Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Strängstorpsvägen 13, Strängstorp, Katrineholms kommun
  • Tor 14 mar kl 17:00

Strängstorpsvägen 13

Villa
Strängstorp, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 995 000 kr
142 + 22 m²
8 rum
1 343 m² tomt

Varmt välkommen till en mycket trevlig familjevilla med det mesta man kan önska sig! Ett fantastiskt tillfälle att förvärva denna fina bostad i idylliska Strängstorp. Detta hem är väl omhändertaget med fina hemtrevliga detaljer och med noga genomtänkt inredning. Huset är optimalt planerat med rymliga och härliga sociala ytor och möjlighet till flera privata rum. Ett ljust och fint kök med matplats för familj och vänner. Stort vardagsrum med gott om plats för både matbord och soffgrupp samt framförallt den härliga täljstenskaminen som värmer gott. Från vardagsrummet finns utgång till den härliga och stora altanen i söderläge och här återfinns stora fönster som ger fantastiskt ljus. Njut av grillaftnar och en mysig kvällsstund i solen med nära och kära. Huset har hela två badrum fördelade på vardera våningsplan. På övreplan finns ett allrum där en tv-hörna passar perfekt! Här finns flera möjligheter för en privat del på övreplan med flera sovrum samt möjlighet till lika många sovrum på entréplan. En bra tvättstuga, gott om förvaring i både garderober samt klädkammare. Ett perfekt läge på en insynsskyddad härlig trädgårdstomt och med fina platser där sol kan njutas. Här finns möjlighet för både odling och lek. Runt hörnet pockar den vackra sörmländska naturen med fina promenadslingor, bär- och svampplockning och för den som vill ta sig ett dopp en varm sommardag så finns familjevänlig badplats bara några kilometer bort i sjön Malmen med både sandstrand och brygga. Bra kommunikationer till skola och förskola i Bie samt till Katrineholm. Lekpark som finns ett stenkast bort. Varmt välkommen att boka in er på visning.

  • Plus
  • Uteplats
Kaptensvägen 6, Hjälmsätter, Katrineholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kaptensvägen 6

Villa
Hjälmsätter, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 395 000 kr
74 m²
4 rum
1 984 m² tomt

Varmt välkommen till ett mycket fint och väl omhändertaget fritidshus eller ett perfekt åretruntboende i populära Hjälmsätter vid Fiskeboda i Julita. Detta fina hus har en trevlig planlösning och ligger på en stor och härlig trädgårdstomt/naturtomt. Huset har det mesta man kan önska sig, full komfort med bekvämligheter som vatten och avlopp. Här välkomnas vi in i den mysiga farstukvist som är trevlig att ta morgonkaffet och njuta av vad dagen kan ge. Vidare i huset finner vi ett rymligt och fint vardagsrum med en öppen spis med kassett som värmer gott om höstkvällarna. Ett renoverat och praktiskt kök från år 2020 med gott om förvaring. Flera stora fönster som ger ett härligt ljus och som skapar mycket hemtrevnad. Badrum med duschhörna, Wc och plats för tvättmaskin. Två mysiga och rofyllda sovrum. Bra med förvaring i garderober. På tomten finns även en mysig gäststuga vilket är perfekt när vänner och familj kommer på besök. Garage finns och stort förråd. Härlig trädgårdstomt/naturtomt med plats för både odling och lek. Här finns flera fina perenna växter. Njut av en kopp kaffe i trädgården i solen eller i skuggan under ett träd. Hjälmsätters fritidsområde har en vacker och naturskön omgivning med bara 800 meters promenad till områdets fina bad- och båtplats i HJÄLMAREN. Här bor ni i en vacker miljö med härliga strövområden inpå knuten, med gott om bär och svamp. Njut av stillheten och lugnet. Varmt välkommen att anmäla er till visning.

Bieåsen 25, Bie, Katrineholms kommun

Bieåsen 25

Villa
Bie, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 195 000 kr
98 + 90 m²
4 rum
1 471 m² tomt

Varmt välkommen till ett mysigt hus som har det mesta man kan önska sig i idylliska Bie. Detta fina hus har en trevlig planlösning och ligger på en härlig tomt med äppelträd, bärbuskar och möjlighet till både odling och lek. Huset på 1 ½ plan med källare inger hemtrevnad och plats för både familj och vänner. Huset består av 4 rum och kök med 3 mysiga sovrum. Ett ljust kök med matplats intill fönster. Vardagsrum som möbleras med både en soffdel med Tv-hörna samt här får även matbord plats för middagar med familj och vänner. Från vardagsrum nås den härliga inglasade altanen som blir en förlängning av sommaren och här njuter man av den prunkande trädgården samt lugnet av att bo på landet. Njut av en kopp kaffe på den trevliga inglasade altanen med öppningsbara glaspartier med ett härligt solläge. I källarplan finns möjlighet till förvaring, tvättstuga, verkstad samt garage. Här bor ni med bekvämt promenadavstånd till mycket, såsom lekparker och fina grönområden. Från Bie finns bra kommunikationer och man behöver inte färdas långt för att ta sig till Katrineholms stadskärna med mysiga caféer, restauranger och affärer. Varmt välkommen att anmäla er till visning.

  • Uteplats
Sjögölet 1, Österåker, Vingåkers kommun

Sjögölet 1

Gård/Skog
Österåker, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
7 495 000 kr
182 m²
5 rum
12,8 ha tomt

Varmt välkomna till Skogen Sjögölet 1 i vackra Österåker och med dess fantastiska sjöläge mot Öljaren. Denna lilla gård är en pärla där allt har fått sin kärlek och eftertanke i både vad som gäller renoveringar och gårdshållning. Mangårdsbyggnaden har historia från tidigt 1900-tal och nuvarande ägare av gården har velat bevara denna tidsepok, en viss modernisering har skett med nytt avlopp, vatten och ny el. Här välkomnas vi av den vackra glasverandan som bevarats i sitt ursprung som sedan leder oss in i den stora och mysiga hallen. Vidare nås det fina köket med matplats, detta härliga och rymliga rum har fått en renovering senare år och här får både familj och vänner plats. På plan 1 finns flera härliga rum, stort kök med matplats, vardagsrum och ett stort allrum som kan användas som sovrum om så önskas. En liten toalett finns i utrymmet under trappen. Den vackra trappen leder upp till flera rum på plan 2, här finns 3 stora rum samt ett badrum som byggts till. Flera kattvindar samt klädkammare finns för god förvaring. Bevarade vackra kakelugnar och vedspisar har sparats och är samtliga godkända. Gården ligger vackert belägen med fantastisk utsikt över det öppna landskapet ned till sjön och omgärdad av mindre skogsområde. En fin gårdsplan med översikt över hagarna och fågeldammarna med djuren som idag finns på gården samt en fantastisk trädgård som ramas in av vackra träd av flera sorters äppelträd, gråpäron, päronträd, klarbär, fläder och sötkörsbär. Här finns flera perenna blommor och växter och möjligheten att odla och botanisera sig med det som önskas av en gård. 12,7 hektar mark tillhör fastigheten och idag finns det bland annat får, kor, gäss, kalkoner och höns på gården. På vägen upp till huset välkomnas vi av en mindre allé med träd och hagar och här infinner sig känslan av lugnet av att vara på landet och njutning i allra högsta grad av att kunna ta ett morgondopp på badrocksavstånd i sjön Öljaren. Vid sidan av mangårdsbyggnaden ligger flera byggnader som idag används till djuren på gården. Dessa byggnader har historiskt utgjort ladugård, magasin och förrådsbyggnader. Besiktningsprotokoll finns på Mangårdsbyggnaden kontakta ansvarig mäklare, Linda Hjalmar för mer information. Varmt välkommen att boka in er för visning.

  • Uteplats
Humlegatan 19, Vingåker, Vingåkers kommun

Humlegatan 19

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 395 000 kr
103 + 75 m²
5 rum
1 055 m² tomt

Varmt välkommen till Humlegatan 19 i Vingåker. På en lugn och barnvänlig gata finner vi detta fina och väl omhändertagna hus. Här välkomnas vi av den mysiga altanen under tak där man kan njuta av lugnet och fågelkvitter. Huset är väl omhändertaget och har renoverats med nytt tak, fönster och kök. Huset har flera mysiga sovrum som är fördelade på varje våningsplan och såväl om så önskas ytterligare ett rum i källarplan. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning vilket skapar rymd och en härlig känsla, här finns plats för både familj och vänner. Flera fönster som ger mycket ljusinsläpp och med utgång till den stenlagda uteplatsen, där man njuter av den härliga eftermiddagssolen med en kopp kaffe i handen. Badrum finns på entréplan samt en liten toalett på övreplan. Gott om förvaring i källare. Garage finns. Lättskött trädgårdstomt med flera fina perenna växter och träd. Fiber finns indraget. Här bor ni med närhet till skola, barnomsorg och idrottsanläggningar. Fina promenad- och skogsstråk. I närheten finns även flera barnvänliga sjöar. Bra kommunikationer med både buss och tåg samt närhet till dagligvaruhandel. Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll finns hos mäklaren. Varmt välkomna att höra av er för inbokning av visning.

  • Uteplats

Visar alla 5