Mäklare Patrik Alwin

Patrik Alwin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tallsätravägen 28A, Rönninge, Salems kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 10 mar kl 13:00
Tallsätravägen 28A, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Tallsätravägen 28A, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Tallsätravägen 28A

Villa
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
8 795 000 kr
197 m²
6 rum
1 179 m² tomt

Nybyggt stor familjevilla med mycket hög standard i populära Rönninge. Huset är mycket välplanerat med öppna sociala utrymmen, hela 6 rum och en totalyta om ca 197 kvm. Påkostat HTH kök med köksö och generös matplats som vetter mot vardagsrum och utgång till södervänd uteplats. Förstklassiga helkaklade badrum med klinkergolv. Ljusa toner och stora fönsterpartier, modern inredning och lättmöblerade rum. Tvättstuga med groventré. Energisnålt hus med modern frånluftsvärmepump ger låga driftkostnader, ingen fastighetsavgift på15 år. Anlagd trädgård som insynsskyddas av uppvuxna träd. Stor solig altan. Nybyggt garage. Här är en magisk plats för den kreativa, för barnfamiljen och för dig som söker rofylldhet. Huset ligger i ett äldre villaområde, där många vackra hus syns till, i idylliska Rönninge, vilket är ett trivsamt samhälle med de förnödenheter man behöver för ett bekvämt liv. Här finns matbutik, bageri/kaffestuga, restauranger, delikatessbutik, blomsterbutik med mera på gångavstånd. För ett större utbud kan du på några minuters promenad ta pendeltåget till Stockholm City eller Södertälje. Med bil eller pendeltåg når du Stockholm City på ca 30 minuter. Skolor och förskolor ligger även det på ett bekvämt avstånd.

 • Premium
Petersbergsstigen 13B, Söderby, Salems kommun
 • Sön 10 mar kl 11:45
Petersbergsstigen 13B, Söderby, Salems kommun, bild 2
Petersbergsstigen 13B, Söderby, Salems kommun, bild 3

Petersbergsstigen 13B

Radhus
Söderby, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
4 245 000 kr
130 m²
5 rum
5 308 kr/mån
32 654 kr/m²

Välkommen till detta toppenfina och smakfullt inredda bostadsrättsradhus i idylliska Söderby. Bostaden är mycket välplanerad och erbjuder härliga och sociala ytor samt 4-5 sovrum. Nyslipat parkettgolv på entréplan samt nymålade väggar. En trädbelagd uteplats på framsidan med kvällssol samt en träbelagd uteplats i bästa söderläge med trädgårdstomt på baksidan, här finns även jacuzzibad. Två helkaklade badrum med klinker och värmegolv, stor separat tvättstuga på entréplan. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Här bor du med närhet till bra kommunikationer, skola, förskola och underbara grönområden.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Järpstigen 28, Salem, Salems kommun
 • Imorgon kl 12:00

Järpstigen 28

Radhus
Salem, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
3 695 000 kr
149 + 21 m²
7 rum
197 m² tomt

Påbyggt och välplanerat radhus om totalt 170 kvm bruksarea i eftertraktat område. Huset är i mycket fint skick och har löpande renoverats av en och samma ägare sedan det byggdes 1975. Under perioden 1985-1986 lät ägarna bygga på ett extra våningsplan vilket ger härliga ytor och många möjligheter till sovrum, sociala utrymmen samt gott om plats för förvaring. Huset är välisolerat och värms upp via fjärrvärme vilket resulterar i energiklass B och därmed låga driftkostnader. Stora sociala ytor har öppnats upp mellan kök, vardagsrum och matsal, balkongen är utbyggd vilket ger plats för större möblerbara ytor. Helrenoverat kök 2021 samt moderna badrum. Garageplats i länga samt utomhusparkering. Området är barnvänligt samt trivsamt omgivet av grönområden och gång/cykelvägar. Närhet till busshållplats, förskola, Söderbyskolan samt nybyggda skolan på Fågelsången. Är du badsugen så finns flera badplatser i sjön Uttran på gång- cykelavstånd.

