Mäklare Patrik Alwin

Patrik Alwin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Centralvägen 2, Rönninge, Salems kommun
Centralvägen 2, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Centralvägen 2, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Centralvägen 2

Villa
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
7 200 000 kr
339 + 13 m²
9 rum
2 304 m² tomt

MÖJLIGHETERNAS HUS! Unikt tillfälle att förvärva denna sekelskiftesbyggnad om totalt ca 352 kvm som är mycket centralt belägen i Rönninge. Här kan du bo, bedriva affärsverksamhet eller kanske kombinera det bästa av dessa två former vilket nuvarande ägare har gjort. Lägenheten på övre plan har 3 kakelugnar, kök, badrum, ett stort vardagsrum, samt fem rum som passar för sovrum eller kontor. Nedre plan består av en restaurangdel med matrum och bar samt en köksdel. En avdelad privat ingång finns med hall och trappa som leder upp till lägenheten på övre plan. Björktorp 3 finns trettio meter från pendelstationens uppgång, helt nära Rönninge torg och samtidigt med ett avskilt läge. Sekelskifteshuset omgärdas av en charmig trädgård med uteplatser, scen, dansgolv och grönska. Som privatperson kan du skapa ett välkomnande hem med stor social kapacitet. Som företagare eller organisation är det lätt att använda huset utifrån verksamhetens möjliga behov av kontor, ateljé, kurs och konferens, övernattningsrum, restaurang eller festvåning. Här fanns tidigare Glassbaren i Rönninge, en lokal populär sommaroas med italiensk gelato, vegetarisk restaurang med serveringstillstånd. Rönninge är en del av Salems kommun, som blir alltmer populär med sina många cykelvägar och grönområden. Med pendel har du cirka 10 minuter till Södertälje, runt en kvart till Huddinge, och en dryg halvtimme in till Stockholms innerstad. Entreplan/restaurang disponerar idag ca 160 kvm. Övre plan är en komplett 6 rumslägenhet med kök och badrum, i dagsläget disponeras detta våningsplan som kontorshotell. Hyresgäster finns, kontakta mäklaren för investeringsfakta/kalkyl.

  • Premium
Karlskronaviksvägen/Dånängen, Rönninge, Salems kommun
Karlskronaviksvägen/Dånängen, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Karlskronaviksvägen/Dånängen, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Karlskronaviksvägen/Dånängen

Radhus
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
3 995 000 kr
132 m²
6 rum
5 995 kr/mån
30 265 kr/m²

KAMPANJ - Boka bostad innan 2024-06-15 så erhåller du 24 månader avgiftsfritt. Rymliga och välplanerade parhus med plan trädgårdstomt. Påkostat och exklusivt nyproduktionsprojekt som ligger i Rönninge endast några hundra meter från sjön Uttran och Karlskronaviksbadet. Projektet innefattar 21 bostäder med parhus och studiovillor vilka byggs etappvis med första möjliga inflyttning våren 2024. Energisnål värmepump samt vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Generös takhöjd, öppen planlösning samt sociala utrymmen både uppe och nere. Här kan du bo i ett lugnt, äldre villaområde, där många vackra hus syns till, i gamla Rönninge, vilket är ett trivsamt samhälle med de förnödenheter man behöver för ett bekvämt liv. Här finns matbutik, mysig kaffestuga, bra restauranger, delikatessbutik mm. För större utbud kan du ta pendeltåget till Stockholm City, vilket tar ca 30 min eller buss till Salem- och Tumba centrum. De allra närmaste omgivningarna är rogivande och inbjuder till långa promenader där svampkorg är således en lättillgänglig sysselsättning. Promenadavstånd till både skola, förskola, buss och natur.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Sandbäcksvägen 98B, Rönninge, Salems kommun
Sandbäcksvägen 98B, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Sandbäcksvägen 98B, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Sandbäcksvägen 98B

Tomt
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
2 395 000 kr
1 007 m² tomt

Välkommen till denna soliga naturtomt. Här kan du bygga ditt drömboende mellan Säterstigen och Sandbäcksvägen i centrala Rönninge. Den grönlummiga tomten har ett högt läge med svag södersluttning. Det gamla och populära villaområdet bereder nu plats för ny familj som vill förverkliga husdrömmen. Området är tryggt, barnvänligt och erbjuder naturnära miljö med bra skolor och förskolor. Rönninge ligger mellan sjöarna Mälaren, Bornsjön och Uttran, endast 20 minuter söder om Stockholm med egen på- och avfart till E4. Huset ligger i sin tur cirka 7 minuter ifrån motorvägspåfarten. Rönninge har mycket goda kommunikationer med pendeltåg, som tar dig in till Stockholm city på 30 minuter och till Södertälje på 5-10 minuter. Generös byggrätt enligt bifogad detaljplan (se dokument och länkar) OBS - inga kommunala gatukostnader belastar fastigheten. En köpare står för eventuella anslutningskostnader avseende VA, el mm. Kontakta mäklaren alternativt Salems kommun för ytterligare information kring byggrätt och kostnader.

  • Premium
Fiskaruddsvägen 57, Rönninge, Salems kommun
Fiskaruddsvägen 57, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Fiskaruddsvägen 57, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Fiskaruddsvägen 57

Tomt
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
7 495 000 kr
2 276 m² tomt

SÄLLAN TILL SALU - Strandtomt i Rönninge. Söker du strandtomt och vill bygga ditt drömhus med helt magiskt läge så är detta en unik chans för dig. Generös byggrätt på stor tomt. Säljaren har låtit utföra viss trädfällning och grovplanering av tomt. Kommunalt VA finns framdraget till tomtgräns. Inga tillkommande kostnader för kommunal gatukostnad. Populära Rönninge är ett trivsamt samhälle med de förnödenheter man behöver för ett bekvämt liv. För ett större utbud kan du härifrån ta pendeltåget till Stockholm City på ca 30 min eller Södertälje C på ca 10 min. Här kan du bo med naturstigar och Garnuddsreservatets löpslingor utmed sjön som ligger strax intill. På gångavstånd finns förskola och skola (F-9). Bilder kommer efter påsk. Kontakta mäklaren för mer info och visning.

  • Premium
Fasanstigen 83, Salem, Salems kommun

Fasanstigen 83

Radhus
Salem, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
4 050 000 kr
149 + 16 m²
6 rum
376 m² tomt

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till detta påbyggda och toppenfina radhus med 165 kvm bruksarea fördelat på tre våningsplan. Huset är beläget på en skyddad, solig och friköpt gaveltomt med plan framsida som vetter mot lugn och barnvänlig innergård. Den moderna bostaden har löpande renoverats i stilfulla material och ytskikt. Den påbyggda övervåningen erbjuder flera rum, balkong och fantastiska förvaringsutrymmen. På baksidan finns en förtrollande fin uteplats som glasats in. På framsidan mot gaveln finns ytterligare en uteplats perfekt placerad under trädet som skänker skugga de varmaste dagarna. Bostaden erbjuder sociala utrymmen samt många rum och möjligheter för stor aktiv familj. På tomten finns stort kallförråd och till huset hör garageplats i länga samt yttre parkeringsplats. Här bor du i ett mycket barnvänligt och lugnt område med bilfria gång- och cykelvägar, lekplats och gröna omgivningar som ger känslan av en riktig radhusidyll. Bara några minuter bort per fot ligger välrenommerade skolor, flera förskolor, buss och pendeltåg. Även sjön Uttran och skogarna runt omkring med bl a elljusspår och Rönninge- och Salem centrum ligger på gångavstånd.

Heliodalsvägen 8, Rönninge, Salems kommun

Heliodalsvägen 8

Tomt
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
2 495 000 kr
1 533 m² tomt

Välkommen till Rönninge och denna mycket attraktiva och stora tomt med generös byggrätt. Läget är högt, soligt och sjönära endast några hundra meter från populära badsjön Uttran. Här kan du bygga ditt drömboende i ett eller två våningsplan vilket passar både stor som liten familj. Närområdet erbjuder vacker natur, promenadstigar, bär- och svampplockning samt populära badsjön Uttran. För de yngre så finns skola, förskolor och lekplats inom gångavstånd och de gröna omgivningarna bjuder in till utomhuslek och en trygg uppväxtmiljö. Det är drygt 20 minuters promenadavstånd till Rönninges trevliga centrum där du bl a har mataffär, delikatessbutik, restauranger, kaffestuga, kiosk och blomsteraffär. Rönninge erbjuder mycket bra kommunikationer med pendeltåget till Stockholm city på ca 30 min eller Södertälje på 10 minuter. För den bilburne tar det bara 7-8 minuter ut till motorvägen. Från planbestämmelserna går att utläsa: Endast friliggande småhus. På varje fastighet får byggas en huvudbyggnad i högst två våningar och valfritt antal uthus i en våning. Den sammanlagda byggnadsarean får vara högst 250 m2, dock högst 1/5 av fastighetsarean. Största bruttoarea är 300 m2 för huvudbyggnad och sammanlagt 50 m2 för uthus. För uthus gäller att högsta höjd från mark till taknock inte får överskrida 3,5 meter och vind får inte inredas. Byggnad ska utföras med souterrängvåning alternativt källare där skillnaden mellan den befintliga marknivån på byggnadens motstående fasader överstiger 1,5 meter. Souterrängvåning räknas in i medgett antal våningar. Säljaren har betalat kommunala gatukostnader. Säljaren har delvis betalat anslutningsavgift för VA (30 000 kr + 48 000 kr), resterande VA anslutningsavgift betalas av en köpare.

Tallsätravägen 40, Rönninge, Salems kommun

Tallsätravägen 40

Tomt
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
5 400 000 kr
3 018 m² tomt

Välkommen till Rönninge och denna stora och avstyckningsbara tomt med generös byggrätt. Läget är insynsskyddat och beläget mellan sjöarna Uttran och Flaten. Busshållplats endast 100 meter bort. Fastigheten kan även köpas tillsammans med grannfastigheten Vårhaga 10 / Vårhagavägen 6 vilket tillsammans ger 4 byggrätter vid avstyckning. Här kan du projektutveckla eller bygga ditt drömboende i ett eller två våningsplan vilket passar både stor som liten familj. Närområdet erbjuder vacker natur, promenadstigar, bär- och svampplockning samt populär badsjö. För de yngre så finns skola, förskolor och lekplats inom gångavstånd och de gröna omgivningarna bjuder in till utomhuslek och en trygg uppväxtmiljö. Det är ca 15 - 20 minuters promenadavstånd till Rönninges trevliga centrum där du bl a har mataffär, delikatessbutik, restauranger, kaffestuga, kiosk och blomsteraffär. Rönninge erbjuder mycket bra kommunikationer med pendeltåget till Stockholm city på ca 30 min eller Södertälje på 10 minuter. För den bilburne tar det bara 6-7 minuter ut till motorvägen. Infart/servis sker från Vårhaga 11 vilket är en egen fastighet om 56 kvm, denna fastighet ingår i köpet. Den huvudsakliga VA-kostnaden om 260 000 kr är förbetald, köparen betalar kvarstående VA kostnader. Köparen ansvarar för anslutningskostnader för el samt gatukostnader enligt plan. Byggnaderna på fastigheten är fallfärdiga, säljaren friskriver sig från sitt doldafel ansvar avseende byggnaderna. Kontakta mäklaren för fullständiga uppgifter. Information gällande planbestämmelserna är inhämtad från Salems kommun. Mer detaljerad information finns på kommunens webbplats. En köpare av tomten rekommenderas att kontrollera uppgifterna kring bygglov/byggrätt samt tillkommande kostnader med sakkunnig på Salems kommun tel: 08-532 598 00.

Vårhagavägen 6, Rönninge, Salems kommun

Vårhagavägen 6

Tomt
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
5 400 000 kr
3 185 m² tomt

Välkommen till Rönninge och denna stora och avstyckningsbara tomt med generös byggrätt. Läget är högt, insynsskyddat och beläget mellan sjöarna Uttran och Flaten. Busshållplats endast 100 meter bort. Fastigheten kan även köpas tillsammans med grannfastigheten Vårhaga 2 / Tallsätravägen 40 vilket tillsammans ger 4 byggrätter vid avstyckning. Här kan du projektutveckla eller bygga ditt drömboende i ett eller två våningsplan vilket passar både stor som liten familj. Närområdet erbjuder vacker natur, promenadstigar, bär- och svampplockning samt populär badsjö. För de yngre så finns skola, förskolor och lekplats inom gångavstånd och de gröna omgivningarna bjuder in till utomhuslek och en trygg uppväxtmiljö. Det är ca 15 - 20 minuters promenadavstånd till Rönninges trevliga centrum där du bl a har mataffär, delikatessbutik, restauranger, kaffestuga, kiosk och blomsteraffär. Rönninge erbjuder mycket bra kommunikationer med pendeltåget till Stockholm city på ca 30 min eller Södertälje på 10 minuter. För den bilburne tar det bara 6-7 minuter ut till motorvägen. Den huvudsakliga VA-kostnaden om 260 000 kr är förbetald, köparen betalar kvarstående VA kostnader. Köparen ansvarar för anslutningskostnader för el samt gatukostnader enligt plan. Byggnaderna på fastigheten är fallfärdiga, säljaren friskriver sig från sitt doldafel ansvar avseende byggnaderna. Kontakta mäklaren för fullständiga uppgifter. Information gällande planbestämmelserna är inhämtad från Salems kommun. Mer detaljerad information finns på kommunens webbplats. En köpare av tomten rekommenderas att kontrollera uppgifterna kring bygglov/byggrätt samt tillkommande kostnader med sakkunnig på Salems kommun tel: 08-532 598 00.

Visar alla 8