Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm

Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Liljekonvaljstigen 22, Nästorp, Katrineholms kommun
 • Lör 20 apr kl 13:30
Liljekonvaljstigen 22, Nästorp, Katrineholms kommun, bild 2
Liljekonvaljstigen 22, Nästorp, Katrineholms kommun, bild 3

Liljekonvaljstigen 22

Fritidshus
Nästorp, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
2 295 000 kr
108 m²
3 rum
1 834 m² tomt

Fritidshus i permanentstandard med bästa läget i Nästorps fritidsområde! Högt läge ger härlig vy och sjöutsikt över sjön Näsnaren. En utomordentligt välskött bostad i ett plan med inredd källare. Här finns ett rymligt kök, matplats, vardagsrum med öppen spis, toalett och uterum i entréplan. En trapp ner till källarvåningen finns ett allrum, ytterligare ett sovrum, dusch-/tvättrum samt bastu och relax. Angiven boarea om 108 kvm inkluderar entrévåningens 58 kvm och källarens 50 kvm, källaren är som beskrivet komplett inredd som bostad men räknas inte med som boarea i fastighetstaxeringen. Utemiljön bjuder en välskött och insynsskyddad trädgårdstomt med fina gräsytor samt hela tre öppna uteplatser i soligt sydvästläge. För sommargästerna finns 2 st trivsamma gästhus på den skyddade baksidan. Nedanför tomten finns områdets allmänning och en gångstig till bad- och båtplats som nås på bara ca 150 m promenad. Nästorps populära fritidsområde ligger ca 2 mil sydost om Katrineholm invid Näsnaren. Här finns egen allmänning för utelek och midsommarfiranden, fina promenadstigar samt välhållen badplats med badbrygga och båtbryggor. Bara 2 km bort passerar en vacker etapp av Sörmlandsleden mellan Forssjö och Fagerön. Restid från Katrineholm är ca 25 min och till anslutning vid E4:an utanför Björkvik tar resan bara 15 min. Därifrån är restiden till Stockholm endast ca 1h 30 min och Norrköping ca 20 min. Välkomna att anmäla er på visningen!

 • Premium
 • Uteplats
Sandviksvägen 22F, Björkvik, Katrineholms kommun
 • Lör 20 apr kl 15:30
Sandviksvägen 22F, Björkvik, Katrineholms kommun, bild 2
Sandviksvägen 22F, Björkvik, Katrineholms kommun, bild 3

Sandviksvägen 22F

Villa
Björkvik, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
2 950 000 kr
131 + 131 m²
7 rum
1 190 m² tomt

Varmt välkomna till en rymlig etagevilla med pool i trivsamma Björkvik. Längst ner på gatan i det lugna familjeområdet ligger huset med skogen som närmsta granne. Här är boytan smart fördelad över 3 halvplan och därutöver en källarvåning med direktingång till garaget. Entrévåningen bjuder på sociala ytor med kök, ett stort vardagsrum och ett duschrum. En etage upp finns det 4 st sovrum av varierande storlek som man enkelt kan omvandla till 3 sovrum igen enligt tidigare ägares utförande. Mellan sovrummen ligger ett stort, nyrenoverat duschrum (2020) med plastmatta på golv, helkaklade väggar och dubbeldusch. En halvtrapp ned från entrévåningen ligger en stor gillestuga med murad braskamin samt tvättstugan och ytterligare ett sovrum. Ännu en halvtrapp ned, från gillestugan, finns källarvåningen med ett hobbyrum, en stor relaxavdelning med klinkergolv, helkaklade väggar samt dusch, hörnbubbelbad och bastu. Källaren bjuder också på flera förråd, pannrum (ny Bergvärmepump från 2022) och matkällare. Även utvändigt bjuds man in till härliga sociala ytor; en stor, taklagd altan utmed husets baksida i direkt söderläge. Från altanen når man en öppen uteplats och vidare till soldäcket runt den uppvärmda poolen. På husets gavel, i västerläge med kvällssol finns ännu en uteplats med en stomme för paviljongtak. Trädgården är en lummig trädgårdstomt, helt idealisk för barnfamiljen med fina gräsytor att leka på. Här finns perenner, vackra buskar, fruktträd och bärbuskar. Precis invid tomten ligger en lekplats för barnen att leka vid. Området är ett lugnt och stillsamt villakvarter. På gångavstånd når man badplats, skog och natur, servicebutik, och förskola-/grundskola (FK-åk 6). Björkvik har även ett aktivt föreningsliv med bl. a. fotbollsplan och egen ponnyridskola. Närmsta stad är kommunens huvudort Katrineholm (ca 2,5 mil) och E4:an till Stockholm ligger 15 minuter bort med ytterligare ca 1 timmes resväg till huvudstaden. Välkomna att anmäla er på visningen

 • Premium
Grevgatan 15, Vingåker, Vingåkers kommun
 • Sön 19 maj kl 12:00
Grevgatan 15, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 2
Grevgatan 15, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 3

Grevgatan 15

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 995 000 kr
130 + 70 m²
6 rum
706 m² tomt

Välkomna till denna enastående villa som omfamnar en elegant äldre stil och samtidigt erbjuder moderna bekvämligheter. När du stiger in i detta charmiga hem, kommer du omedelbart att känna dess personlighet och karaktär. Huset har en trevlig och social planlösning med sällskapsytor på entréplanet och sovrummen på övervåningen. Trädgården är som en inramad oas, lockande med sin frodiga grönska. Tomten är lagom stor och därför väldigt lättskött. Dessutom är all vardaglig service bara en kort promenad bort. Ån ringlar sig strax nedanför husets baksida med en nyanlagd promenadväg intill. Här kan du njuta av avkopplande promenader och stillsamhet i en naturskön miljö. Välkomna att anmäla er på visningen!

 • Premium
Väla Fridenslund, Valla, Katrineholms kommun

Väla Fridenslund

Villa
Valla, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
3 495 000 kr
158 m²
5 rum
4 645 m² tomt

Detta unika hus kommer ursprungligen från Småland. Det monterades ner och sparades av en kakelugnsmakare på grund av sina tidstypiska detaljer. 2005 återuppfördes huset i sin ursprungliga form men med modern teknik på denna plats utanför Valla i Katrineholms kommun. Huset är unikt med en äldre tidsenlig stil och charm men samtidigt modernt beläget på en väl tilltagen tomt med högt läge och fantastisk utsikt över det böljande landskapet. Läget är enskilt men med endast 15 minuter från Katrineholm, erbjuder detta hem en unik kombination av avskildhet men ändå närhet till service. Detta hus bjuder på en underbar atmosfär med en vacker kakelugn och en vedspis som ger karaktär till ditt hem. Köket är hjärtat i detta hem. Här samlas familjen för fina stunder tillsammans. De otroliga ljusinsläppen och de vackra vyerna gör detta till den perfekta samlingsplatsen. Både entréplanet och övervåningen bjuder på generös takhöjd, vilket ger en känsla av rymd och luftighet. Det finns en stor och ljus inglasad veranda i direkt anslutning till vardagsrummet, perfekt rum för att njuta av årstiderna från tidig vår till sen höst. På övervåningen väntar ett rymligt allrum och tre sovrum. Ett fräscht badrum kompletterar övervåningen med både dusch och badkar. Om du älskar naturen kommer detta att kännas som paradiset på jorden. Skogen är din granne, och det finns möjligheter till härliga promenader i skog och mark, särskilt på hösten när det finns gott om svamp inpå knuten. Spetebysjön ligger bara en kort promenad bort. Oavsett om du söker stillhet och ro eller om du älskar att ha gäster och umgås, kommer detta hus att uppfylla dina behov. Den stora tomten omger dig med naturens skönhet och inkluderar dessutom en pool där du kan svalka dig under sommarens heta dagar. Ner till Valla tar man sig på 5 minuter, här finns matbutik och kommunikationer in till Katrineholm. 15 min bort finns Forssjö med fina stigar, badplats med brygga och ett 5km långt elljusspår. Vill man komma till lite större städer når man Norrköping, Linköping, Eskilstuna eller Örebro på ca 1 timme. Till Stockholm med bil tar det ca 1h 45min. Läs säljarnas egna ord längre ner i annonsen. Välkomna att anmäla er på visningen!

Annebergsgatan 4, Gersnäs, Katrineholms kommun
Annebergsgatan 4, Gersnäs, Katrineholms kommun, bild 2
Annebergsgatan 4, Gersnäs, Katrineholms kommun, bild 3

Annebergsgatan 4

Villa
Gersnäs, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
2 895 000 kr
140 + 77 m²
7 rum
638 m² tomt

Välkommen till denna 1,5-plansvilla med källare, perfekt för den växande familjen som söker ett bekvämt och rymligt boende. Belägen i det familjevänliga området Gersnäs, som byggdes upp under 80-talet och erbjuder en kombination av trevlig atmosfär och närhet till olika bekvämligheter. På entréplanet möts du av en ljus och inbjudande hall som leder dig vidare in i huset. Här finner du ett välutrustat och nyrenoverat kök med tillräckligt med utrymme för matlagning och förvaring. I direkt anslutning till köket finns ett allrum med rymlig matplats där hela familjen kan samlas för att njuta av måltider tillsammans. Boarean på 140 kvm ger gott om utrymme för familjens aktiviteter och vardagsliv, totalt sju rum, varav tre är sovrum och ytterligare ett sovrum kan lätt skapas. Dessutom finns en biarea på 77 kvm som kan användas som extra utrymme för hobbyrum, förråd eller andra ändamål efter behov. På entrésidan av huset finns två uteplatser, här kan du njuta av soliga dagar tillsammans med familj och vänner. Området Gersnäs är känt för sin familjevänliga miljö och bekvämligheter inom räckhåll. Det finns flera förskolor inom gångavstånd och grundskolor som är lätta att nå med cykel. På bara 10 minuters promenad når du också centrum, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och kaféer. Dessutom är tågstationen inom bekvämt avstånd, vilket ger enkel åtkomst till bl.a. Stockholm (knappt 1 timme) och Göteborg (ca 2 timmar). Sammanfattningsvis erbjuder denna 1,5-plansvilla med källare en perfekt kombination av bekvämlighet, rymlighet och närhet till olika faciliteter. Med sin familjevänliga omgivning och välplanerade utrymmen är detta ett utmärkt val för den som söker ett hem att trivas i.

 • Premium
Blomsterhult Tallåsen, Österåker, Vingåkers kommun
Blomsterhult Tallåsen, Österåker, Vingåkers kommun, bild 2
Blomsterhult Tallåsen, Österåker, Vingåkers kommun, bild 3

Blomsterhult Tallåsen

Fritidshus
Österåker, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 475 000 kr
60 + 15 m²
2 rum
1 535 m² tomt

Åretrunt- eller fritidsboende ca 1,5 km från badplats vid sjön Hjälmaren. Trivsamt bostadshus med kök och vardagsrum på entrévåningen samt sovrum och duschrum på övervåningen. Vattenburen värme med nyare radiatorer och rörsystem. Vinterbonad gäststuga om 25 kvm. Friliggande garage med vidbyggd vedbod. Äldre uthus/förråd.

 • Premium
Ringvägen 57, Laggarhult, Katrineholms kommun
Ringvägen 57, Laggarhult, Katrineholms kommun, bild 2
Ringvägen 57, Laggarhult, Katrineholms kommun, bild 3

Ringvägen 57

Villa
Laggarhult, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
3 850 000 kr
171,9 + 37 m²
5 rum
969 m² tomt

Varmt välkommen till Ringvägen i Laggarhult, ett fantastiskt läge med skog och natur som närmsta granne. Här njuter ni av lugnet med skogens sus och närhet till Katrineholms stadskärna. Vi välkomnas till en idealisk familjevilla med generösa ytor och många sovrum i ett barnvänligt och populärt område i Katrineholm. Huset erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet, komfort och stil. En mycket trevlig planlösning ger flexibilitet med möjlighet till flera mysiga sovrum både på entré- och övreplan. Ett av sovrummen på entréplan har lyxen med en alldeles egen walk-in-closet. De generösa och öppna sällskapsytorna är perfekta för att umgås och bjuda in familj och vänner och njuta av underbara stunder tillsammans. Att huset har renoverats med fina materialval och detaljer möts vi av redan i hallen där varje detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en känsla av en modern och lyxig stil. Det moderna och välutrustade köket i öppen planlösning mot vardagsrummet ger tillfälle att umgås vid matlagningen, att sedan kunna ha möjligheten att sitta i det inglasade rummet med vacker syn mot trädgården och naturen med dess färgprakt beroende på årstid ger en mycket trivsam känsla. Från det inglasade rummet öppnas vikväggar ut till den fina terrassen och pergolan. Under pergolan njuter man av de fantastiska sommarkvällarna med grillafton eller ett härligt dopp i poolen. Vill man lyxa till det så kan man njuta i det varma spabadet under stjärnorna. Vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, den härliga sprakande braskaminen och gott om plats för soffgrupp. Här finns en luftvärmepump installerad, vilket ger dig en energieffektiv och kostnadseffektiv lösning för uppvärmning och ventilation. Detta bidrar till en behaglig inomhusmiljö och minskade energikostnader. Badrum och toalett finns fördelade på varje våningsplan. Rymlig tvättstuga med gott om plats och förvaring samt en bastu. Ett förråd finns på fastigheten för diverse trädgårdsredskap samt uppfart intill huset där flertal bilar får plats. Garage för förvaring. Ett hus med bekvämligheter, exklusiva tillval samt ett perfekt läge. Ett boende som har allt man kan önska sig! Närhet till Katrineholms stadskärna där vi finner mysiga restauranger och fik. Barnomsorg och skolor finns på gångavstånd. Fina skogs- och promenadstråk och med Sörmlandsleden i närheten. Varmt välkomna att boka in er på visning för att uppleva detta fantastiska hus!

 • Premium
Moränvägen 2, Luvsjön, Katrineholms kommun
Moränvägen 2, Luvsjön, Katrineholms kommun, bild 2
Moränvägen 2, Luvsjön, Katrineholms kommun, bild 3

Moränvägen 2

Villa
Luvsjön, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
7 995 000 kr
270 m²
8 rum
1 222 m² tomt

Vi är stolta att presentera denna enastående och exklusiva villa som kombinerar elegant design och omsorgsfullt utvalda material i varje detalj. Med allt i ett plan och en boyta på 270 kvadratmeter erbjuder denna bostad en unik livsstil som överträffar alla förväntningar. Med 8 rum och kök, inklusive 5 sovrum, är detta det perfekta hemmet för att skapa varaktiga minnen och njuta av lyx i vardagen. Ett av husets mest slående drag är de 7 takfönstren som släpper in en härlig naturlig belysning och sprider ljus i huset. Stora öppna ytor och generösa takhöjder ger en känsla av rymd och lyx i varje rum. Det stora köket och vardagsrummet, som sträcker sig över 86 kvadratmeter, är en central plats för underhållning och umgänge. Med en takhöjd på över 5 meter får detta utrymme en imponerande känsla av rymd och elegans. Här kan du njuta av god matlagning och avkoppling med familj och vänner. Badrummet är en riktig pärla med sina 19 kvadratmeter. Här finner du 2 duschar och ett rymligt spabad med plats för upp till 7 personer. Koppla av och njut av välbefinnande i ditt eget hem. Dessutom finns en bastu där du kan ta dig tid att varva ner och släppa stressen efter en lång dag. Master bedroom-avdelningen erbjuder en privat och avkopplande oas. Här hittar du en generös walk-in closet, ett eget duschrum och till och med ett kontor. Skapa din egen fristad och njut av en perfekt kombination av komfort och funktionalitet. På baksidan av huset finner du en underbar utomhusmiljö som kommer att bli din privata reträtt. En imponerande pool, 5 x 10 meter, kommer att vara en favoritplats för sommarbad och avkoppling. Dessutom finns ett swimspa där du kan njuta av simning och träning närhelst du önskar. Denna magnifika och exklusiva villa erbjuder det bästa av både inomhus- och utomhusliv. Med den nyinstallerade solcellsanläggningen och en beräknad produktion på 34 000 kWh per år kommer du att dra nytta av både hållbarhet och kostnadsbesparingar. Ta steget mot en grönare framtid och minska din miljöpåverkan samtidigt som du njuter av lyxen i ditt nya hem. Missa inte chansen att äga denna magnifika och exklusiva villa med fantastiska funktioner och enastående design. Välkommen med intresseanmälan för mer information!

 • Premium
Strängstorpsvägen 13, Strängstorp, Katrineholms kommun

Strängstorpsvägen 13

Villa
Strängstorp, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 995 000 kr
142 + 22 m²
8 rum
1 343 m² tomt

Varmt välkommen till en mycket trevlig familjevilla med det mesta man kan önska sig! Ett fantastiskt tillfälle att förvärva denna fina bostad i idylliska Strängstorp. Detta hem är väl omhändertaget med fina hemtrevliga detaljer och med noga genomtänkt inredning. Huset är optimalt planerat med rymliga och härliga sociala ytor och möjlighet till flera privata rum. Ett ljust och fint kök med matplats för familj och vänner. Stort vardagsrum med gott om plats för både matbord och soffgrupp samt framförallt den härliga täljstenskaminen som värmer gott. Från vardagsrummet finns utgång till den härliga och stora altanen i söderläge och här återfinns stora fönster som ger fantastiskt ljus. Njut av grillaftnar och en mysig kvällsstund i solen med nära och kära. Huset har hela två badrum fördelade på vardera våningsplan. På övreplan finns ett allrum där en tv-hörna passar perfekt! Här finns flera möjligheter för en privat del på övreplan med flera sovrum samt möjlighet till lika många sovrum på entréplan. En bra tvättstuga, gott om förvaring i både garderober samt klädkammare. Ett perfekt läge på en insynsskyddad härlig trädgårdstomt och med fina platser där sol kan njutas. Här finns möjlighet för både odling och lek. Runt hörnet pockar den vackra sörmländska naturen med fina promenadslingor, bär- och svampplockning och för den som vill ta sig ett dopp en varm sommardag så finns familjevänlig badplats bara några kilometer bort i sjön Malmen med både sandstrand och brygga. Bra kommunikationer till skola och förskola i Bie samt till Katrineholm. Lekpark som finns ett stenkast bort. Varmt välkommen att boka in er på visning.

 • Plus
 • Uteplats
Sågmogatan 30, Laggarhult, Katrineholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Sågmogatan 30, Laggarhult, Katrineholms kommun, bild 2
Sågmogatan 30, Laggarhult, Katrineholms kommun, bild 3

Sågmogatan 30

Villa
Laggarhult, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
3 995 000 kr
203 m²
7 rum
934 m² tomt

Här möts man av hela 7 rum och kök i gott skick, där bostadens sociala yta finns på övre plan med nyrenoverat kök som naturligt blir en samlingsplats för hela familjen. På nedre plan finns det idag tre sovrum, en walkin-closet, och duschrum med bastu. Därtill finns också en enorm tvättstuga med egen groventré. Övervåningen erbjuder som tidigare nämnt det fina köket, stort och fräscht duschrum, sovrum, gästrum samt vardagsrum med utgång till en stor balkong där man kan avnjuta kvällssolen. Tomten erbjuder ett stort uterum med plats för mycket familj och vänner. Intill detta finns ett stort tralldäck med spabad att avnjuta. På tomten finns dessutom ytor för lek eller möjligheter till odling. Egen parkeringsplats och garage med plats för en bil finns på husets framsida. Välkomna att anmäla er på visningen!

 • Premium
Torggatan 1A, Nävertorp, Katrineholms kommun
Torggatan 1A, Nävertorp, Katrineholms kommun, bild 2
Torggatan 1A, Nävertorp, Katrineholms kommun, bild 3

Torggatan 1A

Lägenhet
Nävertorp, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
730 000 kr
47,4 m²
2 rum
vån 3/3
2 651 kr/mån
15 401 kr/m²

En mysig lägenhet med närhet till centrum, mataffär och pizzeria. Lägenheten ligger högst upp i huset och har ett ljust kök med matplats, sovrum med fransk balkong och klädkammare. Ett fräsch duschrum och vardagsrum med utgång till balkong mot söder. Här bor man i en välskött förening med gångavstånd till det mesta. Välkomna att anmäla er på visningen!

 • Premium
Claestorpsvägen 2B, Strandvägsområdet, Katrineholms kommun

Claestorpsvägen 2B

Lägenhet
Strandvägsområdet, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 595 000 kr
82,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 273 kr/mån
19 333 kr/m²

Denna trevliga bostadsrätt, belägen på andra våningen i en modern fastighet med hiss, har allt du kan önska dig. Med sina fyra rymliga rum och kök är detta den perfekta platsen för dig och din familj att trivas på. Balkongen i österläge, här kan du börja din dag med en kopp kaffe i soluppgången eller njuta av kvällssolen med dina nära och kära. Balkongen blir din egna oas där du kan koppla av och ta in den friska luften. Strandvägsområdet är känt för sina vackra promenadstråk som tar dig nära naturen. Bara 300 meter bort ligger Duveholmsbadet, perfekt för sköna dopp och avkoppling vid vattnet. Samtidigt är det bekvämt nära till affärer, förskola och vårdcentral, vilket gör vardagen smidig och enkel. Och om du behöver ta dig till centrum finns en busshållplats endast två minuter bort. Detta gör att du har snabba och smidiga kommunikationsmöjligheter till centrum. Välkommen!

