Mäklare Anders Merenius

Anders Merenius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Risbohult Skogstorp 315, Härryda, Härryda kommun

Risbohult Skogstorp 315

Villa
Härryda, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
2 800 000 kr
62 m²
2 rum
1 505 m² tomt

Naturskönt lugnt läge mellan Härryda och Hindås. Mysigt fint tillbyggt och smakfullt renoverat timmerhus för den lilla familjen. Ett sovrum härligt allrum med öppen spis samt ett mindre gästrum. Nytt kök och badrum samt avlopp. Kommunen har varit positiva till att bygga ut med upp till 150 kvm. Här har ni möjlighet att skapa ert drömboende i en lugnt och trivsamt miljö. Nära till badplatser och busskommunikation.

  • Uteplats
Skidvägen 8, Hindås, Härryda kommun

Skidvägen 8

Radhus
Hindås, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
3 200 000 kr
134 m²
5 rum
306 m² tomt

Välkomna till Skidvägen 8 och ett trivsamt radhus gavel i familjeidyllen Hindås! Denna modernt inredda bostad med enkelhet och hemmakänsla. Ljusa färgval kombinerat med vackra nya parkettgolv i entréplan ger en trevlig atmosfär. På två våningar fördelas 134 kvadratmeter boyta i en funktionell planlösning där sovrum är separerade på övre plan från de sociala ytorna. Den öppna utformningen av kök och vardagsrum ger ett luftigt intryck och är perfekt för mingel såväl som vardagens enkelhet. Kökets utformning och rymd ger möjligheter för nya lösningar. Bostaden har två badrum. I entréplan är ytskikten helt nya, badrum övre plan i behov av renovering. På övre plan ryms fyra bra sovrum som kan nyttjas efter behov som lekrum, gästrum eller ett välbehövligt hemmakontor. På altanen njuter du av eftermiddag/kvällssol och den lite större hörntomten med förråd och snickarbod. Garageplats i länga. Barnen kan roa sig med grannkompisarna på gårdens gemensamma lekplats. Välkommen till ett bekvämt boende med närhet till det mesta!

  • Balkong
  • Uteplats
Benarebyvägen 179, Mölnlycke, Härryda kommun

Benarebyvägen 179

Villa
Mölnlycke, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
6 475 000 kr
154 m²
7 rum
1 400 m² tomt

Med fantastiskt läge ca 50 meter från Djurtjärnen! Njut av lugnet och den härliga utsikten över tjärnen från altanen i väster. Man välkomnas via den fina entrén med dubbeldörr in i en rymlig hall som i förlängningen också visar den härliga vyn över tjärnen genom altandörrarna. Nybyggt specialritat A-hus med bra standard och bra materialval. Inrymmer 7 fina rum varav 3-4 sovrum. Lättskött plan tomt med gott om parkeringsyta. Befriat från fastighetsskatt i 15 år.

  • Uteplats
Agnebäcksvägen 18, Landvetter, Härryda kommun

Agnebäcksvägen 18

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
3 500 000 kr
91 + 11 m²
4 rum
238 m² tomt

Varmt välkommen till ett trevligt och trivsamt gavelhus i centrala Landvetter. Bostaden är belägen i det populära Agnebäcksvägen med trevligt grannskap och en trivsam omgivning. Här kommer ni att bo i ett välplanerat enplans kedjehus om 3-4 rum och kök. Huset består av två sovrum, kök med matplats, matrum, vardagsrum, badrum och gästtoalett. Ett hemtrevligt och inbjudande familjeboende med bra planlösning, två insynsskyddade uteplatser i olika väderstreck och ett härligt uterum. Ett välskött hus med en vacker och lättskött trädgård med villakänsla. På tomten finns ett härligt uterum i österläge och ett stort förråd. Taket lades om ca 2013 och fiber finns indraget. Garageplats i länga. Området har flertalet lekplatser och här bor ni med närhet till förskolor och skolor samt fin natur med motions- och elljusspår. Njut även av sköna bad i närliggande badsjöar. Centrum är beläget på kort promenadavstånd och från Landvetter tar ni er till Göteborg på ca 15 minuter med Röd Express. Här är det lätt att bo och trivas.

  • Uteplats
Sundetvägen 5B, Mölnlycke, Härryda kommun

Sundetvägen 5B

Villa
Mölnlycke, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
5 395 000 kr
109 m²
5 rum
1 351 m² tomt

Mycket trivsam och välplanerad nyare 1 plans villa. Luftigt och trivsamt med tak till nock i de generösa sälskapsytorna som ger en härlig volym. uterum och 4 bra sovrum. Högt härligt västerläge ger ljus och sen kvällssol. Lättskött tomt och stora altaner för avkoppling och umgänge. Njut av ett bad i bubbelpoolen ute under stjärnhimlen. Utöver boarean har vi ett garage om ca 32 kvm och uterummet om ca 14 kvm. Underbar natur och fina sjöar inom promenadavstånd.

Fagerhultsvägen 53, Hindås, Härryda kommun

Fagerhultsvägen 53

Villa
Hindås, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
6 500 000 kr
183 m²
7 rum
883 m² tomt

Fin nybyggd tvåplansvilla på lättskött tomt i Hindås! Bli först att flytta in i denna fina villa. Nära till förskola, den nya skolan och idrottshallen. Inrymmer 7 härliga rum och kök med gott om plats även för en lite större familj. Isolerat och inrett garage med fjärrstyrd port. Plan lättskött trädgårdstomt. Modernt och nytt med låg drift och 15 år utan fastighetsskatt.

Grönsångarvägen 6, Landvetter, Härryda kommun

Grönsångarvägen 6

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
3 495 000 kr
40 + 2 m²
1 500 m² tomt

Med mycket bra läge i populära Tahult! Fin uppväxt villatomt där det idag står ett äldre fritidshus. Här finns kommunalt vatten, avlopp och el inkopplat. Huset är enkelt med låg standard men kan fungera när man bygger. Planen tillåter 175 kvm 1 plans villa. Alternativt 150 kvm/plan för 1½ eller 2 plans. Plus garage om 50 kvm.

Åsliden ny tomt Snåkered 2:145, Landvetter, Härryda kommun

Åsliden ny tomt Snåkered 2:145

Tomt
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
2 500 000 kr
1 350 m² tomt

Stor härlig villatomt med högt lugnt fantastiskt läge! Njut av det soliga söderläget och även kvällssolen i väster. Gränsande mot härlig natur. Nära Chalmers golfbana. I förhandsbeskedet är med att tomterna för fyllas upp och planas ut till vägnivå. Priset inkluderar kommunalt VA till tomtgräns. Endast pump för tryckavlopp tillkommer. Här får man bygga 150-160 kvm byggyta i 2 plan (ca 150+150 kvm) + 50 kvm garage enligt förhandsbesked. OBS! fri från husleverantör! Två tomter kvar. 2:145 och 2:146 Ring för mer info.

Sundshult 1:15, Hindås, Härryda kommun

Sundshult 1:15

Villa
Hindås, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
Pris saknas
126 m²
6 rum
1 870 m² tomt

Tomt 1 - 1870 m2 I vårt område Sundshult i Hindås erbjuder vi en byggklar tomt på generösa 1870 kvm. Här bor du i ett vackert beläget område med närhet till både skog och sjö och med utsikt över ängarna. Är du ute efter aktiva fritidsaktiviteter så finner du ett flertal vandringsleder och elljusspår runt om i Hindås samt tennishall, fotbollsplaner, skidcenter och idrottshall. För dig som gillar att kallbada tar du dig också enkelt till någon av de härliga badstränderna vid Västra Nedsjön som förbinder sig med Östra Nedsjön. I centrum finns både Hindås station, ICA, vårdcentral, skola och öppna förskolan. HUSMODELL Husen i Sundshult kommer att säljas i nyckelfärdigt utförande med totalentreprenad tillsammans med A-hus. På tomten säljs ett Villa Vallda, ett välplanerat 1-planshus på 126 kvm. Läs mer om husmodellen under dokument och länkar.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Sundshult 1:41, Hindås, Härryda kommun

Sundshult 1:41

Tomt
Hindås, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
Pris saknas
2 679 m² tomt

I vårt område Sundshult i Hindås erbjuder vi en byggklar tomt på generösa 2679 kvm. Husen i Sundshult kommer att säljas i nyckelfärdigt utförande med totalentreprenad tillsammans med A-hus. På tomten säljs ett Villa Ellagård, ett ljust 2-planshus på 146 kvm. Men valet är såklart ditt! Här bor du i ett vackert beläget område med närhet till både skog och sjö och med utsikt över ängarna. Är du ute efter aktiva fritidsaktiviteter så finner du ett flertal vandringsleder och elljusspår runt om i Hindås samt tennishall, fotbollsplaner, skidcenter och idrottshall. För dig som gillar att kallbada tar du dig också enkelt till någon av de härliga badstränderna vid Västra Nedsjön som förbinder sig med Östra Nedsjön. I centrum finns både Hindås station, ICA, vårdcentral, skola och öppna förskolan. På tomten säljs ett Villa Ellagård som går att utföra vanligt eller som växavilla. Priset som är angivet är för en Villa Ellagård växavilla. Läs mer om husmodellen under dokument och länkar.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Sundshult, Hindås, Härryda kommun

Sundshult

Villa
Hindås, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
fr. 5 835 000 kr
126-154 m²
6 rum
2 679 m² tomt

Letar du efter byggklara tomter med snabb inflytt? I vårt bostadsområde Sundshult, Hindås erbjuder vi sju lediga tomter där byggloven redan är inskickade vilket förkortar tiden fram till inflytt. Här bor du i ett vackert beläget område med närhet till både skog och sjö och med utsikt över ängarna. Är du ute efter aktiva fritidsaktiviteter så finner du ett flertal vandringsleder och elljusspår runt om i Hindås samt tennishall, fotbollsplaner, skidcenter och idrottshall. För dig som gillar att kallbada tar du dig också enkelt till någon av de härliga badstränderna vid Västra Nedsjön som förbinder sig med Östra Nedsjön. I centrum finns både Hindås station, ICA, vårdcentral, skola och öppna förskolan. Vilka husmodeller kan jag välja mellan? Vi har utifrån våra erfarenheter och tomternas utformning tagit fram utvalda husmodeller för våra sju tomter. Detta bidrar till att du kan flytta in i ditt nya hem snabbare. Husmodellerna som vi valt ut är Villa Vallda, Ekbacken, Ellagård, Vinga, Svanvik, Nidingen och Stenskär. Läs mer om husmodellerna här. Husen i Sundshult kommer att säljas i nyckelfärdigt utförande med totalentreprenad tillsammans med Fastighetsbyrån.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 11