Malmhagsvägen 16

Karlberg, Karlskoga kommun Se på karta

1 350 000 kr

1 495 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
106 m²
Biarea
56 m²
Tomtarea
1 000 m²
Byggår
1938
Driftkostnad
59 351 kr/år

På denna hörntomt i Karlberg ligger en trivsam villa som har blivit löpande underhållen genom åren. Huset har sedan uppförandet genomgått storartade förändringar både invändigt såsom utvändigt. Under 80-talet byggdes huset ut på samtliga våningsplan och nuvarande ägare har både bytt yttertak samt låtit källaren dräneras. Tomten var vid förvärvstidpunkten en mindre skog och stora insatser har därför lagts på trädgården. Invändigt har merparten av ytskikten renoverats, både kök samt badrum tillika flertalet väggar och golv har fräschats upp.

Numera är huset en passande bostad för den mindre familjen, men med potential till fler sovrum om detta föredras. De tre våningsplanen är fördelade om två sovrum, vardagsrum, matrum och tv-rum. Det oinredda utrymmet på övervåningen eller nedervåningen kan nyttjas för ytterligare sovplatser. Källarvåningen är oinredd med huvudsakligen betongklädda golv och väggar. Förvaring finns det gott om och i trädgården kan hela familjen njuta. Det finns två uteplatser i form av balkong samt trädäck på tomten.

Karlbergsområdet huserar mestadels villor på lugna och trivsamma gator. Närhet till stadskärnan, parkområden och vackra promenadstråk är att uppskattas och matvaruhandel finns nära till hands. Trafiken utgörs primärt av de boende i området och framfart via cykel är lämpligt. Ett fåtal minuter bort ligger Karlbergsskolan och den nyligen uppförda Karlbergshallen. Varmt välkomna att maila eller ringa ansvarig mäklare Magnus Skagerstam för ytterligare funderingar.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakta mäklaren

Magnus Skagerstam

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
Mäklare Magnus Skagerstam, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
0707-20 47 88