 • Plus
 • Hiss
Storgatan 16B, Norr, Katrineholms kommun

Storgatan 16B

Lägenhet
Norr, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
395 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 4/7
2 322 kr/mån
14 364 kr/m²

Den här lägenheten består av 1 rok på 27,5 kvm på 4:e våningen i hus med hiss. Passar bra för dig som söker en central lägenhet nära kommunikation och centrum. Är det kanske första lägenheten, eller önskar du att bo mindre men praktiskt, kanske är det en övernattningslägenhet du söker? Då är det här boendet perfekt. Tågstationen ligger precis runt hörnet, torget en kort promenad bort och skola och träningsanläggningar når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i Katrineholm. Välkomna att anmäla er på visningen!

 • Hiss
Bintjevägen 22C, Forssjö, Katrineholms kommun
 • Tis 23 apr kl 16:00

Bintjevägen 22C

Lägenhet
Forssjö, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 695 000 kr
75,5 m²
3 rum
7 335 kr/mån
22 450 kr/m²

Nästan längst ner på Ragnars Gärde finns möjligheten att förvärva ett bekvämt och modernt boende i ett plan nybyggt år 2021. Välplanerade kvadratmeter på två sovrum, varav det ena har en klädkammare, kök, allrum och duschrum. Det helkaklade duschrummet har en generös dusch med glasvägg samt både tvättmaskin och torktumlare och även överskåp och bänkyta. Köket är rymligt med matplats och gott om förvaring och runt hörnet ligger allrummet med utgång till uteplatsen. Parkettgolv och målade väggar i behagliga toner är genomgående i hela den här bostaden något som nuvarande ägare låtit utföra under sin tid här. Med en utgång från allrummet når man uteplatsen med fin sjöutsikt och eftermiddag/kvällssol och den lagom stora gräsmattan för lek eller odlingar. Hela bostaden värms upp energieffektivt med vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump. Det finns en vind till förvaring inne i bostaden samt ett eget förråd i byggnaden bredvid. Här bor man bekvämt med gångavstånd till badplats, busskommunikationer samt naturen och promenadstråk. In till Katrineholm tar man sig på 10 minuter med bil och där ifrån till Stockholm med tåg som tar ca 1h. Välkomna att anmäla er på visningen!

 • Plus
 • Uteplats
Eriksbergsvägen 1 A, null, Katrineholms kommun

Eriksbergsvägen 1 A

Lägenhet
Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 875 000 kr
66,1 m²
3 rum
vån 1/6
5 153 kr/mån
28 366 kr/m²
 • Nyproduktion
 • Hiss
Eriksbergsvägen 1 B, null, Katrineholms kommun

Eriksbergsvägen 1 B

Lägenhet
Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
2 250 000 kr
81,5 m²
3.5 rum
vån 1/4
6 353 kr/mån
27 607 kr/m²
 • Nyproduktion
 • Hiss
Bastubergsvägen 9, Toltorp, Katrineholms kommun

Bastubergsvägen 9

Fritidshus
Toltorp, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 900 000 kr
75 m²
4 rum
2 807 m² tomt

