Nybyggd enplansvilla

Havstenshult, Mullsjö kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
550 m²
Uteplats
Ja

Drömmer du också om ett lättskött, smidigt naturnära boende med närhet till busshållplats, motionsanläggning, skola, förskola, badhus, restauranger, mataffärer och tågstation? Med ett pendlingsavstånd till Jönköping på under halvtimmen är läget optimalt.
Det finns fortfarande möjlighet att köpa en helt nybyggd villa till förmånligt pris som dessutom ger låg boendekostnad. Totalt byggs det sju villor i idylliska området Havstenshult i Mullsjö. En av villorna är idag såld och en annan är reserverad.
Först till kvarn gäller!
Inflyttning kommer ske senast hösten 2023.

Med en tilltalande planlösning och fantastisk estetik blir detta hus, modell Karisma, ett hus att längta hem till.

Planritningen passar bra för er som söker ett smidigt boende med gott om plats för att umgås med familj och vänner. Villan erbjuder en välkomnande hall, tre sovrum i bra storlekar, inbjudande kök som är öppet till vardagsrummet, ett badrum (möjlighet till två) och en tvättstuga med utgång till trädgården.
Stilren fasad i svart ton passar fint ihop med det exklusiva Benders carisma tak och granitfärgade hängrännor och stuprör. Taket är förberett för installation av solceller.

Läget är optimalt med närhet till mycket. Grönområden finns alldeles runt husknuten och det är nära till badplatserna runt Mullsjön.
Det är gångavstånd till skolor- och barnomsorg, badhus, restaurang, café och tågstation. Pendlingsmöjligheterna är stora tack vare goda tåg- och bussförbindelser samt den nya riksvägen 26/47. Du når Jönköpings centrum på under 30 minuter!
Busshållplats med förbindelse till bland annat Jönköping finns en minuts promenad från huset.

Välkommen att kontakta oss om du önskar mer information!
Nina Rosell: 070-922 34 44

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Kontakta mäklaren

Nina Rosell

SkandiaMäklarna Jönköping
Mäklare Nina Rosell, SkandiaMäklarna Jönköping
0709223444