Knutstorp 1063

Kågeröd, Svalöv Se på karta

1 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
3 470 m²
Byggår
1948
Antal besök
6 428
Dagar på Hemnet
26

Har du länge drömt om det där huset med röda knutar, placerat i en idyllisk omgivning och med kohagarna precis intill husknuten?

Nu behöver du inte längre vänta. Vi kan stolt presentera Knutstorps gamla Smedja, ett anrikt boende som satt sin prägel och lämnat sina spår. Här får ni möjligheten att bo i ett mysigt hus med en stor grönskande trädgård, ekonomibyggnad och såklart den gamla korsvirkessmedjan. Ett boende som passar allt från den enskilde till familjen. Här finns det en helt perfekt möjlighet för dig som driver egen verksamhet, har ett stort bilintresse eller om du så önskar att få ha lite höns och andra djur lite avskilt på landet.

Kågeröd ligger vackert beläget vid Söderåsens sydsluttning och med omedelbar närhet till några av Skånes finaste vandringsleder och rekreationsmöjligheter. Bussförbindelser finns till Svalöv och vidare till Teckomatorps station, samt till Billesholm. Trafikverket planerar för en tågförbindelse till Teckomatorp och Åstorp som planeras stå färdig 2020. Det finns skola för F-6 och förskola. I denna levande by finns också restaurang, pizzeria och livsmedelsaffär. För den motorsportintresserade finns Ring Knutstorp, där det bland annat arrangeras tävlingar i STCC varje år.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Landskrona