Mäklare Marcus Kjellerup

Marcus Kjellerup

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tyringegatan 1, Husensjö, Helsingborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Tyringegatan 1, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Tyringegatan 1, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Tyringegatan 1

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 5/6
5 545 kr/mån
18 688 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera en trevlig trerummare med inglasad balkong på Tyringegatan i populära BRF Botilda. Bostaden erbjuder en smart planlösning som disponeras genom två sovrum, vardagsrum, kök, badrum och klädkammare. Vi möts av en ljus, möblerbar hall med gott om utrymme för ytterkläder och skor. Här finns även en rymlig klädkammare. Från hallen når vi det helkaklade badrummet, utrustat med vask, kommod, dusch med glasväggar, wc samt tvättmaskin och torktumlare. Till vänster finner vi köket med god förvaring och rymligt nog för stort matbord. Här finns maskinell utrustning så som kyl/frys, ugn, spis, fläkt och diskmaskin. Här finns även två trevliga sovrum med gott ljusinsläpp samt vardagsrum där man når den rymliga, inglasade balkongen. På Tyringegatan bor man bekvämt i ett trevligt område med utmärkta kommunikationer till Helsingborgs centrum och gångavstånd till allt man behöver, inklusive matbutiker, förskolor, apotek, vårdcentraler, skolor och gym. Föreningen erbjuder parkering och garage för uthyrning, och det finns också tillgång till ytterligare parkeringsplatser på närliggande gator. Varmt välkommen med ditt intresse till ansvarig mäklare, Marcus Kjellerup!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rosenfinksgatan 63, Maria Park, Helsingborgs kommun
  • Sön 5 maj
Rosenfinksgatan 63, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 2
Rosenfinksgatan 63, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 3

Rosenfinksgatan 63

Villa
Maria Park, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
7 195 000 kr
154 m²
7 rum
504 m² tomt

Välkommen till en modern och inbjudande familjevilla i populära Mariastaden! Med sitt härliga ljusinsläpp, genomtänkta planlösning och välskötta trädgård blir Rosenfinksgatan ett optimalt hem för hela familjen. Vi välkomnas in i bostaden genom en rymlig hall med god förvaring för skor och ytterkläder. Direkt får man en inblick i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, där sociala ytor kombineras med matplats och ett ljust, inbjudande kök. På entréplan finner vi även tvättstuga/grovkök med egen entré, kontor samt ett helkaklat badrum. Genom glasdörrarna vid matplatsen når vi ett trädäck som övergår i en välhållen gräsmatta. Den insynsskyddade trädgårdsmiljön erbjuder flertalet sociala ytor och härligt anlagda rabatter. Från hallen i entrén når vi bostadens övre plan, där vi möts av ett allrum, öppet till nock. Här disponeras ytan även genom två sovrum på vänster sida, badrum samt ett master bedroom till höger. I anslutning till detta ligger även en stor walk in closet, stor nog att även använda som kontor eller extra sovrum. Bilen parkerar du smidigt på en anlagda uppfarten eller i garaget. Här har man gjort en unik lösning genom en eldriven hiss för att underlätta förvaringen på garagets loft. Maria Äng är ett lugnt villaområde i Mariastaden med lekplats, grönområden och fotbollsplan. En kort bit bort finner vi närservice i form av välsorterad Ica-butik med postombud, pizzerior, godisbutik, vårdcentral samt förskola och skola. Varmt välkommen att boka dig på visning genom att kontakta Marcus Kjellerup på 0760000921!

  • Premium
Hofverbergsgatan 13, Stattena, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 17:00
Hofverbergsgatan 13, Stattena, Helsingborgs kommun, bild 2
Hofverbergsgatan 13, Stattena, Helsingborgs kommun, bild 3

Hofverbergsgatan 13

Lägenhet
Stattena, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 795 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/4
3 573 kr/mån
28 047 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en trevlig bostadsrätt i populära BRF Nyponet. Här bor man i centrala Helsingborg med närhet till Stattena, City samt Pålsjö skogs härliga naturområden. Bostaden disponeras genom en ljus och trevlig hall som leder oss in i en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här finns god plats för soffrupp och matbord samt en trevlig balkong i västerläge där man ljuter av härliga soltimmar. Köket är renoverat i modern tappning, där den svara köksinredningen gifter sig fint med de vita väggarna och skapar en harmonisk atmosfär. Det helkaklade badrummet genomgick stambyte 2005 och är utrustat med tvättmaskin för ökad bekvämlighet. Varmt välkommen med ditt intresse till ansvarig mäklare Marcus Kjellerup!

