Mäklare Cecilia Nyström

Cecilia Nyström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Frösögatan 3D, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Frösögatan 3D

Lägenhet
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 950 000 kr
91,1 m²
3 rum
vån 3/7
7 161 kr/mån
21 405 kr/m²

Välkommen till Rydebäck och denna välplanerade och generösa trea om 91 kvm med stora fönsterpartier och en lättmöblerad balkong med kvällssol utan insyn. Öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum i anslutning samt två rymliga sovrum och badrum med tvättavdelning. Lägenheten ligger på tredje plan och nås bekvämt med hiss från entréplan. Här bor ni mitt i Rydebäcks centrum med service och kommunikationer bakom knuten.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Paprikagatan 6, Bårslöv, Helsingborgs kommun

Paprikagatan 6

Villa
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 995 000 kr
118 m²
5 rum
592 m² tomt

Smakfullt renoverad en-plansvilla på lugnt läge i Bårslöv! Ett härligt hem med nyrenoverat vackert kök, välplanerat grovkök, vardagsrum med kamin, fina sovrum i stilfulla färgsättningar, snyggt bibliotek med platsbyggda bokhyllor, väl inredd walk-in-closet samt badrum och separat wc. Underbar insynsskyddad trädgård i bästa söderläge med charmigt uterum och två nybyggda trädäck. Friliggande annex byggt 2018 med generösa ljusinsläpp som ger möjlighet till ateljé eller gästrum samt rymligt garage med verkstad.

Margaretagatan 6, Mörarp, Helsingborgs kommun
 • Budgivning pågår

Margaretagatan 6

Villa
Mörarp, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 795 000 kr
134 + 65 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till Margaretagatan 6 och denna gedigna murade villa belägen på ett fritt och öppet läge mitt i byn! Trevlig planlösning med vardagsrum, matrum och renoverat kök på entréplan och tre mysiga sovrum och ett nytt badrum en trappa upp. Hel källare med generös takhöjd och fint klimat ger gott om förvaring, ett extra sovrum samt badrum och en stor fin tvättstuga. Fint skick och flertalet stora renoveringar utförda. Trädgård i perfekt solläge, trädäck, pool, spa och uterum samt ett fint garage från 2020 om 84 kvm.

 • Plus
Folke Bernadottes väg 347, Ramlösa, Helsingborgs kommun

Folke Bernadottes väg 347

Radhus
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
4 195 000 kr
121 + 80 m²
4 rum
133 m² tomt

Välkommen till detta fina radhus, renoverat med kvalitet och noggrannhet. Här bor ni bekvämt och lättskött i friköpt radhus med insynsskyddad trädgård i sydväst och med direkt förbindelse till garaget med laddbox. Planlösningen ger ett öppet modernt kök och ett generöst vardagsrum med utgång till ett stort fint trädäck, delvis under tak. En trappa upp finns två rymliga sovrum (kan återställas till tre rum) samt en drömlik walk-in-closet. Båda våningarna har smakfulla renoverade badrum. Fin fräsch källare med stora förrådsytor, välplanerad tvättstuga och ett rymligt allrum.

 • Plus
Söndagsgatan 46, Västergård, Helsingborgs kommun

Söndagsgatan 46

Radhus
Västergård, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 495 000 kr
89 + 5 m²
3 rum
242 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och lättskötta enplans-villa med nybyggt trädäck i kvällssolen. Bilfritt och barnvänligt kvarter med fina gång och cykelvägar till både centrum och grönområden. Huset har en trevlig och funktionell planlösning med ett rymligt kök, generöst vardagsrum samt två fina sovrum. Rikligt med förvaring och separat tvättstuga i anslutning till det nyrenoverade badrummet. Välkommen att boka visning!

Färingsögatan 5, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Färingsögatan 5

Lägenhet
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 595 000 kr
94 m²
3 rum
vån 2/6
7 159 kr/mån
38 245 kr/m²

Välkommen till denna fina och rymliga trea i populära Brf Utsikten i Rydebäck! Lägenheten ligger på andra våningen, är genomgående och har ett fantastiskt ljus från både söder och väster. Trevlig planlösning med kök, matplats och ljust vardagsrum i anslutning till en minst sagt generös balkong i vinkel. Balkongen är sammantaget som en större terrass varav ena delen är inglasad, här bjuds på många soltimmar och fria vidder över det grönskande närområdet. Vidare finns två rymliga sovrum med morgonsol, ett helkakalt badrum med tvättmaskin och torktumlare och en separat gästtoalett. Ett par minuter bort har ni Rydebäcks centrum med affär, bibliotek, vårdcentral och restaurang. Närhet till kommunikation och sandstrand för salta bad! Föreningen vänder sig till 55 +

 • Balkong
 • Hiss
Ättekullagatan 16, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Ättekullagatan 16

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 230 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/7
3 620 kr/mån
24 356 kr/m²

Välkommen till denna fina och mysiga tvåa med inglasad balkong. Här bor ni på ett lugnt och välskött område med stora gemensamma grönytor och fina uteplatser. Lägenheten är renoverad med smakfulla val och en enhetlig stil. Planlösningen ger ett trevligt kök med matplats och utgång till balkongen, ett fint vardagsrum med stora fönster, ett mysigt sovrum och ett renoverat badrum. Naturnära lägenhet med låg månadsavgift och bra förbindelser till city!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7