Kommande

Blåklintsvägen 24

Hårstorp, Finspångs kommun Se på karta

3 400 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Tomtarea
875 m²
Byggår
1992
Driftkostnad
30 047 kr/år
Kommande

I början på det nya året kommer denna sjönära fastighet ut till försäljning. Ett av områdets bästa sjöutsikt över Gron och beläget längst in på gatan. Denna enplansvilla har en inredd vind, en bonusyta utöver de 112 kvm på entréplan som inrymmer sovrum, förrådsdel och en mindre yta till ex. kontor. Från huvudentrén öppnar hallen upp sig och fördelar sig till det stora köket som renoverades -17 och vardagsrummet med utgång till altan mot sjön. Här i husets mitt är en vacker kakelkamin placerad och i fullt bruk. I den andra änden av huset finner du entréplanets samtliga 3 sovrum varav en nyttjas som walk in closet, rymligt badrum från -18, tvättstuga samt en gäst-wc.
Till huset har du inte bara en alldeles utmärkt altan du kan inta frukosten på sommartid, utan även ett inglasat uterum som förlänger säsongen som ger dig möjlighet att av utsikten av natur och sjö längre. På tomten finns också ett friliggande garage och en lekstuga.

Östra Hårstorp är ett attraktivt bostadsområde som växt fram under de senare åren. En villaidyll med välskötta tomter och grönska. Denna fastighet är bland de första villorna som kom till med sitt nybyggnadsår 1992, och som är än i samma fastighetsägares. Alldeles i närheten hittar du fint promenadstråk och badplats med brygga. Du har bra pendlingsavstånd till Norrköping och nära till busshållplats. I området finns flera matbutiker, golfbana, skolor, idrottsanläggning med badhus och gym.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Finspång

Kontakta mäklaren

Sofia Lilja

Fastighetsbyrån Finspång
Mäklare Sofia Lilja, Fastighetsbyrån Finspång
072-732 31 24

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas