Mäklare Mattias  Vallgårda

Mattias Vallgårda

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Gävlevägen 46A, Tierp - Centralt, Tierps kommun

Gävlevägen 46A

Lägenhet
Tierp - Centralt, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp

1 345 000 kr

73,3 m²

3 rum

5 200 kr/mån

18 349 kr/m²

Centralt belägen 3:a om 73,3 kvm på våning 1/2 finns nu till försäljning! Renoverad 2014 med bland annat delvis nytt kök med gott om förvaringsmöjligheter, nya parkettgolv och tapeter i hall, kök och sovrum. Stort vardagsrum med en härlig balkong med eftermiddags-kvällssol. Väl underhållen förening som stamrenoverades 2010. Månadsavgift 5 200 kr inkl värme, vatten, hushållsel, TV, bredband och telefoni. Gemensam uteplats med grill finns att utnyttja. Gångavstånd till all tänkbar service och kommunikationer. Snabbt tillträde möjligt. Välkomna på visning!

Broddby 121, Tobo, Tierps kommun

Broddby 121

Villa
Tobo, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp

2 395 000 kr

120 m²

5 rum

1 999 m² tomt

Här bor du lantligt och bekvämt i en rymlig enplansvilla som har flera uteplatser, praktiskt garage med förråd och en härlig trädgård med pool, fruktträd och bärbuskar. I Örbyhus som ligger endast ca 6 km bort finns pendeltågsstation, mataffär, skola F-09, bensinmack, pizzerior, populär möbelaffär, däckverkstad, färghandel, badhus med inom-/ och utomhusbad. Här finns också gott om fritidsaktiviteter såsom idrottshall, fotbollsplan och elljusspår. Till pendeltågsstationen i Tobo är det endast ca 4,5 km.

  • Uteplats
Ängsvägen 3, Karlholmsbruk, Tierps kommun
  • Budgivning pågår

Ängsvägen 3

Villa
Karlholmsbruk, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp

795 000 kr

82 m²

4 rum

1 101 m² tomt

1-plansvilla med källare byggd -59. Här har ni möjlighet att sätta er egna prägel på bostaden men efter renoveringen som behövs så kommer det bli ett trevligt och barnvänligt boende. I samhället finns förskola, skola 1-6, idrottsplats med elljusspår, matvarubutik, pizzeria och välsorterad bensinstation. Bra pendlarläge till Tierp, Forsmark, Dannemora, Gävle och Uppsala. Karlholmsbruk har en välbevarad bruksmiljö med bland annat klockstapeln som står ståtligt intill de röda smedsbostäderna, dammen och Lancashiresmedjan. Här bor du med direkt närhet till havet och fina naturupplevelser.

Lillgatan 2, Karlholmsbruk, Tierps kommun

Lillgatan 2

Villa
Karlholmsbruk, Tierps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp

1 650 000 kr

104 m²

4 rum

1 104 m² tomt

Välskött och fint hus beläget på en plan och lekvänlig hörntomt i centrala Karlholmsbruk. Nytt och fräscht kök från -15. Källaren dränerad -08. Tak från -07. Kommunalt vatten och avlopp. Bergvärme sköter uppvärmningen. Tre härliga uteplatser att avnjuta lediga stunder på med familj och vänner. Vidbyggt garage och stor uppfart för flera bilar. I samhället finns förskola, skola 1-6, idrottsplats med elljusspår, matvarubutik, pizzeria och välsorterad bensinstation. Fiber är anslutet som underlättar hemarbetet. Det är även bra pendlarläge till Tierp, Forsmark, Dannemora, Gävle och Uppsala. Karlholmsbruk har en välbevarad bruksmiljö med bland annat klockstapeln som står ståtligt intill de röda smedsbostäderna, dammen och Lancashiresmedjan. Här bor du med direkt närhet till havet och fina naturupplevelser.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Anfeltsvägen 3, Östervåla, Heby kommun

Anfeltsvägen 3

Fritidshus
Östervåla, Heby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tierp

3 900 000 kr

98 m²

4 rum

9 351 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en nästan 1 ha stor fastighet i centrala Östervåla! En grön oas mitt i samhället som torde kunna gå att utvecklas i många olika riktningar eller bara nyttjas såsom idag, ett härligt sommarboende med gångavstånd till all service! Fastigheten är bebyggd med ett mycket charmigt hus i 1 1/2-plan om 4 rum och kök och som kan bebos året runt. En lummig grönska omfamnar huset och trädgården vilken är insynsskyddad från nästan alla håll. En äldre ekonomibyggnad med förråd och vedbod, en bod och en stor gräs-/fotbollsplan finns också och hör till fastigheten. Östervåla är ett familjärt, trevligt samhälle som erbjuder god allmänservice och ett rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, bank, frisörer, Systembolaget, bibliotek mm. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom ishockey, fotboll och gymnastik. I övrigt finns här padelanläggning, innebandy och basket. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med 1/2-timmarsturer en kort promenad från huset.

Visar alla 5