Nyproduktion

Jonstorpsvägen 1

Hökerum, Ulricehamn Se på karta

2 875 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
114,8 m²
Biarea
9,3 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Nyproduktion

Sugen på att bo bekymmersfritt i en nyproducerad enplansvilla som är självgenererande på el?

På en lugn och barnvänlig gata i utkanten av Hökerums samhälle planeras det för ytterligare en enplansvilla. Byggherren har gedigen erfarenhet av byggnation och nöjer sig inte med att bygga villor i standardutförande utan har tagit upp gammal byggnadskultur i form av snickarglädje och vackra dekorpartier på villornas fasader. Detta hus kommer ha monterade solceller och på så sätt vara självgenererande med el och dessutom en vacker kakelugn, ursprungligen från 1800-talet, installerad och klar för eldning i vardagsrummet. Här kommer ny teknologi samsas med gammaldags vetenskap.

Bostadsytan kommer vara 114,8 kvm och vara väldisponerad på totalt fyra sovrum, helkaklat badrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med öppet till nock. Carport med plats för en bil och goda förrådsmöjligheter i förråd och på vind. Byggnationen kommer starta under september och preliminärt stå färdigt för inflyttning under feb/mars 2021. För er som vill sätta er egen prägel på boendet finns möjligheter att i samråd med entreprenören diskutera materialval och eventuella tillval. Ett entreprenadavtal kommer att upprättas mellan köpare och entreprenören och fastighetsmäklaren ansvarar enbart för förmedling av tomten. Huset säljs med grovplanerad tomt och köparen planerar denna efter egna önskemål.

Följ byggherren på instagramkontot: hakansonbygg
Spana även in hemsidan: www.hakanson.se

I Hökerum finns förskola och grundskola upp till årskurs sex. Närhet till natur och fina bad- och fiskemöjligheter i sjön Mogden. Kort avstånd till Ulricehamn och närliggande städer som Borås, Göteborg och Jönköping.

Visst låter det intressant? Kontakta Josefine för att anmäla ditt intresse!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn