Pia Andersson Fastighetsbyrå AB

Pia Andersson Fastighetsbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Petersbergsstigen 13B, Söderby, Salems kommun
 • Sön 26 maj kl 13:15
Petersbergsstigen 13B, Söderby, Salems kommun, bild 2
Petersbergsstigen 13B, Söderby, Salems kommun, bild 3

Petersbergsstigen 13B

Radhus
Söderby, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
3 700 000 kr
130 m²
5 rum
5 308 kr/mån
28 462 kr/m²

Välkommen till detta toppenfina och smakfullt inredda bostadsrättsradhus i idylliska och barnvänliga Söderby. Bostaden är mycket välplanerad och erbjuder härliga och sociala ytor samt 4-5 sovrum. Nyslipat parkettgolv på entréplan samt nymålade väggar. En trädbelagd uteplats på framsidan med kvällssol samt en träbelagd uteplats i bästa söderläge med trädgårdstomt på baksidan, här finns även jacuzzibad. Två helkaklade badrum med klinker och värmegolv, stor separat tvättstuga på entréplan. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Här bor du med närhet till bra kommunikationer, skola, förskola och underbara grönområden.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Fiskaruddsvägen 20, Rönninge, Salems kommun
 • Sön 2 jun kl 11:45
Fiskaruddsvägen 20, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Fiskaruddsvägen 20, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Fiskaruddsvägen 20

Villa
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
6 995 000 kr
179 m²
6 rum
1 967 m² tomt

Högt beläget på skyddad tomt ligger detta toppenfina tvåplanshus med många rum samt öppen och ljus planlösning. Övre plan erbjuder många fönster och fantastisk utsikt, här finns kök, matplats och vardagsrum som tillsammans skapar en social och rofylld miljö där familjen kan samlas. Här finns stor balkong med tak som löper längs hela gaveln och ansluter till den stora altanen på husets södra och insynsskyddade sida. Husets baksida erbjuder även fin gräsmatta som övergår till obebyggd naturmark. Huset har genomgående ljusa och fina ytskikt, kök och badrum är renoverade i modern stil. Nymålad fasad 2020 som matchar hängrännor, stuprör och fönsterbleck i koppar. Energisnål bergvärme ger huset låga driftkostnader. På uppfarten finns massor av plats för bilar och längst upp finns carport. Bostaden ligger på behagligt avstånd till motorvägsanslutning. På ca 5 minuters promenad hittar ni trivsamma Rönninge centrum med affärer, pendeltåg och bussar. Skola och förskola ligger även det på ett behagligt avstånd. Nära till Garnuddens naturreservat och badplatser.

 • Premium
Tallsätravägen 15A, Rönninge, Salems kommun
 • Sön 2 jun kl 12:45
Tallsätravägen 15A, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Tallsätravägen 15A, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Tallsätravägen 15A

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
3 995 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 4/4
6 393 kr/mån
41 832 kr/m²

Ljuvligt belägen, högst upp i huset med underbar utsikt över sjön Flaten och Rönninges vyer finner du denna toppenfina gavelfyra. Den exemplariskt planerade lägenheten med sin öppna planlösning har ett otroligt ljusflöde genom stora fönsterpartier i tre väderstreck. Fokus har varit att skapa en härlig öppenhet, maximera ytorna och bjuda in det vackra ljuset. Här omges ni av himmel och grönska. På den stora inglasade balkongen njuter du av lugnet på södersidan. Högklassiska och enhetliga materialval med ljusa färger och ljuslaserad parkett med golvvärme i hela lägenheten. Boendemiljön är bästa möjliga för dig som vill ha ett hem med lugn och ro omkring dig men ändå ha centralt läge med Rönninge Centrum praktiskt taget runt hörnet. Här erbjuds närhet till service, förskolor, skola och mycket goda kommunikationer. Pendeltåg som tar dig till Södertälje på ca 10 min och Stockholm på ca 30 min. Du kan välja buss om du ska till Salem, Söderby, Uttran, Tumba eller Hallunda. För den bilburne så tar det bara någon minut att komma ut på E4:an.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Emanuel Birkes väg 8A, Salem, Salems kommun

Emanuel Birkes väg 8A

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
1 595 000 kr
78,8 m²
3 rum
4 928 kr/mån
20 241 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade gavellägenhet om 3 rok med fönster i tre väderstreck. Rymlig uteplats i västerläge. Bra planlösning med praktiska förvaringsutrymmen och stora sociala ytor. Tvättstuga i huset. Mycket trevlig innergård med lekplats, grillplats och bänkar. Boendemiljön är mycket bra med endast ca 50 meter till Salems fina inomhuscentrum, där du kan hitta bl a affärer, apotek, restauranger, frisör, vårdcentral mm. Du bor med underbar natur och härliga promenadstråk som närmsta granne. Ett stenkast till buss, förskola och skola. Den bilburna tar sig till E4an på några minuter.

 • Uteplats
 • Hiss
Skogvaktarstigen 17, Salem, Salems kommun

Skogvaktarstigen 17

Radhus
Salem, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
2 850 000 kr
105 m²
4 rum
5 896 kr/mån
27 143 kr/m²

Varmt välkommen till detta absolut toppenfina 1-plans gavelradhus på en tomt högt belägen utan insyn med två härliga uteplatser som fångar solen från morgon till kväll. Planlösningen är ypperlig med sina stora sociala ytor och tre rymliga sovrum. Bostaden är stilrent renoverad med ljusa och moderna materialval. Inom området har du bilfria gång- och cykelvägar, lekplats och gröna omgivningar som bjuder in till utomhuslek strax utanför husknuten. Läget för de boende på Skogvaktarstigen måste ses som brilliant. Endast några minuter bort per fot ligger skola, flera förskolor, buss och Salems inomhuscentrum. Här finns också möjlighet till fritidsaktiviteter och friskvård i form av idrottshall, ishall och fotbollsplan. Salem erbjuder fina kommunikationer med buss som ansluter till pendeltåg bara några få minuter bort vid Rönninge C. Den bilburne kan smidigt ansluta till E4:an.

 • Uteplats
Lilldalsvägen 60, Rönninge, Salems kommun
 • Sön 26 maj kl 13:00
Lilldalsvägen 60, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Lilldalsvägen 60, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Lilldalsvägen 60

Villa
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
6 695 000 kr
134 + 66 m²
6 rum
1 155 m² tomt

Högt belägen på härlig natur- och trädgårdstomt med ljuvlig utsikt och soligt läge, ligger denna fina familjevilla om ca 200 kvm bruksarea. Här bor du på en trivsam återvändsgata i lugna och populära Nytorp. Det mycket gedigna och smakfullt inredda huset har en öppen och spännande planlösning med rymd och ljus. Det är ett perfekt hus att umgås i med stora öppna ytor mellan kök, matsal och vardagsrum. Huset är smakfullt renoverat under årens lopp med bl.a nytt kök, duschrum och genomgående fina ytskikt. Taket är omlagt och husgrunden dränerad dessutom är elen omdragen och ny bergvärmepump, braskamin och FTX-ventilation installerad. Den stora balkongen erbjuder fantastisk utsikt och ljuvlig kvällssol. Från köket kommer du ut till den nybyggda och terrasserade uteplatsen på husets baksida där även ett SPA-bad installerats. Garage, elbilsladdare och bra parkeringsyta. I Nytorp bor du nära natur, förskola, skola, idrottsplats och busshållplats. Livet i Rönninge är lugnt och tryggt och för den som ej känner till orten kan man säga att området är en grön oas med slående vacker natur insprängd mellan sjöarna Mälaren, Bornsjön och Uttran. Tillgängligheten är utomordentlig med endast ca 10 minuters promenad till pendeltåg och centrum. För den bilburne så är du snabbt ute på E4:an. Med bil eller pendeltåg når du Stockholm City på ca 30 minuter

 • Premium
Sjöviksvägen 26A, Rönninge, Salems kommun
 • Sön 26 maj kl 12:00
Sjöviksvägen 26A, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Sjöviksvägen 26A, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Sjöviksvägen 26A

Villa
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
9 950 000 kr
261 + 70 m²
10 rum
1 203 m² tomt

På en solig trädgårdstomt med pool och fantastisk utsikt över sjön Flaten samt dessutom nära beläget Rönninge Centrum ligger detta vackra och anrika tornhus, om totalt ca 331 kvm, som skriver sin historia från 1903. "Sundsborg", som huset kallas, var från början ett vilohem och pensionat innan det blev privatbostad. Ett gediget och mycket älskat stenhus som nu skall möta nya livsnjutare. Detta är ett sällsynt tillfälle att tillträda ett unikt boende som uppfyller många av de egenskaper som ställs på läge och hus. Den insynsskyddade tomten bjuder på lummig grönska, och plana gräsytor sträcker ut sig i solen och välkomnar med öppna armar. Huset har genom åren moderniserats genom omfattande renoveringar. Utöver husets fina skick måste självfallet det unika läget vid vattnet framhävas. Stora terrasser och uteplatser erbjuder inte bara den magnifika utsikten utan ger även maximalt utbyte av solen – oberoende av årstid. Det är gott att ha lata dagar i vilstolen här i avskildhet och när andan faller på ta ett dopp i den turkosblå egna swimmingpoolen. Att i skymningen tända ljusen och grilla köttbiten för att sedan bänka sig runt dukat bord med utsikt över sjö och pool gör kvällen nästan magisk och är få förunnat i stadsmiljö. På vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskorna eller skidorna för en tur på den plogade sjön. Huset ligger på en attraktiv återvändsgata i hjärtat av Rönninge, vilket är ett trivsamt samhälle med de förnödenheter man behöver för ett bekvämt liv oavsett fas i livet. Här finns matbutik, bageri/kaffestuga, restauranger, delikatessbutik, skomakare med mera på gångavstånd. För ett större utbud kan du på några minuters promenad ta pendeltåget till Stockholm City eller Södertälje.

 • Premium
Mosshagestigen 14, Salem, Salems kommun
 • Sön 26 maj kl 12:00

Mosshagestigen 14

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
1 850 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/2
5 532 kr/mån
24 667 kr/m²

Trevlig gavellägenhet i ett av dessa populära 4-familjshus på en mysig och lugn gata med vacker natur och fina strövområden som närmsta granne. Stor träbelagd balkong i söderläge samt en träbelagd liten uteplats i anslutning till entrén. Optimalt planerad bostad med öppen planlösning, härliga sociala ytor samt två väl tilltagna sovrum. Området består av en blandad bebyggelse av hus som omges av grönlummig växtlighet, plana gräsytor, bilfria gångvägar, flera lekplatser mm. Du har även nära till sjön Uttran, förskolor, skolor, buss samt Salems och Tumbas inomhuscentrum. Med pendeltåg och direktbuss tar du dig till centrala Stockholm på ca 30 minuter. Närhet till E4an för den bilburne.

 • Plus
 • Balkong
Nyponrosvägen 1, Rönninge, Salems kommun
 • Sön 26 maj kl 14:00

Nyponrosvägen 1

Radhus
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
4 495 000 kr
97 + 10 m²
4 rum
454 m² tomt

Välkommen till detta fina och enplanskedjehus med en öppen och mysig planlösning och vardagsrum i etage. Garagebyggnaden har byggts ihop med huset vilket ger en större totalyta. Huset har löpande renoverats från 2017. Nytt tak, tilläggsisolerad fasad samt målad panel, golv och målning inomhus, helt ny garagebyggnad, altan, markis och luft/luftvärmepump. Husets stora fönsterpartier släpper in grönskan och ljuset. Här bor du med perfekt och soligt söderläge i direkt anslutning till den lummiga och barnvänliga innergården med gräsmattor, gungor mm. Förutom att man skapat ett vackert hem, så har man även lyckats få en funktionell, bekväm och en avslappnad miljö för både barn och vuxna. Den populära Nytorpsskolan (F-9) ligger endast någon minuts promenad bort och flera omtyckta förskolor finns i närområdet. De fina bär- och svampskogarna, de underbara små skogsvägarna eller stigarna runt sjön alldeles i närheten kanske lockar med sköna promenader eller cykelturer. Även elljusspår, tennisplaner och fotbollsplan ligger alldeles intill. Bussen tar ca 5 minuter till Rönninge Centrum där du kan ta pendeltåget till Stockholms Central, vilket tar ca 30 minuter.

 • Plus
Barrtorpsvägen 9, Rönninge, Salems kommun
 • Imorgon kl 12:00
Barrtorpsvägen 9, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Barrtorpsvägen 9, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Barrtorpsvägen 9

Villa
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
19 500 000 kr
279 + 104 m²
11 rum
1,7 ha tomt

En unik möjlighet att förvärva en sagolik vacker sekelskiftesegendom, anno 1907, med ca 1,7 ha södervänd strandtomt, en halvtimme från Stockholm city. När du kommit högst upp på den slingrande grusvägen, som kantas av högrest tallskog, är det som att tiden har fått stå stilla. Här reser sig det enastående pampiga sekelskifteshuset på lugn, stämningsfull och insynsskyddad skogstomt med oslagbart vacker sjöutsikt. Det karaktärsfyllda huset bjuder på ca 383 kvadratmeter, med stora generösa salonger med fullständigt betagande vackra eldstäder från byggåret, höga gamla munblåsta fönster som ger ett skimrande ljusspel över ljuvliga original trägolv och fiskbensparkett, tilltalande stuckaturer i tak och ståtliga dörrposter som bjuder in till varje sällskapsrum. Här kan du känna historiens vingslag av ett innehållsrikt liv, ett levande hem som fyllts av musik och vänner. Efter ca 70 år i samma familjs ägo, ska nu ett älskat hem ge nya ägare möjlighet att ta vid och fortsätta återskapa och bevara. Byggnaden är i behov av kärlek och omvårdnad, men här finns tveklöst möjlighet att skapa något helt unikt. Här finns ett arv att förvalta vidare och många detaljer att lyfta och förfina. I den parkliknande trädgården har du alla möjligheter och stor plats till lek och rekreation, till att anordna trädgårdsmiddagar och uppfylla odlingsdrömmar. Här finns äppellunden, blåregn, klematis, mängder av rosor - för att bara nämna något av det trädgården bjuder på. Stora terrasser, i gassande solläge, erbjuder obeskrivlig utsikt över det gnistrande vattnet som är den ständigt skiftande tavlan som färgar tillvaron. Trappsteg i betong tar dig till din lilla strand där ditt dagliga morgondopp tas och där också din lilla båt kan förankras. Bergvärme från 2021. Livet i Rönninge är lugnt och tryggt. För den som ej känner till orten kan man säga att området är en grön oas insprängd mellan sjöarna Mälaren, Bornsjön och Uttran. Från din strand kan du ro ut till den vackra Ensta-ön, vilket är ett naturreservat med härliga badklippor och en trolsk mosstäckt naturskog som under hösten erbjuder svampplockning. Förutom ett härligt båtliv på sommaren bjuder även sjön Uttran på ett rikt fågelliv året om och när vintern kommer kan du gå ner med dina skridskor och åka ett varv på den plogade isen. Tillgängligheten är utomordentlig med endast ca 10 minuters promenad till pendeltåg, busscentral och Rönninges nyanlagda centrum, som erbjuder bl a livsmedelsbutik, sushibar, apotek, restauranger, delikatessaffär, kiosk, florist och kaffestuga. För den bilburna så tar det bara några minuter att komma ut på E4:an. Här bor du trivsamt i barnvänlig miljö med närhet till Rönninge skola som ligger ca 5 minuters promenad, längst gångvägen, från bostaden samt ett flertal förskolor. Ett livsstilsboende där du enkelt kan byta lugnet mot pulsen i Stockholms innerstad på en halvtimme.

 • Premium
Centralvägen 2, Rönninge, Salems kommun
 • Imorgon kl 13:15
Centralvägen 2, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Centralvägen 2, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Centralvägen 2

Villa
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
7 200 000 kr
339 + 13 m²
9 rum
2 304 m² tomt

MÖJLIGHETERNAS HUS! Unikt tillfälle att förvärva denna sekelskiftesbyggnad om totalt ca 352 kvm som är mycket centralt belägen i Rönninge. Här kan du bo, bedriva affärsverksamhet eller kanske kombinera det bästa av dessa två former vilket nuvarande ägare har gjort. Lägenheten på övre plan har 3 kakelugnar, kök, badrum, ett stort vardagsrum, samt fem rum som passar för sovrum eller kontor. Nedre plan består av en restaurangdel med matrum och bar samt en köksdel. En avdelad privat ingång finns med hall och trappa som leder upp till lägenheten på övre plan. Björktorp 3 finns trettio meter från pendelstationens uppgång, helt nära Rönninge torg och samtidigt med ett avskilt läge. Sekelskifteshuset omgärdas av en charmig trädgård med uteplatser, scen, dansgolv och grönska. Som privatperson kan du skapa ett välkomnande hem med stor social kapacitet. Som företagare eller organisation är det lätt att använda huset utifrån verksamhetens möjliga behov av kontor, ateljé, kurs och konferens, övernattningsrum, restaurang eller festvåning. Här fanns tidigare Glassbaren i Rönninge, en lokal populär sommaroas med italiensk gelato, vegetarisk restaurang med serveringstillstånd. Rönninge är en del av Salems kommun, som blir alltmer populär med sina många cykelvägar och grönområden. Med pendel har du cirka 10 minuter till Södertälje, runt en kvart till Huddinge, och en dryg halvtimme in till Stockholms innerstad. Entreplan/restaurang disponerar idag ca 160 kvm. Övre plan är en komplett 6 rumslägenhet med kök och badrum, i dagsläget disponeras detta våningsplan som kontorshotell. Hyresgäster finns, kontakta mäklaren för investeringsfakta/kalkyl.

 • Premium
Rönningevägen 2B, Rönninge, Salems kommun
 • Sön 26 maj kl 14:45

Rönningevägen 2B

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
2 250 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2/5
2 660 kr/mån
56 962 kr/m²

För dig över 50 år finns nu möjligheten att få bo i denna toppenfina lägenhet som möblerats och brukas som en 2:a med ytterliga härliga kvadratmeter på den stora och inglasade balkongen. Bostaden ligger vackert belägen på en ljuvlig södersluttning omgiven av grönskande natur och skog. Höga fönster, där ljuset flödar in, tillsammans med ljusa färger och en takhöjd på ca 2,60 m ger ett luftigt och rymligt intryck. Fokus har varit att skapa en härlig öppenhet, maximera de kvadratsmarta ytorna och bjuda in det vackra ljuset. Den stora inglasade balkongen i härligt västerläge blir ditt extra vardagsrum från tidig vår till sen höst. Lägenheterna, vilka byggdes av SMÅA 2005, är perfekt belägna för dig som vill ha ett hem med lugn och ro omkring dig men ändå ha centralt läge med Rönninge Centrum praktiskt taget runt hörnet. Ta en promenad och njut av den fina Skönviksparkens grönska och slå dig ner på bryggan vid sjön Flaten. Ett par minuters promenad bort erbjuds du bl a restauranger, kaffestuga, matbutik och florist. Här ligger också buss och pendeltåg, vilket tar dig till Stockholm central på ca 30 min.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tallsätravägen 15B, Rönninge, Salems kommun
 • Sön 26 maj kl 14:30

Tallsätravägen 15B

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
3 495 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 284 kr/mån
44 522 kr/m²

Högt upp i huset med ett underbart läge, fönster i tre väderstreck och en insynsskyddad inglasad balkong i söderläge ligger denna mycket fina gaveltrea. Här ser du ut över sjön Flaten samt skogsbacken som den stora balkongen vetter mot. Lägenheten är optimalt planerad med öppen planlösning och stora panoramafönster samt fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Högklassiska och enhetliga materialval med ljusa färger och ekparkett med golvvärme i hela lägenheten. Boendemiljön är bästa möjliga och erbjuder närhet till service, förskolor, skola och mycket goda kommunikationer. Pendeltåg som tar dig till Södertälje på ca 10 min och Stockholm på ca 30 min. Du kan välja buss om du ska till Salem, Söderby, Uttran, Tumba eller Hallunda. För den bilburne så tar det bara någon minut att komma ut på E4:an.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Backvägen 3, Tumba, Botkyrka kommun
Backvägen 3, Tumba, Botkyrka kommun, bild 2
Backvägen 3, Tumba, Botkyrka kommun, bild 3

Backvägen 3

Villa
Tumba, Botkyrka kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
7 795 000 kr
190 m²
6 rum
968 m² tomt

Välkomna till denna fantastiska och stora 1-plansvilla. En riktig premiumbostad om 190 kvm som erbjuder stora och sociala utrymmen samt fyra möjliga sovrum. Bergvärme och luft/luftvärmepump ger härlig komfort och låga driftkostnader. Genomgående toppenfina och påkostade ytskikt och materialval. Helt nytt kök med exklusiva detaljer och praktisk köksö. Två helkaklade och moderna badrum samt bastu. Tvättstuga med groventré. Flera utgångar till den magiska baksidan som erbjuder stor altan, gräsmatta och vacker trädgård. Här bor du i lugnt, tryggt och barnvänligt område. Grannskapet erbjuder allt från bad i sjön Aspen, mångfasetterade Hågelbygården, härliga skogspromenader, förskolor, skolor, Tumba sjukhus samt närhet till Tumba Centrum. Läget är mycket bra ur alla perspektiv vilket ytterligare stärks av närheten till både buss, pendeltåg samt E4:an.

 • Premium
Karlskronaviksvägen/Dånängen, Rönninge, Salems kommun
Karlskronaviksvägen/Dånängen, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Karlskronaviksvägen/Dånängen, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Karlskronaviksvägen/Dånängen

Radhus
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
3 995 000 kr
132 m²
6 rum
5 995 kr/mån
30 265 kr/m²

KAMPANJ - Boka bostad innan 2024-06-15 så erhåller du 24 månader avgiftsfritt. Rymliga och välplanerade parhus med plan trädgårdstomt. Påkostat och exklusivt nyproduktionsprojekt som ligger i Rönninge endast några hundra meter från sjön Uttran och Karlskronaviksbadet. Projektet innefattar 21 bostäder med parhus och studiovillor vilka byggs etappvis med första möjliga inflyttning våren 2024. Energisnål värmepump samt vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Generös takhöjd, öppen planlösning samt sociala utrymmen både uppe och nere. Här kan du bo i ett lugnt, äldre villaområde, där många vackra hus syns till, i gamla Rönninge, vilket är ett trivsamt samhälle med de förnödenheter man behöver för ett bekvämt liv. Här finns matbutik, mysig kaffestuga, bra restauranger, delikatessbutik mm. För större utbud kan du ta pendeltåget till Stockholm City, vilket tar ca 30 min eller buss till Salem- och Tumba centrum. De allra närmaste omgivningarna är rogivande och inbjuder till långa promenader där svampkorg är således en lättillgänglig sysselsättning. Promenadavstånd till både skola, förskola, buss och natur.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Salarpsbacken 1, Rönninge, Salems kommun

Salarpsbacken 1

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
3 150 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/4
4 231 kr/mån
46 324 kr/m²

Toppenfin 3:a som nuvarande ägare uppdaterat med påkostade detaljer och vackra materialval. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar samt toppenfint helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättutrustning. Master bedroom med tillhörande klädkammare. Stor möblerbar balkong. Här bor du lugnt och tryggt med närhet till pendeltåg, natur och badplats. Föreningen är ansluten till fjärrvärme och varje lägenhet har mekanisk till och frånluft vilket ger ett härligt inomhusklimat. Fiber indraget. Låg månadsavgift. Trivsam, lugn och skyddad innergård. Läget är fantastiskt och erbjuder närhet till trevliga Rönninge Centrum, natur, badplats, utegym, förskolor, skola och mycket goda kommunikationer. Pendeltåget tar dig till Södertälje på ca 10 min och till Södertörns högskola på ca 15 minuter.

 • Balkong
 • Hiss
Emanuel Birkes väg 6, Salem, Salems kommun

Emanuel Birkes väg 6

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
1 495 000 kr
72 m²
2 rum
vån 3/4
6 266 kr/mån
20 764 kr/m²

Välkomna till denna mycket ljusa och välplanerade gavellägenhet i attraktiva Rönningeborg, för dig som fyllt 55 år vid inflyttningen. Denna lägenhetstyp är extra stor och ligger tyst och väl skyddad längst in i korridoren med utsikt mot natur och lummig grönska. Den extra rymden i lägenheten skapar först och främst ett större vardagsrum som passande kan möbleras med både matbord och soffgrupp. Gavelfönstret i söderläge skänker rummet extra ljus och lägenheten har dessutom större klädkammare än de vanliga 2:orna, vilket ofta är behövligt. Här bor du lugnt och tryggt med ett optimalt läge i hjärtat av natursköna Salem. Populära bostadsrättsföreningen Rönningeborg har en egen lunchrestaurang och är ett mycket omtyckt seniorboende för dig som fyllt 55 år. Här bor du i en trivsam och god boendemiljö omgiven av vackra grönområden och nära till Salems inomhuscentrum med matbutik, apotek, vårdcentral, konditori, blomsteraffär, restauranger och simhall med varmvattenbassäng mm. I närheten av entrén går bussar som tar dig till Rönninge eller Tumba Centrum varifrån du enkelt tar dig vidare mot t.ex Stockholm med pendeltåg. "Rönningeborgkonceptet" bygger på att kunna ge en god service, möjlighet till gemenskap och ett aktivt liv.

 • Balkong
 • Hiss
Salemsvägen 1, Rönninge, Salems kommun
 • Ons 29 maj kl 18:00
Salemsvägen 1, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Salemsvägen 1, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Salemsvägen 1

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
3 395 000 kr
89 m²
3 rum
vån 3/5
4 510 kr/mån
38 146 kr/m²

Välkommen till Rönningeporten och denna stora fina 3:a i eftertraktad förening. Lägenheten har perfekt läge helt fritt från insyn och med utsikt mot lummig grönska. Bostaden är mycket välplanerad och erbjuder generösa 89 kvm samt en väl tilltagen och inglasad balkong. Ljusa färger och genomgående fina ytskikt och hög standard, från de stora fönsterpartierna får du in massvis med uppiggande och efterlängtat ljus. Här bor du med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt bra med klädförvaring och ett badrum med egen tvättutrustning. Generöst lägenhetsförråd på entréplan. Föreningen/lägenheterna är anslutna till fjärrvärme, har stort markinnehav samt erbjuder låga avgifter och laddstolpar för elbil. Närområdet erbjuder härliga grönområden och den aktive kommer snabbt till löparspår, tennishall samt utegym. Intill Rönninge Centrum ligger vackra Skönviksparken med fin lekplats och boule plan. I änden på parken angränsar vacker brygga till sjön Flaten. Centrumet erbjuder bl a dagligvaruhandel, delikatessbutik, blomsterbutik, kaffestuga och restauranger, här finns även buss och pendeltågstation. För dig som använder bil så tar det ca 1-2 minuter att komma ut till E4. Föreningen har god ekonomi, fråga mäklaren om föreningens framtidsplaner.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Champinjonstigen 14, Salem, Salems kommun
 • Ons 29 maj kl 18:45

Champinjonstigen 14

Radhus
Salem, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
3 850 000 kr
126 + 30 m²
5 rum
225 m² tomt

