Frösögatan 6

Rydebäck, Helsingborg Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
114 m²
Tomtarea
185 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
22 340 kr/år

Välkommen till Frösögatan 6 och detta fina radhus om två plan på superläge!
Generöst vardagsrum vägg i vägg med ett ljust och rymligt kök, sovrum samt grovkök och badrum på entréplan. En trappa upp finns ytterligare två sovrum, gott om förvaring i två klädkammare samt badrum med badkar.
Bostaden har under 2019 totalrenoverats med ett snyggt laminatgolv i grå toner samt vitmålade väggar. Vid renoveringen har snickerier liksom tak målats om, bostaden har fått nya innerdörrar och brytare och kontakter kommer att bytas ut. Huset är i mycket fint skick såväl interiört som exteriört, här är färdigt att flytta in!
Entrésidan är välplanerad med ett generöst förråd i tomtgränsen där både cyklar och trädgårdsprylar mm ryms. Mellan förrådet och huset finns ett nybyggt fint trädäck som ligger väl skyddat mot både insyn och vind.
Trädgården på baksidan i söder nås från både köket och vardagsrummet, här finns riktigt gott om plats för både loungemöbler, matgrupp och solvagnar. Uteplatsen har trädäck över hela ytan och ramas in av ett nybyggt plank. En stor rödbladig Perukbuske ger karaktär och under försommaren en underbar blomning. Uteplatsen har ett perfekt läge med sol hela dagen, frampå kvällen erbjuds sol på entrésidan för er som vill njuta av de sista strålarna.

Till huset hör en garageplats i den gemensamma längan som ligger alldeles nära. På gården finns också flera fina lekplatser och en lugn och bilfri miljö.
Välkommen till ett inflyttningsklart hus med låga driftskostnader i populära Rydebäck!

Läs mer hos mäklaren
Våningen & Villan Helsingborg