  • Premium
  • Balkong
Diakongatan 5, Pålsjö Hage, Helsingborgs kommun
Diakongatan 5, Pålsjö Hage, Helsingborgs kommun, bild 2
Diakongatan 5, Pålsjö Hage, Helsingborgs kommun, bild 3

Diakongatan 5

Lägenhet
Pålsjö Hage, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
3 595 000 kr
118 m²
3 rum
vån 1/5
8 728 kr/mån
30 466 kr/m²

Nu kan vi presentera en ljus och fräsch bostadsrätt i en av Helsingborgs 55+ föreningar. Här bor man i trivsamma och rofyllda Pålsjö, med närhet till natur och skogsområden men även närbutiker och service. Bostadens otroliga 118kvm erbjuder ett ljust och rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, där det finns gott om plats för så väl matgrupp som soffmöblemang. Härifrån når man även den härliga uteplatsen i västerläge, stor nog för matgrupp, grill och andra bekvämligheter. Från bostadens korridor når man två väl tilltagna sovrum, där det större har eget badrum med wc, kaklad dusch, vask med kommod samt tvättmaskin och torktumlare. För ökad bekvämlighet finns det även ytterligare ett badrum att använda, utrustat med wc, kaklad dusch samt vask med kommod. I bostaden finns även två rymliga klädkammare, den ena når man från hallen och den andra i anslutning till det större sovrummet. Till bostadsrätten ingår även ett stort förråd. Föreningen erbjuder även en övernattningslägenhet, gemensamhetslokal, garage och parkeringsplatser (att hyra, rat kö) samt plats för cykelförvaring. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus Kjellerup för att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Engelska Gången 8, Maria Park, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 18:00
Engelska Gången 8, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 2
Engelska Gången 8, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 3

Engelska Gången 8

Lägenhet
Maria Park, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
2 350 000 kr
92 m²
3 rum
vån 2/3
6 316 kr/mån
25 543 kr/m²

Nu kan vi presentera en otroligt luftig och fräsch bostadsrätt i populära Maria Park. Här bor man i ett område av karaktäristiska byggnader från förra seklet som tillsammans omringar en härlig innergård med Sankt Andreas Kyrka i mitten. När man kommer in i bostaden möts man av en välkomnande hall med god plats för ytterkläder och skor. Här har man öppnat upp mot vardagsrum/matplats genom ett fönster i innerväggen som skapar ett härligt ljusflöde i hallen. Hjärtat av bostaden består av en härligt öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här finns goda ytor för stort matbord, tv-soffa och annat möblemang. De ljusa och fräscha väggarna skapar en härlig harmoni tillsammans med en färgglad fondvägg och kökets mörkare inredning. Lägenheten erbjuder även ett luftigt och fräsch sovrum, ytterligare ett sovrum/arbetsrum, klädkammare, rymligt badrum samt separat tvättstuga. Varmt välkommen med ditt intresse till ansvarig mäklare, Marcus Kjellerup!