Renoverat stort radhus på friköpt tomt med soligt läge på lugn och eftertraktad adress. Två ljuvligt stora altaner delvis under tak samt härlig balkong med vacker utsikt. Det stora och smakfullt renoverade huset om ca 156 kvm bruksarea har många rum och möbleringsmöjligheter. Eftertraktad planlösning med kök och vardagsrum på entréplan samt sovrum mm på souterrängplanet. Lättskött trädgårdstomt belägen med bästa solläge och med härliga grönområden och naturen alldeles inpå knuten. Stora uteplatser, i olika väderstreck, med sol hela långa dagen. Bara en kort promenad, på bilfria gång- och cykelvägar, tar dig till skola, flera mycket efterfrågade förskolor, buss och Rönninge Centrum, där du har delikatessbutik, kaffestuga, restauranger mm och pendeltåg som tar dig till Stockholm city på ca 25 - 30 min. Även Salems inomhuscentrum ligger på promenadavstånd, där du bl a finner affärer, frisörer, restauranger och apotek. Intill centrumet ligger bl a ishall, simhall och bibliotek och några minuter längre bort finner du padelhallen. Du har även nära till natursköna Garnudden där det erbjuds badbrygga, utegym samt elljusspår samt Den bilburne kan smidigt ansluta till E4:an på några minuter.

 • Plus
Emanuel Birkes väg 5, Salem, Salems kommun

Emanuel Birkes väg 5

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
1 195 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/6
5 945 kr/mån
18 106 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade 2:a i attraktiva Rönningeborg, för dig som fyllt 55 år vid inflyttningen. Ljus och väl omhändertagen lägenhet med inglasad balkong i ett härligt västerläge. Helkaklat badrum förberett för tvättmaskin. Tillgång till restaurang, snickarbod, sy- och vävstuga, motionsrum mm. Här bor du i en trygg och god boendemiljö omgiven av vackra grönområden och nära till Salems inomhuscentrum med matbutik, apotek, vårdcentral, banker, konditori, blomsteraffär, restauranger mm. Det är även nära till buss som tar dig till Rönninge eller Tumba Centrum.

 • Balkong
 • Hiss
Tallsätravägen 28A, Rönninge, Salems kommun
Tallsätravägen 28A, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Tallsätravägen 28A, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Tallsätravägen 28A

Villa
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
8 795 000 kr
197 m²
6 rum
1 179 m² tomt

Nybyggt stor familjevilla med mycket hög standard i populära Rönninge. Huset är mycket välplanerat med öppna sociala utrymmen, hela 6 rum och en totalyta om ca 197 kvm. Påkostat HTH kök med köksö och generös matplats som vetter mot vardagsrum och utgång till södervänd uteplats. Förstklassiga helkaklade badrum med klinkergolv. Ljusa toner och stora fönsterpartier, modern inredning och lättmöblerade rum. Tvättstuga med groventré. Energisnålt hus med modern frånluftsvärmepump ger låga driftkostnader, ingen fastighetsavgift på15 år. Anlagd trädgård som insynsskyddas av uppvuxna träd. Stor solig altan. Nybyggt garage. Här är en magisk plats för den kreativa, för barnfamiljen och för dig som söker rofylldhet. Huset ligger i ett äldre villaområde, där många vackra hus syns till, i idylliska Rönninge, vilket är ett trivsamt samhälle med de förnödenheter man behöver för ett bekvämt liv. Här finns matbutik, bageri/kaffestuga, restauranger, delikatessbutik, blomsterbutik med mera på gångavstånd. För ett större utbud kan du på några minuters promenad ta pendeltåget till Stockholm City eller Södertälje. Med bil eller pendeltåg når du Stockholm City på ca 30 minuter. Skolor och förskolor ligger även det på ett bekvämt avstånd.

 • Premium
Kokerskestigen 28, Söderby, Salems kommun
Kokerskestigen 28, Söderby, Salems kommun, bild 2
Kokerskestigen 28, Söderby, Salems kommun, bild 3

Kokerskestigen 28

Villa
Söderby, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
6 950 000 kr
127 m²
4 rum
610 m² tomt

Unikt enplanshus i toppskick med pool och jacuzzi vilka omfamnas av anlagd och sagolik utomhusmiljö. Här bor du högt, soligt med ett insynsskyddat läge i eftertraktade Söderby. Den energisnåla bostaden med genomgående fint skick och öppen planlösning med magnifika sällskapsytor och otroligt mysig atmosfär har allt som du och din familj kan önska. Två moderna badrum, rymligt kök samt stämningsfull och värmande braskamin. Huset har flera utgångar till trädgård, uteplats och poolområde. Fristående varmbonat gästhus alternativt hobby/arbetsrum samt plats för tre bilar. Det nyuppförda och mysiga villakvarteret i Söderby, där hus i modernare design har här fått samsas med vackra och nyrenoverade sekelskiftesbyggnader, är mycket populärt och omgivningarna är väldigt barnvänliga med gångavstånd till den mindre skolan samt förskolan. Salems kommun är ett omtyckt och lugnt samhälle med välrenommerade skolor och bra serviceutbud och där du även kan njuta av en slående vacker natur och fina badsjöar. Nära avstånd till buss som tar dig till Rönninge C och Tumba C där du kan ta pendeltåget till Stockholm C, vilket tar mellan ca 25-30 min. Även gångavstånd till direktbuss som tar dig till Fridhemsplan. I Rönninges lilla centrum finns livsmedelsbutik, restauranger och diverse småbutiker. I Salems- och Tumbas centrum hittar du lite större utbud och all tänkbar service.

