Lundsmossevägen 14

Landvetter, Härryda kommun Se på karta

4 850 000 kr

5 650 000 kr -14 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Tomtarea
1 426 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1946
Driftkostnad
58 156 kr/år

Välkommen till ett trevligt enplanshus i populär återvändsgata i eftertraktade Önneröd. Huset är om 112 kvm med en optimal planlösning med hall, gästtoalett, tre generösa sovrum, badrum, tvättrum och ett kök med öppenplanlösning mot vardagsrum. Huset har en rejäl altan som går runt huset på ena sidan och en lättskött trädgård. På altanen ligger en härlig pool för varma sommardagar och gott om plats för trevliga grillkvällar.
På tomten finns det plats för allt från studsmatta till fotbollsmål. Perfekt för hela familjens uteaktiviteter. Till fastigheten hör två förrådsbyggnader. En av förrådsbyggnaderna är isolerad och kan inredas till ett kontor eller gästrum. På framsidan avgränsas tomten av en vacker stenmur. På uppfarten finns det plats för två bilar.
Fiber finns indraget. Taket omlagd 2015. Dränering 2001.

Lundsmossevägen är beläget i ett lugnt och barnvänligt bostadsområde. Här är det närhet till vacker natur med härlig skog och fina badsjöar med trevliga badplatser. Området har bra kommunikationer och närmaste busshållplats ligger på cirka fem minuters promenadavstånd och trafikeras av Röd Express. Till de centrala delarna av Göteborg tar du dig med bussen på ca 20 minuter. Närhet även till både skola och förskola.
Landvetter centrum finns i närheten med butiker, vårdcentral och service. Gillar du att vara ute i naturen så är det heller aldrig långt bort till fina promenadslingor och motionsspår.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

Kontakta mäklaren

Elias Yahyaei

Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
Mäklare Elias Yahyaei, Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
070-456 50 13
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas