra 1:180

Tomt
Kållekärr, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 350 000 kr
1 048 m² tomt

Varmt välkomna att besöka fastigheten Röra 1:180 för att känna in detta toppen-läge! Nu kan drömmen om ett naturskönt boende bli sann - omfamnad av ståtliga ekar och en kort promenad till badplatsen Röra rump. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan ni är fria att välja själva. Naturtomt på 1.048 kvm med många möjligheter. Här kan man med fördel behålla delar av befintlig växtlighet och anpassa byggnationen efter naturen. Tack vare tomtens belägenhet får du en bra mix av avskildhet samtidigt som du har grannar. Som ägare till ett nybyggt hus kan du "luta dig tillbaka" utan några bekymmer eller underhållsbehov på många år, samt att du är fri från att betala fastighetsavgift under 15 års tid. Vad får ni bygga? Fastigheten ligger inom detaljplanerat område, se detaljplan under "dokument". Detaljplanen tillåter byggyta 75 kvm samt komplementbyggnad om 20kvm. För ytterligare frågor kontakta ansvarig mäklare alternativt Tjörns Kommun. I Röra erbjuds en härlig känsla, omgivningen består av äldre gårdar och friliggande hus som omfamnas av karga berg och grönskande ängar. De små kan titta på betande djur, leka fritt eller cykla på gatan utan störande genomgångstrafik. Trots att du befinner dig mitt i lugnet har du endast ca 5 minuter med bil till Kållekärr med bl.a. fullutrustad livsmedelsaffär, apotek, vårdcentral. Goda kommunikationer till Göteborg samt 15 minuter till Skärhamn med lite större utbud av både restauranger och shopping. Välkomna med ert intresse redan nu för att inte gå miste om den här möjligheten!

Sundsby Kile 233, Sundsby Kile, Tjörns kommun

Sundsby Kile 233

Villa
Sundsby Kile, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 750 000 kr
75 m²
5 rum
1 050 m² tomt

Välkomna till Sundsby Kile 233, ett trivsamt hus med plats för familj och vänner! En stor altan vid entrén, med sol hela dagen samt ytterligare en uteplats på baksidan för grillmiddag i kvällssolen. Huset har genomgått viss renovering de senaste åren, bl.a. är taket nytt och badrummet renoverat samt man har installerat en luftvärmepump. Det finns gott om sovrum samt en mysig gäststuga. Parkering med plats för flera bilar. På den grönskande tomten kan du koppla av i skuggan under äppelträdet, plocka körsbär på baksidan eller spela kubb på den stora gräsmattan. Fastigheten ingår i en välfungerande och välskött samfällighet som består av 70 medlemmar - hälften är sommargäster och andra halvan består av året-runt-boende. Den gemensamma badbryggan ligger på fem minuters promenadavstånd. Det årliga midsommarfirandet ordnas på den stora gräsplanen ett stenkast från huset. Från busshållplatsen på väg 160, bara några hundra meter bort, tar du dig enkelt in till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Från Sundsby Kile är det nära till Myggenäs, där det bl a finns mataffär, gym, skola och förskola. Varmt välkomna till ett toppenboende!

Fridhemsvägen 3A, Höviksnäs, Tjörns kommun

Fridhemsvägen 3A

Lägenhet
Höviksnäs, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 999 500 kr
70 m²
3 rum
vån 1/2
4 255 kr/mån
42 850 kr/m²

Välkommen till Brf Tångeröd Ängshusen i Höviksnäs på Tjörn - ett bostadsområde med fokus på helhetstänk och sund livsmiljö med möjligheter till odling och gemenskap. Nu erbjuds ett hem om tre rum och kök med allt man kan tänkas behöva för guldkant i tillvaron bl.a. närhet till salta bad, områdets största altan och utsikt över havet och Stenungsund. Invändigt möts ni av genomgående rena naturmaterial, väl tilltagen takhöjd och fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Här inryms två sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och tvättdel samt stort kök och allrum i öppen plan. Vattenburen golvvärme och mekanisk till-, och frånluftsventilation ger behagligt inomhusklimat året om. Till lägenheten hör dessutom uteplatser i två väderstreck och parkering med elstolpe. Förutom härlig utsikt erbjuder läget närhet till förskolor/skolor upp till årskurs 9, busskommunikationer och Almö centrum med fullutrustad livsmedelsbutik, restaurang, gym, apotek, vårdcentral och bankkontor. Det är inte heller mer än ca tio minuters promenad från lägenheten till uppfriskande morgondopp från bryggorna i hamnen eller barnvänliga strand-, och klippbad i Låka. På Tjörn är cykelbanorna väl utbyggda och möjligheterna att uppleva fantastiska saker från cykelsadeln är så gott som oändliga - här finns exempelvis cykelväg hela vägen från Höviksnäs till Skärhamn. Därifrån kan du även trampa vidare ut till några av Bohusläns riktiga pärlor så som Klädesholmen, Rönnäng, Åstol och Dyrön. Även Stenungsund med ett lite bredare shopping-, och serviceutbud nås på ca tio minuter, men med bil eller buss. Därifrån trafikerar tågen frekvent med avgångar mot både Uddevalla och Göteborg. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning eller mer information.

