Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Mäklare

Gisslerödsbacken 18, null, Tanums kommun

Gisslerödsbacken 18

Lägenhet
Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

2 644 000 kr

38 m²

1.5 rum

1 115 kr/mån

69 579 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Gisslerödsbacken 18, Grebbestad, Tanums kommun

Gisslerödsbacken 18

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

2 644 000 kr

38 m²

1.5 rum

1 115 kr/mån

69 579 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Gisslerödsbacken 18, Grebbestad, Tanums kommun

Gisslerödsbacken 18

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

3 163 000 kr

51 m²

2 rum

1 423 kr/mån

62 020 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Hiss
Gisslerödsbacken 18, null, Tanums kommun

Gisslerödsbacken 18

Lägenhet
Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

5 109 000 kr

78 m²

3 rum

2 062 kr/mån

65 500 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Gisslerödsbacken 18, null, Tanums kommun

Gisslerödsbacken 18

Lägenhet
Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

2 481 000 kr

37 m²

1.5 rum

1 092 kr/mån

67 054 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Östra Kuseröd 32, Grebbestad, Tanums kommun

Östra Kuseröd 32

Fritidshus
Grebbestad, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

7 200 000 kr

171 m²

5 rum

1 766 m² tomt

Varmt välkomna till Östra Kuseröd 32 och detta charmiga enplanshus byggt 2005 med mycket genomtänkt planlösning och öppna härliga ytor. Här bor man med avskilt läge, närhet till havet och vacker havsglimt från huset! Nu finns möjlighet att förvärva ett läckert enplanshus på avskilt belägna och populära området Östra Kuseröd. Huset fungerar utmärkt för likväl permanentboende som för fritidsboende. Här bor man med 5 rum och kök varav 4 är sovrum och ett vardagsrum. Man har två stora badrum, två härliga uterum med direkt närhet till vacker bergsnatur, väl genomtänkt planlösning med ett stort vardagsrum i öppen planlösning med kök, matsal och med stora vackra fönster som fångar upp naturen från utsidan huset. Tvättstugan finner man i ett rum precis intill groventrén utrustad med tvättmaskin, torktumlare och även husets frånluftsvärmepump är placerad här. Intill tvättstugan finner man ett mindre utrymme med fönster som lämpar sig väl för ett mindre kontor med plats för skrivbord, bokhylla och med skjutbar dörr, perfekt för nutidens populära "home office". En tillbyggd balkong med fin havsutsikt och ett utespabad för välbefinnandet finner man på utsidan fastigheten. Till fastigheten tillhör ett fullt utrustat gästhus byggt 2018 med två rum bestående av ett sovrum och ett vardagsrum med kök i öppen planlösning, plus en till smart sovplats i form av loftsäng. Huset är även utrustat med badrum som har en toppmatad tvättmaskin, wc, dusch och handfat. Stugan fungerar perfekt för uthyrning alternativt extra boende för tonåringar eller andra övernattande gäster. Fastigheten har även ett stort dubbelgarage där det finns plats för två bilar. Det finns också gott om plats för parkering av bilar på uppfarten till garaget. På Östra Kuseröd bor man med närhet till havet bara några meter nedanför huset, man har också närhet till klippor och bad i Sövall där man med enkelhet kan ta sig ett dopp i det salta och friska havet. Du tar dig lätt och snabbt till centrala Grebbestad via genväg/gångstig, där du finner allt du behöver som apotek, matbutiker, café, restauranger, biograf mm. Här finns det mängder av olika promenadstråk där man går längs havskanten och verkligen kan ta in Bohusläns vackra natur. Grebbestad är en populär bad/ semesterort och lever upp om sommaren. Men även andra årstider finns aktiviteter i byn så som ostronets dag, råsjölördagen, julmarknad mm. Har du ännu inte besökt Grebbestad så är det helt klart värt ett besök! Huset ligger beläget med närhet till hav, centrala Grebbestad och vackra Sövall på endast några få minuter. Huset är besiktigat och en 10 års dolda fel försäkring ingår till köparen, (Försäkringsprodukt Varudeklarerat genom Anticimex) Avstånd till Oslo ca 16 mil och ca 2 h bilresa. Avstånd Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa. "Ingen boplikt" i området! Utan man kan använda huset som ett fritidshus eller som en åretruntbostad. För privat visning kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Ljungvägen 6, Havstenssund, Tanums kommun
 • Sön 12 feb kl 11:00

Ljungvägen 6

Fritidshus
Havstenssund, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

8 500 000 kr

86 m²

5 rum

1 369 m² tomt

Välkommen Till Ljungvägen 6 i Havstenssund med ett fantastiskt läge! Huset har 4 rum varav 3 sovrum. Entréplan består av ett stort uterum, hall, matsal, vardagsrum, sovrum, kök och badrum. Källarplan har två sovrum varav ett med pentry wc, pannrum och tvättstuga, gott om utrymme för förvaring. Huset är tilläggsisolerat och har treglasfönster. Läget kan man aldrig förändra på en fastighet, och det här läget gillar man! Fastigheten är belägen i hjärtat av Havstenssund med med båtplats i gemensamhetsanläggning strax nedanför huset (båtplats nr. 5, bredd 2,3 meter), där många tar morgonbadet vid nocken på bryggan, badplats finns även 500 meter från fastigheten. Havstenssund som omges med fräscht saltvatten. badplats med strand, trampolin och utsikt mot Tjurpannan finner du längs farleden efter en liten promenadtur längs Spången. I detaljplanen finns inga hinder att dela på tomten för att få en extra byggrätt och byggrätten är per tomt 20% av tomtens yta och 7,2 meter höjd i vägglivet från marknivå och uthus 3 meter i höjd. Havstenssund lever verkligen upp på sommarhalvåret och är en välkänd sommaridyll. Höjdpunkten är då Skaldjurscafeét, Havstens bryggdeli öppnar upp, vilka är samhällets trevliga matställen om sommaren, där man kan avnjuta en måltid och samtidigt följa solnedgången och båttrafiken som passerar sundet. Man kan även ta en härlig promenad, eller fiska makrill längs "Spången" som är en trevlig gångväg längs farleden. Havstenssund har unik natur och här finns en populär naturrunda kallad Tångenrundan med vacker flora att upptäcka. Morgonbrödet och jordgubbarna införskaffar man på sommaren på Havstenssunds Marina GBM som har en välsorterad minilivs med diverse nödvändiga varor, lite interiör, kläder och givetvis båtar och båttillbehör finner man även där. Färska skaldjur så som havskräftor, räkor, berömda Havstenssunds ostron och hummer införskaffar man hos de lokala fiskarna som man hittar vid kajen i Havstenssund. För shopping tar man sig lätt med bil till Grebbestad på 10 minuter. Där finner man det mesta som man behöver så som matbutiker, restauranger, bageri, apotek, systembolag, frisör, kläd och interiörsbutiker, Sportshopen med stort utbud och annan service och nöjen. Golfbanor finns även på kort avstånd med bil. Ingen boplikt krävs. Avstånd till Grebbestad ca 8 km ca 10 min bilresa. Avstånd till Oslo ca 17 mil och ca 2 h bilresa. Avstånd till Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa. Det är inte så ofta som det finns hus i Havstenssund att förvärva, men nu finns äntligen chansen, så missa inte den! Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och bokning av privat visning!

 • Plus
 • Uteplats
Klätta 1 A och B vid Västbacken, Mjölkeröd, Raftön., Västbacken-Klätta-Raftötången-Raftön-Mjölkeröd, Tanums kommun
 • Sön 12 feb kl 14:00

Klätta 1 A och B vid Västbacken, Mjölkeröd, Raftön.