 • Plus
 • Energieffektiv
Sandbäcksvägen 98B, Rönninge, Salems kommun
Sandbäcksvägen 98B, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Sandbäcksvägen 98B, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Sandbäcksvägen 98B

Tomt
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
2 395 000 kr
1 007 m² tomt

Välkommen till denna soliga naturtomt. Här kan du bygga ditt drömboende mellan Säterstigen och Sandbäcksvägen i centrala Rönninge. Den grönlummiga tomten har ett högt läge med svag södersluttning. Det gamla och populära villaområdet bereder nu plats för ny familj som vill förverkliga husdrömmen. Området är tryggt, barnvänligt och erbjuder naturnära miljö med bra skolor och förskolor. Rönninge ligger mellan sjöarna Mälaren, Bornsjön och Uttran, endast 20 minuter söder om Stockholm med egen på- och avfart till E4. Huset ligger i sin tur cirka 7 minuter ifrån motorvägspåfarten. Rönninge har mycket goda kommunikationer med pendeltåg, som tar dig in till Stockholm city på 30 minuter och till Södertälje på 5-10 minuter. Generös byggrätt enligt bifogad detaljplan (se dokument och länkar) OBS - inga kommunala gatukostnader belastar fastigheten. En köpare står för eventuella anslutningskostnader avseende VA, el mm. Kontakta mäklaren alternativt Salems kommun för ytterligare information kring byggrätt och kostnader.

 • Premium
Fiskaruddsvägen 57, Rönninge, Salems kommun
Fiskaruddsvägen 57, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Fiskaruddsvägen 57, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Fiskaruddsvägen 57

Tomt
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
7 495 000 kr
2 276 m² tomt

SÄLLAN TILL SALU - Strandtomt i Rönninge. Söker du strandtomt och vill bygga ditt drömhus med helt magiskt läge så är detta en unik chans för dig. Generös byggrätt på stor tomt. Säljaren har låtit utföra viss trädfällning och grovplanering av tomt. Kommunalt VA finns framdraget till tomtgräns. Inga tillkommande kostnader för kommunal gatukostnad. Populära Rönninge är ett trivsamt samhälle med de förnödenheter man behöver för ett bekvämt liv. För ett större utbud kan du härifrån ta pendeltåget till Stockholm City på ca 30 min eller Södertälje C på ca 10 min. Här kan du bo med naturstigar och Garnuddsreservatets löpslingor utmed sjön som ligger strax intill. På gångavstånd finns förskola och skola (F-9). Bilder kommer efter påsk. Kontakta mäklaren för mer info och visning.

 • Premium
Tallsätravägen 19, Rönninge, Salems kommun
Tallsätravägen 19, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Tallsätravägen 19, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Tallsätravägen 19

Radhus
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
4 495 000 kr
125 + 39 m²
6 rum
5 997 kr/mån
35 960 kr/m²

Byggstartat projekt med inflyttning från juni 2024! Välkommen till Rönninge och Brf Sjövyn med 12 fantastiska och nyproducerade radhus i tre olika storlekar. Känn dig trygg med ditt köp! Här erbjuds: - Räntegaranti - Tillträdesskydd - Dubbelt boende Läs mer i dokument - Trygghetsgaranti KONTAKTA MÄKLAREN FÖR TIDSBOKNING / BYGGPLATSVISNING. Carl Ek Fastigheter bygger bostäderna med möjlig inflyttning Q2 2024. Området har ett högt läge med sjöutsikt mot vackra sjön Flaten. Detta radhus med lgh.nr 11 har tre våningsplan med eget garage samt lägenhetsförråd utanför bostaden. Dessutom har projektutvecklaren gjort tillval i denna bostad till ett värde av ca 200 000 kr. Bostaden med 6 rum är välplanerad och känns rymlig med 164 kvm boarea, har stora panoramafönster i kombination med både terrass och balkong vilket skapar ett vackert ljusinsläpp och en härlig boendemiljö för både stor och liten familj. Närhet till Rönninge Centrum som har dagligvaruhandel, restauranger, gym, service och pendeltågstation. I området finns både förskola, skola, härliga grönområden och vackra sjöarna Flaten och Uttran. Motorvägspåfart till E4 ligger endast några minuter bort med bil. Bostäderna erbjuder hög standard och materialval och disponeras enligt följande: Entréplan med hall, duschrum, kök, vardagsrum som kan delas av till ytterligare ett sovrum. Övre plan har badrum, fyra rum varav ett rum har utgång till balkong i söderläge. Souterrängplan med garage, förråd och tvättstuga. För mer utförlig information och ytskikt och material se teknik- och materialbeskrivning under dokument. ÖVRIGT Lägenhetsförråd om ca 3,3 kvm tillkommer. Preliminär inflyttning kvartal 2 2024. Juridisk person godkänns som köpare. Carl Ek Fastigheter klimatkompenserat alla utsläpp för Brf Sjövyn Se lägenhetsnumrering på situationsplanen. 165 kvm = Hus 1 164 kvm = Hus 10-12 (med inbyggt garage) 110 kvm = Hus 2-9

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Emanuel Birkes väg 2, Salem, Salems kommun

Emanuel Birkes väg 2

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
1 495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 5/9
5 945 kr/mån
22 652 kr/m²

Med ett optimalt läge i hjärtat av natursköna Salem ligger denna fina och välplanerade lägenhet i Rönningeborg, vilket är ett mycket omtyckt seniorboende för dig som fyllt 55 år. Balkong med trevligt läge och eftermiddagssol. Här bor du i en trygg och trevlig boendemiljö omgiven av vackra grönområden med närhet till Salems inomhuscentrum där du exempelvis finner matbutik, apotek, vårdcentral, konditori, blomsteraffär, restauranger mm. Det är även nära till buss som tar dig till Rönninge eller Tumba Centrum varifrån du enkelt tar dig vidare mot t.ex Stockholm med pendeltåg. På Medleys träningsanläggning finns simhall med varmvattenbassäng. "Rönningeborgkonceptet" bygger på att kunna ge en god service samt möjlighet till gemenskap och ett aktivt liv. Den gemensamma lunchrestaurangen är omåttligt populär och vill man kan man vara med i aktiviteter som motionspass, bridge, boule, festarrangemang mm. Här bor du lugnt och behagligt, i en trevlig och stabil förening. Lägenheten genomgående fin samt har helkaklat badrum. Bostaden ligger perfekt placerad i första huset med närhet till entré och endast en trappa ner till restaurangen.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bondestigen 58, Salem, Salems kommun

Bondestigen 58

Radhus
Salem, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
2 795 000 kr
120 m²
5 rum
6 091 kr/mån
23 292 kr/m²

Välkommen till detta väl omhändertagna 1 plansradhus med suterrängvåning beläget i ett mycket eftertraktat område. Stora sociala ytor såväl inne som ute. Solig uteplats i söderläge. Ett helkaklat badrum. Plan trädgårdstomt en bit ifrån bilvägen och den gemensamma parkeringen, vilket gör detta hus barnvänligt och lugnt beläget. Förråd i länga. Som boende i föreningen är du garanterad en p-plats. Populära Brf Salemstaden är Salems kommuns största bostadsrättsförening som erbjuder gott om gräsytor, lekparker samt gång/cykelvägar. Här bor du med närhet till förskola, skola, kommunikationer och all tänkbar närservice du behöver för en välfungerande vardag.

 • Uteplats
Tallsätravägen 19, Rönninge, Salems kommun
Tallsätravägen 19, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Tallsätravägen 19, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Tallsätravägen 19

Radhus
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
3 995 000 kr
110 m²
5 rum
4 998 kr/mån
36 318 kr/m²

Byggstartat projekt med inflyttning från juni 2024! Välkommen till Rönninge och Brf Sjövyn med 12 fantastiska och nyproducerade radhus i tre olika storlekar. Känn dig trygg med ditt köp! Här erbjuds: - Räntegaranti -Tillträdesskydd - Dubbelt boende Läs mer i dokument - Trygghetsgaranti KONTAKTA MÄKLAREN FÖR TIDSBOKNING / BYGGPLATSVISNING. Carl Ek Fastigheter bygger bostäderna med möjlig inflyttning Q2 2024. Området har ett högt läge med sjöutsikt mot vackra sjön Flaten. Detta radhus med lgh.nr 8 har två våningsplan med parkeringsplats nära entrén samt lägenhetsförråd utanför bostaden. Dessutom har projektutvecklaren gjort tillval i denna bostad till ett värde av ca 200 000 kr. Bostaden med 5-6 rum är välplanerad och känns rymlig med 110 kvm boarea, har stora panoramafönster i kombination med både terrass och balkong vilket skapar ett vackert ljusinsläpp och en härlig boendemiljö för både stor och liten familj. Närhet till Rönninge Centrum som har dagligvaruhandel, restauranger, gym, service och pendeltågstation. I området finns både förskola, skola, härliga grönområden och vackra sjöarna Flaten och Uttran. Motorvägspåfart till E4 ligger endast några minuter bort med bil. Bostäderna erbjuder hög standard och materialval och disponeras enligt följande: Entréplan med hall, duschrum, kök, vardagsrum som kan delas av till ytterligare ett sovrum. Övre plan har badrum, fyra rum varav ett rum har utgång till balkong i söderläge. Tillvalsmöjligheter finns, se katalog under dokument. För mer utförlig information och ytskikt och material se teknik- och materialbeskrivning under dokument. ÖVRIGT Lägenhetsförråd om ca 3,3 kvm tillkommer. Preliminär inflyttning kvartal 2 2024. Juridisk person godkänns som köpare. Carl Ek Fastigheter klimatkompenserat alla utsläpp för Brf Sjövyn Se lägenhetsnumrering på situationsplanen. 165 kvm = Hus 1 164 kvm = Hus 10-12 (med inbyggt garage) 110 kvm = Hus 2-9

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Tellusborgsvägen 94, Telefonplan - Midsommarkransen, Stockholms kommun
Tellusborgsvägen 94, Telefonplan - Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 2
Tellusborgsvägen 94, Telefonplan - Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 3

Tellusborgsvägen 94

Lägenhet
Telefonplan - Midsommarkransen, Stockholms kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
2 695 000 kr
29 m²
1 rum
vån 5/6
1 981 kr/mån
92 931 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna högt belägna och toppenfina drömlägenhet som ligger optimalt belägen i underbara Midsommarkransen/Telefonplan. Stora fönster och ett fint ljusinsläpp gör lägenheten ljus och ger en trevlig känsla där varje kvadratmeter utnyttjas optimalt. Rymlig balkong med sol från tidigt på dagen och som erbjuder underbara ytor för både grill, möblemang och växter. Här bor du alldeles intill ett fantastiskt restaurangutbud och caféer som exempelvis Svenska Sushiköket och Svenska Hamburgerköket, Restaurang Nygammalt och Restaurang Landet. Andra härliga alternativ är Krubb, Ett Skafferi, Tre vänner och Koloni. samt fantastiska grönområden och härliga parker. Mycket bra och nära till kommunikationer med t-banestationerna, Midsommarkransen och Telefonplan, vilket tar dig mindre än fem minuter att nå Södermalm och mindre än 15 minuter att nå city. Dessutom finns ett flertal busslinjer.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rönninge Torg 14, Rönninge, Salems kommun
 • Imorgon kl 13:00

Rönninge Torg 14

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
4 995 000 kr
107 m²
5 rum
vån 4/4
7 487 kr/mån
46 682 kr/m²

Med utsikt över sjön Flaten och Rönninges vyer har vi nu nöjet att presentera en unik och ombyggd lägenhet med välplanerade och sociala 107 kvadratmeter. Den fantastiskt fina lägenheten är vackert belägen, högst upp i huset, med utsikt över den glittrande sjön från den stora balkongen om ca 14 kvm. Lägenheten erbjuder ytterligare en balkong om ca 15 kvm vilket gör att det alltid finns sol och härlig utomhusmiljö. Lägenheten har ett av föreningens bästa lägen, fönster i tre väderstreck och den generösa takhöjden så är frihetskänslan i detta hem oslagbar. Nuvarande ägare har varsamt gjort om denna ursprungliga 5:a till en harmonisk 3:a med fantastiska ytor och generösa förvaringsmöjligheter. Här omges ni av himmel, sjö och grönska. Lägenheterna i BRF Trädgårdslunden, vilka byggdes av SMÅA 2018, är perfekt belägna för dig som vill ha ett hem med lugn och ro omkring dig med men ändå ha centralt läge med Rönninge Centrum praktiskt taget runt hörnet. Ta en promenad och njut av den fina Skönviksparkens grönska och slå dig ner på bryggan vid sjön. Ett par minuters promenad bort erbjuds du bl a restauranger, kaffestuga, matbutik och florist. Här ligger också buss och pendeltåg, vilket tar dig till Stockholm central på ca 30 min.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Salemsvägen 1, Rönninge, Salems kommun
Salemsvägen 1, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Salemsvägen 1, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Salemsvägen 1

