Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Västbacken 29, Västbacken-Klätta-Raftötången-Raftön-Mjölkeröd, Tanums kommun
 • Imorgon kl 12:00
Västbacken 29, Västbacken-Klätta-Raftötången-Raftön-Mjölkeröd, Tanums kommun, bild 2
Västbacken 29, Västbacken-Klätta-Raftötången-Raftön-Mjölkeröd, Tanums kommun, bild 3

Västbacken 29

Fritidshus
Västbacken-Klätta-Raftötången-Raftön-Mjölkeröd, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
10 000 000 kr
158 m²
5 rum
482 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska fritidshus/ villa med en magisk havsutsikt mot väster! Med sina generösa 158 kvadratmeter erbjuder detta hus en rymlig och välplanerad layout. Här finns dubbla kök, perfekt för den stora familjen eller för att enkelt kunna dela upp matlagningen. Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar och ger dig möjlighet att njuta av den friska havsluften. Dessutom är du endast cirka 15 meter från havet, vilket gör att du kan känna havsbrisen varje dag. Ett extra plus är det egen bryggdäcket på ofrigrund som som ingår, perfekt för båtentusiasten. Havsutsikten är verkligen enastående och ger dig en känsla av lugn och ro. Huset är mysigt och lantligt inrett, vilket skapar en avkopplande atmosfär. Parkering finns på fastigheten för en bil, så du behöver aldrig oroa dig för var du ska ställa bilen. Inne i huset möts du av ljusa och luftiga rum, och från den stora balkongen mot söder och väster kan du njuta av spektakulära Havsutsikten mot havets E6 och den fantastiska skärgården mellan Havstenssund och Resö Det finns två kaminer, en uppe och en nere som ger en skön värme under kyliga kvällar. Med två sovrum har du gott om plats, och det finns även möjlighet att göra om till tre sovrum om så önskas om man gör om biblioteket/utsiktsrum nere till ett extra sovrum. Två toaletter och en separat dusch gör att det aldrig blir trångt. Om du gillar golf kommer du att uppskatta närheten till golfbanan. Dessutom har bostaden en uppväxt trädgård som ger dig möjlighet att njuta av grönska och blommor. Med bergvärme är du garanterad en behaglig inomhustemperatur till låg kostnad året runt. Ett stenkast från huset ligger gourmet restaurangen ”Cafe Västbacken” som har en fantastiskt meny. Man når även Havstenssund och Resö på bara några minuter via båt vilka är trevliga utflyktsmål. Det perfekta fritidshuset med permanentstandard för er som söker närhet till havet, båtliv, lugnet, naturen men där man även kan finna nöjen och aktiviteter på en kvarts bilfärd till Grebbestad och Tanumshede. Mjölkeröds Golfbana finns också i närområdet med kort bilavstånd. Huset är besiktigat och det finns en 10-års dolda fel försäkring för köparen. Planer finns för kommunalt VA. Läs mer om projektet under filer. Missa inte chansen att förvärva denna pärla på en unik halvö i Bohusläns bästa skärgård med landförbindelse och bilväg hela vägen fram till huset. Vi ses på Västbacken 29 INTRESSERAD AV EN PRIVAT VISNING! Den här chansen kommer sällan igen, vill du inte missa det här unika läget och att du har finansieringen i ordning då kan kan du kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och bokning av privat visning! Avstånd till Göteborg 14,7 mil ca 1h 30 min bilfärd Oslo 15,8 mil ca 2 h bilfärd Grebbestad 1,6 mil ca 20 minuter Mjölkeröds golfbana ca 10 minuter Missa inte det här fina läget!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Heestrand 25, Heestrand, Tanums kommun
 • Budgivning pågår
Heestrand 25, Heestrand, Tanums kommun, bild 2
Heestrand 25, Heestrand, Tanums kommun, bild 3

Heestrand 25

Fritidshus
Heestrand, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
28 500 000 kr
161 + 223 m²
5 rum
3 298 m² tomt

Utvecklingsbar Unik strandfastighet med vattenrätt i Heestrand strax söder om Hamburgsund! Tillstånd finns från länsstyrelsen för att anlägga flytbrygga renovera kaj, pir och spränga ut en hamnbassäng på 20*10 meter på södra delen av tomten. Fastigheten ligger med bästa sydvästläge, helt ostört och erbjuder dessutom tillgång för djupgående båtar. Bryggan skall fungera som vågbrytare och för förtöjning av båt. Den ska anslutas med landgång till befintlig pir på fastigheten. Flytbryggan ska enligt anmälan vara 20 meter lång, 4,3 meter bred och 2 meter djup inklusive skärmar för vågdämpning. Fastigheten är gedigen och omfattar idag 3 298 m² mark och 1456 m² vatten totalt 4 754 m² . Kombinerat med de gällande planbestämmelserna samt den mycket attraktiva belägenheten i sig, erbjuds här mycket goda utvecklingsmöjligheter, (Med Jb betecknat område som tomten omfattas av får 25% av tomtens yta får bebyggas i två plan) vilket ger en total byggnadsyta på 660 m² och en BTA 1320 m² genom att man får bygga i 2-plan - för flertalet ändamål vilket gör att byggrätten helt unik! På fastigheten finns idag ett rymligt bostadshus i 2 plan med bygglov som beviljades 1972 innan detaljplanen vann lagakraft och ett gediget magasin i betongsten om ca 193 m² intill havet samt en pir, plats finns även att anlägga helicopterplattform och/eller uppkörningsramp för sjöflygplan och för mer plats har vi även avgränsande fastighet mot norr till salu om ca: 8 Ha (Heestrand Källvik 47) med lång strandlinje, sjöbod, magasin, mindre fritidshus och kaj. Detta är ett enastående skärgårdsläge alldeles intill västkustens E6. Ostört och med fantastisk havskontakt. En skärgårdsfastighet utan motsvarighet, med enorm potential och en av de fåtal fastigheter som inte omfattas av allemansrätten eller strandskydd vilken gör den helt privat! Bifogad plankarta, planbestämmelser under filer på vår hemsida och för mer information och privat visning! Kontakta Fastighetsmäklare Leif Fourong 070-7463507 Obs! Att fastigheten säljs med friskrivningsklausul och anbudsförfarande med sluten budgivning och fri prövningsrätt för säljaren.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Stöbergsvägen 20, Grebbestad, Tanums kommun
Stöbergsvägen 20, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Stöbergsvägen 20, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Stöbergsvägen 20

Fritidshus
Grebbestad, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
4 800 000 kr
161 m²
7 rum
819 m² tomt

Varmt välkomna till Stöbergsvägen 20 och detta härliga stilrena hus med populärt läge i centrala Grebbestad. Med bara fem minuters promenadavstånd så befinner du dig nere på den populära Grebbestadbryggan som har massvis av olika restauranger och nöjen att erbjuda under sommarperioden! Detta hus som är byggt 2009 med värdeår 2012 (vilket gör att man har 15 år skattebefrielse från fastighetsavgiften från 2012) består utav 7 rok varav fem sovrum och två allrum fördelat på två plan. Tar vi oss in genom entrén så möts vi först av hallen med plats för avhängning av ytterkläder och direkt till höger finner du trappan som tar dig upp till husets andra våning. Vidare in i huset möts man direkt av det ljusa, stora och rymliga vardagsrummet som ligger i direkt anslutning till matsalsdelen. Det är också i denna delen av huset vi hittar det välutrustade köket, utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis, fläkt, och mycket goda arbetsytor för att kunna tillaga en riktigt brakmiddag. Till vänster efter hallen finner vi master bedroom, ett vanligt sovrum och husets ena badrum utrustat med badkar, wc, handfat, spegel och kommod. Tar vi oss upp till husets andra våning finner vi tre sovrum med bra storlek, ett allrum samt ett mycket fräscht helkaklat badrum utrustat med lyxigt bubbelbad, dusch, handfat, spegel och kommod. Man har dessutom valt att placera ett mindre kök med diskho, kyl och diskbänk här uppe för att få möjligheten att kunna använda det som en eventuell extra lägenhet. Fastigheten erbjuder en uppväxt och grönskande trädgård med stort altandäck på husets baksida, här kan man verkligen njuta av sommarens solstrålar från alla väderstreck! På fastigheten finns dessutom ett gästhus vilket är den perfekta platsen för de övernattande gästerna. Fastigheten är ett åretrunthus och kan brukas som en villa eller som ett lyxigare fritidshus, ingen boplikt. Grebbestad är en riktigt sommaridyll med liv och rörelse och är en mycket populär havsnära bad och semesterort. Här finns något för alla att göra både gammal som ung. Gångavstånd till havet, badplats, bageri, restauranger, färska skaldjur, café, butiker, apotek, systembolag, skola och andra nöjen. Har man ännu inte besökt Grebbestad så är det helt klart värt ett besök! Avstånd Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa. Avstånd till Oslo ca 16 mil och ca 2 h bilresa. Huset är besiktigat och en 10 års dolda fel försäkring ingår till köparen, (Försäkringsprodukt Varudeklarerat). INTRESSERAD AV EN PRIVAT VISNING! Den här chansen kommer sällan igen, vill du inte missa det här unika läget och att du har finansieringen i ordning då kan kan du kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och bokning av privat visning!

 • Premium
 • Uteplats
Enestigen 4, Havstenssund, Tanums kommun
Enestigen 4, Havstenssund, Tanums kommun, bild 2
Enestigen 4, Havstenssund, Tanums kommun, bild 3

Enestigen 4

Fritidshus
Havstenssund, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
10 000 000 kr
201 + 54 m²
7 rum
729 m² tomt

Välkommen till Enestigen 4 i Havstenssund och detta välskötta läge, huset är både pampigt och mysigt på samma gång och har en separat lägenhet i sutterängvåning. som går att hyra ut utan att störas eller som generationsboende. Ett hus som för den som älskar havsutsikt och då har du äntligen kommit rätt. Här finns en terrass med den magiska utsikten mot havet och den egna båtplatsen vid den gemensamma bryggan där man även kan ta morgondoppet vid badstegen längst ut på nocken. Trädgården ligger väl inbäddad och man har en egen grön oas i västerläget. Huset är beläget ett stenkast från havet i hjärtat av idyllen Havstenssund med närhet till salta badmöjligheter vilka du finner du på flera olika ställen i Havstenssund som omges med fräscht saltvatten. Badplats med strand, trampolin och med utsikt mot Tjurpannan finner du längst farleden efter en liten promenadtur längs Spången. Havstenssund lever verkligen upp på sommarhalvåret och är en välkänd sommaridyll. Höjdpunkten är då Skaldjurscafeét, Havstenssunds Bistro & Deli öppnar upp, vilka är samhällets trevliga matställen om sommaren, där man kan avnjuta en måltid och samtidigt följa solnedgången och båttrafiken som passerar sundet. Man kan även ta en härlig promenad, eller fiska makrill längs "Spången" som är en trevlig gångväg längs farleden. Havstenssund har unik natur och här finns en populär naturrunda kallad "Tångenrundan" med vacker flora att upptäcka. Morgonbrödet och jordgubbarna införskaffar man på sommaren på Havstenssunds Marina GBM som har en välsorterad minilivs med diverse nödvändiga varor, lite interiör, kläder och givetvis båtar och båttillbehör finner man även där. Färska skaldjur så som havskräftor, räkor, berömda Havstenssunds ostron och hummer införskaffar man hos de lokala fiskarna som man hittar vid kajen i Havstenssund. För shopping tar man sig lätt med bil till Grebbestad på 10 minuter. Där finner man det mesta som man behöver så som matbutiker, restauranger, bageri, apotek, systembolag, frisör, kläd och interiörsbutiker, Sportshopen med stort utbud och annan service och nöjen. Golfbanor finns även på kort avstånd med bil. Avstånd till Grebbestad ca 8 km ca 10 min bilresa. Avstånd till Oslo ca 17 mil och ca 2 h bilresa. Avstånd till Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa. Ingen boplikt. Huset är besiktigat och har en 10-års dolda fel försäkring för säljare och köpare genom Anticimex "Varudeklarerat" INTRESSERAD AV EN PRIVAT VISNING! Den här chansen kommer sällan igen, vill du inte missa det här unika läget och att du har finansieringen i ordning då kan kan du kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och bokning av privat visning!

 • Premium
Grönemadsvägen 51 och 53, Grebbestad, Tanums kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 11:00
Grönemadsvägen 51 och 53, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Grönemadsvägen 51 och 53, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Grönemadsvägen 51 och 53

Fritidshus
Grebbestad, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
10 800 000 kr
102 + 11 m²
6 rum
2 166 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet med stor dubbeltomt om totalt 2 166 m² belägen på Grönemadsvägen 51 och 53 i natursköna och populära Grönemad strax utanför centrala Grebbestad. Detta välplanerade hus är perfekt för den som söker efter fantastisk havsutsikt, närhet till havet och en lugn, naturnära omgivning. Huset är till viss del nyrenoverat och bjuder på en ljus och luftig atmosfär. Med sina tre sovrum på husets övre våning finns det gott om plats för hela familjen. Men det är inte bara själva huset som imponerar – den stora balkongen med sin vackra havsutsikt och flertalet altaner i alla olika väderstreck gör detta till en dröm för den som älskar utomhuslivet, många soltimmar men även lugn och ro. Fastigheten består utav en unik och stor tomt med charmiga broar som går över den rinnande bäcken genom den uppväxta trädgården. På denna fastighet finns dessutom möjligheten att stycka/klyva av ytterligare en tomt om så önskas vilket är en väldigt unik möjlighet i Grönemad. På fastigheten erbjuds det även flera trevliga uteplatser med många soltimmar och en vacker uppväxt trädgård som bjuder in till avkoppling och lek. Dessutom finns det gott om plats för parkering av flertal bilar på fastigheten. Om du är båtälskare finns också den unika möjligheten att förvärva en båtplats och sjöbodsförråd nere i Grönemads hamn vid överenskommelse med säljarna. Med stranden och badplatsen bara några minuter från fastigheten kan du njuta av havet precis när du vill. Detta barnvänliga läge i kombination med den natursköna omgivningen gör detta till den perfekta bostaden för den som vill ha både avkoppling, äventyr och ett fantastiskt läge. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika drömfastighet i Grönemad! Fiber finns indraget. Ingen boplikt. Huvudbyggnad är besiktigad och en 10 års dolda fel försäkring ingår till köparen, (Försäkringsprodukt Varudeklarerat). Avstånd till Oslo ca 16 mil och ca 2 h bilresa. Avstånd Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och visningsbokning redan idag!

 • Premium
Hällsö 21, Hällsö, Tanums kommun
 • Budgivning pågår
Hällsö 21, Hällsö, Tanums kommun, bild 2
Hällsö 21, Hällsö, Tanums kommun, bild 3

Hällsö 21

Fritidshus
Hällsö, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
8 500 000 kr
72 + 25 m²
5 rum
989 m² tomt

Med unikt läge på Hällsö utanför Havstenssund ligger detta gedigna skärgårdställe med underbar panoramautsikt över havet i väster Huset har en boarea 72 m² om med öppen planlösning med kök och vardagsrum, två sovrumrum och kök och ett sovloft på 10 m² i golvyta. Planlösningen är följande: Kök med diskmaskin, spishäll varmluftsugn kombinerad kyl och frys, vardagsrum med kamin, två sovrum och 1 sovloft. Badrum är helkaklat med golvvärme med kommod, dusch, förbränningstoalett och tvättmaskin. Allt är mycket bra skick med många smarta lösningar och gedigna matrialval som handgjorda kopplade fönster och dörrar Annex är 25 kvm byggt 2022 Vardagsrum med fantastisk utsikt över havet, ett sovrum, hall med kombinerad kyl/frys och diskho. Wc med klinkergolv och golvvärme och pärlspont på väggarna och förbränningstoalett och kommod. Mellan husen finns även ett utekök med grill, diskho (varmvatten) och kylskåp Fastigheten är mycket bra skick och kräver ingen renovering! Äldre Sjöbod på ofrigrund ( Lös egendom) finns vid Hällsöbryggan med renoveringbehov som följer med utan extra kostnad. Obs att transport sker med egen båt till ön från Havstenssund och att fastigheten visas endast för kunder som har finansieringen i ordning. Historia Hällsö är en ö i Tanums kommun, i Bohuslän och Västra Götalands län. Ön ligger väster om Havstenssund. Avståndet från fastlandet till ön är, där sundet är som smalast, knappt 40 meter. Öns befolkning har livnärt sig på fiske och sjöfart. På Hällsö har funnits en lotsstation med lotsutkik. Lotsstationen lades ner år 1960. Lotsutkiken finns kvar vid sundet mot Havstenssund, Sunnegapet. De flesta av öns omkring 20 gamla fastigheter används numera som fritidshus. 1980 fanns omkring 12 bofasta, 2012 fanns två bofasta kvar på ön. Större delen av ön ingår i Hällsö naturreservat.

 • Premium
Ljungvägen 6, Havstenssund, Tanums kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 12:30
Ljungvägen 6, Havstenssund, Tanums kommun, bild 2
Ljungvägen 6, Havstenssund, Tanums kommun, bild 3

Ljungvägen 6

Fritidshus
Havstenssund, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
4 500 000 kr
86 + 75 m²
5 rum
789 m² tomt

Härligt läge i Havstenssund med möjlig havsutsikt, kvällssol, trädgård och båtplats strax nedanför huset! Obs att tomten ned mot vatten är under avstyckning och säljs separat och ingår ej i priset och priset på tomten är 4000 000 kr. Se Tångenvägen 5 på vår hemsida men man kan fortfarande välja att köpa allt eller i delar genom att förrättningen inte är klar ännu. Huset har 4 rum varav 3 sovrum. Entréplan består av ett stort uterum, hall, matsal, vardagsrum, sovrum, kök och badrum. Källarplan har två sovrum varav ett med pentry wc, pannrum och tvättstuga, gott om utrymme för förvaring. Huset är tilläggsisolerat och har treglasfönster. Läget kan man aldrig förändra på en fastighet, och det här läget gillar man! Fastigheten är belägen i hjärtat av Havstenssund med med båtplats i gemensamhetsanläggning strax nedanför huset (båtplats nr. 5, bredd 2,3 meter), där många tar morgonbadet vid nocken på bryggan, badplats finns även 500 meter från fastigheten. Havstenssund som omges med fräscht saltvatten. badplats med strand, trampolin och utsikt mot Tjurpannan finner du längs farleden efter en liten promenadtur längs Spången. Tillstånd finns på att dela på tomten med en byggrätten per tomt på 20% av tomtens yta , 7,2 meter i byggnadshöjd i vägglivet från marknivå och uthus 3 meter. Havstenssund lever verkligen upp på sommarhalvåret och är en välkänd sommaridyll. Höjdpunkten är då Skaldjurscafeét, Havstens bryggdeli öppnar upp, vilka är samhällets trevliga matställen om sommaren, där man kan avnjuta en måltid och samtidigt följa solnedgången och båttrafiken som passerar sundet. Man kan även ta en härlig promenad, eller fiska makrill längs "Spången" som är en trevlig gångväg längs farleden. Havstenssund har unik natur och här finns en populär naturrunda kallad Tångenrundan med vacker flora att upptäcka. Morgonbrödet och jordgubbarna införskaffar man på sommaren på Havstenssunds Marina GBM som har en välsorterad minilivs med diverse nödvändiga varor, lite interiör, kläder och givetvis båtar och båttillbehör finner man även där. Färska skaldjur så som havskräftor, räkor, berömda Havstenssunds ostron och hummer införskaffar man hos de lokala fiskarna som man hittar vid kajen i Havstenssund. För shopping tar man sig lätt med bil till Grebbestad på 10 minuter. Där finner man det mesta som man behöver så som matbutiker, restauranger, bageri, apotek, systembolag, frisör, kläd och interiörsbutiker, Sportshopen med stort utbud och annan service och nöjen. Golfbanor finns även på kort avstånd med bil. Ingen boplikt krävs. Huset är besiktigat och har en 10-års dolda fel försäkring för säljare och köpare genom Anticimex "Varudeklarerat" Avstånd till Grebbestad ca 8 km ca 10 min bilresa. Avstånd till Oslo ca 17 mil och ca 2 h bilresa. Avstånd till Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa. Det är inte så ofta som det finns hus i Havstenssund att förvärva, men nu finns äntligen chansen, så missa inte den! Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och bokning av privat visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Valö Hölja, Fjällbacka, Tanums kommun

Valö Hölja

Fritidshus
Fjällbacka, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
13 750 000 kr
54 + 4 m²
4 rum
3 208 m² tomt

Är ni på jakt efter en strandfastighet med kvällssol och privat läge och egen brygga med djuphamn utanför Fjällbacka ? Här ges nu chansen att förvärva ett härligt läge på Valön strax utanför Fjällbacka. Fastigheten med sitt höga läge ger oss första parkett till den vackra Bohuslänska naturen med dess kobbar och skär. Huset är arkitektritat från grunden för att på bästa sätt smälta in mellan både lummighet och berg. Den vackra eldstaden som strategiskt är placerad i mitten knyter samman den öppna planlösningen mellan kök, allrum och matplats. Matplatsen är gjord för att skapa många fina minnen under middagar i goda vänners lag och ger samtidigt en oslagbara vy över inloppet till Fjällbacka. Utöver detta är huset fördelat på tre sovrum, badrum, förråd och tre uteplatser så man enkelt kan följa solens vandring. På fastigheten finns även en separat mindre gäststuga som även denna har en oslagbar utsikt. Från den privata bryggan med egen badstege badar man i solen från morgon till kväll. Går vi en kort promenad på stigen bakom huset leder den oss ner till sandstranden där man bekvämt kan bada med de lite yngre familjemedlemmarna. Fastlandet ligger ca 10 minuter bort med båt och där möts man av Fjällbackas fulla utbud av butiker, restauranger och uteliv. Från Valön når man bekvämt kustorterna Fjällbacka, Grebbestad och Hamburgsund. Obs! Att vattenrätten tillhör fastigheten i havet tills nästa fastighet möter och båtplats finns att hyra på fastlandet i Väddökilen strax norr om Fjällbacka. Fastigheten kommer sannolikt att kunna anslutas till kommunalt V/a, ansökan pågår för att kunna ansluta! INTRESSERAD AV EN PRIVAT VISNING? Den här chansen kommer sällan igen, vill du inte missa det här unika läget och har finansieringen i ordning, så kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och bokning av privat visning i god tid (minst tre dagar innan ni önskar komma)

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Annie Buscks gata 9D, Grebbestad, Tanums kommun
 • Sön 21 apr kl 11:30

Annie Buscks gata 9D

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
2 300 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 593 kr/mån
26 901 kr/m²

Varmt välkomna till fantastiskt fin lägenhet på populära Annie Buscks gata! Här erbjuds nu en 3:a som är väldigt mysig med ett rogivande läge då fönster från vardagsrum och sovrum vetter mot vacker natur utan insyn, nyrenoverad, fräsch, rymlig bostadsrättslägenhet med två härlig uteplatser vilka består av balkong och terrass som erbjuder goda solförhållanden i sydvästläge! Lägenhetens uteplats i markplan är en stort trädäck som har plats för både matgrupp och solstolar, fin stensättning med smågatsten i granit och vackra rabatter omgärdar uteplatsen. Här finns även ett förråd med plats för grill och annan förvaring. En trappa upp finner vi en mysig balkong tillsammans med entrén intill lägenheten där man kan sitta och koppla av och njuta under tak och samtidigt som man har utsikt och koll på vad som händer i bostadsområdet. Vid entrén så möts vi direkt av gott om plats i hallen för avhängning av ytterkläder och skor, det finns även en garderob för förvaring. Direkt till höger om hallen finner vi master bedroom som har gott om plats för dubbelsäng. I mitten av lägenheten når man ganska direkt lägenhetens hjärta vilket består av det stora mysiga vardagsrummet som erbjuder rogivande vacker utsikt över berg, natur, växlighet och som dessutom är helt utan insyn. Rummet har även ett mycket bra ljusinsläpp med två stora fönster. Innanför vardagsrummet finns ett till sovrum som idag används som kombinerat kontor/gästrum med utsikt mot innergården. Till vänster om hallen når man badrummet som är fullt utrustat med wc, handfat med kommod, badkar, tvättmaskin, grovho och värmepannan/varmvattenberedaren är även placerad i utrymmet. Mellan badrum och kök finns en stor rymlig klädkammare. Vidare in i lägenheten så finner vi köket som är väldigt fräscht, modernt, trivsamt och som har plats för stort matbord. Köket är utrustat med ett snyggt blankt kakel, diskbänk, diskmaskin, spishäll, rostfri fläktskåpa, inbyggd ugn, rostfri kyl/ frys i fullhöjd och mikrovågsugn fristående. Från köksfönstret har man utsikt mot trevlig innergård med grönområde, gästhus och lekplats. Tillhörande förråd och garage finns till lägenheten. Annie Buscks gata är beläget i ett mycket trevligt, barnvänligt och lugnt bostadsområde i centrala Grebbestad med närhet till motionsslingor, Siljevi idrottsplats, butiker, service och havet! Grebbestad är en riktigt sommaridyll med liv och rörelse och är en mycket populär havsnära bad och semesterort. Här finns något för alla att göra både gammal som ung. Gångavstånd till havet, badplats, bageri, restauranger, färska skaldjur, café, butiker, apotek, systembolag, skola och andra nöjen. Har man ännu inte besökt Grebbestad så är det helt klart värt ett besök! Avstånd Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa. Avstånd till Oslo ca 16 mil och ca 2 h bilresa. Missa inte chansen på det här fina bostaden, välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag, för mer information och för bokning av privat visning!

 • Plus
Kalvö 51, Kalvö, Tanums kommun

Kalvö 51

Fritidshus
Kalvö, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
9 000 000 kr
114 + 12 m²
5 rum
2 846 m² tomt

Med vackert havsutsikt och privat insynsskyddat läge på Kalvö utanför Havstenssund ligger denna skärgårdsidyll med egen brygga på servitut i Bohusläns vackraste skärgård. Huset är ombyggt/Nybyggt 2006 och är i mycket bra skick med gedigna material. Fastigheten ligger mitt i naturreservatet och inom strandskyddat område och inga nya hus kan uppföras runt denna denna tomt vilket gör att fastigheten ligger med ett mycket privat och unikt läge utan insyn från grannar. Obs att transport sker med egen båt till ön från Havstenssund eller Resö och det finns ingen färjetrafik eller bilväg till Kalvö! Obs! I köpeskillingen ingår alla inventarier, redskap, gräsklipparrobot och fyrhjuling som finns på fastigheten utan kostnad! INTRESSERAD AV EN PRIVAT VISNING! Den här chansen kommer sällan igen, vill du inte missa det här unika läget. Obs att fastigheten endast visas för kunder som har finansieringen i ordning och transport sker med egen båt till ön från Havstenssund kontakta ansvarig mäklare på 070-7463507 redan idag för mer information och bokning av privat visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Olseröd 3 och 4, Grebbestad, Tanums kommun

Olseröd 3 och 4

Fritidshus
Grebbestad, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
9 000 000 kr
436 + 85 m²
12 rum
1,8 ha tomt

Välkommen till Olseröd 3 och 4 och denna ståtliga herrgårdsliknande idyll strax utanför Grebbestad Är du ute efter ett fantastiskt ställe att bo på eller bedriva verksamhet såsom kursgård eller bed and breakfast hotell med närhet till hav, natur, golfbanor och Grebbestads allas nöjen och faciliteter men som ändå vill bo i ett avskilt läge? Då är det här du ska bo för här bor man bra! Nu erbjuds möjligheten till att förvärva en fantastiskt herrgårdsliknande fastighet i närhet till havet och Grebbestads alla nöjen! Denna idyll består ut av huvudbyggnad, stallbyggnad med tre sovrum samt en lägenhet, gästhus och gäststuga. Huvudbyggnaden är uppförd i två plan med stora rymliga ytor, högt i tak och stora ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna som inkluderar hela 9 rum varav en glasveranda, matsal, allrum, kök, sex sovrum samt fyra badrum! Utöver det trevliga huvudhuset finner vi även en mysig stallbyggnad som är renoverad med gediget material och erbjuder idag tre sovrum med separata badrum samt en lägenhet som även inhyser kök, perfekt till långväga gäster, ett separat gästhus som är fullt inrett samt en gäststuga perfekt under trevliga vistelser eller festligheter. Med hela 18 377 m² tomt finns många möjligheter att göra, och med sina fina uteplatser som erbjuder sol som ligger på från morgon till kväll! Den stora uppväxta trädgården erbjuder plats för långbord till sommaren eller varför inte en fotbollsyta till de som känner att de har mer spring i benen! Naturen som omger Olseröd är helt sagolik! Här erbjuds en underbar kombination av hav, skog och öppna landskap som gör att man med glädje förlänger semestern och stannar en vecka till. cykelavstånd till havet, badplats, butiker, Grebbestad centrum med restauranger, färska skaldjur, café, skola, nöjen, butiker, apotek, systembolag och kommunikationer. Avstånd till Oslo ca 16 mil och ca 2 h bilresa. Avstånd Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa. Ingen boplikt. Huset är besiktigat och har en 10-års dolda fel försäkring för säljare och köpare genom Anticimex "Varudeklarerat" Missa inte chansen att förvärva det här fantastiska huset och läget! INTRESSERAD AV EN PRIVAT VISNING! Den här chansen kommer sällan igen, vill du inte missa det här unika läget och att du har finansieringen i ordning då kan kan du kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och bokning av privat visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Gamla vägen 4, Hamburgsund, Tanums kommun
 • Imorgon kl 13:00
Gamla vägen 4, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Gamla vägen 4, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Gamla vägen 4

Fritidshus
Hamburgsund, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
5 000 000 kr
54 m²
5 rum
582 m² tomt

Smyckessött hus i centrala Hamburgsund som är pedantiskt skött med havsglimt från terrassen! Varmt välkomna till Gamla vägen 4 och detta otroligt smyckessöta hus som är pedantiskt skött. Här har man en häftig bergstomt, fin uppväxt trädgård och havsutsikt över sundet i Hamburgsund! Med detta charmiga hus och mycket trevliga läge i centrala Hamburgsund finns det inget att klaga på. Huset består av 5 rum och kök varav 4 sovrum vilket gör detta till den perfekta sommarstugan i lagom storlek att sköta om för både den större familjen Tar vi oss in genom entrén möts man först av hallen med plats för avhängning. Vidare rakt fram hittar vi husets första sovrum med plats för mindre kontor och enkelsäng, fortsätter vi till vänster från hallen så möts vi av husets charmiga kök utrustat med spis, kyl, frys, diskmaskin, ugn och en fantastiskt charmig och vacker gammal vedspis som är godkänd och fungerar perfekt att använda! Från köket så når man det trevliga matsalsrummet med charmig skärgårdsstil i en liten veranda med direkt ingång utifrån, här slår man sig ned med lättsamhet och avnjuter trevliga middagar ihop. Fortsätter vi in i huset från köket så möts vi av det mysiga vardagsrummet med gott om plats, precis intill har vi det sista sovrummet på entréplan med en enkelbädd och en mycket häftig tapet. Vid trappen som på entréplan som tar oss till övervåningen finner vi husets helkaklade badrum utrustat med golvvärme, dusch, wc, handfat, tvättmaskin, kommod och spegel. Tar vi oss upp till övervåningen så hittar vi två sovrum i öppen planlösning. Fastigheten erbjuder utöver bostadshuset ett gästhus/friggebod högre upp på tomten, här får man en härlig havsglimt över det vackra sundet när man kliver ut på den trevliga terrassen i solrikt söderläge! Hamburgsund är mycket vackert och pittoreskt Bohuslänskt kustsamhälle som har det lilla extra så som Pipershuset (de har café, glasscafé och bageri) och restaurang "Hjalmars" som ligger med utsikt över sundet där man kan följa linfärjan mellan Hamburgsund och Hamburgö vilken är Sveriges kortaste vägfärja, en linfärja som trafikerar den 130 meter breda Hamburgsundsleden, så man lätt kan ta sig till Hamburgö som har flera fantastiska badstränder och vandringsstråk. Hamburgsund har även matbutik, små butiker, kommunikation och service. Ingen boplikt. Avstånd till Fjällbacka, ca 8 minuter med bil. Avstånd till Oslo, ca 2h och 15 min. Avstånd till Göteborg, ca 1h 20 min. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka in en visning!

 • Premium
 • Uteplats
Rörvik 12, Hamburgsund, Tanums kommun
 • Imorgon kl 14:15
Rörvik 12, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Rörvik 12, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Rörvik 12

Fritidshus
Hamburgsund, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
3 950 000 kr
95 m²
3 rum
1 092 m² tomt

Nyrenoverat fräscht fritidshus med avskilt och soligt läge strax utanför centrala Hamburgsund! Varmt välkommen till Rörvik 12 och denna natursköna plats som erbjuder ett nyrenoverat fräscht hus med fantastiskt ljusinsläpp från stora moderna fönsterpartier som tar in naturens vackra färger. På fastigheten finns det dessutom ett väl utrustat gästhus, en friggebod och ett stort altandäck som har plats för sittgrupp, solstolar, umgänge, lek och inte minst härliga grill-dagar och kvällar i bästa söderläge! Huset består utav ett stort allrum med stora vackra fönsterpartier och direkt utgång till den stora altanen. I det stora allrummet så har man både TV-hörnan och matsalsbordet placerat, här avnjuter man de goda middagarna tillsammans. Från allrummet så möts man av köket i öppen planlösning, här har man verkligen tänkt till med planlösningen och lagt mycket fokus på att bevara det sociala. Vidare från köket så finner man de två sovrummen med bra storlek där man har plats för varsin dubbelsäng. Precis utanför sovrummen hittar vi det fräscha och lyxiga badrummet med klinkergolv, kaklade väggar, dusch, toalett, kommod, spegel och handfat. Precis allt man kan tänkas behöva i sitt boende. På fastigheten har man även det mycket väl utrustade gästhuset som man antingen lånar ut till gästerna eller varför inte hyra ut det och få en extra intäkt. I gästhuset har man ett badrum med dusch, toalett, kommod, spegel och handfat. Man har en lite mindre köks del och en bäddsoffa, enkelt men väldigt praktiskt! Får man fler gäster så går det alldeles utmärkt då det ligger en friggebod precis intill detta gästhus, här har man en våningssäng och en enkelbädd, perfekt för övernattning. Huset kan med lättsamhet användas som antingen permanent eller fritidsboende! Havet, salta bad och centrala Hamburgsund har man på cykelavstånd! Hamburgsund är mycket vackert och pittoreskt Bohuslänskt kustsamhälle som har det lilla extra så som Pipershuset (de har café, glasscafé och bageri) och restaurang "Hjalmars" som ligger med utsikt över sundet där man kan följa linfärjan mellan Hamburgsund och Hamburgö vilken är Sveriges kortaste vägfärja, en linfärja som trafikerar den 130 meter breda Hamburgsundsleden, så man lätt kan ta sig till Hamburgö som har flera fantastiska badstränder och vandringsstråk. Hamburgsund har även matbutik, små butiker, kommunikation och service. Huset är besiktigat och en 10 års dolda fel försäkring ingår till köparen, (Försäkringsprodukt Varudeklarerat). Ingen boplikt. Avstånd till Fjällbacka, ca 8 minuter med bil. Avstånd till Oslo, ca 2h och 15 min. Avstånd till Göteborg, ca 1h 20 min. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka in en visning!

 • Premium
 • Uteplats
Loskärsgatan 6, Havstenssund, Tanums kommun
 • Idag kl 11:00

Loskärsgatan 6

Fritidshus
Havstenssund, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
9 900 000 kr
110 + 57 m²
4 rum
644 m² tomt

Varmt välkomna till Loskärsgatan 6 i Havstenssund och denna underbara upplevelse om 110 kvadratmeter och inredd källare om 57 kvadratmeter. Ett mycket välskött hus i två plan plus källare med tre sovrum och tre allrum som har något som tilltalar de allra flesta. Från övervåning finns stor balkong med otroligt fin havsutsikt och möjlighet att följa solnedgången. Här njuter ni bland annat av en välkomnande entré i möblerbar glasveranda, ett välplanerat, charmigt och inbjudande kök med kamin och plats för matbord, en ljust inbjudande rymlig matsal i fil med vardagsrum och ett badrum. På övervåningen finns två sovrum, wc och ett stort allrum/sovrum med utgång till stor balkong i söder med utsikt över havet. I källaren finns spaavdelning med spabad, bastu,wc,vinkällare och ett extra gästrum. Huset står på lagom stor och lättskött trädgårdstomt, naturtomt med välskött gräsmatta och en fantastisk havsutsikt. Dessutom erbjuds en mysig och solig balkong med soligt söderläge, plats för grill och matbord med en fantastisk utsikt över havet i väster. Bostaden är attraktivt belägen med havsutsikt i flera väderstreck och med närhet till det bästa Havstenssund har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här bor man i en skärgårdsidyll med kort promenadavstånd till Skaldjurscafeét, båtmarina/ minilivs, salta bad, krabbfiske, lekplats, vackra promenadstråk och sist men inte minst med havet som närmsta granne. Havstenssund lever verkligen upp på sommarhalvåret då öppnar Havstenssund Bistro & Deli och Skaldjurscafét som är samhällets samlingsplatser, där man kan avnjuta en måltid med att följa solnedgången och båttrafiken som passerar sundet. Man kan även ta en härlig promenad, eller fiska makrill längst" Spången " som är en trevlig gångväg längs farleden. Morgonbrödet och jordgubbarna införskaffar man på Havstenssunds Marina GBM som har en välsorterad minilivs med diverse nödvändiga varor. Färska skaldjur så som havskräftor, räkor och hummer införskaffar man hos de lokala fiskarna som man hittar vid kajen i Havstenssund. Avstånd till Grebbestad ca 8 km ca: 10 min bilresa. Avstånd till Oslo ca 17 mil och ca: 2 h bilresa. Avstånd till Göteborg ca 14 mil och ca: 1,5 h bilresa. Huset är besiktigat och har en 10-års dolda fel försäkring för säljare och köpare genom Anticimex "Varudeklarerat" Missa inte chansen att förvärva det här fantastiska huset och läget! INTRESSERAD AV EN PRIVAT VISNING? Den här chansen kommer sällan igen, vill du inte missa det här unika läget och har finansieringen i ordning, så kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och bokning av privat visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Nedre Långgatan 30/ Prinseprången 1, Grebbestad, Tanums kommun
Nedre Långgatan 30/ Prinseprången 1, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Nedre Långgatan 30/ Prinseprången 1, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Nedre Långgatan 30/ Prinseprången 1

Fritidshus
Grebbestad, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
8 900 000 kr
165 m²
5 rum
332 m² tomt

