Mulevägen 16

Karups Nygård, Sjöbo Se på karta

1 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
106 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
1 000 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
31 828 kr/år
Antal besök
3 252
Dagar på Hemnet
9

Välkommen till en riktig oas mitt i naturen. Ett rymligt och välskött boende där både gammal som ung trivs. Bra sociala ytor där man kan samlas för att umgås. Ny luft/luftvärmepump nov -20 och kamin som bidrar till låg drift som ger dig mer pengar över till annat. I huvudbostaden finns bra sociala ytor, praktiskt kök, sovrum och badrum. Uterummet binder ihop huvudbostaden med gästhuset på ett utmärkt sätt. Denna del av huset passar utmärkt för långt beresta gäster eller kanske för tonåringen som vill ha sitt egna "kryp in". Man skulle också eventuellt kunna hyra ut den här delen då det finns egen ingång samt badrum här. Här finns sovrum med gott om förvaring, badrum och tvättstuga. Uterummet är en härlig plats där man njuter från tidig vår och en bra bit in på hösten.
Trädgården är en riktig oas där du njuter av lugnet. I trädgården hittar vi bl.a. perenner, hortensia, lavendel och syrener. Till eftermiddagsfikat kan du t.ex. plocka hallon, blåbär, svarta vinbär, päron och äpple. Som sagt en trädgård som erbjuder allt man kan tänka sig.
Stenlagd uteplats och uteplats med trall i västerläge där du njuter av solen eftermiddag och kväll. I övrigt finns flera uteplatser i trädgården. Här kan man följa solen hela dagen.
För dig som vill odla så finns möjlighet för det i det nya växthuset från 2019. I övrigt så finns en stor vedbod och förråd med el (samt 5 fas uttag).

I området finns stora strövområden, storkhägn och en kort promenad bort hittar vi Sövdesjöns badstrand och natur. Varma sommardagar kan man spendera på föreningens egen badstrand som får nyttjas av de boende i området. Här finns också en småbåtshamn och hundbad. Av friluftsfrämjandet kan man hyra både bastubåt och kanot.
På några minuter når vi Blentarps serviceutbud och livsmedelsbutiken Tempo som även är ombud för posten och apotek. Här finns även café, byakrog, flera förskolor, skola F-6 och friskolan Boken.
På några minuter åt andra hållet hittar vi den mysiga byn Sövde. Det välkända Sövde Musteri har en butik som är öppen året runt där du kan köpa allt från must till äppleglögg. En allmän badplats med stor bilparkering och kiosk, och Sövde Amfiteater som varje sommar bjuder på konserter och underhållning av hög kvalitet.

Från Karup pendlar du med bekvämt avstånd till Lund, Malmö och Ystad.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

Visningstider

  • 19
    jun
    Idag kl. 11:00–11:30
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.