Varmt välkommen till härliga Lilla Toltorp och Bastubergsvägen! Här finner vi ett fint och väl omhändertaget fritidshus eller ett perfekt åretruntboende, med bara ca 300 m till samfällighetens privata och barnvänliga badplats med en gemensam vedeldad bastu. Båtplats i Brosjön som mynnar ut i fina Tisnaren tillhör även fastigheten. Här bor ni i en vacker miljö med härliga strövområden inpå knuten, med gott om bär och svamp. Njut av stillheten och lugnet. Huset har allt man kan önska sig, full komfort med bekvämligheter. Huset har ett rymligt och ljust vardagsrum med en kamin som värmer gott. Trevlig matplats med utsikt mot den fina trädgården och ett ljust fint kök. Rymligt badrum och tre mysiga och rofyllda sovrum. Njut av en kopp kaffe på det trevliga altandäcket med fantastiskt solläge eller ett bad i den härliga badtunnan. På tomten finns även en vinterisolerad gäststuga med bastu. Förråd finns för förvaring av trädgårdsredskap. Härlig insynsskyddad tomt på hörnläge som både är en trädgårdstomt och en skogstomt. Här finns plats för både odling och lek. Perfekt komfort med kommunalt vatten och avlopp och sommarvatten via samfälligheten. Ett riktigt sommarparadis med naturen inpå knuten och tillgång till skogens skafferi. Här får man tid för rekreation och återhämtning. Varmt välkommen att anmäla er till visning.

 • Plus
 • Uteplats
Höjdvägen 6, Marmorbyn, Vingåkers kommun

Höjdvägen 6

Villa
Marmorbyn, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
3 895 000 kr
135 m²
6 rum
1 025 m² tomt

I populära Marmorbyn uppför nu Byggsolid "Villa Duvhöken" - en unik möjlighet att köpa en nybyggd villa i ett redan väletablerat område. Här erbjuds ett modernt, öppet och välplanerat enplanshus med bl.a. vattenburen golvvärme i alla rum och allt annat som hör nyproduktion till. Den väldisponerade ytan om 135 kvadratmeter fördelar sig på 6 rum och kök och erbjuder t.ex. ett avskilt master bedroom med dressingroom. I barnens del finns det generöst med plats och ett gemensamt allrum. Du som flyttar till Villa Duvhöken kan se fram emot en skön och bekymmersfri tillvaro. Bostaden är attraktivt och naturskönt belägen med närhet till badplats i sjön Kolsnaren samt förskola, fritidshem och skola för årskurs 1-6. Här bor man i ett lugnt och naturnära område och har bara ca 9 km in till Katrineholm varifrån man t.ex. når Stockholm med tåg på under 1 timme. För den som vill skapa sin egen prägel och stil kommer det att erbjudas olika tillvalsmöjligheter både in- och utvändigt.

 • Nyproduktion
Sjögölet 1, Österåker, Vingåkers kommun

Sjögölet 1

Gård/Skog
Österåker, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
6 995 000 kr
182 m²
5 rum
12,8 ha tomt

Varmt välkomna till Skogen Sjögölet 1 i vackra Österåker och med dess fantastiska sjöläge mot Öljaren. Denna lilla gård är en pärla där allt har fått sin kärlek och eftertanke i både vad som gäller renoveringar och gårdshållning. Mangårdsbyggnaden har historia från tidigt 1900-tal och nuvarande ägare av gården har velat bevara denna tidsepok, en viss modernisering har skett med nytt avlopp, vatten och ny el. Här välkomnas vi av den vackra glasverandan som bevarats i sitt ursprung som sedan leder oss in i den stora och mysiga hallen. Vidare nås det fina köket med matplats, detta härliga och rymliga rum har fått en renovering senare år och här får både familj och vänner plats. På plan 1 finns flera härliga rum, stort kök med matplats, vardagsrum och ett stort allrum som kan användas som sovrum om så önskas. En liten toalett finns i utrymmet under trappen. Den vackra trappen leder upp till flera rum på plan 2, här finns 3 stora rum samt ett badrum som byggts till. Flera kattvindar samt klädkammare finns för god förvaring. Bevarade vackra kakelugnar och vedspisar har sparats och är samtliga godkända. Gården ligger vackert belägen med fantastisk utsikt över det öppna landskapet ned till sjön och omgärdad av mindre skogsområde. En fin gårdsplan med översikt över hagarna och fågeldammarna med djuren som idag finns på gården samt en fantastisk trädgård som ramas in av vackra träd av flera sorters äppelträd, gråpäron, päronträd, klarbär, fläder och sötkörsbär. Här finns flera perenna blommor och växter och möjligheten att odla och botanisera sig med det som önskas av en gård. 12,7 hektar mark tillhör fastigheten och idag finns det bland annat får, kor, gäss, kalkoner och höns på gården. På vägen upp till huset välkomnas vi av en mindre allé med träd och hagar och här infinner sig känslan av lugnet av att vara på landet och njutning i allra högsta grad av att kunna ta ett morgondopp på badrocksavstånd i sjön Öljaren. Vid sidan av mangårdsbyggnaden ligger flera byggnader som idag används till djuren på gården. Dessa byggnader har historiskt utgjort ladugård, magasin och förrådsbyggnader. Besiktningsprotokoll finns på Mangårdsbyggnaden kontakta ansvarig mäklare, Linda Hjalmar för mer information. Varmt välkommen att boka in er för visning.

 • Uteplats
Eriksbergsvägen 1 A, null, Katrineholms kommun

Eriksbergsvägen 1 A

Lägenhet
Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 950 000 kr
70,8 m²
3 rum
vån 2/6
5 519 kr/mån
27 542 kr/m²
 • Nyproduktion
 • Hiss
Sävstaholmsvägen 1A, Vingåker, Vingåkers kommun

Sävstaholmsvägen 1A

Övrigt
Vingåker, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Pris saknas
2 228 m² tomt

Hyresfastighet med 4 lägenheter på Sävstaholmsvägen i Vingåker. Alla lägenheter är uthyrda och har en total hyresintäkt på 417 516 kr/år. Driftkostnaderna ligger på ca 140 349 kr/år. Stammarna byttes i fastigheten 2014 och OVK är gjord 2017. Alla badrum och toaletter helrenoverades 2024. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

Humlegatan 19, Vingåker, Vingåkers kommun

Humlegatan 19

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 395 000 kr
103 + 75 m²
5 rum
1 055 m² tomt

Varmt välkommen till Humlegatan 19 i Vingåker. På en lugn och barnvänlig gata finner vi detta fina och väl omhändertagna hus. Här välkomnas vi av den mysiga altanen under tak där man kan njuta av lugnet och fågelkvitter. Huset är väl omhändertaget och har renoverats med nytt tak, fönster och kök. Huset har flera mysiga sovrum som är fördelade på varje våningsplan och såväl om så önskas ytterligare ett rum i källarplan. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning vilket skapar rymd och en härlig känsla, här finns plats för både familj och vänner. Flera fönster som ger mycket ljusinsläpp och med utgång till den stenlagda uteplatsen, där man njuter av den härliga eftermiddagssolen med en kopp kaffe i handen. Badrum finns på entréplan samt en liten toalett på övreplan. Gott om förvaring i källare. Garage finns. Lättskött trädgårdstomt med flera fina perenna växter och träd. Fiber finns indraget. Här bor ni med närhet till skola, barnomsorg och idrottsanläggningar. Fina promenad- och skogsstråk. I närheten finns även flera barnvänliga sjöar. Bra kommunikationer med både buss och tåg samt närhet till dagligvaruhandel. Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll finns hos mäklaren. Varmt välkomna att höra av er för inbokning av visning.

 • Uteplats
Katrineholms nya landmärke!, Centrum, Katrineholms kommun

Katrineholms nya landmärke!

Lägenhet
Centrum, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
fr. 1 875 000 kr
66,1-84,4 m²
3-3,5 rum
5 153 kr/mån

RÄNTEGARANTI! Bostadsrättsföreningen och Tegelstaden har tecknat ett avtal om räntegaranti avseende bostadsrättsföreningens lån, helt unikt i denna lite oroliga räntemarknad. Vi har ännu en gång fått förtroendet av Tegelstaden att förmedla ett nyproduktionsprojekt, denna gång är det kvarteret Abborren som kommer att ligga där gamla brandstationen låg. I hörnet Djulögatan / Eriksbergsvägen växer det fram med sitt fantastiska läge precis intill grönskande Stadsparken. Bostadsrättsföreningen har en stor gemensam takterrass högst upp i "runda hörnet". Missa inte chansen att köpa en av Katrineholms finaste och bäst belägna lägenheter! Huset kommer att bestå av 55 bostadsrättslägenheter, 1 bostadsrättslokal och 41 hyreslägenheter. Bostadsrättslägenheterna varierar från 45,8 - 169 kvadratmeter fördelat på 2-4 rum och kök. I bostadsväljaren nedan ser du vilka bostadsrättslägenheter som fortfarande är till salu, kontakta oss för mer information. Intresseanmälan för hyreslägenheterna görs till Tegelstaden på telefonnummer 0150-557 50.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 23