Brobacken 13

Häverö - Trästa, Norrtälje Karta & restider

3 750 000 kr
VillaVilla

För den som eftersöker ett boende med det lilla extra, nära naturen i en fantastisk havsnära miljö med bad- och båtplats, så finns det här vackra nybyggda lösvirkeshuset på 140 kvm (80 boa + 60 bia) som blev klart 2019. Här har man satsat på många rum, härliga sällskapsytor och en hög standard. Huset fördelas på två plan, tre sovrum, två vardagsrum med panoramafönster och braskamin, vackert lantligt kök med fina detaljer, köksö och matplats för 8-12 personer i burspråk, två lyxiga helkaklade duschrum med läckert kakel, wc och tvättdel. Här bor du bekvämt med vattenburen golvvärme och vattentoalett. Underbar och väl tilltagen altan med sol från morgon till kväll, den självklara platsen att umgås på ljumma sommarkvällar. Huset som lämpar sig väl för åretruntboende eller bara att tillbringa somrar, högtider och helger i.

Högt belägen och tillgänglig tomt om 1616 m² med vacker sjöutsikt över Trästa och sol från morgon till kväll. Alldeles nedanför huset ligger vackra Väddöviken som du når enkelt med det inskriva servitutet på fastigheten, där du har rätt till bad och båtplats att nyttja. Omtyckta Bergbybadet ligger inte heller långt bort med fin badstrand som uppskattas av de små.

Ett rofyllt läge med fin vy över Väddöviken med vackra hus och sjöbodar. En lättskött naturtomt med plan yta för lek och spel. I Trästa by dras det not varje vår vilket är en folkfest i byn. Här firas även midsommar, kräftskiva och andra festligheter.

I närheten (ca 6 km) ligger sommaridyllen Grisslehamn med fiskaffärer, caféer, bageri, glasskiosker, minigolf och restauranger. Till Älmsta med välsorterad ICA-butik, restauranger, vårdcentral, bygghandel m.m. är det 9 km. Busshållplats bara 200 meter från huset som går direkt till Norrtälje/Stockholm.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
140 m²
Tomtarea
1 616 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
15 100 kr/år
Byggår
2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Brobacken 13 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 750 000 kr
Driftkostnad
15 100 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

9 630
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 10 dagar sedan, den 11 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips