Mäklare Linda Hjalmar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Baggetorp Furubo, Baggetorp, Vingåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Baggetorp Furubo

Villa
Baggetorp, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm

550 000 kr

60 m²

2 rum

2 133 m² tomt

Välkommen till Baggetorp Furubo och detta hus som är i behov av renovering och omtanke. Vi välkomnas med en liten trevlig farstukvist som leder oss in i en liten hall med plats för klädavhängning samt förvaring i en garderob. Ett kök med matplats och den vackra bevarade köksspisen (ej godkänd). Köket har ett skafferi och god förvaring i skåp och lådor. Liten toalett. Vidare till ett rymligt vardagsrum med en vacker rörspis (ej godkänd). Trappen tar oss vidare upp till övreplan med ett sovrum och ett badrum samt gott om förvaring i klädkammare. Stor trädgårdstomt med ett nybyggt garage samt ett äldre garage/förråd. Det finns en mindre lada/magasin och ytterligare två förråd. I trädgården finns det gott om plats för odling och lek. Grusad uppfart intill huset. I Baggetorp bor man med närhet till skog och natur. Mycket goda kommunikationer med buss till såväl Katrineholm och Vingåker med trevliga utbud av affärer och restauranger. Huset säljs i befintligt skick och med friskrivningsklausul. Varmt välkommen att boka in er på visning.

Solhemsplan 4, Läppe, Vingåkers kommun

Solhemsplan 4

Villa
Läppe, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm

750 000 kr

34 m²

2 rum

1 645 m² tomt

Med en fantastisk trädgårdstomt finner vi detta charmiga sommarhus i hjärtat av Läppe! Varmt välkommen till Solhemsplan 4, med närhet till barnvänlig badplats i Hjälmaren och med närhet till skog och natur. Här njuter man av sommarlov och tillbringar mysiga helger på höst och vår. Det lilla huset har två rum och ett möblerbart litet kök med det mesta man kan önska sig. Kommunalt vatten drogs in i köket år 1989, så idag finns kallvatten att använda (kommunalt avlopp finns även på fastigheten). Ett mysigt sovrum med utsikt mot den härliga trädgården, här finner man välbehag av årstiderna och dess färgprakt. Vardagsrummet finns plats för vänner och familj. De mysiga altanerna under tak i två väderstreck njuter man av både morgonsol och kvällssol. Till fastigheten tillhör även en förrådslänga med en liten verkstad, ett gästrum och ytterligare ett förråd med gott om förvaring. Ett utedass finns med en liten vedbod. Tomten är på 1 645 kvm och har plats för både odling och lek. Fruktträd såsom äppelträd, päronträd samt flera sorter av fina bär finns i trädgården. Detta hus är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll finns hos mäklaren. Varmt välkomna att höra av er för inbokning av visning.

  • Uteplats
Humlegatan 19, Vingåker, Vingåkers kommun

Humlegatan 19

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm

1 395 000 kr

103 m²

5 rum

1 055 m² tomt

Varmt välkommen till Humlegatan 19 i Vingåker. På en lugn och barnvänlig gata finner vi detta fina och väl omhändertagna hus. Här välkomnas vi av den mysiga altanen under tak där man kan njuta av lugnet och fågelkvitter. Huset är väl omhändertaget och har renoverats med nytt tak, fönster och kök. Huset har flera mysiga sovrum som är fördelade på varje våningsplan och såväl om så önskas ytterligare ett rum i källarplan. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning vilket skapar rymd och en härlig känsla, här finns plats för både familj och vänner. Flera fönster som ger mycket ljusinsläpp och med utgång till den stenlagda uteplatsen, där man njuter av den härliga eftermiddagssolen med en kopp kaffe i handen. Badrum finns på entréplan samt en liten toalett på övreplan. Gott om förvaring i källare. Garage finns. Lättskött trädgårdstomt med flera fina perenna växter och träd. Fiber finns indraget. Här bor ni med närhet till skola, barnomsorg och idrottsanläggningar. Fina promenad- och skogsstråk. I närheten finns även flera barnvänliga sjöar. Bra kommunikationer med både buss och tåg samt närhet till dagligvaruhandel. Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll finns hos mäklaren. Varmt välkomna att höra av er för inbokning av visning.

  • Uteplats
Sidovägen 3, Sågmon, Katrineholms kommun

Sidovägen 3

Fritidshus
Sågmon, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm

795 000 kr

36 m²

2 rum

1 024 m² tomt

Med ett perfekt läge nära sjö, skog och natur finner vi detta mysiga fritidshus. Varmt välkomna till Sidovägen 3 i Sågmon strax utanför Katrineholm. Detta hus ligger på en återvändsgata och har skogen inpå knuten och beroende på vilken årstid ges en fantastisk färgprakt. Här välkomnas man av en trevlig altan under tak med sol hela dagen. Huset har ett stort allrum där familj och vänner får plats både invid matbordet och i tv-soffan. Ett litet kök som har allt som önskas. En toalett med handfat och spegel samt ett litet fönster. Rofyllt sovrum med fint golv och ljusa väggar. Till fastigheten tillhör även ett mysigt gästhus för flera övernattande gäster, en snickarbod med det som kan tänkas behövas i trädgården, utrymme med dusch och bastu samt en liten tvättstuga. Tomten är på 1 024 kvm och är en natur- och trädgårdstomt där både odling och lek kan kombineras. Intill huset finns grusad uppfart med plats för flera bilar. Med gång eller cykelavstånd nås barnvänlig badplats i sjön Stor-Jälken. Här finns även möjlighet till båtplats. Njut av fina skogsområden med Sörmlandsleden på kort avstånd från huset. I Sågmon finns bra kommunikationer med buss in till Katrineholms stadskärna och här kan tåget tas tex till Stockholm eller Örebro. Här finns närhet till det som önskas! Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll finns hos Linda Hjalmar, ansvarig mäklare. Varmt välkomna att höra av er för inbokning av visning.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 4