Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm

Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Marviksvägen 22, Maren, Vingåkers kommun
  • Sön 11 aug kl 12:00
Marviksvägen 22, Maren, Vingåkers kommun, bild 2
Marviksvägen 22, Maren, Vingåkers kommun, bild 3

Marviksvägen 22

Fritidshus
Maren, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
2 950 000 kr
170 m²
6 rum
1 796 m² tomt

Välkommen till ett rymligt och trivsamt fritidshus/villa på privat trädgårdstomt med naturskön omgivning och odlingsmöjligheter. Huset är byggt 1991, tillbyggt 2001 och 2005 samt ombyggt/renoverat i sovrumsdelen 2015. Stort härligt inglasat uterum med golvvärme som kan användas året runt. För att hålla dig uppkopplad och underhållen finns fiber och med bredbands- och TV-utbud tillgängligt. Garagebyggnad med ett kallgarage, ett fint varmbonat verkstadsgarage med klinkergolv, en gästavdelning och redskapsförråd/snickarbod. Separat gäststuga och vedbod. Området Maren har en en fin badplats nere vid Hjälmarens strand där också båtplats vid brygga finns med intilliggande bastu, här kan du njuta av sommardagar vid vattnet och snabbt komma ut på sjön för en dag med båtliv.

  • Premium
Forsa Norslund 5, Forsa, Katrineholms kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Forsa Norslund 5, Forsa, Katrineholms kommun, bild 2
Forsa Norslund 5, Forsa, Katrineholms kommun, bild 3

Forsa Norslund 5

Fritidshus
Forsa, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
2 050 000 kr
68 + 22 m²
3 rum
4 121 m² tomt

Varmt välkommen till Forsa Norslund med allt man kan önska sig med naturen inpå knuten och badrocksavstånd till bad-båtbrygga i Tislången. Att i denna idylliska miljö tillbringa sommaren eller åka ut en härlig vinterdag fungerar minst sagt åretrunt. En möjlighet ni inte vill missa om ni letar efter permanentboende eller om ni vill ha ett fritidsboende utan att behöva tumma på komfort och kvalitet. Här har vi en omgärdad och trevlig tomt, välplanerat enplanshus, altaner där man njuter av sol och skugga, gästhus med flera sovplatser och ett fantastiskt läge i Forsa! Bostadshuset har mysiga sällskapsytor, två sovrum, badrum, kök med härlig matplats intill de stora fönstren, vardagsrum med en härlig värmande täljstenskamin. Här trivs både vänner och familj! Den omgärdande och lummiga tomten inbjuder till lugna semesterveckor, för dig som istället vill ha projekt kanske ett växthus, en pergola eller ett jordgubbsland kan vara att ta tomten till nästa nivå? Här finns god potential, plats för vidareutveckling, men också möjlighet att ta det lugnt och njuta av tillvaron till fågelkvitter och trädens sus. Det här är en plats att skapa sommarminnen på! Goda fiskemöjligheter finns i Tisnaren och även närhet till Beckershov. Ströva runt i de Sörmländska skogarna med rikliga svamp - och bärmarker. Varmt välkommen att anmäla er till visning.

  • Premium
  • Uteplats
Lyttersta Lokullen, Vingåker, Vingåkers kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Lyttersta Lokullen, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 2
Lyttersta Lokullen, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 3

Lyttersta Lokullen

Fritidshus
Vingåker, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
2 375 000 kr
212 m²
7 rum
1 819 m² tomt

Rymligt fritidshus med åretruntstandard och fantastisk utsikt över sjön Tisnaren! Huset är tillbyggt 2003 och har stora sällskapsytor, flera duschrum och 3-4 sovrum. Ca 250 meter till egen båtbrygga vid sjön, en av de mest populära bad- och fiskesjöarna i området. Flera uteplatser och terrasser, ovanmarkspool, utedusch och flera uthusbyggnader.

  • Premium
Stensättersgatan 35C, Norr, Katrineholms kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00
Stensättersgatan 35C, Norr, Katrineholms kommun, bild 2
Stensättersgatan 35C, Norr, Katrineholms kommun, bild 3

Stensättersgatan 35C

Lägenhet
Norr, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 150 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 630 kr/mån
13 939 kr/m²

Välkomna till denna trevliga 3-rummare med gott om utrymme. Denna lägenhet va från början 2 olika lägenheter som bestod av en 1 rum och kök samt 2 rum och kök. Vilket nu skapar en unik planlösning med bra förvaringsutrymmen samt 2 wc vilket sätter en extra lyx i vardagen. En rymlig balkong i västerläge som är perfekt att avnjuta mat och dryck under de varmare tiderna på året! Läget på Stensättersgatan lämnar ytterst lite att önska. Bostaden ligger väldigt nära skola och café och man promenerar enkelt till torget. Varmt välkomna att anmäla ert intresse.

  • Premium
Fabriksgatan 2 A, Centrum, Katrineholms kommun
Fabriksgatan 2 A, Centrum, Katrineholms kommun, bild 2
Fabriksgatan 2 A, Centrum, Katrineholms kommun, bild 3

Fabriksgatan 2 A

Lägenhet
Centrum, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 175 000 kr
45,8 m²
2 rum
vån 1/6
3 785 kr/mån
25 655 kr/m²

Mitt i centrum och bara några minuters promenad till tågstationen. Välplanerad lägenhet i nyskick och i perfekt storlek som första lägenhet eller som övernattningslägenhet. Klinker- och parkettgolv i hall, parkettgolv i kök och sovrum, kakel/klinker i duschrummet. Vattenburen golvvärme, egen tvättmaskin och torktumlare. Trivsam, inglasad uteplats mot den gröna och fina innergården. Möblerna i lägenheten ingår om man önskar.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Vretvägen 1, Hjälmsätter, Katrineholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Vretvägen 1, Hjälmsätter, Katrineholms kommun, bild 2
Vretvägen 1, Hjälmsätter, Katrineholms kommun, bild 3

Vretvägen 1

Villa
Hjälmsätter, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
2 675 000 kr
102 m²
4 rum
2 036 m² tomt

Varmt välkommen till Vretvägen i härliga Hjälmsätter! Tillfälle att förvärva en enplansvilla som byggts ut och moderniserats till perfektion och med underbar sjöutsikt. Här finns ett mysigt gästhus med eget kök och badrum passar perfekt för övernattande vänner och familj. Stig in i denna moderna och mycket trevliga villa som med sin öppna planlösning ger en känsla av rymlighet och en lyxig känsla med de stora fönster som släpper in härligt ljus och erbjuder en direktkontakt med Hjälmaren. Inomhus möts vi av en fin inredning med ljusa väggar och ett vackert ekparkettgolv som är genomgående i alla rum. Här finns alla bekvämligheter med hela tre mysiga sovrum om man önskar, ett välutrustat kök, fin matplats intill fönster, härligt vardagsrum med eldstad, lyxigt badrum med tvättstuga och perfekt med förvaring i klädkammare och garderober. På den fina altanen så njuter man av eftermiddags- och kvällssol. Att kunna odla och leka på den stora trädgårdstomten ger en frihet och här är det mycket trevligt att skapa minnen med nära och kära. Stort garage med möjlighet till egen verkstad eller för att bara kunna förvara det som önskas. Här har man byggt in det äldre garaget som fanns för att skapa ytterligare utrymme. Grusad uppfart där det får plats flera bilar. Att finna detta läge är om balsam för själen- livskvalité- terapi, att dagligen få blicka ut över vattnet är något som verkligen tillför det där lilla extra i livet. Njut av Hjälmarens vatten, endast ett stenkast från din egen uteplats och tomt. Att bo och leva så nära naturen ger rekreation och känslan av att bo på landet. Tillgång finns att hyra båtplats och på badrocksavstånd tar man ett härligt morgon- eller kvällsdopp. Fantastiska natursköna omgivningar kring Hjälmsätter och Fiskeboda. Varmt välkommen att anmäla er till visning för att titta på detta drömboende.

  • Premium
  • Uteplats
Sandviksvägen 18A, Björkvik, Katrineholms kommun
  • Imorgon kl 12:15
Sandviksvägen 18A, Björkvik, Katrineholms kommun, bild 2
Sandviksvägen 18A, Björkvik, Katrineholms kommun, bild 3

Sandviksvägen 18A

Villa
Björkvik, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 975 000 kr
105 + 45 m²
4 rum
1 360 m² tomt

Välkomna till Sandviksvägen 18A! Här finner man en trevlig 1-plansvilla med hörnläge och cirka 400 meter till badplats i Yngaren! Huset har under åren renoverats och är genomgående bra skick och redo för nya ägare att flytta in och börja leva och bo! Man möts direkt av öppenheten mellan kök, matplats och vardagsrum som leder ut mot det inglasade uterummet I söderläge hittar man uteplatsen samt uterummet som är inglasat med skjutpartier . Här finner man även ett spabad! Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Fjällskäfte 3, Katrineholm, Katrineholms kommun
Fjällskäfte 3, Katrineholm, Katrineholms kommun, bild 2
Fjällskäfte 3, Katrineholm, Katrineholms kommun, bild 3

Fjällskäfte 3

Villa
Katrineholm, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 450 000 kr
108 + 108 m²
4 rum
1 596 m² tomt

Välkomna till Fjällskäfte 3! Här finner man en lantligt belägen villa med närhet till sjö samt fint naturreservat! Här erbjuds 3 sovrum, vardagsrum, kök samt 2 toaletter på entréplan. Vidare ner i källaren finns en gillestuga, duschrum, tvättstuga samt pannrum. Bra asfalterad väg mellan Fjällskäfte och Valla/Katrineholm. 1,5 mil till Valla, 2,5 mil till Katrineholm. Närmaste affär är Coop i Hälleforsnäs 1 mil. 2,5 mil till Flen Säljarens ord: Otroligt vacker natur överallt. Skog och sjöar i alla väderstreck. Ligger ca 100 meter från Gålsjön. ( ingen badplats) Utanför huset ligger Fjällskäfte naturreservat. 1 km genom skogen så är du vid sjön Lörens badplats. Många fler små sjöar med fina badmöjligheter finns nära. Oändligt med fina stigar och småvägar utan trafik finns för promenader och cykelturer. Utsikt mot öppet gärde från ena sidan. Rikt djurliv. Tyst och lugnt på landet men inte ensligt och ensamt. Huset ligger på en liten villagata med 6 hushåll. En villa samfällighet finns. (gemensamt avlopp samt väg) Mycket trevliga grannar. Bussförbindelse 683 sörmlandstrafiken fungerar som skolbuss till Valla eller Katrineholm. En buss går från busshållsplats utanför huset på morgonen kl 7.10. Hem finns tre olika tider. Går ej på skollov eller helger.