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
4 750 000 kr
137 m²
6 rum
vån 2/5
6 942 kr/mån
34 672 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Välkomna till denna eftertraktade och toppmoderna lägenhet om 137 kvm. Planlösningen är öppen och våningen är genomgående med stora fönsterpartier i tre väderstreck vilket ger ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Standarden är hög med exklusiva materialval samt mestadels uppdaterade maskiner, två helkaklade badrum varav det största med generös tvättavdelning. Master bedroom med "walk in closet" och direktingång till badrum. Allrum med utgång till den soliga balkongen som övergår till stor trädäckad altan baksidan. Den rymliga lägenheten har gott om förvaringsutrymmen och 4-5 möjliga sovrum. Föreningen/lägenheterna är anslutna till fjärrvärme och har stort markinnehav. Närområdet erbjuder härliga grönområden och den aktive kommer snabbt till löparspår, tennishall samt utegym. Intill Rönninge Centrum ligger vackra Skönviksparken med fin lekplats och boule plan. I änden på parken angränsar vacker brygga till sjön Flaten. Centrumet erbjuder bl a dagligvaruhandel, delikatessbutik, blomsterbutik, kaffestuga och restauranger, här finns även buss och pendeltågstation. För dig som använder bil så tar det ca 1-2 minuter att komma ut till E4. Föreningen har god ekonomi och erbjuder låga avgifter, fråga mäklaren om föreningens framtidsplaner.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Säterstigen 34, Rönninge, Salems kommun
 • Imorgon kl 14:00
Säterstigen 34, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Säterstigen 34, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Säterstigen 34

Villa
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
6 995 000 kr
160 + 20 m²
6 rum
1 715 m² tomt

Nu har du tillfälle att förvärva denna välplanerade och toppenfina 1,5-plansvilla som ligger på en stor och plan trädgårdstomt med mycket bra läge i populära Rönninge. Huset från 1947 är tillbyggt, ombyggt och totalrenoverat från 2003 och framåt. Bostaden erbjuder social, praktisk och spännande planlösning samt ljuvligt orangeri och södervänd uteplats, om du är i behov av ett 4:e sovrum finns flera alternativa möjligheter. Modernt stort kök och ljuvligt generös matplats. Genomgående moderna ytskikt och 4 stämningsfulla och värmande eldstäder. Två moderna och helkaklade badrum, ångbastu samt härlig jacuzzi nedsänkt i altanen. Stort isolerat garage om ca 80 kvm. Villakvarteret är mycket populärt med gångavstånd till Rönninge skola, flera mycket efterfrågade förskolor och Rönninge Centrum där det finns matbutik, bageri/kaffestuga, restauranger, delikatessbutik, blomsteraffär med mera. För ett större utbud kan du på några minuters promenad ta pendeltåget till Stockholm City eller Södertälje. Med bil eller pendeltåg når du Stockholm City på ca 30 minuter.

 • Premium
Karlskronaviksvägen 90, Rönninge, Salems kommun
Karlskronaviksvägen 90, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Karlskronaviksvägen 90, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Karlskronaviksvägen 90

Villa
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
8 795 000 kr
157 m²
6 rum
2 001 m² tomt

Välkommen hem till denna nybyggda, genuina och exklusiva villa med påkostade materialval och modern planlösning. Total uppvärmd yta är ca 202 kvm vilket inkluderar attefallshus och förråd. Läget är magnifikt med närhet till sandstrand, badklippor och natur. Bostaden erbjuder kök, matplats och sällskapsytor i öppen planlösning med stora fönsterpartier och flera utgångar till den södervända uteplatsen. Genomgående vackra färger och smakfulla detaljer skapar en lugn och ljuvlig boendemiljö. Modern frånluftsvärmepump med vattenburet system ger dig härlig komfort och låga driftkostnader. På framsidan finns ett fristående gästhus om ca 30 kvm med kökspentry, duschrum samt sovloft. Stor och plan trädgård. Här bor du i ett äldre villaområde, där många vackra hus syns till och fler nya växer upp. Nära till buss, skola och förskola. Området är beläget i hjärtat av gamla Rönninge med nära gångavstånd till ett dopp i vackra sjön Uttran som på vintern erbjuder skridsko- och skidåkning samt vinterbad. Rönninges trevliga lilla centrum erbjuder bl a matbutik, mysig kaffestuga, trevliga restauranger och delikatessbutik. För större utbud kan du ta pendeltåget till Stockholm City, vilket tar ca 30 min

 • Premium
Centralvägen 2, Rönninge, Salems kommun
Centralvägen 2, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Centralvägen 2, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Centralvägen 2

Villa
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
6 995 000 kr
339 + 13 m²
9 rum
2 304 m² tomt

MÖJLIGHETERNAS HUS, PREMIÄRVISNING 2/2 OCH 3/2! Unikt tillfälle att förvärva denna sekelskiftesbyggnad om totalt ca 352 kvm som är mycket centralt belägen i Rönninge. Här kan du bo, bedriva affärsverksamhet eller kanske kombinera det bästa av dessa två former vilket nuvarande ägare har gjort. Lägenheten på övre plan har 3 kakelugnar, kök, badrum, ett stort vardagsrum, samt fem rum som passar för sovrum eller kontor. Nedre plan består av en restaurangdel med matrum och bar samt en köksdel. En avdelad privat ingång finns med hall och trappa som leder upp till lägenheten på övre plan. Björktorp 3 finns trettio meter från pendelstationens uppgång, helt nära Rönninge torg och samtidigt med ett avskilt läge. Sekelskifteshuset omgärdas av en charmig trädgård med uteplatser, scen, dansgolv och grönska. Som privatperson kan du skapa ett välkomnande hem med stor social kapacitet. Som företagare eller organisation är det lätt att använda huset utifrån verksamhetens möjliga behov av kontor, ateljé, kurs och konferens, övernattningsrum, restaurang eller festvåning. Här fanns tidigare Glassbaren i Rönninge, en lokal populär sommaroas med italiensk gelato, vegetarisk restaurang med serveringstillstånd. Idag finns den nystartade restaurangen Novalie i lokalerna. Rönninge är en del av Salems kommun, som blir alltmer populär med sina många cykelvägar och grönområden. Med pendel har du cirka 10 minuter till Södertälje, runt en kvart till Huddinge, och en dryg halvtimme in till Stockholms innerstad. Entreplan/restaurang disponerar idag ca 160 kvm. Övre plan är en komplett 6 rumslägenhet med kök och badrum, i dagsläget disponeras detta våningsplan som kontorshotell. Hyresgäster finns, kontakta mäklaren för investeringsfakta/kalkyl.

 • Premium
Profilstigen 35, Lina Hage, Södertälje kommun

Profilstigen 35

Lägenhet
Lina Hage, Södertälje kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
2 250 000 kr
121,5 m²
5 rum
vån 4/5
8 662 kr/mån
18 519 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING. Välkommen till denna rymliga och välplanerade lägenhet om 5 rok med högt läge i huset och möjlig uthyrningsdel om 2 rok. Lägenheten har stora sociala utrymmen samt dubbla stora terrasser i söderläge varav den ena är inglasad. Bra planerat kök och matplats som är öppen mot vardagsrum. Fyra rymliga sovrum och bra med förvaringsmöjligheter i förråd i lägenheten samt ytterligare ett förråd utanför ytterdörren. Genomgående ljusa ytskikt samt stora fönsterpartier. Hiss finns och en garageplats under huset ingår i månadsavgiften. Här bor ni i ett trivsamt område med närhet till skolor, förskolor, bussar, mataffär, vårdcentral och restauranger. Lägenheten är en del av en stor och stabil HSB-förening med god ekonomi och många stora renoveringar som är gjorda. Som medlem finns tillgång till bastu, festlokal, cykelförråd, uteplatser och lekplatser. Ett perfekt boende för stor familj eller generationsboende.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Emanuel Birkes väg 2, Salem, Salems kommun
 • Budgivning pågår

Emanuel Birkes väg 2

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
2 345 000 kr
91 m²
4 rum
vån 9/9
7 764 kr/mån
25 769 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga gavel 4:a med högt fantastiskt läge och fri utsikt i det första huset i populära Rönningeborg, ett boende för dig som fyllt 55 år vid inflyttningen. Här bor du högst upp i huset med härlig balkong, förmiddagssol och milsvid utsikt mot skog, grönska och horisont. Väl tilltagna rum, stora fönster och härligt ljusinsläpp. Rymligt badrum med förberedd plats för tvättmaskin. Tillgång till restaurang, snickarbod, sy- och vävstuga, motionsrum mm. Här bor du i en trygg och god boendemiljö omgiven av vackra grönområden och nära till Salems inomhuscentrum med matbutik, apotek, vårdcentral, konditori, blomsteraffär, restauranger mm. Det är även nära till buss som tar dig till Rönninge eller Tumba Centrum.

 • Balkong
 • Hiss
Karlskronaviksvägen/Dånängen, Rönninge, Salems kommun
Karlskronaviksvägen/Dånängen, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Karlskronaviksvägen/Dånängen, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Karlskronaviksvägen/Dånängen

Radhus
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
3 995 000 kr
132 m²
6 rum
5 995 kr/mån
30 265 kr/m²

