Mäklare Mattias Vallgårda

Mattias Vallgårda

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Järnvägsesplanaden 5D, Tierp - Centralt, Tierps kommun
 • Imorgon

Järnvägsesplanaden 5D

Lägenhet
Tierp - Centralt, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 045 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/4
4 208 kr/mån
14 929 kr/m²

Välkomna till denna fina och hemtrevliga lägenhet om 70 kvm och 2 rum och kök på våning 2/4 i fastighet med hiss. Nyrenoverat, helkaklat badrum med golvvärme, vädringsfönster och duschplats. Ljust och fint vardagsrum med utgång till en inglasad balkong med kvällssol och utsikt över centrala Tierp! Centralt belägen med gångavstånd till all tänkbar service och kommunikationer. Förening med stabil ekonomi där även Tv, telefon och bredband ingår. Snabbt tillträde möjligt. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vinkelvägen 3, Skärplinge, Tierps kommun

Vinkelvägen 3

Villa
Skärplinge, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
845 000 kr
150 + 112 m²
6 rum
1 046 m² tomt

Välkomna till Vinkelvägen 3! Ett boende som behöver lite omvårdnad och kärlek men har en rejäl stomme att bygga på samt en uthyrningsdel med egen entré som tillsammans med bergvärmen kan hjälpa till att hålla driftskostnaderna nere. Ett centralt boende med samtliga vardagsbestyr ett stenkast från bostaden såsom skola, förskola, bensinstation, busstorg och matvarubutik! För dig som gillar naturen finns mycket att upptäcka längs med Hållnäskusten. Varma soldagar tar du bilen till havet som nås på ca en kvart.

 • Balkong
 • Uteplats
Hållen 130, Hållnäs, Tierps kommun

Hållen 130

Gård/Skog
Hållnäs, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 895 000 kr
128 + 86 m²
5 rum
40,4 ha tomt

Tillfälle att förvärva en mindre gård belägen i havsnära byn Hållen, i norra Uppland. Gården omfattar totalt 40 hektar mark, varav ca 19 hektar är skog (varav ca 7 ha är avverkad 2022/2023), 12 hektar är åker och 6 hektar är möjligt att nyttja som betesmark. Gårdens byggnader är generellt sett eftersatta i underhåll. Bostadshuset är byggt 1949 med en rejäl stomme i betongsten men resterande av huset behöver förnyas. Ekonomibyggnaderna har också ett visst behov av renovering i olika omfattning beroende på tilltänkt användning. Marken är indelad i två skiften varav ca hälften ligger kring boningshuset och ett skifte ligger ca 1 km från huset. Närheten till Fågelsundet som bara ligger några kilometer bort, gör detta till en möjlig drömboplats för den som älskar att vara nära naturen och havet.

Hållen 122, Hållnäs, Tierps kommun
 • Budgivning pågår

Hållen 122

Villa
Hållnäs, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
645 000 kr
86 m²
3 rum
2 793 m² tomt

Upptäck lugnet och enkelheten i detta välskötta enplanshus i fridfulla Hållen. Byggt med omsorg och kvalitet år 1972, erbjuder detta hem en kombination av modern bekvämlighet och tidlös skandinavisk design. Det friliggande garaget ger dig en praktisk förvaring för fordon och verktyg eller för din hobbyverksamhet. Trädgården runt huset ger möjlighet till lek, spel och avkoppling. Möjlighet att odla egna grönsaker finns också eller bara njuta av långa sommarkvällar med nära och kära. Närheten till Fågelsundet som bara ligger några kilometer bort, gör detta till en drömboplats för den som älskar att vara nära naturen och havet.

Konvaljevägen 24, Söderfors, Tierps kommun
 • Budgivning pågår

Konvaljevägen 24

Villa
Söderfors, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 095 000 kr
96 + 100 m²
4 rum
948 m² tomt

I lugna och barnvänliga villakvarter ligger denna villa från -67 som består av fyra rum och kök varav tre sovrum, vardagsrum, toalett och badrum på övervåningen. I källarplan finns en gillestuga, sov-/gästrum, pannrum, tvättstuga, toalett, dusch och bastu och förråd/klädkammare. Nästan alla fönster på entréplan är bytta till nya 3-glasfönster. Visst renoveringsbehov föreligger, då närmast i källarplan, så här finns bra möjligheter för den som vill att sätta sin egen prägel på interiören. Kommunalt vatten och avlopp. Bergvärme sköter uppvärmningen. Tomten är en plan hörntomt som gränsar mot ett grönområde. En stor och trevlig terrass under tak i soligt söderläge finns att avnjuta måltiderna eller en god bok på. Ett vidbyggt garage finns att ställa bilen i. Dom boende här har närhet till förskola, skola, mataffär, båthamn, tempererat bad och naturbad i Dalälven som även bjuder på fina fiskevatten. Bra kommunikationer till Tierp med buss och mot E4:an med bil för vidare transport mot Gävle, Tierp och Uppsala.

 • Plus
Skidvägen 10A, Tobo, Tierps kommun

Skidvägen 10A

Lägenhet
Tobo, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
845 000 kr
112 m²
4 rum
5 800 kr/mån
7 545 kr/m²

Välkommen till lugna Tobo! Här njuter du av naturens närhet och möjlighet att pendla både mot Gävle och Uppsala med Upptåget eller bil. Bekvämt boende med genomgående fräscha ytskikt och två badrum som är gjorda i modern tid! Carport med tillhörande förråd och en altan för den arla morgonstunden.

Lillgatan 2, Karlholmsbruk, Tierps kommun

Lillgatan 2

Villa
Karlholmsbruk, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp
1 650 000 kr
104 + 69 m²
4 rum
1 104 m² tomt

Välskött och fint hus beläget på en plan och lekvänlig hörntomt i centrala Karlholmsbruk. Nytt och fräscht kök från -15. Källaren dränerad -08. Tak från -07. Kommunalt vatten och avlopp. Bergvärme sköter uppvärmningen. Tre härliga uteplatser att avnjuta lediga stunder på med familj och vänner. Vidbyggt garage och stor uppfart för flera bilar. I samhället finns förskola, skola 1-6, idrottsplats med elljusspår, matvarubutik, pizzeria och välsorterad bensinstation. Fiber är anslutet som underlättar hemarbetet. Det är även bra pendlarläge till Tierp, Forsmark, Dannemora, Gävle och Uppsala. Karlholmsbruk har en välbevarad bruksmiljö med bland annat klockstapeln som står ståtligt intill de röda smedsbostäderna, dammen och Lancashiresmedjan. Här bor du med direkt närhet till havet och fina naturupplevelser.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 7