* ÄLDRE BEVARAD CHARM * INTÄKT GENOM UTHYRNING AV BUTIKSLOKAL * GÄSTHUS * EGEN PARKERINGSPLATS Välkommen till charmiga, söta, populära bad och semesterorten Grebbestad i Norra Bohuslän. Här bor man majestätiskt med ett supercentralt läge mitt i händelsernas centrum. Nedre Långgatan 30/Prinsesprången 1 är en ståtlig äldre vacker och bevarad fastighet beläget mitt i centrala Grebbestad och som har en alldeles egen grön oas bakom huset. Här finns den avskildhet som man kanske inte tror man kan få så här centralt. På baksidan huset gömmer sig en grönskande blomstrande trädgård med trädäck som sammanlänkar gästhuset med boningshuset och här finner man även ett utespabad, grillhörna och uteplats under tak med infravärme, vad mer kan man begära! Något som man faktiskt måste uppleva på plats. Boningshuset har rymd och mycket trevlig planlösning med 5 rum varav 2 sovrum, kök, matsal och vardagsrum i fil och ett sällskapsrum/ kontor, badrum, tvättstuga, gästtoalett och bra förvaring för kläder då det finns två klädkammare på övre plan. Total boarea för huset med källare är 165 kvm Önskar man driva någon form av verksamhet eller uthyrning så erbjuder fastighetens källare en stor butikslokal på ca 61m ² golvyta i källarvåningen som bringar en intäkt på ca 56 000 kr/ år. Även gästhuset lämpar sig för uthyrning då den är fullt utrustad och ett fristående hus. Gästhuset på ca 38 m² har 2 sovrum, sovloft, fullt utrustat kök, ett badrum med dusch, handfat, wc, bastu. Genom skjutdörrar ut från gästhuset når man spabadet på lämpligt avstånd från gästhusets badrum och bastu. Grebbestad är en riktigt sommaridyll med liv och rörelse och är en mycket populär havsnära bad och semesterort. Här finns något för alla att göra både gammal som ung. Gångavstånd till havet, badplats, bageri, restauranger, färska skaldjur, café, butiker, apotek, systembolag, skola och andra nöjen. Har man ännu inte besökt Grebbestad så är det helt klart värt ett besök! Avstånd Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa. Avstånd till Oslo ca 16 mil och ca 2 h bilresa. Fiber indraget. Ingen boplikt Besiktning är utförd med Anticimex produkt Varudeklarerat, med 10-års dolda felförsäkring. För mer information kontakta ansvarig mäklare, eller vid önskan om privat visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Annie Buscks gata 11B, Grebbestad, Tanums kommun
 • Sön 21 apr kl 12:30

Annie Buscks gata 11B

Lägenhet
Grebbestad, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
2 695 000 kr
111,5 m²
4 rum
vån 2/2
7 122 kr/mån
24 170 kr/m²

Välkommen till en modern, fin och smakfull 4:a i populära Annie Buscks gata i centrala Grebbestad. Nu erbjuds en mycket fin bostadsrättslägenhet i två plan med två uteplatser en på framsidan vid entrén med plats för sittgrupp och en stor terrass på baksidan med kvällssol och med utgång från vardagsrummet. En rymlig hall välkomnar för avhängning av ytterkläder och här finns även garderober för förvaring. Till höger om hallen når man köket som är modernt, stilrent och gott om plats för matplatsgrupp, två stora fönster vetter mot innergården och den egna uteplatsen på entrésidan. Köket är fullt utrustat med högblank vit köksinredning och med en snygg praktisk grå bänkskiva i laminat, induktionshäll, rostfri köksfläkt, inbyggd ugn, inbyggd diskmaskin, skafferi, kyl/frys i fullhöjd. Vidare in i bostaden till höger finner man ett modernt snyggt helkaklat badrum i grått och vitt med wc, handfat med kommod och spegel, duschväggar i glas och innanför badrummet ligger den fullt utrustade tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och tvättmaskin. Varmvattenberedaren är även placerad i tvättstugan. Vidare in i bostaden finner vi vardagsrummet som är ljust och rymligt och som har plats för både matsalsgrupp och soffhörna. Från vardagsrummet har man utgång till en väldigt mysig altan som har en stor markis så det blir som ett skyddat uterum med omgärdande plank mot grannar och staket mot gatan. Uteplatsen är idag ett favoritställe, där dörren ofta står på glänt både på dagen och på kvällen, då man gärna dröjer sig kvar länge och njuter av lä och värme sena sommarkvällar med underbar kvällssol. Här finns även en utgång mot en extra egen parkeringsplats mot gatan. Från hallen leder en trappa upp till övre plan där ytorna är väl disponerade och här finns tre bra sovrum var två större med plats för dubbelsäng och ett av dem är idag master bedroom med egen ingång till walk-in- closet, en möblerbar hall som lämpar sig utmärkt som ett extra tv-rum och ett badrum med våtrumsmatta i fina gråa toner och som är utrustat med wc, badkar, handfat med kommod och spegel. Lägenheten har genomgående fina ekparkettgolv och alla väggar är nymålade i slutet av 2021. Garageplats finns även till lägenheten plus en extra parkeringsplats. Annie Buscks gata är beläget i ett mycket trevligt, barnvänligt och lugnt bostadsområde i centrala Grebbestad med närhet till motionsslingor, Siljevi idrottsplats, butiker, service och havet! Grebbestad är en riktigt sommaridyll med liv och rörelse och är en mycket populär havsnära bad och semesterort. Här finns något för alla att göra både gammal som ung. Gångavstånd till havet, badplats, bageri, restauranger, färska skaldjur, café, butiker, apotek, systembolag, skola och andra nöjen. Har man ännu inte besökt Grebbestad så är det helt klart värt ett besök! Avstånd Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa. Avstånd till Oslo ca 16 mil och ca 2 h bilresa. Missa inte chansen på det här fina bostaden, välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag, för mer information och för bokning av privat visning!

 • Plus
Ertseröd Myren 9, Tanumstrand, Tanums kommun
 • Lör 20 apr kl 13:00

Ertseröd Myren 9

Fritidshus
Tanumstrand, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
6 195 000 kr
162 + 14 m²
7 rum
1 020 m² tomt

Grebbestad/ Tanumstrand fritidshus/åretrunthus med fint läge och närhet till havet! Välkommen till Ertseröd Myren 9 ett fantastiskt välskött och fint hus med väldigt bra planlösning och som lämpar sig utmärkt som ett lyxigt fritidsboende eller ett åretrunthus. Huset på 162 kvm har många fördelar med 7 rum fördelat på två sällskapsrum och fem sovrum. Ett väldigt mysigt, välutrustat kök och två väl tilltagna badrum ett i vardera plan. Hallen är funktionell och har plats för ytterkläder och skor. Till vänster ligger köket som har två stora fönster med utsikt över trädgård och natur. Vardagsrummet är stort och rymligt med plats för både matgrupp och soffhörna om så önskas, en värmande kamin pryder även rummet. Trevlig detalj i vardagsrummet är den svängda trappan i svart stål/trä som ger öppenhet och mer volym åt vardagsrummet. En altandörr leder ut till baksidan av huset som är väldigt privat, rogivande med naturen och med vacker berghäll alldeles inpå husknuten. Huset är varmt, trivsamt och socialt. Nedre plan erbjuder även tre sovrum, en tvättstuga med egen ingång, vilket är praktiskt med en extra grovingång från trädgården och ett fullt utrustat badrum. I tvättstugan är även den nya värmepannan placerad. Tar man sig upp för den fina trappan så möter man en lite mer spännande övervåning utöver det vanliga då man gjort ett taklyft med fina vinklar vilket ger fin rymd och höjd åt allrummet. Övre plan erbjuder utöver det stora allrummet även två sovrum varav ett master bedroom med stor klädkammare intill (vilket enkelt kan göras om till ytterligare ett sovrum för den som önskar det). Här finns även ett stort fullt utrustat helkaklat badrum. Fiber finns indraget i huset så här går fint att jobba hemifrån. Tillhörande dubbelgarage och lekstuga är övriga byggnader som finns på tomten. Den stora fördelen med Ertseröd Myren 9 är att man har så nära till allt, men att man ändå bor i en lugn och naturnära miljö. Här kan man ta fikakorgen ner till sandstranden, promenera eller cykla in till Grebbestad som om sommaren har en lite extra trevlig puls och övriga årstider en lite mer avslappnad miljö. Men Grebbestad med butiker och restauranger lever året om med dess årstidsväxlingars olika charm. Området är beläget med närhet till Tanumstrand By the sea spa/ hotellanläggning som ligger alldeles vid havskanten. Vid Tanumstrand finns olika nöjen som minigolf, tennisbana, volleyboll inomhusbad, utomhuspool och restaurang mm. Det är endast en kort promenad till Sportshopen och till Grebbestads centrum med stort utbud av restauranger, butiker, service och nöjen. Från huset har man endast ett stenkast till fin sandstrand och salta bad. På området finns alltid något kul att göra för alla åldrar, har man inte varit här förut så är det helt klar värt ett besök. Huset är besiktigat med Anticimex produkt "Varudeklarerat" med dolda fel försäkring för säljare och köpare. Avstånd till Oslo ca 18 mil och ca 2 h bilresa. Avstånd Göteborg ca13 mil och ca 1,5 h bilresa. Ingen boplikt. Känslan och läget måste upplevas på plats så välkommen på visning! För mer information kontakta ansvarig mäklare!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Gamla vägen 25, Sannäs, Tanums kommun
 • Imorgon kl 15:00

