Enskär 348

Hållnäs, Tierp Se på karta

2 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
1 665 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1898
Energiklass
G
Driftkostnad
30 579 kr/år

Lugn och ro, en trädgårdsdröm utöver det vanliga och ljudet från vårfåglarna som leker vid viken- Välkommen till Enskär 348!

Denna lantliga idyll erbjuder ett boningshus i 1 ½ plan med en trädgård bestående av nyttoväxter och prydnadsväxter av alla de slag, en flaggstång vid entrén och en välkomnande veranda när du kan sitta och blicka ut över trädgården. Boningshuset är byggt i slutet av 1800-talet och har sedan vårdats med varsam hand. Ett välplanerat boende med öppna ytor, fina ljusinsläpp som ger rymd och en underbar utsikt mot havsviken. Naturen och omgivningarna är idylliska. Svamp- och bärskogen finns runt knuten där årets skörd av hallon, blåbär och lingon kan plockas. De varma dagarna är det bara att ta sig ut på havet för njuta av sol och bad, båtplats ingår!

Hallen välkomnar och leder dig in i köket där maten kan göras iordning samtidigt som du blickar ut mot havet. Till vänster har vi ett stort och trivsamt sällskapsrum med värmande kakelugn och fönsterpartier mot havet. Härifrån nås ett arbetsrum eller kanske en blivande ateljé? Här finns även en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Intill har du förråd och vedbod. Till höger om köket nås sovrum och duschrum. Övre plan nås från hallen och här erbjuds charmiga vinklar och vrår, en rofylld läshörna, sovrum med fina förvaringsutrymmen, ett hygienrum och en balkong med utsikt över trädgården.

Flera uteplatser i sol som skugga och det finns alla möjligheter för den trädgårdsintresserade med odlingslådor, växthus, fruktträd och vackra blommor i olika nyanser från tidig vår till sen höst.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tierp

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.