Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

Mäklare

Ankares Väg 97, Mölnlycke, Härryda kommun

Ankares Väg 97

Radhus
Mölnlycke, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

3 250 000 kr

91,6 m²

4 rum

6 803 kr/mån

35 480 kr/m²

Trevligt gavelradhus med tre sovrum i barnvänliga och populära Båtsmanstorpet, med sina bilfria gårdar och lekplatser. Genomgående ljusa väggar i hela bostaden och övre plan har fått nya ljusa golv. Fin grönskande entrésida och baksida med stensatt uteplats respektive stor träaltan. Gavelläget ger ett friare läge och större omgivande grönyta. Här erbjuds tre sovrum efter att det tidigare förrådet har integrerats med bostaden på entréplanet. Praktiskt för familjen med ett badrum på vardera våningsplanet samt ett bekvämt och lättskött boende då bostadsrättsföreningen ansvarar för mycket av det yttre underhållet. Närhet till fina grönområden, kommunikationer, skolor och förskolor.

 • Uteplats
Ankares Väg 187, Mölnlycke, Härryda kommun

Ankares Väg 187

Radhus
Mölnlycke, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

3 800 000 kr

117,5 m²

5 rum

8 515 kr/mån

32 340 kr/m²

I populärt och barnvänligt område ligger detta fina radhus i två plan, genomgående smakfullt inrett i ljusa färger. Trevlig stensatt uteplats och träaltan på framsidan samt en stor härlig träaltan på baksidan. Här erbjuds idag tre bra sovrum där den som önskar kan dela av vardagsrummet och återskapa originalplanlösningen med fyra sovrum. Generöst vardagsrum, snyggt nyrenoverat kök samt ett badrum på vardera våningsplanet där det på övre plan nyligen renoverades. Bekvämt och lättskött boende då bostadsrättsföreningen ansvarar för mycket av det yttre underhållet. Lugna Båtsmanstorpet har det mesta man kan önska sig, såsom närhet till fina grönområden, kommunikationer, skolor och förskolor. Lekplatsen mitt i området blir den naturliga samlingsplatsen med kompisar för de små.

 • Uteplats
Legendvägen 38, Härryda, Härryda kommun

Legendvägen 38

Villa
Härryda, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

2 995 000 kr

63 m²

5 rum

971 m² tomt

Välkommen till ett nyrenoverat hus i natursköna Härryda! Här har ni ett trevligt hus nära till skog, promenadstråk och badsjöar. Här kommer ni att bo idylliskt med närhet till allt från förskola, busshållplats och skolbuss till badplats och gårdsbutik som erbjuder egenodlade grönsaker och blommor under somrarna. Huset har totalrenoverats det senaste året med bl.a. nytt tak, nya fönster, nya badrum mm. Renoveringar i Huset: - Nytt tak 2022 - Nytt Badrum entréplan - Nytt Badrum Källarplan - Nytt Kök och vitvaror - Allt ytskikt nytt i hela huset bl.a. golv, väggar och tak - Källarplan nytt Klinkergolv med el-golvvärme - Nya fönster i hela huset - Ny luftvärmepump - Ny tvätt och torkmaskin - Ny laddbox - Nytt el och rör i hela huset - Ny varmvattenberedare och vattenfilter samt nya ledningar - Delvis ny fasad med ny isolering i hela huset

 • Uteplats
Bertshult Lyckan 404, null, Härryda kommun

Bertshult Lyckan 404

Tomt
Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

1 750 000 kr

1 375 m² tomt

I naturnära och vackra Bertshult ges nu möjligheten att förvärva en trevlig naturtomt som beräknas bli ca 1375 kvm. Positivt förhandsbesked från Härryda kommun finns om en 1,5 (byggyta ~120 kvm). Tomten har ett trevligt läge i ett lugnt område med naturen som närmsta granne. Tomten ligger utanför detaljplan och är ej knuten till någon husleverantör, så här finns möjlighet att bygga precis så som ni drömmer om att få det. Gemensamt nyanlagt avlopp finns att ansluta sig till. Vatten kan fås genom servitut från stamfastighetens djupborrade brunn. Nybyggda hus är befriade från fastighetsavgift i 15 år. Varmt välkomna!

Hyacintvägen 9, Mölnlycke, Härryda kommun

Hyacintvägen 9

Villa
Mölnlycke, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

6 495 000 kr

183 m²

6 rum

580 m² tomt

Rymlig trivsam villa i centrala Mölnlycke med fristående 1 bils garage. Lugnt och barnvänligt på återvändsgata. Inrymmer i entréplan stort härligt vardagsrum i vinkel med öppen spis. 1 sov/arbetsrum kök, gästtoa och en rymlig tvättstuga med groventré. Övre plan med 3 sovrum allrum klk och dusch/toa och bastu. Under huset har vi gott om plats med ståhöjd under nästan hela huset.

Södragårdsvägen 11, Landvetter, Härryda kommun

Södragårdsvägen 11

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

6 250 000 kr

186 m²

5 rum

905 m² tomt

I ett av Landvetters mest familjära områden väntar denna trivsamma tvåplansvilla med solceller. Längst in på återvändsgata med ca 60 meter till sandstrand. Bostaden erbjuder allt från välplanerade kvadratmetrar till generösa ljusinsläpp. Fyra bra sovrum, fint kök och vackert vardagsrum med öppen spis. Exteriört har vi en mysig, lättskött trädgårdstomt med såväl gräsmatta som solig balkong och nytt, vackert växthus. En väl tilltagen stenlagd parkering finns på framsidan med plats för fyra bilar. Här njuter vi av ett mycket attraktivt läge med naturområden in på knuten, promenadavstånd till badplats, paddelbanor och centrum. I centrum finns bland annat matbutiker, restauranger och service. Från närliggande busshållplatser reser vi smidigt till såväl Göteborg som Borås och Mölnlycke. Bilresan till centrala Göteborg går på ca 15 minuter. Välkommen på visning!

Dalavägen 11, Härryda, Härryda kommun
Dalavägen 11, Härryda, Härryda kommun, bild 2
Dalavägen 11, Härryda, Härryda kommun, bild 3

Dalavägen 11

Villa
Härryda, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

4 300 000 kr

70 m²

3 rum

2 029 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiska idyll omfamnad av den vackra naturen i Härryda. Här kommer ni att bo i ett gediget hus med naturskön omgivning. Ett snyggt hus byggt med kärlek och perfektion av säljarna 2011, endast delar av grundmuren är kvar från ursprungsbyggnaden från 1960. Endast 10 minuters gångavstånd till Björkesjön. Fastigheten har en stor och lummig tomt med både trädgårds och naturtomt. Här har man vackra växter och blommor. Flera vackra Rhododendronbuskar. På tomten står en gäststuga och två friggebodar. Närmaste förskolor finns i Skårtorp och Hindås. Närmaste skolor är Fagerhultsskolan i Hindås och Härrydaskolan. Busshållplatsen är endast tvåminuters gångavstånd från huset och där går bussen till Landvetter Centrum, Mölnlycke och Hindås.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Stenskulle 14 tomt 2 , Landvetter, Härryda kommun

Stenskulle 14 tomt 2

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

8 645 000 kr

164 m²

7 rum

1 044 m² tomt

Tomt nära till både sjö och stad. I Landvetters Backa växer ett nytt samhälle fram. Här i vårt nya område planerar vi sex nya hem i form av friliggande villor i naturskönt läge. Med naturen tätt in på och stadens puls på behagligt avstånd - har området närhet till det mesta. Du bor med Landvettersjön som granne vilket gör att du enkelt tar dig till ett svalkande bad eller varför inte en fisketur? Ta din korg och ge dig ut i skogen, hitta svamp eller bär och gå på upptäcktsfärd med barnen i en lugn och trygg miljö. Det finns fritidsaktiviteter för alla åldrar med närhet till b.la sporthall och tennisbana. Det finns goda bussförbindelser till Göteborg och Mölndal från Landvetter Resecentrum som är 20 min promenad bort. Vill du vara med på en spännande resa mot en ny bostad? Anmäl ditt intresse idag och få mer information om projektet. Området säljs av Fastighetsbyrån Mölnlycke i samarbete med A-hus.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Sundshult 1:15, Hindås, Härryda kommun

Sundshult 1:15

Villa
Hindås, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

5 870 000 kr

126 m²

6 rum

1 870 m² tomt

Tomt 1 - 1870 m2 I vårt område Sundshult i Hindås erbjuder vi en byggklar tomt på generösa 1870 kvm. Här bor du i ett vackert beläget område med närhet till både skog och sjö och med utsikt över ängarna. Är du ute efter aktiva fritidsaktiviteter så finner du ett flertal vandringsleder och elljusspår runt om i Hindås samt tennishall, fotbollsplaner, skidcenter och idrottshall. För dig som gillar att kallbada tar du dig också enkelt till någon av de härliga badstränderna vid Västra Nedsjön som förbinder sig med Östra Nedsjön. I centrum finns både Hindås station, ICA, vårdcentral, skola och öppna förskolan. HUSMODELL Husen i Sundshult kommer att säljas i nyckelfärdigt utförande med totalentreprenad tillsammans med A-hus. På tomten säljs ett Villa Vallda, ett välplanerat 1-planshus på 126 kvm. Läs mer om husmodellen under dokument och länkar.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Sandsjövägen 2D, Härryda, Härryda kommun

Sandsjövägen 2D

Villa
Härryda, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

6 192 500 kr

127,2 m²

5 rum

I trevliga Skårtorp med promenadavstånd till Hornasjön och Lilla Sandsjön planerar Varbergshus att uppföra två villor. Som köpare har ni möjlighet att välja vilket hus ni önskar från Varbergshus utbud, gå gärna in på varbergshus.se och inspireras. Priser i annonsen avser tomt och husmodell Ramsvik. Generösa byggmöjligheter för t ex tvåplansvilla med 150 kvm per plan plus garage 50 kvm. Bägge tomter är grovplanerade och nära byggklara. Dubbelkolla med Härryda kommun och Varbergshus vad som gäller för det du önskar bygga. Promenadavstånd till pendelparkering med bra bussförbindelser med röd express till Göteborg. Flytta in och njut av alla fördelar som ett nytt boende ger, så som t.ex. låga driftskostnader, lite underhåll och 0kr i fastighetsskatt från det året huset står klart och de kommande 15 åren. Att dessutom få vara med och påverka från start och få det på ert sätt, det är guld värt! Det går bra att själv besöka området och gå runt på tomten och kolla. Varmt välkommen att lämna din intresseanmälan!

