Norgårdsvägen 32

Hamburgö, Tanum Karta & restider

17 000 000 kr
Villaicon_villa_inactive

På vackra Hamburgö utanför Hamburgsund hittar vi denna strandfastighet med sjöbod och brygga och färdigt förhandsbesked att stycka av en del av tomten och bygga ett klassiskt skärgårdshus med egen strandlinje. Fastigheten ligger i ett av Bohusläns bästa och exklusivaste områden och med bästa läge i sundet.

Egendomen är uppdelad i två delar varav det ena ligger på den övre delen som är eventuellt är avstyckningsbar. Huvudhuset i 1,5-plan är charmigt gammaldags med bevarad stil. Huset ligger lite avskilt och från den lilla tomten får man en vacker utsikt ner mot sundet. I övrigt finns här två gästhus, varav det ena med tvättdel, pentry och två sovrum och det andra med en sovdel.

Det andra området ligger på "vattensidan" om vägen och består av en bit mark om ca. 1.000 m2 med ett positivt förhandsbesked på nybyggnation av en och halvplans hus om ca 170 m², en rejäl brygga, ett gästhus samt en sjöbod.
Bryggan är väl tilltagen och här går det utmärkt att lägga till med en större båt. Sjöboden ger plats till många gäster och när man öppnar dörren ut mot bryggdäcket och hör havet klucka mot granitgrunden under sjöboden infinner sig ett alldeles särskilt lugn.

Detta är en sällsynt möjligt att förvärva en av få strandfastigheter på Hamburgö med brygga och sjöbod mot sundet. Stor potential för den som önskar bygga nytt och stycka av befintligt hus alternativt för den stora familjen behålla som separat gästdel. Kontakta Fastighetsmäklare Leif Fourong för privat visning och mer information +46(0)707463507 Obs! att fastigheten säljs med friskrivningsklausul i befintligt skick

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Boarea
77 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
1 489 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
50 023 kr/år
Byggår
1909
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Norgårdsvägen 32 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
17 000 000 kr
Driftkostnad
50 023 kr/år

Statistik

3 523
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 2 dagar sedan, den 20 november 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips