Fastighetsbyrån Finspång

Fastighetsbyrån Finspång

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sjöviksvägen 7A, Sjövik, Finspångs kommun

Sjöviksvägen 7A

Lägenhet
Sjövik, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
975 000 kr
99 m²
5 rum
vån 1/4
5 213 kr/mån
9 848 kr/m²

Hjärtligt välkommen på visning av denna lägenhet som har det mesta du behöver för att trivas. På Sjöviksvägen 7A, bara en halvtrappa upp ligger denna väldisponerade hörnlägenhet där man trivs redan innan man hängt av sig jackan. Här disponerar du en yta om 99 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på fem rum och kök. Det rymliga, mysiga och sociala vardagsrummet är bostadens naturliga samlingspunkt som bjuder på generösa sällskapsytor, fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. Från vardagsrummet tar du klivet ut till den charmiga och fina balkongen som ger dig som boende utmärkta möjligheter att koppla av i solen. Här erbjuds eftermiddagssol och plats för ett mindre bord. En lägenhet som genomsyras av genuin charm och karaktär – här trivs man direkt. Läget på populära och klassiska Sjövik är perfekt för dig som vill bo centralt och nära de utmärkta kommunikationerna vid Bergslagsvägen - i området finns bland annat matbutiker, restauranger, skolor och trevliga promenadstråk.

 • Balkong
Skarpåsvägen 4, Hällestad, Finspångs kommun

Skarpåsvägen 4

Villa
Hällestad, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
1 095 000 kr
38 + 50 m²
5 rum
1 897 m² tomt

Välkommen till Skarpåsvägen 4! Här finner du ett charmigt och hemtrevligt 1 ½-planshus på en stor och fin tomt om 1 897 kvadratmeter. Ett hus enkelt att göra till sitt eget med ljusa och fräscha ytor. Övervåningen erbjuder två möjliga sovrum, alternativt ett sovrum och ett kontor. Om ett extra sovrum skulle behövas finns ett gästhus att tillgå med utdragen el. Den blygsamma boarean om 38 kvadratmeter beror på takhöjd och snedtak. Efter uppmätning av Anticimex finns 50 kvadratmeter fördelade på under- och övervåning som inte ingår i boarean. På tomten finns en charmig bod med gott om plats för virke eller redskap och ett växthus för dig med gröna fingrar om tomten inte skulle räcka till. Är du däremot ointresserad av trädgårdsarbete är de stora gräsytorna inte särskilt svårskötta. Du har dessutom närhet till sjön Tron som ligger i Borggård, den ligger en promenad eller cykeltur bort. Kan det här vara något för dig? Välkommen att kontakta mig!

Bergslagsvägen 40A, Svälthagen, Finspångs kommun

Bergslagsvägen 40A

Lägenhet
Svälthagen, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
380 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 186 kr/mån
9 048 kr/m²

Välkommen till denna charmiga en och en halva om 42 kvadratmeter där dina drömmar om ett hem kan bli verklighet. Lägenhetens planlösning skapar en lekfull atmosfär där det enkla livet står i centrum. Köket, hjärtat av hemmet, ansluter till hallen som fördelar vägarna till vardagsrum och duschrum. Här kan du skapa din fristad mellan arbete och vila, med smarta förvaringslösningar i sovrummet som sitter ihop med köket. På Bergslagsvägen 40A kan du låta ditt nya liv spira. Här finner du ett praktiskt boende med ett trivsamt kök, smarta kvadratmeter och närhet till stadens puls. Den låga månadsavgiften om 3 514kr gör drömbostaden nära till hands, både ekonomiskt och geografiskt. Avgiften inkluderar värme, VA, hushållsel, bredband, förråd och tv. I dagens globala situation är det avgörande att ha koll på föreningens ekonomi vid köp av bostadsrätt. Räntekänsligheten hos HSB Brf Älvan, med ett värde av 3, är exceptionellt låg vilket skapar trygghet för dig som boende. Lånet per kvadratmeter, endast 2 289 kr/kvm, är långt under genomsnittet vilket ytterligare understryker föreningens sunda ekonomi. Livet är en mix av glädje, avkoppling och spänning. Varför inte låta din bostad spegla just detta?

Timotejvägen 5, Viggestorp/torstorp, Finspångs kommun

Timotejvägen 5

Villa
Viggestorp/torstorp, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
2 395 000 kr
110 + 36 m²
5 rum
710 m² tomt

Välkommen till Timotejvägen 5! Här finner du en vacker enplansvilla med hörnläge i ett populärt område. Ett hus som uppskattats mycket av den nuvarande ägaren med en bra grund för en köpare att sätta sin egen prägel för att skapa sitt eget hem. Huset erbjuder ett vardagsrum med braskamin, fyra rymliga sovrum, ett badrum och en gäst-WC. Tvättstugan med groventré förenklar vardagen. Det inglasade uterummet möjliggör en extra yta att nyttja året om. Det finns både carport och och garage för att underlätta under vinterhalvåret. Tomten är lättskött och fastigheten ligger på ett minimalt trafikerat läge. Är du intresserad? Välkommen att höra av dig!

Tallvägen 18A, Svälthagen, Finspångs kommun

Tallvägen 18A

Radhus
Svälthagen, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
1 950 000 kr
94 + 26 m²
4 rum
171 m² tomt

Här finner du en bostad i fint skick som har något för de allra flesta. På Tallvägen 18A finner du detta inbjudande souterrängradhus som rymmer 94 kvadratmeter fördelade på fyra rum och kök. Här njuter du av ett välplanerat och bekvämt boende där varje kvadratmeter känns genomtänkt. Ett välutrustade hem med fräscha ytskikt, sociala ytor och härlig atmosfär. Husets hjärta – ett rymligt, lättmöblerat vardagsrum med mycket karaktär, fönster åt två håll, fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Från hallen, en halvtrappa upp når du den insynsskyddade och inglasade altanen som uppfördes under 2013. Här erbjuds lättmöblerade ytor med plats för mat- och loungegrupp. Här kan du slå dig ner med en tidning och en kopp kaffe och njuta av lugnet. Här bor du med ett lugnt, otrafikerat och naturnära läge med badplatsen vid sjön Bönnern inom gångavstånd, motionsspåren runt sjön Mäseln en cykeltur bort och mysiga slottsparken en bit bort från bostaden. Ett boende med ett perfekt läge i hjärtat av Svälthagen som erbjuder bland annat skola, lekparker, trevliga promenadstråk, fina skogspartier och badsjö. Välkommen.

 • Plus
 • Uteplats
De Wijks Väg 12C, Centrum, Finspångs kommun

De Wijks Väg 12C

Lägenhet
Centrum, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
395 000 kr
42,5 m²
1 rum
2 640 kr/mån
9 294 kr/m²

Varmt välkommen på visning av denna bostad där det föreligger renoveringsbehov men som efter en mindre renovering kan bli hur fin som helst. På De Wijks Väg 12C ligger denna väldisponerade lägenhet med stora fönster som ger ett trevligt ljus. Lägenheten når man via ingång från gaveln (utan några trappor) eller via porten 12C, (en halvtrappa ner). Här disponerar du en yta om 42,5 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på ett rum och kök. Det rymliga, praktiska och lättmöblerade vardagsrummet är bostadens naturliga samlingspunkt som bjuder på fin utsikt, härliga umgängesytor och sovalkov. Från vardagsrummet tar du klivet ut till den inglasade, stora och mysiga balkongen som ger dig som boende utmärkta möjligheter att koppla av i solen. Här erbjuds trätrall, loungedel och plats för matbord och stolar. Här får du en fördelaktig månadsavgift som även inkluderar spa-avdelning och gym. Här har man ett mycket centralt läge med närhet till restaurangerna, matbutikerna och mysiga slottsparken. De utmärkta kommunikationerna vid Resecentrum ligger en kort promenad bort. Perfekt för dig som vill bo centralt! (Observera att lägenheten försäljes i befintligt skick där flyttstädning inte kommer att ombesörjas).

 • Balkong
Grävlingstigen 8, Bränntorp, Finspångs kommun

Grävlingstigen 8

Fritidshus
Bränntorp, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
595 000 kr
44 m²
1 950 m² tomt

Välkommen till Grävlingstigen 8! Här finner du ett charmigt hus på en stor tomt i omtyckta Bränntorp. Denna fastighet går att nyttja som både permanent- och fritidsboende, en fin möjlighet för dig som söker dig ut i naturen. Utöver huvudbyggnaden finns en till byggnad som rymmer två sovrum, dusch, wc och förrådsutrymmen. Hela området har sommarvatten, här har du även trekammarbrunn för vatten från dusch, handfat och kökskran. För WC finns en septiktank. Här har du möjligheten att skapa en egen oas i ett lagom lugnt område. Området har över 300 fritidshus varav en del som övergått till permanentboenden. Vid sjön Stora Gryten finns flera badplatser och den naturliga samlingspunkten är föreningshuset på Getnäs. Här finns kiosk, dansbana, minigolf och boule att aktivera sig med. Projektet att dra avlopp i området påbörjas 2024 och beräknas ta tre år, mer info finns på branntorp.se Är du intresserad? Välkommen att kontakta mig!

Risings Väg 15A, Svälthagen, Finspångs kommun

Risings Väg 15A

Lägenhet
Svälthagen, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
1 095 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
4 359 kr/mån
14 600 kr/m²

Bara en halvtrappa upp på Risings Väg 15A ligger denna stilrena hörnlägenhet dit du gärna bjuder in vänner och familj. Här bor du så bra man kan bo. Denna trerummare om 75 kvadratmeter som under 2022 totalrenoverades sticker verkligen ut i mängden! Lägenheten, som är i mycket fint skick, är stilren och har bra planlösning, sociala ytor, bra förvaring och fräscha ytskikt. Vidare är det en representativ bostad med hög materiell standard, härlig atmosfär och vackert ljusinsläpp. Lägenhetens praktiska, nyrenoverade och exklusiva kök bjuder på påkostade material, en trevlig köksö, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och bänkskivor i sten. Det rymliga, sociala och öppna vardagsrummet utgör den naturliga samlingspunkten i detta hem. Här erbjuds generösa sällskapsytor, fönster åt två håll, fint ljusinsläpp, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp. Från vardagsrummet tar du klivet ut till den takbeklädda, ljusa och underbara balkongen som ger dig som boende utmärkta möjligheter att koppla av i solen. Här erbjuds lättmöblerade ytor och plats för loungegrupp. Läget på populära och trivsamma Svälthagen är perfekt för dig som vill bo centralt och naturnära - i området finns bland annat skolor, fina grönområden och vackra promenadstråk. Välkommen.

Örebrovägen 236A, Hällestad, Finspångs kommun
 • Tor 5 okt kl 16:30

Örebrovägen 236A

Lägenhet
Hällestad, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
125 000 kr
39,5 m²
1 rum
2 800 kr/mån
3 165 kr/m²

Välkommen till Örebrovägen 236 A! Här finner du en trevlig lägenhet om 39,5 kvadratmeter. Perfekt för dig som söker något mindre eller kanske vill köpa din första lägenhet. Lägenheten befinner sig i Hällestad, drygt 14 kilometer väster om Finspångs tätort och består av områdena Hällestad kyrkby, Hällestad stations­samhälle samt Borggård. Här finns bland annat grundskola, bibliotek, pizzeria, lanthandel och drivmedel­station. Är du intresserad? Välkommen att kontakta mig!

 • Plus
Rommetorp Stenfallet 110, Grytgöl, Finspångs kommun

Rommetorp Stenfallet 110

Villa
Grytgöl, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
1 495 000 kr
120 + 85 m²
6 rum
1 143 m² tomt

Välkommen till Rommetorp Stenfallet 110! Här finner du en hemtrevlig 1 1/2-planvilla med källare, plats för hela familjen, i ett lugnt och tryggt område intill Hanesjön. Löpande renoveringar har gjorts under åren, huset är inflyttningsredo. Du befinner dig lagom avskilt på landet med en 20 minuters bilväg till Finspång. Här har du enskildheten på landet med skogen intill men samtidigt tryggheten med några få grannar omkring. I Grytgöl finns både förskola och skola upp till åk 6. På tomten i anslutning till altan finns dessutom två vinterbonade friggebodar, varav en som fungerat utmärkt till gäststuga. Är du intresserad? Kontakta mig!

Myrmalmsvägen 17A, Svälthagen, Finspångs kommun
 • Mån 9 okt kl 16:15

Myrmalmsvägen 17A

Lägenhet
Svälthagen, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
380 000 kr
32,9 m²
1 rum
vån 3/3
2 364 kr/mån
11 550 kr/m²

På Myrmalmsvägen 17A ligger denna ljusa vindsvåning vars charm och atmosfär slår det mesta. Här disponerar du en yta om 33 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på ett rum och kokvrå. Vardagsrummet är en av lägenhetens absoluta höjdpunkter och detta lättmöblerade, välplanerade och sociala utrymme erbjuder bland annat härliga umgängesytor, vacker utsikt, plats för säng, soffa och matgrupp. Lugnt och ostört läge! Badplatsen vid sjön Bönnern inom gångavstånd, motionsspåren runt sjön Mäseln en cykeltur bort och mysiga slottsparken en bit bort från bostaden. Ett perfekt läge i hjärtat av Svälthagen som erbjuder bland annat skola, lekparker, trevliga promenadstråk och fina skogspartier.

 • Plus
Glansgruvan 22, Glansgruvan, Norrköpings kommun

Glansgruvan 22

Fritidshus
Glansgruvan, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Finspång
895 000 kr
41 + 16 m²
1 rum
1 104 m² tomt

Är du på jakt efter ett semesterboende med mycket karaktär, bra planlösning och med utsikt över sjön Glan? Då kan detta charmiga fritidshus om 41 kvadratmeter vara väl värt ett besök. Huset har vardagsrum, två sovutrymmen, kök och toalett i ett plan. Husets hjärta – ett socialt och trevligt vardagsrum med mycket dagsljus, braskamin och plats för soffgrupp. Till husets absoluta höjdpunkter hör ett inglasat och mysigt uterum med infravärme, trätrall och härlig utsikt. Här samlar man mer än gärna familj och vänner.   Endast 30 minuter från Norrköping city finner vi området Glansgruvan där du kan bo med skogen som baksida och en milsvid utsikt över Glan. Här kan ni verkligen njuta av lugnet och naturen. Ta ett dopp nere i sjön efter att ha tagit en tur på Glansgruvans vandringsled. Eller varför inte ta med barn eller barnbarnen och titta på kalkbrottet som bara ligger en promenad bort. Välkommen att anmäla erat intresse! (Fastigheten försäljes med friskrivningsklausul avseende eventuella fel eller brister i fastigheten)

 • Uteplats
Rättarevägen 4, Norrmalm, Finspångs kommun

Rättarevägen 4

Villa
Norrmalm, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
2 195 000 kr
133 + 71 m²
5 rum
1 063 m² tomt

Välkommen till Norrmalm och detta hemtrevliga och optimalt planerade 1½-plans hus med källare. Här erbjuds en yta om 133 kvadratmeter som fördelas på fem rum och kök. Det vilar något alldeles unikt över detta hem. En atmosfär och karaktär som inte går att sätta fingret på, men som gör att både boende och gäster trivs här. Det rymliga, sociala och lättmöblerade vardagsrummet är husets naturliga samlingspunkt som bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor, kakelugn och gott om plats för soffa och matgrupp. Huset har en mysig, takbeklädd och trevlig altan med trätrall, söderläge och plats för matbord och stolar, samt en rogivande, härlig och barnvänlig tomt med fruktträd, bärbuskar, stora gräsytor, många soltimmar och förråd. Här finns även ett garage med goda förvaringsmöjligheter. Inom gångavstånd ligger motionsspåren och Slottsparken finns en promenad bort. Ett optimalt boende för barnfamiljen med mycket spring i benen eller dig som vill ha nära till allt!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Rågvägen 11, Sonstorp, Finspångs kommun
 • Mån 9 okt kl 17:00

Rågvägen 11

Villa
Sonstorp, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
2 395 000 kr
146 + 30 m²
7 rum
1 478 m² tomt

Välkommen till Sonstorp och detta välutrustade och inbjudande 1½-planshus. Att skapa ett fint hem är en sak, att skapa ett hem som man verkligen trivs i är något helt annat. Här har man verkligen lyckats med det senare. Huset har en yta om 146 kvadratmeter som fördelas på sju rum och kök. Är du på jakt efter ett hem i fint skick där det bara är att flytta in kan det här vara möjligheten du har väntat på. Det rymliga, sociala och lättmöblerade vardagsrummet är husets naturliga samlingspunkt som bjuder på fin utsikt, härliga umgängesytor, fint ljusinsläpp, eldstad och gott om plats för soffa och matgrupp. Även utvändigt finns det mycket att uppskatta med detta hus. Här finns en härlig, välskött och barnvänlig trädgårdstomt med soligt söderläge, stora gräsytor och två nyplanterade fruktträd. Till husets absoluta höjdpunkter hör en stor, underbar och delvis takbeklädd altan med lättmöblerade ytor, loungedel och plats för matbord och stolar. Här finns också en carport med goda förvaringsmöjligheter. För dig som söker ett barnvänligt, naturnära och vackert läge är Sonstorp ett utmärkt val. I detta idylliska, trivsamma och lummiga område är det lätt att trivas – i närområdet finns förskola, fina skogspartier, trevliga promenadstråk, busshållplats, lekparker, elljusspår, utegym och banvallen precis utanför huset. En kort promenad bort ligger även livsmedelsbutiken.

 • Plus
 • Uteplats
Karlsborgsvägen 1, Falla, Finspångs kommun

Karlsborgsvägen 1

Villa
Falla, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
750 000 kr
38 + 25 m²
2 rum
1 406 m² tomt

På trevliga Karlsborgsvägen i Falla ligger denna 1½-plansvilla som rymmer två rum och kök. Trots att det föreligger ett visst renoveringsbehov har detta hem mycket att erbjuda. Här kliver du in i ett charmigt boende med lantlig torpkänsla, smarta förvaringslösningar, fint ljusinsläpp och mycket karaktär. En trivsam detalj med denna fastighet är den stora, rogivande och härliga trädgårdstomten med en total yta om 1406 kvadratmeter. Här finns många soltimmar och stora gräsytor. Lugnt och barnvänligt område med lummiga promenadstråk, goda kommunikationer, närhet till Axsjön och fin cykelbana in till centrala Finspång.

Fäskogsvägen 43, Nyhem, Finspångs kommun

Fäskogsvägen 43

Radhus
Nyhem, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
1 345 000 kr
145 + 18 m²
5 rum
252 m² tomt

Välkommen till Fäskogsvägen 43 och detta rymliga och optimalt planerade kedjehus. Här erbjuds en boyta om hela 145 kvadratmeter som fördelas på fem rum och kök. Husets hjärta – ett trevligt, socialt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matgrupp. Till detta hus hör en barnvänlig, rogivande och lättskött trädgårdstomt med välskött gräsmatta och många soltimmar. Huset har ett garage med goda förvaringsmöjligheter samt en insynsskyddad och mysig altan med trätrall, eftermiddagssol och plats för matbord och stolar. Dessutom finns en ljus, liten och trevlig uteplats med morgonsol och plats för ett mindre bord. Skogen runt Nyhem är endast ett stenkast bort och centrum ligger inom bekvämt gångavstånd. Här finns även skolor och rofyllda grönområden. Perfekt för barnfamiljen eller dig som vill bo centralt och som älskar närhet till naturen!

 • Plus
 • Uteplats
Kalkugnsvägen 16b, Centrum, Finspångs kommun

Kalkugnsvägen 16b

Lägenhet
Centrum, Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Finspång
750 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
2 755 kr/mån
14 151 kr/m²

Välkommen till Kalkugnsvägen 16b! Här finner du en tvåa om 53 kvadratmeter i fint skick med centralt läge. Lägenheten har en balkong med härlig eftermiddagssol i läge mot baksidan där du omges av grönska och promenadstråk. I området finns affärer, gymnasieskola, restauranger och goda bussförbindelser. Lätt och nära för att ta en promenad längst med sjön eller i mysiga slottsparken. Fri parkering inom föreningen, värdefullt då boendeparkering i centrum är svårtillgängligt. Är du intresserad? Kontakta mig!

Visar alla 17