Gamla vägen 25

Fritidshus
Sannäs, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
7 500 000 kr
144 + 35 m²
6 rum
632 m² tomt

Varmt välkomna till denna mycket charmiga och smakfulla fastighet belägen i gamla delen av vackra Sannäs! Här kan du avnjuta havsutsikt ut över Sannäs fjorden med närheten till bad i det salta havet bara några meter nedanför huset. Detta vackra och charmiga skärgårdshus består utav fem rok varav tre sovrum. In genom entrén möts vi direkt av en stor hall med gott om plats för avhängning, i hallen finner vi dessutom den unika spiraltrappan som tar oss upp till husets övervåning. Vidare från hallen så möts vi av husets vardagsrum med matsalsbord och soffhörna i öppen planlösning. Köket som är utrustat med kyl, frys, spis, ugn, mikro når vi från både vardagsrummet och hallen. Tar vi oss upp för den charmiga och praktiska spiraltrappan så når man övervåningen, här finner vi master bedroom som bjuder en härlig utsikt över sannäsfjorden, två sovrum med bra storlek samt ett badrum utrustat med wc, dusch, handfat kommod och spegel! På övervåningen kan man dessutom avnjuta den vackra utsikten ut över fjorden! På fastigheten finns det utöver huvudhuset ett gästhus om 44 kvm med vardagsrum, två sovrum det varav det ena med våningssäng och det andra för dubbelbädd samt kök med spis och kyl och frys och ett badrum. Perfekt för uthyrning eller bara som gästhus till de övernattande gästerna. Även här får man en utsikt över Sannäsfjorden. Mellan de två byggnaderna så finner vi en väldigt mysig insynsskyddad innergård! Här har man växter, buskar, träd och ett växthus som bidrar till en härlig atmosfär. Det finns också en liten damm och mycket plats för trevligt umgänge med vänner, familj och bekanta! På baksidan av fastigheten finns det två parkeringsplatser på egen tomt med elbilsladdare. intill Sannäsfjorden i lugnt naturnära område med fina strövområden och med närhet till fin badplats i Sannäs med strand, hopptorn och flytbrygga. Mjölkeröds golfbana finns på området och som även erbjuder mat och dryck på trevliga "Idas restaurang". Från Sannäs tar man sig enkelt på en kvarts bilfärd till Grebbestad och Tanumshede för för shopping. Med båt tar man sig lätt till både Resö och Havstenssund. Det är även lätt att hitta små enskilda stränder kobbar och skär om man ger sig ut till havs i den vackra skärgården som omger Sannäs med omnejd. Badplats och strand finner man centralt i område, dit man kan promenera. Missa inte detta unika läge i den populära gamla delen av Sannäs. Huset är besiktigat och har en 10-års dolda fel försäkring för säljare och köpare genom Anticimex "Varudeklarerat" Ingen boplikt krävs! Avstånd till Grebbestad 9,4 km ca 13 minuters bilfärd Avstånd till Göteborg ca 14 mil ca 1,5 h bilfärd Avstånd till Oslo ca 16 mil ca 2 h bilfärd INTRESSERAD AV EN PRIVAT VISNING! Den här chansen kommer sällan igen, vill du inte missa det här unika läget och att du har finansieringen i ordning då kan kan du kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och bokning av privat visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Svens väg 4, Vallbostrand, Tanums kommun
 • Budgivning pågår
 • Lör 20 apr kl 11:00

Svens väg 4

Fritidshus
Vallbostrand, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
5 200 000 kr
107 m²
4 rum

Välkommen till Svens Väg på Resö. Ett fantastiskt modernt, stilrent vackert hem i ett plan med 4 rum varav 3 sovrum badrum, kök och tvättstuga. Huset har två terrasser och carport utanför entrédörren. Havet och den fantastiska naturen, restaurang, bageri, skola, matbutik åretrunt och Kosterhavets nationalpark finner man alldeles runt husknuten. Nu är ett utmärkt tillfälle att förverkliga drömmen om ett charmigt och lättskött boende om du så väljer att använda huset som fritidshus eller åretrunthus. Här är allt klappat och klart både invändigt och utvändigt bara att flytta in, ett praktiskt enplanshus och lyxigt boende som man kan nyttja livet ut! Husen har mycket trevlig beläget med närhet till det bästa Vallbostrand har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på det omgivande området! Havet och sandstrand ligger endast några minuters gångväg bort och likaså gör Resö hamn och matbutik ditt man även kan gå eller cykla. Naturen som omger Vallbostrand är mycket unik. Här erbjuds en underbar kombination av allt från stränder, klippor till åkerlandskap, ljusa lövskogar och djupa tallskogar med oändligt med promenadstråk där man ständigt finner nya stigar att upptäcka. För den som inte känner till Resö så ligger ön närmsta granne med Kosterhavets nationalpark. Resö har både skola och matbutik öppet året om. Det finns även en mycket trevlig restaurang Lexö vid Resö gästhamn, restaurangen är väldigt populär och välbesökt. I hamnen kan man köpa fisk, färska skaldjur så som havskräftor och räkor direkt från fiskebåtarna. Till denna vackra ö kan man ta sig landvägen via en bilväg med broförbindelse. Avstånd Göteborg ca 1,5 h bilfärd Oslo ca 2 h bilfärd. Ingen boplikt. För mer information eller boka tid för privat visning hör av dig till ansvarig mäklare redan idag! Välkommen.

 • Plus
 • Uteplats
Rogstad Berge 7, Strömstad, Strömstads kommun

Rogstad Berge 7

Villa
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
2 300 000 kr
108 m²
4 rum
1 394 m² tomt

Välkommen till Rogstad Berge. Här finner ni en trevlig villa i 1,5 plan med grovkällare. Kök med röda köksluckor, trevligt allrum samt badrum på bottenplan. Övre plan med möblerbar hall samt 2 sovrum. Uppvärmning med Olja/el, luft-luftvärmepump. Nytt avlopp tillsammans med grannen från 2022. Nytt yttertak 2022, samt dränerat med platon matta 2020. Fastigheten är belägen lantligt med närhet ut i naturen. Endast 10 min bilväg från Strömstad som erbjuder stort utbud på restauranger, butiker samt matvaruaffärer. Ej boplikt. Avstånd: * Göteborg knappt 2 tim. Oslo ca 2 tim. * Nordby shoppingcentra ca 15 min.