  • Premium
Övre gatan 6, Julita, Vingåkers kommun
  • Sön 11 aug kl 12:30
Övre gatan 6, Julita, Vingåkers kommun, bild 2
Övre gatan 6, Julita, Vingåkers kommun, bild 3

Övre gatan 6

Villa
Julita, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
750 000 kr
93 + 70 m²
3 rum
1 007 m² tomt

Med närhet till naturen på Övre gatan 6 hittar vi den här fina enplansvilla med källare bestående av 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en mysig del av Julita. Till huset, som är byggt 1943, hör en 1007 kvadratmeter stor tomt. Huset har bland annat dränerats om 2010, nytt tak 2016 och nytt värmesystem (luft-vatten värmepump) 2019. Här bor man med billig driftskostnad, nuvarande ägare förbrukar bara ca 8500 kwh/år. Här har du närhet till fina promenadstråk och sjö. Området har bra kommunikationer och man behöver inte färdas långt för att ta sig till Vingåkers centrum. Till Äsköping tar man sig enkelt med bil på 5 minuter, där finns bland annat en Ica-butik. Det är nära till Julita Wärdshus som har både restaurang och café. Varmt välkomna att anmäla er på visningen!

  • Premium
Ändebol Stora Fjälaren 7, Ändebol, Katrineholms kommun
  • Imorgon
Ändebol Stora Fjälaren 7, Ändebol, Katrineholms kommun, bild 2
Ändebol Stora Fjälaren 7, Ändebol, Katrineholms kommun, bild 3

Ändebol Stora Fjälaren 7

Fritidshus
Ändebol, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
750 000 kr
78 m²
3 rum
800 m² tomt

Välkommen till denna underbara "holme" precis intill sjön Fjälaren som, via Tisnare kanal och Brosjön, har förbindelse med sjön Tisnaren - en av Sveriges renaste och finaste sjöar! Fritidshuset ligger med lugnt och avskilt läg intill Ändebols naturreservat men med grannar inom synhåll. Man tar sig ut till huset med båt men det går också, vid gynnsamma markförhållanden, att gå genom skogen från Ändebol. På fastlandet finns parkering och brygganläggning genom Fjälarens Fritidsförening som man blir medlem i som ägaren av fritidshuset. Huset är 78 kvm och inrymmer 3 rum och kök samt tvättrum med tvättställ. Underbar utsikt över sjön från allrummet stora fönsterparti, liksom från uteplatsen under tak på framsidan. Lillstuga med gästrum och vedbod. Utedass med mulltoa. Uthus med förrådsutrymmen. På baksidan finns också en uteplats med tak och bredvid uthuset finns en öppen terrass med grillplats. Merparten av inventarier/lösöre inklusive båt ingår i överlåtelsen.

  • Premium
Brenäsvägen 107, Mullsätter, Finspångs kommun
  • Imorgon kl 15:00
Brenäsvägen 107, Mullsätter, Finspångs kommun, bild 2
Brenäsvägen 107, Mullsätter, Finspångs kommun, bild 3

Brenäsvägen 107

Villa
Mullsätter, Finspångs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
4 195 000 kr
200 m²
7 rum
3 118 m² tomt

Här presenterar vi en fin nybyggd 2-plansvilla från 2019 med fantastiskt läge och utsikt över vackra sjön Tisnaren. Belägen endast 100 meter från sjökanten, och med egen badplats, är detta hem en dröm för den som söker det bästa av naturskönhet och modern komfort. När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall som öppnar upp sig till vardagsrum, matplats och kök. I vardagsrummet finns en braskamin och utgång till terrassen mot sjön. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och gemenskap. Totalt finns det 7 rum i huset, varav 5 kan användas som sovrum. Här finns gott om utrymme för hela familjen och eventuella gäster. Master bedroom är en särskild pärla med sin rymlighet och en praktisk walk-in closet som gör det enkelt att organisera och förvara kläder. Villan erbjuder två stilfulla duschrum med klinkergolv och kaklade väggar, det ena duschrummet har också plats för badkar. Praktisk groventré/tvättstuga som gör det enkelt att hantera smutsiga kläder och skor utan att behöva trassla med huvudentrén. Denna villa har utformats med miljön i åtanke och är utrustad med en effektiv frånluftsvärmepump som säkerställer låga energikostnader och därmed mindre miljöpåverkan, värmen fördelas genom vattenburen golvvärme på entrévåningen och vattenburna element på övervåningen och för att hålla temperaturen bekväm under alla årstider finns också AC installerat i 2 av sovrummen. Slutligen, den fantastiska utsikten över sjön Tisnaren ger detta hem en extra dimension av naturskönhet och lugn. Att kunna njuta av denna vy över vattnet är en förmån som inte kan överskattas.

