Mäklare Filip Fourong Fallenius

Filip Fourong Fallenius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla vägen 4, Hamburgsund, Tanums kommun
Gamla vägen 4, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Gamla vägen 4, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Gamla vägen 4

Fritidshus
Hamburgsund, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
5 000 000 kr
54 m²
5 rum
582 m² tomt

Smyckessött hus i centrala Hamburgsund som är pedantiskt skött med havsglimt från terrassen! Varmt välkomna till Gamla vägen 4 och detta otroligt smyckessöta hus som är pedantiskt skött. Här har man en häftig bergstomt, fin uppväxt trädgård och havsutsikt över sundet i Hamburgsund! Med detta charmiga hus och mycket trevliga läge i centrala Hamburgsund finns det inget att klaga på. Huset består av 5 rum och kök varav 4 sovrum vilket gör detta till den perfekta sommarstugan i lagom storlek att sköta om för både den större familjen Tar vi oss in genom entrén möts man först av hallen med plats för avhängning. Vidare rakt fram hittar vi husets första sovrum med plats för mindre kontor och enkelsäng, fortsätter vi till vänster från hallen så möts vi av husets charmiga kök utrustat med spis, kyl, frys, diskmaskin, ugn och en fantastiskt charmig och vacker gammal vedspis som är godkänd och fungerar perfekt att använda! Från köket så når man det trevliga matsalsrummet med charmig skärgårdsstil i en liten veranda med direkt ingång utifrån, här slår man sig ned med lättsamhet och avnjuter trevliga middagar ihop. Fortsätter vi in i huset från köket så möts vi av det mysiga vardagsrummet med gott om plats, precis intill har vi det sista sovrummet på entréplan med en enkelbädd och en mycket häftig tapet. Vid trappen som på entréplan som tar oss till övervåningen finner vi husets helkaklade badrum utrustat med golvvärme, dusch, wc, handfat, tvättmaskin, kommod och spegel. Tar vi oss upp till övervåningen så hittar vi två sovrum i öppen planlösning. Fastigheten erbjuder utöver bostadshuset ett gästhus/friggebod högre upp på tomten, här får man en härlig havsglimt över det vackra sundet när man kliver ut på den trevliga terrassen i solrikt söderläge! Hamburgsund är mycket vackert och pittoreskt Bohuslänskt kustsamhälle som har det lilla extra så som Pipershuset (de har café, glasscafé och bageri) och restaurang "Hjalmars" som ligger med utsikt över sundet där man kan följa linfärjan mellan Hamburgsund och Hamburgö vilken är Sveriges kortaste vägfärja, en linfärja som trafikerar den 130 meter breda Hamburgsundsleden, så man lätt kan ta sig till Hamburgö som har flera fantastiska badstränder och vandringsstråk. Hamburgsund har även matbutik, små butiker, kommunikation och service. Ingen boplikt. Avstånd till Fjällbacka, ca 8 minuter med bil. Avstånd till Oslo, ca 2h och 15 min. Avstånd till Göteborg, ca 1h 20 min. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka in en visning!

  • Premium
  • Uteplats
Rörvik 12, Hamburgsund, Tanums kommun
Rörvik 12, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 2
Rörvik 12, Hamburgsund, Tanums kommun, bild 3

Rörvik 12

Fritidshus
Hamburgsund, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
3 950 000 kr
95 m²
3 rum
1 092 m² tomt

Nyrenoverat fräscht fritidshus med avskilt och soligt läge strax utanför centrala Hamburgsund! Varmt välkommen till Rörvik 12 och denna natursköna plats som erbjuder ett nyrenoverat fräscht hus med fantastiskt ljusinsläpp från stora moderna fönsterpartier som tar in naturens vackra färger. På fastigheten finns det dessutom ett väl utrustat gästhus, en friggebod och ett stort altandäck som har plats för sittgrupp, solstolar, umgänge, lek och inte minst härliga grill-dagar och kvällar i bästa söderläge! Huset består utav ett stort allrum med stora vackra fönsterpartier och direkt utgång till den stora altanen. I det stora allrummet så har man både TV-hörnan och matsalsbordet placerat, här avnjuter man de goda middagarna tillsammans. Från allrummet så möts man av köket i öppen planlösning, här har man verkligen tänkt till med planlösningen och lagt mycket fokus på att bevara det sociala. Vidare från köket så finner man de två sovrummen med bra storlek där man har plats för varsin dubbelsäng. Precis utanför sovrummen hittar vi det fräscha och lyxiga badrummet med klinkergolv, kaklade väggar, dusch, toalett, kommod, spegel och handfat. Precis allt man kan tänkas behöva i sitt boende. På fastigheten har man även det mycket väl utrustade gästhuset som man antingen lånar ut till gästerna eller varför inte hyra ut det och få en extra intäkt. I gästhuset har man ett badrum med dusch, toalett, kommod, spegel och handfat. Man har en lite mindre köks del och en bäddsoffa, enkelt men väldigt praktiskt! Får man fler gäster så går det alldeles utmärkt då det ligger en friggebod precis intill detta gästhus, här har man en våningssäng och en enkelbädd, perfekt för övernattning. Huset kan med lättsamhet användas som antingen permanent eller fritidsboende! Havet, salta bad och centrala Hamburgsund har man på cykelavstånd! Hamburgsund är mycket vackert och pittoreskt Bohuslänskt kustsamhälle som har det lilla extra så som Pipershuset (de har café, glasscafé och bageri) och restaurang "Hjalmars" som ligger med utsikt över sundet där man kan följa linfärjan mellan Hamburgsund och Hamburgö vilken är Sveriges kortaste vägfärja, en linfärja som trafikerar den 130 meter breda Hamburgsundsleden, så man lätt kan ta sig till Hamburgö som har flera fantastiska badstränder och vandringsstråk. Hamburgsund har även matbutik, små butiker, kommunikation och service. Huset är besiktigat och en 10 års dolda fel försäkring ingår till köparen, (Försäkringsprodukt Varudeklarerat). Ingen boplikt. Avstånd till Fjällbacka, ca 8 minuter med bil. Avstånd till Oslo, ca 2h och 15 min. Avstånd till Göteborg, ca 1h 20 min. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka in en visning!

  • Premium
  • Uteplats
Grönemadsvägen 51 och 53, Grebbestad, Tanums kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 4 maj kl 13:30
Grönemadsvägen 51 och 53, Grebbestad, Tanums kommun, bild 2
Grönemadsvägen 51 och 53, Grebbestad, Tanums kommun, bild 3

Grönemadsvägen 51 och 53

Fritidshus
Grebbestad, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
10 800 000 kr
102 + 11 m²
6 rum
2 166 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet med stor dubbeltomt om totalt 2 166 m² belägen på Grönemadsvägen 51 och 53 i natursköna och populära Grönemad strax utanför centrala Grebbestad. Detta välplanerade hus är perfekt för den som söker efter fantastisk havsutsikt, närhet till havet och en lugn, naturnära omgivning. Huset är till viss del nyrenoverat och bjuder på en ljus och luftig atmosfär. Med sina tre sovrum på husets övre våning finns det gott om plats för hela familjen. Men det är inte bara själva huset som imponerar – den stora balkongen med sin vackra havsutsikt och flertalet altaner i alla olika väderstreck gör detta till en dröm för den som älskar utomhuslivet, många soltimmar men även lugn och ro. Fastigheten består utav en unik och stor tomt med charmiga broar som går över den rinnande bäcken genom den uppväxta trädgården. På denna fastighet finns dessutom möjligheten att stycka/klyva av ytterligare en tomt om så önskas vilket är en väldigt unik möjlighet i Grönemad. På fastigheten erbjuds det även flera trevliga uteplatser med många soltimmar och en vacker uppväxt trädgård som bjuder in till avkoppling och lek. Dessutom finns det gott om plats för parkering av flertal bilar på fastigheten. Om du är båtälskare finns också den unika möjligheten att förvärva en båtplats och sjöbodsförråd nere i Grönemads hamn vid överenskommelse med säljarna. Med stranden och badplatsen bara några minuter från fastigheten kan du njuta av havet precis när du vill. Detta barnvänliga läge i kombination med den natursköna omgivningen gör detta till den perfekta bostaden för den som vill ha både avkoppling, äventyr och ett fantastiskt läge. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika drömfastighet i Grönemad! Fiber finns indraget. Ingen boplikt. Huvudbyggnad är besiktigad och en 10 års dolda fel försäkring ingår till köparen, (Försäkringsprodukt Varudeklarerat). Avstånd till Oslo ca 16 mil och ca 2 h bilresa. Avstånd Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och privat visningsbokning redan idag!

  • Premium
Industrivägen 11, Tanumshede, Tanums kommun
  • Budgivning pågår

Industrivägen 11

Fritidshus
Tanumshede, Tanums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
2 600 000 kr
90 + 90 m²
6 rum
1 710 m² tomt

Varmt välkomna till Industrivägen 11 och denna hemtrevliga villa/fritidshus belägen i centrala Tanumshede. Här erbjuds en fastighet med många fördelaktigheter! En stor vacker trädgård som bjuder in till flertal olika aktiviteter, spring och lek med en tomtstorlek på hela 1 710 kvm. Här finns ett fullutrustat gästhus med goda möjligheter för uthyrning, två stora garage där ett står separat och har höjden för en husbil, större båt eller bil. Det andra garaget når man med direktingång från källarvåningen och har plats för en bil. Denna fastighet erbjuder minst 6 parkeringsplatser precis intill huset alternativt en perfekt plats för en lastbil. Huset fördelas på väldisponerade ytor om 90 kvm boarea och 90 kvm biarea (inredd källare) och består totalt utav 6 rum och kök varav 3 är sovrum. När man kliver in genom entrén möts man av den inbjudande hallen med plats för avhängning av ytterkläder och till vänster i hallen finner man praktiskt planerad WC med handfat, kommod och toalett. Vidare in finner vi det stora mysiga vardagsrummet med trevligt ljusinsläpp om så önskas. Du finner även köket med i princip allt som kan tänkas behövas så som kyl, spis, ugn och diskmaskin, stor frysbox finns på källarplan i garaget. Mitt emot köket har man placerat matsalsbordet vilket gör det väldigt lättillgängligt och socialt att tillaga kvällens middag. Fortsättningsvis på entréplan så finns dessutom tre sovrum med bra storlek och ett badrum med dusch, wc och kommod! Man tar sig även lätt ut till husets härliga inglasade altan genom matsalsrummet, här avnjuter man med glädje solens värmande strålar på vår och höst medan man på sommaren öppnar upp och får direktutgång till den härliga gräsmattan! En trappa ner så hittar vi den inredda källaren, här har man valt att inreda det som en gillestuga med sovplats, härifrån kommer man lätt åt förråd, pannrum, tvättstuga och det ena garaget där man har plats för en bil! Detta är ett mycket praktiskt boende för både den mindre familjen och den större. Huset fungerar lika bra för permanentboende som för fritidsboende och är med fördel även hyfsat underhållsfritt med tanke på tegelfasaden och den plana gräsmattan som är perfekt för att installera en robotgräsklippare på. I Tanumshede har man närhet till centrala kommunikationer så som buss och tåg, Tanums Shoppingcenter med ett flertal olika butiker som exempelvis Byggmax, Jula, Dollarstore och stor Coop butik. Men Tanumshede erbjuder även mycket mer än så som närhet till gym, fotbollsplan, lekplatser, padelhall, skola och restauranger. Samtidigt som man har alla dessa fördelar så är det endast 10 minuter med bil från salta bad och havet i Grebbestad! Är du intresserad av en visning? Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en tid! Säljaren beskriver med egna ord varför det är så fantastiskt här och varför man vill på just Industrivägen 11: Huset är belägget i hjärtat av Tanum, med endast ett fåtal minuters gångavstånd till allt vad Tanumshede har att erbjuda. Skolor, matbutiker, idrottsanläggning, gym och shoppingcenter ligger endast ett stenkast bort och lättillgängliga busshållplatser för möjlighet till förflyttning. Med en snabb biltur kan man även smidigt och enkelt ta sig till havet och de populära turistorterna längst Sveriges kust, eller till mysiga parker och sjön vid skogens natur. Huset har en stor tomt med en gräsmatta på både fram och baksida som ger möjlighet till barn att hoppa runt och leka fritt, eller framtida plantage och smyckning. På sommaren är solen en konstant stammis, där hon tittar in i fönsterna från morgonens första timmar, till kvällens sista. Detta ger enorma möjligheter till t.ex. installation för solpaneler, eller om man endast önskar en skön frukost med kaffe i den inglasade balkongens värme och ljus. Tomten är även utrustad med två garage, ett värmegarage belägget under huset, samt ett stort förvaringsgarage med plats för bland annat båt, husbil eller bil, samt verkstad i innerkant. På framsidan vätter

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 4