Mäklare Cecilia Nyström

Cecilia Nyström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Kvistoftavägen 23, Gantofta, Helsingborgs kommun
Norra Kvistoftavägen 23, Gantofta, Helsingborgs kommun, bild 2
Norra Kvistoftavägen 23, Gantofta, Helsingborgs kommun, bild 3

Norra Kvistoftavägen 23

Villa
Gantofta, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 850 000 kr
87 + 87 m²
5 rum
992 m² tomt

Välkommen till denna enplans-villa i toppskick - bara att flytta in! På centralt läge i byn ligger denna fina villa som senaste åren renoverats i sobra och moderna val. Tre sovrum, stilrent kök, vardagsrum med eldstad och ett påkostat badrum på entréplan samt en helt nyrenoverad källare i sutteräng med allrum, sovrum, tvättstuga, förråd och ett utrymme förberett för badrum. Större renoveringar såsom tak, fönster, fasad, dränering och värmesystem är alla utförda. Låga driftskostnader via luft/vatten.

  • Premium
Mellangatan 9, Råå, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 16:30
Mellangatan 9, Råå, Helsingborgs kommun, bild 2
Mellangatan 9, Råå, Helsingborgs kommun, bild 3

Mellangatan 9

Villa
Råå, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
10 500 000 kr
201 + 94 m²
6 rum
319 m² tomt

Varmt välkommen till "Villa Vilohemmet" på Råå! Här bor ni på dryga 200 välrenoverade vackra kvm med ett stenkast till både stranden och centrum av byn. Huset är magnifikt och gediget med generös takhöjd på samtliga plan och ett härligt ljus. Stora sällskapsytor med eldstad, underbart kök och ett fint badrum på entréplan, en trappa upp finns tre sovrum, möblerbar hall med balkong (och sundsutsikt:), påkostad walk-in closet och toalett. Charmig vind som inretts till allrum/sovrum och en otrolig källare om drygt 90 kvm med egen ingång att nyttja för eget bruk eller som nu, för uthyrning via Airbnb med goda intäkter. Härtill en mysig och helt insynsskyddad trädgård med förråd och utekök. Allt i mycket fint skick med renoveringar såsom tak, fasad, dränering, fönster, el och vatten/avlopp utfört under de senaste tio åren. Ett smakfullt, kvalitativt och funktionellt hem med fördelaktiga driftskostnader via grundvattenvärmepump.

  • Premium
Båtögatan 12, Rydebäck, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 18:00

Båtögatan 12

Villa
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
4 195 000 kr
133 m²
4 rum
438 m² tomt

Välkommen till detta trevliga kedjehus med allt på ett plan och trädgård i sydväst. Tre till fyra sovrum, badrum och separat gäst-wc, fräscht kök och en tvättstuga ger tillsammans med ett generöst vardagsrum och ett rymligt uterum gott om plats för familjen. Vidbyggt garage/förråd samt carport

  • Plus
Kapellgatan 2B, Råå, Helsingborgs kommun

Kapellgatan 2B

Lägenhet
Råå, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
5 795 kr/mån
41 188 kr/m²

Välkommen till Råå och Brf Kapellgatan, här finns nu möjligheten att bo centralt i byn i en fin etagelägenhet om tre rok på två plan. Öppen och social planlösning på entréplan med vardagsrum och kök. En trappa upp finns två charmiga sovrum varav ett med fantastisk sundsutsikt. Två fina helkaklade badrum och gott om förvaring. Härlig terrass/uteplats om ca 10 kvm i anslutning till entrén.

  • Plus
  • Balkong
Gånge-Rolfs gata 77, Raus, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Gånge-Rolfs gata 77, Raus, Helsingborgs kommun, bild 2
Gånge-Rolfs gata 77, Raus, Helsingborgs kommun, bild 3

Gånge-Rolfs gata 77

Villa
Raus, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
5 295 000 kr
154 m²
5 rum
200 m² tomt

Praktiskt, lättskött, vackert och annorlunda radhus om tre plan på bästa läge med fri utsikt på populära Raus! En bostad för er med arkitektoniskt intresse och höga estetiska krav, 3 plan med ljusa luftiga sällskapsytor, tre fina badrum, tre sovrum och ett fantastiskt kök. Härlig utemiljö med insynsskyddad uteplats med morgonsol på entrésidan och trädgård med utekök på baksidan i bästa kvällssol med vyer över ängarna och vidare med en glimt av sundet. Underbart område med vackra bokskogar intill. Salta bad och charmiga Råå inom 5 minuter på cykeln. Fjärrvärme och låg driftskostnad.

  • Premium
Hallgatan 7, Norr, Helsingborgs kommun
Hallgatan 7, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Hallgatan 7, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Hallgatan 7

Radhus
Norr, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
8 495 000 kr
165 + 55 m²
6 rum
116 m² tomt

Välkommen till denna smått unika och karaktärsfulla bostad på ett lugnt läge mitt i city. Nu finns chansen att bli ägare till en friköpt fastighet med privat trädgård/uteplats med sol från lunch till kväll och garageplats i direkt förbindelse med bostaden. Tre våningsplan samt hel källare ger generösa ljusa sällskapsrum, rymligt kök, fyra till fem möjliga sovrum och toalett på varje våningsplan. Genomgående materialval av ljusa golv och en enhetlig färgskala ger en elegant bostad. Härtill ett rymligt förråd i anslutning till den privata uteplatsen. Utöver den privata trädgården kan ni njuta av samfällighetens gemensamma utemiljö med fina planteringar och en inglasad pergola med generösa mått för den större bjudningen. Lättskött bostad på badrocksavstånd till Öresund och med city "bakom knuten".

  • Premium
  • Energieffektiv
Fågelsångsgatan 16, Centrum, Helsingborgs kommun
Fågelsångsgatan 16, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Fågelsångsgatan 16, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Fågelsångsgatan 16

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 495 000 kr
88 m²
4 rum
vån 2/3
6 845 kr/mån
39 716 kr/m²

Välkommen till denna ljuvliga lägenhet i ett av Helsingborgs allra vackraste hus. Högt till tak, stuckaturer, brädgolv och fina snickerier samsas med sobra moderna färgval till en charmfull bostad mitt i city med takterrass/balkong mot den lugna innegården i väster. Lägenheten renoverades under 2020 då även badrum och kök byttes ut. Två mysiga sovrum, ett rymligt matrum och ett vackert vardagsrum - allt i toppskick.

  • Premium
  • Balkong
Malmgatan 14, Heden, Helsingborgs kommun
Malmgatan 14, Heden, Helsingborgs kommun, bild 2
Malmgatan 14, Heden, Helsingborgs kommun, bild 3

Malmgatan 14

Radhus
Heden, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 595 000 kr
75 + 45 m²
253 m² tomt

Välkommen till Malmgatan och detta välbevarade radhus från mitten av 1920-talet. Läget är toppen med trädgård på både entré och baksidan. Huset är i fint skick och de större renoveringarna är utförda. Planlösningen ger sammanhängande sällskapsytor med 2,70 till tak, synliga bjälkar, eldstad och ett charmigt kök på entréplan. En trappa upp finns ett mysigt sovrum och en möblerbar hall med takbalkong samt ett kaklat badrum. Källarplanet ger ett charmigt sovrum med synliga bjälkar, ett rymligt badrum med tvättstuga samt ett förråd. Underbar trädgård med fina uteplatser och noga utvalda växter. Laddare för el-bil samt fiber via stadsnätet finns indraget.

  • Premium
Margaretagatan 6, Mörarp, Helsingborgs kommun

Margaretagatan 6

Villa
Mörarp, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 795 000 kr
134 + 65 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till Margaretagatan 6 och denna gedigna murade villa belägen på ett fritt och öppet läge mitt i byn! Trevlig planlösning med vardagsrum, matrum och renoverat kök på entréplan och tre mysiga sovrum och ett nytt badrum en trappa upp. Hel källare med generös takhöjd och fint klimat ger gott om förvaring, ett extra sovrum samt badrum och en stor fin tvättstuga. Fint skick och flertalet stora renoveringar utförda. Trädgård i perfekt solläge, trädäck, pool, spa och uterum samt ett fint garage från 2020 om 84 kvm.

  • Plus
Söndagsgatan 46, Västergård, Helsingborgs kommun

Söndagsgatan 46

Radhus
Västergård, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 495 000 kr
89 + 5 m²
3 rum
242 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och lättskötta enplans-villa med nybyggt trädäck i kvällssolen. Bilfritt och barnvänligt kvarter med fina gång och cykelvägar till både centrum och grönområden. Huset har en trevlig och funktionell planlösning med ett rymligt kök, generöst vardagsrum samt två fina sovrum. Rikligt med förvaring och separat tvättstuga i anslutning till det nyrenoverade badrummet. Välkommen att boka visning!

Färingsögatan 5, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Färingsögatan 5

Lägenhet
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 395 000 kr
94 m²
3 rum
vån 2/6
7 159 kr/mån
36 117 kr/m²

Välkommen till denna fina och rymliga trea i populära Brf Utsikten i Rydebäck! Lägenheten ligger på andra våningen, är genomgående och har ett fantastiskt ljus från både söder och väster. Trevlig planlösning med kök, matplats och ljust vardagsrum i anslutning till en minst sagt generös balkong i vinkel. Balkongen är sammantaget som en större terrass varav ena delen är inglasad, här bjuds på många soltimmar och fria vidder över det grönskande närområdet. Vidare finns två rymliga sovrum med morgonsol, ett helkakalt badrum med tvättmaskin och torktumlare och en separat gästtoalett. Ett par minuter bort har ni Rydebäcks centrum med affär, bibliotek, vårdcentral och restaurang. Närhet till kommunikation och sandstrand för salta bad! Föreningen vänder sig till 55 +

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 11