Mäklare Nina Rosell

Nina Rosell

Om mig

Vill du ha en rutinerad och lyhörd mäklare? Jag brinner för mitt arbete och gör allt för att just din affär ska bli din bästa. Jag är engagerad och målmedveten i alla mina uppdrag och affärer, samtidigt som jag gör det yttersta för mina säljare så är jag lyhörd för alla spekulanter. På grund av min envishet så ger jag mig aldrig för att just din affär ska bli så lyckad som möjligt. Tillsammans blir vi båda vinnare av en bra bostadsaffär när du anlitar just mig. Vänligen Nina Rosell 0709223444

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brunnsgatan 8C, vån 1, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Brunnsgatan 8C, vån 1, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Brunnsgatan 8C, vån 1, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Brunnsgatan 8C, vån 1

Lägenhet
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
750 000 kr
24,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 821 kr/mån
30 612 kr/m²

Välkommen till Brunnsgatan 8 C, till en prisvärd etta med kokvrå på första våningen. Perfekt bostad för unga yrkesverksamma eller studenter som vill njuta av en bekväm livsstil. Missa inte chansen att äga detta fantastiska boende med smarta detaljer och stort värde. Låg avgift för dig som vill ha ett prisvärt boende och ett centralt läge. Här får du en låg månadsavgift i en välskött och populär förening som har gjort stora renoveringar inom föreningen. En stor fördel är det nyrenoverade badrummet som stod klart så sent som hösten 2019, då föreningen genomförde stambyte på fastigheten. Förvaringen löser Ni smidigast genom garderob/byrå i hall och vardagsrum. Rummet erbjuder plats för både soffgrupp, tv-möbel, säng, ytterligare förvaring samt skrivbord. I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler via ComHem (Tele 2), tillgång till en nyrenoverad och fräsch tvättstuga samt dubbla förråd. Notera också här att en vaktmästare sköter snöskottning, trappstädning samt gräsklippning. Gemensam balkong i trapphuset samt fantastisk takterrass att nyttja för föreningens medlemmar! På Brunnsgatan 8C bor du på några minuters gångväg till allt vad Huskvarna Centrum har att erbjuda. Goda buss- och tågförbindelser in till Jönköping finns i närheten. Även närhet till vackra promenadstråk för en motionsrunda eller promenad med hunden. Närheten till kommunikationer och centrum är slående - gångavstånd till Huskvarna centrum och dess breda utbud av butiker, restauranger, skolor och vårdcentral. Endast 10 minuters bilfärd till Jönköping city. Redan nu kan du anmäla ditt intresse för detta hus och notera att bostaden kan komma att säljas redan innan det annonseras med en öppen visning! Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare, Nina 0709 22 34 44. OBS Det är även en lägenhet på tredjevåningen som också är till salu. Välkommen med din intresseanmälan. Hoppas att vi ses på visningen framöver! Nina Rosell Registrerad fastighetsmäklare. SkandiaMäklarna i Jönköping.

  • Premium
Ängsgatan 22, null, Mullsjö kommun

Ängsgatan 22

Villa
Mullsjö kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 595 000 kr
74 + 80 m²
4 rum
1 060 m² tomt

VISAS EFTER ÖVERENSKOMMELSE med ansvarig mäklare, NIna Rosell 0709 22 34 44 Här är din perfekta möjlighet att skapa ditt drömhem! Denna charmiga enplansvilla med källare, byggd 1956, ger dig en unik chans att lägga din personliga touch på ett älskat hem. Med sina 74/80 kvadratmeter erbjuder detta in hus tillräckligt med utrymme för en bekväm livsstil. Med en smart planlösning och generösa rum kan du enkelt anpassa utrymmena efter dina egna behov och önskemål. Även om det inte är toppmodernt eller renoverat, så ger detta hus dig möjlighet att skapa ett unikt uttryck som speglar din personlighet och stil. Här kan du utforska olika designidéer och skapa ett hem som är helt unikt för dig. Det dubbla garaget är en fantastisk fördel som ger dig gott om utrymme för både fordon och extra förvaring. Du behöver aldrig oroa dig för att parkera eller för att hålla ordning på dina saker. Det inglasade uterummet är den perfekta platsen att njuta av solens strålar året runt. Med en gynnsam söderläge får du maximalt med naturligt ljus och en fantastisk utsikt över den trevliga trädgården som omger huset. Här kan du njuta av lugnet och avkopplingen, och skapa minnen med nära och kära. Trädgården runt huset erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter och möjlighet att skapa en vacker och avkopplande miljö. Med lite kreativitet och gröna fingrar kan du omskapa trädgården till en personlig oas där du kan njuta av natursköna stunder. Beläget i en trevlig omgivning, nära till bekvämligheter och kommunikationer, erbjuder detta hem en bekväm livsstil med en touch av lugn och frid. Du har möjlighet att forma detta hus till din drömvilla och skapa ett hem att älska i många år framöver. Läget är också en av fördelarna med detta hem. Beläget i en trevlig och lugn omgivning, men ändå nära till bekvämligheter som skolor, affärer och kommunikationer. Du har allt du behöver inom räckhåll, samtidigt som du kan njuta av lugnet och friden i ditt eget hem. Ta chansen att förverkliga din vision och skapa ditt drömhem. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck potentialen i denna enplansvilla med källare. Välkommen till en värld av möjligheter! Redan nu kan du anmäla ditt intresse för detta hus och notera att huset kan komma att säljas redan innan husets annonseras med öppen visning! Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare. 0709 22 34 44 Sammanfattningsvis ett underbart boende som bör upplevas på plats - Varmt välkomna! Välkommen med din intresseanmälan. Vi ses på visningen! Nina Rosell Registrerad fastighetsmäklare. SkandiaMäklarna i Jönköping.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 2