Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Caroline Ljung

Caroline Ljung

Om mig

Caroline Ljung har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2011 med Härryda kommun som fokusområde. Med gedigen kunskap och stort personligt engagemang lotsar hon kunderna tryggt genom deras livs kanske största affär. Med god känsla för detaljer och ett genuint intresse för människor, bostäder och inredning skapar hon de bästa förutsättningarna för ett lyckat och framgångsrikt slutresultat. Varmt välkomna att kontakta Caroline för en diskussion kring just er bostadssituation.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenbrottet 3, Mölnlycke, Härryda kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Stenbrottet 3, Mölnlycke, Härryda kommun, bild 2
Stenbrottet 3, Mölnlycke, Härryda kommun, bild 3

Stenbrottet 3

Lägenhet
Mölnlycke, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
2 495 000 kr
52,1 m²
2 rum
vån 3/6
4 222 kr/mån
47 889 kr/m²

Välkomna till barnvänliga och naturnära Stenbrottet 3 i Djupedalsäng! Här finner vi en ljus och fin tvåa med byggår 2018. Bostaden har en modern och öppen planlösning, stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Här bor man bekvämt med hiss och med ett attraktivt läge i Mölnlycke. Här bor man med kort promenadavstånd till det mesta, så som naturen, skola, förskola, ICA-nära och kommunikationer. Området runt Örtjärn är en trevlig samlingspunkt med sina fina promenadstråk med flera anlagda grillplatser och öppna lekytor. Under sommartid är den härliga sandstranden och badbryggan är populära bland många Mölnlyckebor. Under vintertid finns även möjlighet till vinterbad från en anpassad badbrygga. De kalla vintrarna kan sjön också agera som både skridsko- och skidbana. Ett välbesökt elljusspår har sin början i området, med en naturskön sträckning kring Finnsjön och dess rofyllda omgivningar. I anslutning till elljusspåret har nyligen en populär mountainbike-bana i olika svårhetsgrader anlagts. I den angränsande skogen finns mängder med bär och svamp. I närområdet finns flera olika bollplaner av olika art som är populära mötesplatser bland många barn i området för bland annat fotbollsmatcher, kubbspel och brännboll. Till expansiva Mölnlycke centrum med dess växande serviceutbud är det drygt 1 km och i närområdet finner vi Skinnefjällskolan, Djuepdalsskolan samt flera förskolor. Inom kort promenadavstånd finns en välsorterad ICA-nära butik. Med Expressbuss, som med täta turer trafikerar hållplatsen Sommarhemsvägen, når man Göteborgs innerstad på mindre än 25 minuter. Varmt välkomna att höra av er vid frågor eller intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Taggsvampen 1, Mölnlycke, Härryda kommun
Taggsvampen 1, Mölnlycke, Härryda kommun, bild 2
Taggsvampen 1, Mölnlycke, Härryda kommun, bild 3

Taggsvampen 1

Lägenhet
Mölnlycke, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
2 650 000 kr
75,3 m²
3 rum
vån 0/3
5 057 kr/mån
35 193 kr/m²

Bekvämt belägen på entréplanet och med ett insynsskyddat läge ligger denna välplanerade trea. Bostaden har fina och uppfräschade ytskikt och en bra och praktisk planering. Planlösningen fördelar sig på ett centralt placerat vardagsrum med utgång till en härlig balkong, ett fint kök med vita släta luckor samt två sovrum och en rymlig klädkammare. Det fräscha badrummet har uppdaterats och ger ett tidlöst och klassiskt intryck. Här bor man med kort promenadavstånd till det mesta, så som naturen, skola, förskola, ICA-nära och kommunikationer. Området runt Örtjärn är en trevlig samlingspunkt med sina fina promenadstråk med flera anlagda grillplatser och öppna lekytor. Under sommartid är den härliga sandstranden och badbryggan är populära bland många Mölnlyckebor. Under vintertid finns även möjlighet till vinterbad från en anpassad badbrygga. De kalla vintrarna kan sjön också agera som både skridsko- och skidbana. Ett välbesökt elljusspår har sin början i området, med en naturskön sträckning kring Finnsjön och dess rofyllda omgivningar. I anslutning till elljusspåret har nyligen en populär mountainbike-bana i olika svårhetsgrader anlagts. I den angränsande skogen finns mängder med bär och svamp. I närområdet finns flera olika bollplaner av olika art som är populära mötesplatser bland många barn i området för bland annat fotbollsmatcher, kubbspel och brännboll. Till expansiva Mölnlycke centrum med dess växande serviceutbud är det ca 2 km och i den närliggande omgivningen ligger Skinnefjällskolan samt förskola. Inom kort promenadavstånd finns en välsorterad ICA-nära butik. Med Expressbuss, som med täta turer trafikerar hållplatsen Sommarhemsvägen, når man Göteborgs innerstad på mindre än 25 minuter. Varmt välkomna att höra av er vid frågor eller intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skolvägen 6 C, Mölnlycke, Härryda kommun

Skolvägen 6 C

Lägenhet
Mölnlycke, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
1 475 000 kr
26,8 m²
1 rum
vån 2/3
1 672 kr/mån
55 037 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade och kvadratsmarta etta, belägen med ett centralt läge med närhet till Mölnlycke centrum. Bostaden på knappt 27 kvm har välutnyttjade ytor som rymmer mycket mer än man kan tro. Lägenheten fördelar sig på ett rum med sovalkov, köksdel samt hall och badrum. I rummet finns plats för både soffa och matbord. Sovalkoven ger en mysig avskildhet för sängen mot resten av sällskapsrummet. Det nyrenoverade badrummet ger ett modernt och samtidigt tidlöst intryck och är utrustat med badkar, handfatskommod och wc. Denna etta är belägen i den stabila och populära bostadsrättsföreningen Tulpanen som ger ett billigt boende och som är perfekt som första bostad för den som ska flytta hemifrån eller som en övernattningslägenhet. Här bor man bekvämt med direkt närhet till expansiva Mölnlycke centrum med dess växande serviceutbud. Även det regionstäckande Hulebäcksgymnasiet nås med endast några minuters promenad, där även Expressbuss med täta turer tar er raka vägen till Göteborg. Mölnlycke tätort tillhör zon A i Västtrafiks indelning, vilket innebär att du kan åka till och från Göteborg på samma taxa. I närområdet finns dessutom flera restauranger att välja på, så som O'Learys, Food Factory och Wendelsberg som även erbjuder hotell och vandrarhem. Wendelsbergsparken erbjuder en rofylld miljö med mängder av fina promenadstigar, elljusspår och lekplats för barnen. Med några minuters promenad når man Frökens Udde i Landvettersjön, som är en av många närliggande sjöar med badplats. Flera av sjöarna kan dessutom agera skridskobana under kalla vintrar. Det finns även badplats i Rådasjön intill Råda Säteri. Flera av sjöarna kan dessutom agera skridskobana under kalla vintrar. Varmt välkomna att höra av er vid frågor eller intresse för visning!

Västergårdsvägen  7B, Rävlanda, Härryda kommun

Västergårdsvägen 7B

Lägenhet
Rävlanda, Härryda kommun
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda
1 250 000 kr
50 m²
1 rum
vån 1/2
3 971 kr/mån
25 000 kr/m²

Belägen bekvämt på första våningen finner vi denna mysiga och välplanerade etta med sovalkov. Här finns ett separat kök, ett generöst tilltaget vardagsrum med utgång till en stor härlig träaltan. Bostaden är belägen med kort promenadavstånd till Tempo, vårdcentral, kommunikationer, lekplats och skola samt övrig service som Rävlanda har att erbjuda. Bollebygds centrum nås med kort bilfärd. Här finns både tåg och busskommunikationer mot Borås och Göteborg. Med bil tar det knappt 30 minuter till Göteborg och drygt 20 minuter till Borås. Om sommaren lockar badplatsen vid Rammsjön där det finns bryggor, hopptorn, gräsmatta och grillplats. Varmt välkomna att höra av er vid frågor eller intresse för visning!

  • Uteplats

Visar alla 4