Kommande

Bräcke 130

Kärna, Kungälvs kommun Se på karta

5 490 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
122 m²
Biarea
85 m²
Tomtarea
1 074 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
31 425 kr/år
Kommande

Snart finns en möjlighet att förvärva denna härliga fastighet på Bräcke 130. Här kan man njuta av ett fint landskap och kilometerlånga vyer! Här bor man med natur och djurliv utanför dörren och lugnet infinner sig så fort du kliver ur bilen. Huset är renoverat med omsorg och här har det inte tummats på kvalitén. Runt huset finns en stor altan om totalt 140 kvm i olika nivåer och vädersträck vilket gör att man kan följa solen hela dagen. Här finns även ett uppvärmt spabad.

Huset har sen byggåret byggts ut och är idag totalt 207 kvm inkl källare och garage. Köket renoverades 2017 och ersattes med ett platsbyggt Shakerkök från Asterbergs möbelsnickeri. Här finns bla bänkskivor i Italisensk Carraramarmor. Källaredel, garage, hobbyrum och kontor renoverades 2021-2022.

Från Bräcke är det endast ett par kilometer till salta bad och båthamnar. Likaså till Kärna centrum där det finns en matbutik, bensinstation, ÅVC, pizzeria, bussterminal mm. Med andra ord finns det bästa av alla världar inom ett bekvämt avstånd.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kungälv

Kontakta mäklaren

Simon Alerås

HusmanHagberg Kungälv
Mäklare Simon Alerås, HusmanHagberg Kungälv
0766 23 68 11

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.