Fritidshus
Västbacken-Klätta-Raftötången-Raftön-Mjölkeröd, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

10 500 000 kr

167 m²

9 rum

8,3 ha tomt

Unik Strandfastighet med egen strandlinje, två bostadshus, bergvärme och egen båtbrygga , låga driftkostnader, bra solläge för solceller 5 minuter bilväg till Mjölkeröds golfklubb Unik Strandfastighet om ca: 82 600 m² Klätta / Västbacken/ Mjölkeröd/Sannäs/ Raftötången på egen halvö vid havet med egen Båtbrygga och badbrygga i Tanumskilen. Fastigheten har två fullvärdiga bostadshus med nytt uppvärmningssystem med bergvärme till båda husen, nytt avlopp till minireningsverk, nytt tak på bostadshus nr 2 ( perfekt för solpaneler, rakt söderläge!), ny Filteranläggning till dricksvatten till egen brunn nya stängsel för djurhållning, Fastigheten är taxerad som Villa/fritidshus men går sannolikt att omtaxera till lantbruksfastighet, (Det gör att även att juridisk person kan köpa vilket normalt inte går i Tanums kommun när det gäller lantbruksfastighet) Fastigheten lämpar sig för den som är hästintresserad eller till annan verksamhet, varför inte ett bed and breakfast hotel genom sin storlek och dess närhet havet och golfbana. Den här chansen kommer sällan igen, vill du inte missa det här unika läget och har finansieringen i ordning kontakta oss redan idag för mer information och visning! Obs: Ingen Boplikt! För shopping tar man sig lätt med bil till Tanumshede och Grebbestad på 10 minuter. Där finner man det mesta som man behöver så som matbutiker, restauranger, bageri, apotek, systembolag, frisör, kläd och interiörsbutiker, Sportshopen med stort utbud och annan service och nöjen. Golfbanor finns även på kort avstånd med bil. Avstånd till Grebbestad och Tanumshede ca 8 km ca 10 min bilresa. Avstånd till Oslo ca 17 mil och ca 2 h bilresa. Avstånd till Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa. INTRESSERAD AV EN PRIVAT VISNING! Den här chansen kommer sällan igen, vill du inte missa det här unika läget och har finansieringen i ordning, så kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och bokning av privat visning!

 • Plus
 • Uteplats
Havsörnsvägen 11, Grebbestad, Tanums kommun

Havsörnsvägen 11

Fritidshus
Grebbestad, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

6 250 000 kr

135 m²

5 rum

1 054 m² tomt

* POOL * TERRASS MED BÄSTA SOLLÄGE * HAVSNÄRA * ENERGISNÅLT * GARAGE OCH FÖRRÅD Välkomna till populära badorten Grebbestad och detta härliga enplanshus på Havsörnsvägen 11! Här erbjuds det ett välbyggt hus byggt 2015 med genomtänkt planlösning och låg energikostnad. Här har man pool och terrass i bästa solläge där man har sol från morgon till kväll, här kan man verkligen njuta på både morgon, dag och kväll! Huset använder sig av bergvärme och FTX-Ventilation vilket bidrar till ett hushåll med låg energikostnad, huset är också väldigt välisolerat med 500mm isolering i taket, 310mm i väggarna och 220mm i golvet. Poolen är 3 meter bred och 5 meter lång med ett djup på 140cm och använder sig utav en egen luftvärmepump och således inte av bergvärme. När man först kliver in i huset så möts man av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. In till vänster i hallen ligger ett av husets tre sovrum som i dagsläget används som kontorsrum. Vidare in i huset finner vi husets allrum, med en härlig stor yta är det idag placerat ett lite större kontor här. Mitt emot detta allrum hittar vi husets andra sovrum som erbjuder ljusinsläpp från fönster med spröjs. Vidare in i huset finner vi ett av husets absoluta höjdpunkter det öppna och luftiga vardagsrummet med den värmande härliga kaminen precis intill, här finns det gott om plats för den stora familjen och vänner att umgås när kylan börjar dra sig närmare. Precis intill det härliga vardagsrummet hittar vi husets kök, ett kök där man har gott om arbetsyta och all möjlighet att fortsatt kommunicera med kvällens gäster som sitter placerade vid matsalsbordet. I Huset så har man ett väldigt elegant badrum med klinkergolv, golvvärme, kommod, wc, badkar och dusch! Sedan har man valt att lägga ytterligare en wc i tvättstugan för att underlätta om badrummet är upptaget. Från vardagsrummet kan du gå rakt ut till den härliga terrassen genom två olika dörrar, vilket gör att terrassen blir väldigt lättillgänglig. När detta huset byggdes så var man noggrann med husets placering och vinkel vilket verkligen märks då man får sol från morgon till kväll samtidigt som man slipper insyn men också har kvar Bohusläns vackra natur mitt framför sig. Havsörnsvägen 11 ligger med väldigt bra belägenhet då man har cykel och gångavstånd till centrala Grebbestad, Grönemad och Edsvik. I centrala Grebbestad finns det restauranger, matbutiker, systembolag, apotek, shopping, lekplats och strand. Grönemad och Edsvik är två populära destinationer för att ta ett bad eller bara hänga en dag på stranden. Från fastigheten har man dessutom endast 5-10 minuters gång till Grebbestadskolan. Huset är befriat från fastighetsskatt fram till året 2030. Huset är besiktigat och en 10 års dolda fel försäkring ingår till köparen, (Försäkringsprodukt Varudeklarerat). Avstånd till Oslo ca 16 mil och ca 2 h bilresa. Avstånd Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa. Ingen boplikt. För privat visning kontakta ansvarig fastighetsmäklare Filip Fourong Fallenius på +46 707 46 15 17 / [email protected]

 • Plus
 • Uteplats
Tallvägen 4, Grebbestad, Tanums kommun
 • Budgivning pågår

Tallvägen 4

Fritidshus
Grebbestad, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

4 150 000 kr

119 m²

5 rum

807 m² tomt

Charmigt och mysigt fritidshus/villa med närhet till Grebbestad centrum, skola och havet! * ENPLANSHUS * GARAGE * BARNVÄNLIGT * CENTRALT * HAVSNÄRA Välkommen till populära badorten Grebbestad och ett underbart enplanshus på Tallvägen 4 som är ett mycket charmigt och mysigt fritidshus/villa med tillhörande garage. På 119 kvadratmeter erbjuds ett väldisponerat boende med fem rum som är utrustat med bland annat braskamin, fiber, kommunalt vatten och avlopp. Huset är mycket smakfullt renoverat, i gott skick och erbjuder ett okomplicerat åretrunt eller helg- och semesterboende. Den trevliga tomten om 807 kvadratmeter ger utmärkta möjligheter till lek och avkoppling. Stor härlig insynsskyddad terrass på baksidan huset i sydostläge där man gärna avnjuter morgonkaffet och här finns även sol hela dagen. Här är det lätt att trivas! Bara att flytta rakt in. Här möts vi av ljus, praktisk och funktionell hall med vacker vit träpanel på väggarna, hatthylla och goda avhängningsmöjligheter. Till höger om hallen ligger första sovrummet som har ett fönster, tre garderober och plats för en bredare säng och en byrå. En vägg delar av hall mot sällskapsrummet som har stora burspråksfönster och plats för matsalsgrupp om man så önskar det. Rummet används idag som ett sällskapsrum där man njuter av gitarrspel och kvällar framför täljstenskaminen. Den öppna planlösningen med köket ger rymd och mycket ljusinsläpp, köket är renoverat, mycket fräscht och modernt med många skåp för förvaring och fullt utrustat med spishäll, diskmaskin, stor kyl/frys, stor bänkskiva och diskho i porslin. Det finns plats för köksbord och varma dagar är det trevligt att ha dörren på glänt och kunna gå ut och in från terrassen då köket har utgång till den härligt stora terrassen på baksidan huset där man kan njuta av sol och koppla av ifred. Till höger om köket ligger vardagsrummet som är ett ljust, rymligt och inbjudande vardagsrum med fönster mot baksidan huset och med plats för både soffgrupp och matbord. Vidare in i huset hittar vi två stora sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderober. Här finner vi även ett badrum med dusch, toalett och handfat, en mindre gästtoalett och en fullt utrustad och renoverad tvättstuga med nyare maskiner. Genomgående snygga golv är laminatgolv Tarkett SoundLogic Ticino Oak, vilket är försett med en akustikbaksida av kork vilket gör det till Tarketts tystaste laminatgolv. Garaget når man via dörr från tvättstugan, man behöver alltså inte gå ut för att komma till garaget och till den praktiska snickarhörnan. Även utvändigt finns det mycket att gilla med detta hus. Här finns bland annat en stor terrass med staket runt om, vilket lämpar sig bra för att hålla koll på småbarn och husdjur och med plats för grill, matbord och solstolar. Huset står på en lagom stor, barnvänlig och trevlig tomt med gräsmatta och buskar. Bakom huset finns en angränsande allmänning som används lite som lekpark. På eftermiddagen har man kvällssol på framsidan husets uteplats. Huset är mycket trevligt beläget med närhet till det bästa Grebbestad har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på det omgivande området! Skola ligger endast 200 meter bort och till havet är det ungefär 15 minuters gångavstånd. Dessutom finns det restauranger, shopping, sandstrand, fotbollsplan, lekplats, matbutiker och båtbrygga i närområdet. Vi ses på Tallvägen 4! För mer information eller bokning av visning kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkomna på visning! Avstånd till Oslo ca 16 mil och ca 2 h bilresa. Avstånd Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa. Ingen boplikt.