 • Plus
Sandsjövägen 2C, Härryda, Härryda kommun

Sandsjövägen 2C

Tomt
Härryda, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

1 850 000 kr

I trevliga Skårtorp med promenadavstånd till Hornasjön och Lilla Sandsjön planerar Varbergshus att uppföra två villor. Som köpare har ni möjlighet att välja vilket hus ni önskar från Varbergshus utbud, gå gärna in på varbergshus.se och inspireras. Generösa byggmöjligheter för t ex tvåplansvilla med 150 kvm per plan plus garage 50 kvm. Bägge tomter är grovplanerade och nära byggklara. Dubbelkolla med Härryda kommun och Varbergshus vad som gäller för det du önskar bygga. Promenadavstånd till pendelparkering med bra bussförbindelser med röd express till Göteborg. Flytta in och njut av alla fördelar som ett nytt boende ger, så som t.ex. låga driftskostnader, lite underhåll och 0kr i fastighetsskatt från det året huset står klart och de kommande 15 åren. Att dessutom få vara med och påverka från start och få det på ert sätt, det är guld värt! Det går bra att själv besöka området och gå runt på tomten och kolla. Varmt välkommen att lämna din intresseanmälan!

Hökabergsvägen, Landvetter, Härryda kommun

Hökabergsvägen

Tomt
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

2 400 000 kr

1 072 m² tomt

I naturnära och vackra Landvetter ges nu möjligheten att förvärva en trevlig naturtomt på Hökabergsvägen om 1072 kvm. Positivt förhandsbesked från Härryda kommun finns om en 1,5-/tvåplansvilla (byggyta ~100kvm) plus garage. Tomten har ett trevligt läge i ett lugnt område med naturen som närmsta granne. Tomten ligger utanför detaljplan och är ej knuten till någon husleverantör, så här finns möjlighet att bygga precis så som ni drömmer om att få det. Kommunalt avlopp och fiber finns i direkt anslutning till tomtgräns, se markören på kartbilden. Vatten förses lämpligast genom att borra en egen brunn men alternativ inkoppling till kommunalt vatten är möjlig. Nybyggda hus är befriade från fastighetsavgift i 15 år. Varmt välkomna!

Sundshult 1:41, Hindås, Härryda kommun

Sundshult 1:41

Tomt
Hindås, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

6 185 000 kr

2 679 m² tomt

I vårt område Sundshult i Hindås erbjuder vi en byggklar tomt på generösa 2679 kvm. Husen i Sundshult kommer att säljas i nyckelfärdigt utförande med totalentreprenad tillsammans med A-hus. På tomten säljs ett Villa Ellagård, ett ljust 2-planshus på 146 kvm. Men valet är såklart ditt! Här bor du i ett vackert beläget område med närhet till både skog och sjö och med utsikt över ängarna. Är du ute efter aktiva fritidsaktiviteter så finner du ett flertal vandringsleder och elljusspår runt om i Hindås samt tennishall, fotbollsplaner, skidcenter och idrottshall. För dig som gillar att kallbada tar du dig också enkelt till någon av de härliga badstränderna vid Västra Nedsjön som förbinder sig med Östra Nedsjön. I centrum finns både Hindås station, ICA, vårdcentral, skola och öppna förskolan. Låter det intressant? Läs mer om husmodellen under dokument och länkar.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Pinntorpsvägen 2B, Landvetter, Härryda kommun

