Mäklare Pia Andersson

Pia Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ägostigen 13, Bårsta/Ronna, Södertälje kommun
  • Sön 10 mar kl 12:00
Ägostigen 13, Bårsta/Ronna, Södertälje kommun, bild 2
Ägostigen 13, Bårsta/Ronna, Södertälje kommun, bild 3

Ägostigen 13

Radhus
Bårsta/Ronna, Södertälje kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
3 495 000 kr
119 m²
5 rum
209 m² tomt

Välkommen till detta fina och välskötta enplansradhus i vinkel med trevlig och social planlösning. På baksidan finns en träbelagd skyddad uteplats i härligt söderläge. Området är barnvänligt och består av både villor, radhus och lägenheter. I närområdet finns flera omtyckta grundskolor och förskolor. Fantastiska grönområden sträcker sig ut mot Mälaren med härliga badplatser. På cykelavstånd ligger även Malmsjön och till de ljuvliga Lina naturreservat kan du promenera på en kvart. På några kilometers avstånd hittar du det välrenommerade Södertälje Ridhus. På gångavstånd finns Vasa Handelsplats som har de förnödenheter som du behöver. För större utbud har du utmärkta bussförbindelser till centrala stan, som ligger några kilometer bort. Därifrån kan du ta pendeltåget till Stockholms Central, vilket tar ca 40 minuter. Du har även närhet till motorvägen E4/E20.

  • Premium
Lingonstigen 44, Salem, Salems kommun

Lingonstigen 44

Radhus
Salem, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
3 250 000 kr
126 m²
5 rum
356 m² tomt

Välkommen till populära Lingonstigen och detta välplanerade kedjehus. Här bor du långt in på återvändsgatan på en underbar skyddad och solig trädgårdstomt med soligt läge och flera mysiga uteplatser på såväl framsida, baksida samt gavel. Här har du möjlighet att forma ditt egna drömboende med den planlösning som passar dig och din familj. Huset erbjuder idag härliga sociala ytor, fyra generösa sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. Boendemiljön är mycket lugn och trivsam för både gammal som ung, Omgivningarna består av härliga skog- och naturområden att ströva i och på de bilfria gångvägarna som sträcker sig runt Salem kan du snabbt och tryggt ta dig till skola och förskolor, buss och Salems centrum där det bl a finns matbutik, restauranger, konditori och simhall/gym. Den bilburna tar sig till E4an på några minuter.

Petersbergsstigen 13A, Söderby, Salems kommun

Petersbergsstigen 13A

Radhus
Söderby, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
4 395 000 kr
130 m²
4 rum
5 308 kr/mån
33 808 kr/m²

Toppenfint rymligt boende, från 2015, med ett av områdets absolut bästa lägen med ljuvlig allmänning med skog och natur som närmaste granne. Huset med genomgående ljusa färger och stilrena material ligger på en solig hörntomt omgiven av en fantastisk boendemiljö. Här njuter du av ett lättskött boende med optimalt anpassad planlösning. Öppna ytor och stora, höga fönster ger ljus och rymd. Helkaklade badrum med klinker o värmegolv samt separat tvättstuga. Genomgående ekparkett. Två härliga uteplatser i två väderstreck samt en plan gräsmatta som inramas av ett staket. Närhet till bra kommunikationer, skola, förskola och underbara grönområden.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kantarellstigen 11, Salem, Salems kommun

Kantarellstigen 11

Radhus
Salem, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
3 295 000 kr
135 m²
5 rum
216 m² tomt

Välkommen till detta mycket trevliga och väl omhändertagna 2-plans radhus. Här bor du med ett härligt läge på populär adress med mycket fin trädgård. Väl skyddad fram- och baksida och en barnvänlig lekplats intill. Två härliga uteplatser i olika väderstreck samt en balkong mot den grönskande baksidan. Optimal planlösning med de sociala ytorna på entréplanet och sovrummen ligger avskilt på det övre planet. Fyra stycken väl tilltagna sovrum. På Kantarellstigen bor du idealiskt på gränsen mellan Salem och Rönninge med en av kommunens bästa pulkabackar utanför knuten. Boendemiljön är mycket idyllisk med underbar natur som närmsta granne och de bilfria gång- och cykelvägarna gör att du smidigt och tryggt kan ta dig till skola, förskolor. Kommunikationerna måste ses som mycket goda, busshållplats några hundra meter bort där bussen kan ta dig till Rönninge C och Salems inomhuscentrum, där du bl a kan hitta banker, apotek, matbutik och restauranger.

Rönninge torg 14, Rönninge, Salems kommun

Rönninge torg 14

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
3 495 000 kr
88 m²
3 rum
6 312 kr/mån
39 716 kr/m²

Välplanerad och mycket fin 3:a med gavelläge, belägen vid Rönninge Centrum, i ett ståtligt bostadsområde som växt fram mitt i hjärtat av Rönninge alldeles intill sjön Flaten och den vackra Skönviksparken. Smakfulla och enhetliga materialval samt hög kvalité präglar den vackra lägenheten. Stora och höga fönster i tre väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en takhöjd på 2,6 meter ger rymd. Lägenhetens generösa härliga uteplats, om ca 29 kvm, med sol från förmiddag till sen kväll, erbjuder möjlighet för inglasning under den takbeklädda delen. En del av uteplatsen ligger mot den underbara och grönlummiga innergården. Här har du möjlighet att påta i föreningens gemensamma odlingsplatser och avsluta dagen med att grilla på innergården vilket gör att du kommer att trivas extra bra. Boendemiljön är bästa möjliga och erbjuder närhet till service, förskolor, skola och mycket goda kommunikationer. Pendeltåg som tar dig till Södertälje på ca 10 min och Stockholm på ca 30 min. Du kan välja buss om du ska till Salem, Söderby, Uttran, Tumba eller Hallunda. För den bilburne så tar det bara någon minut att komma ut på E4:an.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Söderby Torgs Allé 14, Söderby, Salems kommun

Söderby Torgs Allé 14

Lägenhet
Söderby, Salems kommun
Pia Andersson Fastighetsbyrå AB
2 575 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/4
5 672 kr/mån
34 797 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING. Välkommen till denna absolut toppenfina och ljusa lägenhet med fantastiska öppna ytor och stora fönsterpartier där ljuset fullkomligt flödar in. Bostaden stod klar år 2016 och är i fantastiskt fint skick med smakfulla materialval och tillval. Stilrent kök, från Marbodal, och vardagsrum vävs samman i öppna och generösa ytor. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättavdelning. Tillhörande uteplats i västerläge. Området har smakfullt växt fram och här bor du i genomtänkt infrastruktur tillsammans med nyuppförda villagator med grönskande trädgårdar. Allt detta ligger på en höjd, nära vacker natur med härliga strövområden och fina sjöar. Förskolan och skolan ligger enbart ett stenkast bort, vilken är en av kommunens mest populära, vilket även bidrar till att det absoluta närområdet är oerhört barnvänligt och tryggt. Du har även nära till buss som tar dig mot Tumba eller mot Rönninge via Salem C.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 6