Kommande

Ronnebygatan 41

Husensjö, Helsingborgs kommun Se på karta

5 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
125 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
550 m²
Byggår
1924
Driftkostnad
64 175 kr/år
Kommande

Välkommen till Ronnebygatan 41! Inom kort så erbjuds här en fantastisk möjlighet att förvärva en villa med unik karaktär i familjevänligt område. Här disponerar man två plan plus källare, väl tilltaget uterum, trädäck med spa-bad samt en mysig trädgård.

Vid första anblick upplever man direkt den härliga och karakteristiska känslan denna villa förmedlar. Den vita, fräscha fasaden i kombination med den blåa ytterdörren och fönsterna skapar en inbjudande känsla. När man kommer in i bostaden möts man av en välkomnande hall, med trappa till andra våningen direkt till vänster. Vidare når man det nyrenoverade köket, som med sina gråa luckor i kombination med vitt kakel och parkettgolv skapar en fräsch och modern känsla utan att släppa den röda tråden som följer bostadens karaktär.

Från köket når vi en rymlig matplats med plats för stort sällskap, där vi erbjuds härligt ljusinsläpp via fönster som vätter mot den grönskande trädgården. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en rymd och luftig känsla, där braskaminen förhöjer mysfaktorn. Här ligger ett vackert fiskbensparkett som tillsammans med de ljusa väggarna och träpanelen i taket knyter samman ytorna. Det rymliga och varma uterummet nås via matsalen och förlänger nedre plan stora delar av året. Med skjutdörrar i glas skapas slående ljusinsläpp och det bjuds på härlig vy över trädäcket med spa-bad samt övriga trädgården.

Bostadens ovanvåning bjuder på tre sovrum av god storlek samt ett badrum utrustat med badkar, WC, dubbelvask med kommod och spegel samt handdukstork. Det första sovrummet är av god storlek och har inbyggda garderober. Sovrum nummer två används idag som gästrum och kontor, vilket är möjligt tack vare den lätt disponerade ytan. Till sist finner vi bostadens "mastersovrum", med balkong som ger utsikt i söderläge. Källaren är utrustad med bekvämligheter såsom tvättstuga, bastu, dusch och ett stort hobbyrum. Här finns även pannrum och förrådsutrymme.

Missa inte chansen att få möjligheten att förvärva denna villadröm, välkommen med ditt intresse till ansvarig mäklare Marcus Kjellerup.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Helsingborg

Kontakta mäklaren

Marcus Kjellerup

HusmanHagberg Helsingborg
Mäklare Marcus Kjellerup, HusmanHagberg Helsingborg
076-000 09 21

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.