Svensk Fastighetsförmedling Tierp

Svensk Fastighetsförmedling Tierp

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Söderby 216, Tierp, Tierps kommun
  • Lör 10 aug
Söderby 216, Tierp, Tierps kommun, bild 2
Söderby 216, Tierp, Tierps kommun, bild 3

Söderby 216

Villa
Tierp, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
2 495 000 kr
103 + 6 m²
4 rum
1 460 m² tomt

Välkomna till Söderby 216! Ett sällsynt charmigt och trevlig smultronställe i Söderby, som erbjuder bra möjligheter till självförsörjning av grönsaker, potatis och ägg mm. Boningshuset är ett välskött 1 1/2-planshus där det finns två kakelugnar, en vedspis och en kamin som hjälper till att hålla kostnaderna för värme nere och mysfaktorn uppe! Entréplan bjuder på badrum, kök, matrum och vardagsrum. Övervåningen bjuder på två rymliga sovrum där ena sovrummet har en kamin och en inredd walk in closet i kattvinden, en möblerbar hall med en kattvind inredd till ett mysigt gästrum. Ett stort altandäck sträcker sig längs ena långsidan och ena gaveln på huset där även en mysig pergola finns uppsatt som inbjuder till mysigt häng. Kanske bjuds det på något från det egna trädgårdslandet? En grillplats med bänkar finns på entrésidan där ni lagar mat över öppen eld eller bara myser i lågornas värmande sken en mörk vinterkväll. Här har ni en egen vattenbrunn och 3-kammarbrunn med infiltration finns. Fibern är installerad. Ett uthus tillhör fördelat på förråd, vedbod och utedass. En enklare carport med förråd finns också, lämplig för trädgårdsredskapen. Endast 5 km in till centrala Tierp där skola, service, pendeltågstation och bussterminal finns. Uppsala når ni med bil på ca 40 min och Gävle ca 30 min.

  • Premium
  • Uteplats
Centralvägen 1E, Skärplinge, Tierps kommun

Centralvägen 1E

Lägenhet
Skärplinge, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
750 000 kr
79,4 m²
3 rum
vån 2/3
4 844 kr/mån
9 446 kr/m²

Centralt belägen 3:a på våning 2/2 med gångavstånd till matbutik, skola, bensinstation, restaurang och distriktssköterskemottagning. Välskött boende med balkong mot gården i västläge. Helkaklat och fräscht badrum där det är förberett för tvättmaskin. Förening med god ekonomi. Till Tierp är det ca 20 km och till Forsmark ca 30 km. Välkomna att höra av er för mer information eller anmäla er till visning.

Centralvägen 1C, Skärplinge, Tierps kommun

Centralvägen 1C

Lägenhet
Skärplinge, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
450 000 kr
55,4 m²
2 rum
vån 2/3
3 628 kr/mån
8 123 kr/m²

Välkomna till Centralvägen 1c och denna trevliga hörnlägenhet om två rum och kök. Lägenheten är belägen på mittenplanet i huset och med en solig balkong som vetter mot torget i söderläge. Stamrenoverat badrum med klinker och golvvärme. Fiber installerat. Här har ni gångavstånd till matbutik, skola, bensinstation, restaurang och distriktssköterskemottagning. Förening med god ekonomi. Till Tierp är det ca 20 km och till Forsmark ca 30 km. Välkomna att höra av er för mer information eller anmäla er till visning.

Tamms väg 24, Söderfors, Tierps kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag
Tamms väg 24, Söderfors, Tierps kommun, bild 2
Tamms väg 24, Söderfors, Tierps kommun, bild 3

Tamms väg 24

Villa
Söderfors, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 350 000 kr
135 + 70 m²
6 rum
1 025 m² tomt

Här bor du i en lättskött 1½-plansvilla med källare i ett gemytligt kvarter. Villan har rymliga sällskapsytor med både vardagsrum, rymligt kök och allrum! Fyra sovrum i samma plan samt dubbla badrum gör det här till ett drömboende för barnfamiljen. Bra värmesystem med vattenburen värme kopplat till bergvärmepump från 2022 samt värmande täljstenskamin. På tomten finns det plats för både egna och grannarnas barn att leka. Inglasade uterummet samt tomten inbjuder till många grillkvällar med släkt och vänner. En kortare promenad så finns både skola, affär och busshållsplats. Boendet är perfekt för en familj som vill ha nära till allt samt ha en underbar natur och möjlighet till bad och fiske i Dalälven!

  • Premium
Näs 408, Karlholmsbruk, Tierps kommun
Näs 408, Karlholmsbruk, Tierps kommun, bild 2
Näs 408, Karlholmsbruk, Tierps kommun, bild 3

Näs 408

Gård/Skog
Karlholmsbruk, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
9 445 000 kr
250 m²
9 rum
2,8 ha tomt

Drömläge med bygga i Tämnarån som rinner förbi! Exklusivt och påkostat hus om hela 250 kvm med ett härligt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Flera uteplatser i olika väderstreck för sol och skugga beroende på säsong. Från flera uteplatser och flera rum har man en rogivande utsikt över Tämnarån som flyter förbi. Stor rymlig ekonomibyggnad i påkostat utförande både med inredd bostadsdel samt lyxigt dubbelgarage som passar perfekt som generationsboende eller för företagaren. Verkstadsbyggnad också den i mycket fint skick där både portar och takhöjd ger utrymme för att köra in och igenom med lastbilar som behöver service eller tvättas.

  • Premium
Rådhusallén 7, Tierp, Tierps kommun
  • Idag

Rådhusallén 7

Villa
Tierp, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
2 975 000 kr
125 + 125 m²
7 rum
1 012 m² tomt

Välkommen till centrala och insynsskyddade läget på Rådhusallén i Tierp. Samtliga rum är väl tilltagna och huset bjuder på härliga sociala ytor, en otrolig rymd och planlösningen är verkligen planerad för att skapa ett trevligt hem, varje dag i veckan. Kvarteret kring villan är lugnt och barnvänligt och här har du enbart ett hus och några välskötta bostadsrättsföreningar som grannar. Här har du en insynsskyddad och trevlig uteplats att njuta på under sommardagar eller varför inte vara ute i trädgården och spela lite fotboll med barnen. Drömmer du om en fastighet som sticker ut ur mängden, då har ni verkligen hittat er drömbostad här! Välkomna på visning.

  • Plus
Båthus nr 22 , Karlholmsbruk, Tierps kommun

Båthus nr 22

Övrigt
Karlholmsbruk, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
175 000 kr
1 rum

Enklare båthus invid Tämnarån i Karlholmsbruk med gjutna plintar från 2024. Karlholmsfjärden och fina bad- och fiskevatten nås med en kort båttur. Arrendeavtal skrivet på tio år varav 8 år återstår. Karlholmsbruk har en välbevarad bruksmiljö med bland annat klockstapeln som står ståtligt intill de röda smedsbostäderna, dammen och Lancashiresmedjan. Här har du närhet till havet och fina naturupplevelser. I samhället finns förskola, skola 1-6, idrottsplats med elljusspår, matvarubutik, restaurang, kiosk, pizzeria och välsorterad mack.

  • Plus
Valnäs 207, Skärplinge, Tierps kommun

Valnäs 207

Gård/Skog
Skärplinge, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
2 995 000 kr
173 m²
7 rum
7 ha tomt

Välkommen till detta charmiga rödmålade hus som ligger omgiven av härlig natur och i rofylld miljö. Här kan du lämna vardagsstressen och njuta av tillvaron. För dig som drömmer om ett liv på landet, kanske vill ha några höns och längtar efter att inta frukosten samtidigt som du njuter av lugnet är detta stället du inte vill missa! I utkanten av Skärplinge finner du denna fastighet med naturen som närmsta granne. Fastigheten ligger vackert omgivet av öppna ängar i en "bullerby". Gården är omgiven av stora skogs- och strövområden och det är gång/cykelavstånd in till Skärplinge samhälle där bra service finns med livsmedelsaffär, skola t.o.m. högstadiet, restaurang och bibliotek etc. Norr om Skärplinge ligger Hållnäshalvön som är omgiven om havet. Jaktintresserade har möjlighet att söka medlemskap i jaktlag. Här finns även möjlighet att enbart köpa mark eller huset och uthusen så går du i dessa funderingar så kan ni kontakta mäklaren för vidare diskussion. Från Skärplinge till Tierp är det 22 km, och där kan man komma vidare med tåg. Det finns goda bussförbindelser från Skärplinge till både Gävle via Skutskär och Östhammar via Forsmark. Fastigheten kommer avstyckas och marken på ca 7Ha kommer bestå av åker och ängsmark som ligger i anslutning eller i nära anslutning till bostadsfastigheten.