 • Energieffektiv
Valsäng strand 65, Klövedal, Tjörns kommun

Valsäng strand 65

Villa
Klövedal, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 750 000 kr
69 m²
4 rum
1 303 m² tomt

I högt, soligt och havsnära läge välkomnas ni till Valsäng strand 65. Ett ljust och inbjudande hem som passar likväl för er som vill bo året om som endast om somrarna när området lever upp lite extra. Det höga läget ger skön vy över berg och skog med fridfullt kvittrande fåglar i trädtopparna. Har man tur kan man få syn på ett fasanpar som skuttar förbi. Morgondoppet tar du från bryggan vid de vackra gamla sjöbodarna bara en kort promenad från huset. Närproducerat handlar man i Hoga saluhall och godaste bullarna hittas i Kolleröds skafferi. Övrig service finner du i Skärhamn eller Kållekärr dit du enklast tar dig med bil. Invändigt kännetecknas bostaden av värme, ljus och klassiska material så som vitlaserade paneltak, tapetserade väggar i dova toner och ljusgrå golv. Generösa sällskapsytor kring kök och allrum skapar kontakt med utemiljön via den härliga altanen. Vidare erbjuds tre sovrum, rymlig entréhall samt badrum med dusch. I trädgården samsas vacker växtlighet med uteplatser i form av gräsmatta och altan. Här finns dessutom ett litet gästhus med plats för släkt eller vänner som kommer på besök och vill stanna över. Varmt välkomna på visning i en riktig sommaridyll!

Basteröd 2, Klövedal, Tjörns kommun

Basteröd 2

Gård/Skog
Klövedal, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 250 000 kr
80 m²
3 rum
4,7 ha tomt

Nytt pris! Basteröd 2 är ett charmigt litet rött hus, beläget med närhet till Kållekärr där vi finner bra busskommunikationer vilket gör det enkelt att pendla till närliggande städer och regioner. I Kållekärr har finner vi matbutik, skola, pizzeria & vårdcentral, huset är omgivet av naturskön miljö och med närhet till hav och kulturella sevärdheter. Detta lilla röda hus utstrålar en hemtrevlig atmosfär från första ögonblicket. Den karakteristiska färgen framhäver husets unika stil och ger det en tydlig identitet. Huset är omgivet av en generös tomt, perfekt för trädgårdsentusiaster eller de som helt enkelt vill njuta av utomhuslivet. En kort biltur från fastigheten finner vi Pilane Skulpturpark, en av områdets verkliga sevärdheter! Här kan du njuta av konstverk i en unik utomhusmiljö, perfekt för avkoppling och reflektion. Dessutom finns badmöjligheter i närheten, vilket gör det enkelt att njuta av soliga dagar vid vattnet. Huset har nyligen genomgått vissa renoveringar i form av att delar av fasaden samt fönster bytts ut. Annars finns ett underhålls och renoveringsbehov både exteriört och interiört. Sammanfattningsvis erbjuder detta röda hus med stor tomt en fantastisk livsstil för dem som söker en kombination av naturskön omgivning, närhet till bekvämligheter och kulturella sevärdheter. Ett perfekt hem för den som önskar en balans mellan det pittoreska lantlivet och den moderna vardagen.