Pinntorpsvägen 2B

Radhus
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

6 795 000 kr

145 m²

5 rum

942 m² tomt

Välkommen hem till Pinntorpsvägen, en stadsnära villaidyll med nybyggda och hållbara parhus på friköpta tomter! I norra Landvetter bygger BON Bostad fyra bostäder i två plan om totalt 145 m². Husen karaktäriseras av stilren arkitektur som hämtar inspiration från klassiska ladhus. Planlösningen är anpassad för den växande barnfamiljen och man får ett fint ljusinsläpp i vardagsrum och kök. Här finns dessutom praktiska detaljer som gör vardagen lättare i form av tvättstuga med egen ingång och parkeringsplats med laddmöjligheter i anslutning till huset. Tomterna är även väl tilltagna och har plats för både utelek och avkoppling. Alla bostäder i Pinntorp får solceller och laddstolpe utan extra kostnad. Vi har valt att inkludera det för att både sänka driftskostnaderna för våra köpare men även värna om miljön. En moderna energilösning i form av solceller och värmepump samt befrielse från fastighetsskatt ger dig en mycket lägre boendekostnad jämfört med befintliga hus. Ta gärna kontakt med mäklaren för att ta del av en skräddarsydd boendekalkyl för Pinntorpsvägen eller för att diskutera driftkostnader jämfört med andra bostäder i området. Pinntorpsvägen är beläget i ett lugnt och barnvänligt bostadsområde. Här är det närhet till vacker natur med härlig skog och fina badsjöar med trevliga badplatser. Området har bra kommunikationer och närmaste busshållplats ligger bara ett stenkast bort och trafikeras av Röd Express. Till de centrala delarna av Göteborg tar du dig med bussen på ca 20 minuter. Närhet även till både skola och förskola. Landvetter centrum finns i närheten med butiker, vårdcentral och service. Gillar du att vara ute i naturen så är det heller aldrig långt bort till fina promenadslingor och motionsspår. För att ge en extra trygghet till köpare så ingår även ett Trygghetspaket, läs mer om trygghet kring ditt köp under dokument och länkar, klicka på Bonbostad. Ta chansen! Ett nybyggt hem med moderna energilösningar i ett populärt och barnvänligt bostadsområde kan snart bli ditt!

 • Nyproduktion
Stenskulle 12 tomt 3 , Landvetter, Härryda kommun

Stenskulle 12 tomt 3

Tomt
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

8 460 000 kr

1 035 m² tomt

Tomt med nyproducerat hus från A-hus. Tomten ligger både nära både sjö och stad. I Landvetters Backa växer ett nytt samhälle fram. Här i vårt nya område planerar vi sex nya hem i form av friliggande villor i naturskönt läge. Med naturen tätt in på och stadens puls på behagligt avstånd - har området närhet till det mesta. Du bor med Landvettersjön som granne vilket gör att du enkelt tar dig till ett svalkande bad eller varför inte en fisketur? Ta din korg och ge dig ut i skogen, hitta svamp eller bär och gå på upptäcktsfärd med barnen i en lugn och trygg miljö. Det finns fritidsaktiviteter för alla åldrar med närhet till b.la sporthall och tennisbana. Det finns goda bussförbindelser till Göteborg och Mölndal från Landvetter Resecentrum som är 20 min promenad bort. Vill du vara med på en spännande resa mot en ny bostad? Anmäl ditt intresse idag och få mer information om projektet. Området säljs av Fastighetsbyrån Mölnlycke i samarbete med A-hus.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Smedvägen 6, Landvetter, Härryda kommun

Smedvägen 6

Tomt
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

3 150 000 kr

856 m² tomt

På trevliga Smedvägen med promenadavstånd till Landvetter centrum och resecentrum planerar Varbergshus att uppföra fem välplanerade villor. Som köpare har ni möjlighet att välja vilket hus ni önskar från Varbergshus utbud, gå gärna in på varbergshus.se och inspireras. Priset i annonsen avser endast tomten. I natursköna Landvetter bor ni i ett lugnt område med närhet till det mesta! Flytta in och njut av alla fördelar som ett nytt boende ger, så som t.ex. låga driftskostnader, lite underhåll och 0kr i fastighetsskatt från det året huset står klart och de kommande 15 åren. Att dessutom få vara med och påverka från start och få det på ert sätt, det är guld värt! Det går bra att själv besöka området och gå runt på tomten och kolla. Mäklare finns på plats utsatt visningsdag.

 • Nyproduktion
Lundsmossevägen 14, Landvetter, Härryda kommun

Lundsmossevägen 14

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

4 850 000 kr

112 m²

4 rum

1 426 m² tomt

Välkommen till ett trevligt enplanshus i populär återvändsgata i eftertraktade Önneröd. Huset är om 112 kvm med en optimal planlösning med hall, gästtoalett, tre generösa sovrum, badrum, tvättrum och ett kök med öppenplanlösning mot vardagsrum. Huset har en rejäl altan som går runt huset på ena sidan och en lättskött trädgård. På altanen ligger en härlig pool för varma sommardagar och gott om plats för trevliga grillkvällar. På tomten finns det plats för allt från studsmatta till fotbollsmål. Perfekt för hela familjens uteaktiviteter. Till fastigheten hör två förrådsbyggnader. En av förrådsbyggnaderna är isolerad och kan inredas till ett kontor eller gästrum. På framsidan avgränsas tomten av en vacker stenmur. På uppfarten finns det plats för två bilar. Fiber finns indraget. Taket omlagd 2015. Dränering 2001. Lundsmossevägen är beläget i ett lugnt och barnvänligt bostadsområde. Här är det närhet till vacker natur med härlig skog och fina badsjöar med trevliga badplatser. Området har bra kommunikationer och närmaste busshållplats ligger på cirka fem minuters promenadavstånd och trafikeras av Röd Express. Till de centrala delarna av Göteborg tar du dig med bussen på ca 20 minuter. Närhet även till både skola och förskola. Landvetter centrum finns i närheten med butiker, vårdcentral och service. Gillar du att vara ute i naturen så är det heller aldrig långt bort till fina promenadslingor och motionsspår.

