Skiftesvägen 17

Huddinge kommun Se på karta

7 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
117 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
755 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
34 710 kr/år

Nu saluförs äntligen denna totalrenoverade villa med exklusiva materialval i hjärtat av Fullersta.

Kontakta mäklaren för att boka privatvisning!

Välkommen till detta fantastiskt fina och gedigna trähus som under det senaste året totalrenoverats invändigt in i minsta detalj. Här återfinns påkostade, högklassiga & enhetliga materialval som tillsammans med noggrann omsorg om varje detalj har skapat en genomgående stämningsfull helhet.
Huset har renoverats i ljusa, harmoniska färger på såväl väggar som tak, vilket gör det enkelt för dig att förändra med möbler och textiler utifrån ditt eget tycke och smak. Förutom att man skapat ett vackert hem, så har man även lyckats få en funktionell, bekväm och en avslappnad miljö för både barn och vuxna att trivas tillsammans i.

Det fina och ogenerade läget i slutet på denna idylliska återvändsgata och den ljuvliga insynsskyddade trädgårdsoasen om 755 kvm är svår att hitta någon annanstans. Här finns en generös altan om ca 60 kvm som löper utmed fasaden och bjuder in till härliga sommardagar och kvällar med familj och vänner. Detta tillsammans med husets insida bildar ett öppet och soligt hus som omfamnar sommarens uteliv samtidigt som det är ombonat och upplevs som stämningsfullt under vintertid.

Omgivningarna är rogivande och idylliskt för barnfamiljer. Du har närhet till flera omtyckta skolor, förskolor samt gångavstånd till Huddinge centrum med sitt utbud av butiker restauranger. Pendeltåget från Huddinge station tar dig till Stockholm C på ca 16 min, med bil tar det ca 30 min till Stockholm city.

Läs mer hos mäklaren
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

Martina Lyberg

Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
Mäklare Martina Lyberg, Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
070-9988241

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.