Breviksvägen 12E

Inre Brevik / Tyresö Strand, Tyresö kommun Se på karta

12 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
3 770 m²
Byggår
2016
Driftkostnad
39 908 kr/år
Antal besök
7 850

Spektakulär enplansvilla med Attefallshus och generös pool i natur och havsnära miljö!
Välkommen till Breviksvägen och denna mycket vackra enplansvilla belägen i gränslandet av eftertraktade Tyresö Strand / Inre Brevik. Här bor ni med havslinjen, skärgård och underbar natur runt knuten. Samtidigt som citypulsen nås på 25 min.

Villan, ett modernt och stilrent näste i vacker cederträ om 160 kvm boarea erbjuder utmärkta sociala ytor, genomgående sobra nyanser samt massiva ljusinsläpp genom stora fönster och dörrpartier i glas från golv till tak.
Den stora naturtomten om hela 3770 kvm är lättskött och dess utformning är något alldeles extra med vackra bergsknallar, nordisk skog samt gräsmatta som smälter ihop på ett fint sätt.
Runt huset löper generösa altaner (ca 200 kvm) i olika sollägen, stenläggningar samt pool som erbjuder sällskapet alla möjligheter att lyxa till det på hemmaplan. Från altan och pool har man fin utsikt över Kalvfjärdens inlopp till Tyresö slott.
I anslutning till pool finns även ett Attefallshus (25 kvm) som går i samma exklusiva stil som huvudbyggnad. Även förråd/ateljé (13 kvm) i samma stil finns att tillgå.
Möjlighet finns enligt detaljplan att uppföra upp till 3 uthus (te x garage/gästhus) på tomten. Totalarea i BYA om maximalt 60 kvm, där den största byggnaden får motsvara 40 kvm BYA.

- Suveräna sociala ytor inne som ute med enorma ljusinsläpp.
- Uppfört 2016 - genomgående gott skick och skattebefriat till år 2031.
- Mycket energisnålt hus vilket ger låga driftskostnader.
- Generös tomt om 3770 kvm i privat läge med omgärdande staket i smide.
- Fasad i kanadensisk cederträ som smälter ihop med den nordiska skogen som omgärdar huset.
- Sol på tomten/uteplatser/ pool från morgon till kväll.
- Attefallshus om 25 kvm samt förråd/ateljé om 13 kvm finns idag.
- Goda byggrätter kvar i form av uthus/garage/extra hus.
- Direkt närhet till havslinjen, bussar, badplatser, båtklubbar, naturreservat och idrottsaktiviteter.
- Bekvämt boende i vardagen med närhet till allt som kan önskas i omgivning.

Väl i huset möts vi av de genomgående ljusa ytskikten på vägg med vitlaserat trägolv. I taket finner vi inbyggda spotlights i LED som även det är genomgående för hela huset. De svävande väggarna är en läcker detalj som man sällan ser, men hur propert är det inte att slippa golvlister?

Det första vi möter är en trevligt entréhall med avhängning för ytterkläder. Intill finner vi ett fullskaligt klädvårdsrum med groventré. Vidare i entréhallen finns även en stor WC i sobra färgskalor.

När vi når de spektakulära sociala ytorna slås man omgående av det enorma ljusflöden som fönster och glasdörrar från golv till tak i söderläge skänker.
Här har man skapat en ljuvlig harmoni där kök, vardagsrum och matplats smälter ihop med utemiljöns altan på en flärdfullt sätt.

Köket i stilren form och kulör har en grandios köks-ö som löper längs med hela kökets bredd där slitstark kompositsten pryder ytorna. En elegant och självklar mittpunkt för de sociala sammanhangen, eller familjens ambitiösa matlagning.
Mängder av förvaring erbjuds i skåp och lådor. Även fullmatad maskinell utrustning erbjuds såklart där samtliga delar är sobert integrerade för en exklusiv look.
Rymd för precis så stor matplats ni önskar finns att erbjuda som tillsammans med stora ytor för flexibel möblering i form av loungegrupp eller dylikt skänker er fantastiska möjligheter att skapa minnen med familj och vänner.
Från samtliga dessa delar kan man öppna upp till utemiljöns altan som löper längs med husets fasader. Här njuter ni av bästa solläge syd/sydväst med havsutsikt över Kalvfjärden.

I motsatt del av villan finner vi först två identiska sovrum i fil som båda har access till poolen genom glasdörrar, idag finns platsbyggda loftsängar att tillgå i båda rummen.
Vidare når man master bedroom som är en skär dröm. Här har man gott om yta för önskvärd möblering, access till poolen för morgondoppet samt en fin walk in closet en suite med

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Tyresö/Älta

Kontakta mäklaren

Tim Sandberg

SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
Mäklare Tim Sandberg, SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
070-880 83 65

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.