 • Uteplats
Brännhögsvägen 9, Mölnlycke, Härryda kommun

Brännhögsvägen 9

Lägenhet
Mölnlycke, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

1 775 000 kr

37 m²

1 rum

3 021 kr/mån

47 973 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och kvadratsmarta etta. Bostaden på knappt 37 kvm har effektiva ytor som rymmer mer än man kan tro samt en rymlig balkong. Lägenheten är belägen i entréplan och nås helt utan trappsteg, vilket gör det enkelt och lätt att nå bostaden. Lägenheten fördelar sig på ett rum, separat kök, klädkammare samt hall och badrum. I rummet finns plats för både soffgrupp med tv samt säng. Badrummet är utrustat med dusch, handfatskommod och wc. Denna etta är perfekt som första bostad för den som ska flytta hemifrån eller för den som pendlar till skola eller jobb. Bastu och hobbyrum finns att tillgå för föreningens medlemmar. Här bor man med närhet till Mölnlycke centrum med dess växande serviceutbud samt närhet till busshållplats där Expressbuss med täta turer tar er raka vägen till Göteborg. Även det populära Hulebäcksgymnasiet nås med endast några minuters promenad. Wendelsbergsparken nås inom kort promenadavstånd att dess rofyllda miljö med mängder av fina promenadstigar, elljusspår och lekplats för barnen. Flera badplatser finns att välja på i närområdet som tex Rådasjön intill Råda Säteri eller Frökens Udde i Landvettersjön. Flera av sjöarna kan dessutom agera skridskobana under kalla vintrar. Varmt välkomna att återkomma vid frågor eller intresse för visning!

 • Balkong
Backatorpsvägen 20, Landvetter, Härryda kommun

Backatorpsvägen 20

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

8 950 000 kr

256 m²

8 rum

1 620 m² tomt

I natursköna Landvetters- Backa, på trevliga Backatorpsvägen 20, ligger denna unika fastighet, med två fullt beboeliga hus på fastigheten, perfekt för t ex generationsboende eller för uthyrning. Den ena fastigheten har fyra sovrum, kök och vardagsrum samt allrum. Hus nummer två har kök och sovrum och badrum på entréplan samt ett väl tilltaget vardagsrum och sovrum samt toa med enklare dusch på övre plan. Hus nummer 2 har även ett inglasat uterum. Bägge husen har rejäla altaner i söderläge. På gräsmattan finns plats för de med mycket spring i benen och i trädgården kan vi även njuta av en stor pool, härligt pool-däck med närhet till den vedeldade bastun. Här bor ni med närhet till det mesta så som förskola och nybyggda Backaskolan. Med naturen som närmsta granne och många fina badsjöar så ägnar sig många här gärna åt friluftsliv. Landvetter är ett levande område med ständig tillväxt. Backatorpsvägen är beläget både på promenadavstånd till Landvetter centrum och med goda kommunikationer, till Göteborg tar ni er med bil på ca 15minute

 • Plus
Landvetter 3:336, Landvetter, Härryda kommun

Landvetter 3:336

Tomt
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

2 800 000 kr

1 392 m² tomt

I den nya detaljplanen för expansiva Landvetters-Backa ges generösa möjligheter att bygga nytt på en av områdets största och bäst belägna tomter. Högt läge med sol i alla riktningar i ett lugnt område. Tomten är ej knuten till någon husleverantör. Se planbestämmelser om vad man får bygga. Ansök om bygglov nu med enskild va-lösning eller invänta kommunalt va som följer efter utbyggnaden av magasinsvägen med planerad byggstart 2022. Nybyggda hus är befriade från fastighetsavgift i 15 år.

Håltsås 1:25, Landvetter, Härryda kommun
 • Idag kl 16:30
Håltsås 1:25, Landvetter, Härryda kommun, bild 2
Håltsås 1:25, Landvetter, Härryda kommun, bild 3

Håltsås 1:25

Tomt
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

2 900 000 kr

1 304 m² tomt

Här erbjuds attraktiv tomt väster om Landvetter mellan Tahult och Öjersjö. Här ta man sig till centrala Göteborg på 15 min och Partille centrum på 10 min. 500 meter till busshållplats. Håltsås 1:25 är stor tomt på 1 304 kvm med generösa byggmöjligheter. Förhandsbesked beviljades 2021-12-07 med enbostadshus med byggnadsarea på 100 kvm i två plan samt med garage intill. Kommunalt vatten finns. Avlopp kan lösas genom gemensam infiltration. Tomten ligger utanför detaljplan. Nybyggda fastigheter är befriade från fastighetsskatt i 15 år. Det är okej att beträda tomten när ni vill själva. Mäklare finns på plats utsatt tid på visningsdagen.