Torget 2, Skärplinge, Tierps kommun
Torget 2, Skärplinge, Tierps kommun, bild 2
Torget 2, Skärplinge, Tierps kommun, bild 3

Torget 2

Övrigt
Skärplinge, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
225 000 kr
133 m²
2 rum
8 200 kr/mån

Söker du en lämplig lokal för din verksamhet eller funderar du på att starta eget? Med stora fönster som ger ljus åt lokalen och mycket bra skyltmöjligheter, parkeringsplatser precis utanför och goda bussförbindelser är detta en lokal du inte vill missa! Bostadsrättslokalen om ca 133 m² har totalrenoverats 2019 och erbjuder smakfullt valda ytskikt samt ett stamrenoverat hygienrum. Direkt via gatuplan kliver du in i lokalen som luftig och välplanerad. Här erbjuds även ett fint lunchrum med bra förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderober. Ett praktiskt mötesrum intill kontorsplatser. Helkaklad mindre WC. Goda förvaringsutrymmen i lokalens bankvalv samt i förrådet som finns i källarplan. Skärplinge är en centralort med matvarubutik, mack, distriktssköterskemottagning och skola F-9. Goda kommunikationer till Tierp, Karlholmsbruk, Forsmark och Gävle. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Danielsvägen 6, Tierp, Tierps kommun
  • Budgivning pågår

Danielsvägen 6

Villa
Tierp, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 445 000 kr
86 + 80 m²
4 rum
942 m² tomt

Välkommen till hemtrevligt 60-tals hus med lättskött tegel och nyare yttertak. Här får du en charmig villa på centralt läge med gångavstånd till service, skolor och tågstation. Utanför huset finns trädgård som är perfekt för barnen att leka på eller för trevliga sommarfester och gräsmattan tar robot gräsklipparen hand om. Praktiskt garage samt energisnålt värmesystem med bergvärme! Här finns även goda förbindelser till både Uppsala, Stockholm och Gävle för den som pendlar eller vill utforska närliggande städer.

  • Plus
Salbergavägen 41, Skärplinge, Tierps kommun

Salbergavägen 41

Villa
Skärplinge, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
2 295 000 kr
225 + 27 m²
10 rum
8 472 m² tomt

Centralt läge med lantlig känsla i Skärplinge tronar denna vackra sekelskiftesvilla! Härlig solig och insynsskyddad tomt och läge samt att här finns även egen åkermark i anslutning till huset. Villan är i behov av renovering med varsam hand, men har en underbart vacker disposition med rum i fil och stora sociala ytor på entréplan och övervåningen har stort rymligt allrum med vidsträckt utsikt över ängar. Den äldre charmen och den invändiga rymden ger en pampig känsla. Vattenburet värmesystem som möjliggör många olika typer av uppvärmning. Här finns även brygghus och ett stort uthus samt rymligt garage under huset för det som är behov av utrymmen. Yttertak från 2020!

  • Plus
Stationsgatan 2, Tierp, Tierps kommun
  • Ons 14 aug

Stationsgatan 2

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
2 195 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/4
4 608 kr/mån
27 099 kr/m²

