Mäklare Christian Svanberg

Christian Svanberg

Om mig

Jag har arbetat som mäklare i Härryda kommun sedan 2005. Det som driver mig mest är att få göra affärer. En avslutad affär skall alltid sluta med nöjda köpare och säljare! Jag förmedlar främst villor, fritidshus och tomter. Kombinationen gör att den ena affären är aldrig den andra lik. Kontakta mig för en personlig och engagerad mäklare som lägger stor vikt vid kvalité och kundservice.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vaseliden fyra tomter med A-hus, Landvetter, Härryda kommun
 • 2 lediga bostäder

Vaseliden fyra tomter med A-hus

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
fr. 7 350 000 kr
140-141 m²
6 rum
2 662 m² tomt

I norra delen av Landvetters mest populära område Önneröd, erbjuds fyra attraktiva byggklara tomter på Vaseliden med förslag på hus från A-hus. Stora tomter med generösa byggmöjligheter. Alla tomter ligger med högt plant läge med sol från morgon till kväll. Tomterna är knutna till A-hus. I annonsen finns förslag på fyra olika husmodeller. Gå gärna in på A-hus hemsida och kika på alla deras modeller: www.a-hus.se/husmodeller Alla tomter har kommunalt vatten och avlopp samt fiber. Nybyggda fastigheter är befriade från fastighetsskatt i 15 år. Det är okej att beträda tomten när ni vill själva. Varmt välkommen att lämna din intresseanmälan! Med naturen tätt in på och stadens puls på behagligt avstånd - har området närhet till det mesta. Promenadavstånd till Gallhålans naturreservat. Ta din korg och ge dig ut i skogen, hitta svamp eller bär och gå på upptäcktsfärd med barnen i en lugn och trygg miljö. Det finns fritidsaktiviteter för alla åldrar med närhet till b.la Pinntorpshallen och fotbollsplan. Det finns goda bussförbindelser till Göteborg och Mölndal från Landvetter Resecentrum som är 20 min promenad bort. Husen säljas i nyckelfärdigt utförande med totalentreprenad tillsammans med Fastighetsbyrån. Vill du vara med på en spännande resa mot en ny bostad? Anmäl ditt intresse idag och få mer information om projektet. Området säljs av Fastighetsbyrån Mölnlycke i samarbete med A-hus. Under dokument och länkar på projekthemsidan finner du alla nödvändiga dokument och mer ingående information finner du under respektive tomt.

 • Nybyggnadsprojekt
Erik Wästvägen 4, Hindås, Härryda kommun

Erik Wästvägen 4

Radhus
Hindås, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
2 750 000 kr
83 + 25 m²
3 rum
106 m² tomt

Varmt välkomna till naturnära, vackra Hindås och denna familjeidyll på Erik Wästvägen 4! Här finner vi ett trivsamt radhus med promenadavstånd till det mesta så som förskola och skola, badplats, elljusspår, fiske samt Hindås centrum med bra service och goda kommunikationer. Invändigt når vi husets sociala ytor på entréplan med ett fräscht kök, vardagsrum och toalett med tvättavdelning. Två trevliga uteplatser på såväl framsida som trädgårdssida. Förmiddagskaffet intas med fördel i solen på framsidan medan grillmiddagen avnjuts på trägårdssidan med ljuvlig kvällssol. Övre plan erbjuder husets två väl tilltagna sovrum samt ett luftigt badrum. Utöver detta finns även en vind om ca 25kvm att tillgå. Lekplatsen ligger precis utanför. Välkomna till ett mysigt boende!