  • Premium
  • Energieffektiv
Kapellgatan 5, Valla, Katrineholms kommun
Kapellgatan 5, Valla, Katrineholms kommun, bild 2
Kapellgatan 5, Valla, Katrineholms kommun, bild 3

Kapellgatan 5

Villa
Valla, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 795 000 kr
125 m²
5 rum
800 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1910-talsvilla belägen i familjevänliga Valla, endast 10 minuters bilfärd från Katrineholm. Med sin tidlösa karaktär och välskötta skick är detta ett hem att trivas i. Byggd år 1918 och spridd över 125 kvadratmeter, inkluderar villan 5 rum, varav 4 sovrum, vilket passar perfekt för en växande familj. Nyligen underhållet med ett nytt tak och nyligen installerade hängrännor. Tomten är lagom stor och lättskött, vilket ger utrymme för både avkoppling och lek. Ett praktiskt förråd finns också på tomten för förvaring av verktyg och trädgårdsredskap. Välkomna att anmäla er på visningen!

  • Premium
Kvarteret Åsen, Ålsätters Fritidshusområde, Vingåkers kommun
Kvarteret Åsen, Ålsätters Fritidshusområde, Vingåkers kommun, bild 2
Kvarteret Åsen, Ålsätters Fritidshusområde, Vingåkers kommun, bild 3

Kvarteret Åsen

Villa
Ålsätters Fritidshusområde, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
3 795 000 kr
134 m²
5 rum

Nu kan vi stolt presenterar dessa 5 nyckelfärdiga hus med grov-planerade tomter med sjö- och naturnära läge, utsikt mot skog och åkerfält. Med en tomtyta på ca 1650-1750 kvadratmeter ger det en möjligheter att växa och fritt få utveckla. Husets fasad kommer bestå av trä med svarta fönsterkarmar och ytterdörrar för att smälta in i sin omgivning. Svart takpapp med svarta plåtdetaljer. Spotlights i överhänget på baksidan, samt fasadbelysning vid entrén. Invändiga väggar i plywood och akustikpanel i innertaket. På golvet blir det en slipad och behandlad betongyta för att låta naturliga material genomsyra huset utifrån och in. Moderna bekvämligheter med vattenburen golvvärme både i plattan och på loftet vilket ger en behaglig temperatur året om. Med tanke på det lokala samarbetet med XL Bygg Ålsäter kan du vara säker på att kvalitet, stil och service är i fokus. Ett visningsrum finns på XL Bygg Ålsäter för att kunna känna och klämma på dem olika materialvalen. "Skogen" är inte bara namnet på huset, det är också inspirationen bakom dess design. Här kombineras moderna bekvämligheter med levande material för att skapa en harmonisk atmosfär som smälter samman med omgivande skogar, åkrar och sjöar. Beläget endast 10 minuter från Katrineholm erbjuder detta område en känsla av avlägsenhet samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Inne i Marmorbyn finns både förskola och grundskola, dit tar man sig på 5 minuter med bil.

  • Premium
  • Nyproduktion
Forssjö Bruksgården 1C, Forssjö, Katrineholms kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00
Forssjö Bruksgården 1C, Forssjö, Katrineholms kommun, bild 2
Forssjö Bruksgården 1C, Forssjö, Katrineholms kommun, bild 3

Forssjö Bruksgården 1C

Lägenhet
Forssjö, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 695 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/2
7 068 kr/mån
19 261 kr/m²

Hörnläge på våning 2, i trapphus med hiss, finner ni denna exklusiva trerummare som är charmigt renoverad i lantlig stil. Lägenheten har bland annat genomgående fina trägolv, 3 meter i takhöjd, exklusiva materialval och gott om förvaring. Badrummet har kaklade väggar och klinker på golvet (el-golvvärme). Här finns både dusch och badkar samt en kombinerad torktumlare/tvättmaskin. Det är öppet mellan köket och vardagsrummet och här ifrån når man balkongen. Bostadsrättsföreningen Bruksgården 1 består av totalt 23 lägenheten fördelade på 3 huskroppar. Byggt i lantlig stil och beläget bra med närhet till skog och vatten. Föreningen har bland annat ett gemensamt odlingsområde med pallkragar och en gemensam grillplats. Föreningen arrenderar en del av marken av Eriksbergs säteri AB och har i och med det nyttjanderätt till en fin badbrygga där föreningens roddbåt finns att använda för medlemmarna. Upptäck idyllen i Forssjö som har allt man behöver. En kort promenad från bostaden finns badplats, skola och förskola, en obemannad mataffär och resturang Bruksholmen. Spökbackens skidanläggning ligger en kort bilresa bort. In till Katrineholm tar man sig med bil på ca 7 minuter, cykelbana finns också. Välkomna att anmäla er på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ölandsgatan 8D, Katrineholm, Katrineholms kommun
  • Tis 13 aug kl 16:00
Ölandsgatan 8D, Katrineholm, Katrineholms kommun, bild 2
Ölandsgatan 8D, Katrineholm, Katrineholms kommun, bild 3

Ölandsgatan 8D

Lägenhet
Katrineholm, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
595 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2
2 553 kr/mån
14 512 kr/m²

Välkomna till Ölandsgatan 8D. Nu finns chansen att förvärva en smakfull etta på andra våningen. Ljust och lättmöblerat vardags/sovrum med parkettgolv, duschrum inrett med helkaklade väggar och klinkergolv samt tvättmaskin . Lägenheten är belägen på Söder i familjevänligt och lugnt område. Här har man nära till skolor, förskolor, sportanläggning, Djulö och till centrum går man på ca 10 minuter. BRF HSB Ingenjören är en stabil förening med god ekonomi. Välkommen att anmäla er till visningen!

  • Premium
Ringvägen 57, Laggarhult, Katrineholms kommun
  • Lör 3 aug kl 12:45
Ringvägen 57, Laggarhult, Katrineholms kommun, bild 2
Ringvägen 57, Laggarhult, Katrineholms kommun, bild 3

Ringvägen 57

Villa
Laggarhult, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
3 795 000 kr
171,9 + 37 m²
5 rum
969 m² tomt

Varmt välkommen till Ringvägen i Laggarhult, ett fantastiskt läge med skog och natur som närmsta granne. Här njuter ni av lugnet med skogens sus och närhet till Katrineholms stadskärna. Vi välkomnas till en idealisk familjevilla med generösa ytor och många sovrum i ett barnvänligt och populärt område i Katrineholm. Huset erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet, komfort och stil. En mycket trevlig planlösning ger flexibilitet med möjlighet till flera mysiga sovrum både på entré- och övreplan. Ett av sovrummen på entréplan har lyxen med en alldeles egen walk-in-closet. De generösa och öppna sällskapsytorna är perfekta för att umgås och bjuda in familj och vänner och njuta av underbara stunder tillsammans. Att huset har renoverats med fina materialval och detaljer möts vi av redan i hallen där varje detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en känsla av en modern och lyxig stil. Det moderna och välutrustade köket i öppen planlösning mot vardagsrummet ger tillfälle att umgås vid matlagningen, att sedan kunna ha möjligheten att sitta i det inglasade rummet med vacker syn mot trädgården och naturen med dess färgprakt beroende på årstid ger en mycket trivsam känsla. Från det inglasade rummet öppnas vikväggar ut till den fina terrassen och pergolan. Under pergolan njuter man av de fantastiska sommarkvällarna med grillafton eller ett härligt dopp i poolen. Vill man lyxa till det så kan man njuta i det varma spabadet under stjärnorna. Vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, den härliga sprakande braskaminen och gott om plats för soffgrupp. Här finns en luftvärmepump installerad, vilket ger dig en energieffektiv och kostnadseffektiv lösning för uppvärmning och ventilation. Detta bidrar till en behaglig inomhusmiljö och minskade energikostnader. Badrum och toalett finns fördelade på varje våningsplan. Rymlig tvättstuga med gott om plats och förvaring samt en bastu. Ett förråd finns på fastigheten för diverse trädgårdsredskap samt uppfart intill huset där flertal bilar får plats. Garage för förvaring. Ett hus med bekvämligheter, exklusiva tillval samt ett perfekt läge. Ett boende som har allt man kan önska sig! Närhet till Katrineholms stadskärna där vi finner mysiga restauranger och fik. Barnomsorg och skolor finns på gångavstånd. Fina skogs- och promenadstråk och med Sörmlandsleden i närheten. Varmt välkomna att boka in er på visning för att uppleva detta fantastiska hus!

  • Premium
Laggarhultsgatan 22, Öster, Katrineholms kommun
Laggarhultsgatan 22, Öster, Katrineholms kommun, bild 2
Laggarhultsgatan 22, Öster, Katrineholms kommun, bild 3

Laggarhultsgatan 22

Villa
Öster, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
2 695 000 kr
74 + 74 m²
3 rum
680 m² tomt

Huset ligger i ett lugnt område men ändå inte särskilt långt till centrum. Villan består på entréplanet av tre rum och kök varav ett sovrum, ett matrum (går att göra om till sovrum) och ett vardagsrum. Från vardagsrummet når man den inglasade altanen. På den inredda vinden finns ytterligare ett sovrum (med ca 1.90 m till nock, perfekt som extra barnrum/ungdomsrum). En trappa ner finns en nyrenoverad tvättstuga, ett extra sovrum/allrum/gillestuga, ett duschrum och en toalett. Ett vidbyggt garage finns som nås enkelt via källaren. Tomten är insynsskyddad, särskilt på sommaren när syrenhäcken blommar. På våren kan man njuta i ett soldränkt uterum och när det blir varmare kan man spendera tid i solen på den stora altanen. När det är ruggiga höst- och vinterdagar kan man krypa upp i soffan framför den härliga kaminen som finns i vardagsrummet. Välkomna att anmäla ert intresse för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Eneroths väg 10F, Vingåker, Vingåkers kommun

Eneroths väg 10F

Lägenhet
Vingåker, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
650 000 kr
122 m²
5 rum
7 000 kr/mån
5 328 kr/m²

Välkomna till detta välplanerade bostadsrättsradhus med utsikt över parken vid Säfstaholms slott. Huset är byggt 1990 och har under 2023 renoverats utvändigt av föreningen med nytt tak och nymålad fasad. Bostaden erbjuder 122 väl utnyttjade kvadratmeter fördelade på fem rum och kök samt badrum på vardera våningsplan. Ett praktiskt boende med en liten lättskött tomt, två uteplatser och eget förråd på husets framsida. Bostaden är attraktivt belägen med gångavstånd till Vingåkers centrala delar och kommunikation vid tåg-/busstationen. Gå in på mäklarens hemsida för mer info och visningsanmälan!