 • Plus
 • Uteplats
Beckasinvägen 4, Ulmekärr, Tanums kommun

Beckasinvägen 4

Tomt
Ulmekärr, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

2 000 000 kr

1 019 m² tomt

Här presenterar vi en riktig sommardröm i Grebbestad på en lugn och tyst återvändsgata med en uppväxt trädgård. Tomten är inte knuten till någon husleverantör, köparen väljer fritt vilken byggnad som ska uppföras. Planen tillåter 100 kvm byggnadsyta varav 70 kvm avseende bostadshus, med en byggnadshöljd om 4,5 meter. Utöver detta kan attefallshus om 30 kvm och tillbyggnad om 15 kvm uppföras. Fiber och VA finns i tomtgräns för smidig anslutning. Från tomten finns en mysig gångstig där du når Grönemad med badplats på 10-15 minuter. Det är även det är en kort promenadväg in till Grebbestads affärer, nöjen samt Edsviks badplats.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Brf Grebbestad 20:5, Grebbestad, Tanums kommun

Brf Grebbestad 20:5

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

2 227 000 kr

78 m²

3 rum

902 kr/mån

I populära Grebbestad planeras nu detta bygge om totalt 10 nyproducerade lägenheter som kommer upplåtas i bostadsrättsform. Ett hus som kommer att erbjuda ett flertal lägenheter med havsutsikt över Grebbestad båthamn där föreningen tillåter både fritidsboende och permanentboende. Storlekarna kommer att variera mellan 27-78 Kvm och en blandning mellan 1:or som minst och 3:or som störst. Möjlighet till parkering kommer att finnas genom att hyra av bostadsrättsföreningen för 150kr/mån, parkeringen kommer att ligga precis intill byggnaden och på föreningens mark. Välkommen med din intresseanmälan för en lägenhet med detta centrala och havsnära läge!

 • Nybyggnadsprojekt
Askesvängen 2, Tanumstrand, Tanums kommun

Askesvängen 2

Tomt
Tanumstrand, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

1 995 000 kr

751 m² tomt

Nyavstyckade tomter vid Tanumstrand med möjlighet att hyra båtplats, endast 4 kvar! Med vackert läge vid Tanumstrand ligger dessa ny avstyckade tomter vid Tanumstrand med möjlighet att hyra båtplats för djupgående båt med 3 meter bredd , Anslutningsavgiften till kommunalt V/a ingår i priset för tomten. Byggrätten är 125 kvm alternativt 130 kvm (tomt 2 & 4) + eventuell friggebod/attefallshus. Husen är byggda i 1/2 plan med en lutning på 28-38 grader och en byggnadshöjd på 4,5 meter. Kommunalt vatten & avlopp är framdraget till tomtgräns och anslutningsavgift är betald Gatubelysning samt fiber är förberett. Tomterna ligger på 500 meters avstånd från Tanumstrand och hamnen, med möjlighet till hyra båtplats när man köper tomt av tomtägaren. Vi samarbetar med kända husleverantörer för nyckelfärdiga hus. Exploatör och ägare Norlandia Fastigheter AB. Obs! Att tomten inte är kopplad till någon husleverantör utan kan köpas utan krav att bygga ett hus! Tomten säljs inteckningbefriad (inga pantbrev) Gå gärna in på vår hemsida och se fler tomter i området! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

 • Balkong
 • Uteplats
Enestigen 9, Havstenssund, Tanums kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 12 feb kl 12:15

Enestigen 9

Fritidshus
Havstenssund, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

7 900 000 kr

138 m²

7 rum

823 m² tomt

Välkommen till Enestigen 9 i Havstenssund med ett fantastiskt läge och havsutsikt över havets i nordväst! Med havsutsikt och sol hela dagen ligger detta drömläge med båtplats nr.16 3,35 meter bred i bryggförening strax nedanför huset. Huset har 4 rum varav 3 sovrum, alla med plats för dubbelbädd. Entréplan består av hall, matsal, vardagsrum, 3 sovrum, nytt kök med diskmaskin, varmluftsugn och induktionshäll samt två helkaklade badrum med golvvärme, varav det ena är helt nytt och tvättstuga med vask och den kombinerade kyl/frysen. Altan finns runt huset så man kan alltid hitta sin sol och vindskyddläge! Annexet består utav en gästlägenhet med hall, två sovrum, vardagsrum kombinerad med nytt kök med induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, kylskåp och ett helkaklat duschrum med wc och handfat, hela lägenheten har golvvärme. Sedan finns det en stor balkong med panoramautsikt ut över Havstenssund. Under lägenheten finns garage med två förråd och möjlighet till parkering för två bilar. Badplats finns 500 meter från fastigheten men man badar också från bryggan vid båtplatsen som ligger cirka 100 meter bort. Havstenssund som omges med fräscht saltvatten. badplats med sandstrand, trampolin och utsikt mot Tjurpannan finner du längs farleden efter en liten promenadtur längs Spången. Havstenssund lever verkligen upp på sommarhalvåret och är en välkänd sommaridyll. Höjdpunkten är då Skaldjurscafeét, Havstens bryggdeli, vilka är samhällets trevliga matställen om sommaren, där man kan avnjuta en måltid och samtidigt följa solnedgången och båttrafiken som passerar förbi sundet. Man kan även ta en härlig promenad, eller fiska makrill längs "Spången" som är en trevlig gångväg längs farleden. Havstenssund har unik natur och här finns också en populär naturrunda kallad Tångenrundan med vacker flora att upptäcka. Morgonbrödet och jordgubbarna införskaffar man på sommaren på Havstenssunds Marina GBM som har en välsorterad minilivs med diverse nödvändiga varor, lite interiör, kläder och givetvis båtar och båttillbehör finner man även där. Färska skaldjur så som havskräftor, räkor, berömda Havstenssunds ostron och hummer införskaffar man hos de lokala fiskarna som man hittar vid kajen i Havstenssund. För shopping tar man sig lätt med bil till Grebbestad på 10 minuter. Där finner man det mesta som kan behövas så som matbutiker, restauranger, bageri, apotek, systembolag, frisör, kläd och interiörsbutiker samt Sportshopen som har ett stort utbud av kläder och annan service och nöjen. Golfbanor finns även på kort avstånd med bil. Ingen boplikt. Avstånd till Grebbestad ca 8 km ca 10 min bilresa. Avstånd till Oslo ca 17 mil och ca 2 h bilresa. Avstånd till Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa. Det är inte så ofta som det finns hus i Havstenssund att förvärva, men nu finns äntligen chansen, så missa inte den! Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och bokning av privat visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Sjövägen 48, Havstenssund, Tanums kommun

