Sandkullegatan 19

Jönköping, Jönköpings kommun Se på karta

4 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
904 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1930
Energiklass
F
Driftkostnad
53 915 kr/år

Varmt välkomna till Gräshagen och Sandkullegatan 19. En villadröm från 30-talet som förädlats av nuvarande ägare. Huset har genomgått en större renovering mellan 2016-2018 där bl.a. byta av fönster, dörrar, tak, delvis byte/målning fasad, badrum, kök, källare/studentrum, samtliga ytskikt i huset, avlopp och el mm. Trots husets blygsamma kvadratmeter är det oerhört yteffektivt. Huset har dessutom mycket generösa förvaringsmöjligheter i klädkammare, uthus, vind och garage.

För dig som alltid drömt om det där stora garaget där du kan skruva på projekt under den lediga tiden finns även en riktigt bra hemma-verkstad. Här finns även möjlighet för dig som bara vill ha ett bra garage eller som kanske vill ändra om och använda verkstaden till gårdscafé, målarverkstad/ ateljé, fotostudio eller något helt annat? Ja möjligheterna är oändliga.

På entréplan finns det lite mer sociala planet, här möts vi av luftiga ytor med ett nyare fräscht kök och vardagsrum med öppen planlösning. Väl en trappa upp finns det mer privata planet med rymligt sovrum, totalrenoverat badrum och kontor som går att göra om till ett ytterligare sovrum. I källaren finns tvättstugan.
Totalrenoverad del i källaren med egen entré badrum samt kök. Går att öppna upp för trapp ned från entréplan alternativt perfekt för tonårsbarnen som vill bo eget.

Den härliga trädgården är en insynsskyddad oas där man gärna spenderar hela dagen. På den stora uteplatsen eller på gräsmattan. Precis lagom stor för studsmattan och lite kubb.

Gräshagen är familjeidyllen som passar de flesta. Inte konstigt att området är så populärt och bra att bo i och att många gärna stannar i området.

Mer info kommer inom kort.

Varmt välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Fredrik Holm

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Fredrik  Holm, Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
+46726669700

Visningstider

  • 4
    dec
    Imorgon kl. 14:20–15:00
    Varmt välkommen på visning, Anmäl er gärna samt meddela hur många ni blir i sällskapet.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.