Mäklare Anders Merenius

Anders Merenius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Hyacintvägen 9, Mölnlycke, Härryda kommun

Hyacintvägen 9

Villa
Mölnlycke, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

6 495 000 kr

183 m²

6 rum

580 m² tomt

Rymlig trivsam villa i centrala Mölnlycke med fristående 1 bils garage. Lugnt och barnvänligt på återvändsgata. Inrymmer i entréplan stort härligt vardagsrum i vinkel med öppen spis. 1 sov/arbetsrum kök, gästtoa och en rymlig tvättstuga med groventré. Övre plan med 3 sovrum allrum klk och dusch/toa och bastu. Under huset har vi gott om plats med ståhöjd under nästan hela huset.

Sundshult 1:15, Hindås, Härryda kommun

Sundshult 1:15

Villa
Hindås, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

5 870 000 kr

126 m²

6 rum

1 870 m² tomt

Tomt 1 - 1870 m2 I vårt område Sundshult i Hindås erbjuder vi en byggklar tomt på generösa 1870 kvm. Här bor du i ett vackert beläget område med närhet till både skog och sjö och med utsikt över ängarna. Är du ute efter aktiva fritidsaktiviteter så finner du ett flertal vandringsleder och elljusspår runt om i Hindås samt tennishall, fotbollsplaner, skidcenter och idrottshall. För dig som gillar att kallbada tar du dig också enkelt till någon av de härliga badstränderna vid Västra Nedsjön som förbinder sig med Östra Nedsjön. I centrum finns både Hindås station, ICA, vårdcentral, skola och öppna förskolan. HUSMODELL Husen i Sundshult kommer att säljas i nyckelfärdigt utförande med totalentreprenad tillsammans med A-hus. På tomten säljs ett Villa Vallda, ett välplanerat 1-planshus på 126 kvm. Läs mer om husmodellen under dokument och länkar.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Sundshult 1:41, Hindås, Härryda kommun

Sundshult 1:41

Tomt
Hindås, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

6 185 000 kr

2 679 m² tomt

I vårt område Sundshult i Hindås erbjuder vi en byggklar tomt på generösa 2679 kvm. Husen i Sundshult kommer att säljas i nyckelfärdigt utförande med totalentreprenad tillsammans med A-hus. På tomten säljs ett Villa Ellagård, ett ljust 2-planshus på 146 kvm. Men valet är såklart ditt! Här bor du i ett vackert beläget område med närhet till både skog och sjö och med utsikt över ängarna. Är du ute efter aktiva fritidsaktiviteter så finner du ett flertal vandringsleder och elljusspår runt om i Hindås samt tennishall, fotbollsplaner, skidcenter och idrottshall. För dig som gillar att kallbada tar du dig också enkelt till någon av de härliga badstränderna vid Västra Nedsjön som förbinder sig med Östra Nedsjön. I centrum finns både Hindås station, ICA, vårdcentral, skola och öppna förskolan. Låter det intressant? Läs mer om husmodellen under dokument och länkar.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Sundshult, Hindås, Härryda kommun

Sundshult

Villa
Hindås, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda

5 870 000 kr

154 m²

6 rum

2 679 m² tomt

Letar du efter byggklara tomter med snabb inflytt? I vårt bostadsområde Sundshult, Hindås erbjuder vi sju lediga tomter där byggloven redan är inskickade vilket förkortar tiden fram till inflytt. Här bor du i ett vackert beläget område med närhet till både skog och sjö och med utsikt över ängarna. Är du ute efter aktiva fritidsaktiviteter så finner du ett flertal vandringsleder och elljusspår runt om i Hindås samt tennishall, fotbollsplaner, skidcenter och idrottshall. För dig som gillar att kallbada tar du dig också enkelt till någon av de härliga badstränderna vid Västra Nedsjön som förbinder sig med Östra Nedsjön. I centrum finns både Hindås station, ICA, vårdcentral, skola och öppna förskolan. Vilka husmodeller kan jag välja mellan? Vi har utifrån våra erfarenheter och tomternas utformning tagit fram utvalda husmodeller för våra sju tomter. Detta bidrar till att du kan flytta in i ditt nya hem snabbare. Husmodellerna som vi valt ut är Villa Vallda, Ekbacken, Ellagård, Vinga, Svanvik, Nidingen och Stenskär. Läs mer om husmodellerna här. Husen i Sundshult kommer att säljas i nyckelfärdigt utförande med totalentreprenad tillsammans med Fastighetsbyrån.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 4