Hamnvägen 2 (Stuga 8), Dyrön, Tjörns kommun

Hamnvägen 2 (Stuga 8)

Fritidshus
Dyrön, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 200 000 kr
40 m²
2 rum

Precis i Dyröns hamninlopp ligger snart dessa 12 röda fritidshus som ger dig möjlighet att spendera 12 veckor på fridfulla Dyrön. De andra veckorna hyrs husen ut och intäkterna delas mellan ägarna. Ett enkelt och bekymmerslös tillvaro som samtidigt ger avkastning utan att man själv behöver administrera något. På denna blomstrande lilla klipp-ö gömmer sig en miniatyrstad med charmig bebyggelse, helt utan biltrafik. Här vandrar man längs Dyröleden och upptäcker miljöer man inte trodde fanns - en kombination av vacker växtlighet och karga, bohuslänska klippor med oändliga havsvyer. Färjan från Rönnäng trafikerar frekvent och här är många som bor året om. Båtlivet är centralt för de flesta Dyröbor och om somrarna lever ön upp lite extra när både Nord- och Sydhamnen fylls av båtentusiaster. Intill färjeläget i Nordhamnen finns en mysig restuarang, Trålverket, där man gärna äter en god middag med fin utsikt över hamninloppet. Här finns dessutom livsmedelsbutik och café som håller öppet hela året. För den konstintresserade anordnas utställningar med lokala konstnärer regelbundet i Galleri Bockeberget. För den aktive finns tennis-, och fotbollsplan, boulebana och Gunnarhallen, en mindre idrottshall med tillhörande gym. Mitt på ön finns även en lekplats för de minsta.

Hagvägen, Dyrön, Tjörns kommun

Hagvägen

Tomt
Dyrön, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 695 000 kr
619 m² tomt

En fantastisk tillfälle att köpa en tomt på Dyrön med möjlighet att skapa ditt egna drömboende efter tycke och smak! Färjan från Rönnäng trafikerar frekvent och här är många som bor året om. Båtlivet är centralt för de flesta Dyröbor och om somrarna lever ön upp lite extra när både Nord- och Sydhamnen fylls av båtentusiaster. Intill färjeläget i Nordhamnen finns en mysig restaurang, Trålverket, där man gärna äter en god middag med fin utsikt över hamninloppet. På denna levande skärgårdsö finns det minst sagt mycket att erbjuda – natursköna vandringsleder runt ön, härlig bastu, salta bad, två hamnar, restaurang Trålverket, Linas Brygga, minigolf, ICA-butik och vilda mufflonfår. Med sin båt tar man sig lätt i närområdet till Åstol , Marstrand , Klädesholmen, Pater Noster och många andra vackra öar och platser. För den konstintresserade anordnas utställningar med lokala konstnärer regelbundet i Galleri Bockeberget. För den aktive finns tennis-, och fotbollsplan, boulebana och Gunnarhallen, en mindre idrottshall med tillhörande gym. Mitt på ön finns även en lekplats för de minsta. Välkommen att kontakta mäklare för mer information. -Detaljplan finns bifogad under dokument -Anslutningskostnad för v/a tillkommer

Rönnäng 1:724 , Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:724

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 750 000 kr
763 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

 • Nyproduktion
Berga strand 57, Hakenäset, Tjörns kommun

Berga strand 57

Villa
Hakenäset, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
4 995 000 kr
86 m²
4 rum
1 332 m² tomt

Välkomna till Berga Strand 57 – perfekt för dig som söker ett så gott som nytt boende med havsutsikt och badrocksavstånd till salta bad. På med badkläderna och följ den lilla stigen mellan tallarna så är ni nere vid närmsta badplats på endast några minuter. Inte nog med detta, i köpet medföljer en båtplats på ca 4x8 m i Wallhamn. Boningshuset är totalrenoverat och byggt enligt permanentstandard men passar lika bra som fritidshus året runt om man önskar det. Den stående träpanelen, plåttaket och formen på huskroppen ihop med fönsterpartierna längst med husets långsida ger vacker karaktär och påminner om ett modernt ladhus i bohuslänsk tappning. Flera fina fönstersättningar och pardörrar i glas ger utsikt över livet på vackra Hakefjorden samtligt som det skapar ett genomgående fint ljusflöde inomhus. Via pardörrarna ges access ut till ett stort altandäck som går längst med husets södra och västra sida med många garanterade soltimmar. Tack vare bostadens öppna och sociala planlösning finns här gott om utrymmen att samla hela släkten på middagsbjudningar. Här är valmöjligheterna många – inred de öppna ytorna med både mat- och soffgrupp eller fokusera på ett gigantiskt middagsbord och några läshörnor för att sedan placera soffa och TV uppe på loftet. Nedanvåningen utmärker sig med ståtligt ryggåstak, en centralt placerad kamin samt stilrent kök i färgen grafitgrå med detaljer i marmorimitation och svart. Därefter erbjuds tre sovrum samt ett badrum. Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och golvvärme. Boningshuset kan betraktas som nybyggt eftersom i stort sett allt material är utbytt. Krypgrunden är omgjord efter dagens normer och en adsorptionsavfuktare är installerad i förebyggande syfte. Exteriört har man gjort b.la: tilläggsisolering, fasad samt fasadbelysning. Nytt Plannja Trend plåttak inklusive hängrännor, nya fönster, altan- och ytterdörrar. Invändigt är samtliga ytskikt, kök, badrum (våtrumscertifikat) och maskiner nya. Man har även bytt ut all VVS och el samt installerat elcentral och jordfelsbrytare. Lättskött tomt där endast fantasin kan sätta sina gränser. Här finns fina möjligheter för den som tycker det är intressant med växter och odlingar. Förutom boningshuset finns två bodar att nyttja som förråd - perfekt att kunna stuva undan cyklar, flytvästar och spön efter en dagsutflykt i området. Men kanske vill nästa ägare passa på att rusta upp en liten stuga för mer plats åt övernattande gäster. Förskola och skola F-9 samt busshållplats för dig som pendlar finns i Höviksnäs. Även ICA Nära och pizzeria. Önskas ytterligare service finner du välsorterad mataffär, gym, vårdcentral och apotek i Myggenäs. Även Stenungstorg med ett 60-tal butiker nås inom endast 15 minuter med bil. Ca 60 min till Göteborg. Välkomna med en intresseanmälan.

 • Uteplats
Rönnäng 1:738, Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:738

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 800 000 kr
771 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

 • Nyproduktion
Rönnäng 1:722, Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:722

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 800 000 kr
757 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

 • Nyproduktion
Höviksnäsvägen 25, Höviksnäs, Tjörns kommun

Höviksnäsvägen 25

Tomt
Höviksnäs, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 000 000 kr
762 m² tomt

För den som önskar finns idag bygglov för ett bostadshus(ritningar ligger under dokument). Önskar man bygga något annat är det självklart fritt att ansöka om ett nytt bygglov. I Höviksnäs bor man perfekt med närhet till mycket. En fantastisk tomt att skapa ett boende på helt enligt egen tycke och smak! Kommunalt v/a samt el är anslutet till fastigheten. Något av det bästa med Höviksnäs är att här finns en båthamn, flera badplatser och stora rekreationsområden. Området ligger omgärdad av natur, hästgårdar samt hav med bad och båtliv. Barnvänligt område med gångavstånd till skola F-9. Även service så som bra busskommunikationer, livsmedelsbutik och pizzeria finns inom promenadavstånd. Gym, apotek, vårdcentral och matbutik med restaurang och stort delikatessutbud erbjuds vid Almö Centrum. Bekvämt pendlingsavstånd till både Göteborg och Uddevalla.

Rönnäng 1:739 , Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:739

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 150 000 kr
753 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

 • Nyproduktion
Rönnäng 1:725 , Rönnäng, Tjörns kommun

Rönnäng 1:725

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 800 000 kr
763 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

 • Nyproduktion
Skalåsberget, Rönnäng, Tjörns kommun

Skalåsberget

Tomt
Rönnäng, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
fr. 1 600 000 kr
819 m² tomt

Förverkliga din villadröm med strålande utsikt! Just nu projekteras 25 tomter på Skalåsberget i Rönnäng. Tomterna ligger inom detaljplanerat område och säljs utan koppling till någon husleverantör. Angivna priser är utgångspriser och gäller inklusive vatten och avlopp. Rönnäng är ett levande skärgårdssamhälle under ständig utveckling. Här bor man med närhet till havet och allt man kan tänkas behöva så som förskola och skola, matbutik, restauranger och ljuvliga badplatser. Intill området finns dessutom ett nytt, upplyst motionsspår. Bra kommunikationer med buss till Stenungsund och vidare mot Göteborg. Även färjan till de kringliggande öarna Åstol, Dyrön och Tjörnekalv trafikerar frekvent och med båt är det inte heller långt från Rönnäng till Marstrand.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 22