Mäklare Simon Alerås

Simon Alerås

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klostergatan 20, Centrum, Kungälvs kommun
Klostergatan 20, Centrum, Kungälvs kommun, bild 2
Klostergatan 20, Centrum, Kungälvs kommun, bild 3

Klostergatan 20

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
1 995 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/3
5 277 kr/mån
30 692 kr/m²

Välkommen till denna superfina genomgångstrea i Brf Storken! Belägen i centrala Kungälv med närhet till allt! Lägenheten är på 65 kvm om innefattar 2 sovrum, fräscht kök från Marbodal, nyrenoverat badrum och balkong i söderläge. Stabil, äldre och välskött förening.

  • Premium
  • Balkong
Uddevallavägen 11A, Centrum, Kungälvs kommun

Uddevallavägen 11A

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
2 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
4 133 kr/mån
34 178 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga genomgångstrea i centrala Kungälv. Den del av Kungälv där busstationen tidigare fanns och ännu längre tillbaka Kungälvs bensinstation. En lägenhet som har kvar mycket av sin charm och många originaldetaljer. Här bor man med en takhöjd på hela 2,6 m vilket ger en luftig och ljus känsla. Här finns två stora sovrum, gott om garderober, ett rejält vardagsrum varifrån man når den stora balkongen i västerläge. Ett mindre kök som fyller sin funktion och har bra förvaring och arbetsyta. Intill köket finns en superfin matplats där familjen kan samlas. Helkaklat badrum med dusch, wc, handfat med kommod, spegelskåp, element samt tvättmaskin. Brf Trumpetaren är en stabil förening med god ekonomi. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd samt ett källarförråd. Gemensam tvättstuga, cykelrum mm finns i källaren. Boendeparkering alldeles utanför samt på andra sidan vägen. En minuts promenad tar dig till busshållplatsen där X4 till Göteborg går med täta avgångar. På ett par minuter vandrar du till Vita Fläcken och Ica Maxi. Det är också nära till Kongahälla center och Kungälvs resecenter. Vill man komma ut i naturen och vandringsleder finns det också på gångavstånd.

  • Balkong
Kastalagatan 4, Centrum, Kungälvs kommun

Kastalagatan 4

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
1 990 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/4
5 583 kr/mån
30 615 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma trea belägen i Brf Storken, en välskött förening med stabil ekonomi. Bostaden erbjuder en centralt belägen adress på Kastalagatan i Kungälv, vilket ger närhet till stadens utbud av service och kommunikationer. Lägenheten är belägen på första våningen och har en trevlig balkong i västerläge, perfekt för avkoppling och umgänge under soliga eftermiddagar och ljumma kvällar. Balkongen erbjuder också en fri och härlig utsikt över omgivningen. Med sina 65 kvadratmeter är bostaden rymlig och välplanerad. Här finns tre rum som ger möjlighet till både social samvaro och privatliv. Lägenheten passar perfekt för par, ungdomar eller mindre familjer som söker en bekväm och funktionell boendelösning. Två välplanerade sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ett välutrustat kök från 2015-2016. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en attraktiv kombination av en stabil förening med bra ekonomi, centralt läge, en trevlig balkong i västerläge samt en fri utsikt. Välkommen att boka visning!

  • Balkong
Hallbjörtorp 530, Kärna, Kungälvs kommun

Hallbjörtorp 530

Gård/Skog
Kärna, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
6 250 000 kr
150 m²
3,3 ha tomt

Välkommen till denna trevliga gård med många möjligheter utanför Kärna! Oavsett om drömmen är att bli en fastighetsmogul och hyresvärd, att ha ett stort garage om ca 150 kvm att meka och förvara dina motorfordon i, att bo flera generationer på en gård med möjligheter till egen odling och fåruppfödning eller att ha en hästgård så finns möjligheterna att förverkliga dessa drömmar med denna gård. Idag finns det 3 kompletta lägenheter, ett kontor (som kan användas som liten lägenhet), ett mindre och ett större garage. Hyresintäkter idag är närmare 30 000kr De två lägenheterna i huset är redan förberedda att slås ihop till ett boende genom att öppna upp golvet i hallen på övervåningen och bygga in en trappa i den centrala garderoben på nedervåningen. Lägenheten ovanpå garaget om ca 120 kvm är en perfekt ungdomslägenhet eller ger möjlighet att hyras ut och ge lite extra klirr i kassan. Kontoret mellan det lilla garaget och det större garaget kan fungera både som kontor i dessa tider av distansarbete ifrån hemmet och samtidigt fungera som en bra gäststuga för övernattningsbesök av nära och kära. Denna lokal är ca 30 kvm stor. Den kan även lätt göras om till sadelkammare med omklädningsrum och badrum eller kanske till och med en attelje för den konstnärligt lagda. Det stora garaget har stora öppna ytor med högt i tak och kan fungera som både verkstad och maskinhall eller byggas om till stall. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Gunnarsberg 8, Centrum, Kungälvs kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Gunnarsberg 8, Centrum, Kungälvs kommun, bild 2
Gunnarsberg 8, Centrum, Kungälvs kommun, bild 3

Gunnarsberg 8

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
1 790 000 kr
34 m²
1 rum
vån 5/5
2 787 kr/mån
52 647 kr/m²

Högst upp i huset på våning 5 av 5 finns nu en helt ny central etta som enkelt kan göras om till 1,5 rum och kök. Bostaden får då ett mindre sovrum med fönster. Se planritning för mer information. Ni finner ekparkett, ljusa väggar, rymlig balkong, fullutrustat kök, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, stora fönsterpartier samt goda förvaringsmöjligheter. Bostaden ligger granne med Resecentrum, Kongahälla Center och Vita Fläcken.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5