Svensk Fastighetsförmedling Tierp

Svensk Fastighetsförmedling Tierp

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Claes Grills väg 24, Söderfors, Tierps kommun
  • Lör 6 apr

Claes Grills väg 24

Villa
Söderfors, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 850 000 kr
144 + 20 m²
6 rum
1 010 m² tomt

I natursköna och lugna Söderfors bor du nära skolor och fotbollsplaner. Det finns många promenad- och cykelvägar i området som leder dig ut till naturen, skogen och Dalälven. Gillar du att plocka svamp och bär så hittar du en hel del i skogen som ligger som närmaste granne. Att dessutom få komma hem till detta fina "hus" ger hög livskvalitet. Huset som har allt i ett och samma plan har många fina sällskapsutrymmen att sitta och umgås både med familj och vänner. Vidbyggda garage är perfekt för både vuxnas och barns fritidssysslor.

  • Plus
Bredbäck 102, Tierp, Tierps kommun

Bredbäck 102

Villa
Tierp, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
345 000 kr
101 + 58 m²
3 rum
2 840 m² tomt

Lantligt belägen fastighet med ett omfattande renoveringsbehov men kan bli ett fint ställe att vistas på permanent eller som fritidshus. Nära in till Söderfors där matbutik, skola F-06 mm finns. Ca 15 km till Tierp där flera matbutiker, affärer, restauranger, vård och omsorg finns. Här finns även på-/avfart från E4:an för pendling mot Gävle eller Uppsala/Stockholm.

Grönö båtsmanstorp 6, Hållnäs, Tierps kommun
  • Lör 27 apr

Grönö båtsmanstorp 6

Fritidshus
Hållnäs, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
2 945 000 kr
140 + 2 m²
5 rum
4 652 m² tomt

Här bor du med närheten till havet, bad- och båtbrygga! I mycket populära Fagerviken finns nu detta fina hus till salu med ett mycket bra och havsnära läge i området. Kommunalt åretruntvatten och hög permanentstandard gör att du kan vistas här under årets alla årstider. Tomten beräknas till ca 4000 kvm efter avstyckning och här finns både gräsytor för lek och spring samt en del naturtomt och även en mindre lekpark. Hela tomten har ett fint solläge med sol hela dagen. Det finns en båtplats att tillgå ca 200 meter från fastigheten samt en sandstrand/badplats ca 1 km från fastigheten. För gäster finns även gästutrymmen med åretruntstandard i den påkostande gäststugan. Stora garageutrymmen!

  • Plus
Storsand Laxvägen 5, HÅLLNÄS, Tierps kommun
  • Lör 23 mar

Storsand Laxvägen 5

Villa
HÅLLNÄS, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 495 000 kr
50 m²
2 rum
1 435 m² tomt

Välkomna till Storsand Laxvägen 5! Här finns en mysig, vinterbonad stuga som passar perfekt för dig som älskar närheten till havet och naturen året runt. Fastighetens byggnader är löpande dom senaste åren renoverade och har ett fräscht utseende. Köket är helt nytt från 2021 och badrummet är från 2015. Ett nybyggt uterum från 2018 fungerar som ett extra vardagsrum under större delen av året, perfekt för avkoppling och umgänge. Det finns också två gäststugor för när barn eller vänner kommer på besök. Trädgården är lättskött och har ett nybyggt förråd och en "matkällare" för praktisk förvaring. Önskas fiberanslutning finns det möjlighet att ansluta sig till det i gatan. Och om du tar en kort cykeltur når du snabbt hamnen där du kan bada eller ta er ut med båten som ni kan ha liggandes vid båtplatsen som ingår i köpet.

  • Plus
Furugatan 8, Tierp, Tierps kommun

Furugatan 8

Villa
Tierp, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
2 995 000 kr
159 + 130 m²
6 rum
1 214 m² tomt

På hörntomt nära till skolan finns detta familjevänliga hus med en välplanerad insida och trivsam trädgård. Här erbjuds bland annat ett stort vardagsrum med utgång till en solig uteplats, ett arbetsvänligt kök som har öppet mot stort matrum där hela släkten får plats samt tre sovrum och ytterligare ett rymligt allrum på övervåningen Låt oss addera ytterligare två rum i källaren som kan nyttjas som sovrum, gillestuga, bastu, dusch, toalett, tvättstuga och utmärkta förvaringsutrymmen. Den lummiga trädgården står i full blom och lockar med mysiga uteplatser och ett riktigt fint växthus. Här finns både altan under tak och uteplats samt altan med pergola. Vidbyggt garage samt rymlig asfalterad biluppställningsplats med plats för flera bilar. Riktigt barnvänligt läge med enbart några minuters gångavstånd till både skola och tågstation.

Gryttby 202, Örbyhus, Tierps kommun

Gryttby 202

Villa
Örbyhus, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
2 695 000 kr
122 + 62 m²
4 rum
2 407 m² tomt

Här bor du med fin utsikt över åkrar och ängar och med bekvämt pendlarläge till Uppsala! För den bilintresserade finns ett rymligt påkostat dubbelgarage i anslutning till huset! Stora renoveringar är redan gjorda såsom tak, fönster, värmepump och badrum etc. I det nybyggda allrummet kan du sitta och njuta av utsikten under alla fyra årstiderna! Badrummet ger dig en känsla av vardagslyx. Fiber är anslutet.

  • Plus
Axbovägen 8, Tierp, Tierps kommun

Axbovägen 8

Villa
Tierp, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 295 000 kr
94 + 76 m²
4 rum

I det fridfulla och familjevänliga området Svanby ligger denna charmiga 1-plansvilla med källare. Här får du ett härligt boende på en trevlig hörntomt med gott om plats för barnens lek och spel, samt ett praktiskt friliggande garage. På entréplan välkomnas du av två mysiga sovrum, ett ljust vardagsrum, ett funktionellt badrum och ett rymligt kök där det är enkelt att umgås och laga mat tillsammans. I källaren finns generösa förvaringsutrymmen och ett praktiskt pannrum där fjärrvärmen som håller huset varmt och skönt är placerad. Med en kort cykeltur når du snabbt centrala Tierp, där du hittar all tänkbar service såsom matbutiker, skolor och kollektivtrafik med tåg och bussar. Här kombineras lugnet i villaområdet med närheten till köpingens bekvämligheter – det perfekta läget för både familjer och par som söker en bekväm och trivsam tillvaro.

  • Plus
Gävlevägen 42B, Tierp, Tierps kommun
  • Mån 25 mar

Gävlevägen 42B

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
475 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 854 kr/mån
17 925 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 1:a på våning 2 av 2 med kokvrå och stamrenoverat badrum. Perfekt lägenhet för den som önskar ett billigt boende! Lättmöblerat rum med plats för både säng, mindre soffa och matplats. Gott om förvaring i garderober och i dom två källarförråden som tillhör. Genomgående ljusa ytskikt och stort fönsterparti med bra ljusinsläpp. Markiser för alla fönster installerade 2020. Låg månadsavgift inklusive bredband, tv, telefon och hushållsel. Snabbt tillträde möjligt!

  • Plus
Bäcksätersvägen 9, Tierp, Tierps kommun

Bäcksätersvägen 9

Villa
Tierp, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 975 000 kr
180 m²
7 rum
5 516 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem som ger en kombination av bekvämlighet, utrymme och potential. Detta hem är fullt av karaktär och charm, med vackra detaljer och en varm och inbjudande atmosfär. Med 180 kvm boyta erbjuder detta hus gott om plats för dig och din familj. Det finns generösa sällskapsytor och gott om rum att anpassa efter dina behov, vare sig det är en arbetsplats, lekrum, ett extra sovrum eller som nuvarande ägare har nyttjat fastigheten med en separat lägenhet att hyra ut. På tomten finns en stor carport med rymligt förråd, vedbod samt jordkällare. Skolor, butiker och kommunikationer ligger inom gångavstånd.

Delfinvägen 3, Tierp, Tierps kommun
  • Budgivning pågår

Delfinvägen 3

Villa
Tierp, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 495 000 kr
108 + 108 m²
4 rum
980 m² tomt

Populärt område med bekvämt promenadavstånd till tågstation och affärer finner ni detta fina hus. Här har du närheten till fina promenadområden i naturen och skidspår. Lättskött trädgårdstomt som ger plats till lek och möjlighet att ta fram grillen en solig dag. Här finns även två uteplatser varav ena med tak som ger dig möjlighet att sitta och koppla av med en bok i handen. Garage med gjuten platta. Fjärrvärme. Välkomna på visning!