På våning 2 av 4 finner du denna genomgående fräscha och inbjudande bostad som fördelar sig över 81 väldisponerade kvadratmeter. Med högt i tak och fint ljusinsläpp från två väderstreck blir detta ett mycket trivsamt boende. Bilen parkerar du i varmgaraget som finns i källaren där du sedan tar hissen upp till lägenheten. Denna 3:a erbjuder en praktisk möblerbar hall. Ett väl tilltaget vardagsrum med stort fönsterparti och plats för både soffgrupp och matplats. Det stilfulla arbetsköket har bra förvarings- och arbetsytor. Två praktiska sovrum. Helkaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta finns en stor härlig balkong med motorstyrda markiser och lite insyn tack vare hörnläget. På Stationsgatan bor du med all service inom några minuters promenad. Uppsala nås på ca 38 min med Upptåget.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fagerviken Bergstigen 13, Hållnäs, Tierps kommun

Fagerviken Bergstigen 13

Fritidshus
Hållnäs, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
2 495 000 kr
109 + 35 m²
4 rum
1 592 m² tomt

Söker du modernt och luftigt planerad villa med gångavstånd till havet så har du kommit helt rätt! Här bor du med högt läget vid återvändsgränd och har en underbar skyddad trädgård och stor altan utefter hela långsidan. Huset har en trivsam planlösning med kök som har utgång till altan och vardagsrum som har värmande kamin, tre rymliga sovrum samt här finns både badrum och toalettrum samt en rymlig tvättstuga som kan användas som groventré från det vidbyggda garaget. Här kan du bo både på fritiden och permanent! Välkommen på visning av ett riktigt drömboende nära havet!

Centralvägen 1D, Skärplinge, Tierps kommun

Centralvägen 1D

Lägenhet
Skärplinge, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
795 000 kr
79,4 m²
3 rum
vån 2
4 844 kr/mån
10 013 kr/m²

Centralt belägen 3:a på våning 2/2 med gångavstånd till matbutik, skola, bensinstation, restaurang och distriktssköterskemottagning. Välskött boende med balkong mot gården i västläge. Helkaklat och fräscht badrum där det är förberett för tvättmaskin. Förening med god ekonomi. Till Tierp är det ca 20 km och till Forsmark ca 30 km. Välkomna att höra av er för mer information eller anmäla er till visning.

Kyrkogatan 3A, Tierp - Centralt, Tierps kommun
  • Tis 13 aug

Kyrkogatan 3A

Lägenhet
Tierp - Centralt, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 295 000 kr
82 m²
4 rum
vån 2/2
5 613 kr/mån
15 793 kr/m²

Trevligt planerad 4:a på andra våningen med balkong och öppen spis (ej i bruk). Fint kök med gott om skåpförvaring, helkaklat badrum med tvättmaskin, sovrum, matrum och vardagsrum i fil. Här bor ni centralt och bra med gångavstånd till allt vad man kan behöva.

  • Plus
  • Balkong
Ostronvägen 28A , Tierp, Tierps kommun

Ostronvägen 28A

Radhus
Tierp, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
945 000 kr
94 m²
3 rum
4 994 kr/mån
10 053 kr/m²

Fint parhus i lugnt område med egen tomt, garage med egen garageuppfart, inglasad altan och baksida mot lekplats. Ett lättskött boende med en tilltalande planlösning. Ljust kök med rymlig matplats. Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Hygienrum på båda plan. Två fina sovrum varav den ena har en praktisk stor klädkammare som vissa har gjort om till barnrum. Här bor du i ett barnvänligt område med cykel/gångväg till skola, affär samt upptåg mot Uppsala och Gävle. Välkommen!

  • Plus
Harmyravägen 18, Hedesunda, Gävle kommun
Harmyravägen 18, Hedesunda, Gävle kommun, bild 2
Harmyravägen 18, Hedesunda, Gävle kommun, bild 3

Harmyravägen 18

Fritidshus
Hedesunda, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
745 000 kr
40 m²
2 rum
1 604 m² tomt

Spendera somrarna i ett pittoreskt torp i en harmonisk miljö med skogen och naturen som närmsta granne och endast 900 meter till brygga i Dalälven. Här kan ni njuta av långa sommardagar i lugn och ro. Torpet är inbäddad i grönska och bär och svampskogen finns direkt utanför tomtgränsen. Ta kaffet utomhus och ni kan ta del av ett rikt fågelliv och komma ifrån en stressig vardag.. Torpet har mycket luftigt kök med öppet upp till nock sedan finns även trevligt sovrum , mindre allrum, toalettrum samt sovloft. Den äldre charmen är bevarad på ett mycket trevligt sätt när fastigheten har renoverats! På den lummiga tomten finns rejäl gäststuga, två uthus i timmer, jordkällare samt även en fiskrök. Snabbt tillträde är möjligt för den som vill börja spendera sommaren redan i år.