 • Premium
Tjäderstigen 18, Mölnlycke, Härryda kommun

Tjäderstigen 18

Radhus
Mölnlycke, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

4 850 000 kr

106,7 m²

4 rum

5 062 kr/mån

45 455 kr/m²

Trevligt enplans parhus belägen i ett barnvänligt område i en återvändsgata i populära Pixbo. Ett härligt bostadsområde med en känsla av Bullerbyn. Bostaden karaktäriseras av rymd och ljus. Två uteplatser och grönskande trädgård i soligt läge. Intilliggande carport och isolerat förråd. Nära badsjöar, fin natur och skolor. En rogivande och lugn miljö där sjöarna lämpar sig väl för både fiske, bad, skridskoturer och strövtåg. På andra sidan Vällsjön finns Pixbo Tennisklubb. I närheten finns också fantastiska strövområden runt kulturreservatet Gunnebo slott och trädgårdar. Lätt att ta sig in till Mölnlycke, Mölndal och Göteborg. Fasaden målad 2022.

 • Balkong
 • Uteplats
Övergårdsvägen 12, Härryda, Härryda kommun

Övergårdsvägen 12

Villa
Härryda, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

5 883 500 kr

121 m²

5 rum

1 294 m² tomt

På trevliga Övergårdsvägen planerar Varbergshus att uppföra två välplanerade villor. Förslaget i denna annons är en villa på ett plan, Villa Ekeskär. De 121 kvm är fördelade på tre bra sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, allrum samt två badrum och tvättstuga. Bra klädvård och klädkammare för god förvaring. Altandörren från vardagsrummet tar oss ut till trädgårdssidan. Köket är från välkända Marbodal med maskiner från Siemens, fönstren är Trarys aluminiumbeklädda och båda badrummen är helkaklade med inredning från Svedbergs. Som köpare har ni möjlighet att välja vilket hus ni önskar från Varbergshus utbud, gå gärna in på varbergshus.se och inspireras. I natursköna Härryda bor ni i ett lugnt område med närhet till det mesta! Förskola och skola finns på promenadavstånd även busshållplats är det nära att promenera till. Landvetter centrum finns nära till hands och in till Göteborg går det smidigt att ta sig, antingen kommunalt eller via bil på ca 20 minuter. Flytta in och njut av alla fördelar som ett nytt boende ger, så som t.ex. låga driftskostnader, lite underhåll och 0kr i fastighetsskatt från det året huset står klart och de kommande 15 åren. Att dessutom få vara med och påverka från start och få det på ert sätt, det är guld värt! Det går bra att själv besöka området och gå runt på tomten och kolla.

 • Nyproduktion
Övergårdsvägen 21, Härryda, Härryda kommun

Övergårdsvägen 21

Villa
Härryda, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

5 978 500 kr

129,2 m²

6 rum

1 105 m² tomt

På trevliga Övergårdsvägen planerar Varbergshus att uppföra två välplanerade villor. Förslaget i denna annons är en villa på ett plan, Villa Skäret. De 129,2 kvm är fördelade på fyra bra sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, allrum samt två badrum och tvättstuga. Bra klädvård och klädkammare för god förvaring. Altandörren från vardagsrummet tar oss ut till trädgårdssidan. Köket är från välkända Marbodal med maskiner från Siemens, fönstren är Trarys aluminiumbeklädda och båda badrummen är helkaklade med inredning från Svedbergs. Som köpare har ni möjlighet att välja vilket hus ni önskar från Varbergshus utbud, gå gärna in på varbergshus.se och inspireras. I natursköna Härrydar bor ni i ett lugnt område med närhet till det mesta! Förskola och skola finns på promenadavstånd även busshållplats är det nära att promenera till. Landvetter centrum finns nära till hands och in till Göteborg går det smidigt att ta sig, antingen kommunalt eller via bil på ca 20 minuter. Flytta in och njut av alla fördelar som ett nytt boende ger, så som t.ex. låga driftskostnader, lite underhåll och 0kr i fastighetsskatt från det året huset står klart och de kommande 15 åren. Att dessutom få vara med och påverka från start och få det på ert sätt, det är guld värt! Det går bra att själv besöka området och gå runt på tomten och kolla.

 • Nyproduktion
Lunnavägen 39, Landvetter, Härryda kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lunnavägen 39

Radhus
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

3 900 000 kr

105 m²

4 rum

151 m² tomt

Med ett centralt läge i Landvetter finner vi detta optimalt planerade radhus. Här är många större renoveringar gjorda så som kök, ett nytt helkaklat badrum på entréplan, ytskikt och nyare fönster. Ett lättskött och bekvämt boende där fjärrvärme ingår i samfällighetsavgiften. Garage finns i länga och lekplatser finns i området. Varmt välkomna att återkomma vid frågor eller intresse för visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Smedvägen 14, Landvetter, Härryda kommun

