Åkersviksvägen 101

Juniskär, Sundsvalls kommun Se på karta

4 600 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
62 m²
Tomtarea
1 022 m²
Byggår
2013
Driftkostnad
24 164 kr/år

Välkommen till Åkersviksvägen 101 i Juniskär! Här finns nu en pärla som ligger 50 meter från havet som byggdes år 2012, med den unika möjligheten av egen båtplats vid brygga tillhörande fastigheten. Huset har en öppen planlösning mellan kök och allrum och erbjuder en generös takhöjd via ryggåstak vilket skapar en härlig rymd. Helkaklat badrum med tidlösa materialval och här finns även tvättmaskin. Två sovrum finns plus ett loft som nås via spiraltrappa och som kan nyttjas till flera bäddar om man önskar det.
Energismarta val har gjorts vilket bidrar till en låg driftkostnad genom extra isolerade väggar, täljstenskamin och vattenburen golvvärme. Här bor man väldigt ekonomiskt. Fiber finns indraget.

Genomgående fint ljusinsläpp och fantastiks havsutsikt utav stora fönster. Utgång från allrummet till stenlagd uteplats som ligger med direkt anslutning till Åkersvikens badstrand som är en lugn badplats där man slipper trängas.
Gäststuga kombinerad med intilliggande förrådsdel finns också på tomten och med duschrum och handfat vilket är idealiskt när gäster kommer på besök.

I Juniskär bor man idylliskt med flera badplatser och fina strövområden. Här finns Juniskärs café/restaurang och Juniskärs spa.

Förskolor och skolor finns i Kvissleby, Essvik och Njurunda.

Välkommen att anmäla Erat intresse!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sundsvall

Kontakta mäklaren

Ulrika Schultz

Bjurfors Sundsvall
Mäklare Ulrika Schultz, Bjurfors Sundsvall
070-6854515