  • Plus
Gryttby 231, Örbyhus, Tierps kommun
  • Budgivning pågår

Gryttby 231

Villa
Örbyhus, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
2 475 000 kr
168 + 82 m²
7 rum
3 579 m² tomt

Charmfull villa med spännande planlösning. Stort allrum på ca 58 kvm och 3.4 meter i takhöjd! Skyddad tomt på baksidan med härlig utsikt mot ängar. Uthus finns också för den som behöver lite extra utrymmen.

Fors 104, Tierp, Tierps kommun

Fors 104

Övrigt
Tierp, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
7 950 000 kr
1 050 + 415 m²
30 rum
1,7 ha tomt

Här ges ett unikt investeringstillfälle för den person eller det företag som söker en fastighet i bra skick och med stora möjligheter att förverkliga dina drömmar! Här har det tidigare bedrivits daglig verksamhet och gruppboende. Fors ligger med ett naturskönt läge enbart 5 minuter med bil in till Tierp där affärer, skolor, sjukhus och tågstation finns. Marken är på nästan 1.7 Ha och består av fin trädgårdsmiljö kring byggnaderna samt ängsmark. Ta chansen att förverkliga dina visioner och skapa en framtidssäker investering! Anmäl intresse redan idag till Fors 104!

Honungsvägen 13, Skärplinge, Tierps kommun

Honungsvägen 13

Övrigt
Skärplinge, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
2 500 000 kr
388 m²
18 rum
3 613 m² tomt

Nära till allt i Skärplinge. Beläget med promenadavstånd till skola, affär och buss. Här har du nu möjligheten att bli nästa ägare till denna mycket trevliga belägna fastighet som bestående av två fristående bostadsbyggnader som möjliggör uthyrning, företaget hemma eller kanske generationsboende. Den här fastigheten ni göra till en lönsam investering för både dig som vill utöka beståndet eller för dig som skall investera i ditt första hyreshus. Till byggnaderna hör även ett förråd samt bra parkering. Anmäl intresse redan idag till Honungsvägen 13!

Eskesta 362, Tierp, Tierps kommun
  • Budgivning pågår

Eskesta 362

Villa
Tierp, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 595 000 kr
90 m²
3 rum
2 367 m² tomt

Nu finns denna lantliga idyll ute till försäljning, och du har chansen att förvärva ditt drömhus! Huset ligger högt och inbäddat i grönska med svampskogen precis utanför dörren. Villan har renoverats grundligt och på ett smakfullt sätt! Tomten om 2367 kvm skapar goda möjligheter till såväl odling, trädgårdsaktiviteter, parkering och plats för lata dagar på altan. Här kan du verkligen njuta av många soltimmar och bjuda in till grillkvällar när vädret tillåter. Fiber finns anslutet! Varmt välkommen att boka dig på visning!

John G:s väg 2, Månkarbo, Tierps kommun
  • Budgivning pågår

John G:s väg 2

Villa
Månkarbo, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 995 000 kr
88 + 50 m²
4 rum
1 035 m² tomt

Mycket väl underhållen villa. På tomten finns det plats för både egna och grannarnas barn att leka. Före mamma och pappa finns en stor underbar uteplats att tillbringa sommarkvällarna på. Här är stora investeringar såsom bergvärmepump, 3-glasfönster tak och kök redan gjorda. Huset ligger i ett attraktivt område i Månkarbo med närhet till skola, idrottsanläggning, affär och bussar!

  • Uteplats
Norrbo 312, Hållnäs, Tierps kommun

Norrbo 312

Fritidshus
Hållnäs, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
795 000 kr
42 m²
3 rum
5 575 m² tomt

Trivsam och modernt fritidshus i genomgående fint skick! Söker du efter en plats för avkoppling är detta drömläget för dig! Vinterbonat fritidshus med storstuga, kök, duschrum och två sovrum. Två altaner som ger dig fint solläge större delen av dagen. Uthuslänga och gäststuga. Stor fin natur- och trädgårdstomt om 5 575 kvm där det finns plats för spring och bollek. Gillar du svamp och bär tar du en promenad i skogen intill. Här kan du njuta av solen och finna ro. Blir det för varmt kan du ta cykeln till hamnen där du kan ta ett bad och eventuellt finns det även möjlighet till båtplats i hamnen.