Smedvägen 14

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

6 936 750 kr

121 m²

5 rum

867 m² tomt

På trevliga Smedvägen med promenadavstånd till Landvetter centrum och resecentrum planerar Varbergshus att uppföra fem välplanerade villor. Förslaget i denna annons är en villa på ett plan, Villa Ekeskär. De 121 kvm är fördelade på tre bra sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, allrum samt två badrum och tvättstuga. Bra klädvård och klädkammare för god förvaring. Altandörren från vardagsrummet tar oss ut till trädgårdssidan. Köket är från välkända Marbodal med maskiner från Siemens, fönstren är Trarys aluminiumbeklädda och båda badrummen är helkaklade med inredning från Svedbergs. Som köpare har ni möjlighet att välja vilket hus ni önskar från Varbergshus utbud, gå gärna in på varbergshus.se och inspireras. I natursköna Landvetter bor ni i ett lugnt område med närhet till det mesta! Flytta in och njut av alla fördelar som ett nytt boende ger, så som t.ex. låga driftskostnader, lite underhåll och 0kr i fastighetsskatt från det året huset står klart och de kommande 15 åren. Att dessutom få vara med och påverka från start och få det på ert sätt, det är guld värt! Det går bra att själv besöka området och gå runt på tomten och kolla. Mäklare finns på plats utsatt visningsdag.

 • Nyproduktion
Stenskulle, Landvetter, Härryda kommun

Stenskulle

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

7 395 000 kr

164 m²

7 rum

1 210 m² tomt

Varmt välkommen till sex stycken attraktiva villatomter. Landvetters Backa växer ett nytt samhälle fram. Här i vårt nya område Stenskulle planerar vi sex nya hem i form av friliggande villor i naturskönt läge. Med naturen tätt in på och stadens puls på behagligt avstånd - har området närhet till det mesta. Du bor med Landvettersjön som granne vilket gör att du enkelt tar dig till ett svalkande bad eller varför inte en fisketur? Ta din korg och ge dig ut i skogen, hitta svamp eller bär och gå på upptäcktsfärd med barnen i en lugn och trygg miljö. Det finns fritidsaktiviteter för alla åldrar med närhet till b.la sporthall och tennisbana. Det finns goda bussförbindelser till Göteborg och Mölndal från Landvetter Resecentrum som är 20 min promenad bort. Det händer mycket i Härryda kommun som satsar stort på Landvetters Backa. Sedan några år går det att se vissa av förändringarna med blotta ögat: barn och elever kommer varje skoldag till Backaskolan, det har anlagts cykelbro och cykelbanor för cyklister, gångvägar för fotgängare, nya och förbättrade bilvägar och gatubelysning. Familjer har flyttat in i nybyggda hus där alla är varandras nya grannar. Härryda kommun utvecklar Landvetters Backa för att alla som bor i området ska ha hög standard på gator och vägar, ett modernt ledningsnät för vatten och avlopp och tillgång till fiberbaserat bredbandsnät. På tomterna i Landvetter kommer husen säljas i nyckelfärdigt utförande med totalentreprenad tillsammans med Fastighetsbyrån. Vill du vara med på en spännande resa mot en ny bostad? Anmäl ditt intresse idag och få mer information om projektet. Området säljs av Fastighetsbyrån Mölnlycke i samarbete med A-hus. Under dokument och länkar på projekthemsidan finner du alla nödvändiga dokument och mer ingående information finner du under respektive tomt.

 • Nybyggnadsprojekt
Smedvägen, Landvetter, Härryda kommun

Smedvägen

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

3 150 000 kr

121 m²

5 rum

1 128 m² tomt

På trevliga Smedvägen med promenadavstånd till Landvetter centrum och resecentrum planerar Varbergshus att uppföra sex välplanerade villor. Smedvägen 2, 4, 6, 10, 12 och 14. Som köpare har ni möjlighet att välja vilket hus ni önskar från Varbergshus utbud, gå gärna in på varbergshus.se och inspireras. I natursköna Landvetter-Backa bor ni i ett lugnt område med närhet till det mesta! Flytta in och njut av alla fördelar som ett nytt boende ger, så som t.ex. låga driftskostnader, lite underhåll och 0kr i fastighetsskatt från det året huset står klart och de kommande 15 åren. Att dessutom få vara med och påverka från start och få det på ert sätt, det är guld värt! Det går bra att själv besöka området och gå runt på tomten och kolla.

 • Nybyggnadsprojekt
Intagsvägen 8, Landvetter, Härryda kommun

Intagsvägen 8

Tomt
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

2 300 000 kr

1 690 m² tomt

Precis mellan de granna sjöarna Buasjön och Hällsjön ligger denna vackra tomt. Priset i annonsen avser enbart tomten med befintlig byggnad. I annonsen finns förslag på att bygga ny villa från Älvsbyhus på 107 kvm med inredningsbar övervåning, se separat produktionskostnadskalkyl. Trevligt villaområde omgivet av ett vackert landskap med fantastisk natur in på knuten. Ta på dig skorna och ge dig ut i svampskogen eller varför inte ta ett morgondopp från badplatsen. Här finns alla möjligheter att skapa sitt drömhem och utsikten kommer att bli slående med det gnistrande vattnet i ögats blickfång. Fastigheten ligger utanför detaljplan och tomten är ej knuten till någon husleverantör. Nyanlagt vatten och avlopp tillsammans med grannfastighet, servitut finns. Nybyggda hus är idag befriade från fastighetsavgift/-skatt i 15 år.

 • Plus
Sundshult, Hindås, Härryda kommun

Sundshult

Villa
Hindås, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

5 870 000 kr

154 m²

6 rum

2 679 m² tomt

Letar du efter byggklara tomter med snabb inflytt? I vårt bostadsområde Sundshult, Hindås erbjuder vi sju lediga tomter där byggloven redan är inskickade vilket förkortar tiden fram till inflytt. Här bor du i ett vackert beläget område med närhet till både skog och sjö och med utsikt över ängarna. Är du ute efter aktiva fritidsaktiviteter så finner du ett flertal vandringsleder och elljusspår runt om i Hindås samt tennishall, fotbollsplaner, skidcenter och idrottshall. För dig som gillar att kallbada tar du dig också enkelt till någon av de härliga badstränderna vid Västra Nedsjön som förbinder sig med Östra Nedsjön. I centrum finns både Hindås station, ICA, vårdcentral, skola och öppna förskolan. Vilka husmodeller kan jag välja mellan? Vi har utifrån våra erfarenheter och tomternas utformning tagit fram utvalda husmodeller för våra sju tomter. Detta bidrar till att du kan flytta in i ditt nya hem snabbare. Husmodellerna som vi valt ut är Villa Vallda, Ekbacken, Ellagård, Vinga, Svanvik, Nidingen och Stenskär. Läs mer om husmodellerna här. Husen i Sundshult kommer att säljas i nyckelfärdigt utförande med totalentreprenad tillsammans med Fastighetsbyrån.

 • Nybyggnadsprojekt
Vällsjövägen 45, Mölnlycke, Härryda kommun

Vällsjövägen 45

Villa
Mölnlycke, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

8 650 000 kr

149 m²

6 rum

1 820 m² tomt

I attraktiva Pixbo på anrika Vällsjövägen har vi nöjet att förmedla ett mycket trevligt tvåplanshus i suterräng. Här njuter vi bland annat av det höga läget, utsikten och närhet till bad i Vällsjön. På gångavstånd når vi skola och förskola samt barnens idrottsaktiviteter. Vi välkomnas av en väl tilltagen uppfart med plats för parkering samt praktiskt garage med förrådsdel. Den stora trädgården ger utrymme för flertalet altaner och mysiga uteplatser vilket gör att vi kan njuta av solen hela dagen. På balkongen finner vi även av det inglasade uterummet som förlänger säsongen långt in på höstkanten samt tidig vår. Invändigt finns idag fyra bra sovrum, kök samt stora sällskapsytor i form av vardagsrum och allrum. Den öppna spisen skänker hemtrevnad och skön värme vintertid. Huset passar mycket bra även till den lite större familjen genom såväl de tilltagna ytorna som flertalet toaletter och badrum. Detta hus har även den stora fördelen med att ha haft en och samma ägare sedan nytt. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Pinntorpsvägen fyra parhus, Landvetter, Härryda kommun

Pinntorpsvägen fyra parhus

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

6 795 000 kr

145 m²

5 rum

942 m² tomt

Välkommen hem till Pinntorpsvägen, en stadsnära villaidyll med nybyggda och hållbara parhus på friköpta tomter! I norra Landvetter bygger BON Bostad fyra bostäder i två plan om totalt 145 m². Husen karaktäriseras av stilren arkitektur som hämtar inspiration från klassiska ladhus. Planlösningen är anpassad för den växande barnfamiljen och man får ett fint ljusinsläpp i vardagsrum och kök. Här finns dessutom praktiska detaljer som gör vardagen lättare i form av tvättstuga med egen ingång och parkeringsplats med laddmöjligheter i anslutning till huset. Tomterna är även väl tilltagna och har plats för både utelek och avkoppling. Alla bostäder i Pinntorp får solceller och laddstolpe utan extra kostnad. Vi har valt att inkludera det för att både sänka driftskostnaderna för våra köpare men även värna om miljön. En moderna energilösning i form av solceller och värmepump samt befrielse från fastighetsskatt ger dig en mycket lägre boendekostnad jämfört med befintliga hus. Ta gärna kontakt med mäklaren för att ta del av en skräddarsydd boendekalkyl för Pinntorpsvägen eller för att diskutera driftkostnader jämfört med andra bostäder i området. Pinntorpsvägen är beläget i ett lugnt och barnvänligt bostadsområde. Här är det närhet till vacker natur med härlig skog och fina badsjöar med trevliga badplatser. Området har bra kommunikationer och närmaste busshållplats ligger bara ett stenkast bort och trafikeras av Röd Express. Till de centrala delarna av Göteborg tar du dig med bussen på ca 20 minuter. Närhet även till både skola och förskola. Landvetter centrum finns i närheten med butiker, vårdcentral och service. Gillar du att vara ute i naturen så är det heller aldrig långt bort till fina promenadslingor och motionsspår. För att ge en extra trygghet till köpare så ingår även ett Trygghetspaket, läs mer om trygghet kring ditt köp under dokument och länkar, klicka på Bonbostad. Ta chansen! Ett nybyggt hem med moderna energilösningar i ett populärt och barnvänligt bostadsområde kan snart bli ditt!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 32