Nyproduktion

Kårevägen 17

Kårsta, Vallentuna kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89,6 m²
Tomtarea
1 464 m²
Nyproduktion

Med inredd övervåning blir villan 152 kvm. Fantastisk möjlighet att flytta in i en helt nybyggd villa för under 5 miljoner med några minuters gångpromenad från skola F -6, badsjö och Roslagsbanan, som tar dig innanför tullarna och pulsen.

Huset består av 2-3 sovrum, där det finns möjlighet att få hela 8-9 rum om ni inreder övervåningen. (övervåningen går även att köpa till direkt om ni skulle vilja). Huset har en hög inredningsstandard som innefattar bland annat helkaklade badrum, klinkers i entrén, kök från Marbodal, inredning i badrum, ingipsade smygar, granitskivor som fönsterbänkar, 13 mm parkett och mycket mer. Dessutom bygger LB-Hus med platta på mark med vattenburen golvvärme. Tomten är på hela 1 452 kvadratmeter och är den sista som är till salu av tre. Tomten ligger med fantastiskt läge med fin vy.

Bara några minuters gångavstånd till riktig badplats (Bergsjön), Gym, cafeteria och skola, som barnen själva kan gå till. Fastigheten ligger några minuter till fots från skolan, då det är ett lugnt område så går många av barnen till skolan på egen hand. Skog och ett nybyggt upplyst promenadstråk med möjlighet till bär- och svampplockning. I Kårstaområdet kan man köpa närproducerat kött, ägg och honung – en idyll. Varför inte gå på koutsläpp med barnen på våren som erbjuds i området.

Men behöver ni ta er till stan, så promenerar man cirka 5 minuter och hoppar på Roslagsbanan som tar er direkt till stan. Barnen kan själva gå till nya fiket på några minuter, som erbjuder hembakat samt husmanskost. Öppet var dag. Här kan barnen även spela minigolf och boule. (Minigolf/boulebanan är tävlingsgodkända). För vuxna finns nytt gym under samma tak. Nybyggda äventyrslekparken finns bara 5 minuters promenad från huset.

Upplev alla fördelar med nyproduktion, låga driftskostnader, speciellt vad gäller elförbrukning och dessutom slipper ni fastighetsavgiften i hela 15 år.

Det går självklart bra att fritt välja hus från LB-Hus eller annan husleverantör eller om ni hellre bara vill köpa tomten.

Fastighetsmäklare Matias Garcia ansvarar enbart för köpekontraktet avseende fastigheten / tomten.

Läs mer om bostaden
Svenska Mäklargruppen

Kontakt

Matias Garcia

Svenska Mäklargruppen
Mäklare Matias Garcia, Svenska Mäklargruppen
+46708-18 85 17