Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Carl Börjesson

Carl Börjesson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hällavägen 47, Ellös, Orust kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Hällavägen 47

Villa
Ellös, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
2 895 000 kr
145 + 33 m²
7 rum
724 m² tomt

Varmt välkommen till Hällavägen 47 i populära Ellös! Huset är placerat på lugn och stillsam gata med vacker havsutsikt över Ellösfjorden. Trädgården i soligt söderläge är en välskött oas berikad med massvis av blommor, bärbuskar samt bigarråträd och omgärdas av vackra berghällar. Här har nuvarande ägare njutit av porlet från den intilliggande bäcken, trädgårdsfix och soliga fikastunder i uterummet eller på altanen med familj och vänner. Huset är väl omhändertaget och flertalet tunga och kostsamma renoveringar såsom takbyte och dränering är redan utförda. Interiört är huset fördelat i två våningsplan där man välkomnas in på bottenvåningen, här fördelar sig planlösningen över tre sovrum i bra storlekar, ett badrum, arbetsrum samt förråd/verkstad. Bottenvåningen har framgångsrikt används som en Bed & Breakfast verksamhet i mindre omfattning, vilket hjälpt till att täcka husets driftskostnader (läs mer om detta i säljaren berättar). En trappa upp på första våningen möts vi av en social planlösning som tillhandahåller ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp. Här finns också en av två utgångar till den stora balkongen, där utsikten över Ellösfjorden är lika fängslande sommar som höst. Köket är praktiskt och utrustat med uppdaterade vitvaror, även här finns plats för matbord. Ytterligare rum på våningsplanet är två sovrum samt ett fräscht badrum i helkaklat utförande utrustat med dusch. Ellös är ett levande samhälle och erbjuder det man behöver såväl under sommartid som året runt. Föreningen Ellös är en aktiv röst och anordnar trivsamma evenemang som bland annat EM i krabbfiske (Ellös mästerskapen), tomteparad och äggjakt under påsk. På gångavstånd från huset finner du vackra badplatser, bank, mataffär, apotek, skola och bageri. Med båt når du snabbt öarna Gullholmen, Härmanö, Käringön, medan bilen tar dig på 15 minuter till Tuvesvik om du föredrar färjan. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
Jasminvägen 7, Henån, Orust kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Jasminvägen 7

Villa
Henån, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
2 795 000 kr
153 + 30 m²
5 rum
508 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en av de populära 1½-plansvillorna på Jasminvägen i centrala Henån! Belägen på lummig tomt med ett härligt inglasat uterum och bekvämt garage. Villan är välskött och har under åren fått både nya fönster, tak, delvis fasad, kök samt renoverat badrum. Planlösningen på entréplan fördelar sig över ett sovrum, dubbelsidigt kök med plats för matbord, badrum, vardagsrum samt praktiska utrymmen som tvättstuga med groventré och klädkammare. En trappa upp finner vi ett rymligt allrum, generöst badrum samt större sovrum och arbetsrum som möbleras efter behov. Här lever ni i ett barnvänlig område med gångavstånd till centrum, skola, dagis, bad och båthamn. Välkomna på visning!

Ekebovägen 41, Svanesund, Orust kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 11:00

Ekebovägen 41

Villa
Svanesund, Orust kommun
Fastighetsbyrån Orust
3 395 000 kr
163 m²
6 rum
1 258 m² tomt

I populära Svanesund erbjuds nu denna rymliga familjevilla med många fördelar! Fastigheten är placerad som sista hus på gatan i ett högt och insynsskyddat läge. Tomten erbjuder en stor uppställningsplats för flera bilar samt ett rymligt garage. På framsidan av huset finns ett inglasat uterum samt altan i soligt söderläge, här tillbringas tiden som allra bäst med goda middagar och/eller fika med familj och vänner! På baksidan av huset finns en mysig trädgård med gräsmatta, fruktträd, rododendronbuske och en stenlagd uteplats. Interiört inrymmer huset 163 väldisponerade kvadratmeter i två plan. På entrévåningen finner vi ett generöst kök, vardagsrum med utgång till altan, två sovrum där ett av dessa idag nyttjas som finrum, badrum samt en rejäl tvättstuga. En trappa upp finner vi ett allrum/hobbyrum som kan möbleras efter behov, två sovrum, ytterligare ett badrum samt klädkammare. Här finns även utgång till balkong där man njuter av utsikten som det höga läget ger! Svanesund är ett snabbt växande samhälle där många lockas av lugnet, välfungerande skolor, fantastiska badplatser, vackra promenader och närheten till fastlandet. Från Ekebovägen 41 är det bara en kort promenad ned till centrum med allehanda service. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information om bostaden!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Knarreviksvägen 174, Fagerfjäll, Tjörns kommun

Knarreviksvägen 174

Villa
Fagerfjäll, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
3 375 000 kr
61 + 8 m²
4 rum
1 243 m² tomt

Upptäck en oas mellan Bohuslänska berg, natur och det friska havet. Här, på Knarreviksvägen 174 är vardagen långt borta och en avslappnande livsstil är inom räckhåll. Gå bara några minuter från fastigheten och stig ner till havet, där kan du njuta av förstklassiga badmöjligheter från såväl strand som brygga. På sommardagar är området en skattkista av möjligheter; överväg att utforska närliggande öar som Dyrön, Åstol eller Marstrand för en oförglömlig dag med avkoppling, god mat och pittoreska omgivningar. Denna pärla har varit i familjens ägo sedan byggåret och har varit deras gemensamma semesterparadis – en plats där vardagens stress och krav försvinner. Inuti huset möts du av en genomtänkt planlösning med ett rymligt vardagsrum som leder ut till en härlig altan, ett mindre kök och badrum samt tre sovrum i varierande storlekar. Ett extra plus är förrådet som idag används som en praktisk tvättstuga. Fastigheten är i gott skick och har under de senaste åren genomgått stora renoveringar såsom; tak, fönster samt installation av krypgrundsavfuktare. Den generösa tomten erbjuder förutom vacker havsglimt även en fin altan och en förrådsbyggnad där ni kan förvara trädgårdsredskap. På Knarreviksvägen bor man lika bra året om som endast om sommaren då området lever upp lite extra. Förutom närheten till havet bjuder området på vacker bohuslänsk natur, grönområden och gemensamma midsommarfiranden. På väg ner till bryggan finns två boulebanor att nyttja. Ett populärt utflyktsmål i närområdet är gården Lekanders Bär & Boende i Tyfta med möjlighet till självplockning av jordgubbar. Om du vill ha lite omväxling kan du välja att åka till Rönnäng med möjligheter till bad i Kårevik, utflykter i den södra skärgården eller till Skärhamn med det kända Akvarellmuséet och flera restauranger i södra hamnen. Ca 50 minuters bilväg till Göteborg och bussförbindelse finns från landsvägen. Varmt välkomna att kontakta mig redan idag för mer information och för att boka en ev. visning

  • Uteplats
Valsäng , Klövedal, Tjörns kommun

Valsäng

Tomt
Klövedal, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
550 000 kr
1 394 m² tomt

Naturskön tomt som sista fastighet på återvändsgata. Tomten ligger i ett upphöjt lugnt och stillsamt läge, nära till natur och salta bad. Valsäng är ett område med levande samfällighetsförening som aktivt jobbar för att förbättra området. Tomten har gått om stigar och natur runt om kring sig, svampen och bären är nära till hands för den som vill ut och njuta i skogen, vill du ut och cykla eller kanske ta ett dopp i havet så har du 10-15min cykeltur till vackra badställen. När du skall fylla på matförrådet och kylen ligger det ett välfyllt ICA 5-10min bort med bil i Kållekärr, där finns också bank, bensinstation, detaljvarubutiker, träningsmöjligheter i form av padelbanor och gym. Med cykel eller bil kan du också nå Björholmens marina med vackra vyer och god mat i restauranten, giller du konst och historia så har Pilarne gravfält mycket att erbjuda i form av historia men framförallt konstutställningar och enstaka konserter. Bilderna med tomtgräns utritade är ungefärliga, fastighetsmarkeringar finns på plats i form av rör och undersöks av köparen.

Visar alla 5