  • Premium
  • Hiss
Flemminggatan 10, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Flemminggatan 10, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Flemminggatan 10, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Flemminggatan 10

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 095 000 kr
23 m²
1 rum
vån 4/5
1 991 kr/mån
47 609 kr/m²

Nu saluförs en kvadratsmart etta om 23kvm på centralt läge. Bostaden är perfekt för dig som börjar studera till sommaren eller varför inte som en trevlig övernattningslägenhet med närhet till allt man behöver? Med en söderlägesposition får du ett härligt ljusinsläpp som ger utsikt över kvarterets innergårdar. Bostaden som är välplanerad med generösa umgängesytor, förvaringsmöjligheter och ett rymligt badrum gör lägenheten perfekt för både förstahandsboende och som övernattningslägenhet. Den låga avgiften gör boendet ekonomiskt fördelaktigt och närheten till citykärnan gör vardagen bekväm. Den generösa balkongen blir ett extra rum under sommarmånaderna och föreningens innergård inbjuder till lek och grillning. På Tågaborg bor du nära till allt! I närområdet finns en välsorterad ICA-butik runt hörnet, centrum ligger bara en kort promenad nerför backen, och stranden med dess strandpromenad är också lättillgänglig. För naturälskaren och den som gillar att vara aktiv finns Pålsjö skog bara några minuter bort. Dessutom finns det bageri, apotek, vårdcentral och restauranger i närheten. Varmt välkommen med ditt intresse, kontakta ansvarig mäklare Marcus Kjellerup redan idag på 0760000921.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Varbergsgatan 10A, Fältabacken, Helsingborgs kommun
Varbergsgatan 10A, Fältabacken, Helsingborgs kommun, bild 2
Varbergsgatan 10A, Fältabacken, Helsingborgs kommun, bild 3

Varbergsgatan 10A

Lägenhet
Fältabacken, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 795 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
6 199 kr/mån
23 618 kr/m²

På centralt läge erbjuds nu möjligheten att bosätta sig i en charmig och karaktäristisk etagelägenhet på Fältabacken. Granne med villakvarteret erbjuds här en bostadsrätt i två plan med välskött och solsäker uteplats i söderläge. Bostaden nås från fastighetens andra våning och disponeras genom hall, badrum, kök, vardagsrum och sovrum på entréplan. Bostadens övre plan bjuder på förvaringsutrymmen, walk in closet samt ett riktigt mysigt allrum som med fördel även kan disponeras som sovrum. Den tillhörande uteplatsen i söderläge är väl omhändertagen och skapar möjlighet till att avnjuta härliga soltimmar och mysiga grillkvällar med nära och kära. Vi välkomnas in i bostaden av en hall med kaklat golv samt utrymme för att förvara skor och ytterkläder. Den parkettbelagda leder oss vidare till köket, vilket även blir en social del i bostaden tack vare den rymliga matplatsen. De vita skåpsluckorna gifter sig fint med bänkskivan i granit och detaljer i rostfritt stål. Här finns utrustning i form av kyl/frys, induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin samt en påkostad ugn från Kitchen Aid. Vardagsrummet blir en naturlig samlingsplats med gott ljusinsläpp från fönster i söderläge. Härifrån når vi även bostadens ena sovrum, där vi erbjuds smidig förvaring i klädkammare samt inbyggt linneskåp. Det helkaklade badrummet nås från korridoren och är utrustat med wc, vask, kommod, dusch med glasväggar, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Från hallen når vi bostadens övre plan som idag disponeras som ett extra allrum samt walk in closet. Längs med sidan har man skapat goda förvaringsutrymmen genom skjutdörrar för att optimera utrymmen. Här erbjuds härligt ljusinsläpp från takfönster samt fönster på gavel, vilket skapar en rymlig och luftig känsla. Missa inte chansen, anmäl ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare Marcus Kjellerup.

  • Premium
  • Uteplats
Kadettgatan 6A, Västra Berga, Helsingborgs kommun
Kadettgatan 6A, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 2
Kadettgatan 6A, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 3

Kadettgatan 6A

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 395 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/3
6 252 kr/mån
16 034 kr/m²

På populära Kadettgatan presenterar vi nu en mycket fräsch trerummare, belägen på andra våningen. Tack vare gavelläget får man ett härligt ljusinsläpp som skapar en härlig rymd i lägenheten. I kombination med de ljusa och fräscha väggarna skapas en fräsch känsla i hela bostaden. De båda sovrummen är av god storlek med ljusa väggar samt inbyggda garderober för smidig förvaring. Från hallen når vi även vardagsrummet, där det finns god plats för olika möblemang och sociala ytor. Det ljusa och fräscha köket erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring. Här finner vi bekvämligheter så som induktionshäll, spisfläkt, ugn i arbetshöjd, inbygg micro samt Kyl/Frys och diskmaskin. I köket finns gott utrymme för matplats samt passage till den härliga balkongen som vätter mot gården. Det stambytta badrummet är stilrent med sina mosaikdetaljer, samt utrustat med vask, kommod, dusch, wc samt tvättmaskin och torktumlare. Varmt välkommen med ditt intresse till ansvarig mäklare Marcus Kjellerup.

  • Premium
  • Balkong
Drottninggatan 120, Centrum - Norr, Helsingborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Drottninggatan 120, Centrum - Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 120, Centrum - Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 120

Lägenhet
Centrum - Norr, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
3 795 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/4
6 419 kr/mån
34 500 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera en trevlig lägenhet på centrala Drottninggatan. Här bor man bekvämt på första plan med närhet till stadens pulserande kärna och vårt härliga sund. När man stiger in i lägenheten via nyinstallerade säkerhetsdörrar möts man av en välkomnande hall med klinkergolv. De höga vita dubbeldörrarna till vänster leder in till vardagsrummet med parkettgolv och stuckaturer i tak. Från fönstren ges via Skansgatan utsikt över sundet med Kronborg slott på den danska sidan. På andra sidan hallen når man det rymliga köket med gammaldags charm och gott om utrymme för härliga middagar. Köksfönstren vätter mot föreningens fina grönskande innergård med sommarmöblering och gasolgrill. Till höger om vardagsrummet kommer man vidare till bostadens första sovrum, där man även når både wc och badrum. Badrummet är helkaklat och utrustat med duschdörr av glas, tvättställ med kommod och spegelskåp, tvättmaskin och handdukstork. På motsatt sida om passagen mot bostadens allrum finns det separat wc med tvättställ, kommod och spegel. Allrummet kan användas som t.ex. matsal eller kontor och har även direkt ingång från köket. I den bortre delen når man bostadens andra sovrum med stort fönster mot den härliga grönskande innergården. Här erbjuds smart förvaring bakom en hel garderobsvägg, som ger plats för såväl kläder som sänglinne och handdukar. En stor fördel i byggnaden är att man från innergården med hissen kan nå lägenheten utan att gå i trappor, vilket är en perfekt lösning när man skall bära in tunga matkassar eller av andra anledningar vill undvika att gå i trappor. Varmt välkommen med ditt intresse till ansvarig mäklare, Marcus Kjellerup!

  • Premium
  • Hiss
Gyhultsvägen 46, Mariastaden, Helsingborgs kommun
Gyhultsvägen 46, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Gyhultsvägen 46, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Gyhultsvägen 46

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
2 095 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/5
5 456 kr/mån
26 519 kr/m²

Nu kan vi presentera en otroligt fräsch bostadsrätt i populära Mariastaden. Bostaden disponeras genom två sovrum av god storlek, ett fräscht badrum samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en inbjudande balkong. När man stiger in i bostaden möts man av den ljusa och fräscha hallen, med gott om förvaring i platsbyggda garderober. Från hallen når vi direkt det första sovrummet, som även erbjuder en klädkammare. Sovrum nummer två är även det av god storlek och erbjuder inbyggda garderober. Via hallen når vi även det helkaklade och fräscha badrummet som är utrustat med wc, dusch med glasväggar, handfat med kommod och spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum och kök skapar ett luftigt samspel genom den öppna planlösningen, med möjlighet till såväl soffmöblemang som matplats för hela familjen. Från köket har vi tillgång till bostadens balkong, där man erbjuds härlig utsikt över grönområden. Som boende i Mariastaden njuter man av närheten till naturen och bra kommunikationer till centrala Helsingborg via Maria station. I det direkta närområdet finner vi även förskola/skola, välsorterad ICA-butik, gym, pizzeria och andra bekvämligheter. Varmt välkommen till Gyhultsvägen 46, kontakta ansvarig mäklare Marcus Kjellerup redan idag. .

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10