HUSVISNING möjlig, kontakta mäklaren för tidsbokning! Rymliga och välplanerade parhus med plan trädgårdstomt. Påkostat och exklusivt nyproduktionsprojekt som ligger i Rönninge endast några hundra meter från sjön Uttran och Karlskronaviksbadet. Projektet innefattar 21 bostäder med parhus och studiovillor vilka byggs etappvis med första möjliga inflyttning våren 2024. Energisnål frånluftsvärmepump samt vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Generös takhöjd, öppen planlösning samt sociala utrymmen både uppe och nere. Här kan du bo i ett lugnt, äldre villaområde, där många vackra hus syns till, i gamla Rönninge, vilket är ett trivsamt samhälle med de förnödenheter man behöver för ett bekvämt liv. Här finns matbutik, mysig kaffestuga, bra restauranger, delikatessbutik mm. För större utbud kan du ta pendeltåget till Stockholm City, vilket tar ca 30 min eller buss till Salem- och Tumba centrum. De allra närmaste omgivningarna är rogivande och inbjuder till långa promenader där svampkorg är således en lättillgänglig sysselsättning. Promenadavstånd till både skola, förskola, buss och natur.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Grödingevägen 18A, Tumba, Botkyrka kommun

Grödingevägen 18A

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
2 195 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 912 kr/mån
25 673 kr/m²

Toppenfin och välplanerad 3:a med inglasad balkong i stambytt och välskött förening. Här bor du högst upp i huset utan insyn och med vacker utsikt. Bostaden erbjuder 2 rymliga sovrum, modernt kök, nyrenoverat helkaklat duschrum, tvättstuga, klädkammare samt stort vardagsrum som har utgång till rymlig och inglasad balkong. Läget är helt perfekt, den trevliga lägenheten ligger endast några hundra meter från Tumba köpcentrum som erbjuder stort utbud samt pendeltågstation. Till lägenheten hör källarförråd och här finns även gemensam tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

 • Balkong
Tallsätravägen 15A, Rönninge, Salems kommun
 • Imorgon kl 15:00

Tallsätravägen 15A

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
2 295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
3 459 kr/mån
44 135 kr/m²

Toppenfin och välplanerad 2:a i lugnt område endast 5 minuter promenad från Rönninge Centrum. Öppen och inbjudande planlösning där kök, matplats och vardagsrum tillsammans ger dig en social och trevlig yta. Stort sovrum med garderobsvägg samt helkaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten erbjuder stora panoramafönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp samt en stor trevlig balkong. Högklassiska och enhetliga materialval med ljusa färger och parkett med golvvärme i hela lägenheten. Boendemiljön är bästa möjliga och erbjuder närhet till service, förskolor, skola och mycket goda kommunikationer. Pendeltåg som tar dig till Södertälje på ca 10 min och Stockholm på ca 30 min. Du kan välja buss om du ska till Salem, Söderby, Uttran, Tumba eller Hallunda. För den bilburne så tar det bara någon minut att komma ut på E4:an.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Mosshagestigen 43, Salem, Salems kommun

Mosshagestigen 43

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
2 095 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/2
6 130 kr/mån
23 022 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Unik, rymlig och välplanerad 4:a på Mosshagestigen. Här bor du med toppenläge på en mysig och lugn gata med vacker natur och fina strövområden som närmsta granne. Solig balkong i söderläge samt mindre terras vid entrén med kvällssol. Tre generösa sovrum och gott om förvaringsmöjligheter i förråd och garderober. Området består av en blandad bebyggelse av hus som omges av grönlummig växtlighet, plana gräsytor, bilfria gångvägar, flera lekplatser mm. du har även nära till förskolor, skolor och buss. Bara en kort promenad härifrån kommer du till Salems inomhuscentrum där du hittar såväl trevliga butiker som goda restauranger, bra kommunikationer, simhall och gym. Den bilburne tar sig till E4an på några minuter.

 • Balkong
Fasanstigen 83, Salem, Salems kommun

Fasanstigen 83

Radhus
Salem, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
4 100 000 kr
149 + 16 m²
6 rum
376 m² tomt

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till detta påbyggda och toppenfina radhus med 165 kvm bruksarea fördelat på tre våningsplan. Huset är beläget på en skyddad, solig och friköpt gaveltomt med plan framsida som vetter mot lugn och barnvänlig innergård. Den moderna bostaden har löpande renoverats i stilfulla material och ytskikt. Den påbyggda övervåningen erbjuder flera rum, balkong och fantastiska förvaringsutrymmen. På baksidan finns en förtrollande fin uteplats som glasats in. På framsidan mot gaveln finns ytterligare en uteplats perfekt placerad under trädet som skänker skugga de varmaste dagarna. Bostaden erbjuder sociala utrymmen samt många rum och möjligheter för stor aktiv familj. På tomten finns stort kallförråd och till huset hör garageplats i länga samt yttre parkeringsplats. Här bor du i ett mycket barnvänligt och lugnt område med bilfria gång- och cykelvägar, lekplats och gröna omgivningar som ger känslan av en riktig radhusidyll. Bara några minuter bort per fot ligger välrenommerade skolor, flera förskolor, buss och pendeltåg. Även sjön Uttran och skogarna runt omkring med bl a elljusspår och Rönninge- och Salem centrum ligger på gångavstånd.

