Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Forsa Norslund 5, Forsa, Katrineholms kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Forsa Norslund 5, Forsa, Katrineholms kommun, bild 2
Forsa Norslund 5, Forsa, Katrineholms kommun, bild 3

Forsa Norslund 5

Fritidshus
Forsa, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
2 050 000 kr
68 + 22 m²
3 rum
4 121 m² tomt

Varmt välkommen till Forsa Norslund med allt man kan önska sig med naturen inpå knuten och badrocksavstånd till bad-båtbrygga i Tislången. Att i denna idylliska miljö tillbringa sommaren eller åka ut en härlig vinterdag fungerar minst sagt åretrunt. En möjlighet ni inte vill missa om ni letar efter permanentboende eller om ni vill ha ett fritidsboende utan att behöva tumma på komfort och kvalitet. Här har vi en omgärdad och trevlig tomt, välplanerat enplanshus, altaner där man njuter av sol och skugga, gästhus med flera sovplatser och ett fantastiskt läge i Forsa! Bostadshuset har mysiga sällskapsytor, två sovrum, badrum, kök med härlig matplats intill de stora fönstren, vardagsrum med en härlig värmande täljstenskamin. Här trivs både vänner och familj! Den omgärdande och lummiga tomten inbjuder till lugna semesterveckor, för dig som istället vill ha projekt kanske ett växthus, en pergola eller ett jordgubbsland kan vara att ta tomten till nästa nivå? Här finns god potential, plats för vidareutveckling, men också möjlighet att ta det lugnt och njuta av tillvaron till fågelkvitter och trädens sus. Det här är en plats att skapa sommarminnen på! Goda fiskemöjligheter finns i Tisnaren och även närhet till Beckershov. Ströva runt i de Sörmländska skogarna med rikliga svamp - och bärmarker. Varmt välkommen att anmäla er till visning.

  • Premium
  • Uteplats
Vretvägen 1, Hjälmsätter, Katrineholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Vretvägen 1, Hjälmsätter, Katrineholms kommun, bild 2
Vretvägen 1, Hjälmsätter, Katrineholms kommun, bild 3

Vretvägen 1

Villa
Hjälmsätter, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
2 675 000 kr
102 m²
4 rum
2 036 m² tomt

Varmt välkommen till Vretvägen i härliga Hjälmsätter! Tillfälle att förvärva en enplansvilla som byggts ut och moderniserats till perfektion och med underbar sjöutsikt. Här finns ett mysigt gästhus med eget kök och badrum passar perfekt för övernattande vänner och familj. Stig in i denna moderna och mycket trevliga villa som med sin öppna planlösning ger en känsla av rymlighet och en lyxig känsla med de stora fönster som släpper in härligt ljus och erbjuder en direktkontakt med Hjälmaren. Inomhus möts vi av en fin inredning med ljusa väggar och ett vackert ekparkettgolv som är genomgående i alla rum. Här finns alla bekvämligheter med hela tre mysiga sovrum om man önskar, ett välutrustat kök, fin matplats intill fönster, härligt vardagsrum med eldstad, lyxigt badrum med tvättstuga och perfekt med förvaring i klädkammare och garderober. På den fina altanen så njuter man av eftermiddags- och kvällssol. Att kunna odla och leka på den stora trädgårdstomten ger en frihet och här är det mycket trevligt att skapa minnen med nära och kära. Stort garage med möjlighet till egen verkstad eller för att bara kunna förvara det som önskas. Här har man byggt in det äldre garaget som fanns för att skapa ytterligare utrymme. Grusad uppfart där det får plats flera bilar. Att finna detta läge är om balsam för själen- livskvalité- terapi, att dagligen få blicka ut över vattnet är något som verkligen tillför det där lilla extra i livet. Njut av Hjälmarens vatten, endast ett stenkast från din egen uteplats och tomt. Att bo och leva så nära naturen ger rekreation och känslan av att bo på landet. Tillgång finns att hyra båtplats och på badrocksavstånd tar man ett härligt morgon- eller kvällsdopp. Fantastiska natursköna omgivningar kring Hjälmsätter och Fiskeboda. Varmt välkommen att anmäla er till visning för att titta på detta drömboende.

  • Premium
  • Uteplats
Ringvägen 57, Laggarhult, Katrineholms kommun
  • Lör 3 aug kl 12:45
Ringvägen 57, Laggarhult, Katrineholms kommun, bild 2
Ringvägen 57, Laggarhult, Katrineholms kommun, bild 3

Ringvägen 57

Villa
Laggarhult, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
3 795 000 kr
171,9 + 37 m²
5 rum
969 m² tomt