Höjdvägen 11, Marmorbyn, Vingåkers kommun
Höjdvägen 11, Marmorbyn, Vingåkers kommun, bild 2
Höjdvägen 11, Marmorbyn, Vingåkers kommun, bild 3

Höjdvägen 11

Villa
Marmorbyn, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
2 795 000 kr
88 m²
3 rum
1 045 m² tomt

Enplansvilla uppförd 2018 som består av 3 rum och kök, fördelad på 88 kvm. En praktisk villa på ett plan belägen i lugnt och familjevänligt område. Här har du närhet till sjö och badplats (ca 400 meter), natur och fina promenadstråk. Med en 10 minuters bilresa når du Katrineholms centrum. Genomgående parkettgolv och allt är i nyskick. Epoq-kök som är rymligt och öppet mot vardagsrummet. Huset har två stycken sovrum, ett duschrum och en tvättstuga där frånluftsvärmepumpen står. Det är vattenburen golvvärme i hela bostaden. I båda sovrummen finns det inbyggda garderober med skjutdörrar. Tomt är 1045 kvadratmeter där det på framsidan finns carport samt 8kvm uppvärmt förråd. På tomten finns även en förrådsbyggnad. Trädgården är lättskött med mestadels grusat uppfart, plattor och gräsmatta. Här bor du med närhet till badplats, båtplats, skola och dagis. Ett perfekt läge för familjen. Välkomna att anmäla er på visningen!

  • Premium
Sandviksvägen 22F, Björkvik, Katrineholms kommun
Sandviksvägen 22F, Björkvik, Katrineholms kommun, bild 2
Sandviksvägen 22F, Björkvik, Katrineholms kommun, bild 3

Sandviksvägen 22F

Villa
Björkvik, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
2 795 000 kr
131 + 131 m²
7 rum
1 190 m² tomt

Varmt välkomna till en rymlig etagevilla med pool i trivsamma Björkvik. Längst ner på gatan i det lugna familjeområdet ligger huset med skogen som närmsta granne. Här är boytan smart fördelad över 3 halvplan och därutöver en källarvåning med direktingång till garaget. Entrévåningen bjuder på sociala ytor med kök, ett stort vardagsrum och ett duschrum. En etage upp finns det 4 st sovrum av varierande storlek som man enkelt kan omvandla till 3 sovrum igen enligt tidigare ägares utförande. Mellan sovrummen ligger ett stort, nyrenoverat duschrum (2020) med plastmatta på golv, helkaklade väggar och dubbeldusch. En halvtrapp ned från entrévåningen ligger en stor gillestuga med murad braskamin samt tvättstugan och ytterligare ett sovrum. Ännu en halvtrapp ned, från gillestugan, finns källarvåningen med ett hobbyrum, en stor relaxavdelning med klinkergolv, helkaklade väggar samt dusch, hörnbubbelbad och bastu. Källaren bjuder också på flera förråd, pannrum (ny Bergvärmepump från 2022) och matkällare. Även utvändigt bjuds man in till härliga sociala ytor; en stor, taklagd altan utmed husets baksida i direkt söderläge. Från altanen når man en öppen uteplats och vidare till soldäcket runt den uppvärmda poolen. På husets gavel, i västerläge med kvällssol finns ännu en uteplats med en stomme för paviljongtak. Trädgården är en lummig trädgårdstomt, helt idealisk för barnfamiljen med fina gräsytor att leka på. Här finns perenner, vackra buskar, fruktträd och bärbuskar. Precis invid tomten ligger en lekplats för barnen att leka vid. Området är ett lugnt och stillsamt villakvarter. På gångavstånd når man badplats, skog och natur, servicebutik, och förskola-/grundskola (FK-åk 6). Björkvik har även ett aktivt föreningsliv med bl. a. fotbollsplan och egen ponnyridskola. Närmsta stad är kommunens huvudort Katrineholm (ca 2,5 mil) och E4:an till Stockholm ligger 15 minuter bort med ytterligare ca 1 timmes resväg till huvudstaden. Välkomna att anmäla er på visningen

  • Premium
Annebergsgatan 4, Gersnäs, Katrineholms kommun
Annebergsgatan 4, Gersnäs, Katrineholms kommun, bild 2
Annebergsgatan 4, Gersnäs, Katrineholms kommun, bild 3

Annebergsgatan 4

Villa
Gersnäs, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
2 895 000 kr
140 + 77 m²
7 rum
638 m² tomt

Välkommen till denna 1,5-plansvilla med källare, perfekt för den växande familjen som söker ett bekvämt och rymligt boende. Belägen i det familjevänliga området Gersnäs, som byggdes upp under 80-talet och erbjuder en kombination av trevlig atmosfär och närhet till olika bekvämligheter. På entréplanet möts du av en ljus och inbjudande hall som leder dig vidare in i huset. Här finner du ett välutrustat och nyrenoverat kök med tillräckligt med utrymme för matlagning och förvaring. I direkt anslutning till köket finns ett allrum med rymlig matplats där hela familjen kan samlas för att njuta av måltider tillsammans. Boarean på 140 kvm ger gott om utrymme för familjens aktiviteter och vardagsliv, totalt sju rum, varav tre är sovrum och ytterligare ett sovrum kan lätt skapas. Dessutom finns en biarea på 77 kvm som kan användas som extra utrymme för hobbyrum, förråd eller andra ändamål efter behov. På entrésidan av huset finns två uteplatser, här kan du njuta av soliga dagar tillsammans med familj och vänner. Området Gersnäs är känt för sin familjevänliga miljö och bekvämligheter inom räckhåll. Det finns flera förskolor inom gångavstånd och grundskolor som är lätta att nå med cykel. På bara 10 minuters promenad når du också centrum, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och kaféer. Dessutom är tågstationen inom bekvämt avstånd, vilket ger enkel åtkomst till bl.a. Stockholm (knappt 1 timme) och Göteborg (ca 2 timmar). Sammanfattningsvis erbjuder denna 1,5-plansvilla med källare en perfekt kombination av bekvämlighet, rymlighet och närhet till olika faciliteter. Med sin familjevänliga omgivning och välplanerade utrymmen är detta ett utmärkt val för den som söker ett hem att trivas i.

  • Premium
Viala Wingenäs 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, Viala, Vingåkers kommun

Viala Wingenäs 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14

Villa
Viala, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
5 500 000 kr
114 m²
4 rum
2 510 m² tomt

En exklusiv möjlighet att äga en av sju arkitektritade, nybyggda villor, idylliskt placerade med en fantastisk sjöutsikt vid Kolsnaren. Dessa moderna bostäder smälter samman med naturen genom generösa fönster som ger en inbjudande atmosfär och en känsla av att leva mitt i naturen. Varje villa är noggrant ritad och konstruerad för att vara både funktionell och miljövänlig, med en inriktning på att minimera miljöpåverkan och driftskostnader. Priser för nyckelfärdigt hus är: Viala Wingenäs 7: 5 640 000 kr Viala Wingenäs 8: 5 790 000 kr Viala Wingenäs 9: 5 790 000 kr Viala Wingenäs 10: 5 390 000 kr Viala Wingenäs 11: 5 790 000 kr Viala Wingenäs 12: 5 390 000 kr Viala Wingenäs 14: 5 490 000 kr Priserna inkluderar friköpt tomt, totalentreprenad för byggnation av nyckelfärdig bostad i basutförande och markberedning 1 m runt bostadshus. Variationerna i pris beror på olika tomtpriser. Utöver ovan priser tillkommer anslutningsavgift för VA, el, fiber, samfällighetsanslutning, avloppspump m.m. om en sammanlagd kostnad om ca 175 000 kr/fastighet. För den som vill skapa sin egen prägel och stil erbjuds många olika tillvalsmöjligheter i form av både paket- och detaljlösningar. Den 114 kvadratmeter stora bottenvåningen är inkluderad i grundutförandet och erbjuder en perfekt start för att skapa ditt drömboende. Dessutom finns flera möjligheter till tillval för att forma bostaden efter egen stil och behov, t ex med en mindre tillbyggnad för ett 15 kvadratmeter större och ljusare vardagsrum, ytterligare materialval till kök och badrum, byggnation av carport m.m. Den 42 Kvm stora övervåningen kan efter inflytt inredas på egen hand med ytterligare allrum, badrum och sovrum. En detaljerad Moodboard hittar du under fliken Dokument med arkitektens sammanfattning av materialval och känslan i husen. Kontakta mäklaren för detaljerad tillvalslista med prislista. Upptäck en härlig tillvaro vid sjön Kolsnaren, där dessa unika villor erbjuder ljuvlig sjöutsikt och tillgång till en gemensam bad- och båtplats. Livet här präglas av den vackra, sjönära miljön som ger en känsla av lugn och avkoppling, perfekt för den som söker en harmonisk livsstil i en naturskön omgivning. Med endast 15 minuters avstånd till Katrineholm och 5 minuters närhet till Vingåker finns alla bekvämligheter inom räckhåll. Dessutom finns där tåganslutningar till flera större städer, inklusive Stockholm med endast en timmes restid. För de som föredrar bilresor, tar det cirka 2 timmar från Stockholm och endast 1 timme från Örebro till Viala och detta trivsamma och lättillgängliga område. Det här är mer än ett bostadsköp – det är en livsstil för den som vill leva i det bästa av både avskildhet och närhet till allt det som gör vardagen enklare i en omsorgsfullt utformad miljö som kombinerar modern stil med en kärlek till naturen. Välkommen till ditt drömhem vid sjön Kolsnaren! Arkitekt: Therese Fritzell, Fritzell/Verstarete Läs mer om projektet och anmäl intresse på mäklarens hemsida!

  • Plus
  • Nyproduktion
Vad Virängen, Vad, Vingåkers kommun

Vad Virängen

Fritidshus
Vad, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
3 250 000 kr
141 m²
4 rum
1 600 m² tomt

Vid vägs ände på den lilla grusvägen ligger den lantliga enplansvillan Vad Virängen! Strax utanför Vingåker, med ett avskilt och idylliskt högt läge ges vida vyer över sjön Viren och böljande åkerlandskap. Denna charmiga enplansvilla om 141 kvm erbjuder en avslappnad livsstil året runt eller som det perfekta fritidshuset. Boendet rymmer 3 st sovrum, ett rymligt kök, duschrum, bastu och separat toalett. Invid husets baksida finns en skyddad altan i söderläge. Gångavstånd till bad. Praktiskt och bekvämt med kommunalt vatten samt enskilda avlopp med 3-kammarbrunn och infiltration. Fiber finns. På husets långsida finns ett soldäck med inbyggd rund pool (saltvatten) samt ett bubbelbad. Uthusen är mångsidiga med flertalet förråd för ordning och reda, ett enkelt gästrum för vänner och familj. Den inhägnade trädgårdstomten om 1 600 kvm lämpar sig både för den trädgårdsintresserade med perenner och fruktträd eller för den som älskar känslan av självhushållning med odlingslådor, litet växthus samt ett praktiskt hönshus med tillhörande hönsgård. För den miljömedvetna köparen är det glädjande att veta att 32 solcellspaneler installerades 2023, vilket gör ditt nya hem både energieffektivt och hållbart. För visningsanmälan, besiktningsprotokoll och mer info - gå till mäklaren hemsida!

  • Uteplats
Äs Gärdshammar, Äs, Katrineholms kommun
  • Sön 25 aug kl 11:00

Äs Gärdshammar

Villa
Äs, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 895 000 kr
151 + 65 m²
5 rum
1 544 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa omgiven av naturskönhet och fåtalet grannar. Här finner du en rymlig och välbevarad bostad som erbjuder en perfekt kombination av komfort och närhet till naturen. Huset värms av luft/vattenvärmepump, energieffektiv lösning som installerades 2022. Villan är i bra skick och erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Med tre sovrum och ett kontorsutrymme finns det gott om rum för både privatliv och arbete. Här kan du skapa en harmonisk tillvaro och njuta av den rymliga och luftiga atmosfären som genomsyrar varje hörn. De två badrummen ger en extra bekvämlighet och eliminerar köer under hektiska morgnar. Här finns utrymme för hela familjen att få plats och njuta av en avkopplande stund. Vardagsrummet och matplatsen blir snabbt hemmets hjärta, där familj och vänner kan samlas och umgås. Den trevliga inglasade altanen är perfekt för att förlänga sommarnätterna och njuta av frisk luft och vacker natur. Det stora köket är en dröm för matlagningsentusiaster och erbjuder gott om utrymme för kreativitet och kulinariska äventyr. Tomten är en pärla i sig själv, med sitt söderläge och vidsträckta vy över fälten. Här finner du en stor uteplats som bjuder in till soliga dagar och trevliga grillkvällar. Tomten erbjuder generösa ytor för lek och rekreation och ger dig möjlighet att odla dina egna grönsaker eller skapa en lekfull miljö för barnen att utforska. I närheten av villan finns ett utbud av sjöar som erbjuder möjligheter till fiske, bad och andra vattennära aktiviteter. Närmaste sjö, Aspen, ger en härlig möjlighet till avkoppling och naturupplevelser. Dessutom finns sjön Öljaren i närheten, som erbjuder ytterligare vackra miljöer att utforska. I Julita hittar du också närservice i form av en Ica-butik, vilket gör det enkelt att handla dina dagliga förnödenheter utan långa resor. Välkomna att anmäla er på visningen!

  • Plus
Gropptorpsvägen 14, Marmorbyn, Vingåkers kommun

Gropptorpsvägen 14

Villa
Marmorbyn, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 750 000 kr
113 + 50 m²
5 rum
1 072 m² tomt

Välkommen till Marmorbyn och det perfekta boendet för barnfamiljen! Villan som är disponerad i ett och ett halvt plan med källare ligger bara 200 meter från badplatsen vid sjön Kolsnaren. Driftskostnaderna är låga, tack vare solfångare på taket i optimalt väderstreck. Det finns två uteplatser, en i öster- och en i västerläge under tak. Huset består i dag av fem rum och kök, varav tre sovrum. Ett stort allrum på övervåningen är väl förberett för uppsättning av en vägg, för att få ytterligare ett sovrum. På entréplanet finns dusch och toalett. Ett nyrenoverat badrum finns på källarplanet, där det även finns en rymlig tvättstuga. Marmorbyn ligger lantligt och naturnära, bara 10 minuters bilresa från Katrineholm. Förutom närheten till sjön och badplatsen, finns även förskola, låg- och mellanstadieskola samt fotbollsplan inom gångavstånd. Varmt välkommen att anmäla intresse!

Visar 1 - 25 av 37