  • Plus
Hållnäsvägen 9, Skärplinge, Tierps kommun

Hållnäsvägen 9

Tomt
Skärplinge, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
410 000 kr
2 976 m² tomt

Centralt belägen tomt med gångavstånd till affär, skola, restaurang och buss. Här kan du bebygga tomten med friliggande bostadshus i 2 våningar. Tomten är plan och har tidigare varit bebyggd med en tvåfamiljsvilla som har omnämnts som Veterinärbostaden i Skärplinge. Tomten är uppvuxen med mindre äppelträd och mindre träd. Fiber finns i området och el finns i tomtgräns.

Mandal 111, Tierp, Tierps kommun
  • Budgivning pågår

Mandal 111

Villa
Tierp, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
675 000 kr
77 m²
4 rum
1 212 m² tomt

Lantlig idyll med de djupa bärskogarna runt hörnet. Bekvämt cykelavstånd in till den pittoreska bruksorten Söderfors där affär, skola och restaurang finns. Här omges man av tystnaden och den vackra naturen, långt ifrån vardagens stress och problem. Huset har både fungerande kakelugn och vedspis som förgyller och ger värme när höstrusket gör sig till känna. Är du intresserad av att meka med bil och fordon så har du ett stort rejält dubbelgarage. Här finns även ytterligare ett uthus och jordkällare. Busshållplats finns på kort promenadavstånd. I Söderfors finns allt från härliga naturbad och bra fiske i Dalälven till fina motionsmöjligheter med skidbacke, bandybana, elljusspår och tennisbanor!

Tamms väg 24, Söderfors, Tierps kommun
  • Budgivning pågår
Tamms väg 24, Söderfors, Tierps kommun, bild 2
Tamms väg 24, Söderfors, Tierps kommun, bild 3

Tamms väg 24

Villa
Söderfors, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 695 000 kr
135 + 70 m²
6 rum
1 025 m² tomt

Här bor du i en lättskött 1½-plansvilla med källare i ett gemytligt kvarter. Villan har rymliga sällskapsytor med både vardagsrum, rymligt kök och allrum! Fyra sovrum i samma plan samt dubbla badrum gör det här till ett drömboende för barnfamiljen. Bra värmesystem med vattenburen värme kopplat till bergvärmepump från 2022 samt värmande täljstenskamin. På tomten finns det plats för både egna och grannarnas barn att leka. Inglasade uterummet samt tomten inbjuder till många grillkvällar med släkt och vänner. En kortare promenad så finns både skola, affär och busshållsplats. Boendet är perfekt för en familj som vill ha nära till allt samt ha en underbar natur och möjlighet till bad och fiske i Dalälven!

  • Premium
Västermalmsvägen 22, Söderfors, Tierps kommun
  • Budgivning pågår

Västermalmsvägen 22

Villa
Söderfors, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 295 000 kr
89 + 86 m²
4 rum
958 m² tomt

Familjevänligt hus med en välplanerad insida och trivsam trädgård. Här erbjuds bland annat ett rymligt vardagsrum med utgång till en solig altan, ett arbetsvänligt kök med separat matrum i anslutning och tre sovrum. Låt oss addera ytterligare snyggt badrum, toalettrum, tvättstuga, utmärkta förvaringsutrymmen och garage. Den underbara trädgården står i full blom och lockar med mysig altan, äppelträd och päronträd. Lugnt och barnvänligt läge med bekvämt gångavstånd till både förskola, skola och affär. Med cykel några minuter bort finns också bad och småbåtshamn.