Eskilsbyvägen 37, Landvetter, Härryda kommun

Eskilsbyvägen 37

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
4 300 000 kr
117 m²
3 rum
2 469 m² tomt

På en trevlig och lummig villatomt i Björröd strax utanför Landvetter finner vi denna hemtrevliga villa. Med sitt höga och fina läge njuter vi av den vackra utsikten. Stor gräsmatta för de med mycket spring i benen och möjlighet till egen odling om så önskas. På tomten finns dessutom ett fristående förråd samt ett dubbelgarage om ca 50kvm med såväl luftvärmepump som klinker på golvet. Stor, ljuvlig altan för soliga sommardagar och härliga grillkvällar. Samla familjen eller vännerna och ta ett dopp i den vedeldade badtunnan. Bostaden erbjuder ett arbetsvänligt kök med matplats och ett ljust vardagsrum med en mysig täljstenskamin att elda i under kalla vinterdagar, samt två sovrum och en klädkammare. Renoverat helkaklat badrum samt duschutrymme och tvättstuga. Det underbara uterummet förlänger säsongen och inbjuder till trevliga middagar i goda vänners lag. I skogen intill finns mängder med promenadvägar med bär och svamp. I Landvetter centrum finns ett stort serviceutbud och på ca 20minuters bilfärd nås Göteborg. Till Landvetter flygplats är det knappt 10 minuter med bil. Välkomna på visning!

Älmhultsvägen 4A, Hindås, Härryda kommun
 • Tis 5 dec kl 15:50

Älmhultsvägen 4A

Villa
Hindås, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
4 500 000 kr
129 + 34 m²
7 rum
1 067 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem på Älmhultsvägen 4A i det idylliska Hindås. Denna villa är en pärla som utstrålar tidlös skönhet och bekvämlighet. Med sitt pittoreska yttre och rymliga interiör är detta en perfekt plats för dig att kalla hem. Den vackra träfasaden ger huset en tidlös och inbjudande känsla samtidigt som den plana trädgårdstomten inbjuder till lek och odlingsdrömmar. Med sina 7 rum, inklusive 4-5 sovrum, finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Det öppna och ljusa vardagsrummet välkomnar dig med en varm atmosfär där du kan koppla av och umgås med dina nära och kära. Burspråket i matplatsen ger dig en unik plats att njuta av måltider med naturligt ljus strömmande in. Denna villa har ett trevligt läge i Hindås med närhet till allt från förskolor och skola till idrottshall, kommunikationer och vacker natur. Här njuter du av en lugn och avslappnad atmosfär bortom stadens stress. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Brattåsvägen 36, Landvetter, Härryda kommun
Brattåsvägen 36, Landvetter, Härryda kommun, bild 2
Brattåsvägen 36, Landvetter, Härryda kommun, bild 3

Brattåsvägen 36

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
4 490 000 kr
138 m²
5 rum
255 m² tomt

Varmt välkomna till trivsamma Brattåsvägen 36! Huset andas ljust, modernt, rymd och bekvämlighet, här är det bara att flytta in och börja njuta! Området är lugnt, bilfritt och barnvänligt med kompisar direkt utanför dörren och lekplats i området, en riktig familjeidyll med andra ord. Huset erbjuder två fina uteplatser och en vacker trädgård med såväl gräsmatta som ljuvliga planteringar. Invändigt möts vi av ett smakfullt kök, tre bra sovrum, klädkammare och kaklat, fräscht badrum. Luftigt vardagsrum med flera möbleringsmöjligheter och utgång till den ljuvliga altanen och trädgården. Ytterligare en trivselfaktor i detta område är närheten till den vackra naturen och dess härliga badsjöar och motionsspår. Vi har även gångavstånd till såväl skolor som förskolor, mataffärer, apotek och vårdcentral. Även Landvetter centrum med resecentrum är beläget på kort promenadavstånd. Garage finns i länga och fiber är indraget, välkomna!

 • Premium
Södragårdsvägen 11, Landvetter, Härryda kommun

Södragårdsvägen 11

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
5 975 000 kr
186 + 43 m²
5 rum
905 m² tomt

I ett av Landvetters mest familjära områden väntar denna trivsamma tvåplansvilla med solceller som bidrar till mycket lägre driftskostnader. Längst in på återvändsgata med ca 60 meter till sandstrand. Bostaden erbjuder allt från välplanerade kvadratmetrar till generösa ljusinsläpp. Fyra bra sovrum, fint kök och vackert vardagsrum med öppen spis. Exteriört har vi en mysig, lättskött trädgårdstomt med såväl gräsmatta som solig balkong och nytt, vackert växthus. En väl tilltagen stenlagd parkering finns på framsidan med plats för fyra bilar. Här njuter vi av ett mycket attraktivt läge med naturområden in på knuten, promenadavstånd till badplats, paddelbanor och centrum. I centrum finns bland annat matbutiker, restauranger och service. Från närliggande busshållplatser reser vi smidigt till såväl Göteborg som Borås och Mölnlycke. Bilresan till centrala Göteborg går på ca 15 minuter. Välkommen på visning!

Lilla Brännåsvägen 60, Hindås, Härryda kommun
Lilla Brännåsvägen 60, Hindås, Härryda kommun, bild 2
Lilla Brännåsvägen 60, Hindås, Härryda kommun, bild 3

Lilla Brännåsvägen 60

Villa
Hindås, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
1 950 000 kr
55 m²
3 rum
2 616 m² tomt

På en stor, härlig tomt om hela 2616 kvm ligger detta mysiga timmerhus på Lilla Brännåsvägen 60. Vi önskar er varmt välkomna till ett underbart, naturnära och lugnt läge med naturen och skogen direkt utanför huset. Vi välkomnas in via husets veranda. Invändigt finner vi två bra sovrum, kök, badrum och ett vardagsrum med öppet upp till nock vilket ger en härlig atmosfär. Den vackra, murade eldstaden ger en skön värme under vinterhalvåret. Den stora tomten inbjuder till odling om så önskas och det finns alltid en solig plats att slå sig ner på och läsa en bok eller bara njuta av fågelsång, välkomna!

 • Premium
Pinntorpsvägen 3B, Landvetter, Härryda kommun

Pinntorpsvägen 3B

Tomt
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
2 700 000 kr
1 781 m² tomt

I norra delen av Landvetters mest populära område Önneröd, erbjuds nu två attraktiva tomter. Pinntorpsvägen 3B och 5B. Stora tomter på ca 2 000 kvm med generösa byggmöjligheter. Bägge tomter ligger med fritt läge där solen når fram hela dagen. Enskilt vatten och avlopp gör att driftskostnaderna kan hållas nere. Tomterna ligger utanför detaljplan. Förhandsbesked finns för 180 kvm byggnadsarea i ett plan med inredd vind, önskar man bygga annat får det prövas i separat bygglovansökan. Nybyggda fastigheter är befriade från fastighetsskatt i 15 år. Det är okej att beträda tomten när ni vill själva. Välkomna att kontakta mäklare för mer information och personlig visning.

Pinntorpsvägen 5B, Landvetter, Härryda kommun

Pinntorpsvägen 5B

Tomt
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
2 700 000 kr
2 156 m² tomt

I norra delen av Landvetters mest populära område Önneröd, erbjuds nu två attraktiva tomter. Pinntorpsvägen 3B och 5B. Stora tomter på ca 2 000 kvm med generösa byggmöjligheter. Bägge tomter ligger med fritt läge där solen når fram hela dagen. Enskilt vatten och avlopp gör att driftskostnaderna kan hållas nere. Tomterna ligger utanför detaljplan. Förhandsbesked finns för 180 kvm byggnadsarea i ett plan med inredd vind, önskar man bygga annat får det prövas i separat bygglovansökan. Nybyggda fastigheter är befriade från fastighetsskatt i 15 år. Det är okej att beträda tomten när ni vill själva. Välkomna att kontakta mäklare för mer information och personlig visning.

Bertshult Lyckan 404, null, Härryda kommun

Bertshult Lyckan 404

Tomt
Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
1 500 000 kr
1 375 m² tomt

I naturnära och vackra Bertshult ges nu möjligheten att förvärva en trevlig naturtomt som beräknas bli ca 1375 kvm. Positivt förhandsbesked från Härryda kommun finns om en 1,5 (byggyta ~120 kvm). Tomten har ett trevligt läge i ett lugnt område med naturen som närmsta granne. Tomten ligger utanför detaljplan och är ej knuten till någon husleverantör, så här finns möjlighet att bygga precis så som ni drömmer om att få det. Gemensamt nyanlagt avlopp finns att ansluta sig till. Vatten kan fås genom servitut från stamfastighetens djupborrade brunn. Nybyggda hus är befriade från fastighetsavgift i 15 år. Varmt välkomna!

Hökabergsvägen, Landvetter, Härryda kommun

Hökabergsvägen

Tomt
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
2 400 000 kr
1 072 m² tomt

I naturnära och vackra Landvetter ges nu möjligheten att förvärva en trevlig naturtomt på Hökabergsvägen om 1072 kvm. Positivt förhandsbesked från Härryda kommun finns om en 1,5-/tvåplansvilla (byggyta ~100kvm) plus garage. Tomten har ett trevligt läge i ett lugnt område med naturen som närmsta granne. Tomten ligger utanför detaljplan och är ej knuten till någon husleverantör, så här finns möjlighet att bygga precis så som ni drömmer om att få det. Kommunalt avlopp och fiber finns i direkt anslutning till tomtgräns, se markören på kartbilden. Vatten förses lämpligast genom att borra en egen brunn men alternativ inkoppling till kommunalt vatten är möjlig. Nybyggda hus är befriade från fastighetsavgift i 15 år. Varmt välkomna!

Stenskulle 12 tomt 3 , Landvetter, Härryda kommun

Stenskulle 12 tomt 3

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
7 940 000 kr
140 m²
4 rum
1 035 m² tomt

Tomt med nyproducerat hus från A-hus. Tomten ligger både nära sjö och stad. I Landvetters Backa växer ett nytt samhälle fram. Här i vårt nya område planerar vi sex nya hem i form av friliggande villor i naturskönt läge. Med naturen tätt in på och stadens puls på behagligt avstånd - har området närhet till det mesta. Du bor med Landvettersjön som granne vilket gör att du enkelt tar dig till ett svalkande bad eller varför inte en fisketur? Ta din korg och ge dig ut i skogen, hitta svamp eller bär och gå på upptäcktsfärd med barnen i en lugn och trygg miljö. Det finns fritidsaktiviteter för alla åldrar med närhet till b.la sporthall och tennisbana. Det finns goda bussförbindelser till Göteborg och Mölndal från Landvetter Resecentrum som är 20 min promenad bort. Vill du vara med på en spännande resa mot en ny bostad? Anmäl ditt intresse idag och få mer information om projektet. Vid intresse startas bygglovsprocessen igång. Området säljs av Fastighetsbyrån Mölnlycke i samarbete med A-hus.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Landvetter 3:336, Landvetter, Härryda kommun

Landvetter 3:336

Tomt
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
2 800 000 kr
1 392 m² tomt

I den nya detaljplanen för expansiva Landvetters-Backa ges generösa möjligheter att bygga nytt på en av områdets största och bäst belägna tomter. Högt läge med sol i alla riktningar i ett lugnt område. Tomten är ej knuten till någon husleverantör. Se planbestämmelser om vad man får bygga. Ansök om bygglov nu med enskild va-lösning eller invänta kommunalt va som följer efter utbyggnaden av magasinsvägen med planerad byggstart 2022. Nybyggda hus är befriade från fastighetsavgift i 15 år.

Övergårdsvägen 12, Härryda, Härryda kommun

Övergårdsvägen 12

Villa
Härryda, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
5 883 500 kr
121 m²
5 rum
1 294 m² tomt

På trevliga Övergårdsvägen planerar Varbergshus att uppföra två välplanerade villor. Förslaget i denna annons är en villa på ett plan, Villa Ekeskär. De 121 kvm är fördelade på tre bra sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, allrum samt två badrum och tvättstuga. Bra klädvård och klädkammare för god förvaring. Altandörren från vardagsrummet tar oss ut till trädgårdssidan. Köket är från välkända Marbodal med maskiner från Siemens, fönstren är Trarys aluminiumbeklädda och båda badrummen är helkaklade med inredning från Svedbergs. Som köpare har ni möjlighet att välja vilket hus ni önskar från Varbergshus utbud, gå gärna in på varbergshus.se och inspireras. I natursköna Härryda bor ni i ett lugnt område med närhet till det mesta! Förskola och skola finns på promenadavstånd även busshållplats är det nära att promenera till. Landvetter centrum finns nära till hands och in till Göteborg går det smidigt att ta sig, antingen kommunalt eller via bil på ca 20 minuter. Flytta in och njut av alla fördelar som ett nytt boende ger, så som t.ex. låga driftskostnader, lite underhåll och 0kr i fastighetsskatt från det året huset står klart och de kommande 15 åren. Att dessutom få vara med och påverka från start och få det på ert sätt, det är guld värt! Det går bra att själv besöka området och gå runt på tomten och kolla.

 • Nyproduktion
Övergårdsvägen 21, Härryda, Härryda kommun

Övergårdsvägen 21

Villa
Härryda, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
5 506 500 kr
100,1 m²
3 rum
1 105 m² tomt

På trevliga Övergårdsvägen planerar Varbergshus att uppföra två välplanerade villor. Förslaget i denna annons är en villa på ett plan, Villa Ängaviken. De 102,4 kvm är fördelade på fyra bra sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, allrum samt två badrum och tvättstuga. Bra klädvård och klädkammare för god förvaring. Altandörren från vardagsrummet tar oss ut till trädgårdssidan. Köket är från välkända Marbodal med maskiner från Siemens, fönstren är Trarys aluminiumbeklädda och båda badrummen är helkaklade med inredning från Svedbergs. Som köpare har ni möjlighet att välja vilket hus ni önskar från Varbergshus utbud, gå gärna in på varbergshus.se och inspireras. I natursköna Härrydar bor ni i ett lugnt område med närhet till det mesta! Förskola och skola finns på promenadavstånd även busshållplats är det nära att promenera till. Landvetter centrum finns nära till hands och in till Göteborg går det smidigt att ta sig, antingen kommunalt eller via bil på ca 20 minuter. Flytta in och njut av alla fördelar som ett nytt boende ger, så som t.ex. låga driftskostnader, lite underhåll och 0kr i fastighetsskatt från det året huset står klart och de kommande 15 åren. Att dessutom få vara med och påverka från start och få det på ert sätt, det är guld värt! Det går bra att själv besöka området och gå runt på tomten och kolla.

 • Nyproduktion
Stenskulle, Landvetter, Härryda kommun

Stenskulle

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
fr. 7 940 000 kr
140-164 m²
4-7 rum
1 210 m² tomt

Varmt välkommen till sex stycken attraktiva villatomter. Landvetters Backa växer ett nytt samhälle fram. Här i vårt nya område Stenskulle planerar vi sex nya hem i form av friliggande villor i naturskönt läge. Med naturen tätt in på och stadens puls på behagligt avstånd - har området närhet till det mesta. Du bor med Landvettersjön som granne vilket gör att du enkelt tar dig till ett svalkande bad eller varför inte en fisketur? Ta din korg och ge dig ut i skogen, hitta svamp eller bär och gå på upptäcktsfärd med barnen i en lugn och trygg miljö. Det finns fritidsaktiviteter för alla åldrar med närhet till b.la sporthall och tennisbana. Det finns goda bussförbindelser till Göteborg och Mölndal från Landvetter Resecentrum som är 20 min promenad bort. Det händer mycket i Härryda kommun som satsar stort på Landvetters Backa. Sedan några år går det att se vissa av förändringarna med blotta ögat: barn och elever kommer varje skoldag till Backaskolan, det har anlagts cykelbro och cykelbanor för cyklister, gångvägar för fotgängare, nya och förbättrade bilvägar och gatubelysning. Familjer har flyttat in i nybyggda hus där alla är varandras nya grannar. Härryda kommun utvecklar Landvetters Backa för att alla som bor i området ska ha hög standard på gator och vägar, ett modernt ledningsnät för vatten och avlopp och tillgång till fiberbaserat bredbandsnät. På tomterna i Landvetter kommer husen säljas i nyckelfärdigt utförande med totalentreprenad tillsammans med Fastighetsbyrån. Vill du vara med på en spännande resa mot en ny bostad? Anmäl ditt intresse idag och få mer information om projektet. Området säljs av Fastighetsbyrån Mölnlycke i samarbete med A-hus. Under dokument och länkar på projekthemsidan finner du alla nödvändiga dokument och mer ingående information finner du under respektive tomt.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 16