Broberg 190

Kungälv - Lycke, Kungälvs kommun Se på karta

2 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
67 m²
Tomtarea
1755 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
17 977 kr/år
Antal besök
7 164
Dagar på Hemnet
12

Kvadratsmart och trivsamt hem för både den permanentboende och fritidshussökande. Platsen är grön och på kort och bekvämt avstånd når du ett rikt friluftsliv och härliga fritidsaktiviteter som havsbad, båthamn och Gullbringa Golfklubb. Även Tofta herrgård och ridning finns nära. Marstrandsexpressen stannar utanför och möjliggör en smidig pendling in till Göteborg och enkelt att nå både skola och barnomsorg åt båda håll.
Att göra härliga utflykter till Marstrand och utnyttja sommarkvällarna till fullo blir enkelt här med bussförbindelsen. En gång- och cykelbana är under uppbyggnad på norra sidan om Marstrandsvägen och kommer då även göra de härliga cykelturerna lite bekvämare ut mot klipporna och det glittrande havet.

Trädgården bjuder på fler möjligheter för de fantasifulla och har gott om plats, både för utbyggnad och andra idéer.
Trots en mindre boyta finns här mer plats än vad man tror! Huset har en bra planlösning och rymmer hela tre sovrum att nyttja och ett härligt vardagsrum med braskamin som värmer gott. Köket är ljust och fint med en ny diskmaskin installerad. Badrummet är ljust med våtrumsmatta på golv och kakel på väggar. Här ryms kommod, WC, en duschkabin men även både en tvättmaskin och torktumlare.
Njut av härliga somrar i trädgården och mysiga vintrar framför brasan. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Kungälv

Kontakta mäklaren

Elena Pegoraro

Bjurfors Kungälv
Mäklare Elena Pegoraro, Bjurfors Kungälv
076-6487952