 • Premium
Salemsvägen 1, Rönninge, Salems kommun
 • Tis 4 jun kl 18:00
Salemsvägen 1, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Salemsvägen 1, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Salemsvägen 1

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
4 595 000 kr
137 m²
6 rum
vån 2/5
6 942 kr/mån
33 540 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Välkomna till denna eftertraktade och toppmoderna lägenhet om 137 kvm. Planlösningen är öppen och våningen är genomgående med stora fönsterpartier i tre väderstreck vilket ger ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Standarden är hög med exklusiva materialval samt mestadels uppdaterade maskiner, två helkaklade badrum varav det största med generös tvättavdelning. Master bedroom med "walk in closet" och direktingång till badrum. Allrum med utgång till den soliga balkongen som övergår till stor trädäckad altan baksidan. Den rymliga lägenheten har gott om förvaringsutrymmen och 4-5 möjliga sovrum. Föreningen/lägenheterna är anslutna till fjärrvärme och har stort markinnehav. Närområdet erbjuder härliga grönområden och den aktive kommer snabbt till löparspår, tennishall samt utegym. Intill Rönninge Centrum ligger vackra Skönviksparken med fin lekplats och boule plan. I änden på parken angränsar vacker brygga till sjön Flaten. Centrumet erbjuder bl a dagligvaruhandel, delikatessbutik, blomsterbutik, kaffestuga och restauranger, här finns även buss och pendeltågstation. För dig som använder bil så tar det ca 1-2 minuter att komma ut till E4. Föreningen har god ekonomi och erbjuder låga avgifter, fråga mäklaren om föreningens framtidsplaner.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Säterstigen 34, Rönninge, Salems kommun
 • Sön 2 jun kl 13:30
Säterstigen 34, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Säterstigen 34, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Säterstigen 34

Villa
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
6 895 000 kr
160 + 20 m²
6 rum
1 715 m² tomt

Nu har du tillfälle att förvärva denna välplanerade och toppenfina 1,5-plansvilla som ligger på en stor och plan trädgårdstomt med mycket bra läge i populära Rönninge. Huset från 1947 är tillbyggt, ombyggt och totalrenoverat från 2003 och framåt. Bostaden erbjuder social, praktisk och spännande planlösning samt ljuvligt orangeri och södervänd uteplats, om du är i behov av ett 4:e sovrum finns flera alternativa möjligheter. Modernt stort kök och ljuvligt generös matplats. Genomgående moderna ytskikt och 4 stämningsfulla och värmande eldstäder. Två moderna och helkaklade badrum, ångbastu samt härlig jacuzzi nedsänkt i altanen. Stort isolerat garage om ca 80 kvm. Villakvarteret är mycket populärt med gångavstånd till Rönninge skola, flera mycket efterfrågade förskolor och Rönninge Centrum där det finns matbutik, bageri/kaffestuga, restauranger, delikatessbutik, blomsteraffär med mera. För ett större utbud kan du på några minuters promenad ta pendeltåget till Stockholm City eller Södertälje. Med bil eller pendeltåg når du Stockholm City på ca 30 minuter.

 • Premium
Mosshagestigen 163, Salem, Salems kommun
Mosshagestigen 163, Salem, Salems kommun, bild 2
Mosshagestigen 163, Salem, Salems kommun, bild 3

Mosshagestigen 163

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
2 350 000 kr
110 m²
4 rum
vån 2/3
7 192 kr/mån
21 364 kr/m²

Fin stor etagelägenhet om 110 kvm med härlig terrass i insynsskyddat söderläge. Lägenheten är mycket rymlig, trivsam och välplanerad med generösa fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Planlösningen är luftig och erbjuder många sociala ytor samt tre till fyra möjliga sovrum. Ett perfekt boende för dig som vill bo i en unik lägenhet med närhet till prunkande grönska och egna blomsterrabatter. Här bor du med en 6 meter lång terrass i söderläge där du kan njuta av sol från morgon till kväll. Området består av en blandad bebyggelse av hus som omges av fin växtlighet, plana gräsytor, bilfria gångvägar, flera lekplatser mm. Flera förskolor, skolor och buss finns på gångavstånd. Närhet till Salem och Tumba Centrum.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 46