 • Plus
Askesvängen 6, Tanumstrand, Tanums kommun

Askesvängen 6

Tomt
Tanumstrand, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
1 995 000 kr
521 m² tomt

Med vackert läge vid Tanumstrand ligger dessa ny avstyckade tomter vid Tanumstrand med möjlighet att hyra båtplats för djupgående båt med 3 meter bredd , Anslutningsavgiften till kommunalt V/a ingår i priset för tomten. Byggrätten är 125 kvm alternativt 130 kvm (tomt 2 & 4) + eventuell friggebod/attefallshus. Husen är byggda i 1/2 plan med en lutning på 28-38 grader och en byggnadshöjd på 4,5 meter. Kommunalt vatten & avlopp är framdraget till tomtgräns. Gatubelysning samt fiber är förberett. Tomterna ligger på 500 meters avstånd från Tanumstrand och hamnen, med möjlighet till hyra båtplats när man köper tomt av tomtägaren. Vi samarbetar med kända husleverantörer för nyckelfärdiga hus. Exploatör och ägare Norlandia Fastigheter AB. Obs! Att tomten inte är kopplad till någon husleverantör utan kan köpas utan krav att bygga ett hus! Tomten säljs inteckningbefriad (inga pantbrev) Gå gärna in på vår hemsida och se fler tomter i området! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

 • Balkong
 • Uteplats
Havsörnsvägen 17, Ulmekärr, Tanums kommun

Havsörnsvägen 17

Tomt
Ulmekärr, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
1 980 000 kr
1 032 m² tomt

Med härligt läge på Västra Hällorna mellan Grebbestad och Grönemad med ca 3 min gångavstånd till Grebbestadskolan och max 10 minuters gångavstånd till Grebbestad centrum och även Grönemads strand och Edvik. Samt att den ligger på ett berg med utsikt över dalen nedanför och ingen risk för byggnationer i direkt anslutning som kan störa vyn/utsikten i framtiden Fastigheten har en mycket bra byggrätt på 150 m² i byggnadsyta och 40 m² i uthus/garage med en nockhöjd på 7,5 meter samt anslutningsavgiften för kommunalt v/a är betalt. Tomten är inte knuten till någon husleverantör, köparen väljer fritt vilken byggnad som ska uppföras. På sommaren lever Grebbestad upp och är en mycket populär havsnära bad och semesterort. Här finns något för alla att göra både gammal som ung. Gångavstånd till havet, badplats, bageri, restauranger, färska skaldjur, café, butiker, apotek, systembolag, skola och andra nöjen. Har man ännu inte besökt Grebbestad så är det helt klart värt ett besök! Avstånd till Oslo ca 16 mil och ca 2 h bilresa. Avstånd Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa. Välkommen med intresseanmälan till mäklaren redan idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Vallbostrand 18, Vallbostrand, Tanums kommun
 • Budgivning pågår
Vallbostrand 18, Vallbostrand, Tanums kommun, bild 2
Vallbostrand 18, Vallbostrand, Tanums kommun, bild 3

Vallbostrand 18

Fritidshus
Vallbostrand, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
20 000 000 kr
82 m²
4 rum
1 079 m² tomt

På idylliska Vallbostrand på Resø med en fantastiskt havsutsikt och ett av öns bästa lägen ligger denna otroliga fastighet med stort tillhörande annex. Här erbjuds ett mycket trevligt boende med året-runt-standard i en mysig del av Resö. med sagolik havsutsikt och en tomt som bjuder på fina möjligheter med byggnation genom att fastigheten inte ligger inom strandskydd eller naturreservat Naturen som omger och Vallbostrand är mycket unik. Här erbjuds en underbar kombination av allt från stränder, klippor till åkerlandskap, ljusa lövskogar och djupa tallskogar med oändligt med promenadstråk där man ständigt finner nya stigar att upptäcka. För den som inte känner till Resö så ligger ön och denna fantastiska fastighet närmsta granne med Kosterhavets nationalpark. Resö har både skola och matbutik öppet året om. Det finns även en mycket trevlig restaurang Lexö vid Resö gästhamn som drivs av en krögare från Göteborg, restaurangen är väldigt populär och välbesökt. I hamnen kan man köpa fisk, färska skaldjur så som havskräftor, räkor direkt från fiskebåtarna. Gå in på vår hemsida för bättre bilder och film! Till denna vackra ö kan man ta sig landvägen via en bilväg med broförbindelse. Avstånd Göteborg ca 1,5 h bilfärd och till Oslo ca 2 h bilfärd. Ingen boplikt. Missa inte det här unika läget! INTRESSERAD AV EN PRIVAT VISNING? Den här chansen kommer sällan igen, vill du inte missa det här unika läget och har finansieringen i ordning, så kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och bokning av privat visning!

 • Premium
 • Uteplats
Gårdviksvägen 4, Gårvik, Tanums kommun

Gårdviksvägen 4

Tomt
Gårvik, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
3 000 000 kr
1 038 m² tomt

Här på Resö ligger denna vackert belägna tomt med gångavstånd till salta bad, hamnholmen och butik i Bohusläns bästa skärgård kommunalt V/a går att ansluta( ej betald) fiber finns även framdraget till tomtgräns och anslutning är betald. Fastigheten omfattas inte av detaljplan viket gör att att man inte är begränsad av en detaljplans förutsättningar och därför finns det bra byggmöjligheter.

Klätta 1 A och B vid Västbacken, Mjölkeröd, Raftön., Västbacken-Klätta-Raftötången-Raftön-Mjölkeröd, Tanums kommun
 • Imorgon kl 13:30

Klätta 1 A och B vid Västbacken, Mjölkeröd, Raftön.

Fritidshus
Västbacken-Klätta-Raftötången-Raftön-Mjölkeröd, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
9 600 000 kr
167 + 62 m²
9 rum
8,3 ha tomt

Unik Strandfastighet med egen strandlinje vid havet, två bostadshus, bergvärme och egen båtbrygga , låga driftkostnader, bra solläge för solceller 5 minuter bilväg till Mjölkeröds golfklubb, Fastigheten passar både för boende eller kursgård, bed and breakfast hotell med kajakuthyrning sälsafari, båtcharter, klättervägg (på egen fastighet ca: 30 meter) eller annat havsnära verksamhet genom fastigheten strategiska och direkta anslutning till havet med egen brygga i Bohusläns vackraste skärgård. Unik Strandfastighet om ca: 82 600 m² Klätta / Västbacken/ Mjölkeröd/Sannäs/ Raftötången på egen halvö vid havet med egen Båtbrygga och badbrygga i Tanumskilen. Fastigheten har två fullvärdiga bostadshus med nytt uppvärmningssystem med bergvärme till båda husen, nytt avlopp till minireningsverk, nytt tak på bostadshus nr 2 ( perfekt för solpaneler, rakt söderläge!), ny Filteranläggning till dricksvatten till egen brunn nya stängsel för djurhållning, det finns även plats och möjlighet att återställa riven stor ekonomibyggnad på tomten. Fastigheten är idag taxerad som Villa/fritidshus men går sannolikt att omtaxera till lantbruksfastighet, (Det gör att även att juridisk person kan köp vilket normalt inte går i Tanums kommun när det gäller lantbruksfastighet) Den här chansen kommer sällan igen, vill du inte missa det här unika läget och har finansieringen i ordning kontakta oss redan idag för mer information och visning! Obs: Ingen Boplikt! För shopping tar man sig lätt med bil till Tanumshede och Grebbestad på 10 minuter. Där finner man det mesta som man behöver så som matbutiker, restauranger, bageri, apotek, systembolag, frisör, kläd och interiörsbutiker, Sportshopen med stort utbud och annan service och nöjen. Golfbanor finns även på kort avstånd med bil. Huset är besiktigat och har en 10-års dolda fel försäkring för säljare och köpare genom Anticimex "Varudeklarerat" Avstånd till Grebbestad och Tanumshede ca 8 km ca 10 min bilresa. Avstånd till Oslo ca 17 mil och ca 2 h bilresa. Avstånd till Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa. INTRESSERAD AV EN PRIVAT VISNING! Den här chansen kommer sällan igen, vill du inte missa det här unika läget och har finansieringen i ordning, så kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och bokning av privat visning!

 • Plus
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 34