Sjövägen 48

Fritidshus
Havstenssund, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

4 500 000 kr

152 m²

7 rum

1 483 m² tomt

Välkommen till Sjövägen 48 med havsutsikt och stor potential i vackra idyllen Havstenssund. Välkommen till Sjövägen 48 ett stort havsnära hus med vacker trädgård med sol i alla väderstreck. Huset är väldigt ljust, stort, trevligt, charmigt och används idag som ett fritidshus. Det har tidigare varit ett permanentboende. Här finns 7 rum varav 4 sovrum, två allrum, matsal och vardagsrum i fil, förråd och klädkammare. Det är gott om plats för den stora familjen. Källarutrymmen för snickarverkstad och gott om förvaringsutrymmen. Huset har sedan 30-40 -talet stora sättningsskador i grunden vilket kom till då man sprängde i vägen för vatten och avlopp, vilket innebär att det är lite snett och vint något man får man får leva med alternativt riva och bygga ett nytt hus på den vackra tomten. Huset är besiktigat med Anticimex produkt Varudeklarerat med tillhörande dolda felförsökring men kommer även säljas med friskrivningsklausul för det som inte dolda felförsäkringen täcker. Det är verkligen värt ett besök på Sjövägen 48 för att uppleva läget och inte minst se utsikten från den så kallade " skybaren" en terrass högt beläget på fastigheten. Läget på Sjövägen 48 är fantastiskt och trädgården på baksidan huset är en rogivande härlig plats med vacker vy över berg och natur! Beläget i hjärtat av Havstenssund med närhet till havet och salta badmöjligheter finner du på flera olika ställen i Havstenssund som omges med fräscht saltvatten. Badplats med strand, trampolin och med utsikt mot Tjurpannan finner du längst farleden efter en liten promenadtur längs Spången. Havstenssund lever verkligen upp på sommarhalvåret och är en välkänd sommaridyll. Höjdpunkten är då Skaldjurscafeét, Havstensbryggdeli öppnar upp, vilka är samhällets trevliga matställen om sommaren, där man kan avnjuta en måltid och samtidigt följa solnedgången och båttrafiken som passerar sundet. Man kan även ta en härlig promenad, eller fiska makrill längs "Spången" som är en trevlig gångväg längs farleden. Havstenssund har unik natur och här finns en populär naturrunda kallad Tångenrundan med vacker flora att upptäcka. Morgonbrödet och jordgubbarna införskaffar man på sommaren på Havstenssunds Marina GBM som har en välsorterad minilivs med diverse nödvändiga varor, lite interiör, kläder och givetvis båtar och båttillbehör finner man även där. Färska skaldjur så som havskräftor, räkor, berömda Havstenssunds ostron och hummer införskaffar man hos de lokala fiskarna som man hittar vid kajen i Havstenssund. För shopping tar man sig lätt med bil till Grebbestad på 10 minuter. Där finner man det mesta som man behöver så som matbutiker, restauranger, bageri, apotek, systembolag, frisör, kläd och interiörsbutiker, Sportshopen med stort utbud och annan service och nöjen. Golfbanor finns även på kort avstånd med bil. Ingen boplikt krävs. Avstånd till Grebbestad ca 8 km ca 10 min bilresa. Avstånd till Oslo ca 17 mil och ca 2 h bilresa. Avstånd till Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa. Unik möjlighet i charmiga Havstenssund, missa inte den! Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och bokning av privat visning!

Visar alla 15