Kommande

Villagatan 20

Hönsarvet, Borlänge kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Biarea
49 m²
Tomtarea
1 520 m²
Byggår
1914
Driftkostnad
38 874 kr/år
Kommande

Snart finns möjligheten att förvärva denna villa på en trivsam och fantastisk trädgårdstomt. Huset är byggt 1914 och är en gedigen villa med vidbyggt garage och förråd. Huset har många av de grundkvalitéer man kan önska sig såsom generösa sociala ytor, härliga uteplatser och en fantastisk trädgård. Här kan ni bo och trivas i många härliga år framöver!

Välkommen in i den ljusa hallen som öppnar upp mot övriga ytor, här finns även en gäst-Wc. Villan har en planlösning som inbjuder till samvaro, lätt att samla alla nära och kära med vardagsrum och matsal intill köket. Köket är härligt ljust med fina arbetsytor och med plats för matgrupp, från köket når ni även uteplats med förmiddagssol. Vardagsrummet erbjuder utrymme för både soffgrupp och övrigt möblemang, här finns även den stämningsgivande kakelugnen som sprider en härlig värme när hösten och vinter närmar sig. En trappa upp finns generöst master bedroom och två mindre sovrum. I anslutning till sovrummen finns badrum. På källarplan finns allrum samt ytterligare badrum med bastu samt praktiska förvaringsutrymmen.

Villan ligger på en fin hörntomt i slutet av gatan, med vältilltagen tomtstorlek om 1520kvm. Den här trädgården är något alldeles speciellt, som en oas med vackra växter, träd och blommor. Från första steget i trädgården känner man sig omhändertagen - här har allt fått sin plats och ingenting är lämnat till tillfälligheterna! Med flera uteplatser kan man varva ner, följa solens alla timmar och verkligen andas ut. I Hönsarvet bor ni bekvämt med närhet till affär, skola, förskola, allmänna kommunikationer.

Varmt välkommen med er intresseanmälan redan idag!
Säljarna

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakta mäklaren

Julia Sjöblom

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare Julia Sjöblom, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge
070-668 53 00

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.