Varmt välkommen till Ringvägen i Laggarhult, ett fantastiskt läge med skog och natur som närmsta granne. Här njuter ni av lugnet med skogens sus och närhet till Katrineholms stadskärna. Vi välkomnas till en idealisk familjevilla med generösa ytor och många sovrum i ett barnvänligt och populärt område i Katrineholm. Huset erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet, komfort och stil. En mycket trevlig planlösning ger flexibilitet med möjlighet till flera mysiga sovrum både på entré- och övreplan. Ett av sovrummen på entréplan har lyxen med en alldeles egen walk-in-closet. De generösa och öppna sällskapsytorna är perfekta för att umgås och bjuda in familj och vänner och njuta av underbara stunder tillsammans. Att huset har renoverats med fina materialval och detaljer möts vi av redan i hallen där varje detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en känsla av en modern och lyxig stil. Det moderna och välutrustade köket i öppen planlösning mot vardagsrummet ger tillfälle att umgås vid matlagningen, att sedan kunna ha möjligheten att sitta i det inglasade rummet med vacker syn mot trädgården och naturen med dess färgprakt beroende på årstid ger en mycket trivsam känsla. Från det inglasade rummet öppnas vikväggar ut till den fina terrassen och pergolan. Under pergolan njuter man av de fantastiska sommarkvällarna med grillafton eller ett härligt dopp i poolen. Vill man lyxa till det så kan man njuta i det varma spabadet under stjärnorna. Vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, den härliga sprakande braskaminen och gott om plats för soffgrupp. Här finns en luftvärmepump installerad, vilket ger dig en energieffektiv och kostnadseffektiv lösning för uppvärmning och ventilation. Detta bidrar till en behaglig inomhusmiljö och minskade energikostnader. Badrum och toalett finns fördelade på varje våningsplan. Rymlig tvättstuga med gott om plats och förvaring samt en bastu. Ett förråd finns på fastigheten för diverse trädgårdsredskap samt uppfart intill huset där flertal bilar får plats. Garage för förvaring. Ett hus med bekvämligheter, exklusiva tillval samt ett perfekt läge. Ett boende som har allt man kan önska sig! Närhet till Katrineholms stadskärna där vi finner mysiga restauranger och fik. Barnomsorg och skolor finns på gångavstånd. Fina skogs- och promenadstråk och med Sörmlandsleden i närheten. Varmt välkomna att boka in er på visning för att uppleva detta fantastiska hus!

  • Premium
Sjögölet 1, Österåker, Vingåkers kommun

Sjögölet 1

Gård/Skog
Österåker, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
6 995 000 kr
182 m²
5 rum
12,8 ha tomt

Varmt välkomna till Skogen Sjögölet 1 i vackra Österåker och med dess fantastiska sjöläge mot Öljaren. Denna lilla gård är en pärla där allt har fått sin kärlek och eftertanke i både vad som gäller renoveringar och gårdshållning. Mangårdsbyggnaden har historia från tidigt 1900-tal och nuvarande ägare av gården har velat bevara denna tidsepok, en viss modernisering har skett med nytt avlopp, vatten och ny el. Här välkomnas vi av den vackra glasverandan som bevarats i sitt ursprung som sedan leder oss in i den stora och mysiga hallen. Vidare nås det fina köket med matplats, detta härliga och rymliga rum har fått en renovering senare år och här får både familj och vänner plats. På plan 1 finns flera härliga rum, stort kök med matplats, vardagsrum och ett stort allrum som kan användas som sovrum om så önskas. En liten toalett finns i utrymmet under trappen. Den vackra trappen leder upp till flera rum på plan 2, här finns 3 stora rum samt ett badrum som byggts till. Flera kattvindar samt klädkammare finns för god förvaring. Bevarade vackra kakelugnar och vedspisar har sparats och är samtliga godkända. Gården ligger vackert belägen med fantastisk utsikt över det öppna landskapet ned till sjön och omgärdad av mindre skogsområde. En fin gårdsplan med översikt över hagarna och fågeldammarna med djuren som idag finns på gården samt en fantastisk trädgård som ramas in av vackra träd av flera sorters äppelträd, gråpäron, päronträd, klarbär, fläder och sötkörsbär. Här finns flera perenna blommor och växter och möjligheten att odla och botanisera sig med det som önskas av en gård. 12,7 hektar mark tillhör fastigheten och idag finns det bland annat får, kor, gäss, kalkoner och höns på gården. På vägen upp till huset välkomnas vi av en mindre allé med träd och hagar och här infinner sig känslan av lugnet av att vara på landet och njutning i allra högsta grad av att kunna ta ett morgondopp på badrocksavstånd i sjön Öljaren. Vid sidan av mangårdsbyggnaden ligger flera byggnader som idag används till djuren på gården. Dessa byggnader har historiskt utgjort ladugård, magasin och förrådsbyggnader. Besiktningsprotokoll finns på Mangårdsbyggnaden kontakta ansvarig mäklare, Linda Hjalmar för mer information. Varmt välkommen att boka in er för visning.

  • Uteplats
Humlegatan 19, Vingåker, Vingåkers kommun

Humlegatan 19

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 395 000 kr
103 + 75 m²
5 rum
1 055 m² tomt

Varmt välkommen till Humlegatan 19 i Vingåker. På en lugn och barnvänlig gata finner vi detta fina och väl omhändertagna hus. Här välkomnas vi av den mysiga altanen under tak där man kan njuta av lugnet och fågelkvitter. Huset är väl omhändertaget och har renoverats med nytt tak, fönster och kök. Huset har flera mysiga sovrum som är fördelade på varje våningsplan och såväl om så önskas ytterligare ett rum i källarplan. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning vilket skapar rymd och en härlig känsla, här finns plats för både familj och vänner. Flera fönster som ger mycket ljusinsläpp och med utgång till den stenlagda uteplatsen, där man njuter av den härliga eftermiddagssolen med en kopp kaffe i handen. Badrum finns på entréplan samt en liten toalett på övreplan. Gott om förvaring i källare. Garage finns. Lättskött trädgårdstomt med flera fina perenna växter och träd. Fiber finns indraget. Här bor ni med närhet till skola, barnomsorg och idrottsanläggningar. Fina promenad- och skogsstråk. I närheten finns även flera barnvänliga sjöar. Bra kommunikationer med både buss och tåg samt närhet till dagligvaruhandel. Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll finns hos mäklaren. Varmt välkomna att höra av er för inbokning av visning.

  • Uteplats

Visar alla 5