Fjärilstigen 51, Salem, Salems kommun

Fjärilstigen 51

Radhus
Salem, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
3 695 000 kr
128 + 33 m²
6 rum
316 m² tomt

Välkommen till detta toppenfina gavelradhus på friköpt tomt! Högt läge med solig tomt och uteplats. Bostaden har 6 rum med 4-5 möjliga sovrum. Huset totalrenoverades 2015, två helkaklade badrum, modernt kök och genomgående moderna ytskikt. Här bor du i lugnt och barnvänligt område intill natur samt med gång & cykelväg till förskola och skola. På promenadavstånd finns buss och Rönninge Centrum, där du har delikatessbutik, kaffestuga, restauranger mm och pendeltåg som tar dig till Stockholm city på ca 25 - 30 min.

Verandastigen 1, Söderby, Salems kommun

Verandastigen 1

Lägenhet
Söderby, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
2 995 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/5
7 356 kr/mån
32 204 kr/m²

Varmt välkomna till populära Söderby och till denna ståtliga sekelskiftesbyggnad som ligger på en höjd, nära vacker natur med härliga strövområden och fina sjöar. Denna fantastiska etagelägenhet om 93 kvm har både balkong och uteplats i söderläge. Totalrenoverat badrum 2023. Den genomgripande ombyggnaden har haft sin grund i ett modernt tänkande, där det gamla fått leva kvar i detaljer och stämning och med en arkitektur ursprungligen ritad av arkitekt Gustav Wickman och som minner om den gamla byggtraditionen. Lägenheten, med tilltagen takhöjd, vackra höga fönster med djupa fönsternischer och ljusa färger, är mycket smakfullt inredd, med många fina materialval och generösa sociala ytor. Den lugna och grönlummiga gården och husen med sina ljusa putsade fasader bjuder på en rogivande känsla trots att bostaden ligger nära såväl skola, förskola och bra busskommunikationer. Den bilburne tar sig till E4an på några minuter.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Sjövretsvägen 55, Rönninge, Salems kommun

Sjövretsvägen 55

Villa
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
15 000 000 kr
220 + 113 m²
7 rum
4 106 m² tomt

Unik villa med Energiklass A, magisk sjöutsikt som erbjuder en boendemiljö och komfort utöver det vanliga. På stor tomt med högt söderläge på Sjövretsvägen i Rönninge ligger denna villa i sekelskiftesstil med utsikt över Uttran. Total bruksarea om 333 kvm fördelat över två plan och källare. Representativa sällskapsytor med stora fönsterpartier mot vattnet. Vardagsrum med kakelugn och anslutning till terrass i sydvästläge med utsikt över sjön. Väl tilltaget kök med walk-in-skafferi och köksingång. Genomgående golv i massiv ektilja. Kalkstensgolv i huvudentré, badrum och gästtoalett. Sekelskiftesattribut såsom handgjorda ytter- och innerdörrar, lister och snickerier i massivt trä samt fönsterbänkar i kalksten och högt i tak. Breda trappor i massiv ek. Övre plan disponerar tre generösa sovrum, stort badrum och allrum med burspråk. Källare har gästrum med fönster och separat ingång, badrum med tvättmaskin, bastu med dusch, teknikrum och förrådsutrymmen. Vattenburen golvvärme på samtliga plan. Bergvärme, mekaniskt FTX-ventilation, energiklass A. Total elförbrukning (uppvärmning och hushållsel) ca 10 000 kWh per år. Fristående dubbelgarage om 45 kvm med golvvärme, indraget vatten och elbilsladdare. Stor tomt om 4 106 kvm bestående av gräsytor med uppvuxna äppelträd, magnolior, mullbär, rosor och perenna växter omgärdat av häckar av bukettapel och syren. Halva tomtytan anlagd, resterande naturtomt. Här bor du attraktivt med låga driftskostnader god inomhusmiljö och fantastiska ytor för umgänge såväl inne som ute. Närhet till förskola, skola, kommunikationer, natur, vatten och båtbrygga.

Visar 1 - 25 av 29