Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ringvägen 57, Laggarhult, Katrineholms kommun
  • Imorgon kl 11:00
Ringvägen 57, Laggarhult, Katrineholms kommun, bild 2
Ringvägen 57, Laggarhult, Katrineholms kommun, bild 3

Ringvägen 57

Villa
Laggarhult, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
3 850 000 kr
171,9 + 37 m²
5 rum
969 m² tomt

Varmt välkommen till Ringvägen i Laggarhult, ett fantastiskt läge med skog och natur som närmsta granne. Här njuter ni av lugnet med skogens sus och närhet till Katrineholms stadskärna. Vi välkomnas till en idealisk familjevilla med generösa ytor och många sovrum i ett barnvänligt och populärt område i Katrineholm. Huset erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet, komfort och stil. En mycket trevlig planlösning ger flexibilitet med möjlighet till flera mysiga sovrum både på entré- och övreplan. Ett av sovrummen på entréplan har lyxen med en alldeles egen walk-in-closet. De generösa och öppna sällskapsytorna är perfekta för att umgås och bjuda in familj och vänner och njuta av underbara stunder tillsammans. Att huset har renoverats med fina materialval och detaljer möts vi av redan i hallen där varje detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en känsla av en modern och lyxig stil. Det moderna och välutrustade köket i öppen planlösning mot vardagsrummet ger tillfälle att umgås vid matlagningen, att sedan kunna ha möjligheten att sitta i det inglasade rummet med vacker syn mot trädgården och naturen med dess färgprakt beroende på årstid ger en mycket trivsam känsla. Från det inglasade rummet öppnas vikväggar ut till den fina terrassen och pergolan. Under pergolan njuter man av de fantastiska sommarkvällarna med grillafton eller ett härligt dopp i poolen. Vill man lyxa till det så kan man njuta i det varma spabadet under stjärnorna. Vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, den härliga sprakande braskaminen och gott om plats för soffgrupp. Här finns en luftvärmepump installerad, vilket ger dig en energieffektiv och kostnadseffektiv lösning för uppvärmning och ventilation. Detta bidrar till en behaglig inomhusmiljö och minskade energikostnader. Badrum och toalett finns fördelade på varje våningsplan. Rymlig tvättstuga med gott om plats och förvaring samt en bastu. Ett förråd finns på fastigheten för diverse trädgårdsredskap samt uppfart intill huset där flertal bilar får plats. Garage för förvaring. Ett hus med bekvämligheter, exklusiva tillval samt ett perfekt läge. Ett boende som har allt man kan önska sig! Närhet till Katrineholms stadskärna där vi finner mysiga restauranger och fik. Barnomsorg och skolor finns på gångavstånd. Fina skogs- och promenadstråk och med Sörmlandsleden i närheten. Varmt välkomna att boka in er på visning för att uppleva detta fantastiska hus!

  • Premium
Jägaregatan 22, Centralt, Katrineholms kommun
Jägaregatan 22, Centralt, Katrineholms kommun, bild 2
Jägaregatan 22, Centralt, Katrineholms kommun, bild 3

Jägaregatan 22

Lägenhet
Centralt, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 595 000 kr
78,7 m²
3 rum
vån 2/3
5 544 kr/mån
20 267 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trivsamma lägenhet om 3 rum och kök i mycket fint skick i en välskött förening. Den stilrena designen och den perfekta planlösningen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En mycket fin lägenhet med balkong, fräscha ytskikt, stora fönster med vackert ljusinsläpp från två väderstreck. Här bor man på andra våningen med perfekt insynsskyddat läge och med härligt ljusinsläpp. Rymlig med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar härliga sällskapsytor för familj och vänner. Lägenheten har en underbar balkong i västerläge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här njuter man av sena sommarkvällar! Det moderna köket bjuder på påkostade materialval, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Ljusa köksluckor med gott om förvaring i både skåp och lådor. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp. 2 mysiga sovrum, ett lite större sovrum med en lyxigt stor klädkammare. Badrummet är renoverat i fina färgval och utrustat med allt man behöver. En modern kommod ger dig gott om utrymme för alla dina badrumstillbehör. För totalbekvämlighet finns självklart även tvättmaskin och plats finns för torktumlare. Genomgående i lägenheten återfinns det fina ekparkettgolvet och ljust målade väggar som samsas med ljus, rymd och harmoni. Hiss finns, tillgång till ett vindsförråd för ytterligare möjlighet till förvaring samt kö-plats till parkering. Utmärkt centralt läge, med kort gångavstånd till det mesta så som kommunikationer, centrum, mysiga caféer, restauranger, lekparker, förskola, skola, idrottsplats samt fina promenadstråk i parken och åsen som ligger nära tillhands. Varmt välkommen att höra av er för anmälan till visning.

  • Premium
  • Hiss
Strängstorpsvägen 13, Strängstorp, Katrineholms kommun

Strängstorpsvägen 13

Villa
Strängstorp, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 995 000 kr
142 + 22 m²
8 rum
1 343 m² tomt

Varmt välkommen till en mycket trevlig familjevilla med det mesta man kan önska sig! Ett fantastiskt tillfälle att förvärva denna fina bostad i idylliska Strängstorp. Detta hem är väl omhändertaget med fina hemtrevliga detaljer och med noga genomtänkt inredning. Huset är optimalt planerat med rymliga och härliga sociala ytor och möjlighet till flera privata rum. Ett ljust och fint kök med matplats för familj och vänner. Stort vardagsrum med gott om plats för både matbord och soffgrupp samt framförallt den härliga täljstenskaminen som värmer gott. Från vardagsrummet finns utgång till den härliga och stora altanen i söderläge och här återfinns stora fönster som ger fantastiskt ljus. Njut av grillaftnar och en mysig kvällsstund i solen med nära och kära. Huset har hela två badrum fördelade på vardera våningsplan. På övreplan finns ett allrum där en tv-hörna passar perfekt! Här finns flera möjligheter för en privat del på övreplan med flera sovrum samt möjlighet till lika många sovrum på entréplan. En bra tvättstuga, gott om förvaring i både garderober samt klädkammare. Ett perfekt läge på en insynsskyddad härlig trädgårdstomt och med fina platser där sol kan njutas. Här finns möjlighet för både odling och lek. Runt hörnet pockar den vackra sörmländska naturen med fina promenadslingor, bär- och svampplockning och för den som vill ta sig ett dopp en varm sommardag så finns familjevänlig badplats bara några kilometer bort i sjön Malmen med både sandstrand och brygga. Bra kommunikationer till skola och förskola i Bie samt till Katrineholm. Lekpark som finns ett stenkast bort. Varmt välkommen att boka in er på visning.

  • Plus
  • Uteplats
Bastubergsvägen 9, Toltorp, Katrineholms kommun

Bastubergsvägen 9

Fritidshus
Toltorp, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 900 000 kr
75 m²
4 rum
2 807 m² tomt

Varmt välkommen till härliga Lilla Toltorp och Bastubergsvägen! Här finner vi ett fint och väl omhändertaget fritidshus eller ett perfekt åretruntboende, med bara ca 300 m till samfällighetens privata och barnvänliga badplats med en gemensam vedeldad bastu. Båtplats i Brosjön som mynnar ut i fina Tisnaren tillhör även fastigheten. Här bor ni i en vacker miljö med härliga strövområden inpå knuten, med gott om bär och svamp. Njut av stillheten och lugnet. Huset har allt man kan önska sig, full komfort med bekvämligheter. Huset har ett rymligt och ljust vardagsrum med en kamin som värmer gott. Trevlig matplats med utsikt mot den fina trädgården och ett ljust fint kök. Rymligt badrum och tre mysiga och rofyllda sovrum. Njut av en kopp kaffe på det trevliga altandäcket med fantastiskt solläge eller ett bad i den härliga badtunnan. På tomten finns även en vinterisolerad gäststuga med bastu. Förråd finns för förvaring av trädgårdsredskap. Härlig insynsskyddad tomt på hörnläge som både är en trädgårdstomt och en skogstomt. Här finns plats för både odling och lek. Perfekt komfort med kommunalt vatten och avlopp och sommarvatten via samfälligheten. Ett riktigt sommarparadis med naturen inpå knuten och tillgång till skogens skafferi. Här får man tid för rekreation och återhämtning. Varmt välkommen att anmäla er till visning.

  • Plus
  • Uteplats
Sjögölet 1, Österåker, Vingåkers kommun

Sjögölet 1

Gård/Skog
Österåker, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
6 995 000 kr
182 m²
5 rum
12,8 ha tomt

Varmt välkomna till Skogen Sjögölet 1 i vackra Österåker och med dess fantastiska sjöläge mot Öljaren. Denna lilla gård är en pärla där allt har fått sin kärlek och eftertanke i både vad som gäller renoveringar och gårdshållning. Mangårdsbyggnaden har historia från tidigt 1900-tal och nuvarande ägare av gården har velat bevara denna tidsepok, en viss modernisering har skett med nytt avlopp, vatten och ny el. Här välkomnas vi av den vackra glasverandan som bevarats i sitt ursprung som sedan leder oss in i den stora och mysiga hallen. Vidare nås det fina köket med matplats, detta härliga och rymliga rum har fått en renovering senare år och här får både familj och vänner plats. På plan 1 finns flera härliga rum, stort kök med matplats, vardagsrum och ett stort allrum som kan användas som sovrum om så önskas. En liten toalett finns i utrymmet under trappen. Den vackra trappen leder upp till flera rum på plan 2, här finns 3 stora rum samt ett badrum som byggts till. Flera kattvindar samt klädkammare finns för god förvaring. Bevarade vackra kakelugnar och vedspisar har sparats och är samtliga godkända. Gården ligger vackert belägen med fantastisk utsikt över det öppna landskapet ned till sjön och omgärdad av mindre skogsområde. En fin gårdsplan med översikt över hagarna och fågeldammarna med djuren som idag finns på gården samt en fantastisk trädgård som ramas in av vackra träd av flera sorters äppelträd, gråpäron, päronträd, klarbär, fläder och sötkörsbär. Här finns flera perenna blommor och växter och möjligheten att odla och botanisera sig med det som önskas av en gård. 12,7 hektar mark tillhör fastigheten och idag finns det bland annat får, kor, gäss, kalkoner och höns på gården. På vägen upp till huset välkomnas vi av en mindre allé med träd och hagar och här infinner sig känslan av lugnet av att vara på landet och njutning i allra högsta grad av att kunna ta ett morgondopp på badrocksavstånd i sjön Öljaren. Vid sidan av mangårdsbyggnaden ligger flera byggnader som idag används till djuren på gården. Dessa byggnader har historiskt utgjort ladugård, magasin och förrådsbyggnader. Besiktningsprotokoll finns på Mangårdsbyggnaden kontakta ansvarig mäklare, Linda Hjalmar för mer information. Varmt välkommen att boka in er för visning.

  • Uteplats
Humlegatan 19, Vingåker, Vingåkers kommun

Humlegatan 19

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
1 395 000 kr
103 + 75 m²
5 rum
1 055 m² tomt

Varmt välkommen till Humlegatan 19 i Vingåker. På en lugn och barnvänlig gata finner vi detta fina och väl omhändertagna hus. Här välkomnas vi av den mysiga altanen under tak där man kan njuta av lugnet och fågelkvitter. Huset är väl omhändertaget och har renoverats med nytt tak, fönster och kök. Huset har flera mysiga sovrum som är fördelade på varje våningsplan och såväl om så önskas ytterligare ett rum i källarplan. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning vilket skapar rymd och en härlig känsla, här finns plats för både familj och vänner. Flera fönster som ger mycket ljusinsläpp och med utgång till den stenlagda uteplatsen, där man njuter av den härliga eftermiddagssolen med en kopp kaffe i handen. Badrum finns på entréplan samt en liten toalett på övreplan. Gott om förvaring i källare. Garage finns. Lättskött trädgårdstomt med flera fina perenna växter och träd. Fiber finns indraget. Här bor ni med närhet till skola, barnomsorg och idrottsanläggningar. Fina promenad- och skogsstråk. I närheten finns även flera barnvänliga sjöar. Bra kommunikationer med både buss och tåg samt närhet till dagligvaruhandel. Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll finns hos mäklaren. Varmt välkomna att höra av er för inbokning av visning.

  • Uteplats

Visar alla 6