  • Premium
Sutarvägen 6, Tierp, Tierps kommun
  • Budgivning pågår

Sutarvägen 6

Villa
Tierp, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 695 000 kr
95 m²
4 rum
864 m² tomt

Familjevänligt hus med en välplanerad insida och trivsam trädgård som gränsar mot grönområde. Här erbjuds bland annat en luftig planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum Från vardagsrummet har du utgång till en stor inglasat uterum. Låt oss addera ytterligare med tre sovrum, snyggt badrum, toalettrum, tvättstuga, utmärkta förvaringsutrymmen och friliggande garage och förrådsbod. Huset ligger efter mycket lugn gata och här är det nära till fina promenadvägar.

Solskensvägen 3, Tierp, Tierps kommun

Solskensvägen 3

Villa
Tierp, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 495 000 kr
77 + 98 m²
3 rum
1 235 m² tomt

I hjärtat av det mysiga Tierp ligger detta hus som erbjuder en öppen och trevlig planlösning, rymligt inglasat uterum med intilliggande altan. Här är värmecentralen till lättskötta fjärrvärmen, tak och fönster bytta . Inne i huset finner du generösa och ljusa rum som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Väl tilltagna fönster släpper in mycket naturligt ljus och ger en trevlig utsikt över omgivningen. Med möjligheten att renovera och modernisera lite ytskikt kan du skapa ditt drömhem. Stor, lättskött och härlig tomt som ger dig en trivsam utomhusoas där du kan njuta av grönskan och skapa din egen personliga fristad för avkoppling och rekreation. Vidbyggt garage med gjuten platta. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

Dalen 208, Månkarbo, Tierps kommun

Dalen 208

Fritidshus
Månkarbo, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 895 000 kr
69 + 21 m²
3 rum
3 045 m² tomt

Välkomna till denna charmiga villa med lantligt och naturskönt läget på en rejäl tomt med rogivande omgivningar! Här finns massor av charm och bostad att nyttja både vinter som sommar. Stor gäststuga med hög standard finns också på gården. På husets entréplan finns ett ljust och rymligt kök med värmande vedspis och två fönster som ger ett härligt ljus i köket och skapar en trivsam atmosfär. Vardagsrum som har en fungerande kamin. Renoverat badrum med både vattentoalett, tvättställ och dusch. En trappa upp möts du av möblerbar hall samt två rejäla sovrum samt stor kallvind. Här bor du på landet men ändå med nära avstånd till busshållplats affär, restaurang och påfart till E4:an. Cykelavstånd till barnvänlig badplats!

Nygatan 4, Söderfors, Tierps kommun
  • Idag

Nygatan 4

Villa
Söderfors, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 795 000 kr
102 + 32 m²
4 rum
746 m² tomt

I den vackra bruksorten ligger den vitputsade tidstypiska 1700-talsbyggnaden på en lugn väg som avslutas vid Söderfors Herrgård. Byggnaden ligger naturnära vid bruksgatan med gångavstånd till båthamn, tempererat bad, naturbad, tennisbanor, busshållplats, affär, restauranger etc. Hemmet har vackra bevarade detaljer som kompletterats estetiskt och har en fungerande öppen spis. Den rymliga bostaden är fullt utrustade för ett permanent - alternativt fritidsboende. En stor oinredd vind ger möjlighet att utnyttja. Nuvarande ägare har varsamt och medvetet renoverat och förnyat bostaden med hänsyn tagen till både byggnadsvård och modernisering. Invändigt finns kök, stort luftigt allrum med synliga takbjälkar, tre sovrum alla med synliga takbjälkar, en toalett samt ett badrum med vattentoalett, dusch och tvättmaskin. Bostaden innehåller allt som krävs för ett bekvämt boende ! Två uthus i slaggsten ger plats för förvaring. Tomten om 746 kvadratmeter innehåller allt från gamla fruktträd till odlingar och rabatter. Tillfälle ges till lek eller avkoppling vid en uteplats. Platsen är lika vacker under sommarhalvåret som under vintertid när snön lägger sig kring huset och i den fascinerande omgivningen. Här bor du i en genuin 1700-tals miljö med herrgård, engelsk park, bruksgata och kyrka.

  • Plus
Bohagen 7, Lövstabruk, Tierps kommun

Bohagen 7

Villa
Lövstabruk, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 575 000 kr
112 m²
4 rum
1 493 m² tomt

I den vackra bruksorten ligger detta lättskötta och trivsamma huset med den tidstypiska 1700-talsbyggnaderna runt om knuten. Byggnaden ligger naturnära vid lugn återvändsgata. Bostaden innehåller allt som krävs för ett bekvämt boende året runt eller på fritiden. Även tomten är lättskött och ger plats för både rabatter och barns lek och spring! Ett rejält garage med gjuten platta ger plats för bilen och förvaring kan du ha i vidbyggda förrådsdelen och det isolerade rummet. Platsen är lika vacker under sommarhalvåret som under vintertid när snön lägger sig kring huset och i den fascinerande omgivningen. Här bor du i en genuin 1700-tals miljö med herrgård, park, orangeri, bruksgata, kyrka med den berömda Cahmanorgeln, ateljéer, bruksarkiv, konstutställningar, café. Även badplats finns på bekvämt promenadavstånd.

  • Plus
Tamms väg 32, Söderfors, Tierps kommun

Tamms väg 32

Villa
Söderfors, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 095 000 kr
101 + 50 m²
4 rum

Familjevänligt hus med en välplanerad insida och trivsam trädgård som ger plats för både lek och odling. Här erbjuds bland annat ett trivsamt vardagsrum med kamin, 4 sovrum, ett arbetsvänligt kök med stort matrum i anslutning samt stor rymlig källare där du kan köra in bilen och mecka. Trädgården lockar med stor mysig altan med tak, bärbuskar, äppelträd och päronträd. Lugnt och barnvänligt läge med bekvämt gångavstånd till både förskola, skola och affär. Några minuter bort finns också bad, småbåtshamn, tennisbanor, bandyplan, skidbacke och elljusspår.

  • Plus
Söderforsvägen 166, Hedesunda, Gävle kommun

Söderforsvägen 166

Fritidshus
Hedesunda, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
795 000 kr
42 m²
3 rum
1 778 m² tomt

Idylliskt belägen med promenadavstånd till Dalälven. Denna stuga erbjuder en unik möjlighet att skapa minnen för livet och njuta av lugnet och friden som bara ett sådant här läge kan erbjuda. En avkopplande kopp kaffe i morgonsolen med fåglarna kvittrande i skogen och Dalälven glittrande vatten en bit bort. För de som älskar fiske så erbjuder Dalälven dig på ett fint fiske och på vintern, när sjön fryser till is, är det dags att snöra på sig skridskorna och glida fram över den blanka ytan. Som ett extra guldkorn finns det en öppen spis med spis insats i vardagsrummet att tända när hösten smyger sig närmare. Det finns även ett gästrum i uthuset.

  • Plus
Grönö båtsmanstorp 6, Hållnäs, Tierps kommun

Grönö båtsmanstorp 6

Fritidshus
Hållnäs, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
2 945 000 kr
140 + 2 m²
5 rum
4 652 m² tomt

Här bor du med närheten till havet, bad- och båtbrygga! I mycket populära Fagerviken finns nu detta fina hus till salu med ett mycket bra och havsnära läge i området. Kommunalt åretruntvatten och hög permanentstandard gör att du kan vistas här under årets alla årstider. Här finns både gräsytor för lek och spring samt en del naturtomt och även en mindre lekpark. Hela tomten har ett fint solläge med sol hela dagen. Det finns en båtplats att tillgå ca 200 meter från fastigheten samt en sandstrand/badplats ca 1 km från fastigheten. För gäster finns även gästutrymmen med åretruntstandard i den påkostande gäststugan. Stora garageutrymmen!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 46