Parkgatan 15

Kungshamn, Sotenäs Se på karta

3 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
396 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1939
Driftkostnad
48 087 kr/år
Antal besök
3 603
Dagar på Hemnet
7

Välkommen till Parkgatan 15 och denna rymliga villa som byggdes 1939 i tidsenlig stil.

Här bor ni bekvämt i närheten av centrum med gott om svängrum, fördelat på tre plan. Parkerar bilarna gör ni på uppfarten.

Övre plan erbjuder två sovrum, toalett och en hall som leder ut till balkongen i söderläge. Här njuter ni bekvämt av solen under större delar av dagen.

På entréplan hittar vi, utöver köket, en öppen planlösning mellan vardagsrummet/allrummet. Här finns gott om möjligheter att nyttja ytorna till både sällskapsytor och matsal. Ett stort plus är att det tillbyggda allrummet får ett härligt ljusinsläpp genom de stora och stilrena fönstren, vilket bidrar till ett rymligt och luftigt intryck.

Från såväl köket som det tillbyggda uterummet nås en uteplats i nordväst. Praktiskt när kvällsmaten skall dukas fram.

I källaren finns en toalett, ett badrum, tvättstuga och förråd. Utöver detta finns ett allrum som idag är utrustat med bland annat en bardisk. Är man i behov av fler sovrum kan möjligheter finnas att planera om i detta rum, för mer sängplatser.

På Parkgatan 15 i Kungshamn bor ni centralt med gångavstånd till både affärer, butiker och restauranger. Från gästhamnen i Kungshamn, tar Zita-båtarna er med lätthet till den pulserande Smögenbryggan.

Fastigheten säljs med möbler minus personliga tillhörigheter och möjlighet finns till snabbt tillträde. Ingen flyttstädning kommer att utföras.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 26
    sep
    Lör 26 sep kl. 13:00–13:30
    Huset kan även visas på andra tider. Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.