Nygatan 4, Söderfors, Tierps kommun

Nygatan 4

Villa
Söderfors, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
2 395 000 kr
102 + 32 m²
4 rum
746 m² tomt

I den vackra bruksorten ligger den vitputsade tidstypiska 1700-talsbyggnaden på en lugn väg som avslutas vid Söderfors Herrgård. Byggnaden ligger naturnära vid bruksgatan med gångavstånd till båthamn, tempererat bad, naturbad, tennisbanor, busshållplats, affär, restauranger etc. Hemmet har vackra bevarade detaljer som kompletterats estetiskt och har en fungerande öppen spis. Den rymliga bostaden är fullt utrustade för ett permanent - alternativt fritidsboende. En stor oinredd vind ger möjlighet att utnyttja. Nuvarande ägare har varsamt och medvetet renoverat och förnyat bostaden med hänsyn tagen till både byggnadsvård och modernisering. Invändigt finns kök, stort luftigt allrum med synliga takbjälkar, tre sovrum alla med synliga takbjälkar, en toalett samt ett badrum med vattentoalett, dusch och tvättmaskin. Bostaden innehåller allt som krävs för ett bekvämt boende ! Två uthus i slaggsten ger plats för förvaring. Tomten om 746 kvadratmeter innehåller allt från gamla fruktträd till odlingar och rabatter. Tillfälle ges till lek eller avkoppling vid en uteplats. Platsen är lika vacker under sommarhalvåret som under vintertid när snön lägger sig kring huset och i den fascinerande omgivningen. Här bor du i en genuin 1700-tals miljö med herrgård, engelsk park, bruksgata och kyrka.

  • Plus
Valnäs 306, Skärplinge, Tierps kommun
  • Budgivning pågår

Valnäs 306

Villa
Skärplinge, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
2 495 000 kr
97 m²
5 rum
7 790 m² tomt

Mindre gård med ett välplanerat och fint bostadshus med möjlighet att ha hästar. Bostadshuset som är utbyggt och genomgått en större renovering har 4 sovrum, härligt lantkök med fungerande vedspis och bakugn och sedan finns även rymligt vardagsrum med värmande täljstenskamin och ett badrum som är mycket smakfullt renoverat. Sitt på den skyddade altan och njut av skön fågelsång och hör porlandet från bäcken som flyter igenom tomten. Här finns även en lada med lösdrift och skötselplatser för häst samt isolerat rum som kan nyttjas som sadelkammare. Nuvarande ägare har anordnat hagar som ligger ihop med lösdriften. Här bor man i vacker miljö med cykelavstånd till Skärplinge där kommunikationer och service finns!

Vinkelvägen 4, null, Tierps kommun

Vinkelvägen 4

Tomt
Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
380 000 kr

Går du i byggplaner? Nu finns plan tomt i attraktivt område till försäljning i Örbyhus. Kommunalt VA och el i tomtgräns. På tomten står ett enklare garage. Gångavstånd till tågstation och affär!

Alvägen 16, Örbyhus, Tierps kommun

Alvägen 16

Villa
Örbyhus, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
3 550 000 kr
135 m²
6 rum
1 428 m² tomt

Här bor du på en lugn gata utan genomfartstrafik i ett barnvänligt område och med ett bekvämt gångavstånd når vi den vackra naturen, tågstation, skola och affär! Myresjöhus som har en luft och genomtänkt planlösning och håller en genomgående hög materiell standard. Köket och vardagsrummet ar en öppen planlösning som ger en trevlig kontakt oavsett om du står vid spisen och lagar mat eller sitter i soffan och tittar på tv. Vardagsrum med värmande kamin och öppet upp till nock och stora glas partier ger dig verkligen ett drömrum att visas i och under fina dagar finns även en stor altan utanför som du när via vardagsrummet. Här finns fyra rum som kan användas som sovrum samt ytterligare ett allrum som passar perfekt som kontor eller barnens spelrum. Utöver det energieffektiva boningshuset så finns även carport med förråd samt bod med två rum. Perfekt för dig som önskar bo bekvämt och med vardagslyx i boendet!

  • Plus
Tamms väg 3, Söderfors, Tierps kommun
Tamms väg 3, Söderfors, Tierps kommun, bild 2
Tamms väg 3, Söderfors, Tierps kommun, bild 3

Tamms väg 3

Villa
Söderfors, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 795 000 kr
190 + 110 m²
8 rum
2 132 m² tomt

Huset för hela släkten eller den större familjen! Vilket sovrum väljer du? Det finns fem! Stort vardagsrum med utgång till stor altan med skyddat läge! Här kan ni omsätta alla era bodrömmar i praktiken när ni gör i ordning tillbyggnaden av denna f.d. provinsialläkarebostaden. Bergvärmepump från 2020! Här är det nära till allt såsom skola, buss, båthamn, badplats i Dalälven och tempererat bad.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 40