Galnetorp 1

Läppe, Vingåkers kommun Se på karta

1 900 000 kr

2 200 000 kr -14 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Biarea
94 m²
Tomtarea
3 676 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1968
Energiklass
D
Driftkostnad
35 766 kr/år

Utmed grusvägen strax söder om Läppe finner du denna praktiska enplansvilla vid Galnetorp 1. Här får du det bästa av två världar i ett lantligt boende kombinerat med smidigheten i att bo nära ett samhälle med bl a nyanslutet kommunalt VA och fiber. Den lilla villan i ett plan med källare inrymmer mer bostad än vad en första anblick ger sken av. Här finns kök med matplats, stort och ljust vardagsrum, 3 st sovrum och ett uppfräschat duschrum. Den inglasade altanen bjuder in till varma och mysiga vår- och höstkvällar som naturlig förlängning av den svenska sommaren. Källaren erbjuder en hel del ekonomiutrymmen med stor gillestuga, flera förråd, matkällare, snickarbod, pannrum och tvättstuga. Ekonomiskt boende tack vare ny värmepump (luft-/vatten, 2021), kaminen i vardagsrummet samt nya isolerfönster (2022).

En tämligen lättskött trädgårdstomt med stora gräsytor och ett fåtal fruktträd, syréner och perenna buskar ger er tid över till att njuta av lugnet och naturen inpå knuten.

Med bara någon minuts bilresa når du Läppe invid Hjälmarens strand. Här finns en fin badplats, campingplats och Hjälmaregårdens restaurang och konferensanläggning samt en obemannad servicebutik (AutoMat). För barnfamiljerna på orten finns förskolan Trollkojan att tillgå. Inom en mils radie nås Österåkerbygdens friskola och grundskola i Vingåker (10 min bilresa).

Välkommen till mäklarens hemsida för mer information, planlösning och anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm

Kontakta mäklaren

Sofia Malmsten

Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Mäklare Sofia Malmsten, Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
+46708581356